5 bästa värd för musiker, sångare, band, artister och dj

01.06.2020
Bästa värd '5 bästa värd för musiker, sångare, band, artister och dj
0 11 мин.

bästa webbhotell för musiker


Att vara musiker är viktigt att ha en webbplats. I den här artikeln kommer jag att visa dig hur du bygger en webbplats på egen hand och också hur du väljer den bästa värden för musiker webbplats.

Om du är den typ av person som gillar att göra saker av sig själv, förmodligen vill du också bygga din egen webbplats. Så du är bra på musik, men har ingen aning om hur du startar en webbplats. Det är ok. Om du är villig att lära dig att skapa din egen musikwebbplats eller en webbplats för ditt varumärke, läs igenom den här sidan, förklarar jag allt nedan.

Det finns några webbhotellleverantörer som är specialiserade på att tillhandahålla verktyg för att skapa musikerwebbplatser. Jag väljer att inte ta med dessa i listan, eftersom de är dyra och funktionaliteten i deras verktyg är begränsad. Istället väljer jag att presentera 5 av de bästa delade värdföretagen, som kan användas för att bygga en professionell musikerwebbplats för mindre.

När du bygger en webbplats och du inte är en utvecklare har du ett stort antal alternativ att välja mellan. Du kan använda ett webbplatsskript som är byggt för musiker eller så kan du använda en mer mångsidig programvara som WordPress. WordPress har alla nödvändiga verktyg som behövs för att bygga en unik och funktionsrik musikwebbplats. Dessutom, Beyonce och andra musiker driver sin webbplats på WordPress.

Om du vill skapa en enkel webbplats för ditt band kan du välja en webbplatsbyggare, som jag inte stöder för mycket.

Det fantastiska med att använda WordPress eller en webbplatsbyggnadsprogramvara för din webbplats är att du inte behöver känna till någon kodning. Så utan att behöva känna HTML-, CSS-, JS- eller PHP-språk kan du bygga hela webbplatsen själv.

Om du väljer att skapa din webbplats med WordPress, behöver du en bra webbhotell för den.

De 5 bästa värdena för musikwebbplatser

Så här är listan över de fem värdleverantörerna som jag rekommenderar för musikwebbplatser:

 • iPage – från $ 1,99 / mo
 • Bluehost – från $ 3,95 / mo
 • I rörelse – från $ 3,99 / mo
 • Hostgator – från $ 3,95 / mo
 • Kör pappa – från $ 2,99 / mo

I det följande kommer jag att gå in på detaljer om varje värdföretag som jag rekommenderar.

iPage – Skapa en webbplats för ditt musikband

IPage-best-värd-musikeriPage är ett av de bästa och billiga alternativen för att själv skapa en enkel musikerwebbplats. Företaget erbjuder drag-and-drop-webbplatsbyggare, med massor av inbyggd funktionalitet och anpassningsalternativ. Du kan välja mellan hundratals färdiga mallar (inklusive musikrelaterade mönster) och anpassa dem efter dina behov. Att redigera ett för skapat tema hjälper dig att skapa din webbplats snabbare.

Om du vill ha mer flexibilitet och besluta att skapa din musikerwebbplats med WordPress är iPage ett bra alternativ också för detta. De erbjuder ett WordPress-installationsverktyg med ett klick, som gör att du kan komma igång snabbt och enkelt.

Den väsentliga planen är bara perfekt för att starta en webbplats för ditt musikband, men du kan uppgradera när som helst till en högre nivå värdplan om det behövs.

BlueHost – Skapa en musikwebbplats

Bluehost-best-värd-musikerBlueHost har också en webbplatsbyggnadsprogramvara, men det här verktyget gör det bara möjligt att skapa upp till 6 sidor. Enligt min mening bör du välja BlueHost om du vill skapa din webbplats med WordPress. De är mycket starka när det gäller WordPress-webbplatser. BlueHost har rekommenderats av WordPress community och WordPress.org officiella webbplats under mycket lång tid.

BlueHost är ett av de bästa WordPress-värdföretagen och de har flera värdplaner att välja mellan. För en startmusiker WordPress-webbplats kan du använda en av deras delade planer. Senare kan du uppgradera till mer kraftfull värdplan, när din webbplats växer och eftersom den kräver fler serverresurser.

WordPress är en av de bästa programvarorna att bygga en webbplats med. Kärnfunktionen är mycket standard (gör det möjligt att publicera artiklar, ladda upp bilder, enkelt skapa anpassade layouter), det är inte speciellt skapat för musiker, snarare för bloggare och webbplatser för små företag. Men med användning av speciella plugins och anpassade teman kan du förvandla WordPress till alla typer av webbplatser (inklusive musikerprofilwebbplats, musikband, webbplats för DJs eller webbplats för musikbutik).

Så om du vill ha en pålitlig webbhotell för din WordPress-webbplats är BlueHost rätt val.

InMotion Hosting – Starta din musikerwebbplats

Inmotion-best-värd-musikerInMotion Hosting är ett annat bra alternativ om du väljer WordPress för din webbplats. Erbjudandet ett mycket unikt verktyg för webbplatsbyggare som integreras med WordPress; det kallas BoldGrid. Detta är faktiskt en uppsättning plugins som är tillgängliga för installation med varje InMotion-värdkonto. BoldGrid är gratis att använda, men för att få tillgång till denna kraftfulla WordPress-förlängning måste du köpa en värdplan.

BoldGrid är perfekt för nybörjare som har bristande eller ingen programmeringskunskap, men vill skapa en webbplats själva. Om du är intresserad av detta plugin kan du lära dig mer om det på vår BoldGrid-granskningssida. Kort sagt, BoldGrid är en komplex och kraftfull sidbyggare för WordPress, som gör det möjligt för användare att enkelt skapa målsidor (dra-och-släpp-byggare) och infoga formulär, kartor, bilder med en knapptryckning.

Du kan få din WordPress-webbplats igång direkt efter kontoaktivering. På kassasidan måste du välja “Förinstallerat WordPress” för automatiserad installation. Detta kostar dig inte extra, det ingår gratis. Detta är en fantastisk funktion om du vill starta din musikwebbplats snabbt.

HostGator – Konfigurera och växa din musikwebbplats

Hostgator-bäst-värd-musikerHostGator är ett “odjur” när det gäller webbhotell. Olika branscher väljer HostGator för värd för sina små till stora webbplatser. Många musiker, musikband, DJs och artister väljer också detta värdföretag eftersom det är tillförlitligt och erbjuder mycket bra teknisk support.

HostGator erbjuder också installationsverktyg med ett klick som gör det snabbt och enkelt för användare att installera sin WordPress-musikwebbplats. Hos HostGator kan du uppgradera din värdplan när din webbplats växer.

Välj en av deras delade planer för att komma igång och växla till moln- eller VPS-värd när din webbplats får mer trafik eller behöver högre säkerhet.

Om du inte vill använda WordPress för att bygga din webbplats kan du använda Gator-dra & släpp webbplats byggmästare. Personligen tycker jag inte om webbplatsbyggare för mycket, men om du vill göra jobbet snabbt kan det här verktyget vara det perfekta alternativet för dig.

GoDaddy – Bygg en musikerwebbplats

GoDaddy-best-värd-musikerGoDaddy är ett utmärkt val för nybörjare och för webbhotell för små och medelstora trafik. GoDaddy är mångsidighet när det gäller att bygga din webbplats: du kan välja den webbplatsbyggare som erbjuds av GoDaddy eller du kan välja en värdplan där du kan konfigurera din webbplats med WordPress eller annat verktyg du kan använda för att skapa din webbplats.

Webbplatsbyggaren kommer att erbjuda ett enkelt sätt att skapa, redigera och publicera en webbplats. Du kan välja mellan hundratals gratis mallar och anpassa dem efter dina behov. Det finns tiotals mönster som är speciellt skapade för musikrelaterade webbplatser. Varje del av designen är redigerbar: du kan byta ut exemplen med din egen, ändra logotyp, lägga till och ta bort sidor som hoppar över programmeringsdelen helt.

Webbplatsbyggaren ger många alternativ och widget för att göra din webbplats professionell och funktionell. Du kan enkelt lägga till bild- och videogallerier, flikar, rutor, implementera en blogg eller aktivera e-handelsfunktionen.

Om du väljer att skapa webbplatsen med WordPress, rekommenderar jag att du kolla in den länkade handledningen. Om du väljer ett av GoDaddys cPanel-värdalternativ kommer du att kunna klicka med en installation av WordPress på din domän och börja bygga din webbplats direkt.

Ditt jobb är att lägga till ett tema, installera nödvändiga plugins, lägga till sidor och inlägg; som är mycket enkla att göra. I slutet av denna sida ger du en lista med rekommendationer för vilka plugins och teman du kan använda för att bygga en professionell musikerwebbplats med WordPress.

Vilken värd ska du välja för en musikwebbplats?

Vi har räknat upp de fem värdarna som vi anser vara bäst för värd för en musikwebbplats. Varje värdleverantör har sina fördelar och nackdelar, så du bör välja det företag som är bäst för dina behov. Enligt min mening för mindre, startande musikwebbplatser iPage är det bästa alternativet. För webbplatser skapade med WordPress rekommenderar jag BlueHost, InMotion och HostGator. GoDaddy är också ett bra alternativ för värd för en musikwebbplats.

Du kan lära dig mer om varje värdföretag genom att läsa våra djupgående recensioner.

Låt oss nu titta på hur du skapar en musikwebbplats med WordPress.

Användbara WordPress-plugins för musikwebbplats

Som jag rapporterade ovan har kärnan i WordPress inte tillräckligt med funktioner för att skapa en musikwebbplats. Men med hjälp av speciella plugins kan du lägga till musikspelare, en butik, ett musikbibliotek eller andra fantastiska funktioner. Allt du behöver göra är att bläddra i WordPress Plugin Repository och sök efter musik.

I resultaten hittar du alla nödvändiga plugins som du kan behöva och dessa kan installeras gratis på din webbplats. Här är några användbara plugins för en musikwebbplats:

enkel musik widget wordpressPlugin Simple Music Widget ger dig möjlighet att visa en musikspelare som en widget med möjlighet att lägga till artistens namn, låt, album, kort beskrivning och omslagsbild till varje spår. Denna widget fungerar på alla webbläsare som stöder HTML5-ljudelement. Det är definitivt en bra widget att ha på din webbplats om du vill låta dina besökare lyssna på din musik innan de köper den.

gmedia gallery hantera spellistor för musikfilerEn annan bra plugin är Gmedia Gallery, som också är en allt-i-ett mediechef. Denna plugin fungerar som ett bibliotek och ger ett omfattande gränssnitt för att hantera inte bara bilder utan också ljudfiler. Med hjälp av detta verktyg kan du ladda upp så många foton och musikfiler som du vill och ordna dem i grupper, spellistor och album. Det är ett mycket användbart plugin som kanske är värt att installera på vilken musikwebbplats som helst.

Har bara nämnt två plugins, men det finns hundratals du kan välja mellan. När du väljer ett plugin kontrollerar du alltid betyg och den senaste uppdateringen av plugin. Du vill inte installera föråldrade plugins på din webbplats. Undvik de som inte har uppdaterats på många år.

Toppmusikwebbplatser byggda på WordPress

Det finns många musiker, sångare, DJs, band och artister som väljer WordPress för sin webbplats. Här är en lista över de mest populära:

Bästa WordPress-teman för musikerwebbplats

Så om du har beslutat att skapa webbplatsen med WordPress, här är några premiumtema du kan använda för att göra din webbplats unik och enastående.

vokal musiker wordpress tema

Demo / Ladda ner

jam sessioan tema för musikwebbplatser

Demo / Ladda ner

beatheaven musiker webbplats wordpress tema

Demo / Ladda ner

Något annat?

Jag tror att jag gav bort all information du behöver för att starta din webbplats och jag hoppas verkligen att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa musikerhotellleverantören. Om du fortfarande har några frågor, använd kommentarsystemet nedan. Jag kommer att försöka svara på dem alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector