5 bästa billiga leverantörer i Storbritannien

best-cheap-uk-webbhotell-2019


Om du skapar butik i Storbritannien eller om du enbart vill rikta in sig på brittiska målgrupper via din webbplats .co.uk, måste du hitta en webbhotell i Storbritannien. För dig som söker en beprövad webbhotell i Storbritannien har vi samlat de 5 bästa webbhotellleverantörerna i Storbritannien kända för sina pålitliga värdtjänster, UK-centrerad infrastruktur och UK-baserat support.

Men först, varför gå till en brittisk webbhotell när priserna kan vara lägre hos värdleverantörer utomlands?

Varför överväga att välja en UK-värd??

Traditionellt sett har priserna på webbhotell på andra värdar från utlandet varit lägre än hos brittiska värdleverantörer. Ändå, om dina målkunder är i Storbritannien, rekommenderar vi att du väljer en värd för Storbritannien, trots billigare erbjudanden från utländska värdleverantörer.

Men innan vi går in på information om varför du bör välja en webbhotell i Storbritannien ger vi dig vår lista:

Hosting Company
Startpris

1Kör pappa£ 2,99 / mo
2eUKhost3,33 £ / mo
3123 reg£ 1,00 / mo
4hjärta internet£ 2,66 / mo
5webbhotell uk com£ 2,49 / mo

* Vissa priser som nämns i tabellen ovan och denna sida är momspliktiga.

Här är några argument varför vi anser att du bör överväga att välja en UK-värd om du tänker rikta in dig på en brittisk kundbas:

 • Serverplats: Med servrar belägna i Storbritannien eller Europa kommer du att få snabbare anslutningar och bättre responstider. Välj en värd vars servrar är belägna i en annan del av världen, och du kommer att ta itu med långsammare anslutningar, vilket kan göra skillnaden i användarupplevelse och rangordning för sökmotorer;
 • Servicetimmar och support: medan 24/7 support är standard nu, kan olika servicetimmar gälla för olika supportkanaler. Om din webbhotell är lokaliserad i Storbritannien eller till och med i Europa är det mindre troligt att du möter skillnader i tidszon, vilket skulle vara fallet om du till exempel skulle välja en USA-baserad webbhotell;
 • Internt, engelsktalande stöd: Förutom supporttillgänglighet är internt engelsktalande support också viktigt när du hanterar värdproblem;
 • Lagar och förordningar: beroende på din aktivitet och enligt specifika branschkrav kanske du inte får ha servrar någon annanstans än i Storbritannien om du driver ett företag i Storbritannien (t.ex. spellagar);
 • Lokala tjänster: förutom att du får stöd från brittisk personal kommer du att kunna göra betalningar i pund och njuta av andra tjänster eller följa policyer som är specifika för den brittiska värdindustrin.

Det kan vara frestande att söka en billig amerikansk värdleverantör, men du kan tappa flera fördelar som du kan njuta av genom att ha din webbplats värd hos en brittisk värdleverantör.

5 bästa värdleverantörer i Storbritannien

Vi har valt att lista bara värdleverantörer som antingen är baserade från Storbritannien eller som erbjuder specialiserade värdar för brittiska kunder.

1. GoDaddy UK

Besök sida “

godaddy bästa uk webbhotellGoDaddy är en webbhotellgigant och en av de största domänregistrarna i världen. De har över 17 miljoner kunder och 6000 anställda över hela världen och hanterar över 71 miljoner domäner. Deras serverplatser är spridda över Europa, USA, Indien och Asien.

Från och med april 2017 har GoDaddy förvärvat Host Europe Group, en av Europas ledande webbhotell som betjänar över 1,7 miljoner kunder, och planerar att integrera sina tjänster i GoDaddy EMEA. HEG har anläggningar och datacentra i Storbritannien, Tyskland, Spanien, Frankrike, Rumänien och Bulgarien.

När det gäller de värdplaner som finns tillgängliga på GoDaddy UK, hittar du delade värdplaner som börjar på £ 2,99 / månad, hanterad WordPress-värd från £ 2,99 / månad, VPS-värd från £ 19,99 / månad och dedikerade servrar från £ 55,99 /månad. Det finns gott om värdplaner i varje kategori med många resurser och erbjuder 24/7 support på flera stödkanaler.

GoDaddy UK rullar också ut fantastiska funktioner med sina värdplaner som möjligheten att välja mellan Linux- och Windows-värdplaner, en gratis domän som ingår i alla årsplaner, möjlighet att välja serverhanteringsnivåer, gratis SSL-certifikat och dedikerade IP: er som erbjuds med vissa planer, gratis cPanel, gratis CDN som är förinstallerat på ditt värdkonto samt andra säkerhets- och webbplatsprestationsverktyg.

2. eUKhost.com

Besök sida “

eukhost bästa webbhotell i StorbritannieneUKhost.com grundades 2001 och räknas som en av Storbritanniens ledande webbhotell. Deras datacentrer finns i Wakefield, Maidenhead och Nottingham, och företaget verkar från Leeds, Storbritannien. eUKhost Ltd hanterar över 150 000 domäner och över 35 000 kunder.

Deras webbhotelltjänster inkluderar delade cPanel-planer med Linux från £ 3.33 / månad, delade Windows-planer med Plesk från £ 3.33 / månad. Windows VPS-värdplaner börjar på £ 15,99 / månad, medan Linux VPS-värdplaner börjar på £ 12,99 / månad. Dessa planer är helt hanterade dygnet runt, levererar snabbt snabb SSD-lagring, Intel Xeon-processorer, gratis domän, gratis SSL, obegränsad bandbredd, etc..

Cloud hosting-paket levereras med 100% drifttid SLA, val av operativsystem, val av kontrollpanel, val av övervakningsplan och val av alternativ för fjärrbackup. Priserna för molnhotell börjar på £ 38,32 / månad.

eUKHost har även hanterat dedikerade servrar med SSD-lagring, 1Gbit-porthastighet, gratis Plesk Web Pro, gratis migrationstjänst, HDD- eller SSD-lagringsalternativ, valfri Fortigate-brandvägg med intrångsförhindrande, DDoS-skydd, anti-virus och skadlig borttagningsskydd.

eUKhost.com är bland de bästa brittiska värdleverantörerna som uppfyller behoven hos små webbplatser och webbplatser på företagsnivå.

3. 123-reg.co.uk

Besök sida “

123reg bästa webbhotell i Storbritannien123 Reg är Storbritanniens största domänregistratorer som hävdar att vara värd 1 på varje fem aktiva co.uk-webbplatser. Deras domänregistreringstjänster kompletteras av webbplatsbyggnad, e-handel, webbsäkerhet och andra onlineverktyg. Deras plattform är värd för över 3 miljoner domännamn och över 17 miljoner webbplatser.

Priset för 123 Regs delade värdpaket börjar på £ 3,49 / månad. Delade värdplaner har upp till 3 domäner som ingår, värd för 1 till obegränsad domän, upp till 100 GB webbutrymme och obegränsad bandbredd.

Hosting optimerad för WordPress, Joomla och Drupal börjar på £ 3,99 / månad. Virtuella privata servrar startar till £ 9,99 / månad med Windows eller Linux operativsystem och cPanel eller Plesk kontrollpanel. 1 Regs virtuella privata servrar ger full administrativ åtkomst, så att du kan köra alla applikationer och anpassa värdmiljön utöver begränsningarna för klassisk webbhotell.

Premiumhanterade servrar till 123 Reg kostar mellan £ 29,99 / månad och £ 119,99 / månad. Dessa planer erbjuder obegränsad webbhotell, 100 GB till obegränsad lagring och obegränsad trafik. Gratis SSL och dedicerad IP ingår, och tack vare den klusterade molnteknologin som används av 123 Reg kan de garantera en drifttid på 99,99%.

123 Reg undviker outsourcing av någon av deras tjänster så att allt från infrastruktur till kundsupport är baserat i Storbritannien.

4. HeartInternet

Besök sida “

heartinternet bästa uk webbhotellHeartInternet är ett varumärke som tillhör Host Europe Group, ett toppägda företag på den europeiska marknaden. HeartInternet grundades 2014 och är känt som den största värdåterförsäljaren i Storbritannien. Allmänna webbhotelltjänster, webbhotell, domänregistrering och webbsäkerhet är också en del av HeartInternets servicepalett.

Deras webbhotelltjänster består av molnbaserad Linux- och Windows-värd med 5 GB till obegränsat webbutrymme, 30 GB till obegränsad månatlig bandbredd, ett klick på WordPress installeras, från £ 2,99 / månad.

Användare med krävande webbplatser kan välja HeartInternets Premium-värdplaner som erbjuder dedikerade resurser och prestanda på servernivå. Kostnaderna för dessa planer varierar mellan £ 29,99 / månad och £ 119,99 / månad. De erbjuder mellan 50 GB SSD-diskutrymme och obegränsat SSD-diskutrymme, och de stöds av en 99,99% drifttid SLA.

WordPress-värdplaner börjar på £ 9,49 / månad, medan VPS-värdplaner startar med £ 9,99 / månad för en bas VPS-plan med HDD-lagring och £ 14,99 / månad för en bas VPS-plan med SSD-lagring. Det finns 6 konfigurerbara VPS-planer som gör att du kan välja ditt operativsystem, serverns hanteringsnivå, kontrollpanel osv.

Dedikerade servrar finns tillgängliga i grundläggande konfigurationer i prisintervallet £ 69 – £ 129 / månad. Du har möjlighet att lägga till fler resurser, lägga till SSL-certifikat och flera andra tillägg som Plesk eller cPanel.

HeartInternet är en UK-centrerad webbhotell med intern kundsupport tillgänglig dygnet runt.

5. WebHosting.uk.com

Besök sida “

webhostingukcom bästa webbhotell i StorbritannienWebbhotell UK (WHUK) grundades 2001 och är en av de äldsta leverantörerna i Storbritannien. De tjänar en kundbas på över 35 000, och de är specialiserade på molnvärd, app-värd, Windows-värd och Linux-värdlösningar.

Cloud hosting-planer börjar på £ 2.49 / månad, erbjuder SSD-lagring, gratis domänregistrering med alla årliga planer, Plesk eller cPanel, dagliga säkerhetskopior på plats och 99,95% drifttidsgaranti.

WordPress-molnhotellpaket har också SSD-lagring, liksom flera WordPress-specifika plugins och teman. Dagliga säkerhetskopior, avancerade säkerhetsverktyg, WordPress Toolkit och 24/7 expertsupport ingår också i varje paket. Priset börjar på bara 0,99 £ / månad.

Utöver WordPress-optimerad värd, är annan applikationsspecifik värd tillgänglig Magento-värd, som börjar på £ 12,99 / månad och inkluderar PCI-överensstämmelse, anpassningsbar servermiljö, val av Plesk Onyx eller cPanel och olika webbsäkerhetsverktyg.

Linux- och Windows VPS-servrar har gratis IP-adresser, SSD-lagring, obegränsad bandbredd och börjar på £ 12,99 / månad. Uppdragskritiska webbplatser kan välja starkt konfigurerbara Enterprise-molnservrar från 25 £ / månad.

Dedikerade servrar är tillgängliga från £ 69,99 / månad med möjlighet att välja mellan SSD och HDD-lagring; Intel Xeon E3, E5 eller E5 ST CPU-modeller; Windows eller Linux OS; cPanel eller Plesk-kontrollpanelen. Dessa planer har 1Gbit-anslutningar och flera säkerhets- och serverövervakningsverktyg.

Webbhotell Storbritannien är en premiumhotell med en mängd planer och funktioner för att möta varje värdbehov från enkla webbplatser till komplexa applikationer och webbplatser på företagsnivå.

Slutsats

Om du vill vara värd för din webbplats med en värd i Storbritannien, är de webbhotell som presenteras i den här artikeln högst bland brittiska värdleverantörer. Värd hos en UK-värd kommer att säkerställa bättre responstider och snabbare anslutningar för dina brittiska kunder, eliminera alla problem med efterlevnad som är specifika för din bransch och gör att du kan njuta av lokala tjänster.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map