5 Kanada bästa webbhotell

01.06.2020
Bästa värd '5 Kanada bästa webbhotell
0 9 мин.

bästa webbhotell Kanada-2019


Om du lanserar en webbplats för en kanadensisk publik är det bäst att få din värd från en kanadensisk webbhotell eller en webbhotell som har serverplatser i Kanada också. Eftersom vi är experter på webbhotell har vi undersökt och valt ut de bästa webbhotellföretagen i Kanada som förtjänar din uppmärksamhet.

Nedan kan du läsa våra snabba recensioner av dessa företag, men låt oss först tänka på fördelarna med att ha dina servrar belägna i Kanada om din webbplats riktar sig eller riktar sig till en övervägande kanadensisk publik.

Varför välja en kanadensisk webbhotell?

Om din webbplats största målgrupp är kanadensisk finns det några argument för att vara värd hos en leverantör som finns där:

 • Snabbare anslutning & svarstider: Om dina servrar ligger närmare din målgrupp kan du njuta av bättre responstider än att ha dina servrar utomlands;
 • Stöd: Att köpa webbhotell från företag som ligger i olika tidszoner eller olika länder kan komma med olika supporttimmar och stöd som är outsourcade till länder som inte talar särskilt bra engelska. Detta kan påverka kommunikationen och lösa problem i tid.
 • Bransch krav: För vissa branscher är det ett krav att ha servrar belägna i det land där ett företag driver sin verksamhet.
 • Rättsliga tvister: Vid rättsliga tvister är det lättare att väcka rättsliga åtgärder mot eller förmedla tvister mellan invånare i samma land;
 • Lokalisering: Att ha lokaliserade tjänster innebär att betala i ditt lands valuta, njuta av tjänster som uppfyller landsspecifik lagstiftning och ha tillgång till support baserat i Kanada;
 • Grön värd: Anseende värdföretag i Kanada är alla engagerade i miljön och gör ansträngningar för att drivas av ren energi.

Att njuta av snabbare anslutningar, ha tillgång till lokala tjänster och support är de främsta orsakerna till att företag eller individer vars webbplatser riktar sig till en kanadensisk publik väljer att ha sin webbplats värd på en kanadensisk webbhotell..

Om du är nyfiken på vilka webbhotell som är bäst kan du läsa recensioner nedan om de 5 bästa webbhotellarna i Kanada:

GreenGeeks

Besök sida “

GreenGeeksGreenGeeks är ett värdföretag med en global närvaro, vars datacentra finns i USA, Europa och naturligtvis Kanada. Som de namnger så vältaligt antyder är detta företag ett grönt företag som åtagit sig att minska deras miljöpåverkan. De gör det genom att ersätta 3 gånger den mängd energi de använder med vindkraft.

GreenGeeks tillåter kunder att välja det datacenter de tillhandahålls i. Kanadensare kan välja att tillhandahållas i datacentret i Montreal eller Toronto.

Förutom att vara en miljömässigt ansvarsfull plattform för din webbplats, är GreenGeeks också engagerat i att spännande hastighet, förbättrad säkerhet och tillförlitlighet.

Genom att använda den senaste inom hastighetsteknologi som SSD-enheter, anpassad intern cache-teknik, gratis inbyggd CDN, snabb webb- och databasserver och PHP 7 aktiverad på alla servrar kan GreenGeeks garantera flammande snabba sidbelastningar.

Säkerhetsmässigt erbjuder de i realtid säkerhetsskanning, avancerad klusterad hotanalys och proaktiv serverövervakning som gör att de kan upprätthålla en driftstopp på 99,9%.

När det gäller värdplaner startar priserna till $ 3,95 per månad för delad värd, men VPS-värd, dedikerade servrar, WordPress-värd och återförsäljarpaket är också konkurrenskraftiga och präglas av ett stort antal funktioner som gratis domänregistrering, gratis migrering av webbplats, gratis webbplats byggare, 24/7 support, gratis säkerhetskopiering, cPanel / WHM-licens, 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, överlägsen säkerhet, etc..

GreenGeeks är ett utmärkt val för en kanadensisk webbplats som värderar förnybar energi, utmärkta värdpaket och engagemang för det senaste och bästa inom värdlösningar.

Hostpapa

Besök sida “

HostpapaHostPapa är ett självständigt ägt kanadensiskt värdföretag som grundades 2006. Liksom GreenGeeks är de också en grön webbhotell med datacentra i USA och Kanada.

Denna webbhotell erbjuder prisvärda värdplaner i flera värdkategorier inklusive delad, WordPress, VPS och återförsäljarhosting. De märker sig som värd för nybörjare och små företag som vill ha en stark och pålitlig värdpartner.

Trots att de är baserade i Kanada är HostPapa inte rädd att rikta in sig på globala marknader också. För detta ändamål erbjuder de flerspråkigt stöd, förbättrade SSD-enheter, CloudFlare CDN, 24/7 support, en 99,9% drifttidsgaranti och avancerade datacentra.

Automatisk säkerhetskopiering och skanning av skadlig programvara, gratis SSL-certifikat, gratis migrering av webbplatser, 30-dagars riskfri garanti är bara några av de andra värdfunktionerna du kan njuta av på HostPapa.

Delade värdpaket kan köpas för så låga som $ 3,95 per månad. Affärsdelade värdplaner packar fler resurser än startpaketet, men alla planer i denna nivå innehåller gratis domänregistrering, cPanel-kontrollpanelen, tillgång till 400+ appar, gratis en-mot-en-utbildning, gratis Let’s Encrypt SSL, webbplatsbyggare och gratis CDN.

Vi rekommenderar HostPapa om du inte har tidigare erfarenhet av webbhotell och webbplatsbyggnad eftersom de är ett vänligt och användarorienterat företag som syftar till att etablera och växa ditt onlineföretag.

HawkHost

hawkhostHawkHost, som grundades 2004, är en global webbhotell med 7 datacenter i Europa, Asien, USA och Kanada.

HawkHost erbjuder gratis migrationstjänster, SSD-driven hosting, 99,9% drifttid SLA, 24/7 support och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Deras värdportfölj inkluderar delade, moln-, semi-dedikerade servrar, VPS och återförsäljarkonton.

På sidan med respektive plan hittar du en detaljerad beskrivning av programvaran och tekniska specifikationer för varje plan.

Deras delade värdpaket för startnivå är det mest prisvärda, även jämfört med andra webbhotell som nämns ovan, och priset börjar på $ 2,99 / månad. Denna plan är endast begränsad med avseende på hårddiskresursresurser, som är begränsade till 10 000 MB. Den andra delade värdplanen, Professional är mycket dyrare på $ 7,99 / månad, men den kommer med obegränsat SSD-diskutrymme.

Nästa värdkategori på HawkHost är molnservrar, som har fem olika planer som sträcker sig från $ 5 / månad till $ 80 / månad. Dessa planer har full rootåtkomst, är SSD-drivna och fullt skalbara. Semi-dedikerade servrar har två planer, medan VPS har tre planer.

Medan planer prissätts konkurrenskraftigt och resurser är rikliga och skalbara, ingår inte cPanel gratis för varje plan, och det är endast tillgängligt mot en extra avgift. Å andra sidan har alla planer gratis obegränsade SSL-certifikat.

Oavsett om du lanserar din första webbplats eller du vill migrera till en annan värd är HawkHost ett pålitligt och prisvärt val.

OVHcloud

ovh molnOVH Cloud är en webbhotellleverantör med serverplatser över hela Europa och Canadas östkust som specialiserar sig på lösningar med hybridmolnhotell. De riktar sig till IT-byråer och företag och erbjuder PCI-kompatibel (PCI-DSS Level 1) värd.

OVHClouds nakna metallservrar, privata moln och offentliga molnlösningar är ett bra val för alla företag som vill bygga en skalbar, säker och smidig infrastruktur som möter utmaningarna i deras projekt.

Servrar med nakna metaller är tillgängliga från $ 249 per månad och de kategoriseras enligt vissa mål. Om du till exempel är en spelutgivare som letar efter spelservrar finns det en särskild kategori för spelserverlösningar. Andra dedikerade serverfamiljer inkluderar infrastruktur, hög tillgänglighet, lagring och GPU.

Om du letar efter lösningar för att möta arbetsbelastningar på företagsnivå erbjuder OVHCloud värd privata molnlösningar fysiskt isolerade molnmiljöer med en enda hyresgäst med flexibilitet, driftskonsistens och utmärkt.

Med offentliga molnlösningar som erbjuds av OVHcloud kommer du att njuta av högsta tillgänglighet, säkerhet och prestanda. Resurser är 100% din 100% av tiden, och du kommer att använda 100% av dina resurser utan överföring. Oavsett om du letar efter obegränsad molnlagring, arkivlagring, blocklagring eller offentliga molninstanser betala-som-du-gå, OVH har du täckt.

Denna värd erbjuder inte värdlösningar för nybörjare och deras värdlösningar är utformade för avancerade kunder som letar efter högsta prestanda och säkerhet.

iWeb.com

iwebBaserat i Montreal och 98% drivs med vattenkraft, iWeb är en annan grön affärshostlösning som erbjuder dedikerad och molnhosting. Förutom Montreal har iWeb en global närvaro som sträcker sig till Europa, Asien och Amerika.

Enstaka processor dedikerade servrar börjar på $ 110 / månad, men du kan välja mellan så många som 19 dedikerade serverkonfigurationer inklusive dubbla processorservrar eller servrar byggda för prestanda eller lagring. Bland dessa hittar du PCI-kompatibla servrar, servrar med SSD-lagring och obegränsad bandbreddsservrar.

iWebs redundanta datacenter möjliggör 100% ström och nätverks-SLA. När det gäller säkerhet finns DDoS-skydd, fjärrbackup och brandväggsalternativ.

Pay-as-you-go molnserveralternativ är tillgängliga med Windows eller Linux och SSD-lagring, priserna börjar på $ 0,04 / h.

Förutom hosting erbjuder iWeb också lagringslösningar (nätverkslagring, blocklagring, backuplagring och molnbackup) samt nätverkstjänster (CDN, brandväggar, säkerhet) och serverhantering.

iWebs värdlösningar är lämpliga för IT-proffs, företag och företag.

Slutsats

Oavsett vad dina värdbehov kan vara – allt från enkla delade värdlösningar till cloud computing-lösningar – är värdföretagen som granskas i denna artikel bäst i sina respektive kategorier. De är alla värdkrafter med grön energi med en global närvaro och en varierad katalog över tjänster som går utöver traditionell värd, och som mycket väl kan konkurrera med andra ledande amerikanska och europeiska värdmärken..

Om du letar efter värd i Kanada, se till att kolla in dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector