Bästa värd för WordPress-webbplatser med 5000 dagliga besökare

01.06.2020
Bästa värd 'Bästa värd för WordPress-webbplatser med 5000 dagliga besökare
0 9 мин.

best-wordpress-värd-5000-dagligen-besökare


Letar du efter en bra värdplan som passar din webbplats? Om du äger en webbplats, en som använder WordPress, läser du rätt artikel. Här inne kommer vi att prata om 3 av de bästa värdplanerna för WordPress-webbplatser som har cirka 5000 dagliga besökare.

Som ni ser är den här artikeln inte avsedd för startsidor som har mycket mindre besökare. Om du bara börjar är det bäst om du kontrollerar andra källor för värdplaner som passar bra med mindre webbplatser.

Det första vi behöver veta nu är vilken typ av värd som passar bäst med en webbplats som har cirka 5000 dagliga besökare?

 1. I rörelse – VPS 1000HA-S
 2. HostGator – Snappy 4000 VPS
 3. BlueHost – Förbättrad VPS

Idealisk webbhotell för en WordPress-webbplats med hög trafik

Det finns många värdmöjligheter online som du kan välja mellan. Här är till exempel bara några av dem: delad värd, VPS-värd, dedikerad värd, hanterad WP-värd, återförsäljarhosting och andra versioner också.

Den mest populära värdtjänsten som de flesta gillar kallas Shared hosting. Varje webbhotell erbjuder denna tjänst. Men är det bra för dina behov? Det korta svaret är NEJ. Läs vidare för att veta varför är så fallet.

Delad värd är bra för mindre webbplatser som inte har för många dagliga besökare. Om du har cirka 5000 dagliga besök på din webbplats kommer delad värd knappast att hantera den. Anledningen bakom detta är den process som används av delad hosting för att hantera en webbplats.

I grund och botten använder varje webbplats som använder delad webbhotell begränsade resurser. Det beror på att en delad webbsajt är dela tillgängliga resurser med andra webbplatser på samma webbserver. Enkelt uttryckt: tillgängliga resurser delas upp mellan användare på en enda webbserver. Och på grund av detta är det svårt att hantera 5000 dagliga besökare för en webbplats.

Men nu när du vet varför delad hosting inte är bra för dig (för en större webbplats), vilken webbhotell bör du välja? Det kan finnas många val, men det bästa kallas VPS-värd. Nu får vi se varför:

what-is-VPS-hosting-wordpress

Vad är VPS Hosting?

VPS står för Virtual Private Server. Namnet talar för sig självt: i princip har du din egen privata virtuella server som endast kan användas för din webbplats. Du behöver inte dela resurserna med andra som med den tidigare versionen av värd.

Men betyder det att du har en hel server bara för dig själv? Nej, det fungerar inte så. Med VPS-hosting är du i princip hyra en del av servern bara för dig själv. För en WP-webbplats som har cirka 5000 dagliga besökare är det allt du behöver.

Dedikerad hosting är det som ger dig en hel server bara för din personliga användning. Men just nu behöver du inte sådana resurser. VPS räcker precis. Senare ser du varför.

Jag nämnde att vi kommer att prata om 3 av de bästa värdplanerna för WP-webbplatser med 5000 dagliga besökare. Alla dessa tre planer kommer att hanteras VPS-värdstjänster. Vi täcker 1 för tre olika företag för att ge dig en god chans att välja rätt kandidat med tanke på dina behov.

Det är viktigt att de är det förvaltade planerar, eftersom det här sättet gör all serverhantering (backend-arbete) av företaget. På detta sätt behöver du inte ha mycket teknisk kunskap för att kunna vara värd för din webbplats.

Utan något annat att påpeka, låt oss gå vidare och prata om vår första kandidat som heter InMotion Hosting:

1. InMotion Hosting

Inmotion-best-värd-wordpress-5000-besökare

InMotion Hosting

InMotion är ett ledande webbhotellföretag som erbjuder många värdfunktioner. Men i den här artikeln ser vi bara vilken typ av VPS-värd den erbjuder.

Precis som de flesta andra företag gör InMotion också tillgängliga 3 olika förvaltade VPS-värdplaner. Först kommer jag att lista några funktioner som ingår oavsett vilken plan du väljer:

 • cPanel – detta är branschstandardskontrollpanelen som används för webbhotell. Det är bra att veta att InMotion fungerar med det, så att du inte behöver oroa dig för komplicerad webbplatshantering.
 • Stöd för många webbapplikationer som WordPress och Magento. Det här är bra nyheter, eftersom du äger en WP-baserad webbplats.
 • Ingen driftstopp under webbplatsöverföring. Eftersom du har en webbplats med tusentals besökare är det viktigt att se upp för.
 • SSD-enheter för alla servrar. Detta är av yttersta vikt när vi pratar om webbhotell, oavsett typ. SSD-lagring är till och med 10 och 20 gånger snabbare än traditionell hårddisklagring. Om du vill ha snabba laddningstider måste du leta efter en webbhotell som erbjuder denna funktion.
 • Optimerade WordPress-konfigurationer för mer trafik och bättre webbplatsprestanda.

Låt oss nu titta på en av de VPS-planer de erbjuder:

VPS – 1000HA-S: Detta är den första och billigaste VPS-värdplanen från InMotion. Priset är $ 27,99 / månad, om du betalar för 2 år på förhand. Varje månad kostar det 39,99 dollar. Vad får du för det här priset? Låt mig säga er att många funktioner och resurser ingår i detta paket. Men låt oss utarbeta lite:

 • Först får du 75 GB SSD-lagring bara för din webbplats.
 • För att göra det snabbt och effektivt, ger de dig 4 GB RAM och 4 TB bandbredd. Denna bandbredd låter dig enkelt arbeta med 5000 dagliga besökare.
 • Ett gratis SSL-certifikat ingår också av säkerhetsskäl.
 • Gratis domännamn, om du betalar för minst 6 månader framåt.
 • Obegränsade e-postkonton.
 • 3 dedikerade IP-adresser.
 • Stöd för obegränsade webbplatser.

Den andra och tredje planen ger dig ännu fler resurser, men för 5000 dagliga besökare är det mer än tillräckligt.

2. HostGator

Hostgator-bäst-wordpress-värd-hög trafik-5000

Hostgator

HostGator är ett amerikanskt företag som är känt för sina värdtjänster i internationell skala. De marknadsför sig själva som en billig webbhotell med fantastiska tjänster. Och det är helt sant. De har mycket konkurrenskraftiga priser för många värdplaner (särskilt delad webbhotell), som har användbara funktioner.

Nu ska vi titta på VPS-värden som de gör tillgängliga. Precis som vår tidigare kandidat, InMotion, kommer HostGator också med 3 separata planer för VPS-värd. Men i det här företagets fall täcker vi vad andra planen har att erbjuda (inte den första). Den andra planen är bäst om du tittar på priser och funktioner, med andra ord är den mest rimliga av de tre planerna.

Denna plan heter Snappy 4000 och det är den som rekommenderas av HostGator själv. Du kan köpa den mot en månadskostnad på $ 39,95. Vad ger det dig för det här priset? Vi ser rätt nedan:

 • För att lagra all information på din webbplats (er) ger de dig 165 GB SSD-lagring.
 • För att behandla varje begäran snabbt och effektivt ingår också 2 CPU-kärnor och 4 GB RAM i paketet.
 • För 5000 dagliga besökare behöver du också en stor bandbredd, vilket denna plan ger dig: 2 TB för bandbredd.
 • 2 IP-adresser läggs också in här.
 • Full root-åtkomst med stöd för MySQL, PHP, Perl, Python och Ruby.
 • VPS-brandvägg och DDoS-skydd.
 • Full anpassningsbarhet med cPanel för webbplatshantering.
 • 1-klick installationer för olika webbappar, som WordPress och andra Content Management System (CMS). Detta är ett praktiskt alternativ eftersom du använder WordPress för din webbplats.
 • Automatiska säkerhetskopior varje vecka som görs av värden för att se till att din webbplats är säker om något händer.

Som sagt, denna VPS-plan är den mest populära i HostGators erbjudande. Du kan titta på de andra 2 om du vill, men Snappy 4000 borde ta hand om alla dina behov.

3. BlueHost

Bluehost-best-värd-wordpress-site-enorm trafik

Bluehost

Bluehost är en av de mest anmärkningsvärda spelarna inom webbhotellbranschen. Miljontals webbplatser är värda med en av deras tjänster. Precis som många av sina konkurrenter gör Bluehost också många typer av webbhotell tillgängliga, varav den mest populära är delad hosting.

Men VPS-värd från Bluehost är också mycket populärt. För att veta varför ska vi titta på vad de erbjuder. Precis som våra två andra val på denna lista kommer Bluehost också med 3 olika planer för VPS-värd. Den som vi ska kolla in är den andra som heter förbättrad.

Denna plan kostar $ 29.99 / månad och låter dig använda allt som behövs för att hantera en webbplats med cirka 5000 dagliga besökare. Till exempel får du alla följande förmåner:

 • 60 GB SSD-lagringsutrymme.
 • 2 CPU-kärnor med 4 GB tillgängligt RAM-minne för att behandla alla förfrågningar på servern.
 • De ger dig 2 TB bandbredd att arbeta med 5000 dagliga besökare samtidigt.
 • En gratis domän för ett helt år läggs också till i paketet.
 • 2 IP-adresser.
 • Gratis SSL-certifikat för att säkra din webbplats.
 • 24/7 support. Stödet från Bluehost är känt för dess effektivitet och snabbhet. Om detta är något du måste ha, kommer Bluehost inte att göra dig besviken.
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Slutsats

Nu när vi kom till slutet av vår artikel bör du ha en bra idé om vilken typ av värd som är bäst lämpad att arbeta med 5000 dagliga besökare på en WP-webbplats.

Det enda steget som återstår är att du väljer en VPS-värdplan från vår lista. Oavsett vilken du väljer bör du inte misslyckas. Alla våra tre kandidater är toppklassiga VPS-värdar som används av miljoner människor över hela världen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector