5 bästa webbhotellleverantörer för utvecklare

best-hosting-utvecklare


Som utvecklare vill du bygga snygga, lyhörda och säkra webbplatser. Dina kodfärdigheter är det viktigaste, men du måste också se till att dina webbplatser bygger på en stark grund. Därför måste du välja en bra värd.

Om din webbplats kommer att bli medelstor eller stor behöver du något bättre än delad hosting. Delad värd är bra för de mest grundläggande webbplatserna eller bloggarna, men allt större än det kommer att påverka prestandan på allvar. Du behöver mer kraft. Premium-alternativet är en dedikerad server, men i de flesta fall kommer det inte bara att vara dyrt utan också för mycket, du kommer antagligen inte att använda all den kraften. Och eftersom du troligen har en budget, behöver du en mellanlösning, och det är VPS-värd.

VPS-värd ger dig det bästa från båda världar. Det är mycket kraftfullare än delad värd eftersom du inte har så många andra användare att stjäla din anslutning. Men det är mycket billigare än någon dedicerad server. Det är därför VPS-värd är det bästa alternativet för de flesta utvecklare.

I den här artikeln kommer vi att förklara vilka nyckelattribut för en bra VPS-värdplan. Efter det kommer vi att ge dig exempel på värdleverantörer som vi tycker är bäst i affärer. I slutet av denna artikel vet du hur du väljer en värd för din webbplats.

Hosting Company
Kampanjpris

1inmotionbest hosting för webbutvecklare$ 19,99 / mo
2bluehost bästa värd för wordpress utvecklare$ 19,99 / mo
3hostgator bästa värd för webbplatsutvecklare$ 29,95 / mo
4interserver bästa värd för programmerare$ 6,00 / mo
5greengeeks bästa värd för dataprogrammerare$ 39,95 / mo

Vad du ska leta efter när du väljer en VPS-plan?

Varje VPS-värdplan måste uppfylla vissa kriterier, som inkluderar:

 • Hastighet och tillförlitlighet – du vill bygga webbplatser som är snabba och lyhörda. Och du vill att de ska vara uppe hela tiden. Det är därför du måste välja en värd med stort rykte för snabbhet och bra drifttid.
 • Pris och funktioner – detta är lätt att bestämma. Först ska du titta på din budget. Det ger dig en uppfattning om vad som är för mycket, så att du kan utesluta värdplaner som är för dyra för ditt projekt. Men gå inte alltid efter det billigaste alternativet, var smartare än så. Det är alltid trevligt att spara pengar eller använda dem på något mer synligt, men värd är grunden för varje webbplats, det är mycket viktigt. Dyrare planer ger dig fler funktioner och verktyg, så att du kan bygga en bättre webbplats.
 • Säkerhet och support – Att bygga säkra webbplatser är viktigt. Du vill inte att ditt rykte ska drabbas, och det kommer att göra om din webbplats är osäker. Det är därför du behöver en värd som har ett fantastiskt datacenter. Du vill också att de ska ha ett bra supportteam, för du vet aldrig när du kommer att behöva hjälp. Och eftersom VPS-planer behöver underhåll, skulle det vara perfekt om du kunde hitta en plan som inkluderar serverunderhåll.

En av de största skillnaderna mellan en delad plan och en VPS är att du får välja din egen hårdvara. Varje VPS-plan ger dig CPU, RAM, SSD-utrymme och mängden av alla dessa är den största skillnaden mellan planerna. Naturligtvis vill du ha så mycket kraft som möjligt, men det kommer också med en prislapp, så välj klokt. Det finns inget behov att överskatta din webbplats, eftersom du alltid kan uppgradera senare, om du tycker att din valda plan är otillräcklig.

Bästa värdleverantörer för utvecklare

1. InMotion Hosting

Inmotion-best-professionell hosting-utvecklare

InMotion Hosting

InMotion är ett företag från USA som är värdföretag sedan 2001, så du kan betrakta det som en veteran. Under alla dessa år var det känt för sin stabilitet, säkerhet och snabbhet.

InMotion har två stora datacenter, och båda är avancerade. De investerar miljoner dollar varje år i sin teknik och förnyar den med bara de senaste komponenterna från tillverkare av stora märken. Detta visar resultat; webbplatser värd på InMotion kör upp till 40% snabbare än tävlingen. Det visar också i 99,99% garanterad drifttid.

InMotion har många användbara verktyg för utvecklare. De stöder många skript och språk: ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python och Ruby on Rails. De stöder också MySQL, PostgreSQL och SQLite databaser. InMotion har också SSH-åtkomst. Deras enkla installationsalternativ inkluderar många populära plattformar, som b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress och SSL.

InMotion har också en bra policy för gratis säkerhetskopiering. Detta är fantastiskt eftersom många värdleverantörer tar betalt för detta. De kommer att göra detta automatiskt, upp till 10 GB i storlek. Men om du gillar att göra säkerhetskopior själv, kommer de att ge dig nödvändiga verktyg.

InMotion erbjuder 6 VPS-planer, från $ 19.99 till $ 64.99 per månad. Alla VPS-planer har obegränsade domäner, webbplatser och e-post. Dessutom har de alla gratis SSD-lagring, så din webbplats kommer att köras i högsta hastighet. Alla VPS-planer är mycket kraftfulla jämfört med delad hosting; dessa är perfekta för utvecklare. Även den billigaste VPS-planen är ganska stark; Med 4 GB RAM, 75 GB lagring, 4 TB bandbredd och 3 tillgängliga IP-adresser kan den vara värd för de flesta webbplatser. Du kan när som helst uppgradera din plan.

InMotion-supportteamet är ett av de bästa i branschen. Lätt att nå 24/7, de hjälper dig snabbt och professionellt. De kommer även att erbjuda en gratis webbplatsmigrering till sina servrar.

InMotion är en unik värdleverantör. InMotion är säker på sin kvalitet och erbjuder en generös 90-dagars pengarna tillbaka-garanti.

2. BlueHost

Bluehost-best-VPS-planer-webbutvecklare

Bluehost

Om din webbplats har något att göra med WordPress, få BlueHost. Det är det värsta företaget som WordPress rekommenderar i många år. BlueHost är säkert, stabilt och snabbt, så även om du inte använder WordPress bör du fortfarande betrakta det som din webbhotell.

BlueHost-företaget gör allt 100% internt. Detta ser till att allt är under kontroll och att det ger konstant kvalitet. De använder sina egna fiberanslutningar och Linux-opererade specialbyggda servrar. Allt detta resulterar i en 99,99% drifttid, garanterat.

Att bygga säkra webbplatser är viktigt, och BlueHost är känd för sin säkerhet. De kommer att hålla dina webbplatser skyddade mot alla hot på det moderna Internet, till exempel skräppost och DDOS-attacker.

För utvecklare har BlueHost mycket att erbjuda: QuickInstall (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress och SSL), många skripter och språk som stöds (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby on Rails), PHPMyAdmin och MySQL-databaser.

De har 4 fantastiska VPS-planer, allt från $ 19,99 per månad till $ 59,99 per månad. När du tittar på deras priser kan du säga att BlueHost är budgetvänligt. Men låt dig inte luras av deras låga priser, BlueHost-planerna har mycket att erbjuda. Deras billigaste VPS-plan, som kallas Standard, ger dig 2 kärnor, 2 GB RAM, 30 GB SSD-lagring och obegränsad bandbredd. En bra sak med BlueHost är att det gör serverunderhåll för dig, så du har en mindre sak att oroa dig för.

BlueHost-stödet är fantastiskt. Du kan nå dem dygnet runt via e-post, telefon och chatt och använda den omfattande kunskapsbasen. Deras interna team av ingenjörer kommer att besvara alla dina frågor professionellt. BlueHost har också en bra webbplats där du kan hitta användbara självstudier och videofilmer.

Intresserad av BlueHost? Försök, de erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

3. HostGator

Hostgator pålitlig-webb-värd-utvecklare

Hostgator

HostGator är en av de största värdleverantörerna i världen. Det är värd för mer än 9 miljoner domäner framgångsrikt. Så om du inte gillar att spela och vill ha en pålitlig värd som har bevisat sitt rykte genom åren väljer du HostGator.

Eftersom det är värd för så många domäner, behövde HostGator se till att deras servrar är säkra och att de kör hela tiden, eftersom de har ett rykte att behålla. Och de gjorde just det. Deras enorma datacenter övervakas dygnet runt och har de senaste systemen för säkerhetskopiering och branddetektering installerade. Detta säkerställer att de har en garanterad drifttid på 99,9%, och att de tillhandahåller serverstatus RSS-flöde så att du kan se det själv.

HostGator stöder populära skript och språk inklusive: ASP, PHP, Python och Ruby. De erbjuder också enkla installationer för Drupal, Joomla, Magneto och WordPress. De stöder PHPMyAdmin och MySQL-databaser, så alla huvudspråk, plattformar och databaser täcks.

HostGator är känd för sina rimliga priser, och VPS-planerna är inte annorlunda. De har tre planer, från $ 29,95 / mo till $ 49,95 / mo. Eftersom du alltid kan uppgradera senare föreslår vi att du börjar med deras billigaste plan, Snappy. Det kan vara billigt, men det packar en stans. För $ 29,95 / mo får du 2 kärnor, 2 GB RAM, 120 GB SSD-utrymme och 1,5 TB bandbredd.

HostGator har bra stöd och en utmärkt webbplats. Deras högt utbildade team kan nås dygnet runt, och kommer att lösa de flesta av dina problem. Och om du gillar att söka efter svar själv, kommer du att njuta av att surfa på deras livliga forum.

Du kommer inte att gå fel med HostGator, det finns runt ett tag och har förtjänat förtroendet för 9 miljoner domäner. Om du bestämmer dig för att prova det kommer du att skyddas av en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

4. InterServer

interserver-billiga-VPS-hosting-utvecklare

InterServer

InterServer har funnits sedan 1999. Och från början behöll de alla sina kärnhanterare. Detta bevisar InterServers styrka, eftersom det kan växa och behålla alla nyckelpersoner. Och det berättar en historia om deras affärsetik. Denna etik visar också i sin ärliga politik. Med InterServer ser du inga dolda klausuler eller långa och orättvisa kontrakt med dyra utgångsavgifter. Du får helt enkelt det du betalar för.

InterServer har anpassat ett eget datacenter från grunden. De sätter ett embargo på komponenter på skrivbordnivå och använder bara high-end tech. Detta gör att de kan garantera 99,99% drifttid.

InterServer-supportteamet är ett av de bästa i branschen. De är högutbildade och till och med deras nyckelpersoner svarar på telefonen vid behov. Du kan förvänta dig att de löser problem på nolltid alls. De kommer också att erbjuda dig en gratis migrering från andra värdar, och med deras Instant Provisioning kommer din webbplats att vara tillgänglig omedelbart.

InterServer stöder alla huvudskript och språk (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby on rails) och ger enkel installation för många tjänster (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, SSL). Det stöder PHPMyAdmin och MySQL-databaser och Cpanel, Plesk och WHM-kontrollpaneler.

Deras webbplats VPS-avdelning är verkligen unik. Du hittar så många som 32 Windows / Linux VPS-planer, från bara $ 6 / mo till $ 96 / mo. Detta innebär att du kan hitta en VPS-plan som uppfyller alla webbplatsers behov och som passar alla budgetar. Planerna skiljer sig åt i makt; antal kärnor, mängd RAM- och SSD-utrymme, maximalt antal månatliga dataöverföringar.

Om du letar efter variation och vill ha en anpassad VPS-plan är InterServer åt dig. Pröva en av deras planer själv, de erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

5. GreenGeeks

GreenGeeks kvalitet-hosting-webbutvecklare

GreenGeeks

Om din webbplats har något att göra med miljö eller ekologi, måste du vara värd för det på GreenGeeks! Denna värdleverantör lägger tillbaka i nätet tre gånger så mycket kraft de använder. Och de sätter tillbaka det genom att köpa vindkraftpunkter! Så de är verkligen gröna.

Men GreenGeeks bryr sig inte bara om vår planet; de bryr sig också om sina kunder. Deras servrar upprätthåller 99,9% drifttid, pengar-tillbaka-garanterat. Dessutom bryr de sig om säkerhet. GreenGeeks erbjuder alla moderna verktyg för att hålla din webbplats intakt. Dessa inkluderar upptäckt av brute force, Spam Assassin, SSL-säker server, säkerhetsskanning i realtid och lösenordsskydd. GreenGeeks gör också säkerhetskopior varje natt, så dina data kommer att vara extremt säkra.

GreenGeeks stöder Django, Perl, PHP, Python och Ruby on Rails. De har också snabb installation för b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress och SSL. Detta sparar mycket tid. PHPMyAdmin och MySQL är de databaser de stöder.

GreenGeeks har 4 olika VPS-planer, från $ 39,95 till $ 159,95 per månad. De är alla quad-core baserade, men de återstående specifikationerna är olika. Vi rekommenderar paketet 59,95 $. Förutom fyra kärnor innehåller den 2 GB RAM, 50 GB SSD-lagring och 1500 GB bandbredd.

GreenGeeks har ett premiumstödsteam. De finns tillgängliga dygnet runt, och du kan nå dem via telefon, livechatt eller kunskapsbas. Om din webbplats redan är värd på en annan server kommer de att erbjuda att migrera den gratis. Och du behöver inte oroa dig för serverunderhåll, eftersom de kommer att göra det åt dig. Vi nämnde redan nattliga säkerhetskopior.

Med sin miljövänliga politik är GreenGeeks något speciellt. Datacenter dränerar enorma mängder energi, och GreenGeeks gör sitt bästa för att mildra det. Du bör också vara miljömedveten, och vi inbjuder dig att prova GreenGeeks, du blir inte besviken. Du är också riskfri eftersom de erbjuder en 30 dagars återbetalningsgaranti.

Slutsats

Webbhotellindustrin har mycket att erbjuda. I den här artikeln har vi visat dig VPS-planer och värdleverantörer att vi anser vara bäst. Du kan gå stort och välja HostGator, du kan gå grönt och välja GreenGeeks. Om rekommendationer är viktiga för dig, gå med BlueHost. Om variation och anpassning är din sak, välj InterServer, och om du behöver långa pengar-tillbaka-garantier gå till InMotion.

Men vara säker, att välja något av dessa är ett toppval. De är alla pålitliga och har stora drifttider. De är säkra och erbjuder många lager av skydd. De erbjuder alla topphastighet och garanterat 100% användartillfredsställelse. En sak är säker, med alla är kvaliteten över allt annat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map