7 bästa webbhotell för fotografering för vuxna

01.06.2020
Bästa värd '7 bästa webbhotell för fotografering för vuxna
0 12 мин.

best-vuxen-fotografi-webbplats-värd


Webbplatser för vuxenfotografering innehåller moget innehåll, och deras tjänster begränsas av åldrar som 18 eller 21. Snabba anslutningar har gjort det lättare än någonsin att lansera en webbplats för vuxenfotografering. Dessa webbplatser inkluderar de som arbetar med boudoir och pornografi. Som administratör av en sådan webbplats behöver du en webbhotell som tillhandahåller innehåll för vuxna.

De flesta leverantörer avstår från vuxeninnehåll och formaliserar denna begränsning i villkoren för serviceavtal som kunder måste följa när de samtycker till serverutrymme. Det finns många statliga och federala lagar såväl som internationella bestämmelser som reglerar köp och distribution av vuxeninnehåll. Många värdleverantörer är försiktiga med dessa lagar och de moraliska konsekvenserna av att vara värd för moget innehåll.

Vissa värdar tjänar denna bransch inkluderande medan andra låter dig starta din webbplats utan risken att den dras ner. Den bästa webbhotell för fotografering för vuxna inkluderar:

Hosting Company
Startande

1bästa webbhotell för fotografering för vuxna$ 2,75 / mo
2bästa webbhotell för fotografering för vuxna$ 2,95 / mo
3bästa webbhotell för fotografering för vuxna$ 5 / mo
4bästa webbhotell för fotografering för vuxna$ 4,95 / mo
5bästa webbhotell för fotografering för vuxna$ 2,95 / mo
6bästa webbhotell för fotografering för vuxna$ 3,99 / mo
7bästa webbhotell för fotografering för vuxna$ 5,69 / mo

Låt oss nu titta närmare på varje värd i synnerhet. Läs våra recensioner av bästa värdfotografering för vuxna nedan:

1. HostGator

Hostgator-vuxen-fotografi-webbplats-värd

Hostgator

HostGator presenterades första gången 2002 av Brent Oxley, som tog kurser vid Florida Atlantic University. Det förvärvades av Endurance International 2012 och det finns mer än 9 miljoner webbplatser. En del av dess popularitet krediteras sina snabba och pålitliga servrar. Snabb serverspeed är ett av sätten som HostGator kan utforska sin konkurrens. En annan vinnande strategi som används av HostGator erbjuder cheaphosting-planer. Delad webbhotell är de mest prisvärda nivåerna i webbplatsens paket och inkluderar planerna Hatchling, Baby och Business som börjar mellan $ 2,75 och $ 5,95 varje månad.

HostGator erbjuder värd för webbplatser på WordPress-plattformen. Startplanen är bekväm för besökares trafik på 100 000 varje månad, och den börjar på $ 5,95. Det finns en affärsplan för 500 000 besökare varje månad som börjar på $ 9,95. Ett gratis migreringserbjudande med denna plan överför din webbplats till HostGator-servrarna från din nuvarande värdleverantör.

HostGator erbjuder bra prestanda för några av de lägsta priserna på marknaden. Du får obegränsat diskutrymme, obegränsade e-postadresser och WordPress-installation med ett klick. Du kan skaffa ett domännamn via webbplatsen eller använda ett befintligt.

HostGator har också tillräckligt 24/7 support, ges via telefon, onlinechattar och biljetter. Supportforum och videohandledning är praktiska när du registrerar dig för HostGator-värd. Webbplatsens drifttid på 99,9% är solid och pålitlig. Förnyelsepriser kan dock visa sig vara dyra.

2. FastComet

fastcomet-vuxen-fotografi-webbplats-värd

FastComet

FastComet har sitt huvudkontor i San Francisco med åtta serverbaser i städer som Amsterdam, Tokyo, Chicago och Singapore. Det är bland de få privata företagen på värdmarknaden, och det är därför mindre än några av de viktigaste alternativen. Denna faktor fungerar till företagets fördel. FastComets team kan erbjuda den typen av snabba och vänliga tjänster som är bättre än tävlingen.

Att byta värdleverantörer är ingen promenad i parken, och det kan vara oerhört störande. Ännu värre är att ta reda på att leverantören du vred dig till inte är allt de påstår sig vara och du behöver byta tillbaka. Med FastComet får du 45 dagar på att få se dem, och du får tillbaka dina pengar om deras tjänster inte är tilltalande. Denna period är längre än den vanliga tiden som ges av andra värdföretag.

Företaget erbjuder gratis dagliga säkerhetskopior som lagras off-site under en månad. FastComet hjälper också sina användare att återställa äldre versioner av sin webbplats med ett enda klick. Alla företagets paket inkluderar en gratis domän för livet. De flesta av de andra värdplattformarna tar ut förnyelseavgifter för de domännamn som säljs till sina användare.

StartSmart-paketet börjar på $ 2,95 per månad och innehåller en enda webbplats, obegränsad trafik och 15 GB lagringsutrymme. ScaleRight-planen innehåller flera webbplatser och 25 GB utrymme till $ 5,95 per månad. För att få 35 GB lagringsutrymme kan du köpa SpeedUp-paketet från $ 9,95 per månad.

3. DigitalOcean

digitalocean-vuxen-fotografi-webbplats-värd

DigitalOcean

DigitalOcean har sin bas i New York med åtta datacentra över hela världen. Företaget erbjuder många utvecklarvänliga funktioner. För den oerfarna webbplatsadministratören kan du välja klick-appar som WordPress och anpassa det efter din smak.

Startpaketet börjar på $ 5 med 1 TB-trafik, 25 GB lagring, 1 GB RAM och en vCPU. DigitalOcean har 20 droppplaner med redovisade resurser. Dropparna är bundna i standard, allmänna ändamål och CPU-optimerade nivåer. Kraftanvändare kommer att uppskatta de hanterade databasplanerna utformade för att erbjuda optimal prestanda för webbplatser. Andra funktioner som finns tillgängliga vid köp av droppar är flytande IPS och lastbalanserare. Du kan skala dina droppar när din webbplats växer eller till och med nedgraderar en plan.

DigitalOcean har några av de snabbaste belastningshastigheterna i branschen samt en vinnande drifttid på 99,9%. Erfaren användare som kräver kvaliteten på den värd de behöver kommer att älska DigitalOcean. Mellan droppar, utrymmen och Kubernetes, DigitalOcean har åtagit sig att erbjuda professionell värd. En annan fördel med DigitalOcean är anpassade priser, där du kan välja olika prissättningsplaner för värdaspekter som minne, databas, bandbredd och lagring. Företaget har dagliga säkerhetskopior som är en säker satsning för din webbplats.

4. StableHost

stablehost-vuxen-fotografi-webbplats-värd

StableHost

StableHost har varit i värdverksamheten sedan 2009 och har ett litet team av professionella som är dedikerade till att använda effektiva lösningar. Drifttidsgarantin är 99,9% vilket är mer än tillförlitligt för en webbplats för vuxenfotografering. Tjänsterna som tillhandahålls av StableHost är webbplatsbyggnad, dedikerad server, VPS, delad hosting och återförsäljarhosting. Företagets tjänster fungerar på Dual CPU: s, SSD-nätverk och 96 GB RAM. Denna kvalitetsutrustning garanterar stabila och pålitliga tjänster.

Företaget inkluderar dessutom obegränsad bandbredd med sina webbhotellplaner. Företaget har Start-, Pro- och Enterprise-paket som börjar på $ 4,95, $ 8,95 respektive $ 29,95. Pro- och Enterprise-paketen har obegränsade domäner medan alla planer innehåller obegränsad lagring, bandbredd och e-postmeddelanden. VPS-värdplanerna börjar från $ 9,95 till $ 119,95 och är idealiska för krävande användare.

StableHost använder den senaste versionen av cPanel, som kommer att vara praktiskt när du konfigurerar din webbplats. Dess servrar är grupperade i Amsterdam, Chicago, Stockholm och Phoenix. En drifttid på 99,9% faller inom branschstandarden, och om den misslyckas återbetalar de en hel månads kredit till ett användares konto. För att förbättra belastningstiderna använder StableHost Litespeed webbservrar, erkända för deras snabba och effektiva prestanda. När du först skapar din webbplats kommer skillnaden mellan servrar inte att märkas direkt, men du kommer att lära dig att det är ett viktigt attribut när din webbplats växer. StableHosts unika strategi för värd är en av dess största fördelar.

5. TMD Hosting

tmdhosting-vuxen-fotografi-webbplats-värd

TMD Hosting

TMD Hosting brast till värdscenen 2007 vilket gjorde det till en relativt ny aktör i branschen. Dess produktsortiment omfattar VPS, hanterad WordPress, moln och delad hosting och återförsäljarhosting. Dess värdplatser är spridda över Storbritannien, USA, Japan, Australien och Singapore. Företagets supporterbjudanden sträcker sig från installation av appar som WordPress och deras mallar och gratisuppdateringar. Supportteamet citerar vanligtvis ett biljett svar på under 15 minuter.

Du kan komma igång för $ 2,95 varje månad för en webbplats, obegränsad e-postadresser, en gratis domän, en webbplatsbyggare (Weebly) och obegränsad bandbredd och SSD Space. Den obegränsade planen kan köpas för $ 5,85 per månad, och den har obegränsade domäner. TMD erbjuder fem VPS-paket. Den nedre nivån ger 40 GB utrymme, 128 MB burst RAM, 2000 GB trafik och 1 GB RAM för $ 35,95 per månad. På bottennivå är VPS 5 till $ 116 i månaden som erbjuder 4 GB RAM, 7000 GB trafik, 150 GB utrymme och 1024 MB burst-minne.

TMD är verkligen inte den billigaste webbleverantören, men den rankas bland de bästa. 60-dagars pengarna tillbaka är också bättre än de flesta företag som väljer att ha det vid 30 dagar. Företagets teamstöd, tillgängligt dygnet runt, har snabba och kunniga värdpersonal. TMDs molnhotellpaket är perfekta för användare som vill ha flexibilitet med sina webbplatser och de börjar på 49,95 dollar.

6. Hostinger

hostinger-vuxen-fotografi-webbplats-värd

Hostinger

Hostinger startades 2004 och de har byggt upp sig ett gott rykte i värdlandskapet. De har en närvaro i över 170 länder med miljoner kunder. Det erbjuder delad webbhotell och VPS-lösningar. De flesta av dess användarbaser väljer de delade värdpaketen.

På basnivå har du den grundläggande planen som är begränsad men är tillräcklig för en startwebbplats. På $ 3,99 per månad får du ett e-postkonto, en webbplats, 100 GB bandbredd, 10 GB lagring och 1 FTP-användare. E-postbegränsningen kan vara en lite utmanande plan att arbeta med, och du kan behöva mer omfattande planer. Premiumplanen är nästan dubbelt så mycket som priset för baspaketet, och det erbjuder ett obegränsat antal webbplatser och obegränsat SSD-diskutrymme, bandbredd och FTP-användare. Premiumplanen är perfekt för användare med flera webbplatser som tar emot tusentals användare dagligen. Planen är dessutom optimerad för WordPress, där du får tre gånger de laddningshastigheter som anges i grundplanen. Det innehåller dessutom ett domännamn utan förnyelseavgifter. Det mest omfattande erbjudandet är affärsplanen med dubbla CPU- och RAM-fördelningen av bestämmelserna i Premiumplanen.

Hostinger har en stor kunskapsbas med massor av tutorials som hanterar olika problem som du kan stöta på när du är värd för din webbplats. Det verkar vara en bra affär mellan pris och prestanda eftersom det är lika billigt som webbhotell blir. Hostinger är idealisk för hobbybloggar och småföretag.

7. NetworkSolutions

Network-vuxen-fotografi-webbplats-värd

Network

NetworkSolutions rankas som den fjärde största domänregistratorn. Den erbjuder vidare webbhotell, e-postpaket, marknadsföringstjänster online och webbdesignverktyg. Dess fysiska platser finns i Florida och Virginia.

Företagets primära värdtjänst är molnhotell med priser från $ 5,69 per månad. Det finns fyra planer beroende på utrymme och webbplatser du behöver. Mer avancerade paket erbjuder SSL-certifikat och säkerhetssviter. Planerna är optimerade för att arbeta med en mängd teknologier och appar som WordPress, Perl, Drupal, Joomla och Python. WordPress-användare kan dock välja en mer specialiserad plan utformad för entreprenörer, företagare och proffs till $ 7,99, $ 13,98 respektive $ 18,98. En e-handelslösning finns också tillgänglig som inkluderar alla värdfunktioner som är optimerade för e-handelsaktiviteter.

NetworkSolution har olika e-postpaket beroende på dina behov. Professional Plan har 10 GB delad fillagring och 15 GB lagring. Professional Plan Plus uppgraderar detta erbjudande till 30 GB delad fillagring och 20 GB lagring. Garantierna för drifttid beror på vilket operativsystem du väljer. En Windows-lösning garanterar en driftstid på 99,9% och 99,99% för en Linux-lösning. Du kan också välja företagets webbplatsbyggare om du själv skapar din webbplats. Denna byggare tillhandahåller ett lagerbibliotek och tusentals mallar.

Hur man väljer webbhotell för fotografering för vuxna?

Om du letar efter en webbhotell för din vuxenfotografering bör du välja maximal lagring och bandbredd på din budgetnivå. Några faktorer att tänka på är:

 • Lagring: Fotografer behöver mycket utrymme, och det sista scenariot du vill ha är en gräns för antalet filer du kan hålla på din webbplats. Många av de stora företagen erbjuder obegränsad kapacitet med sina värdplaner. Om du väljer tjänster från ett mindre företag bör du vara medveten om deras databehov. Cloud hosting är en bra plan för fotografer med ett omfattande galleri eftersom du betalar för funktioner som du behöver dem.
 • Fart: Laddningshastighet är den mest kritiska faktorn när det gäller att hålla tittarna limmade på din webbplats. Besökare är emellertid inte den tålmodigaste och de kommer att lämna så snart de upplever en förseningsnivå. En webbplats för vuxenfotografering är bildtung och bilder tenderar att påverka lastningshastigheterna. Du har det bättre med en plattform som garanterar snabba hastigheter och höga upptid.
 • Se till att ditt innehåll är tillåtet: Olika värdleverantörer har olika tolkningar av vuxeninnehåll. Vissa företag, till exempel, har det bra med boudoir-bilder förutsatt att ämnena inte är naken. Andra företag har stränga varningar mot uttryckligt material. Undersök om servicevillkoren för olika värdföretag för att välja det som tillåter din typ av innehåll.

Slutsats

Erotiskt innehåll på onlineplattformar genererar miljarder dollar varje år vilket gör det till ett ganska lukrativt företag. Som vuxen fotograf vill du ha en webbplats som är optimerad för att dra fördel av branschens kundbas. En pålitlig värd med pålitliga tekniska erbjudanden hjälper dig att starta en lyhörd webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector