5 Bästa dedikerade server värd Australien


Som administratör av en stor webbplats eller en som välkomnar betydande trafik kräver du en webbhotell som är pålitlig och snabb. I en tid där de flesta människor interagerar mycket på onlineplattformar behöver du en webbplats som inte kommer att gå ner vid avgörande ögonblick. Även om delad värd är prisvärd för de flesta webbplatsägare, erbjuder dedikerad värd mest kontroll och flexibilitet. Din webbplats kommer att ha sin egen server i en dedikerad värdplattform i kombination med allokering av RAM, lagring och bandbredd. De ledande dedikerade webbhotellleverantörerna i Australien inkluderar:

1. WP Hosting

wphosting-best-dedikerad server och Australien

WP Hosting

WP Hosting använder sig av högpresterande servrar för att leverera kvalitetstjänster till webbadministratörer. Den har tre paket med Dedicated Basic från $ 89 / månad. Denna plan tilldelar 2 CPU-kärnor, 2 GB minne, 40 GB SDD-lagring och obegränsad dataöverföring. Den dedikerade avancerade planen börjar på $ 149 per månad med 4 CPU-kärnor, 4 GB minne och 80 GB SSD-lagring.

Dedicated Extreme-paketet börjar på $ 299 / månad med 8 CPU-kärnor, 8 GB minne och 160 GB SSD-lagring. Alla paket erbjuder tillgång till Australian Data Center där du hittar information som adresserar alla nätverksfördröjningar och frågor om suveränitet som du kan ha.

WP Hosting har specifika värdplaner för WordPress. Startup-paketet är perfekt för nybörjare eftersom du får 5 GB SSD-lagring till $ 19 / månad. Affärsplanen tillhandahåller 10 GB SSD-lagring till $ 29 / månad medan kategorin Företag ger 20 GB SSD-lagring för $ 49 / månad. Utvecklarna och ingenjörerna på WP Hosting har omfattat studerat WordPress-systemen så att dina problem kommer att adresseras till din tillfredsställelse. Du kan komma åt dessa experter via livechatt, telefon och e-post.

Det här teamet är 100% australiensiskt, och varje utvecklare du pratar med är lokal eftersom det alltid finns en risk att något kommer att gå vilse i översättningen när han interagerar med en utländsk individ. WordPress-paketen inkluderar “Alltid på” DDOS-skydd, och vanliga virusscanningar håller din webbplats fri från hot. WP Hosting kommer dessutom att flytta din redan körda WordPress-webbplats till deras webbhotell utan driftstopp.

2. Dröm IT-värd

dreamit-dedikerad server och Australien

Dröm det

DreamIT Host startade verksamheten 2014 med målet att vara webbhotell känd för sitt exceptionella värde, höga prestanda och extraordinära service. Företaget har tre prisvärda alternativ. Essentials-planen börjar på AUD 4,95 per månad där du får 5 GB lagring, 2 GB minne och 100 maximala e-postmeddelanden per timme. Economy-webbhotell börjar på AUD 9,95 / månad med 15 GB lagring, 4 GB minne och 150 maximala e-postmeddelanden per timme. Affärsplanen börjar på AUD 19,95 / månad med 50 GB lagring, 6 GB minne och 300 max timliga e-postmeddelanden.

Alla planer har obegränsad e-postkonton och bandbredd och tio addon-domäner. De dedikerade servrarna drivs av cPanel, CloudLinux och LiteSpeed.LiteSpeed ​​är oerhört snabbt, varför webbplatser på plattformen laddar mycket snabbt. De nya webbservrarna på DreamIT levereras med NVMe som är 12 gånger snabbare än en SSD-server.

Det finns mer än 400 appar som är utformade för att fungera bra med DreamIT inklusive WordPress, Magento och Drupal. Att driva en pålitlig webbplats är viktigt så att du inte förlorar potentiella köpare eller besökare. Nätverkets garantitid på 99,95% garanterar att din webbplats alltid är uppe.

Servrarna är ytterligare optimerade för att fungera bra med webbplatser med hög trafik, vilket är särskilt perfekt för e-handelsplattformar. Supportteamet har sin bas i Melbourne, och de är snabba att svara och hjälpa till med alla frågor. Serverhårdvaran är belägen och värd i Australien vilket innebär att Aussie-webbplatser kommer att uppleva de högsta prestandafrekvenserna.

3. Strömlinjeforma servrar

Streamline-servrar-dedikerad och Australien

Strömlinjeforma servrar

Streamline Servers lanserades 2007 med en vision att erbjuda innovativa tjänster inom webbhotellindustrin. Företagets produkter spänner från spel, röst, dedikerade, VPS-servrar, affiliate-marknadsföring och webbhotell. Deras dedikerade servrar är tillgängliga för webbägare i Australien, Singapore och Nya Zeeland.

Kunderna betjänas av flera datacentra i Perth, Melbourne och Sydney. Deras servrar drivs av Intel och varierar i priser. Den grundläggande planen i Sydney börjar till exempel på $ 80 / månad och erbjuder 8 GB RAM, 250 GB SSD och 3000 GB. Nätverket är DDOS-skyddat vilket innebär att alla paket avsedda för din webbplats skannas efter hot i realtid.

Den kunniga personalen är tillgänglig dygnet runt. Streamline Services erbjuder vidare automatisk tilldelning där din server automatiskt kommer att tillhandahållas under de följande 15 minuterna efter betalning. Servrarna har användarvänliga gränssnitt för att möjliggöra full kontroll för sina kunder. Du kommer att kunna utvärdera din dataanvändning och automatisera operativsysteminstallationer.

4. Digital Pacific

digitalpacific-dedikerad server och Australien

Digital Pacific

Digital Pacific började arbeta 2000 som en koldioxidneutral webbhotell i Australien. Från sin bas i Sydney fokuserar företaget på kundnöjdhet och kvalitetstjänster. Deras värden inkluderar att etablera uppfyllande och långsiktiga relationer med kunder, tillhandahålla intuitiva värdprodukter till värdepriser och förstå kundens behov.

Företagets 15 års erfarenhet gör det exceptionellt kunnigt på den australiska webbhotellmarknaden. Det har ett idiotsäkert backup-system som sparar dina e-postfiler, webbplats och databas tre gånger om dagen. Företaget använder Dell-hårdvara och dess speglade enheter ökar servertillförlitligheten.

Företaget erbjuder delad, dedikerad och VPS-värd. De dedikerade planerna börjar på $ 99, och du är berättigad till snabb installation och support och den senaste Dell-hårdvaran. Digital Pacifics huvudservercentrum finns i Sydney. Digital Pacific är i alla fall en vanlig webbhotell och det ger tillräckligt med resurser för en liten webbplats.

Bristen på WordPress dedikerad hosting är en nackdel för många webbägare som driver sina webbplatser på plattformen. Deras driftstider och drifttid är också ganska standard och skulle inte vara idealiska för webbplatser med hög trafik. Om du emellertid är miljömedveten kommer du att uppskatta hur rent och grönt nätverket är.

5. SiteGround

Siteground-dedikerad server och Australien

Siteground

SiteGround har inga servrar i Australien, men de har datacenter i Singapore som erbjuder stark prestanda, drifttid och anslutning. Företagets drifttid på 99,99% har lockat i en stadig ström av webbadministratörer. Det är så säkert med denna garanti att det lovar kompensation om deras servrar inte kommer under denna upptid.

Planen börjar på $ 269 / månad med 4 CPU-kärnor, 8 CPU-trådar, 16 GB RAM och 480 GB SSD. Power-paketet börjar på $ 349 / månad med ett uppgraderat 32 GB RAM och 960 GB SSD. Super Power webbhotell är prissatt till $ 729 / månad och har 12 CPU-kärnor och 64 GB RAM.

SiteGround är optimerad för WordPress och expertsupportteamet hjälper till med dina problem. Webbägare kommer också att uppskatta hur lätt det är att integrera WooCommerce. Företaget garanterar noll hålltid i både livechatt och telefoninteraktioner. Deras hanteringspanel är tillräckligt enkel för att även nybörjaren kan navigera och använda.

Hur man väljer en dedikerad server?

Om du letar efter en utmärkt dedikerad webbhotell måste du utvärdera flera viktiga överväganden inklusive:

Prestationskrav

Hur många servrar skulle tillräckligt tjäna dina krav? Hur många besökare förväntar du dig? Du kan generellt välja antalet kärnor och processorer på en server. Antalet kommer att bero på de program du kör. Ett annat övervägande är kärnans prestanda som definieras i klockhastighet (MHz). Leverantören av programvaran eller teamet som hanterar applikationen är bättre lämpade att föreslå den ideala processorn eller antalet kärnor.

Ju fler kärnor en CPU har, och ju snabbare den är, desto fler RAM-alternativ finns tillgängliga för en administratör. Om du är osäker på dina RAM-krav väljer du ett paket som tillåter ytterligare RAM.

När det gäller hårddiskar är ditt bästa alternativ en RAID-installation som skyddar din webbplats från sårbarheterna på en enda hårddisk. Ditt system kommer fortfarande att köras tills du installerar en hårddiskersättning, även om det kommer att uppvisa viss prestandaförlust. Du har fler hårddiskalternativ med en stor server. SATA-enheter ger hög volym, men prestandan är ganska låg. SAS presterar bättre än SATA men är dyrare och har en lägre kapacitet. SAS har ersatts av SSD som fungerar 50 till 100 gånger bättre än SATA.

Applikationens skalbarhet

Du måste överväga hur väl din ansökan skalar. Vissa applikationer visar sig vara svåra att skala på flera enheter. Att se till att en databas körs på flera servrar är utmanande eftersom den måste synkroniseras över servrarna. Det skulle till och med visa sig vara lättare att byta till en server med mer RAM, lagring och behandlingskapacitet.

Effekt av driftstopp

Du bör utvärdera affärseffekterna av eventuell driftstopp på din server. Du kanske inte delar dina tilldelade resurser i en dedikerad värdplan, men det finns ofta än inte en enda plats för fel på en server. Om du driver en e-handelsplattform kan eventuell driftstopp visa sig vara kostsam eftersom dina kunder kan överge din webbplats eller utveckla en negativ bild av ditt företag.

Nätverkskvalitet

De flesta värdleverantörer ger dig valet att välja plats för din server. Ju närmare ett datacenter är, desto snabbare levereras data. Maskinvaru- och mjukvarukvaliteten bestämmer också laddningshastigheter.

När du behöver en dedikerad server?

Fördelarna med en dedikerad server överväger överlägset fördelarna med delad webbhotell. Du undrar kanske om du skulle skörda de maximala fördelarna med dedikerad servervärd. Nedan följer en vägledande disposition:

 • Storlek på ditt företag: Dedikerad värd fungerar bäst med medelstora till stora företag. Det finns mer information som lagras och överförs jämfört med ett litet företag. Om ditt företag har kommit fram till den punkt där du får nummer i sex siffror kan det vara dags att uppgradera till en särskild plan. Hög trafik kan utlösa serviceavbrott som kan vara katastrofalt för ditt varumärke.
 • Sidbelastningstider: Du har cirka 2 sekunder att göra intryck. Många plattformar garner för användarens uppmärksamhet på internet vilket har gjort besökare otåliga och vana vid höga hastigheter. Om du upptäcker att din webbplats laddas långsamt eller att det ofta är förseningar är det dags att överväga en dedikerad server. Sökmotorer rankar också snabba webbplatser positivt.
 • Informationens känslighet: Vid delad hosting delar flera webbplatser en server. Om det finns ett säkerhetsbrott på en annan webbplats är chansen stor att hotet kommer att hitta sin väg till din plattform. Databasen på din webbplats kommer därefter att komprometteras. Denna risk är särskilt framträdande i e-handelsbutiker där informationen är känslig inklusive kreditkortsuppgifter och adresser. Sådana butiker skulle behöva uppgraderade säkerhetsfunktioner som kommer med dedikerad värd.
 • När du är mer rutin: Framgången för en webbplats på en värdplan beror helt på administratörens ansträngningar. En okontrollerad server är beroende av webbägaren för underhåll, och du måste veta mer om serversystem än en nybörjare. Det finns dock ett hanterat alternativ där ett team som tillhandahålls av värdhanteraren hjälper till med installationen.

Fördelarna med att använda en dedikerad server

En dedikerad server är en hel maskin bara för din webbplats. Fördelarna med detta arrangemang är:

Kontroll och anpassning

Med en dedikerad server har du möjlighet att lägga till de applikationer du vill ha. Du kan därför optimera din webbplats så att den fungerar på det sätt som fungerar bäst med din nisch. Från hårdvarespecifikationerna till operativsystemet och tillägg har du full kontroll över din webbplats. Du kan uppdatera eller stänga din webbplats när som helst utan att oroa dig för andra användare.

Stramare säkerhet

Delad hosting gör din webbplats sårbar för andra användares tveksamma aktiviteter. Denna risk existerar inte på dedikerad hosting eftersom du har en server för dig själv. Du kan installera flera säkerhetslager som skyddar ditt innehåll. Dedikerade värdplaner har också uppgraderade säkerhetsfunktioner till de i delad värd.

Pålitlig prestanda

Dedikerad värd är idealisk för webbadministratörer som vill ha stabil och pålitlig prestanda. Med denna plan tilldelas du bara olika resurser för din server. Så länge du förblir inom dessa gränser kommer din webbplats att fungera effektivt. Du kan också använda ytterligare tillägg-
ons som plugins för att öka prestandan.

Slutsats

Det finns miljarder besökare online som handlar särskilt om kvaliteten på innehåll, belastningshastigheter och funktionalitet på olika plattformar. Det är därför mycket viktigt att webbplatser erbjuder en förstklassig användarupplevelse. Dedikerad hosting erbjuder en mängd fördelar för webbägare, inklusive högprestanda, bättre säkerhet, kontroll, flexibilitet och transparens. Webbplatser i Australien kan välja mellan olika leverantörer med datacentra i städer som Melbourne, Sydney och Perth.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map