Snabbaste WordPress Hosting – 5 bästa webbhotellleverantörer

snabbast wordpress-värd


Det är en bra idé att använda WordPress för din webbplats, det är ett snabbt, pålitligt och open source content management system (CMS), som används av mer än 30% av webbplatserna. Du behöver inget annat för att starta, bara ett domännamn och en webbhotell.

Men att ha en bra webbhotell kan vara svårare att hitta, eftersom det finns tiotusen värdföretag på internet och många av dem använder aggressiv marknadsföring för att fånga dig. Det är inte säkert att du hittar den mest pålitliga webbhotell genom att klicka på Google- eller Facebook-annonser.

En av de viktigaste attributen för hosting är serverhastigheten. Ju snabbare server du hittar, desto snabbare laddas din webbplats. Laddningstid, bredvid innehållskvalitet, är den viktigaste faktorn för sökmotoroptimering. Webbplatshastighet är också viktig för Google. den anser att din webbplats är bättre om den laddas snabbare. Och bättre placeringar på Googles sökresultatsidor innebär fler gratis besökare från sökmotorn.

Dessutom behöver dina besökare innehåll mycket snabbt och din webbplats har bara några sekunder att fånga dem. Om din webbplats är långsammare kommer dina besökare att lämna och du tappar dem. Så i få ord: webbplatsens hastighet är mer än viktigt. Det är viktigt.

I den här artikeln kommer vi att täcka alla hot som kan bromsa din webbplats och granska få pålitliga WordPress-webbhotellleverantörer att välja mellan.

5 bäst & Snabb WordPress värd recenserad

Vi har analyserat och testat de bästa leverantörerna av WordPress-värd och här är de fem bästa värdföretagen som ger din WordPress-webbplats den bästa hastigheten och prestanda:

Hosting Company
Pris från
Fart

1hostgator snabbaste wordpress hosting$ 2,75 / mo481 ms
2bluehost snabbaste wordpress hosting$ 3,95 / mo449 ms
3inmotion snabbaste wordpress hosting$ 3,99 / mo476 ms
4sigeround snabbaste wordpress hosting$ 3,95 / mo534 ms
5a2hosting snabbaste wordpress hosting$ 3,92 / mo603 ms

Du kan använda de bästa WordPress-mallarna och be de mest begåvade programmerarna att skapa din webbplats, men det går inte snabbt utan en bra värd. Att ha en tillförlitlig WordPress-webbhotell är avgörande och det kan vara förvirrande att hitta de bästa från marknaden.

Som vi redan nämnde gör i de flesta fall de värsta företagen den mest aggressiva reklamen för att fånga nya kunder. För att inte luras bör du också göra en kort undersökning och läsa recensioner innan du köper ett paket. Vi har sammanställt listan över bästa WordPress webbhotellföretag och framhöll de tjänster som är viktiga för en väl fungerande webbplats.

1. HostGator

Hostgator-snabbast wordpress-värd

Hostgator

HostGator grundades 2002 och har för närvarande mer än 400 000 användare och underhåller över 9 000 000 domännamn.

Varför rekommenderar vi HostGator?

 • mer än 16 år i värdverksamhet
 • alla värdpaket har obegränsad bandbredd
 • du kan lägga till obegränsade underdomäner, FTP-konton och e-postkonton
 • 45-dagars återbetalningsgaranti
 • 7/24 support

HostGator erbjuder 3 typer av billiga WordPress-värdpaket:

 1. Hatchling Plan är företagets minsta paket och det är perfekt för en enda webbplats. Det är tillgängligt från $ 2,75 / månad.
 2. Baby Plan är ekonomipaketet där du kan lägga till obegränsat antal webbplatser, till ett startpris på $ 3,95.
 3. Affärsplan ger dig mer extra än Hatchling och babyplaner. Det kan tjäna obegränsat antal webbplatser och ger en gratis privat SSL & IP och en gratis dedikerad IP-adress. Det är tillgängligt från $ 5,95 per månad.

Ovanstående planerade planer är lämpliga för små WordPress-webbplatser. Men om du behöver mer hastighet och bättre prestanda bör du välja en av de WordPress Cloud Hosting-planer som erbjuds av HostGator:

 • Startplan är ett bra val för att vara värd för en WordPress-webbplats med upp till 3 300 besökare dagligen (100k / mo). Dessa planer innehåller 1 GB säkerhetskopieringsutrymme samt gratis SSL-certifikat.
 • Standardplan tillåter värd för två WordPress-webbplatser, som sammanfattar ett totalt dagligt besök på cirka 6 500 (200k / mo). Det levereras med 2 GB säkerhetskopiering och gratis SSL, precis som i tidigare plan.
 • Affärsplan liknar de andra två, med skillnaden mellan att passa upp till 17 000 dagliga (500 000 månadsvis) besökare till 3 värdwebbplatser.

WordPress-molnplanerna erbjuder 2,5 gånger högre hastighet än de delade planerna. Om du planerar att flytta din webbplats från en annan värd till HostGator, kommer de att hjälpa dig med migreringen och erbjuder gratis migreringsservice.

2. BlueHost

Bluehost-snabbast wordpress-värd

Bluehost

BlueHost grundades 2003 och de är värd för mer än 2 miljoner webbplatser. Företagets ägare är stora WordPress-fans, och du kan hitta ett riktigt professionellt supportteam för dina frågor.

Varför rekommenderar vi BlueHost?

 • mer än 15 års erfarenhet av värd
 • supersnabb SSD-lagring i stället för klassiska hårddiskar
 • alla WordPress-paket innehåller ett gratis domännamn och en IP-adress
 • ingen gräns för bandbreddanvändning
 • 24/7 support och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

BlueHost erbjuder följande hanterade WordPress-paket:

 1. WP Standard är idealisk för att servera upp till 100 miljoner besök per månad. Det ger dig 30 GB lagring, 2 GB minne och 30 GB lagring för säkerhetskopior. Paketet är tillgängligt från $ 19,99 / månad.
 2. WP Enhanced kan vara bra för webbplatser som har upp till 300 miljoner besök per månad. Det levereras med 60 GB webbutrymme, 60 GB säkerhetskopiering och 4 GB minne. Startpriset är $ 29,99 per månad.
 3. WP Premium kan betjäna upp till 600 miljoner besök varje månad och erbjuder 120 GB lagring, 120 GB säkerhetskopiering och 6 GB minne. Det är tillgängligt från $ 39.99 / månad.
 4. WP Ultimate passar dig om du vill servera obegränsade vyer med dina webbplatser. Det största paketet ger dig 240 webblagring, 240 GB säkerhetskopieringsutrymme och 8 GB minne. Paketpriset börjar på $ 49,99 / månad.

BlueHost har också obehandlade WordPress-värdplaner med följande specifikationer:

 • Basic är bra för att starta dina första WordPress-webbplatser. Denna plan tillåter värd för en enda webbplats, kommer med gratis SSL-certifikat, 50 GB SSD-lagring och erbjuder en riktigt bra hastighet för WordPress-webbplatser. Grundplanen kostar $ 3,95 per månad med ett 3-årigt abonnemang.
 • Plus liknar den grundläggande planen, även om detta tillåter värd för flera domäner och har obegränsad SSD-lagring. När det gäller hastighet och prestanda får du samma resultat som med föregående plan. Baisc-planen börjar på $ 5,95 med en 3-årig värdplan.
 • Choice Plus liknar Plus-planen när det gäller hastighet, tillförlitlighet och prestanda. Denna plan kommer med den grundläggande säkerhetskopian som ingår i CodeGuard, vilket är mycket praktiskt att säkerhetskopiera din webbplats regelbundet på autopilot. Choice Plus-planen är inte tillgänglig till rabatterat pris, endast $ 5,95 per månad (precis som Plus-planen) med ett 3-årigt kontrakt.

För en WordPress-webbplats med hög trafik kan du behöva välja den hanterade webbhotell, men för mindre WordPres-webbplatser kommer de delade planerna att ge dig tillräckligt med hastighet och prestanda för att hålla dina besökare nöjda.

3. InMotion Hosting

Inmotion-snabbast wordpress-värd

InMotion Hosting

InMotion har varit verksamt sedan 2001, med början med delade värdtjänster. Det insåg snabbt att det finns ett stort behov av WordPress-paket, så de introducerade också högt anpassade WordPress-webbhotell.

Varför rekommenderar vi InMotion?

 • mer än 17 år i affärer
 • alla WordPress-paket har ett gratis domännamn
 • obegränsad bandbredd användning
 • obegränsat antal tilldelade e-postkonton
 • supersnabb SSD-lagring
 • 90-dagars återbetalningsgaranti
 • 7/24 support

InMotion erbjuder 6 WordPress-värdpaket:

 1. WP-1000S är det minsta paketet, vilket är idealiskt för en enda webbplats med upp till 20 000 besökare varje månad. Det ger dig 40 GB lagring för $ 4,99 / månad startpris.
 2. WP-2000S kan vara ett hem för två webbplatser, upp till 50 000 totala månatliga besökare. Paketet innehåller 80 GB och en Jetpack Personal-licens till ett värde av $ 39 / år. Du kan köpa det från $ 8.99 / månad.
 3. WP-3000S är idealisk för upp till 3 webbplatser, med maximalt 125 000 besökare varje månad. Du får 120 GB webblagring och Jetpack Personal-licensen för ett startpris på $ 11.99 / månad.
 4. WP-4000S är ännu större; Du kan lägga till 6 webbplatser till detta paket och servera upp till 600 000 månatliga besökare. Lagringsutrymmet är 160 GB stort och tillbehören inkluderar också en gratis dedicerad IP. Istället för Jetpack Personal får du en Jetpack Professional-licens till ett värde av $ 299 / år. Paketpriset börjar på $ 29,99 / månad.
 5. WP-5000S kan betjäna 10 webbplatser med 600 000 besökare varje månad och ger dig 200 GB lagring. Detta paket innehåller också gratis IP- och Jetpack Professional-licens. Det är tillgängligt från $ 59,99 / månad.
 6. WP-6000S är det största WordPress-paketet och kan vara ett hem för 20 webbplatser som serverar upp till 1 200 000 totala månatliga besökare. Du får också gratis IP- och Jetpack Professional-licens; paketet är tillgängligt från $ 114,99 / månad.

Du kan ställa in en WordPress-webbplats på InMotion’s affärshotellplaner. Dessa planer ger dig riktigt bra resultat även om de inte hanteras WordPress-värdplaner:

 • Lansering är den vanliga webbhotellplanen som erbjuds av InMotion Hosting, som kommer med ett gratis domännamn, obegränsat diskutrymme och bandbredd, obegränsad e-post, gratis SSL och mer. Denna plan tillåter värd för två webbplatser. Det kostar $ 3,99 / månad med ett 2-årigt kontrakt.
 • Power är deras delade värdplan för nästa nivå. Det skiljer sig väsentligt från lanseringsplanen, eftersom det tillåter att vara värd för 6 webbplatser och erbjuder dubbla prestanda. Kostnaden är också högre och börjar på $ 5,99 per månad med ett 2-årigt abonnemang.
 • PRO annonseras som ”bästa värde” -planen. Det liknar Power-planen, med skillnaden på fyra gånger prestanda och åtkomst till Pro Level Support. Denna plan är tillgänglig till en högre kostnad, med början på $ 13.99 / mo med ett års prenumerationsperiod.

InMotion: s affärsplaner är utmärkta för värd för mindre WordPress-webbplatser och håller en god balans mellan kostnad och webbplatsprestanda.

4. SiteGround

Siteground-snabbast wordpress-värd

Siteground

SiteGround lanserades 2004 och är numera värd för mer än 1 600 000 domännamn. Historien började i en sovsal och blev en av de största branschmedlemmarna.

Varför rekommenderar vi SiteGround?

 • mer än 14 år i värdverksamhet
 • obegränsad bandbredd användning
 • obegränsade underdomäner och e-postkonton
 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • supersnabba SSD-lager
 • över industristandarden 99,99% serverptid
 • 7/24 support

SiteGround erbjuder tre WordPress-webbhotellpaket:

 1. StartUp är det minsta paketet och passar för en enda webbplats med upp till 10 000 besök per månad. Det levereras med 10 GB utrymme och ett WordPress servicepack för ett startpris på $ 3,95.
 2. GrowBig är perfekt om du vill lägga till mer än en webbplats till ditt värdpaket. Det erbjuder 20 GB webblagring och kan tjäna upp till 25 000 totala månatliga besökare. WordPress servicepaket förlängdes med premiumfunktioner, paketet är tillgängligt från $ 5,95 per månad.
 3. GoGeek är det största WordPress-paketet, avsedd för riktiga nördar. Det kan också vara ett hem för flera webbplatser, med högst 100 000 besök varje månad. 30 GB lagring ger dig mer utrymme och geeky WordPress-funktioner betyder andra tillägg till tidigare 2 WordPress servicepaket. Det är tillgängligt från $ 11,95 per månad.

5. A2Hosting

A2Hosting-snabbast wordpress-värd

A2Hosting

A2Hosting grundades 2003 och är ett stort fan av miljöskyddslösningar. Det fokuserar på starka tjänster och ger den mest uppdaterade servermiljön, även för utvecklare.

Varför rekommenderar vi A2Hosting?

 • mer än 15 år i affärer
 • obegränsat webbutrymme
 • obegränsad bandbredd användning
 • supersnabba SSD-lager
 • när som helst pengar-tillbaka-garanti
 • 7/24 support
 • upp till 20x snabbare körmiljö för större paket

A2Hosting har 4 WordPress-webbhotellpaket:

 1. Lite är det minsta paketet och perfekt för en enda webbplats. Du kan lägga till upp till 5 databaser och nå din webbplats via den kostnadsfria SSL-tjänsten. Det är tillgängligt från $ 3,92 / månad.
 2. Swift-paketet utformades för att betjäna obegränsat antal webbplatser och det finns ingen gräns för antalet använda databaser. De två gånger fler serverresurserna ger mer styrka, för endast ett startpris på $ 4,90.
 3. Turbo är det största okontrollerade WordPress-paketet och det kommer med obegränsade serverresurser. A2 Site-acceleratorn kan snabba upp din webbplats upp till 20 gånger genom att använda webbplats, minne och annan typ av cachar. Det är tillgängligt från $ 9,31 / månad.
 4. Hanterat paket betyder hanterad WordPress-värd och det är tillgängligt med olika serviceparametrar. Lagringsstorleken varierar från 10 GB till obegränsad och extra tjänster inkluderar en gratis Jetpack Personal-licens också. Huvudelementet i detta paket är hela WordPress-hanteringen. Startpriset är $ 12,97 / månad.

Hur man påskyndar WordPress-webbplatser

Om du framgångsrikt har valt din WordPress-webbhotell kan vi gå vidare till andra viktiga delar på en snabb webbplats.

Snabba upp WordPress med ett innehållsleveransnätverk

Content Delivery Network (CDN) är en teknisk lösning för att påskynda webbplatsens visning för besökare. Den använder ett enda fysiskt faktum; de kortare avstånden kan tas snabbare.

När din webbplats växer kommer du att ha besökare över hela världen. Vissa av dem kommer att leva långt borta från din webbplatsserverns fysiska plats, och data från servern kommer att behöva lite tid för att komma till de besökares dator. Det är sant att elektronisk data rör sig snabbt på Internet, men ändå kommer det att behöva lite tid att komma fram till måldatorn.

Detta problem löstes genom att använda innehållsleveransnätverk, där olika servrar placerades på olika platser i världen. Om du använder ett CDN kopieras serverns innehåll till medlemmarservrar världen över och din webbplats eller de statiska delarna av den kommer att leva i många fall. Nästa gång en besökare från långt borta besöker din webbplats kommer inte din ursprungliga server att betjäna data utan den närmaste CDN-servern för besökarens plats. Till exempel, om din server är i Europa, kommer den att tjäna din webbplats för europeiska besökare. Om din CDN har en server i Asien, kommer CDN-servern att tjäna din webbplats för asiatiska besökare. Och så vidare.

CDN är tillgängligt för en liten avgift så det är värt att använda det. De flesta WordPress-webbhotellleverantörer erbjuder också CDN-lösningar genom att samarbeta med marknadens största nätverk. Du kommer inte att ha extra uppgifter genom att köpa en CDN-tjänst, eftersom allt automatiseras. Medlemmens servrar i innehållsleveransnätverket synkroniserar data mellan varandra och din ursprungliga server, så dina besökare kommer att serveras med den aktuella versionen av din webbplats.

Använd endast få men tillförlitliga WordPress-plugins

WordPress är en enarmad jätte utan plugins, dessa kodtillägg ger dessa extrafunktioner till den ursprungliga innehållshanteringsprogramvaran vi gillar mest. Det finns tiotusen plugins på marknaden, så det kan vara förvirrande att välja de bästa.

Vissa WordPress-webbplatsägare installerar också dussintals plugins till sina webbplatser, men du bör undvika sådant beteende. Det kan vara många nackdelar med att använda många plugins utan kontroll:

Plugins kan använda för mycket resurser

Eftersom plugins är koddelar behövs serverresurser för att bearbeta och köra dem. PHP-funktionerna ska tolkas och HTML-utgången från dem ska användas på webbplatsen. Du ser inte dessa processer, men tusentals åtgärder som har utförts i bakgrunden av ditt serverpaketets CPU och minne.

Om du använder för många plugins kommer de att använda mer CPU eller minne än du har i ditt WordPress-värdpaket, och servern kastar ett fel. Det kan leda till att din webbplats slutar fungera och dina besökare ser bara ett tomt vitt utrymme eller något felmeddelande.

Plugins kan motverka varandra

Plugins använder samma minne- och diskområden, och processerna läser kontinuerligt de delarna och skriver tillbaka data. Om du använder för många plugins, kommer förr eller senare några av dem att använda samma minnesdel eller skivdel och de kommer i konflikt med varandra.

I sådana fall kan de orsaka serverfel och en webbplatsstopp. Det är också möjligt att du inte kommer att kunna återställa din webbplats utan din leverantørs tekniska support, och det kommer att behöva lite tid.

Listan över viktiga WordPress-plugins

Använd endast de plugins som är avgörande för att undvika en webbplatskrasch. Här är en lista med viktiga WordPress-plugins, baserat på vår erfarenhet, använd dem om de passar dina syften:

 • W3 Total Cache: detta är det ultimata pluginprogrammet för WordPress, som används av miljoner
 • Ryggraket: statistik, hanteringsverktyg och andra tillgångar
 • Akismet: för att skydda din webbplats mot skräppost
 • Kontaktformulär 7: du kan lägga till fina former med bara några klick
 • WP Smushit: detta plugin optimerar automatiskt bildernas storlek och kvalitet
 • Yoast SEO: för att kontrollera ditt SEO-arbete

Du kan också lägga till galleri, gästbok eller andra speciella plugins, men ovan nämnda 6 plugins är de som varje WordPress-webbplats bör ha.

Använd ett bra lättvikts WordPress-tema

Att ha ett bra tema är lika viktigt som att ha välpresterande plugins. Temat ansvarar för att visa en fin look för dina besökare, så det är viktigt att välja en bra. Men designen är inte det enda som observeras, det ska också vara snabbt och välkodat.

Om du väljer ett långsamt tema väntar inte många av dina besökare tills din webbplats laddas. Vi kan inte heller säga tillräckligt många gånger, Google ger straff för långsamma webbplatser, så du riskerar de gratis besökarna från Google med ett dåligt tema.

Vi granskade många WordPress-teman hittills och en av våra favoriter är Divi från eleganta teman. Det är ett premiumtema, helt förpackat med extra funktioner och tillgångar, plus att det är lyhört och supersnabbt. Du kan inte gå fel genom att välja det.

Varför vi rekommenderar Divi?

Vi rekommenderar Divi eftersom det fungerar pålitligt och det är bra – riktigt bra. Det sparar mycket pengar, ansträngning och tid, eftersom du inte behöver hantera de ständigt kommande problemen. Du kan istället fokusera på ditt arbete.

Om du är nyfiken på vilka funktioner som läggs till i Divi, kan vi lyfta fram de viktigaste för dig:

Avancerad Visual Builder

Du kan lägga till nya element på din webbplats genom att klicka på önskat område så ser du resultatet i realtid. Divi Builder har precis fått en ny version, så den är nu ännu mer avancerad. Du kan enkelt anpassa hela utseendet, inklusive typsnitt, färger, utrymme mellan elementen och mer.

Importera och exportera element

När du har gjort din perfekta layout kan du exportera den till dina andra webbplatser. Du kan enkelt importera andra layouter också, och du kan till och med sälja din snygga look till andra. Naturligtvis finns det prodesigners som redan har gjort sina superlayouter och du kan bara köpa och importera dem med några få klick. Ytterligare 20 layouter hade redan paketats in i temat av utvecklarna, så du kan också välja dem gratis.

Innehållselement

46 delar av innehållselement förpackades i detta tema som du kan använda för många ändamål. Det finns många allmänt använda sådana, till exempel blogg, knapp, uppmaning, kontaktformulär, galleri eller olika reglage, men du kan också hitta speciella sådana, som bardisk eller dragspel. Typen av element visar väl den mångsidiga användningen av Divi, du kan till och med lägga till ett prissättningsbord, en portfölj eller ett butikselement också.

lyhördhet

Det säger sig självt att en modern WordPress-mall ska vara fullt lyhörd. En annan speciell funktion som kan bandas till den här funktionen; när du redigerar ditt tema och du kan se förändringarna i realtid; Du ser också den responsiva förhandsgranskningen. Som ett plus kan du direkt lägga till mobila breakpoints till din anpassade layout, mitt i redigeringsprocessen.

Ovanstående huvudsakliga funktioner visar väl varför Divi är ett modernt tema. Eftersom Divi är en toppsäljare objekt har programmerarna redan tillräckligt med resurser för att ta reda på och koda de senaste funktionerna. Den avancerade byggaren, realtidsvyen under redigering, verktygens lyhördhet är något som inte många andra teman kan ge dig. Innan Divi startades kunde bara programmerare lägga till sådana tillgångar på din webbplats för mycket pengar.

Ändra storlek på och optimera bilder för webben

Vi har redan täckt varför webbplatshastighet är viktig och kommer inte att upprepa den. Eftersom bilder är ett av de största föremålen på din webbplats är det också viktigt att hantera dem med försiktighet för att inte bromsa din webbplats. Genom att lägga till för många bilder som inte har optimerats korrekt kan du döda din webbplats laddningstid helt.

När du har valt en bra webbhotellleverantör använder du ett CDN-nätverk, installerar ett supersnabbt tema och använder bara de måste ha plugins, låt inte stora bilder bromsa din webbplats.

När vi hänvisar till att hantera bilder med omsorg, menar vi några grundläggande mätningar som du också kan göra enkelt:

Välj lämplig dimension för dina bilder

Moderna digitala kameror gör väldigt stora bilder, för i specialfall, som affischer eller skyltar, behöver köpare dem. Men detta betyder inte att du ska använda dem som de är. Moderna enheter använder Full HD-upplösning bredd 1920 px bredd så såvida du inte är en konstnär som vill visa mästerverk i 4K, räcker det att visa dina bilder i max 1920 pixlar.

Och detta betyder redan hela webbplatsbredden. Om du vet att din webbplatss del som visar bilder aldrig kommer att bli större än halvan av bredden kan du helt enkelt klippa Full HD-bredden till hälften. De 1000 px breda bilderna kommer att betyda mycket mindre data än 1920 px breda eller större.

Välj lämplig typ för dina bilder

Det finns många bildtyper tillgängliga på Internet och alla har olika syften. När vi pratar om webbsidor bör du bara använda .png-, .jpg- och .gif-filer. I vissa fall kan du använda .ico-filer också (för favicons till exempel), men i princip bör du använda de nämnda tre typerna.

 • JPG-filer (.jpg) är större och idealiska för att visa fina bilder med fantastiska färger och toner. I princip bör alla vanliga bilder på din webbplats vara i JPG.
 • PNG-filer är större om du använder dem istället för JPG, men i vissa fall är de det perfekta valet. Denna filtyp kan innehålla transparent bakgrund; JPG är inte transparent, så när du vill använda transparent bakgrund, använd PNG-format. Använd annars JPG.
 • GIF-filer kan innehålla rörelseselement, så om du vill visa animationer väljer du dem. Animering innebär större filstorlek; därför kan många GIF-filer sakta ner din webbplats. Typisk bra användning av GIF-filer: animerade uttryckssymboler, flaggor eller liknande små ikonstorlekar på webbplatsen.

Lite relaterade ämnen i bildtypavsnittet är CSS. Vi bör nämna att du i många fall kan använda CSS-definitioner istället för bilder. Om du vill visa en stor blå bakgrund på din webbplats kan det vara en stor bild eller två rader med CSS-kod. Den senare skulle vara 1000 gånger mindre.

Optimera bilderna

När du har klippt dina bilder till den perfekta dimensionen och valt den bästa filtypen för dem, bör du också göra bildoptimering. Det handlar om mänskliga ögons ofullkomlighet. Våra ögon kan inte se de små skillnaderna mellan en perfekt bild och lite sämre kvalitet. Optimering betyder processen när vi sänker bildkvaliteten tills resultatet fortfarande ser lika ut för läsarna. Dessa optimerade bilder kommer att vara mycket mindre filer än de ursprungliga bilderna.

Du kan optimera dina bilder en och en, men det finns verktyg som kan göra det istället för dig, i bulk. Till exempel, TinyJPG är ett onlineverktyg för att optimera JPG- eller PNG-bilder och du kan lägga till upp till 20 bilder med få klick.

Vi nämnde redan WP Smushit plugin under avsnittet måste ha plugins i den här artikeln, det kan automatiskt optimera dina bilder på din WordPress-webbplats.

Om du framgångsrikt använde ovannämnda tre bildhanteringssteg, kan du vara säker på att dina bilder inte bromsar din webbplats. Låt oss gå till cache!

Använd ett cache-WordPress-plugin

När din webbplats utvecklas får du mer och mer trafik och du måste använda fler serverresurser. Eftersom det kostar pengar att lägga till nyare och nyare resurser i ditt värdpaket, bör du använda cache för att minska serverbelastningen. På det här sättet kan du betjäna dina besökare bättre och borde inte behöva betala mer för webbhotell.

Det finns många cache-plugins på marknaden, men W3 Total Cache är en av de bästa för WordPress. Det erbjuder avancerade anpassningsalternativ och gör din webbplats snabbare:

Sidcache

När din webbplats visas genereras många element dynamiskt. Detta behöver lite tid och serverresurser. W3 Total Cache genererar en statisk version av din webbplats och serverar den till dina besökare. Den behöver färre resurser och när något ändras på din webbplats uppdaterar W3 Total Cache den statiska versionen med ändringar.

Att minimera

W3 Total Cache kan minifiera dina CSS-, HTML- och JavaScript-filer. Det tar bort blanksteg och alla onödiga element från koden, så att de kan laddas snabbare.

Cache-databas

Plugin kan också cache databasfrågor, så din webbplats kommer att använda mindre databasåtgärder.

Alla de tre nämnda metoderna kan användas på din webbplats; men cachning är vad de flesta webbplatser använder. Kodminifiering och databascaching bör tillämpas med försiktighet och se till att alltid skapa säkerhetskopior av filer och databaser innan du gör några åtgärder med dem.

Ladda ner W3 Total Cache

Blockera oönskade besökare

Ibland händer att din publik bor i bara ett fåtal länder, eller åtminstone att du inte vill acceptera besök från vissa delar av världen. Det är också möjligt att din webbplats har en kontinuerlig attack och källan till attacker kan spåras till exakta länder eller IP-intervall.

Om du vill förbjuda oönskade besökare att spara serverresurser eller blockera attackerna som dödar din webbplats, bör du använda någon blockeringsmetod. Det finns olika lösningar för att göra det, till exempel att redigera .htaccess-filen kan vara en bra idé. Men det kräver serverkunskap och bör tas med försiktighet för att inte blockera din målgrupp också.

Eftersom du använder WordPress kan du använda ett plugin för att göra bannlistan, en av de bästa tillgångarna för denna uppgift är WP-Ban. Med det kan du blockera användare via IP-adress eller förbjuda hela IP-intervall, länder eller speditörer.

Ladda ner WP Ban

Slutsats

Om du kom till avsnittet Slutsats, vet du redan att det finns många saker som kan bromsa din webbplats. Vi täckte alla möjliga hot och gav dig lösningar för att undvika dem. Se till att använda de ovannämnda elementen, teknologierna och produkterna, så kommer din webbplats alltid att vara hälsosam och tjäna dina besökare snabbt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map