5 bästa billiga webbhotellleverantörer

01.06.2020
Bästa värd '5 bästa billiga webbhotellleverantörer
0 14 мин.

best-cheap-e-hosting-2019


E-postmeddelanden är och har varit nummer ett sätt att kommunicera och sprida information över Internet i många år nu. Företag har identifierat e-postmeddelanden som ett utmärkt marknadsföringsverktyg under en lång tid nu. Det är därför det är avgörande för alla potentiella och startande företag och webbplatser att lära sig att dra nytta av all den kraft som e-post ger när det gäller att växa din webbplats eller ditt företag och marknadsföra dina produkter till din publik.

Med över en miljard användare runt om i världen har e-post tagit telefonen och cementerat sin position som kommunikationsverktyg nummer ett för att sprida information. Och e-post kommer att förbli i denna position under många år framöver. Effektiviteten och populariteten för e-postmeddelanden har resulterat i en ökad efterfrågan på e-posthotell för alla typer av webbplatser, företag och företagare.

En av de främsta orsakerna till att e-post har blivit en så viktig tjänst för webbplatser och företag är dess användning i kundservice. E-post kan också visa sig vara mycket viktigt i andra kommunikationsaspekter, till exempel marknadsföring och andra mål. Kraven från leverantörer av e-posthotell har ökat, med tekniska framsteg, bättre infrastruktur, kompromisslös kvalitet och uppehållstid utan stopp har blivit avgörande för alla webbhotell för e-posttjänster.

I den här artikeln kommer vi att försöka hjälpa dig att bestämma den bästa webbhotellleverantören för dina behov. Vi kommer att titta på billiga delade e-posthotellplaner, särskilt eftersom de är det absolut bästa alternativet för din budget. Vi kommer att titta på några viktiga områden och funktioner som du behöver informeras om när du bedömer och väljer rätt e-postleverantör för din webbplats och vi kommer också att titta på några noggrant handplockade delade e-posthotellplaner som vi har granskat just för dig.

Hur man väljer en bra webbhotellleverantör

Det finns många olika värdplaner tillgängliga när det gäller e-posthosting. De ger alla grundläggande funktioner samt några avancerade funktioner och alternativ. Det finns för många att välja mellan, så låt oss börja med att identifiera de viktigaste funktionerna och områdena som du måste ta hänsyn till när du väljer rätt e-postleverantör för din webbplats eller affärsbehov.

Om din e-posthotellbudget är tunn eller om du bara börjar på väg mot att bygga en framgångsrik webbplats eller företag, är billiga delade e-posthotellplaner definitivt vägen att gå. Dessa delade planer kan tillhandahålla anständig service i hög kvalitet genom att dela resurserna på en server till många olika kunder. De är det mest kostnadseffektiva alternativet, men om din webbplats eller ditt företag blir tillräckligt stort och dessa strimla planer inte kan tillhandahålla dina utvidgade e-postbehov, kanske du måste titta och uppgradera din webbhotellplan till ett mer avancerat och dyrare paket.

Den första funktionen som du vill förvänta dig av din webbhotellleverantör är att ha ett anpassningsbart e-postadressalternativ som kan ändras till din egen domän. Att ha din egen domän i din e-postadress ökar legitimiteten och det professionella utseendet på din webbplats eller ditt företag. En annan viktig funktion som du måste förvänta dig av din webbhotellleverantör är att tillhandahålla webbaserad e-postfunktion. Detta hjälper dig att kunna kontrollera din e-post var du än är i världen.

E-post vidarebefordran

E-post vidarebefordran är en mycket viktig och en mycket användbar funktion som du borde kunna dra nytta av. Under din tjänst som webbplats eller företagare kommer du förmodligen att skapa mer än en e-postadress för dina behov. E-post vidarebefordran är ett mycket viktigt verktyg som låter dig automatiskt omdirigera e-postmeddelanden från en adress till en annan.

Autoresponder

Ett något annorlunda, men lika viktigt verktyg som du kan förvänta dig av din webbhotellleverantör är en Autoresponder. Med dessa responderverktyg kan du automatiskt svara på e-postmeddelanden som skickas till dig med ett fördefinierat svar. Detta är särskilt användbart om din webbplats eller ditt system har en registreringsprocess och du med säkerhet kommer att kräva ett autosvarverktyg för att kunna verifiera dina e-postadresser.

Spam filter

Skräppost kommer att vara ett stort problem när du använder e-postadresser. Det rekommenderas starkt att ta hänsyn till åtgärder mot skräppost och skräppost mycket noggrant när du väljer din webbhotellleverantör. Anti-spam-verktyg är ett måste, men anpassningsbara skräppostfilter är också ett bra sätt att minska mängden skräppost som levereras till din e-postadress.

Många olika adware, malware och virus skickas via e-post. De mest utbredda virusen och trojanerna har spridits över hela världen med hjälp av e-post. Det är därför det är mycket viktigt att din webbhotellleverantör har verktyg och funktioner för viruskontroll och virusborttagning. Leta efter webbhotellleverantörer som har automatiska virusscanningar.

Nu när du är bekant med de viktigaste aspekterna som du måste ta hänsyn till när du väljer en webbhotellleverantör är det dags att titta på några av de bästa leverantörerna av e-posthotell som vi specifikt har valt ut för dig på grund av deras tillförlitlighet , överkomliga priser och kvalitet.

iPage

Besök värden »

ipageFrån och med bara $ 1,99 per månad lyckas iPage tillhandahålla en av de billigaste delade e-posthotelltjänsterna utan att skära ned på dess funktioner och alternativ. Några av de kärnfunktioner som iPage har att erbjuda varje kund är ett obegränsat diskutrymme, vilket är mycket viktigt för e-posthotell, liksom obegränsad bandbredd och ingen begränsning för mängden olika domännamn som kan användas. Det finns också obegränsade MySQL-databaser tillgängliga.

Du kan enkelt övervaka din webbplats och e-postverksamhet med hjälp av viktiga verktyg som filhanterare, FTP-dataöverföringshanterare, automatisk säkerhetskopieringsprogramvara samt användningsmonitorer som hjälper dig att spåra din bandbredd såväl som diskanvändning. iPage har en av de bästa etablerade värdinfrastrukturerna och gör att de kan garantera oavbruten upptid, stor hastighet och tillförlitlighet.

När det gäller funktioner som är mest relevanta för att skicka och ta emot e-post, tillhandahåller iPage dig en anpassningsbar e-postadress som du kan ställa in för att använda din egen webbplats eller affärsdomän. Du kan dessutom använda WebMail-programvaran som ger dig bra webbaserad e-postfunktion för att kontrollera dina e-postmeddelanden oavsett var du befinner dig i världen.

iPage måste också erbjuda autosvarverktyg samt alternativ för vidarebefordran av e-post. Du kommer fullt och helt enkelt att kunna ställa in e-post vidarebefordran som automatiskt kan vidarebefordra e-post som skickas från en e-postadress till en annan e-postadress som du äger. Autosvararen hjälper dig att automatiskt svara på vissa typer av e-postmeddelanden med ett förutformat svar.

Den sista aspekten som gör just denna webbhotellleverantör ett utmärkt val att tänka på när du väljer en webbhotellleverantör för dina behov är kundsupport. iPage erbjuder 24/7 professionell kundsupport som kan nås via telefon eller chatt. Det finns också ett detaljerat hjälpcenter samt ett biljettsystem. För nybörjare finns det mycket användbara videotutorials som kan informera och lära dig om många funktioner och verktyg som den här specifika e-posthostingstjänsten tillhandahåller.

Fet ko

Besök värden »

fet koFatCow är en annan bra e-postleverantör som erbjuder viktiga viktiga e-posthotellfunktioner samt några unika funktioner och funktioner som andra leverantörer inte kan matcha. Du kommer att kunna skapa så många POP- och IMAP-brevlådor som du vill eller behöver, vilket praktiskt gör att du kan ha obegränsade e-postadresser. Du kommer också att ha en gratis domän tillgänglig för dig under det första året av värdpaketet.

Denna fantastiska e-postleverantör tillåter dig också att ha obegränsat diskutrymme som kan vara mycket användbart när du använder många olika e-postadresser. Du har också tillgång till verktyg som låter dig hantera och övervaka dina filer och e-postmeddelanden snabbt och enkelt.

Det finns absolut inga begränsningar för bandbredd med FatCow-webbhotellleverantören och deras kraftfulla och moderna infrastruktur är byggd för att stödja även stora mängder trafik på dess servrar. De delade värdplanerna som vi är mest intresserade av i den här artikeln använder en delad arkitektur för att tillhandahålla största möjliga värdvärde till sina kunder och samtidigt hålla priserna överkomliga.

Detta innebär emellertid att om ditt företag eller webbplats växer tillräckligt stor och din e-post behöver växa ut kapaciteten i de delade värdplanerna, måste du titta på några mer avancerade värdpaket som virtuell privat servervärd eller dedikerad servervärd.

Dessutom tillhandahåller FatCow till alla sina kunder en WebMail-klient för att få åtkomst till din e-post såväl som ett avancerat och kraftfullt skräppostfiltreringsverktyg och ett verktyg för hantering av nyhetsbrev som gör att du kan skapa ett nyhetsbrev på din webbplats som kan vara till hjälp när du bygger din publik och bygga dina helt egna e-postlistor.

Förutom 24-timmars professionell kundsupport som är tillgänglig för alla kunder att använda, finns det ett omfattande FAQ-bibliotek samt många informativa steg för steg-tutorials som kan lära dig om hur du ställer in din webbplats, e-post eller vad du än behöver hjälp med det är relevant för webb- och e-posthotell.

Justhost

Besök värden »

JusthostÄven om JustHost är lite dyr jämfört med andra leverantörer av delade e-posthotell med sina prislappar på $ 3,95 per månad, balanserar det med konkurrensen genom att erbjuda massor av fantastiska funktioner och några unika funktioner som konkurrensen inte kan matcha.

Med den delade värdplanen för JustHost har du obegränsad domänvärd och obegränsat diskutrymme. Du har också möjlighet att ställa in internationella domännamn samt ha full åtkomst till tre olika WebMail-klienter som gör att du kan komma åt dina e-postkonton var du än är i världen.

Dina e-postkonton kommer att skyddas av POP3-säkerhet samt Secure IMAP. Du kommer att kunna konfigurera vidarebefordran på något av dina e-postkonton och till och med ställa in tilläggs- och parkerade domäner samt underdomäner för dina e-postadresser. Alla dessa funktioner kan enkelt och snabbt nås via den kraftfulla kontrollpanelen för cPanel-konton.

För att skydda dig från irriterande och potentiellt skadliga skräppostmassage har du tillgång till Spam Assassin-programvaran. Infrastrukturen som JustHost-värdstjänster bygger på är verkligen i världsklass. Högtidstopp är garanterat och du kan också ha full nätverksövervakning direkt för dina webbplatser och e-postadresser. Om du behöver det kan du också göra automatiska säkerhetskopior.

Bluehost

Besök värden »

BluehostBlueHost är en av de största och mest pålitliga värdleverantörerna på marknaden. De delade värdpaketen som denna webbhotell har att erbjuda är ganska billiga och erbjuder många fantastiska och kraftfulla funktioner och verktyg som kan hjälpa dig med din webbplats och e-posthantering.

Även med de mest grundläggande delade värdpaketen har du tillgång till obegränsad bandbredd, obegränsad e-postkonton som kan skapas samt tillgång till upp till 5 parkerade domäner och upp till 25 underdomäner som du kan använda. Dina e-postadresser förblir säkra och säkra med hjälp av Secure POP3 och Secure IMAP-funktioner.

Några av de avancerade funktionerna som finns tillgängliga i alla delade värdpaket som tillhandahålls av BlueHost är supporten för e-post vidarebefordran som ger dig full kontroll över hur du definierar reglerna för vidarebefordran av e-post. Dessutom kan du också ställa in kontofilter såväl som automatiska svarare för dina e-postadresser.

Du har också tillgång till skräppostskydd och kontroller och åtkomst för unika användarkonton. För ytterligare säkerhet och tillförlitlighet gör denna webbhotell automatiska dagliga säkerhetskopior så att du kan när som helst återställa en tidigare säkerhetskopia om du slutar skruva upp något.

Den största fördelen med BlueHosts delade värdplaner är den stora resursskyddsfunktionen. Denna fantastiska funktion känner igen värdkunder som använder överdriven bandbredd eller andra serverresurser, och istället för att minska deras värddelning tilldelar de dem till speciella isolerade servrar för att inte minska prestandan och servicekvaliteten för andra användare som delar servern.

BlueHost-kundsupporten är mycket professionell, hjälpsam och tillgänglig dygnet runt via telefon, chat, e-post eller biljetter. Ytterligare användbara funktioner inkluderar teknisk skalbarhet som passar din webbplats och e-postbehov när de utvecklas och växer ett förbättrat professionellt cPanel-verktyg som innehåller ytterligare verktyg och alternativ som hjälper dig att hantera din e-post, webbplats, domäner och mer.

InMotion Hosting

Besök värden »

inmotion värdFörutom att erbjuda gratis SSD-drivrutin och en gratis domän till alla sina kunder, erbjuder den delade InMotion-webbhotellplanen också gratis säkerhetskopiering av data och en säker IMAP-e-poståtkomst som gör att du kan komma åt och synkronisera din e-post på olika enheter oavsett var du är. Det finns också full integration av Google-applikationer samt helt gratis säkerhetskopiering av data tillgängliga för varje kund.

Med InMotion har du ett obegränsat antal tillgängliga e-postkonton samt obegränsat diskutrymme, e-postlagring och månatliga överföringar. Detta tillåter denna fantastiska värdleverantör att passa alla kunders behov som kräver omfattande webbhotell.

Du har tillgång till 6 parkerade domäner samt 25 tillgängliga underdomäner som du kan använda med det delade värdpaketet som InMotion tillhandahåller. Dina e-postadresser kommer att vara helt säkrade med SPAM Safe-e-postprogramvaran. InMotion ställer också in e-postadresser med IMAP-plattformen så att du kan komma åt och synkronisera dina e-postadresser via olika plattformar och enheter.

Det professionella kundsupportteamet är tillgängligt dygnet runt via telefon eller chat. Det finns också en 90-dagars pengarna tillbaka-garanti i fall InMotion inte ger det det lovar. Slutligen finns det omfattande och professionellt skydd mot skadlig programvara tillgängligt för alla dina e-postadresser.

Slutsats

Att välja rätt delat e-posthotellpaket som passar dig kan vara en mycket lång och komplicerad uppgift. Detta beror främst på det stora antalet värdleverantörer som tävlar i ett ganska mättat fält. De kommer alla att erbjuda olika och olika paket med olika verktyg, alternativ och priser.

Vi hoppas att vi framgångsrikt har lyckats informera dig om de viktigaste aspekterna som du måste ta hänsyn till när du väljer den delade webbhotellleverantören som kommer att kunna uppfylla dina e-posthotellbehov.

Vi har också noggrant tittat igenom många olika webbhotellleverantörer för att hitta de absolut bästa för dig. Dessa värdleverantörer har bedömts utifrån deras effektivitet, tillförlitlighet, pris och de funktioner som de har att erbjuda. Alla kommer att vara ganska billiga och ett bra budgetalternativ på grund av de delade värdfunktionerna. Vissa kommer att bli dyrare, men de måste erbjuda några avancerade verktyg och funktioner som du kan använda.

Vi hoppas att den här artikeln var till hjälp och vi garanterar att vilken delad webbhotellleverantör du än väljer från den här listan, du kommer inte ångra ditt beslut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector