5 bästa gratis webbplatsbyggare för nybörjare

bästa-Free-webbplats-byggare-2019


Om du vill bygga en webbplats kommer ingen att säga att du måste lära dig kodning. Även någon utan någon kodningskunskap kan bygga en ganska anständig webbplats. Vissa funktioner och designmönster kräver omfattande kodningskunskap för att kunna implementeras, förbättras och optimeras. Men om en enkel webbplats och en del grundläggande funktioner är allt du vill, kan du bygga den själv med hjälp av en webbplatsbyggare.

Webbplatsbyggare låter dig bygga webbplatser utan att behöva göra någon av kodningen. Bara genom att använda drag-and-drop-verktyg i en “vad du ser är vad du får” -redigerare kan du helt enkelt sätta ihop en ganska fantastisk webbplats.

Sådana webbplatsbyggare är utformade för att vara oerhört enkla att använda, så du kan få tag på dem om du vet hur man använder en mus och tangentbord. Du drar helt enkelt vissa element, ikoner, knappar, banners, bilder och så vidare och komponerar din webbplats som om du skulle måla en bild på en duk.

Med vissa innehållshanteringssystem behöver du inte ens göra så mycket. Du kan helt enkelt använda en mall för att skapa den design du vill ha. Om vi ​​talar om så skiljer vi två typer av webbplatsbyggare, de som fungerar online och de som fungerar offline.

Offline- och webbsajtbyggare

Även om vårt huvudfokus här kommer att ligga på webbsajtbyggare, är det bra att veta om offline webbplatsbyggare också.

Offline webbplatsbyggare

Offline-byggare är programvara för webbplatsbyggnad som du måste ladda ner och installera på din PC. Varje webbplats du skapar kommer att sparas på din dators hårddiskar och måste laddas upp när din webbplats är redo att gå.

Du behöver inte ha en internetanslutning för att arbeta med dessa byggare, du måste bara ha den när du laddar upp din webbplats och det är det. De behöver inte heller några tekniska färdigheter eller kodupplevelse för att du ska få dem att fungera. Men du måste betala för en webbhotelltjänst eftersom de vanligtvis inte erbjuder en.

fördelar

 • Du har mycket mer flexibilitet när du är värd för din webbplats
 • Du kan arbeta på din webbplats även om du är offline
 • De är inte lika pålitliga som onlinetjänsteleverantörer
 • De påverkas inte av din internethastighet

Webbplatsbyggare

Innan jag går in på detaljer, kan du tänka på följande lista över 5 bästa webbsajtbyggare som du kan använda gratis:

Företag
Premiumplaner från
Prova

1weebly.com webbplatsbyggare gratis$ 4,00 / moFRI
2wix.com gratis webbplatsbyggare$ 5,00 / moFRI
3websitebuilder.com gratis provversion5,38 $ / moFRI
4mozello gratis webbplats byggare$ 7,00 / moFRI
5dudamobile7,13 $ / moFRI

Vanligtvis kan webbsajtbyggare bara användas med en internetanslutning, som namnet antyder. De fungerar på en leverantørs server och du kan använda dem genom webbläsarfönstret (Firefox, Chrome eller Safari). Många tjänster för webbplatsbyggare erbjuder också webbhotell för din webbplats, så allt du behöver göra är att bygga din webbplats och njuta av den.

De flesta webbsajtbyggare levereras med tusentals färdiga mallar, som har olika element och innehåll som redan är inbyggda i dem. Allt du behöver göra är lite anpassning och du kommer att ha en webbplats!

fördelar

 • Många webbsajtbyggare är helt gratis
 • Du behöver inte installera någonting
 • Du behöver inte köpa någon programvara
 • Du kan arbeta på din webbplats på distans, från vilken dator som helst
 • Du behöver inte uppdatera programvaran
 • Onlinebyggare erbjuder också webbhotelltjänster

Även om offline-webbplatsbyggare också är bra, föredrar vi att använda onlinetjänster, eftersom de är mycket bättre och erbjuder fler fördelar.

Bästa gratis webbsajtbyggare

Dessa är de fem kostnadsfria webbplatsbyggarna som gör saker allvarligt omfattande för nybörjare, varför vi gillade dem mest.

Weebly

Prova det nu gratis »

weebly gratis webbplats byggare

Weebly har funnits länge och har visat sig vara ett av de snabbast växande varumärkena bland webbplatsbyggare. Weebly är ett allomfattande program som ger sina användare allt de behöver för att få sin webbplats igång. Det gör att användare kan bygga och hantera hela sin webbplats på en enda plattform. Du kan också utnyttja dess stora marknadsföringsfunktioner. Alla dessa skulle hanteras separat i de flesta fall men Weebly gjorde saker otroligt praktiska.

Varje designelement och funktionalitet inom Weebly fungerar verkligen effektivt. De skapar ett mycket enkelt dra-och-släpp-system. Denna webbplatsbyggare kan gå huvud mot huvud med stora plattformar som WordPress och Wix.

Weebly är oerhört populärt och har skapat mer än 40 miljoner webbplatser så det har mycket att göra för det. Låt oss se hur du kan använda det!

väldigt gratis plan

Du kan skapa en 10-sidas webbplats med 500 MB lagringsutrymme helt gratis. Men din webbplats kommer att innehålla Weebly-annonser, men det är fortfarande ett riktigt generöst erbjudande.

Om du gillar plattformen och vill få ut mer av den kan du börja använda Weebly’s Starter-paket för 8 $ per månad. Det tar bort märkesvaror och annonser från din webbplats, ger dig obegränsat lagringsutrymme och du får också ditt eget anpassade domännamn. Om du vill bygga en onlinebutik kan du göra det, men bara med tio produkter, vilket inte är lika generöst som resten av erbjudandet. Om du bara vill använda din webbplats för att visa innehåll för dina besökare kan du använda innehållsplanen för endast $ 4 per månad.

Gratisversionen av Weebly är ganska begränsad och det finns många “premium” -element som du måste betala för att använda. Men du är mycket bättre med att använda Weebly än att anställa en programmerare. Du kan skapa din egen webbplats och få den igång för några dollar, medan att anställa en utvecklare skulle kosta hundratals.

Din webbplats kommer också att vara mobilvänlig, även om det är viktigt att nämna att du inte kan göra mycket redigering på mobilversionen.

Weebly är helt perfekt för de icke-tekniska kunniga och det kommer att tjäna dem väl genom alla uppgifter som är involverade i att bygga och hantera en webbplats.

Wix

Prova det nu gratis »

wix gratis webbplats byggare

Wix är också en av de mest kända spelarna bland webbplatsbyggare, eftersom de för närvarande är värd för mer än 90 miljoner webbplatser. De ger några mycket professionella och visuellt imponerande layouter som är utmärkta för restauranger, små företag, proffs, frilansare, fotografer och så vidare. Var och en av webbplatserna är optimerade för mobila enheter.

Att bygga webbplatser, redigera bilder eller lägga till en blogg kan göras med några klick. Det är precis som att använda Word eller annan textredigeringsprogram. Du kan välja mellan hundratals snygga mallar och ändra hela webbplatsens design på några minuter.

Wix är inte något fint men det är verkligen funktionellt. Du kan också redigera din webbplats SEO-data, så att den matchar sökmotorer som Google och Bing.

När det gäller att lägga till funktioner som kommentarer eller andra vanliga funktioner måste du bara gå till Wix-appmarknaden och få den.

wix gratis plan

Du måste bara ha en aktiv e-postadress och du kan börja använda Wix direkt. Du kan bygga en webbplats gratis men de flesta användbara funktioner och coola design betalas för. Så för att få ut det bästa av det är du bättre med ett premiumkonto.

Det finns ett antal premiumkonton du kan använda och du kan antingen gå med starteren för $ 5 / månad eller gå hela vägen för VIP-kontot för $ 25 / månad. Med VIP-kontot kommer du att få ett domännamn, 20 GB lagring, obegränsad bandbredd och en professionell webbutvecklare för att titta igenom din webbplats. Om du behöver support behöver du inte vänta mer än några minuter på att en av Wixs experter når ut till dig.

Enligt vår åsikt är Wix den mest kompletta och den mest prisvärda webbsajtbyggaren. De erbjuder den mest detaljerade uppsättningen funktioner och det mest praktiska användargränssnittet. Det är inte konstigt att de lyckades göra mer än 90 miljoner användare nöjda!

WebsiteBuilder.com

Prova det nu gratis »

websitebuilder com gratis konto

Det är lätt att tro att WebsiteBuilder.com bara är ett omfattande namn, gjord för att dyka upp ovanför sökfrågor, men det har visat sig vara så mycket mer. I verkligheten erbjuder webbplatsen en mängd omfattande webbplatsbyggnadsverktyg som är lätta att använda för varje nybörjare.

Det ger också gratis domännamn, en enkel skapande av webbplatser och en gratis e-post för företag. Men det är också besatt med några irriterande uppsäljningar och en ganska vag beskrivning av vad du faktiskt betalar för. Så, företaget bakom det är ganska mycket att tjäna ett anständigt pengar på den här programvaran.

Du kan inte göra för mycket med ett gratis konto, annat än att starta en webbplats, välja en av 100 mallar och ställa in en webbplatskategori. Därefter är din webbplats redo för förhandsgranskning och du måste betala för någon annan funktion.

webbsitebuilder com gratis plan

Till exempel, för att ändra mobilversionen av din webbplats eller lägga till en PayPal-knapp, måste du uppgradera till en premiumplan. Du kommer definitivt att stöta på massor av försäljningar oavsett var pekaren går.

Om du vill skapa en onlinebutik måste du gå för e-handelsplanen och betala $ 17,95 per månad. Detta inkluderar också domänregistrerings- och värdkostnader, men det är fortfarande ett ganska rejält pris att betala.

Du kanske stöter på massor av rabatter men du kommer snart att få reda på att de kräver att du tecknar ett 2-årigt kontrakt, vilket är ganska tungt om du inte ens har jobbat mycket med programvaran innan.

Även om WebsiteBuilder.com verkligen försöker få dig att köpa många saker, är dess verktyg ganska anständiga. Det är enkelt och enkelt med många sidelement du kan välja mellan. Det finns många pop-ups och meddelanden som hjälper dig att spara arbete och förstå en bättre förståelse för hur allt fungerar.

Varje nödvändig del av din nya webbplats är nära till hands. Du kan lägga till bilder, text, navigationselement eller videor med ett enda klick. Du kan lägga till widgetar som musikspelare, kartor, sociala länkar och andra användbara saker lika enkelt.

Allt görs så enkelt som möjligt, så du behöver inte röra något annat än användargränssnittet. Efter bara två timmars klickning lyckades vi skapa en ganska snygg webbplats med alla element vi ville ha.

Programvaran talar mycket för det när det är dags att hantera bilder. Du kan antingen ladda upp din egen eller välja bland många fotografier. När du är klar med arbetet kan du vara säker på att alla dina filer och mappar är lagrade på WebsiteBuilder.coms servrar.

Det är mycket enkelt att hantera bilder. Du kan ta dem i förgrunden eller skjuta dem till bakgrunden, rotera dem eller vrida dem som du vill genom det omfattande verktygsfältet.

Sammantaget är WebsiteBuilder.com en väldigt anständig programvara för webbplatsbyggnad, men det kräver säkert ett rejäl pris. De som kan betala det kommer att vara mer än nöjda med den grundliga och lättanvända tjänsten de får!

Mozello

Prova det nu gratis »

mozello gratis webbplats byggare

Mozello debuterade 2015 och har gått en stadig väg till framgång sedan dess. Det är ett minimalistiskt verktyg som ger alla möjlighet att skapa en snygg webbplats med alla rätt nyckelfunktioner på plats. Mozello hjälper dem att följa ett väldigt förenklat designmönster som hjälper användare att skjuta ut professionella webbdesign varje gång.

För att uttrycka Mozello helt enkelt är det ett helt förenklat program som låter dig ordna hela webbplatsen med några klick, men du kan bara använda de presenter som de har gett. Det är tillräckligt bra i vårt fall.

För att komma igång med att använda Mozello, behöver du bara ange ett e-postmeddelande, ett lösenord, ett önskat URL-namn och välja en webbplatstyp från deras lista. Efter det måste du bara välja en mall och din webbplats kommer att vara igång.

När den första fasen är klar kan du redigera din webbplats med webbplatsbyggaren.

Mozello skiljer sig från andra webbplatsbyggare, eftersom det inte har några drag-and-drop-verktyg. Du kan ordna om webbplatsens innehåll genom att växla mellan layoutstilar och mönster, vilket är ganska bekvämt. Men du har inte fullständig kontroll över layouten eftersom du inte har tillgång till var och en av de enskilda elementen. Dessa begränsningar är både bekväma och begränsande.

Det finns ett enormt bibliotek med teman du kan välja mellan och var och en av dem är ganska professionell. Även ur ett mer tekniskt kunnat perspektiv ser dessa webbplatslayouter riktigt underbara ut. Premiumanvändare kan till och med anpassa dem lite genom att lägga till kod i huvudavsnittet.

Mozello erbjuder också en gratis kundsupport för sina användare. De har också en FAQ-sida som ger användarna svar som de letar efter.

Mozello kan användas gratis. Du kan bygga en webbplats och publicera den gratis, men den kommer att finnas på ett underdomän, som website.mozello.com och din webbplats kommer också att ha reklam. Men det är fortfarande mycket värt att använda Mozellos gratis konto.

För att komplettera det kan du till och med använda e-handelsfunktioner och sälja 10 artiklar på ett gratis konto också. Det gratis kontot ger dig också 0,5 GB lagrings- och marknadsföringsfunktioner. Detta gör Mozello till den mest värdefulla freemium-webbplatsbyggaren som vi har granskat.

mozello gratis plan

Premieplanen kostar $ 7 / månad om den betalas årligen, eller $ 9 / månad om den betalas kvartalsvis. Du får allt du vill ha med det gratis kontot och mycket mer. Till att börja med kan du ansluta din Mozello-webbplats till din egen domän eller registrera en ny domän gratis. Du får också 50 GB lagringsutrymme och din onlinebutik kan rymma 30 artiklar.

Det finns också Premium Plus-planen som kostar $ 14 / månad om den betalas årligen eller $ 17 / månad om den betalas kvartalsvis. Med det får du allt som nämns ovan, men ditt lagringsutrymme och antalet objekt du kan sälja är obegränsat.

Sammantaget har jag tyckt att Mozello är det bästa på den här listan eftersom det är oerhört enkelt att använda och ger respekt för gratis användare med en service av god kvalitet.

Duda

Prova det nu gratis »

duda gratis webbplats byggare

Duda gör det ganska enkelt för alla typer av användare att skapa en helt responsiv webbplats som uppfyller de högsta standarderna. Duda är ett av de bästa företagen i världen som specialiserar sig på mobilwebbplatser. Deras webbplatsbyggare hjälper dig att skapa fantastiska flerspråkiga webbplatser och anpassa dem så att de passar din unika stil och behov. Det är en utmärkt plattform för människor som vill bygga sin egen webbplats utan att satsa för mycket på att utveckla den.

Även om den här listan handlar om gratis webbplatsbyggare skulle jag inte kalla Duda för en gratis programvara för webbplatsbyggnad. Visst kan du prova det gratis under provperioden, men om du vill använda hela spektrumet av funktioner som Duda erbjuder kommer det att kosta lite pengar. Men Duda gör det värt med en fantastisk affär, erbjuder en plan för livet, utan några månatliga avgifter eller strängar bifogas.

Duda tillhandahåller ett kraftfullt webbplatsanalysverktyg, olika e-handelsverktyg och integration av sociala medier. Det hanterar också språk på ett fantastiskt sätt. Du kan lägga till vilket språk som helst på din webbplats och hela webbplatsens innehåll översättas till det språk du väljer genom Google Translate.

Men var försiktig. Om du använde Google translate, vet du att det ibland kan komma med några riktigt konstiga meningar.

Om du driver en butik kan du lägga till personliga händelser till din webbplats via knappen InSite-händelser. Du kan visa specialerbjudanden, rabatter eller meddela en användare om han / hon är i närheten av din butik.

duda gratis plan

Du kan skapa en blogg med några klick, hantera dess utseende med några fler och du har gjort dig själv till en enastående blogg på mindre än en halvtimme. Plattformen använder Facebook-kommentarsystem, så det har inte ett eget system, men att använda Facebook-kommentarer är enligt min mening mycket mer fördelaktigt. Gränssnittet erbjuder också grundläggande SEO-inställningar.

Kort sagt, detta system erbjuder fantastiska anpassade funktioner, moderna och professionella design, tillsammans med skapandet av flerspråkig webbplats. Att använda det är enkelt och rörigt, så jag kan helhjärtat rekommendera det.

Slutsats

Tja, där har du det! Dessa är de magiska plattformarna som kan förvandla alla icke-tekniska kunniga personer till skaparna av sin egen webbplats. Mozello erbjuder en hel del funktioner gratis, så det är ditt bästa alternativ om du inte vill spendera några pengar, men om du är villig att spendera några få dollar på din webbplats, än det är värt att kolla in någon av dessa byggare . De gör webbplatsbyggnad till en enkel, enkel och rolig process!

Jag hoppas att du har haft glädje av att läsa igenom dessa recensioner och att vi snart ses igen i de kommande recensionerna!

Bild av Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map