5 bästa värd för fitnesswebbplatser

bästa webbplats-värd-fitness-blogg-2019


Populariteten hos fitnesswebbplatser och träningsbloggar har skyrocket tack vare människors ökande intresse för att komma och hålla sig i form. Om du är en fitnessguru som vill dela din kunskap med miljontals människor redo för en livsstilsöversyn, är att lansera en fitnessblogg eller webbplats ett av de mest effektiva sätten att nå hälsoentusiaster över hela världen.

Men innan du kan göra allt detta måste du ta hänsyn till några saker som:

 • hitta en lämplig webbhotell;
 • välja rätt plattform för att engagera med din publik;
 • och identifiera marknadsföringsverktygen du kan använda för att bygga din publik.

Bygg din fitnesswebbplats

Webbhotell är en viktig byggsten som behövs för att lansera en webbplats, och vilken typ av webbplats du vill lansera avgör vilken typ av plattform och till och med vilken typ av webbhotell du behöver.

Som fitnesstränare kanske du vill dela videor med träningsövningar och infografik med bantningsråd och träningsplaner. Eller så kanske du vill tjäna pengar på din webbplats, ha en blogg, låta användare registrera sig för nyhetsbrev, publicera vittnesmål eller publicera produktrecensioner, låt dina följare lägga upp frågor eller låta dem samarbeta med varandra i ett forum, till exempel.

För att uppnå allt detta behöver du en plattform som är värd för egen värd som kan uppfylla alla dina specifika krav. I detta avseende rekommenderar vi att du går med WordPress, som är den obestridda drottningen av webbplatsplattformar som erbjuder mest vad gäller kontroll, flexibilitet och funktionalitet..

I motsats till värdplattformar (t.ex. Wix) kan du med WordPress välja din egen värd, tjäna pengar på din webbplats du vill och kontrollera allt du kan göra.

Hitta värd för din fitnesswebbplats

Här är vår topplista med webbhotellleverantörer för fitnesswebbplatser:

Hosting Company
Startpris

1ipage$ 1,99 / mo
2hostgator$ 2,75 / mo
3inmotion värd$ 2,95 / mo
4Bluehost$ 3,95 / mo
5Kör pappa$ 2,99 / mo

När det gäller hosting rekommenderar vi att du börjar med en delad värdplan som du kan uppgradera senare om det behövs. Det kan vara svårt att utifrån mäta hur mycket resurser din webbplats kommer att behöva, så börja litet och uppgradera senare.

Delad värd är den billigaste och nybörjarvänliga värden och många värdar erbjuder delade värdplaner optimerade för WordPress-webbplatser. Vissa av dessa har 1-klick på WordPress-installation, expert WordPress-support, hastighetsoptimering, WordPress-webbplatsbyggare osv.

Hanterad WordPress-värd kommer också att ta hand om serverunderhållsuppgifter, så att du uteslutande kan fokusera på att skapa innehåll och marknadsföra din webbplats.

När det gäller våra rekommendationer för bästa WordPress-värd för fitnesswebbplatser, här är de bästa webbhotell som du definitivt bör kolla in:

1. iPage

ipage bästa webbhotell för fitnessiPage har ett av de lägsta inledande priserna i alla sina värdkategorier, men deras mest prisvärda plan är deras Starter-plan, som är en obegränsad delad värdplan som inkluderar gratis domänregistrering, verktyg för webbplatsbyggare, PayPal-integration, 24/7 nätverksövervakning och online-support, gratis marknadsföringsverktyg och 1-klick på WordPress-installation.

Om du vill ha en plan som är mer inriktad på WordPress, erbjuder iPage WordPress-värd via deras WP Starter och WP Essential-planer. Dessa är också delade värdplaner med obegränsad lagring och bandbredd och en gratis domänregistrering, men de kommer med den extra fördelen med en anpassad kontrollpanel, förinstallerade teman och plugins, och WP Essential-planen inkluderar också WordPress expertstöd, automatisk borttagning av skadlig programvara och SiteLock-säkerhetssvit.

Virtuella privata servrar och dedikerade servrar hör också till de webbhotellplaner som erbjuds av iPage, vilket kan bli relevant för dig om din fitnessblogg eller webbplats får mer trafik och växer ut från den delade värdplanen.

iPages webbhotell och domänregistreringstjänster kompletteras också av flera online-marknadsföringstjänster som sökmotoroptimering och betal-per-klick-annonsering.

En annan viktig fördel med att registrera dig med iPage är att ha tillgång till 24-timmars online-support via livechatt, e-post eller telefon.

2. HostGator

hostgator bäst värd för fitnesswebbplatserNästa i vår recension av bästa värdar för fitnesswebbplatser är HostGator, en budgetvärd med prisvärda och användarvänliga värdplaner. Företaget erbjuder alla typer av värd, men för den här artikeln kommer vi att fokusera på deras delade och WordPress-planer.

Den delade plankategorin erbjuder tre värdpaket som alla har obegränsad bandbredd, 99,9% drifttidsgaranti, en 45-dagars återbetalning, cPanel, webbplatsbyggare, omedelbar kundvagn och open source-skriptinstallation, gratis annonskrediter och veckovisa automatiskt av -säkerhetskopior.

I den WordPress-optimerade kategorin hittar du tre planer, alla byggda på molnteknologi som erbjuder snabbare belastningstider för din webbplats. HostGator WordPress-planer är konfigurerade med flera cachelager och ett inbyggt innehållsleveransnätverk, allt i syfte att öka prestanda och tillförlitlighet.

Andra funktioner inkluderar automatisk säkerhetskopiering med återställningar med ett klick för att skydda dina data, skalbarhet med ett klick för att hantera plötsliga trafikspikar, Google AdWords-kredit, automatisk borttagning av skadlig programvara och 100% gratis migrering av webbplatser om du funderar på att överföra din webbplats från en annan värd.

Förutom dessa två värdtyper har HostGator ett bra urval av hanterade och halvhanterade dedikerade servrar samt VPS- och återförsäljarplaner.

3. InMotion Hosting

inmotion bäst värd för fitnesswebbplatserInMotion är en av de mest kompetenta och högt rankade webbhotell med paket utformade för att tillgodose behoven hos frilansare, byråer och företag. Även om de kan verka inriktade endast på yrkesverksamma och företag, är deras delade webbhotell och planer för WordPress-värd lämpliga för alla färdighetsnivåer.

Om du jämför InMotion’s delade planer med de delade planerna från de andra värdföretagen som diskuteras här ser du en prisökning, vilket beror på SSD-enheterna som erbjuds av InMotion, som erbjuder bättre prestanda och tillförlitlighet jämfört med HDD-enheter. Alla InMotion-planer har SSD-enheter.

De delade planerna som erbjuds av InMotion har några utmärkta funktioner som gratis säkerhetskopiering av data, gratis domänregistrering, gratis BoldGrid webbplatsbyggare, cPanel-kontrollpanelen, skadlig programvara, SSH-åtkomst, rollback-applikation, preinstallation av WordPress, 24/7 support, 90 -dag tillbaka-garanti och många andra funktioner som kan komma att vara användbara för alla typer av webbplatser.

När det gäller WordPress-optimerade värdplaner har du möjlighet att välja mellan så många som sex olika WordPress-planer. Alla planer har förinstallerade teman och plugins, gratis domän, dra och släpp webbplatsbyggare, full design och värdstöd, eCommerce och säkerhetsverktyg och en 90-dagars återbetalningsgaranti.

Även om de är dyrare, är InMotions tjänster designade för dem som vill ha den senaste tekniken i kombination med ultimata prestanda och säkerhet.

4. BlueHost

bluehost bästa webbhotell för fitnessBlueHost är ett annat värdföretag som du kan tänka på för din fitnesswebbplats. De rekommenderas starkt tack vare WordPress kontinuerliga stöd sedan 2005.

De erbjuder också en startnivå WordPress delad värdplan med gratis domän, gratis webbplatsbyggare, 1-klick WordPress-installation, gratis SSL-certifikat och 24/7 support, men de har också WordPress-optimerade värdplaner byggda på VPS-servrar. Dessa planer är lämpliga för webbplatser med högre trafikvolym.

Förutom en betydande ökning av serverresurser inkluderar dessa VPS-planer också automatiska säkerhetskopior, förbättrad cPanel, gratis SSL-certifikat, avancerade CDN- och SiteLock-säkerhetsverktyg. Du kan installera skript, plugins och andra enkla verktyg via MOJO-marknaden och till och med lägga till extra resurser med ett enda klick. Om din fitnesswebbplats växer ut från det delade värdkonto som du börjar med kan du enkelt uppgradera till ett av BlueHosts premium WordPress-paket.

Dedikerade servrar och återförsäljarhotellpaket hör också till de webbhotelltjänster som erbjuds av BlueHost.

Det fantastiska med BlueHost är att deras interna support är specialiserat på WordPress-värd, så det är lätt att få expertsupport när du behöver det. Supportteamet kan nås via livechatt, biljettsystem eller e-post.

5. GoDaddy

godaddy bäst värd för fitnesswebbplatserGoDaddy är en webbhotellgigant som erbjuder ett imponerande urval av onlinetjänster inklusive domännamnsregistrering, webbsäkerhet, onlinemarknadsföring och flera webbhotellplaner som täcker de flesta värdbehov.

Om du funderar på att vara värd med GoDaddy och du är en helt nybörjare har GoDaddy skapat en färdplan för att bygga en webbplats som kommer att leda dig genom varje steg i att skapa en webbplats.

Deras delade värdplaner erbjuder ett gratis domännamn med årliga planer, installation med 1 klick på mer än 125 öppen källkodsprogram, 24/7 säkerhetsövervakning och DDoS-skydd, cPanel, 24/7 USA-baserat stöd och en 99,9% drifttid garanti.

GoDaddy WordPress-värdplaner sträcker sig från planer på startnivå utformade för nybörjare till planer skapade för designers och utvecklare. Dessa planer är byggda för WordPress-prestanda tack vare belastade balanserade servrar, SSD: er och enkel skalning.

Alla planer oavsett färdighetsnivå inkluderar förbyggda webbplatser och dra & släpp redaktör, automatisk WordPress-kärnprogramvara och säkerhetsuppdateringar, gratis teman och plugins, gratis dagliga säkerhetskopior med 1-klickers återställning, 99,9% drifttid och ett gratis domännamn.

Support på GoDaddy erbjuds via telefon 24/7 eller livechatt under arbetstid.

Marknadstips för din fitnessblogg eller webbplats

Om du är en konditionsexpert har du antagligen redan en kundkrets som består av de som ofta ditt lokala gym, men om du vill ha en större publik måste du identifiera ytterligare sätt att marknadsföra dig själv. Här är några marknadsföringsvägar som du kan försöka öka din publik:

 • Skapa en YouTube-kanal där du delar träningsfilmer, träningstekniker och kostråd;
 • Skapa en närvaro på sociala medier på plattformar som Instagram eller Facebook så att folk kan följa dig på dessa plattformar;
 • Låt människor registrera sig för dina nyhetsbrev och uppdateringar till din blogg;
 • Skapa innehåll som din publik kan engagera sig i eller ladda ner (t.ex. träningsutmaningsinfografi, träningsprogram för träning, tips om måltidsplanering osv.).

Nu när du vet vilken plattform du ska välja för din webbplats, vilka marknadsföringsverktyg du kan använda för att marknadsföra dig själv och vilka värdföretag som erbjuder den bästa värden för fitnesswebbplatser kan du lyckas starta en webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map