5 bästa billiga webbhotell för nybörjare

01.06.2020
Bästa värd '5 bästa billiga webbhotell för nybörjare
0 17 мин.

bästa billiga-hosting-nybörjare-2019


Om du precis börjar ditt äventyr med att ha en egen webbplats, måste du lära dig några saker om webbhotell för att välja det bästa alternativet. Att välja en webbhotell kan vara ett tidskrävande och tufft beslut eftersom det finns så många alternativ tillgängliga och det finns så många webbhotell du kan välja mellan. Det är en mycket konkurrenskraftig marknad och om du inte vet vad du ska leta efter kan du sluta med en webbhotell som inte riktigt kan ge dig allt du behöver för att din webbplats ska stå framträffad för dess tillförlitlighet, hastighet och design.

Så för alla nybörjare där ute kommer jag att försöka lindra hela processen lite i den här artikeln. Först kommer jag att prata om delade värdplaner eftersom det vanligtvis är det bästa valet för människor som just börjar. Efter det kommer jag att täcka några av de viktigaste faktorerna du måste tänka på när du väljer din webbhotellleverantör. Och till slut, bara för att göra saker så enkla som möjligt för dig, kommer jag att prata om mina favoritwebbplatser för nybörjare.

Innan jag hoppar på att förklara hur jag väljer en webbhotell som nybörjare kommer jag att ge dig listan över webbhotellföretag som jag rekommenderar för nybörjare:

Hosting Company
Kampanjpris

1bästa billiga webbhotell$ 1,99 / mo
2bästa wordpress webbhotell$ 3,95 / mo
3bästa webbhotell$ 3,95 / mo
4bästa webbhotell$ 4,99 / mo
5bästa webbhotell$ 3,95 / mo

Nybörjarvänlig värd: Vad är delad värd?

Delad hosting innebär att du delar servern och dess resurser med andra klienter och deras webbplatser. Delad värd är den typ av värd som är den mest populära och som särskilt används ofta av nybörjare. Skälen till detta är flera, men den största fördelen som delade värdplaner har jämfört med andra värdplaner, som dedikerad hosting eller VPS-värd, är priset. Delad värd är den billigaste formen av värd och det är mycket viktigt för nybörjare eftersom de inte vet vad de exakt kan förvänta sig när det gäller den mängd trafik som deras webbplats kommer att generera.

delad webbhotell förklaras

Bredvid denna fördel finns det några andra fördelar som delad webbhotell erbjuder till sina användare. Till exempel är delad hosting bra för nybörjare eftersom det är extremt enkelt och gör att du kan lära dig när du går. Du får också många installatörer med ett klick som kan hjälpa dig att bygga din webbplats på det snabbaste och enklaste sättet.

En annan fördel som delad hosting har är användarvänligheten, särskilt underhållet. Detta görs vanligtvis av din webbhotell, vilket gör att du fritt kan oroa dig för andra och förmodligen viktigare delar av ditt företag.

Naturligtvis kommer delade värdplaner också med vissa nackdelar. Den första och den mest uppenbara kommer från det faktum att du måste dela resurser med andra webbplatser. Det betyder att du ibland kan uppleva problem eller till och med driftsstopp om servern har för mycket trafik och inte kan hantera den. Din webbplats kanske också laddas lite långsammare i vissa situationer.

En annan brist på delade värdplaner är anpassning eftersom du inte får så många anpassningsalternativ som du får med andra, dyrare värdplaner. Du kanske till och med får vissa säkerhetsproblem eftersom du inte vet vem du delar servern med, vilket innebär att en av dina grannar faktiskt kan utgöra ett hot mot din webbplats.

Hur man väljer webbhotell för nybörjare?

Som jag redan har nämnt, måste du överväga några saker innan du fattar ditt beslut och gå med en webbhotell. Det finns många faktorer som kan påverka ditt val och jag kommer att täcka några av de mest grundläggande som alla nybörjare behöver vara medvetna om.

Webbplats

Ja, det finns olika delade värdplaner som erbjuder olika mängder serverutrymme för din webbplats. Om du är nybörjare betyder det vanligtvis att du inte behöver terabyte utrymme eller till och med mycket mindre än så, så du måste noggrant överväga och beräkna vad som är tillräckligt för dina behov, så att du inte betala för mycket för dina planer för få utrymme du inte ens kommer att använda.

Pålitlighet

Pålitlighet är en extremt viktig faktor när det gäller webbhotell eftersom den termen i princip täcker två viktigaste saker för webbhotell – hastighet och drifttid. Först måste du se till att webbhotellleverantören du funderar på är snabb, så din webbplats laddas inte för långsamt. För det andra måste du kontrollera drifttiden för den webbhotell du vill använda eftersom din webbplats annars kan uppleva driftstopp. Båda dessa saker kan leda till att du tappar din publik och kunder, vilket leder till att du förlorar pengar, så gör din forskning och se till att detta inte händer.

Begränsningar av dataöverföring

Detta är en annan viktig sak att tänka på och att veta hur stor gräns du behöver när du tänker på de data du planerar att publicera på din webbplats. Du kan dock alltid uppgradera dina överföringsgränser, så du bör inte betala för mycket för det i början. Gå med en mer konservativ uppskattning istället.

Kundsupport

Eftersom du bara är nybörjare måste du se till att din webbhotell har en bra kundsupport. Med tanke på din status som en nybörjare måste du förmodligen använda kundsupporten mer än ett par gånger och du måste få bästa möjliga råd och hjälp så att du kan komma till rätta med alla problem du kan möta.

Plans & Pris

Sist, men inte minst, är priset. Kostnaderna för delade värdplaner bör inte vara det största problemet, men det bör ändå övervägas, särskilt om du har en stram budget. Du behöver bara se till att hitta rätt balans mellan lägsta möjliga pris och resurser du behöver. Leta efter det bästa möjliga alternativet som täcker alla dina krav men inte är för dyrt samtidigt.

Nu när du vet vilka saker du behöver ta hänsyn till när du väljer den bästa webbhotellleverantören för dina behov kan vi ta lite tid att diskutera de bästa alternativen där ute, åtminstone enligt min egen erfarenhet och åsikt.

1. iPage

Besök sida “

ipage bästa webbhotell nybörjareDenna webbhotellleverantör har funnits sedan 1998 och under den tiden har de lyckats bli ett av de mest pålitliga och respektabla webbhotellföretagen i världen, med miljoner kunder och webbplatser.

Delade värdplaner

Trots att iPage är en bra webbhotellleverantör, är de inte riktigt bra när det gäller delade värdplaner eftersom de bara erbjuder en plan och den planen är endast tillgänglig för Linux-klienter. Men om du inte bryr dig om serveroperativsystem och Linux är helt bra för dig och du vill få delad värd har Essential Plan från iPage allt. Deras delade värdplan är utmärkt för nybörjare och du kan få den för så låga som $ 1,99 / månad med det nuvarande kampanjerbjudandet. Det normala priset för denna plan är $ 7,99 per månad, och du måste sjunga ett kontrakt på minst ett år.

Denna värdplan ger dig obegränsat lagringsutrymme och har ingen dataöverföringsgräns. Det kommer också med ett obegränsat antal e-postadresser och MySQL-databaser. Du får också en gratis domän för hela året och möjligheten att använda otaliga teman och mallar för att designa din webbplats precis som du vill.

Uptime

Denna webbhotell är en av de bästa när det gäller drifttid och för den tid som jag har testat dem, vilket var två månader, har jag bara upplevt driftstopp ett par gånger och det var i så lite som 3-5 minuter varje gång , så det är säkert att säga att iPage är en pålitlig webbhotell för nybörjare.

säkerhet

iPage har några fantastiska säkerhetsfunktioner och kan hjälpa dig att vara säker hela tiden. En av dessa funktioner är SiteLock som ger skydd mot säkerhetsbrott. Det görs genom att skanna din webbplats och din server regelbundet för att hitta eventuella skadliga problem och hot. Utöver detta får du också en brandvägg som förhindrar eventuella säkerhetsläckor och bara för att något skulle gå fel gör iPage dagliga säkerhetskopior av alla dina data så att du kan hämta dig där du slutade i en olycklig händelse.

2. BlueHost

Besök sida “

bluehost bästa wordpress värd för nybörjareBlueHost har varit i branschen i mer än 20 år, ett företag som äger många värdföretag. Detta garanterar kvalitet och pålitlighet och BlueHost passar perfekt till profilen.

Delade värdplaner

Till skillnad från föregående post på vår lista erbjuder BlueHost flera delade värdplaner. Dessa värdplaner prissätter börjar på bara $ 3,95 per månad. Alla värdplaner inkluderar ett gratis domännamn, obegränsad bandbredd, vissa planer inkluderar obegränsat webbplatsutrymme, flera e-postkonton, möjlighet att vara värd för mer än en webbplats på samma konto, i princip allt en nybörjare skulle behöva för att komma igång online.

BlueHost är utmärkt för nybörjare, eftersom det har många funktioner och alternativ som är enkla att använda. Erbjudandet 1-klick på WordPress-installation, så om du ska bygga din webbplats med WordPress finns det inget krångel att ställa in din webbplats. Deras cPanel-värdkontrollpanel är väldigt intuitiv, lätt att använda och nybörjarvänlig. Så även om du aldrig använt en webbhotell förut är det lätt att vänja sig med den. BlueHost erbjuder också 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, så det finns ingen risk på din sida.

Kundsupport

Utifrån min egen erfarenhet med BlueHost är deras kundsupport ganska solid. Första gången jag ringde dem väntade jag lite längre än jag skulle ha velat; någonstans ungefär tio minuter, men andra gången anslöt jag mig inom två minuter. Vid båda tillfällena var deras anställda trevliga och hjälpsamma och mycket, mycket professionella. De kunde svara på alla mina frågor och hjälpa mig med mina problem, så de får ett starkt betyg av mig. Du kan kontakta deras kundsupport via e-post, telefon eller livechatt. De har också en kunskapsbas för alla som vill undersöka på egen hand.

Funktioner

Det finns många säkerhetsfunktioner som hjälper din webbplats att hålla sig säker med BlueHost. De bidrar SSL säkerhet för personuppgifter och konstant nätverksövervakning. Även om BlueHost inte erbjuder någon garanti för upptid, resulterade vårt test i över 99,9% drifttid under 30 dagar, vilket är mycket bra för en delad värdplan. Detta är en bra webbhotellleverantör för nybörjare och ett mycket smart val, eftersom du kan uppgradera dina delade planer när som helst, om du kanske behöver mer serverresurser eller högre säkerhet.

3. HostGator

Besök sida “

hostgator bästa webbhotell för nybörjareHostGator är ett annat pålitligt och pålitligt värdföretag som kan hjälpa alla nybörjare att komma igång med sin egen webbplats. De är ett av de billigaste alternativen på webbhotellmarknaden, men det är bara en av deras många fördelar.

Delade värdplaner

HostGator erbjuder flera delade värdplaner samt ett brett utbud av uppgraderingsalternativ. Deras billigaste värdplaner börjar på $ 3.95 / månad ans gör det möjligt att hålla en enda domän, inkluderar obegränsad bandbredd och installation med ett klick av olika skript som WordPress, Joomla och annan open source-programvara.

Varje delad plan har en gratis HostGator-webbplatsbyggare med över 100 mobilvänliga mallar. De ger också gratis hjälp för webbplatsöverföring, domänöverföring samt databas- och skriptöverföring. Därutöver får du $ 100 Google Adwrods-erbjudande och $ 100 Bing Ads-kredit.

De använder den senaste versionen av cPanel som kontrollpanel för webbhotell, vilket är lätt att använda även för nybörjare.

Funktioner

HostGator erbjuder en garanti för deras anspråk på 99,9% drifttid samt 45-dagars pengarna tillbaka-garanti. En annan bra sak med HostGator är veckobackup som utförs på alla deras servrar. De gör allt underhållet själva, så du behöver inte oroa dig för det.

De tillhandahåller också ett stort antal webbplatsverktyg som är enkla att använda och gör att du kan anpassa din webbplats till minsta detalj utan att behöva skriva någon kod.

Kundsupport

Kundsupport är en av de största anledningarna till att välja HostGator. De har fått ett respektabelt rykte för sin kundsupport, som är tillgänglig för dig i telefon eller onlinechatt, samt e-post, alla som arbetar dygnet runt. De har också många självstudier, i video och skriftlig form, och en enorm kunskapsbas som hjälper de användare att lära sig använda sitt webbhotellkonto

4. WebHostingHub

Besök sida “

webhostinghub bästa blogg värd nybörjareWebHostingHub har varit verksamt sedan 2001. De är inte den mest populära webbhotellen, men de växer snabbt tack vare deras billiga hosting och flera delade planer som täcker alla saker som nybörjare eller småföretag kan behöva.

Delade värdplaner

Som jag redan nämnt har denna webbhotellleverantör 3 värdplaner. Den första är prissatt till $ 4,99 per månad och kommer med en gratis domän, obegränsad värd och tillåter värd för två webbplatser. Varje plan innehåller gratis SSL, gratis SSD-lagring (vilket är utmärkt för att öka webbplatsens hastighet, upp till 20x snabbare än vanlig HDD-lagring), 1-klick installationsprogram för WordPress eller någon annan CMS. Automatisk säkerhetskopiering är tillgänglig för varje plan för en extra $ 1 / månad.

Gratis annonseringskrediter varierar mellan $ 75 och $ 250, beroende på vilken plan du väljer.

Om du bestämmer dig för att använda WordPress för att bygga din webbplats kan du installera ett kostnadsfritt verktyg för sidbyggare som heter BoldGrid på din WordPress-webbplats. BoldGrid är en väl utvecklad sidbyggare som hjälper dig att anpassa din webbplats till minsta detalj.

Kundsupport

Kundnöjdhet och teknisk support har alltid varit en prioritet hos WebHostingHub. De garanterar att svara på ditt samtal på mindre än två minuter och de fullständigt uppfyller det löfte, som jag har bevisats vid flera tillfällen. De är tillgängliga via e-post, livechatt eller telefon och vad du än väljer; du hälsas på ett vänligt och professionellt sätt.

WebHostingHub har också otaliga detaljerade tutorials för nybörjare och nybörjare i deras hjälpcenter, vilket ger dem den välbehövliga hjälp för att skapa och driva en webbplats eller blogg.

Drifttid och prestanda

WebHostingHub garanterar 99,9% drifttid och på knappt två månader som jag testade dem har de aldrig varit nere. Inte bara det, de erbjuder också 90-dagars pengarna tillbaka-garanti. Nackdelen är att detta värdföretag bara erbjuder delade värdplaner, vilket inte är bra nyheter för alla som behöver skala upp sina värdplaner. Men för en nybörjare är det ett bra ställe att börja.

5. JustHost

Besök sida “

justhost bästa billiga värd nybörjareJustHost är ett känt företag som erbjuder webbhotelltjänster sedan 2008. De är en av de mest kännbara webbhotellleverantörerna i världen tack vare deras överkomliga priser och många extra funktioner som låter dig berika din webbplats.

Delade värdplaner

Det finns tre olika Linux-baserade delade värdplaner tillgängliga på JustHost. Den första, Starter-planen, kommer med ett pris på $ 5,99 per månad och ger dig 100 e-postmeddelanden, obegränsad dataöverföring, 100 GB lagringsutrymme och en gratis domän under ett år. Med allt detta får du också grundläggande säkerhetskopiering av webbplatsen. Den andra planen heter Plus och kostar $ 9,99 / månad. Denna plan erbjuder allt Starter gör med ett obegränsat antal e-postmeddelanden, domäner och obegränsat lagringsutrymme. Den sista planen från JustHost är Business Pro-planen, som är prissatt till $ 19,99 per månad och kommer med ett års kontrakt. Denna plan har samma funktioner som Plus-planen och annonser gratis domänregistrering för alltid, liksom gratis SSL-certifikat.

säkerhet

Denna webbhotell har många säkerhetsfunktioner som kan skydda din webbplats från olika hot. Det finns en grundläggande säkerhetsplan för alla planer, medan Business Pro-planen också ger säkerhetskopiering för enskilda mappar och filer. Det finns också ett alternativ att köpa SSL-certifikat som gör att du kan utföra säkra transaktioner. En annan sak du kan köpa är SiteLock som tillhandahåller skanning av skadlig programvara och sedan tar bort eventuella hot.

Kundsupport

JustHost har en av de mest pålitliga kundsupporttjänsterna du kan hitta i webbhotellvärlden. De är vänliga, professionella och kunniga. Jag har ringt deras kundsupport tre gånger och aldrig väntat mer än tre minuter (faktiskt bara när de lämnade mig och väntar på lite mer än två minuter). Förutom deras telefonlinje dygnet runt, kan du också kontakta dem via deras live webbchatt.

Slutsats

Det är många saker du behöver noggrant tänka på när du börjar med din egen webbplats och letar efter webbhotell för nybörjare. Jag hoppas att min artikel har hjälpt dig att förstå några av de viktigaste faktorerna och funktionerna du borde leta efter hos en webbhotell och att min lista över bästa webbhotell för nybörjare, åtminstone till viss del, har hjälpt dig att investera mindre tid och ansträngningar för att hitta den perfekta webbhotellen för dina behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector