Bästa obegränsade VPS-värdleverantörer för bandbredd

bäst obegränsad bandbredd-VPS-hosting-2019


Idag hänger människor mycket på internet och söker lite underhållning, lära sig nya saker eller shoppa. De gör detta på alla enheter som har tillgång till internet, men främst på mobiltelefoner och stationära datorer. Data flyter ständigt och ju snabbare de flyter, desto bättre. Folk hatar den när en bild inte dyker upp eller en video fortsätter att buffra och den är vanligtvis relaterad till låg bandbredd.

Om du vill skapa din egen webbplats och tillhandahålla kvalitetsinnehåll behöver du definitivt ett pålitligt VPS-värdföretag med en bandbredd som tillfredsställer dina besökare. Det här är det första som bloggare, onlinebutiker och företag bör leta efter innan de etablerar sin webbplats. Det finns inget sådant som obegränsad bandbredd, det är bara att webbhotellleverantören inte riktigt specificerade hur mycket bandbredd du får.

Med obegränsat menar de att bandbredden de tillhandahåller sannolikt kommer att uppfylla dina förväntningar eftersom du inte ens når den övre gränsen. Skillnaderna mellan VPS-värdleverantörer kan vara betydande och du bör känna till de viktigaste kraven för att din webbplats ska fungera smidigt innan du väljer en.

För att göra saker enklare för dig kommer vi att vägleda dig genom de olika typerna av VPS och orsakerna till att du bör välja en obegränsad VPS. Sedan kan du använda den kunskapen för att välja en av de 3 VPS-värdleverantörer som vi granskat, med en bandbredd som mestadels passar ditt företag.

Hur man väljer en VPS?

När du väljer VPS-värd för ditt företag är det avgörande att göra en del research. Först måste du ta reda på dina behov. När du vet vad du behöver och hur mycket du är villig att betala för det kan du gå vidare och hitta några företag som erbjuder det du behöver. Innan du gör ditt köp ska du undersöka, fråga på forum eller sociala medier, läsa recensioner och analysera dem. Här är några aspekter du bör ta hänsyn till när du väljer en VPS-plan och ett webbhotell:

Hanterade och okontrollerade VPS-planer

Du behöver inte ta itu med serverhantering som en delad värdanvändare, men när det gäller VPS-värdplaner är det en helt annan historia. En VPS-plan ger dig full kontroll, så du måste ha erfarenhet av att utföra underhåll, hålla reda på prestanda och programuppdateringar.

Som nybörjare eller någon som är för upptagen för att hantera serverhantering har du bara ett val. Du måste välja en hanterad VPS-plan som fler och fler leverantörer erbjuder idag. För ett större pris får du VPS-planen och en pålitlig expert som tar hand om alla uppgifter. Du behöver inte vara professionell längre om du vill uppgradera till en VPS.

Hur mycket kostar en VPS?

Varje företags rykte och priserna på deras webbhotellplaner kommer båda att spela en stor roll när du bestämmer vilken du väljer för VPS-värd. Beroende på specifikationer och funktioner som tillhandahålls i det stora utbudet av olika VPS-planer, kan priserna variera kraftigt.

Men eftersom det finns en enorm konkurrens mellan de stora namnen i webbhotellindustrin, kommer vi att berätta hur mycket ett VPS-värdpaket i genomsnitt kostar. Om vi ​​överväger en VPS-värdplan med medelhårdvaruspecifikationer och kanske några extrafunktioner som de flesta webbplatser kan lita på kommer det att kosta från 8 till 15 dollar per månad. För denna prisklass kan du vanligtvis få 20 GB hårddiskutrymme och 1 GB RAM.

Konventionella och molnbaserade planer

Många leverantörer marknadsför sina molnbaserade VPS-plan, men ändå vet inte alla hur de skiljer sig från konventionella VPS. Låt oss förtydliga dessa två olika typer genom att visa var var och en drar sina resurser från och hur de fungerar.

 • EN konventionell VPS är när en server är indelad i delar – eftersom inte alla behöver en hel server för sin webbplats, skulle det vara slöseri med resurser. Så genom att prenumerera på en konventionell VPS-plan hyr du i princip en mindre del av en server i leverantörens datacenter. Det finns många VPS-konton på en enda server som ställer in en specifik lagrings-, bandbredd och minnesgräns för varje användare.
 • EN Molnbaserad VPS tjänsten är lite mer komplicerad. I detta system skivas flera fysiska servrar i virtuella delar som ansluts tillsammans. Varje konto körs på en molnserver som är ansluten till flera fysiska servrar och använder sina resurser.

Eftersom det finns fler servrar i ekvationen – inte bara en server som begränsar resurserna – kan en molnbaserad VPS ge mycket mer resurser än en konventionell. Om du vill ha fler resurser kan du uppgradera direkt medan din webbplats inte kommer att drabbas av någon stilleståndstid.

Kundsupport

Låt oss anta att du har hittat VPS-värdplanen med perfekta resurser och funktioner. Det kan verka som en enastående affär, men det finns fortfarande en sak som du inte bör glömma: att se till att företaget tillhandahåller tillförlitlig kundsupport. Det finns inget värre än att stöta på ett problem du inte kan fixa och det finns ingen att kontakta.

Du måste välja en leverantör med en positiv feedback om deras tekniska support. Det måste vara ett team av professionella som är tillgängliga dygnet runt genom flera olika kanaler. Om din webbplats inte körs ordentligt under en betydande tid kan din trafik börja minska.

Företag kan förlora tusentals dollar vid sådana tillfällen. Du kan också testa en webbhotell och testa deras tekniska support eftersom många av dem erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti om deras kunder inte är nöjda.

Varför välja obegränsad bandbredd VPS

Först och främst, vad är bandbredd exakt? Nätverksbandbredden på din webbplats är vad som anger mängden data som kan överföras och laddas ner på din webbplats över tid. Genom att välja en obegränsad bandbredd VPS-plan kommer din webbplats att kunna hantera enorma mängder trafik med många besökare som laddar ner dina webbsidor och filer samtidigt.

Om din webbplats har en bandbreddgräns tack vare en trafikökning, betyder det att inga fler kan besöka din webbplats just nu. Det laddas inte och din webbplats kan till och med krascha. Å andra sidan är det dyrt att uppgradera till en kraftfullare VPS-plan när ditt företag växer. Det kostar inte bara mer än det föregående, utan vissa av de andra detaljerna kan till och med överskrida dina krav.

Med det sagt är det viktigt att prenumerera på en obegränsad VPS-värdplan för växande företag. Vid någon tidpunkt kommer det alltid att vara ett överflöd av kunder som inte kan besöka din webbplats på grund av dina bandbreddbegränsningar, vilket leder till en enorm minskning av potentiella kunder och intäkter.

Begränsad bandbredd innebär ibland låg prestanda också om det är mycket trafik. Du måste sänka kvaliteten på innehåll som bilder, designelement eller videor på din webbplats för att komprimera det.

Ju mindre data dina besökare behöver ladda ner, desto snabbare kan webbplatsen och fler av dem gå med på samma gång. Men genom att välja det obegränsade VPS-alternativet för bandbredd finns det ingen anledning att oroa sig för det.

Bästa VPS-värdleverantörer med obegränsad bandbredd

Nedan hittar du en översikt över de 3 största VPS-värdleverantörerna som erbjuder obegränsad bandbredd.

1. BlueHost

Bluehost-best-obegränsad bandbredd-VPS-hostingBlueHost är ett av de största namnen när det gäller Linux-hostingtjänster. Deras Linux VPS-planer finns tillgängliga sedan 2013 och fick massor av positiv feedback genom åren. Hos BlueHost kan du bara hitta värdpaket som är baserade på de senaste molnteknologierna som KVM och OpenStack.

Eftersom alla deras planer är fullständiga och prisvärda, är de favoritvalet för alla typer av företag. BlueHost vet att din webbplats måste vara igång så snabbt som möjligt, så de ställer in din obegränsade VPS-server just när du prenumererar. De förbättrade sitt cPanel-admingränssnitt med användbara verktyg för WHM-kontroll, serverhantering och CentOS-åtkomst.

BlueHost erbjuder bara helt hanterade VPS-tjänster, vilket innebär att de ansvarar för serverhantering. Deras team tar hand om allt som serveruppdateringar, drifttid och säkerhet. Dessutom är de redo att besvara alla dina tekniska frågor utan kostnad. Oavsett vilken värdplan du väljer kommer dina data att skyddas mot DDoS-attacker och skräppost.

Om trafiken börjar växa på din webbplats kan du uppgradera specifikationerna i din VPS-plan och det orsakar ingen driftsstopp. BlueHost har ett kraftfullt kundsupportteam som kan hjälpa till i allt som rör serverhantering och Linux. Du kan kontakta dem när som helst via e-post, livechatt och telefon också.

De har tre VPS-planer tillgängliga med garanterad SSD-lagring för ökad kraft. Deras standardplan kostar $ 19,99 per månad med en 30 GB lagring, 2 GB RAM och en IP-adress. Sedan finns det Enhanced plan som är den mest rekommenderade planen för $ 29.99 med specifikationerna på 60 GB lagring, 4 GB RAM och två IP-adresser.

Den tredje för 59,99 $ uppgraderar dina CPU-kärnor till 4 och ger dig 120 GB lagring, 8 GB RAM och 2 IP-adresser. Med varje obegränsad VPS-plan får du en enda domän och deras 30-dagars återbetalningsgaranti.

2. GoDaddy

GoDaddy-bästa-obegränsad bandbredd-VPS-hostingGoDaddy är förmodligen det mest populära företaget där ute bland domänregistratorerna, men det blev också ett enormt namn som webbhotellleverantör. De erbjuder webbhotell av hög kvalitet, särskilt när det gäller VPS-paket. Nu ska vi visa dig varför GoDaddy är en av de största leverantörerna om du behöver obegränsad bandbredd.

Genom att prenumerera på en av deras planer kan du använda en mängd operativsystem inklusive CentOS 6 och 7, Fedora, Windows och Ubuntu. Eftersom inte alla webbplatsägare går med samma tekniska färdigheter kan du hantera din VPS på tre olika sätt:

 • Om du är expert på serverhantering kan du välja deras självhanterade tjänst som ger dig kommandorad och RDP-åtkomst (Remote Desktop Protocol)
 • För dem som inte är så erfarna finns det den hanterade tjänsten där användare kan arbeta i en administratörskontrollpanel (antingen cPanel eller Plesk) medan de tar hand om all övervakning, korrigering och säkerhetskopiering
 • Deras helt hanterade tjänst innebär att du inte har några skyldigheter alls, serveradministratörerna på GoDaddy kommer att ta hand om varje uppgift

GoDaddy investerade mycket i premiumhårdvara, så varje webbplats på deras servrar laddas med ett ögonblick. För närvarande finns det 9 datacenter över hela världen. Deras kundtjänst är verkligen bra och de är redo dygnet runt för att lösa dina problem och svara på frågor.

De erbjuder obegränsade obegränsade VPS-värdplaner med priser som sträcker sig från $ 27.99 per månad hela vägen upp till $ 49.99. Till och med den första är ganska kraftfull med 2 GB RAM och 40 GB diskutrymme. Detta kan skalas upp till en enorm 8 GB RAM och 240 GB lagring. Du får också ett 1-års SSL-certifikat och 3 dedikerade IP-adresser med deras VPS-planer.

3. eUKHost

eUKhost-best-obegränsad bandbredd-VPS-hostingeUKHost började tillhandahålla webbhotelltjänster redan 2001 och har nu en enorm kundbas på över 40 000 webbansvariga och mer än 160 000 domäner. I Storbritannien är de bland de bästa leverantörerna i branschen med enastående obegränsade VPS-planer.

Dessa VPS-planer är alla fullhanterade, vilket innebär att eUKHost tar hand om uppdateringar, konfiguration, programvara och applikationsinstallationer och säkerhet på servrarna. När du har prenumererat på en av deras planer kan du välja mellan ett Plesk- eller cPanel-gränssnitt som din administratörskontrollpanel. När de har fått din betalning kommer ditt VPS-konto att vara igång de närmaste 3-4 timmarna.

Med din obegränsade VPS får du också ett användbart kundsupportteam som är tillgängligt dygnet runt via chatt, telefon och e-post. Hos eUKHost garanterar de att svara på din e-post inom 15-20 minuter. De ger dig full administratörsåtkomst som gör att du kan tillämpa anpassade applikationer på din VPS.

Det finns ingen anledning att direkt köpa sin obegränsade VPS-plan, du kan också prova det i 30 dagar och sedan be om pengarna tillbaka. eUKHost garanterar en 100% drifttid och även om ett serverfel uppstår vidtar de omedelbara åtgärder. Låt oss nu se priser och specifikationer för deras obegränsade VPS-planer.

De har fyra olika VPS-planer. Startplanen kostar £ 12,99 per månad med 2 CPU-kärnor, 3 GB RAM och 60 GB lagring. Deras bästsäljande plan är Standard VPS med 4 CPU-kärnor, 6 GB RAM, 120 GB lagring och en gratis domän SSL för £ 19.99 varje månad. Den mest kraftfulla planen är Enterprise med 6 CPU-kärnor, 16 GB RAM, 480 GB diskutrymme och Domain Wildcard SSL för £ 33.99 per månad.

Du får två gratis dedikerade IP: er med varje plan. Alla fyra planer är baserade på avancerad hårdvara, inklusive de senaste Intel Xeon-processorerna, SSD-enheter och DDR4-minne.

Slutsats

Nu när du vet mer om tre av de största VPS-webbhotellleverantörerna bör det vara lättare att välja en som mestadels passar ditt företag. Om du vill ha en mer kraftfull lösning men ditt företag inte är redo för en molnbaserad plan eller en dedikerad server kan du inte gå fel med en obegränsad VPS-plan.

VPS liknar en dedicerad server med sin flexibilitet, men den kräver inte en så stor budget. Å andra sidan är delade värdplaner bra för nybörjare. Men när ditt företag börjar växa kan du snabbt nå de övre gränserna och hitta dig själv i behovet av att uppgradera till en webbhotellplan med mer resurser. Eftersom en obegränsad VPS-värdplan kan hantera mycket trafik under lång tid, är det det mest populära valet för de flesta användare.

När du söker efter den perfekta VPS-leverantören är det första du bör titta på prestandafunktionerna. Då rekommenderas det att ta en titt på hårddisken, bandbredden, CPU och RAM från både de dedikerade och VPS-planerna så att du kan göra en jämförelse och bestämma vilken som är bättre för ditt mål..

Genom att välja en obegränsad VPS-plan som mestadels passar din webbplats garanterar du en sömlös surfupplevelse för dina besökare samtidigt som du får en kraftfull webbhotelltjänst till ett överkomligt pris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map