5 bästa verktyg för webbutiker för att välja

01.06.2020
Bästa värd '5 bästa verktyg för webbutiker för att välja
0 15 мин.

bästa-online-store-byggare-2019


Att starta din egen webbplats med avsikt att sälja något kan låta som ett enormt steg och en mycket komplicerad, men lita på mig, om du lyssnar på vad jag har att säga kommer du att kunna göra det på mycket kort tid, och mest viktigt, gör det rätt.

Företag
Pris från
Prova

1wix butik byggare$ 17,00 / moFRI
2weebly butik byggare$ 8,00 / moFRI
3volusionsbutik byggare$ 15,00 / moFRI
4storbutik byggare$ 29,95 / moFRI
5webbbutik byggare$ 12,99 / moFRI

Om du har ett företag och vill expandera ditt företag till Internet och täcka en större marknad måste du hitta det bästa verktyget som hjälper dig att bygga din onlinebutik precis som du föreställde den. Det finns naturligtvis möjligheten att anställa en professionell för att göra detta åt dig, men om du inte har en stor budget eller bara vill spara lite pengar och lära dig hur du gör det på egen hand kan du göra det. Du behöver bara välja rätt butiksbyggarverktyg för dig och du kan komma igång på nolltid. Innan du väljer butiksbyggarverktyget du kommer att använda för att designa din onlinebutik måste du fundera noga över dina behov och krav. Det betyder att du måste fokusera på vissa saker och ta hänsyn till dem alla så att du kan välja det bästa butiksbyggarverktyget för dig. Jag hjälper dig med detta och sedan kommer jag att prata om min favorit och enligt min mening bästa butiksbyggareverktyg.

Hur man väljer ett butiksbyggarverktyg?

Att välja det bästa verktyget som ska användas när du designer din webbplats är det första, men också det viktigaste steget du måste ta om du vill se till att din onlinebutik blir visuellt attraktiv, men också engagerande och effektiv. Så innan du börjar utforma din webbplats med något verktyg bör du tänka på vad du behöver och vilken byggare som kan erbjuda dig dessa saker.

Din produkt och lagerstorlek

Den första faktorn du behöver tänka på är arten på din produkt. Om du funderar på att skapa en onlinebutik bör du redan veta vilken typ av produkt du tänker sälja. Det kommer att ha en betydande inverkan på ditt beslut när det gäller butiksbyggaren du bör använda eftersom vissa plattformar är bättre än andra för att sälja fysiska produkter, medan andra är bättre för att sälja digitala produkter.

En annan viktig sak att tänka på är lagerstorleken. Om du säljer fysiska produkter och har en stor mängd varor du vill sälja, bör du hitta en plattform som kan hantera dina behov.

Budget och pris

Det är mycket viktigt att planera din budget framåt om du inte vill spendera mer pengar än du kan hantera. Även om du kanske tror att du har en tillräckligt stor budget måste du ta hänsyn till alla möjliga utgifter.

Mitt förslag är att leta efter butiksbyggareverktyg och plattformar som tar månatliga betalningar och undvika de byggare som tar en procentandel av din försäljning. Det kan verka som en liten procentsats, men om du flyttar mycket varor kan det uppgå till mycket. 

Design

Leta efter ett butiksbyggareverktyg som ger dig mest frihet och flexibilitet när det gäller design. Kom ihåg att det är din webbplats och du har förmodligen den exakta idén om hur du vill att din onlinebutik ska se ut. Att skapa en attraktiv och visuellt tilltalande design kan verkligen hjälpa dig med din försäljning och kan också locka nya kunder.

Funktionalitets- och anpassningsalternativ

Du måste se till att din onlinebutik är helt funktionell och att alla funktioner som du vill inkludera fungerar som en charm. Hitta plattformen som gör att du kan anpassa din webbplats så mycket du vill.

De flesta verktyg för butiksbyggare inkluderar grundläggande funktioner och har starka funktioner. Trots att detta är oerhört viktigt räcker det helt enkelt inte, särskilt om din butik fungerar bra och börjar växa. I det här fallet måste du lägga till några nya funktioner för att utöka ditt företag och det är därför anpassningsalternativ är viktiga.

Jag hoppas att du nu förstår vad några av de viktiga sakerna du behöver fokusera på när du väljer ditt verktyg för byggare av onlinebutiker är. Det finns dock många alternativ där ute och att välja det bästa är inte lätt, även om du vet vad du behöver. Det är därför jag har valt ut fem butiksbyggareverktyg som jag personligen tycker är bäst och kan hantera nästan allt du kan kasta på dem.

Wix.com

Prova det nu gratis »

wix com bästa webbutiker

Den första webbplatsbyggnadsplattformen på vår lista är också en av de mest populära. Wix används av många företag och det är inte bara ett butiksbyggareverktyg. Faktum är att förutom att skapa en e-handelswebbplats är det också en utmärkt plattform för fotografier, designers, musiker osv.

Är Wix lätt att använda?

Wix kan erbjuda dig över 500 vackra mallar, många av dem skapade särskilt för e-handel. Det är en mycket enkel och okomplicerad plattform som anses vara ett rent verktyg för att dra och släpp butik, vilket innebär att du inte behöver veta hur du kodar eller har omfattande teknisk erfarenhet för att använda den och skapa en fantastisk webbplats med det . Wix tillåter dig också att sälja både fysiska och digitala varor, så oavsett din verksamhet är att använda Wix det rätta valet.

Wix.com-funktioner

Wix är en av byggplattformarna som har en riktigt imponerande och omfattande funktionslista. Till exempel kan du använda deras produktgallerier för att korrekt visa dina produkter och du kan till och med skapa en produktsida för varje enskild produkt också. Bland de viktigaste funktionerna som Wix har att erbjuda är anpassningsbar design med e-handelsmallar den mest betydelsefulla för dig om du vill skapa en onlinebutik.

En annan bra funktion som du kan använda är en skapande av rabattkoder och du kan inkludera leveransberäkningar eller skattberäkningar också. Du kan aktivera automatiska e-postmeddelanden för dina kunder och nyhetsbrevverktyg.

Om du bestämmer dig för att designa din onlinebutik med Wix, kommer du att kunna erbjuda din klient 12 olika betalningsprocessorer, inklusive PayPal, Stripe och Square som några av de mest populära. Tänk också på att Wix inte tar ut några transaktionsavgifter, så all vinst du gör är din att hålla.

Med Wix kan du skapa en mobil responsiv butik och låter dig välja mellan många appar när du bygger din webbplats. Det finns många e-handels-, marknadsförings- och affärsappar som kan hjälpa dig att skapa en mer engagerande miljö för dina kunder.

Weebly.com

Prova det nu gratis »

weebly bästa butik byggare verktyg

Weebly är ett annat fantastiskt verktyg för webbplatsbyggare och det är definitivt en av de bästa dra- och släppbyggarna som finns tillgängliga idag. Det är också en av de enklaste butiksbyggarna. Du behöver inte lära dig att arbeta med det, det är ganska enkelt och eftersom det är en så stor eCommerce-byggare använder cirka 450 000 onlinebutiker för närvarande Weebly.

Weebly hastighet och enkelhet

Eftersom Weebly tillhandahåller webbhotell för varje webbplats som har byggts på deras plattform, så gör det möjligt för dem att erbjuda snabbare belastningshastigheter till sina kunder. Du behöver inte oroa dig för säkerheten lika mycket som med andra byggare eftersom Weebly tar hand om säkerhet mot spammare och hackare.

När det gäller byggprocessen kommer du att kunna skapa din onlinebutik inom några minuter. I många fall kräver att dra och släpp webbplatsbyggare lite inlärning innan du kan designa din webbplats precis som du föreställde den. Med Weebly är detta annorlunda och allt fungerar exakt som du kan förvänta dig. Nätbutiker byggda med Weebly är också mobilvänliga och har lyhörd design.

Funktioner hos Weebly.com

När det gäller funktioner som är viktiga för e-handelswebbplatser har Weebly mycket att erbjuda. Produktpresentation är fantastisk och Weebly låter dig skapa en produktsida för varje produkt du vill ha. Där kan du lägga till flera bilder, flera produktvarianter, försäljningsalternativ, produktbeskrivning och knappar för delning av sociala medier, bland annat.

Du kan lägga till en kundvagn med en mycket användbar och intressant funktion – när en person lämnar din butik utan att fylla i sin kundvagnslista och kolla in, får han en påminnelse om sina e-postmeddelanden.

Det finns många alternativ du kan välja mellan när det gäller frakt- och skatteinställningar, men de beror också på var ditt företag är baserat. Du kan också lägga till kupongkoder, presentkortprodukter och spåra vilka artiklar du har på lager.

När det gäller betalningsalternativ, jämfört med vissa andra e-handelsplattformar erbjuder Weebly inte så många alternativ. De erbjuder fyra betalningsalternativ (PayPal, Stripe, Square och Authorize.net) som är mer än tillräckligt och täcker mycket mark.

Volusion

Prova det nu gratis »

volusion bästa webbutik byggare

Volusion har vuxit mycket de senaste åren och det blev en av de mest populära leverantörerna av e-handelsplattformar och butiksbyggareverktyg. Det finns många fördelar med att använda denna plattform och du kommer inte ångra ditt val om du går med Volusion för att skapa din webbplats för online-handel. Det är en molnbaserad e-handelsplattform som har alla de viktigaste funktionerna och funktionerna du kan behöva för att utveckla bästa möjliga webbutik.

Programvaran som Volusion har tillåter dig att skapa din onlinebutik utan för mycket krångel och det är väldigt användarvänligt. Det är dock inte lika lätt att använda som vissa andra verktyg för byggare, så du måste gå igenom en guide som du kan hitta på din instrumentbräda. Du måste följa instruktionerna om du vill göra din onlinebutik precis som du har föreställt dig. Om du till exempel vill skapa en butik som kommer att sälja nedladdningsbara digitala produkter måste du gå igenom flerstegsproceduren för att ställa in den.

Volusionsfunktioner och teman

Volusion har många användbara funktioner och integration med Amazon och eBay sticker definitivt ut. Men det är bara toppen av isberget. När du till exempel har byggt din onlinebutik kan du lägga till så många produkter du vill utan några begränsningar. Du kan också skapa presentkort, rabattkuponger, dagliga erbjudanden och många andra saker som hjälper dig att locka till dig nya kunder och behålla de som redan köper från dig. Du kan göra det förstnämnda med hjälp av olika lojalitetsprogram, vilket är en annan bra funktion som följer med att använda Volusion.

Det finns också många teman du kan välja mellan om du går med denna webbplatsbyggare, men jag måste påpeka att bara en handfull av dessa teman är gratis. Å andra sidan finns det inga transaktionsavgifter som kommer att påverka din vinst.

Volusion kundtjänst

En av de saker som gör att Volusion sticker ut bland en sådan hård konkurrens är deras kundservice. De ger konstant stöd, när som helst på dygnet eller på natten, och du kan kontakta dem via telefon eller e-post. Du kan också prata med dem i onlinechatten de har skapat för sina kunder.

BigCommerce

Prova det nu gratis »

bigcommerce bästa webbutiker

Med så många butiksbyggare där ute är det inte lätt att välja den bästa. Tja, BigCommerce förtjänar definitivt en chans och efter att jag har provat det kan jag ärligt säga att det säkert förtjänar en plats på min lista också. Om du gör det kommer du inte att vara den enda. Faktum är att mer än 100 000 onlinebutiker använder BigCommerce, som nu är en av de mest populära och snabbast växande webbplatsbyggnadsplattformarna i världen.

BigCommerce användarvänlighet och skalbarhet

Även om det finns många funktioner och alternativ du kan välja mellan om du använder BigCommerce, är det fortfarande en mycket enkel butiksbyggare som inte kräver någon teknisk kunskap eller expertis. Naturligtvis, eftersom det finns många alternativ, till exempel de i skatteinställningar, kan du kanske bli överväldigad ibland.

En annan stor fördel med BigCommerce är skalbarhet. Det betyder att du kan använda BigCommerce oavsett storleken på din onlinebutik. Om ditt företag växer mycket med tiden kan du alltid bygga upp och uppgradera alla funktioner som du kanske inte behövde när du började.

BigCommerce erbjuder inte en gratis plan som vissa andra butiksbyggare, men de erbjuder en 15-dagars provperiod. Naturligtvis debiterar de inga transaktionsavgifter, vilket är mycket viktigt för personer som just börjar.

BigCommerce-funktioner och teman

BigCommerce låter dig presentera dina produkter i så många detaljer och du kan också använda bilder och videor för att visa dina produkter. Det finns också olika vagnsfunktioner som du kan använda och olika betalningsalternativ (kreditkort, PayPal, Authorize.net, etc.).

Du kan sälja både fysiska och digitala produkter; du kan skapa kupongkoder, presentkort, använda olika leveransinställningar samt skatteinställningar och spåra ditt lager till en detaljerad detalj.

En sak som sticker ut med BigCommerce är det faktum att de erbjuder en tredjeparts temabutik. Vissa av dessa teman är gratis, andra är premium och måste betalas för, men den här butiksbyggaren ger dig definitivt det största valet och så många alternativ.

Webs.com

Prova det nu gratis »

webs com bästa verktyg för webbutiker

Webs.com är en av de långvariga webbplatsbyggarna som har funnits sedan 2001 och har ständigt vuxit, kämpar mot de nya konkurrenterna som Weebly och Wix och följer med. Faktum är att över 55 miljoner webbplatser hittills har skapats med Webs och det är fortfarande ett av de mest populära verktygen för butiksbyggare idag.

Är Webs.com lätt att använda?

Webs är en av de mest enkla webbplatsbyggarna du kan hitta. De är ett WYSIWYG-verktyg (vad du ser är vad du får). Det betyder att du designar hela webbplatsen precis framför dig och vad du ser när du bygger är faktiskt samma sak som kommer att dyka upp när du är klar. Du kan välja mellan vanliga sidor och specialsidor, men båda alternativen är ganska enkla att använda och förstå. Du kan till och med kombinera vanliga sidor och specialsidor, så det finns mycket flexibilitet till ditt förfogande när du bygger din webbutik med Webs.

Webs.com-funktioner

Webs tillhandahåller dig alla nödvändiga funktioner som alla onlinebutiker kan behöva, som att sätta in produktbilder, priser, beskrivningar. Du kan ställa in olika skattealternativ och använda olika leveransinställningar. Du kan skapa olika produktversioner (samma produkt i olika färger, storlekar etc.).

Det finns också många widgetar som du kan lägga till på din webbplats som gör att du kan anpassa din webbutik ytterligare. Du kan också välja tredjepartswidgets om du känner att du skulle kunna dra nytta av dem också.

Det är också en helt mobilvänlig och lyhörd webbplatsbyggare som låter dig dela din webbplats på olika sociala nätverk. Det finns också många SEO-verktyg som kan hjälpa dig att optimera din webbplats för Google och andra sökmotorer. När det gäller betalningsalternativ kan du använda PayPal och Google Checkout. Men om du väljer att integrera din Etsy-butik på webbplatsen kan du använda fler betalningsalternativ.

Slutsats

Som vi redan har sagt i tiggeriet är att välja rätt butiksbyggarverktyg ett av de viktigaste stegen du måste vidta för att utöka ditt företag till den obegränsade marknaden som är Internet. Att skapa en onlinebutik är inte lätt, men om du vet vad du behöver och vad du ska leta efter behöver det inte vara svårt.

Jag hoppas att mitt råd kan hjälpa dig att hitta det bästa möjliga butiksbyggarverktyget som kan tillgodose dina behov och därmed hjälpa dig att förbättra ditt företag mer än du dock är möjligt. Att gå med ett av dessa fem butiksbyggareverktyg som jag har pratat om i den här artikeln är ett smart val.
Utvald bild: Designad av Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector