5 bästa värd för webbplatser med hög trafik

01.06.2020
Bästa värd '5 bästa värd för webbplatser med hög trafik
0 15 мин.

bästa webbhotell-hög trafik-webbplatser-2019


Om du har en webbplats som genererar mycket trafik måste du se till att du har en tillförlitlig webbhotell om du vill ha en sinnesfrid hela tiden. Din webbhotell måste kunna upprätthålla din höga trafik och du måste se till att du inte upplever någon driftstopp. Med hög trafik kan det kosta dig mycket.

Därför bör du inte ens överväga att använda delad hosting om du har mycket trafik. Ditt enda val bör vara om du går med en VPS-plan eller med en dedikerad server. I den här artikeln kommer jag att täcka de bästa värdföretagen som har fantastiska VPS-planer för webbplatser med hög trafik. Innan vi åker dit vill jag dock diskutera VPS-planer i detalj så att du kan förstå varför du behöver VPS-värd.

Vad är VPS (Virtual Private Server)?

Virtuell privat server är en typ av värd som i princip är något mellan dedikerade servrar och delade servrar. Det är en något ny typ av värd men det blir mer och mer populärt eftersom det har många fördelar och lyckas täcka några av de bästa funktionerna hos andra värdstyper.

Den största fördelen med VPS är att du har integritet som på en dedikerad server, vilket innebär att din webbplats är den enda på servern eftersom du inte delar ditt operativsystem med någon. Det betyder att du också har ditt eget operativsystem, skivutrymme och bandbredd, vilket förmodligen är det viktigaste för dig om du har en webbplats med hög trafik.

En annan bra sak med VPS-värd är anpassningsalternativ. Eftersom du har ditt eget operativsystem har du också dina egna instanser av alla applikationer från servern, som Apache, MySQL och PHP, men du kan också anpassa någon av dessa tjänster för att passa dina specifika behov.

Med VPS-värd kommer du att ha dedikerade mängder RAM som du kan använda när som helst och eftersom du inte delar en server med andra webbplatser är du den enda som kan använda hela RAM-minnet. VPS-värd är mycket billigare än dedikerad hosting, men det har fortfarande många av samma fördelar. Det kan stödja hög trafik och det är ett säkert val om du vill ha en pålitlig värdplan. Det kan dock fortfarande vara problem med VPS-värd. Det är därför det är mycket viktigt att fatta ett smart beslut när du väljer din värd och gör en korrekt undersökning av värdföretaget. Jag hjälper dig att göra detta i nästa stycke där jag kommer att prata om viktiga saker du måste tänka på när du väljer webbhotell.

Hur man väljer värd för webbplatser med hög trafik?

Nu vet du att du vill ha VPS-värd, men du måste fortfarande bestämma vilken värd som är bäst för dig. Det finns mycket konkurrens i webbhotellvärlden, vilket innebär att du har många val. Trots att detta är bra, kan det också vara en mardröm. Jag vet att jag hade många problem när jag var tvungen att välja på grund av detta och att göra ordentlig forskning tog mycket tid. Det är därför jag också kommer att diskutera några av mina favorit webbhotell med dig, efter att jag berättar vad som är viktigt att vara uppmärksam på när du väljer webbhotell.

Bandbredd

Det här är det första du behöver titta på om du har en webbplats med mycket trafik, eftersom bandbredd är ett mått som säger hur många byte du serverar under en viss period. För webbplatser med låg trafik kan din bandbredd vara låg, men eftersom du har en webbplats med hög trafik måste dina bandbreddkrav vara högre.

Recensioner

Gör lite forskning på webbhotell som du vill använda och kolla deras användarrecensioner eftersom det är en viktig indikator på tjänsten de tillhandahåller. Du måste dock vara medveten om att många företag anställer människor för att ge dem positiv feedback och recensioner, så du bör åtminstone läsa mer än ett par av dem om du vill få rätt bild.

Pålitlighet

Eftersom du har en webbplats som har mycket trafik måste du se till att din webbhotell är tillförlitlig och har en stor drifttid. Du måste veta att något som är lägre än 99% av drifttiden inte är värt att överväga. Varje driftstopp du upplever kommer att kosta dig mycket, särskilt för att du genererar mycket trafik.

Kundstöd

Du vill ha en webbhotell som har bra kundsupport, särskilt eftersom du har en webbplats med hög trafik och allt som går fel måste lösas på kortast möjliga tid. Det är därför du behöver en kundsupport dygnet runt, och du vill ha olika alternativ, så leta efter värdar som erbjuder telefonstöd, e-postsupport och livechatt online.

Priser och återbetalningar

Naturligtvis är det alltid smart att leta efter ett billigare alternativ om du hittar ett som har alla saker du behöver. Var dock försiktig när du tittar på priset. Du vill inte välja en opålitlig webbhotell bara för att den har billigare alternativ när det gäller VPS-planer. En annan sak att leta efter är återbetalningspolicy. Se till att din webbhotell ger en återbetalning om du inte är nöjd med någonting och vill byta webbhotell.

Bästa alternativ för webbhotell med hög trafik

Jag har nu täckt allt du behöver veta när du fattar ditt beslut. Men det finns fortfarande problemet med att ha för många alternativ. Tävlingen inom webbhotell är massiv och det skulle ta dig mycket tid att undersöka så många företag. Därför har jag valt fem webbhotellföretag som är lämpliga för webbhotell med hög trafik. Nedan delar jag mina erfarenheter med dig.

1. HostGator

Besök sida “

Hostgator-bäst-värd-hög trafik-webbplatserHostGator har fått mycket dragkraft och rykte på bara några år och är nu en av världens mest populära webbhotell. De är faktiskt värd för över 5 000 000 domäner! De har uppnått denna typ av framgång tack vare deras överkomliga priser och deras fantastiska webbhotell.

VPS Hosting

HostGator har tre VPS-planer som du kan få:

 • Snappy 2000 – 2 GB RAM, 12 GB diskutrymme, 1,5 TB månatlig dataöverföring. Börjar på $ 79,95 / månad men du kan få det för $ 19,95 / månad om du åtar dig i tre år.
 • Snappy 4000 – 4 GB RAM, 165 GB lagring och 2 TB månatliga dataöverföringar som börjar på $ 119,95 / månad. Om du skriver under en treårsplan kan du få den för $ 29,95 per månad.
 • Snappy 8000 – 8 GB RAM, 240 GB hårddiskutrymme och 3 TB månatliga dataöverföringar till $ 149,95 / månad. Om du går med ett treårskontrakt kan du ha det för $ 39,95 / månad.

Kundservice

HostGator har verkligen en fantastisk kundservice och de har redan fått några utmärkelser för de höga nivåerna av support som de erbjuder sina kunder. Du kan få hjälp via livechatt och telefon när som helst på dagen, inklusive helgdagar. Vad de inte har är ett premiumstöd för högt betalande kunder, men när man tänker på deras vanliga kundtjänst är det inget problem alls..

Pålitlighet

HostGator garanterar drifttid på 99,9%, vilket är mycket viktigt för dig om du har mycket trafik på din webbplats. De har datacenter i toppnivå som stöds av serverhårdvaran med högsta standard. HostGator har också ett fantastiskt övervakningssystem. Det är också viktigt eftersom det låter dem skanna sina servrar och få statusuppdatering när som helst, vilket genererar automatiskt utlöst varningssystem som skickar varningar till sina tekniker när det finns några problem med servern.

2. BlueHost

Besök sida “

Bluehost-cheap-värd-hög trafik-webbplatserDetta är en webbhotell som förmodligen är den mest ansedda av dem alla, även om det är en hård konkurrens. Det är ett företag som är ett av de bästa valen i WordPress.org och de har 5 olika värdplaner du kan välja mellan, beroende på dina specifika behov. Vi talar om VPS-värdplanerna som de erbjuder för din webbplats med hög trafik.

VPS Hosting

Det första du behöver vara medveten om är att BlueHost inte har VPS-planer för Windows, bara för Linux, vilket verkligen är en besvikelse. Men om du använder Linux har du fyra olika alternativ att välja mellan – Standard, Förbättrad, Premium och Ultimate. Priserna sträcker sig från $ 14.99 till $ 59.99 för din första månad, men sedan går de upp till intervallet $ 29.99 till $ 119.99 efter det. Det här är ganska vanliga priser och för dem får du 2 CPU-kärnor för de första två planerna och 3 och 4 för dyrare två. Lagring får du från 30 GB till 120 GB, beroende på planen. RAM varierar från 2 GB till 8 GB och bandbredd är obegränsad för alla värdplaner. Standardplanen ger dig en IP-adress, medan andra planer ger dig två IP-adresser.

Kundsupport

Jag har haft en fantastisk upplevelse med den kundservice som BlueHost tillhandahåller, även om det finns några blandade recensioner där ute. Jag menar, det finns både positiva och negativa recensioner, så jag antar att det hela handlar om enskilda fall. Du bör dock veta att BlueHost erbjuder kundsupport dygnet runt på deras telefoner, livechatt och e-post.

säkerhet

En av de starkaste fördelarna för BlueHost är deras säkerhet. Du får tre lager av förebyggande av skräppost, men det är inte det enda. Denna webbhotell ger också bra skydd för din inkorg och ger dig möjlighet att blockera åtkomst till din webbplats och svartlista specifika IP-adresser.

3. InMotion Hosting

Besök sida “

Inmotion-business-hosting-hög trafik-platserInMotion är verkligen en av jättarna i webbhotellvärlden. De har funnits sedan 2001 och den erfarenheten betyder mycket för att de vet hur man ska hantera vanliga problem på det snabbaste sättet.

VPS Hosting

InMotion erbjuder tre typer av VPS-planer – VPS-1000s, VPS-2000s och VPS-3000s. VPS-1000s kostar $ 29,99 per månad, har 4 GB RAM, 60 GB lagringsutrymme, 2 TB bandbredd och två IP-adresser. VPS-2000-talet prissätts till 49,99 dollar per månad, ger dig 6 GB RAM, 130 GB lagringsutrymme, 3 TB bandbredd och två IP-adresser. VPS-3000s har ett pris på $ 74,99 per månad, låter dig 8 GB RAM, 200 GB lagringsutrymme, 4 TB och tre IP-adresser.

Kundservice

Kundtjänst är en av de starkaste kostymerna för detta webbhotellföretag. De tillhandahåller konstant allround service. Du kan kontakta dem i telefon, livechatt och via e-post. De har extremt vänlig personal som är engagerad i att hjälpa dig hitta det bästa sättet att hantera alla problem du kan ha.

Faktum är att de förmodligen kommer att kunna lösa även de mest komplexa problemen eftersom de också har avancerat stöd. En annan bra sak med InMotion är deras omfattande community som också alltid är redo att hjälpa dig när som helst. Det finns ett forum där du kan hitta dina svar, såväl som många självstudier och onlinekurser, allt tillgängligt på deras officiella webbplats.

Pålitlighet

InMotion drar av 99,9% drifttid och jag har personligen testat detta under det senaste året med min webbplats med hög trafik. Som jag redan har nämnt är detta mycket viktigt eftersom varje driftstopp kan orsaka allvarliga skador på din webbplats rykte och inkomst. InMotion tillhandahåller också sprängbart minne och dedikerat minne, vilket är en fin funktion som skiljer dem från de flesta andra webbhotell.

4. InterServer

Besök sida “

interserver prisvärda hög trafik-webbplats-värdInterServer har varit i webbhotellbranschen sedan 1999 och är en av de snabbast växande webbhotlarna som har två datacenter där de erbjuder en enastående tjänst. De har också stor kundnöjdhetsgrad och ansedd affärsetik.

VPS Hosting

InterServer har ett fantastiskt system för att bestämma den ideala VPN-planen för varje klient. De erbjuder anpassade VPS-plan som deras kunder kan välja på egen hand. Det gör att du kan få exakt vad du behöver från en mängd olika alternativ. Jag har en fantastisk upplevelse med InterServer och jag älskar den typen av skalbarhet som de erbjuder sina kunder. Det finns två typer av VPS-planer – Linuxbaserad, som kostar $ 6 / månad och Windows-baserad, prissatt till $ 10 / månad. Naturligtvis är det dessa priser för de mest grundläggande planerna som ger dig 25 GB utrymme, 1024 MB minne och 1 TB dataöverföringar. Nu är det här saker blir intressanta. Du kan lägga till ytterligare ett segment eller mer (upp till 16) till din VPS-värdplan och varje skiva du lägger till ger dig en annan uppsättning tidigare nämnda funktioner. Dessutom kommer varje segment att öka priset du betalar med $ 6, för Linux eller $ 10, för Windows.

Du kan också välja om du vill betala dina VPS-planer varje månad eller på årsbasis. Om du väljer att få en årslång plan får du en rabatt på 10%. Naturligtvis får du en pengarna tillbaka-garanti som varar i 30 dagar med vilken VPS-plan du väljer.

Viktiga funktioner

Denna webbhotell har extremt starka servrar som gör att de kan garantera 100% strömupptid och 99,9% nätverksupptid.

InterServer har ett fantastiskt och enkelt verktyg som du kan använda för att hantera din värdplan enkelt och utan teknisk kunskap.

När det gäller kundsupport har denna värd en riktigt vänlig personal som också är extremt professionell och tillgänglig dygnet runt. Du kan kontakta dem i telefon, via e-post och i livechatten.

5. GreenGeeks

Besök sida “

GreenGeeks-premium-värd-hög trafik-webbsidorDetta är ett relativt nytt företag, men de har säkert vuxit mycket sedan 2006 när de grundades. Det beror på att de skiljer sig tydligt från andra webbhotellföretag – de tillhandahåller grön webbhotell. Det betyder att de är ett miljövänligt företag som arbetar med att kompensera för koldioxidproduktionen från deras servrar.

VPS Hosting

Detta företag erbjuder 5 olika VPS-värdplaner:

 • 39,95 USD / månad – Denna VPS-plan ger dig 1 GB RAM, 25 GB lagringsutrymme och 1 TB bandbredd.
 • 59,95 $ / månad – Denna VPS-plan ger dig 2 GB RAM, 50 GB lagring och 1,5 TB bandbredd.
 • 79,95 $ / månad – Denna VPS-plan ger dig 3 GB RAM, 75 GB lagringsutrymme och 2 TB bandbredd.
 • 99,95 USD / månad – Denna VPS-plan ger dig 4 GB RAM, 100 GB lagringsutrymme och 2,5 TB bandbredd.
 • 159,95 $ / månad – Denna VPS-plan ger dig 5 GB RAM, 125 GB lagringsutrymme och 3 TB bandbredd.

Med alla tillgängliga VPS-plan får du också 2 IP-adresser och du kan ändra planen som du använder när som helst. Det finns också en 30-dagars återbetalningsgaranti om du vill byta webbhotell av någon anledning.

Uptime

GreenGeeks hävdar att de tillhandahåller 99,9% tjänstetid, och baserat på min egen erfarenhet är detta helt sant. De har kraftfulla servrar som låter dem upprätthålla en så hög uppetid, men det ger dem också möjlighet att erbjuda stor hastighet för alla kunder.

Kundsupport

GreenGeeks har ett stort team av tekniker som kan hjälpa dig att hantera alla problem. Du kan när som helst kontakta deras gästvänliga kundsupport eftersom de erbjuder 24/7 support på telefon, via e-post och i livechatten. Det finns också många onlinestudier på deras webbplats som kan hjälpa dig att hantera vissa problem utan att kontakta support.

Slutsats

Det finns många webbhotellföretag som kan hantera dina krav på en webbplats med hög trafik och du bör definitivt göra din egen forskning ändå, bara för att se till att du inte missade några bättre möjligheter. Men enligt min erfarenhet är dessa de bästa webbhotellarna om du letar efter pålitliga och kraftfulla VPS-planer för att hantera din webbplats och trafik du genererar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector