6 bästa gröna webbhotellleverantörer

bästa-grön-hosting-leverantörer-2019


Vi vet alla mycket väl att vi uttömmer jordens naturresurser mer än någonsin tidigare. Det har lämnat några allvarliga miljöförändringar och vi vill möta mer i framtiden. Vi måste till och med ifrågasätta vilken typ av jord vi kommer att lämna åt våra barn i framtiden. Så vi måste byta till gröna alternativ och bo mer effektivt där vi kan. Ett av dessa områden är vad vi väljer att driva vår teknik med.

Webbhotell är en massiv verksamhet och dess kraftförbrukning är lika massiv. Stora företag har hangarer fyllda med brusande servrar som bara bränner igenom kraften för att fortsätta. Kom ihåg att servern måste fungera hela dagen för att din webbplats ska vara tillgänglig hela dagen. En genomsnittlig server använder cirka 20,4 kilowatt per dag. Stora webbhotellföretag har minst 1000 servrar igång hela dagen, vilket gör att deras dagliga kraftförbrukning är 20 400 kilowatt. Det kan driva några få kvarter och mer. Kraften som krävs för att köra alla servrar i USA är lika med mängden 5 kärnkraftverk kan producera. Så det är ganska lätt att förstå hur mycket skador som internet har verkligen gör vår miljö.

Trots att det går att bli grönt är en populär fras i dag har det några allvarliga miljöeffekter. Att gå grönt är ett val man kan göra för att påverka miljön positivt. Men vilka förändringar gör det egentligen? Viktigare, vilka direkta fördelar har det att erbjuda dig? Vi letar efter att svara på dessa frågor och se vad mer denna hållbara form av webbhotell har att erbjuda. Så, utan att göra något annat, låt oss komma ner till det!

Du kan göra en kraftfull miljöpåverkan

Låt oss börja med den första och mest uppenbara fördelen med att välja miljövänlig webbhotell. Att gå grönt är något du kan göra för att ta del i att skydda miljön. Som jag nämnde ovan dränerar din webbplats ständigt våra miljöresurser. Grön värd ser till att all energi som företagets servrar behöver för att vara värd för webbplatser kommer från en förnybar källa. Så genom att välja det väljer du att gå lätt på miljön.

Det gynnar ditt företags rykte och marknadsföring

Allt grönt har positiva föreningar med det och bygger en god allmän image för ditt företag. Du kan förbättra din offentliga bild enkelt och enkelt genom att få gröna referenser. Ett företag som arbetar för att göra förändringar och minska påverkan de har på miljön är vanligtvis mer populärt vilket i sin tur får dem till mer miljömedvetna kunder och kunder.

Att gå grönt är oerhört populärt just nu, så det blir också ett val inom marknadsföring också. Om du publicerar det faktum att ditt företag investerar i och stöder gröna lösningar lockar du fler människor. Genom att tydligt definiera varför du arbetar för att skydda miljön är det mycket troligt att du vädjar till en miljömedveten publik som du inte skulle ha vädjat till på annat sätt.

Det är också sant att många kunder är villiga att betala lite extra om de vet att de köper “gröna” tjänster. Så grön hosting har definitivt potentialen att förbättra din vinstmarginal genom att locka fler kunder och låta dig höja dina priser något.

Det är mer prisvärd

Eftersom inget verktygsföretag betalar för den energi som värd för din webbplats förbrukar går det direkt mycket lättare på din plånbok. När företag producerar sin egen energi från förnybara källor som vindkraft och solpaneler, har de mycket mindre kostnader. De kan spara mycket pengar även om det kräver en investering i förväg förknippad med en grön energikälla. Grön värd är antingen billigare eller kostar samma pris som vanlig värd. Så du, klienten kan också dra nytta av alla pengar som sparas. Du placerar inte bara ditt företag i god image, får kundförtroende och skonar miljön utan gör också ett klokt ekonomiskt val.

Hur man väljer en grön värdleverantör

Om du vill välja en grön värdlösning är du på rätt plats. Det finns många företag som redan etablerat sig som fantastiska tjänsteleverantörer och går gröna supportrar. Att välja en grön webbhotell fungerar på samma sätt som att välja en vanlig leverantör. Du behöver bara veta din budget och kvaliteten på tjänsten du kommer att få. Den andra är en mer komplex fråga än den sista, så vi kommer att gå runt det först. Det finns några grundläggande egenskaper du måste hålla ett öga på för att göra ett val som du kommer att vara nöjd med på lång sikt.

 • Uptime – Din webbplats måste vara tillgänglig under hela året. Om servrarna är nere till och med för en kort stund kan ingen komma åt din webbplats, vilket innebär att du kommer att förlora i affärer för den tiden. De flesta företag uppger att de har en 99% stenhög upptid, men varför skulle de inte göra det? Du bör lita på din egen tarm först och läsa ett par recensioner om dem. Bra webbhotellgranskningar mäter ett företags drifttid på samma sätt som vi gör. Så titta alltid på en recension innan du litar på vad ett företag säger om deras drifttid.
 • Sidhastighet – När din webbplats är igång måste den vara snabb. Sidhastighetshastighet är en oberoende rankningsfaktor för Google och otroligt viktig också ur användarupplevelse. Folk kommer inte att hålla sig kvar på din webbplats om det tar mer än två sekunder att ladda. Du bör faktiskt ha en webbhotell som gör att du kan ladda din webbplats inom 1 sekund. På så sätt kan du se till att dina användare har en verkligt tillfredsställande upplevelse. Du kan se hur snabbt ett företags servrar är på samma sätt som med uppetid. Genom att läsa en recension och titta på mätningar.
 • Kundsupport – Att köra en webbplats kan ibland vara problematiskt, särskilt om du inte är van vid den webbhotell som du använder. Du kanske också stöter på problem och du vill ha någon i ryggen som kan hjälpa dig att lösa det. Att någon ska vara en av ditt värdföretagens kundtjänstrepresentanter. Det mesta av frustrationen med webbhotell kommer från dålig eller obefintlig kundsupport. Du bör se till att du upplever bästa möjliga kundsupport, så gör din forskning. Se vad folk säger på forum och i kommentaravsnitt. En ärlig användarupplevelse är din bästa guide när du försöker ta reda på vilken typ av stöd ett värdföretag har att erbjuda.
 • freebies – Ett bra värdföretag erbjuder inte bara en bra service och bra kundsupport, utan också en hel del. Många tjänster är för dyr och ber dig mer pengar om du vill använda grundläggande funktioner och tjänster. Om du kan kan du välja ett företag som erbjuder gratis webbplatsmigrering, gratis säkerhetskopiering tillsammans med gratis säkerhetsfunktioner och skräppost. Ju mer gratis du får, desto bättre blir din affär. Tänk på att värdföretag av hög kvalitet verkligen går en extra mil för att tillfredsställa dig med många gratistjänster. Medan andra bara försöker få dina pengar och bara ge dig något att fortsätta betala för.
 • Appar och funktioner – Du vill att innehållshanteringssystem som WordPress och Drupal ska vara lättillgängliga och installerade med ett enda klick. En korrekt webbhotell med cPanel är lätt att navigera och använda. Så se till att du att det du köper in kan hanteras via open source cPanel.

Bästa gröna värdtjänster

Som med allt där ute, finns det några företag som har överträffat sin konkurrens. De erbjuder för närvarande de bästa gröna webbhotelltjänsterna. Här är de 6 bästa spelarna på området gröna webbhotellleverantörer.

GreenGeeks

Besök värden »

GreenGeeks är ett av de mest populära namnen i den gröna webbhotellbranschen. De är i uppdrag att tillhandahålla fantastiska webbhotelltjänster som är helt drivna av solen och vinden. Företaget startades 2008 och har nu över 300 000 webbplatser. De gör djärva påståenden som 99,99% drifttid och 100% kundnöjdhet. Erbjuder de verkligen kvaliteten att säkerhetskopiera dessa påståenden? Låt oss ta reda på det!

Det djärva uttalandet om deras drifttid låter nästan rätt. De erbjuder en bunnsolid 99,91% drifttid under hela året. Detta kommer att säkerställa att din webbplats ständigt är tillgänglig och redo för företag. Du kan lita på det utan att behöva oroa dig för dumma saker som serverfel.

När det gäller laddningshastigheter för webbplatser är saker inte lika glamorösa. Men på ingen sätt är de dåliga. GreenGeeks servrar är bara lite långsammare än jag förväntar mig. Deras laddningshastigheter på webbplatsen rör sig mellan 600 och 1200 millisekunder, vilket kan betraktas som genomsnitt.

Deras kundsupport är också bra, vilket ytterligare säkerhetskopierar uttalandet. Det tog inte mer än en minut att få kontakt med en kundsupportagent och vi fick svar på våra frågor riktigt snabbt. Deras svar var också korrekta och hjälpsamma. Agenten var vänlig hela vägen. Men även om vi upplevde all denna positivitet märkte vi en liten fråga. Vi märkte några grammatiska misstag och några av meningarna var inte helt omfattande. Detta beror på att deras stöd förmodligen outsourcerades till engelska som inte är engelska, eftersom det gör att de kan spara mycket pengar. Det kan också vara det som gör det möjligt för GreenGeeks att få så snabba svar. Eftersom fler kundtjänstföreträdare står vid, finns det en större chans att någon kommer att svara på din fråga inom några sekunder.

Förutom det pålitliga kundsupportteamet som du alltid kan nå, har GreenGeeks också en ganska omfattande kunskapsbas. Där kan du hitta svar på de vanligaste frågorna och problemen du kan komma över när du skapar din webbplats. Om du vill ta reda på problem själv är det ett bra alternativ. Du kan hitta svar på frågan om allmän värd, VPS-värd, fakturering, återförsäljarhosting och mer. De har också många videohandledning som du kan använda.

När det gäller freebies har GreenGeeks saker i kontroll. De erbjuder ett gratis domännamn och en gratis migrering av webbplatser. Detta kan spara mycket pengar om du redan har en webbplats. Men om du inte gör det, avgränsar du lite från dina initiala kostnader. GreenGeeks erbjuder också gratis säkerhetskopiering varje natt. Så du kan vara säker på att alla dina uppgifter är säkra och sunda och att du alltid kan återgå till en av de tidigare versionerna av din webbplats om något händer med det. Dessutom får du också säkerhetsåtgärder som Spam Assassin och SSL, så du är ganska mycket inställd på allt du behöver.

GreenGeeks följer också de vanliga prissättningsmanipuleringstricken inom branschen. De annonserar ett initialpris på 3,95 dollar per månad men du måste teckna ett treårigt kontrakt för det. Om du inte gör det, kommer priset direkt upp till $ 9,95 per månad. Det är nästan tre gånger så mycket.

Det roliga är att det finns en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Du kan när som helst räddas ut, men om du tog dem i erbjudandet om gratis domänregistrering måste du betala för det. Domänregistreringsavgiften kostar $ 24,95. Så det verkar som att GreenGeeks är helvetet böjda på att få sina pengar.

Även om GreenGeeks inte är perfekt kommer den att hålla din webbplats igång ganska anständigt. De har en stenhård upptid och ett mycket bra kundsupport som du kan lita på. Laddningshastigheter för webbplatser är inte så snabba, men de är fortfarande tillräckligt snabba för att din webbplats ska uppfylla dagens standarder. Mer information finns på Green Geeks officiella webbplats!

iPage

Besök värden »

iPage blev mycket populär på bloggutrymmet och bland människor som vill starta sina webbplatser så billigt som möjligt. De är vansinnigt billiga, eftersom de erbjuder planer så billiga som $ 1,99 per månad. Det ägs av Endurance International Group, som är ett företag som äger många andra värdföretag som BlueHost, VPSLink, FatCow och så vidare.

iPage går enkelt både på din plånbok och miljön samtidigt. Du kan ha den låga $ 1.99 per månad inledande prissättning för endast en 12 månaders prenumeration. Detta vädjar verkligen till mig eftersom det är uppifrån och ärlig prissättning att webbhotellindustrin är i stort behov av just nu. Det är ganska anständigt, men jag föreslår att du bör prenumerera på längre tid om du går till iPage. Inte för att du kommer att göra bättre affärer för dem, utan för att ditt månadspris går upp till 8 $, vilket är ett prishopp på 350%. Du kommer förmodligen att vilja undvika det så länge som möjligt. Andra än det här gamla prissättningen är iPage ganska anständigt.

Deras servertid är 99,96%, vilket kommer att säkerställa att din webbplats körs säkert och konsekvent under hela året. Deras sidhastighet är 884 millisekunder. Det är tillräckligt snabbt för att webbsidor ska laddas direkt om du inte vill driva en stor e-handelswebbplats. Så iPage har i princip serverkraven i kontroll. Men vad med resten?

Tja, iPages kundsupport kan använda lite arbete. De är inte dåliga på något sätt, eftersom svarstiden på 20 minuter är ganska solid jämfört med andra som tar timmar och dagar att svara på. Efter 20 minuter svarade de med svar på våra frågor, men det övertygade mig fortfarande inte helt. Huvudsakligen för att det finns många inkonsekventa recensioner om iPages kundsupport över hela internet. Vissa fixade sina problem utan problem eller behövde vänta för mycket, medan andra skrev sina recensioner av ren missnöje. Så det är bäst att titta runt och se vad du hittar innan du går vidare och köper tjänsten.

Om du är en fan av grön webbhotell kan du vara säker på att iPage är en EPA Green Power Partner eftersom webbservrar och datacentra som gör iPages tjänster möjliga körs på vindkraft. Företaget köper så mycket förnybar energi att det kompenserar deras energiförbrukning med 200%! Så du kommer att göra planeten en tjänst också om du arbetar med iPage.

Tillsammans med ett mycket bra pris erbjuder iPage också massor av freebies för att söta upp affären. Du kommer att få förbättrade säkerhetsalternativ från en av företagets partners SiteLock. Deras programvara hjälper till att stärka din webbplats för att förhindra säkerhetsbrott. Den skannar regelbundet efter skadlig programvara och annan skadlig programvara. För att göra det ännu bättre erbjuder iPage också gratis säkerhetskopior, vilket är den bästa säkerhetsåtgärd du kan göra för din webbplats. De flesta företag tar ut en extra avgift för detta, så det är fantastiskt att ha det helt gratis.

Deras tjänster spelar också bra med andra tredjepartsappar och e-handelsplattformar. Du har integrationer för betalningsportar som PayPal, Google Apps och många andra. Slutligen får du också 200 $ marknadsföringskrediter som du kan spendera på Google AdWords, Bing eller Yahoo! att marknadsföra din webbplats.

Även om detta låter riktigt sött, har iPage fortfarande ett par obehagliga överraskningar. Det ena är att de använder vDeck istället för cPanel. vDeck är ett mindre känt alternativ som används för att hantera servrar, som du kan vänja dig med. Men det är inte så bra och omfattande som cPanel.

Sammantaget är iPage ett bra val för alla som letar efter en stabil värdtjänst och fortfarande går lätt på sin plånbok och deras miljö också. För mer information om iPages tjänster, kolla in deras officiella webbplats!

InMotion Hosting

Besök värden »

InMotion är mitt favorit värdföretag, nedåt. Så min åsikt kan vara lite partisk, men jag kommer att hålla den jordad i verkligheten.

InMotion har funnits i mer än 10 år och de ger hem mer än 300 000 domäner. De blir alltmer populära på grund av den jämna kvaliteten på deras tjänster och eftersom de erbjuder några otroliga erbjudanden. InMotion blev min favorit eftersom det är ett företag som har lyckats undvika många prissättningstrick som hela branschen använder. De fungerar istället baserat på en prisstruktur på förhand som alla gillar.

InMotion har gjort stora investeringar för att bli grönt. De har ett helt datacenter som enbart förlitar sig på grön energi och arbetar även med att konvertera de andra. De har också bra policyer inom sina företagskontor. Det handlar om att minska avfallet och lägga en ökad tonvikt på att inte använda många pappersprodukter och återvinna alla papperskorgen.

InMotion har teknik för en ordentlig webbhotellverksamhet i schack. Oavsett vilken plan du väljer att köpa på InMotion kan du vara säker på att den kommer att hantera din webbplats utan problem. Det kommer att nås under hela året och kör i hög hastighet. Detta är tack vare det faktum att InMotion’s servrar har en drifttid mellan 100% och 99,97%, så de är tillgängliga under nästan varje sekund av året. Men inte bara det, de har korta laddningstider också. Du kan förvänta dig att din sida kommer att ladda mellan 460 och 700 millisekunder, vilket är anmärkningsvärt.

Att lägga till hastigheten och stabiliteten är att alla dina data kommer att lagras i en SSD-arkitektur. De flesta värdleverantörer begär en extra månadsavgift för att lagra din webbplats på SSD: er men InMotion tillhandahåller den gratis.

För att förbättra affären har InMotion också många freebies att kasta in i affären. Om du till exempel vill flytta din redan befintliga webbplats till ett av InMotion gröna datacenter gör de det gratis för dig. Du har tillgång till ett par timmar och de kommer att göra en webbplatsmigrering åt dig. Du kan också förvänta dig att ha gratis regelbundna säkerhetskopior. Att säkerhetskopiera din webbplats dagligen är den största säkerhetsåtgärd du kan göra. För att kunna förstärka din webbplats med säkerhetsåtgärder erbjuder InMotion också Sucuri-plugin gratis. Det är en fantastisk plugin som hela tiden söker efter din webbplats efter potentiella risker och utnyttjelser som hackare kan dra nytta av. Du skulle betala $ 16,66 per månad för detta plugin, men här får du det gratis.

Till toppen av allt detta har InMotion ett prisbelönt kundsupportteam. De kallar sig de vänligaste människorna på jorden, och det återstår att vara sant så vitt jag kan säga. Att ringa deras supportteam för hjälp är en spräng. Du ansluts till en supportrepresentant inom två minuter i livechatt och de svarar antingen på din fråga eller får rätt till att lösa ditt problem. InMotion har enkelt den bästa kundsupporten bland alla värdleverantörer som jag har granskat hittills. Det är något som väldigt få företag får rätt.

InMotion har allt du vill ha från ett värdföretag. Det är konsekvent och pålitligt också, så att du kan vara säker på att de alltid har din rygg. Även om deras delade värdplaner inte är de billigaste, är de väl värda sina pengar. Du kan ta hand om deras grundläggande delade värdplan för $ 5,99 per månad. Det är en ganska anständig affär med tanke på alla InMotion-erbjudanden. Du kan läsa mer om det på den officiella webbplatsen!

Fet ko

Besök värden »

FatCow har ett oväntat namn på en webbhotell och det är ganska kreativt också. Men på ingen sätt är FatCow bland de bästa på marknaden. Detta beror helt enkelt på att vissa av deras tjänster lever upp till företagsnamnet. De är lika långsamma som en fet ko. Ändå är FatCow fortfarande fylld med många positiva överraskningar som gör det värt att gå med dem.

Denna FatCow har levt och sparkat sedan 1998 och har presterat beundransvärt sedan dess. Företaget skulle inte vinna medaljer för hastighet men den långsamma och stadiga strategin har fungerat bra för dem också.

FatCow är också en EPA-partner, vilket förmodligen betyder att alla deras datacenter drivs av vindkraft. Men jag kan inte säga det med säkerhet om jag aldrig besöker det personligen. Att vara EPA-partner betyder att de är ganska legitima.

Jag gillade FatCows inställning till prissättning, för det är på förhand och ärlig. De flesta företag saknar det, så det är alltid bra att se det. Du kan ta hand om deras grundläggande plan för en årlig $ 49, vilket är mycket bra. FatCow har mycket för dem när det gäller prissättning. Denna förenklade värdplan kostar $ 4,83 per månad, men den är inte på något sätt permanent. När du har förnyat din plan efter introduktionsperioden kommer priset att gå upp till $ 10.99 per månad. Vilket är ett galen 250% hopp. Det är fortfarande en årlig $ 131,88, men det är fortfarande för mycket om du anser att du kan ha en $ 6 InMotion-plan som gör ett mycket bättre jobb.

Men den stora överraskningen är att FatCow också erbjuder den billigaste värdplanen, troligen i hela webbhotellutrymmet. Det kostar $ 0,75 per månad, vilket kostar dig $ 9 per år! Det är sinnessjukt. Även om du förnyar den planen kommer den att kosta $ 20 per år. Så om du bara vill testa några saker eller har en enkel portföljwebbplats kommer denna plan att göra jobbet med minimal kostnad.

När det gäller tekniska detaljer har FatCow stabilitet men saknar hastighet. Med en drifttid på 99,90% kan du lita på att den ska köra din webbplats, men den kommer att vara ganska långsam. Den genomsnittliga sidhastighetshastigheten för FatCows servrar är 1500 millisekunder. Det är ganska långsamt.

Slutligen är FatCows kundsupport ganska anständigt enligt vår upplevelse, men det verkar inkonsekvent när vi tittar på användarinlämnade recensioner. De erbjuder livechatt och kommer antingen att svara dig inom några minuter eller få dig att vänta ungefär en timme. Du kan också titta på deras kunskapsbas som ger dig många självstudier och de vanligaste frågorna. Du vet, de grundläggande sakerna.

Sammantaget, om du letar efter något löjligt billigt som får jobbet gjort, är FatCow bra. Det ger ett alternativ att spendera 9 $ per år för din värdplan, vilket är fantastiskt. Men om du vill välja något mer kraftfullt är det bäst att titta på vad andra företag har att erbjuda.

För mer information om FatCows tjänster, kolla in deras officiella webbplats!

Hostgator

Besök värden »

HostGator driver nu 1,3 miljoner webbplatser med kraften i Texas ‘vind. De är ett av världens största webbhotellföretag och de växer fortfarande ganska snabbt. Det är bra att veta att de flesta av den tillväxten är säkerhetskopierad med grön energi, eftersom värd för din webbplats med dem är mycket mer övertygande när du vet att den inte skadar jorden. Men HostGator har många andra bra saker också. De har några riktigt bra tjänster som du bör kolla in.

HostGator erbjuder den billigaste molnhotellplanen på marknaden just nu. Det är billigare än de flesta delade värdplan ännu dubbelt så snabbt. Du kan prenumerera på det för $ 2,99 per månad och skörda fördelar som en bunnsolid 99,99% drifttid och de snabba hastigheterna på 520 millisekund lastningshastigheter. HostGators tjänster är mer än tillräckligt för att köra din webbplats på ett kostnadseffektivt och otroligt effektivt sätt.

HostGators kundsupport är också ganska anständigt men användare hade mycket inkonsekventa åsikter om det. För oss verkade det bra. Det tog cirka 5 till 10 minuter för deras supportagent att svara på våra frågor. Men ta inte mitt ord för det. Med tanke på att HostGator har tiotusentals kunder är det värt att göra en grundlig undersökning av deras supporttjänster innan du köper.

HostGator erbjuder också bra gratis saker som gratis webbplatsmigrering och kraftfulla säkerhetsåtgärder också. Du har fri tillgång till automatiserad borttagning av skadlig programvara, automatiserade säkerhetskopior av webbplatser, skydd mot DDoS-attacker med varje premiumplan. Så det är uppenbart att HostGator gick ut ur deras sätt att erbjuda dig en solid affär. Du kan ta hand om molnhotell till ett vanvittigt lågt pris och njuta av en konsekvent tjänst genom att prenumerera på HostGator. Mer information finns på deras officiella webbplats.

Hostpapa

Besök värden »

HostPapa är ett framgångsrikt webbhotellföretag som tillhandahåller över 500 000 webbplatser. De verkar i USA och Kanada men har tusentals kunder i Europa också. De har sett en snabb tillväxt under de senaste tio åren och det är intressant att titta på vad som bidrog till deras framgång. Det kanske är det faktum att de erbjuder telefonstöd till modersmål på många språk inklusive tyska, engelska, franska och spanska. HostPapa är också stolt över att investera i förnybar energi. De är bland den lilla andelen värdföretag som driver sin arkitektur genom förnybara energikällor, så tummen upp för det. De klarar sig ganska bra för sig själva, det är säkert, men låt oss se exakt hur de kom hit och vad de tillhandahåller.

När du har registrerat dig genom den enkla tvåstegsprocessen, hälsas du med supportalternativ att välja mellan, vilket mycket få om något annat webbhotell erbjuder. När du är klar är det dags att testa deras servrar.

Stabilitet kommer först och HostPapa har det i schack. Deras servrar har en driftstid på 99,99% under hela året. Även några av de bästa hundarna i värdverksamheten kan inte säga detta om sig själva. HostPapa är verkligen pålitlig när det gäller att hålla din webbplats uppe och kör utan att vika ens en sekund.

Deras genomsnittliga sidhastighetshastighet är dock inte så utestående. Det är i bästa fall genomsnittet. Du kan förvänta dig en laddningstid på 900 millisekund i genomsnitt, som ibland kan gå upp till 1500 millisekunder. Så det är inte blixtsnabbt men kommer fortfarande att ladda en webbplats smidigt.

När det gäller kundsupport är det svårt att säga något dåligt om HostPapa, som definitivt är en av de bidragande faktorerna för deras framgång. De erbjuder telefonstöd i 18 länder och på fyra olika språk, vilket definitivt tilltalar ett brett spektrum av människor. För att komplettera det ger de också sin egen unika supportfunktion. En session med en “Papa Squad Expert” som är den största formen för handhållning jag någonsin sett. De guider människor genom specifika problem och processer via videokatt eller telefon. Det är ganska fantastiskt.

Vi fick också ett svar från en av deras kundtjänstrepresentanter inom mindre än fyra minuter. Servicerepresentanten svarade på alla våra frågor på nolltid och konversationen vi hade verkat verklig. Det var inte robotiskt på något sätt. HostPapa förtjänar verkligen en cookie för att ha ett enastående supportteam.

HostPapa har några fantastiska freebies också. Med deras delade värdplaner får du skydd mot skräppost, en brandvägg på servern, intrångsdetektering och övervakning. Det här är ganska solida säkerhetsfunktioner som skyddar din webbplats.

HostPapas prissättning har något jag inte uppskattade. Samma gamla prissättning som alla andra företag använder. Du måste anmäla dig så länge som tre år för att få det låga annonserade priset på $ 3,95 per månad. Inget nytt om detta, men det är fortfarande synd. Eftersom priset kommer att gå upp till $ 4,95 om du väljer perioden 24 månader eller 12 månader. Men du är faktiskt bättre på att registrera dig för en av deras långsiktiga erbjudanden, eftersom du vill se till att din planförnyelse kommer så sent som möjligt. När det emellertid kommer kommer priset att gå upp till mer än $ 6 per månad. Det är ungefär ett 150% till 200% prishopp från vad du förväntade dig inledningsvis.

Det finns mer. Du har en knepig 30-dagars återbetalningsperiod som hos alla andra värdleverantörer. Problemet är att du inte går fri även om du avbokar inom de 30 dagarna. Om de skapade din webbplats för dig debiterar de dig en installationsavgift på $ 29,95 när du avbokar.

Även med tanke på dessa ekonomier kan HostPapa vara ganska anständigt. Men det är viktigt att du är säker på att du kommer att kunna hålla fast vid dem i minst ett år och att du inte har några problem med att det ursprungliga priset fördubblats vid förnyelse. Eftersom du fortfarande kan gå ganska billigt. För mer information, kolla in HostPapas officiella webbplats.

Slutsats

Om du är redo att göra ett miljömedvetet val för webbhotell, kommer en av dessa att göra det bra. Var och en av dessa företag gör sitt bästa för att minimera sitt kolavtryck på planeten. Men även om alla gör bra för miljön, skulle jag inte rekommendera dem alla för att vara värd för din webbplats. De bästa du kan gå med är InMotion och HostGator. Båda är välrenommerade företag som är billiga och erbjuder en högkvalitativ service till sina kunder. Jag hoppas att du har haft glädje av att läsa igenom den här artikeln och att vi hjälpte dig att lära dig något nytt idag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map