5 bästa WooCommerce-värdleverantörer

bästa woocommerce-värdleverantörer


WooCommerce betraktas som den bästa e-handelsplattformen för WordPress, och den är det används av över 40% av onlinebutiker på nätet, vilket gör det till den mest populära plattformen för att bygga en onlinebutik.

Tack vare dess öppna källkod och höga anpassningsbarhet via hundratals gratis och betalda tillägg, WooCommerce gör det möjligt för både utvecklare och onlinehandlare att bygga onlinebutiker som uppfyller alla tekniska, logistiska och designkrav. WooCommerce-kärnan kommer med en mängd användbara funktioner från förinstallerade betalningsportar och geo-platsstöd till lagerhantering och CRM verktyg.

Plattformen integreras sömlöst med WordPress, följer standarderna för skalbarhet, stabilitet och säkerhet som WordPress representerar. De som vill utnyttja det ständigt ökande antalet mobilköpare kan enkelt göra det eftersom denna plattform är utformad för att säkerställa att dina produkter ser lika bra ut på mobilen som de gör på dina kunders stationära datorer.

woocommerce användningsstatistik hela internetÄven om WordPress fungerar bra med en delad värdplan, är en VPS-värdplan mer lämpad för WooCommerce eftersom plattformen kräver mer resurser än vad en enkel delad plan kan erbjuda, men också på grund av de speciella kraven på e-handelssajter. I många fall härrör dessa särskilda krav från behovet av att skapa en PCI-kompatibel miljö där känslig kundinformation kan överföras säkert. Utöver kravet på kortsäker säkerhet måste e-handelssajter också kunna motstå högre besökare. Detta gör det nödvändigt att välja en värdplan som är stabil och skalbar nog för att tillgodose denna efterfrågan också, och VPS-värd är rätt plan för jobbet.

Översikt över de bästa leverantörerna av WooCommerce Hosting

Om du lanserar en WooCommerce-drevet onlinebutik under 2018 är här de bästa WooCommerce-optimerade och VPS-värdleverantörerna du bör tänka på för ditt kommande projekt:

Webbhotell
Pris från

1bästa woocommerce-värd$ 6,95 / mo
2bra wordpress och woocommerce hosting$ 19,99 / mo
3kraftfull värd för woocommerce$ 19,95 / mo
4prisvärt woocommerce-värdföretag$ 19,99 / mo
5bästa gröna woocommerce-värdleverantör$ 39,95 / mo

Hur man väljer den bästa WooCommerce Hosting?

Att starta ett e-handelsföretag är lite mer komplicerat än att bygga en enkel webbplats. När du bygger en onlinebutik måste du vara extra uppmärksam på vissa detaljer som du annars skulle ignorera. Om du vill identifiera den bästa WooCommerce-värdplanen, tänk på checklistan nedan:

 • SSL-certifikat för att kryptera transaktioner och förbättra säkerheten
 • Dedikerad IP-adress för att installera SSL-certifikatet
 • Bra serverprestanda och drifttid
 • Professionellt onlinestöd att lita på när som helst
 • PCI-kompatibel webbserver
 • Regelbundna server-säkerhetskopior (dagligen skulle vara perfekt)

Nedan hittar du en snabb översikt över de värdföretag som vi rekommenderar att vara värd för din WooCommerce-butik.

# 1 BlueHost – Bästa WooCommerce Hosting

bluehost bästa woocommerce hostingBlueHost är en högt ansedd webbhotell som samlar upp ett brett utbud av värdtjänster. Deras urval av WordPress-orienterade värdplaner erkänns branschomfattande planer för WordPress-webbplatser, medan deras VPS och dedikerade värdplaner erbjuder robusta infrastrukturer och använder avancerad teknik.

BlueHost erbjuder 3 WooCommerce-optimerade planer från $ 6,95 till $ 12,95 per månad (kampanjpris). Starter WooCommerce-planen innehåller 1 dedicerad IP, Positiv SSL för e-handelssäkerhet, 100 GB webbutrymme, obegränsad dataöverföring, gratis domännamn, 100 $ marknadsföringskrediter. Å andra sidan kommer Pro WooCommerce-planen med Comodo SSL, $ 300 marknadsföringskrediter, SpamExperts spamfilter, sekretess för domäner och SiteBackup pro, ett premiumverktyg för säkerhetskopiering av webbplatser. Om detta inte räcker, eller om du behöver mer kontroll över dina inställningar, kan du välja en VPS-plan.

BlueHosts nästa gen VPS-plan är byggd på molnteknologi som ger ökad kraft, stabilitet och skalbarhet till din webbplats. De 4 VPS-planerna som finns tillgängliga på BlueHost sträcker sig från $ 19,99 / månad till $ 59,99 / månad. Du kan få en VPS-plan med upp till 4 CPU-kärnor, 240 GB SAN, 8 GB RAM, 4 TB bandbredd, 1 inkluderade domäner och 2 IP-adresser. Bortsett från dessa planer har denna värdleverantör också en WooCommerce-optimerad värdplan som har WordPress och WooCommerce redan integrerad. Planerna kostar $ 11,95 / månad och innehåller ett SSL-certifikat och en dedikerad IP så att du kan få bättre säkerhet.

BlueHosts välutrustade och skalbara VPS-plan kan hantera trafikspikar sömlöst och ge den säkerhet som eCommerce-webbplatser kräver.

# 2 InMotion Hosting – utmärkt val för WooCommerce

inmotion woocommerce hostingInMotion Hosting är en välrenommerad webbhotellleverantör, vars Linux SSD VPS-värdservrar drivs av molnet för extra snabbhet och prestanda. InMotion är en mer affärsinriktad värdleverantör som lyckas skapa värdplaner som är en perfekt balans mellan överkomliga priser och kraft.

Deras 3 VPS-värdplaner är utrustade med ett arsenal av funktioner inklusive gratis cPanel-licens, CentOS med LAMP-stack, gratis SSD-enheter, redundanta hårdvarukluster, SSH och root-åtkomst, eCommerce-verktyg, hanterade servrar, gratis säkerhetskopiering, olåsta CPU-kärnor, upp till 5 dedikerade IP-adresser, gratis domän, upp till 260 GB feltolerant diskutrymme, upp till 6 TB månadsöverföring och upp till 8 GB RAM. VPS-planer på InMotion sträcker sig från $ 29,99 / månad till $ 74,99 / månad. Dessa planer stöds också av en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket är långt över industristandarden.

Med en infrastruktur som levererar praktiskt taget ingen driftstopp och högprestanda är InMotion Hosting VPS-planer ett lämpligt val för alla WooCommerce-relaterade projekt.

# 3 HostGator – Kraftfull & Skalbar värd för WooCommerce

hostgator woocommerce hostingHostGator har alltid varit ett toppval för många värdbehov tack vare deras prisvärda utbud av värdtjänster. Deras delade värdplaner och WordPress-optimerade planer är några av deras mest populära planer, men HostGators VPS-planer kommer också med muskelkraften och användbara funktioner som matchar dina specifika WooCommerce-värdbehov.

HostGator ger dig valet mellan helt hanterad och halvhanterad VPS-värd, så att du kan välja den plan som passar din kompetensnivå. Till skillnad från helt hanterade planer inkluderar inte semi-hanterade värdplaner cPanel, men inkluderar support med hårdvara, operativsystem och grundläggande konfigurationsproblem.

Fullt hanterade VPS-planer levereras med cPanel ingår, full root-åtkomst, CentOS Linux, banbrytande serverhårdvara, 45-dagars återbetalningsgaranti, Safe Harbor-certifiering, gratis säkerhetskopiering utanför webbplatsen, upp till 8 GB RAM, 4 kärnor CPU , 240 GB diskutrymme och 3 TB bandbredd. Priserna sträcker sig från $ 19,95 / månad till $ 39,95 / månad.

# 4 iPage – Prisvärd WooCommerce Hosting

ipage woocommerce hostingiPage har funnits på webbhotellmarknaden sedan 1998. Deras engagemang för kvalitet och pålitliga tjänster har hjälpt dem att positionera sig som ledare inom värdbranschen. De som letar efter VPS-planer med anpassningsbara konfigurationer och fullständigt hanterat support, bör ta del av iPages VPS-planer.

De tre VPS-planerna (Basic, Business och Optimum) som tillhandahålls av detta webbhotell har fördelen med molnbaserad flexibilitet, kommer med cPanel, ett brett urval av förinstallerade skript (t.ex. Ruby on Rails, Image Magick, Perl, etc. .), gratis domänregistrering, gratis marknadsföringskrediter, 24/7 support, höghastighetsspeglad SAN-lagring, omedelbar tillgång till resurser, etc. På iPage kan du få upp till 4 kärnor CPU, 8 GB RAM, 120 GB lagring, och 4 TB bandbredd. Priserna för VPS-planer ligger mellan $ 19,99 / månad och $ 79,99 / månad.

iPage garanterar din online-verksamhet den flexibilitet den behöver även när dina krav växer eller förändras över tid, så att du kan fokusera på att framgångsrikt sälja dina produkter online.

# 5 GreenGeeks – Bästa Green Hosting för WooCommerce

greengeeks woocommerce hostingVår lista med högt rankade WooCommerce-värdleverantörer inkluderar även GreenGeeks, som är ett USA-baserat företag med grön energi. Det gröna energidrivna värdföretaget har varit en uppmärksamhet inte bara på grund av deras rena värdtjänster utan också på grund av funktionsrikedomen i deras värdplaner.

Deras VPS-värdplaner ingår med SSD och cPanel / WHM inklusive, liksom andra funktioner som är ett bevis på tillförlitligheten och flexibiliteten i deras tjänster. Som sådant erbjuder GreenGeeks VPS-planer i 5 olika konfigurationer med upp till 125 GB SSD RAID-10-lagring, 3 000 GB bandbredd, 4 kärnor CPU, nattliga säkerhetskopior, egen VPS-hanteringsgränssnitt, svartlistfria IP, gratis snabb tillhandahållande, gratis migreringsservice och solida drifttidsgarantier. Priserna för VPS-planer på GreenGeeks sträcker sig från $ 39,95 / månad till $ 159,95 / månad, vilket erbjuder VPS-planer för varje budget och behov.

Oavsett om du lanserar en WooCommerce-driven webbplats eller någon annan e-handelswebbplats, ger dessa VPS-planer dig den nödvändiga infrastrukturen och flexibiliteten för att möta kraven i ditt onlineföretag.

Slutsats

En bra VPS-värd kommer att lägga en solid grund för din WooCommerce-webbplats, så att du kan skifta fokus på att leverera en kvalitetstjänst och säker shoppingupplevelse till dina kunder. Det ger dig också möjlighet att sömlösa skala dina resurser och enkelt komma ikapp med nya krav, oavsett om de införs av industristandarder eller ditt växande antal kunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map