7 bästa WooCommerce Hosting Australien

bäst woocommerce-värd-Australien


Om du letar efter en pålitlig WooCommerce-värd är vi här för att hjälpa dig att fatta rätt beslut. Som ett gratis WordPress eCommerce-plugin kan WooCommerce hjälpa dig att sälja dina produkter online enkelt och snabbt utan tekniska problem.

Uppenbarligen låter denna plattform dig hantera och driva olika aspekter av en onlinebutik, till exempel kundfakturor, produktkategorier och lager i lager. Alla dessa funktioner är sömlöst integrerade som standard och gör WooCommerce-plugin till en säker och bekväm plattform för dem som vill bygga en helt ny WooCommerce-butik eller snarare utöka sin befintliga webbplats med den bästa WordPress eCommerce-lösningen.

Det finns ett brett utbud av webbhotellplattformar för din WooCommerce-butik och alla har sina egna unika funktioner som du finner önskvärda. Det spelar ingen roll om du bara kommer igång eller om du är en professionell inom detta område, vårt val av de 7 bästa WooCommerce Hosting Australia hjälper dig att göra ett steg i att växa ditt företag online. Lär dig mer om våra toppvalda värdar i följande recension:

Bästa WooCommerce-värdleverantörer för australiska kunder

Nedan hittar du recensioner av de bästa webbhotellleverantörerna som erbjuder WooCommerce-värd. Vi rekommenderar alla dessa webbhotellföretag för kunder från Australien.

1. A2Hosting

A2Hosting-woocommerce-australien

A2Hosting

A2Hosting har ett slagord som säger “Vår hastighet, vår framgång” och faktiskt denna webbhotellleverantör har kommit långt fram till den australiska webbhotellösningen. Denna plattform är finjusterad, snabb och alltid redo för dig. Det är därför du rekommenderas att välja ett höghastighetspaket som är skräddarsytt för dina behov.

Från och med Shared Hosting kommer du bara att dela med $ 3,93 per månad för att njuta av att vara värd för din personliga blogg eller webbplats med Joomla, Drupal eller WordPress optimerad. Värden använder Turbo-servrar som har en hastighet på upp till 20 gånger snabbare än andra konkurrenter på marknaden. Denna plan är enkel att använda och gör att du kan ha en gratis webbplatsöverföring.

VPS Hosting-planen under denna värd är $ 5,00 per månad vilket ger dig mer kraft än Shared Hosting. Det som får dig att gilla det mest är dess hastighet, säkerhet och det faktum att det är utvecklarvänligt. Förutom att du ger dig möjlighet till en gratis webbplatsöverföring har du också möjlighet att välja din ledningsnivå som passar dina online behov.

För återförsäljarpaketet kostar det 13,19 USD per månad för att du ska vara värd för dina egna kunder. Dessutom har du enkla inställningar för värdkonton, helt vitmärkt WHM-kontrollpanel i världsklass och gratis faktureringssystem.

Med $ 99,59 per månad tillåter Dedicated Hosting din webbplats att ha intensiva affärsbehov där du kan anpassa dina egna serverns resurser, ha fullständig isolering, välja den ledningsnivå du vill ha och njuta av en gratis webbplatsöverföring.

2. SiteGround

Siteground-woocommerce-värd-Australien

Siteground

SiteGround är en av WooCommerce Host med sina fyra datacenter i Chicago (USA), London (UK), Amsterdam (Nederländerna) och Singapore. SiteGround ger dig några alternativ beroende på om du är en starter, en proffs eller bara utökar dina webbplatser. Denna webbhotellleverantör är anpassad till framgången för ditt företag eller personliga webbplatser.

För nybörjare erbjuder SiteGround ett StartUp-paket som är utformat för att låta dig skapa en fantastisk webbplats. Paketet kostar dig $ 3,94 per månad och i gengäld kommer du att kunna vara värd för en webbplats, få 10 GB webbutrymme och hantera upp till 10 000 besökare på din webbplats varje månad. De väsentliga funktionerna för detta paket inkluderar ett gratis SiteBuilder, gratis e-postkonton, gratis CloudFlare CDN och 24/7 support bland andra.

GrowBig-paketet är utformat för tillväxt av din webbplats och det kostar $ 5,95 per månad för att låta dig vara värd för obegränsade webbplatser, ha 20 GB webbutrymme och 25 000 webbplatsbesök varje månad. Andra viktiga funktioner inkluderar en gratis SiteBuilder, gratis HTTPS & SSL, gratis e-postkonton, gratis dagliga säkerhetskopior, 24/7 kundsupport och så vidare.

När det gäller GoGeek-paketet kommer det att kosta $ 11,95 per månad för att vara värd för obegränsade webbplatser, få webbutrymme på överväldigande 30 GB och kunna generera 100 000 besök varje månad. Dessutom har du funktioner som avancerat prioritetsstöd, mer serverkraft, PCI-kompatibla servrar och 1-klick Git Rep Creation förutom alla andra funktioner i de andra två paketen.

3. CloudWays

cloudways förvaltade-woocommerce-värd-Australien

CloudWays

CloudWays är känt för att vara en kundorienterad hanterad molnhotellplattform med fyra nya datacenter i Japan, Mumbai, Oregon och Singapore för att hjälpa till att utöka räckvidden till de flesta asiatiska länder och amerikanska regioner. CloudWays är känt för att underlätta en komplett WooCommerce-värdupplevelse som syftar till att optimera onlinebutiker, förbättra konverteringsgraden och generera mer försäljning.

Denna plattform har funktioner som täcker alla aspekter av ett välskött e-handelshotell. Dessa funktioner inkluderar SSD-baserad snabb WooCommerce-värd som gör att du kan ha full kontroll över alla WooCommerce-servrar, Advanced Cache för snabb WooCommerce-hastighet, Optimized Stack som består av Nginx, Apache, PHP, MySQL och FPM för att påskynda laddningstiden, PHP -7 Klara servrar, CloudWays CDN och slutligen, gratis WordPress Cache-plugin för bättre prestanda.

Denna värdleverantör kommer praktiskt med en fungerande värdlösning för eCommerce för att uppfylla alla WooCommerce värdkrav. I det här fallet kommer du att stöta på en lösning för utvecklare, lösning för små och medelstora företag, lösning för byråer och lösning för nystartade företag.

4. StableHost

stablehost-woocommerce-värd-Australien

StableHost

StableHost är stolt över att erbjuda 6 olika platser att välja för din värd. Dessa platser är i Phoenix (Arizona), Chicago (Illinois), Amsterdam (Nederländerna), Singapore, Stockholm (Sverige) och Valencia (Spanien).

När det gäller värdplanerna har StableHost det bästa. Till att börja med finns det WordPress Hosting som debiterar $ 1,75 per månad för förrätter, $ 3,75 per månad för proffs och 28,50 $ per månad för platinapaketet. Dessutom kommer WordPress med mer än 10 000 gratis teman, installation med en klick på webbplatsen och en anpassningsbar HTML.

Shared Hosting i detta avseende kostar $ 1,75 per månad för nybörjare, $ 3,75 per månad för proffs och $ 28,50 per månad för Platina-paketet. Dessutom har du obegränsat diskutrymme, obegränsad bandbredd, 27/7/365 kundsupport och så vidare. Andra webbhotellplaner som omfattas av StableHost inkluderar Enterprise webbhotell, obegränsad webbhotell, återförsäljarhosting och virtuella privata servrar (VPS).

5. Hostinger

hostinger-woocommerce-värd-Australien

Hostinger

Hostinger är en av de sju WooCommerce-värd Australien som du kan lita på. Denna webbhotellleverantör har en bra drifttid på cirka 99,88 procent och det betyder att den här värden presterar ganska bra. Med en snabb laddningstid på 385 ms ger Hostinger dig en säkerhet för en snabb sidladdning för din webbplats för att hjälpa till att generera internettrafik till din webbplats vilket leder till en bättre sökmotorrankning.

Detta beror på att Hostinger har servrar i Asien, Europa och USA som är anslutna till 1000Mbs för att säkerställa att laddningstiden är stabil hela tiden. Företaget ger dig också en 30-dagars återbetalningsgaranti samt flerspråkig kundsupport för att hålla ditt online-företag stabilt.

Andra anmärkningsvärda funktioner som du kommer att vara ganska imponerande med Hostinger är det gratis domännamnet och den kostnadsfria webbplatsbyggaren, enkla att använda, obegränsade funktioner som kommer med både premium- och affärsplaner, industristandardprissättningstrick som gör det lätt tillgängligt och prisvärd. Värdplanerna inkluderar Shared Web Hosting, Cloud Hosting och VPS Hosting.

6. DigitalOcean

digitalocean-moln woocommerce-värd-Australien

DigitalOcean

DigitalOcean är en perfekt WooCommerce-värd som du kan använda för att förbättra din online-verksamhet. Plattformen har ett brett utbud av funktioner som är användbara för ditt företag.

Först och främst har denna värd förutsägbar prissättning. Detta innebär att du måste glömma bort de andra komplexa prissättningstrukturerna och uppmärksamma DigitalOcean’s månatliga plattformar och branschledande prissättningsstrukturer. Den gemensamma strukturen omfattar dock vanliga droppar, droppar för allmänna ändamål och CPU-optimerade droppar.

DigitalOcean-värden har en service i världsklass som är gratis dygnet runt. Tjänsterna fokuserar främst på teknisk support för att säkerställa att din online-verksamhet går smidigt hela tiden. Dessutom kommer DigitalOcean tydligt ut som en pålitlig plattform för din WooCommerce Host.

Denna webbhotellleverantör har mer än 100 000 dedikerade utvecklarteam över hela världen för att säkerställa att du får snabb support för din online-verksamhet. Dessutom lovar den här plattformen en SLA på 99,99 procent i sina värdtjänster.

7. WP Hosting

wphosting-woocommerce-värd-Australien

WP Hosting

Om du vill hålla ditt innehåll säkert och välskött bör ditt val av en WooCommerce-värd vara WP Hosting. Oavsett om du bloggar, säljer varor eller bara hanterar din onlineportfölj har WP Hosting täckt. I själva verket gör det allt superlätt när du ställer in din webbplats.

Men det viktigaste steget att ta är att se till att du har en dedikerad webbhotellplan för att hålla ditt onlineinnehåll säkert och säkert. Å andra sidan kommer denna värdplattform inte att ge dig svårt när du installerar den eftersom det inte finns någon komplicerad installationsprocess. Allt du behöver göra är att göra ett par klick och allt kommer att falla på plats.

Faktum är att WP Hosting är ett perfekt alternativ för dig om du letar efter en enklare hanterad WordPress-värd för ditt företag. WP Hosting levereras med tre paket. Den första är den billigaste och kallas vanligtvis Standard Hosting, följt av Pro Hosting och slutligen Premium Hosting.

Hur man väljer en bra australisk WooCommerce-värd?

När det gäller att välja en bra australisk WooCommerce-värd, finns det faktorer att tänka på. Detta innebär att denna plattforms prestanda bestäms av ett antal faktorer, av vilka några markeras nedan:

Hur hastighet påverkar SEO och användarupplevelse

Hastighet är en viktig komponent som gör en given WooCommerce Host effektiv och effektiv. Med en utmärkt drifttid och sidhastighetshastighet kan du vara säker på att din onlinebutik uppfyller dina krav och dina kunders behov också.

Normalt hjälper hastigheten att generera internettrafik till din webbplats och detta är fördelaktigt när det gäller optimering av sökmotorer (SEO). När din webbplats får fler besökare kommer sökmotorn att rangordna den högre än dina konkurrentwebbplatser, och i processen kommer den att förbättra användarupplevelsen. När du väljer en värd för din australiska WooCommerce, se till att den har bästa drifttid och hastighet.

Ubåtsladdar som ansluter Australien till resten av världen

Australien har 21 anslutningar till ubåtkablar med 10 av dem som avvecklas, 11 som inte fungerar och 1 under uppbyggnad. Det här är uppenbart att Australien inte är väl anslutet till undervattens kablar och att några få som är i drift är gamla och benägna till enstaka avbrott. Vad betyder det här? Normalt sänder ubåtkablar terabyte data från ena änden till den andra med en ljushastighet. Men när frågan om undervattenskabelavbrott blir uppenbar, bromsas internet ner och i processen bromsar webbplatsen också.

Denna situation är skadlig särskilt för de med småföretag online vars värdar är belägna i Australien. För att hålla dem i affärer behöver dessa värdar dygnet runt. Långsamma laddningshastigheter kan vara frustrerande och i slutändan sakta ner ditt företag. Som sådan rekommenderas det att du överväger att vara värd för dina webbplatser med pålitliga och effektiva internationella webbhotell.

Australiska värdtjänstpriser

Den andra faktorn att tänka på när du väljer en bra australisk WooCommerce är kostnaden för värdtjänster. Med tanke på att Australien inte är tillräckligt anslutet med ubåtkablar är behovet av god internethastighet och effektivitet inte frågan om du verkligen vill vara flytande med din online-verksamhet. Det är därför värdtjänster i Australien är lite kostsamma jämfört med andra platser. Med de fantastiska funktionerna, konkurrenskraftiga priser, supersnabba hastigheter och ett effektivt kundserviceteam kommer ovannämnda värdleverantörer säkert att fungera bra för dig i Australien.

Slutsats

Innan du nöjer dig med din perfekta WooCommerce-värd i Australien är det viktigt att du kolla vilka värdplaner som passar dig när det gäller funktioner och effektivitet. För att uppnå detta mål måste du ta hänsyn till några faktorer som förklaras ovan innan du fattar ditt slutliga beslut om vad du vill. WooCommerce värd Australien kan verkligen ändra hur du bedriver din online-verksamhet och på lång sikt kommer du definitivt att skörda stora fördelar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map