10 beste e-commerce hostingproviders voor kleine bedrijven

01.06.2020
Beste hosting '10 beste e-commerce hostingproviders voor kleine bedrijven
0 26 мин.

beste-e-commerce-hosting-kleine onderneming


Een van de slimste vooruitzichten voor een persoon tegenwoordig is het starten van een online bedrijf. Het is de perfecte manier om te ontsnappen aan de ratrace of om je reeds bestaande bedrijf naar een heel nieuw niveau te tillen. Het starten van een e-commercebedrijf is door miljoenen beproefd en getest, dus er is veel informatie en veel gevallen waar u van kunt leren.

Bovendien zijn er tal van online marktplaatsen en e-commerceplatforms die u kunt gebruiken om uw site helemaal opnieuw te bouwen. Je hoeft niet te leren coderen, noch enige andere technische vaardigheid. Het is echter onmogelijk om dit te doen zonder iets nieuws te leren. U moet leren hoe u het e-commerceplatform van uw keuze kunt gebruiken, online marketing en het beheer van uw hostingserver. Hoewel de eerste twee vaardigheden twee enorme artikelen vereisen om u op weg te helpen, kunnen we u helpen bij het maken van een eerste keuze die uw werk gemakkelijker zal maken. In dit artikel bespreken we de beste hostingbedrijven voor het runnen van een klein online bedrijf.

Voordat u in detail gaat over hoe u een goede host kiest voor uw eCommerce-bedrijf, volgt hier de lijst met beste eCommerce-hostingproviders die we aanbevelen:

 1. HostGator
 2. InMotion Hosting
 3. BlueHost
 4. SiteGround
 5. A2Hosting
 6. Hostinger
 7. GreenGeeks
 8. StableHost
 9. NameCheap
 10. InterServer

Het kiezen van het juiste hostingplan voor e-commerce

Een zakelijke website is een heel ander beest dan een gewone blog of een portfoliowebsite. Het vereist meer pk’s en meer aandacht voor de gebruikerservaring. Het snel en soepel laten werken van uw website heeft invloed op de conversieratio’s en hoeveel tijd gebruikers doorbrengen op uw site. Je moet ervoor zorgen dat het snel, robuust en soepel navigeert.

Talrijke onderzoeken hebben bewezen dat de snelheid van uw website rechtstreeks verband houdt met conversieratio’s. Langzame websites hebben bewezen de conversieratio’s met 20% te verlagen. Deze correlatie bestaat simpelweg omdat mensen niet langer dan 2 seconden wachten op het laden van een productpagina en ze zelfs zover gaan om hun impulsaankoop te annuleren. U wilt er dus voor zorgen dat elke pagina van uw website sneller dan 1 seconde, of zelfs beter, sneller dan 1 seconde laadt. Maar daarvoor moet je het juiste hostingplan kiezen. Bovendien moet uw website elke seconde van het jaar beschikbaar zijn. Om dat te laten gebeuren, moet u uw website bouwen op een stabiele en betrouwbare basis. Die basis is het hostingplan dat u kiest.

Daarom willen we je door de belangrijkste factoren van een hostingplan leiden. Houd deze factoren in de gaten en u maakt de juiste keuze voor uw bedrijf.

Kernfactoren van een goede webhostingservice

het kiezen van een goede webhostingservice

Goede webhostingservice

Er zijn 5 belangrijke factoren die een hostingplan maken tot wat het is. Door deze parameters goed in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat ze aan bepaalde normen voldoen, kunt u een keuze maken waarmee u uw online bedrijf op een solide basis kunt bouwen.

Server-uptime

Allereerst moet u niet eens een hostingprovider overwegen die niet ten minste 99,97% uptime heeft. U wilt dat uw site het hele jaar door zonder problemen bereikbaar is, aangezien u wilt dat uw winkel het hele jaar open is. Zorg er dus voor dat uw uptime precies goed is.

Serversnelheid

Zoals ik al zei, zorgt de laadsnelheid van uw site ervoor dat uw bedrijf blijft draaien. Hostingproviders verbeteren voortdurend om te voldoen aan de nieuwste normen van het World Wide Web. De huidige industriestandaard voor het laden van pagina’s is 1200 milliseconden (1,2 seconden). Er zijn echter tal van hostingproviders die de helft daarvan aanbieden en op een consistente basis. Sommigen gaan zelfs zover dat dat aantal zo laag is als 350 milliseconden, wat waanzinnig snel is.

Zorg er dus voor dat u altijd de laadsnelheid van uw perspectiefhostprovider controleert. Als het minder dan 1 seconde is, maakt u een goede deal.

Klantenservice

hosting-klantenondersteuning-online

Klantenservice

Het derde belangrijkste stuk van de puzzel is klantenondersteuning, de mensen achter de service die je krijgt. U wilt iemand hebben waarop u altijd kunt vertrouwen, iemand die u midden in de nacht kunt bellen als uw website een slechte dag heeft. Die mensen maken het gebruik van een bepaalde hostingdienst op lange termijn de moeite waard.

Het is dus belangrijk om de mening te horen van mensen die met hen hebben gewerkt. U kunt dergelijke meningen vinden in onze hostingrecensies of klantrecensies op verschillende forums en andere community-websites.

Hostingbonussen

Veel bedrijven bieden ‘bonussen’, maar u moet een duidelijk idee hebben van wat werkelijke bonussen zijn. De meeste bedrijven zullen adverteren dat ze beveiligingssoftware, gratis migratie en andere applicaties aanbieden. Maar de waarheid is dat deze dingen altijd in het pakket zitten, omdat geen enkele hostingservice zonder hen fatsoenlijk zou kunnen worden genoemd. De echte bonussen zijn dingen die andere hostingproviders of beveiligingssoftwarebedrijven u vragen te betalen, dus doe uw onderzoek. Gratis geautomatiseerde back-ups en premium beveiligingssoftware zijn zo. Bovendien is elke dienst die door menselijke hulp wordt verleend altijd welkom.

Prijzen & Verborgen kosten

Het laatste stuk dat beslist of je een koper bent of niet en hostingbedrijven weten dit. Daarom zullen 9 van de 10 hostingproviders indrukwekkend lage prijzen adverteren en zelfs een contract met u ondertekenen met dezelfde prijzen. Ze weten echter dat u zult aarzelen om ze na een of twee jaar gebruik achter te laten. Dus, ze zullen niet verlegen zijn om u te verkopen en vragen zelfs 300% van de prijs van wat u in eerste instantie hebt betaald, zodra uw eerste contract afloopt. Kijk dus altijd naar reviews waarin staat hoeveel de prijzen omhoog zullen springen na je eerste menstruatie.

Natuurlijk moet u ook rekening houden met uw budget en of u de prijs van de dienst gerechtvaardigd vindt door kwaliteit of bonussen.

Beste hostingproviders voor e-commerce

Nu u weet waar u naar op zoek moet zijn, zijn hier 10 bedrijven die dit aanbieden. Je komt deze zeker tegen tijdens je zoektocht naar een hostingpakket, omdat ze erg populair zijn. Maar we hebben er enkele beoordeeld die niet zoveel bekendheid hebben, maar toch indrukwekkende prestaties en eCommerce-functies bevatten. Laten we ze eens bekijken!

1. HostGator

hostgator-best-hosting-kleine-bedrijven-e-commerce

HostGator

HostGator is een van de beste op de markt voor degenen die net beginnen. Of u nu een portfoliowebsite heeft of een online bedrijf start, HostGator heeft iets speciaals. Het is hun cloudhostingplan.

Cloud Hosting is nog steeds enigszins nieuw en er zijn veel mythen over de hele wereld, maar het hoofdconcept is vrij eenvoudig. Cloudhosting is niet afhankelijk van één hostingserver om uw website af te handelen. Het vertrouwt op een heel netwerk van servers om het af te handelen en als er één wordt afgesloten, komt een andere in de plaats. Dit zorgt ervoor dat u een onwankelbare 100% uptime en een consistente laadsnelheid van 500 milliseconden krijgt. Het is behoorlijk veilig en geweldig door en door. We waren er ook tevreden over, hoewel de klantenservice van HostGator niet zo goed presteerde als we hadden verwacht.

Ze beantwoordden onze oproep, maar het kostte hen ongeveer een uur om dat te doen. Het kan zijn dat ze het druk hadden of om een ​​andere reden onder de velen. Maar we vinden het leuk om zo snel mogelijk antwoorden te krijgen en we denken dat jij dat ook doet. Ze zijn betrouwbaar; verwacht niet dat ze razendsnel zijn.

Ook bent u nieuw bij het runnen van een website en het beheren van een server, u zult blij zijn te weten dat HostGator dingen ongelooflijk eenvoudig maakt. Ze hebben een van de meest gebruiksvriendelijke bedieningspanelen die we hebben gezien en ze hebben ook verschillende tools voor het bouwen van websites. U kunt een geweldige website samenstellen door de elementen samen te slepen en neer te zetten.

Krijg meer informatie over de plannen van HostGator op hun officiële website.

2. InMotion Hosting

inmotion-best-e-commerce-hosting

InMotion Hosting

Als betrouwbaarheid uw topprioriteit is, dan heeft InMotion iets speciaals voor u in petto. Ze zijn een van de weinige hostingproviders waar we voor kunnen instaan. De toonaangevende klantenondersteuning van InMotion staat altijd voorop en hun hostingservices zijn zeer robuust. Ze hebben zeer goede hardware voor het hosten van uw website en zullen zoveel meer doen.

InMotion is een oude hond in de hostingbranche, aangezien het bedrijf nu al meer dan 10 jaar bestaat. Ze zijn momenteel de thuisbasis van meer dan 400.000 domeinen en ze worden elke dag groter omdat ze er voortdurend in slagen om klanten tevreden te stellen.

Hun uptime is gemiddeld 99,98%, wat ervoor zorgt dat uw site geen downtime te zien krijgt. Onze site was het hele jaar door slechts 38 minuten down, wat begrijpelijk is. Alleen de cloudhostingarchitectuur kan doorgaan zonder een seconde downtime.

Als het op snelheid aankomt, heeft InMotion alles onder controle met een laadsnelheid van 660 tot 800 milliseconden. Dat is snel genoeg om probleemloos een online winkel af te handelen. Het geeft uw gebruikers ook een hoogwaardige ervaring. Zelfs als u kiest voor het meest elementaire gedeelde hostingplan, kunt u er niet mis mee gaan.

Er zijn maar weinig hostingbedrijven die het klantenserviceteam kunnen vergelijken met InMotion. Dit bedrijf is de leider in klantenondersteuning en heeft er talloze prijzen voor gewonnen. Het bedrijf beweert de vriendelijkste mensen ter wereld te hebben en die theorie is waar gebleken wanneer we ze op de proef stellen. Het kostte hun vertegenwoordiger ongeveer een minuut om contact met ons op te nemen via livechat en ons alle antwoorden te geven die we nodig hadden. Ze ging zelfs zo ver om ons een paar andere tips te geven over hoe we het meeste uit hun service kunnen halen en de snelheid van onze website kunnen verhogen.

De services van InMotion nog beter maken, zijn de feitelijke bonussen die het biedt, samen met zijn kernservices. Ten eerste krijg je gratis geautomatiseerde back-ups, wat best verbazingwekkend is. HostGator en ongeveer 90% van de hostingproviders op de markt rekenen een soort maandelijkse vergoeding om u gratis geautomatiseerde back-ups te geven. Bovendien krijgt u ook premium beveiligingsfuncties die uw site veel beter beschermen dan de gebruikelijke beveiligingsmaatregelen die hostingproviders nemen. Als u uw bedrijfswebsite op WordPress beheert, kunt u de premium Sucuri-plug-in gratis gebruiken. De werkelijke prijs varieert van $ 199,99 per jaar tot $ 499,99 per jaar. Maar InMotion geeft gratis toegang tot deze plug-in, wat een geweldige waarde is.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van de hostingservices van InMotion, kunt u zich meteen abonneren. Hun bedrijfsplan (shared hosting) begint bij $ 3,99 per maand, wat een geweldige prijs is. U kunt beslissen of InMotion voor u werkt tijdens de geld-terug-garantieperiode van 90 dagen.

3. BlueHost

bluehost-goedkope-e-commerce-hosting

BlueHost

BlueHost is gemakkelijk de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een goedkoop hostingplan. Bloggers, eigenaren van kleine bedrijven en iedereen met een website op hun servers raakten vrij snel dol op dit bedrijf. Daarom host BlueHost momenteel 2 miljoen websites en wordt aanbevolen door WordPress.

Het bedrijf bestaat al 22 jaar (sinds 1996), maar begon pas met een paar medewerkers. Nu heeft BlueHost meer dan 750 mensen die 24/7 voor zijn hostingservices zorgen. Ze hebben alle mankracht en alle hardware die nodig is om een ​​hoogwaardige hostingservice te runnen. Ze hebben zelfs niet lang geleden hun servers geüpgraded om de industriestandaard van uptime en snelheid te kunnen overtreffen. De website die we gebruikten om de servers van BlueHost te testen, had een uptime van 99,99%, wat echt geweldig is. We waren ook onder de indruk van hun laadtijden, aangezien deze altijd tussen de 400 en 500 milliseconden waren, 2,2 keer zo snel als de industriestandaard.

Ze maken hun service beter met hoogwaardige klantenondersteuning waarop u kunt vertrouwen. Tijdens onze experimenten heeft de vertegenwoordiger van BlueHost na ongeveer 6 minuten contact met ons opgenomen, wat best goed is. De antwoorden op onze vragen waren correct, dus er valt eigenlijk niet veel te klagen. We hebben echter een paar negatieve opmerkingen gevonden op de forums die we hebben gecontroleerd, dus hun tijdige reacties kunnen inconsistent zijn.

U kunt beginnen met het gebruik van een gedeeld hostingplan voor slechts $ 3,95 per maand, waardoor het aanbod van BlueHost het goedkoopste is op deze lijst. U kunt BlueHost nu meteen proberen en beslissen of dit de juiste optie voor u is tijdens de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantieperiode.

4. SiteGround

siteground-betrouwbare-e-commerce-hosting-klein-bedrijf

SiteGround

SiteGround is niet zo populair als de providers die we hierboven hebben genoemd, maar ze pakken zeker het webhostingspel aan. Ze behoren tot de best aanbevolen hostingproviders op de drie populairste websites van Contend Management Systems. Deze contentmanagementsystemen zijn WordPress, Drupal en Joomla. Van hen gehoord?

Bovendien herbergt SiteGround meer dan 800.000 domeinnamen en dat is niet zonder reden. Hun hosting is snel en betrouwbaar, en dat is eigenlijk waar iedereen naar op zoek is. De onwankelbare uptime van 99,9% die ze adverteerden en hun belofte bleek waar te zijn toen we hun service probeerden. Tijdens onze test van 6 maanden ontdekten we dat de laadsnelheid van hun site 700 milliseconden was. Dat is ongeveer de snelheid die u nodig heeft om vandaag de dag op het World Wide Web te kunnen concurreren. Het is dus ook geweldig voor een klein online bedrijf.

De geweldige klantenondersteuning van SiteGround maakt de dingen alleen maar beter omdat het in leven wordt gehouden met tal van behulpzame medewerkers. Ze zijn echter niet de snelste, omdat we 27 minuten moesten wachten toen we ze testten. Hoe dan ook, het antwoord dat we kregen was to the point en de vertegenwoordiger waarmee we spraken was buitengewoon behulpzaam.

Als u overweegt SiteGround te proberen, zult u blij zijn te weten dat de services van SiteGround slechts $ 3,95 per maand kosten. Voor dat bedrag krijg je 10 GB opslagruimte en genoeg bandbreedte voor 10.000 bezoekers per maand. Als u echter meer nodig heeft, kunt u altijd voor een groter plan kiezen dat beter bij uw behoeften past. Kijk voor meer informatie over de plannen van SiteGround op hun officiële website.

5. A2Hosting

a2hosting-professional-ecommerce-small-business

A2Hosting

Als je de concurrentie wilt verpletteren met een verbazingwekkend snelle gebruikerservaring, dan is A2Hosting een van je beste opties. Ze beweren 20 keer sneller te zijn dan de concurrentie, wat voor geen enkele verstandige persoon onmogelijk te ontkennen is. We hebben er echter voor gekozen om ze uit te proberen en het zelf te zien.

A2Hosting bestaat al sinds 2001, maar hun naam was vroeger Iniquinet. Ze hebben een slimme beslissing genomen door het een nieuwe naam te geven. Sindsdien zijn ze op een rechte lijn geweest om tot de beste in de branche te behoren. Ze hebben er zeker de krachtige serverarchitectuur voor. Sterker nog, ze hebben iets gedaan wat niemand anders kon, een laadsnelheid van 357 milliseconden. A2Hosting heeft ook een uptime van 99,96% die ervoor zorgt dat de gebruikers van uw site het hele jaar door constant toegang hebben tot uw website.

Deze ongelooflijke snelheid zal zeker een basis vormen voor uw nieuwe online onderneming. Gebruikers houden van snelheid, dus u verhoogt hiermee zeker uw conversieratio. U kunt ook vertrouwen op de klantenondersteuning van SiteGround om u te helpen wanneer u ergens mee vastzit. Ze hebben ons zeker geholpen met onze problemen en het kostte ons slechts 10 minuten om contact met ons op te nemen nadat we ze via livechat hadden bereikt. Volgens hun promoties kunt u de klantenondersteuningsmedewerkers van A2Hosting 24/7/365 bereiken, wat betekent dat ze zelfs op feestdagen beschikbaar zijn.

Het enige probleem met A2Hosting is echter dat u er niet het maximale uit zult halen met de hostingpakketten op instapniveau. U moet hun duurste shared hostingplan kopen voor $ 9,31 per maand om maximale snelheid uit uw service te halen. Het is echter nog steeds een goede deal, maar alleen als je een website met veel bronnen hebt.

Ga voor meer informatie over de plannen van A2Hosting naar hun officiële website!

6. Hostinger

hostinger-erg-goedkope-e-commerce-hosting

Hostinger

Hostinger bestaat nu 14 jaar en ze hebben iets gedaan dat maar heel weinig hostingproviders konden. Ze hebben absoluut alle drie de belangrijkste factoren, uptime, snelheid en kwaliteitsvolle klantenondersteuning, genageld. Ze hebben 29 miljoen klanten in 178 landen. Bovendien hebben ze elke dag ongeveer 20.000 nieuwe klanten die zich voor hun service aanmelden, dus ze moeten iets goed doen.

Zoals we het zien, behoort Hostinger tot de top 3 spelers in de webhosting-industrie als het gaat om snelheid. Het duurt slechts 384 milliseconden om een ​​website te laden, wat voor een geweldige gebruikerservaring zal zorgen. Niemand wacht graag en als uw site zich bij Hostinger bevindt, hoeft niemand te wachten totdat uw site is geladen.

De uptime wankelt ook niet. U kunt verwachten dat uw website 99,97% van het jaar probleemloos online zal zijn. Als u problemen heeft met uw site of uw server, zult u blij zijn te weten dat de klantenondersteuning van Hostinger ongelooflijk betrouwbaar is. We hebben ze getest en ongeveer tien minuten gewacht tot een medewerker van de klantenservice contact met ons opnam. Dat is redelijk, aangezien hij onze vragen perfect beantwoordde. Wonder boven wonder ontdekten we dat andere Hostinger-gebruikers ook niets te klagen hadden. We lazen talloze forumberichten en hadden geen van beide buitengewoon negatief te zeggen. Het lijkt erop dat dit bedrijf een extra stap zet om ervoor te zorgen dat geen van zijn klanten zeurt.

Wat Hostinger nog beter maakt, is het feit dat het zijn Single Shared Hosting-abonnement aanbiedt voor slechts $ 0,80. Dat is waanzinnig goedkoop en je kunt het gebruiken om één website, één e-mailaccount, 100 GB bandbreedte en één verwerkings- en geheugeneenheid te hosten. Het is waarschijnlijk geen plan waarop u uw bedrijf zou hosten, maar het is geweldig om te testen. Als u een eCommerce-website wilt hosten, heeft u het Premium Shared Hosting-abonnement voor $ 3,49 en de Business Shared Hosting voor $ 7,95, dat onbeperkte ruimte, dagelijkse back-ups, geweldige snelheid en meer biedt.

Als je iets serieuzers wilt, kun je kiezen voor een van Hostinger’s cloudhostingplannen. Een instapmodel kost $ 15 per maand.

7. GreenGeeks

greengeeks-eco-vriendelijke-e-commerce-hosting

GreenGeeks

Enorme hangars vol servers voeren elektriciteit af zoals maar heel weinig bedrijven dat doen. Daarom is GreenGeeks op het geweldige idee gekomen om hernieuwbare energie te gebruiken om hun servers van stroom te voorzien. Het bedrijf bestaat al sinds 2008 en bedient 300.000 tevreden klanten. Wat kunt u dus verwachten van deze door wind aangedreven hostingservice in termen van beschikbaarheid, snelheid en ondersteuning?

Als het op uptime aankomt, heeft GreenGeeks het heel goed. Bij het testen ontdekten we dat hun uptime het hele jaar door 100% was, behalve in augustus, toen het 99,55% was. Dat is niet rampzalig, maar het moet worden vermeld. De laadsnelheid van hun site is behoorlijk solide, aangezien het beweegt tussen 380 milliseconden en 600 milliseconden. Dat is twee keer zo snel als de industriestandaard, dus het zal uw bedrijfswebsite zeker laten werken met de snelheid die u wilt.

De klantenondersteuning van GreenGeek is ook goed, omdat we binnen 1 minuut verbonden waren met een agent. De recensies en meningen die we op forums zagen, waren ook redelijk consistent, maar er is maar één probleem. De klantenondersteuningsagenten van GreenGeek hebben gebrekkig Engels. We hadden geen enkel probleem met communiceren, maar we merkten nogal wat spelfouten op die voor sommigen van jullie hinderlijk kunnen zijn.

Je kunt beginnen voor $ 2,95 bij GreenGeeks en genieten van hun Shared Hosting-abonnement met SSD-opslag. Kijk voor meer informatie over GreenGeeks op hun officiële website.

8. StableHost

stablehost-goedkope-online-winkel-hosting

StableHost

Vrijwel elke hostingprovider probeert onervaren bedrijfseigenaren te lokken en zo ongeveer iedereen die nieuw is in het beheren van een online onderneming. Het is goedkoop om gedeelde hostingplannen aan te bieden en vaak is een hostingbedrijf niet fatsoenlijk genoeg om ervoor te zorgen dat ze kwaliteit bieden aan hun gebruikers.

Als recensenten zijn we een bedrijf gaan waarderen dat eerlijk en eerlijk is en goede bedoelingen heeft. Die bedrijven zijn het zeldzaamst en we kennen er een als we er een zien. Dit is precies waarom StableHost in deze lijst is opgenomen. Ze hebben het goed gedaan, zowel qua kwaliteit als qua klantenservice.

StableHost biedt gedeelde hostingplannen met onbeperkte schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, volledige CPU-kernen en geweldige ondersteuning. Bovendien is hun uptime het hele jaar door 99,97%, dus het is ook betrouwbaar. Als het op snelheid aankomt, is StableHost niet de snelste, maar ze houden een consistente laadtijd van 500 milliseconden aan, vandaar de naam StableHost.

Als je een krachtigere keuze wilt gebruiken zoals VPS of Dedicated hosting, dan kan dat. Deze opties worden echter niet beheerd, dus u moet beschikken over vaardigheden voor serverbeheer of een expert inhuren om dit voor u te doen. Er zijn maar weinig beheerde en professionele opties beschikbaar, maar ze zijn een uitstekende keuze als je niet weet hoe je een VPS of Dedicated Server moet beheren. Als u nog geen website heeft, kunt u deze samen met de Site.Pro-builder samenstellen. Het maakt het ongelooflijk gemakkelijk met slepen en neerzetten.

Als u overweegt een eenvoudig gedeeld hostingplan aan te schaffen, kost dit u slechts $ 3,50 per maand. Maar als u kiest voor een service op bedrijfsniveau, kost deze $ 28,50 per maand. Dat is een enorm verschil, maar het is gerechtvaardigd omdat het echt vol zit met extra premium services die het gemakkelijker maken om een ​​e-commercebedrijf te runnen.

9. NameCheap

namecheap-best-online-shop-hosting

NameCheap

NameCheap is een onafhankelijke, door ICANN geaccrediteerde domeinnaamregistreerder die al bestaat sinds 2000. Ze registreren niet alleen domeinnamen, maar bieden ook behoorlijk solide hostingservices. We verwachten meestal niet veel van een domeinregistreerder die een hostingprovider is geworden, maar NameCheap is echt legitiem. Het heeft goede recensies van derden en het lijkt erop dat de algehele tevredenheid van klanten zeer hoog is.

Er is echter maar één probleem met de service, dus daar moeten we mee beginnen. De uptime daalt van tijd tot tijd naar 99,8%, wat niet zo erg is, maar het is belangrijk om te vermelden. Dit betekent dat uw website het hele jaar ongeveer 1,5 uur offline is.

Als het gaat om het laden van de site, presteert NameCheap behoorlijk bewonderenswaardig. De gemiddelde laadsnelheid beweegt tussen 600 milliseconden en 1100 milliseconden. U kunt een van hun drie gedeelde hostingplannen krijgen en het 30 dagen proberen. Als je het niet leuk vindt, kun je het opgeven en je geld terugkrijgen. De services zijn onderverdeeld in drie niveaus: het Stellar-plan voor $ 2,88, de Stellar plus voor $ 4,88 en de Stellar Business voor $ 8,88 per maand. Ga voor meer informatie over deze plannen naar de officiële website van NameCheap!

10. InterServer

interserver-online-winkel-kleinbedrijf-hosting

InterServer

InterServer is geen erg bekende hostingprovider, hoewel ze al sinds 1999 actief zijn. InterServer heeft een heel goede reputatie, met een A + rating op BBB. Ze bieden een scala aan hostingplannen op zowel Linux- als Windows-platforms: shared, vps, dedicated, cloud en resellerplannen.

Uit onze tests bleek dat ze een zeer goede uptime hebben, gemiddeld 99,99%. De prestaties van hun servers zijn ook erg goed, met een responstijd van gemiddeld 300 ms. Dit zijn veelbelovende cijfers, aangezien we de tests hebben uitgevoerd op hun shared hostingplan van $ 5 / mo.

Dus als u van plan bent een e-commerce website te starten met InterServer, kan ik u beloven dat u verzekerd bent. Hun standaard shared hostingplan is volledig uitgerust. Dit plan wordt geleverd met onbeperkte SSD-opslag, website builder, onbeperkte e-mailaccounts, beveiliging door Intershield Protection, contentcaching voor hogere snelheid via CloudFlare Virtual DNS, gratis SSL-certificaat en nog veel meer.

InterServer gebruikt de nieuwste hardware (SSD) en software (cPanel) -technologieën om hun klanten de beste service te bieden. Ik raad aan om hun officiële website te bekijken voor meer informatie over hun plannen en service.

Betere e-commerce hosting

Gedeelde hostingplannen zijn geweldig voor het starten van een e-commercebedrijf. Als uw site echter begint te groeien, zult u prestatieproblemen tegenkomen. Zodra u goed geld verdient met uw eCommerce-site, weet u dat het tijd is om te upgraden van shared hosting. Kiest u voor één van de bovengenoemde providers, dan kunt u snel en soepel overstappen op een VPS-abonnement.

Met gedeelde hostingplannen deelt u serverruimte en bronnen met andere gebruikers. Maar met VPS-hosting beschikt u over speciale bronnen, die ervoor zorgen dat uw website hoe dan ook snel en soepel draait. U kunt de server zo instellen dat deze aan uw exacte behoeften voldoet, of u kunt een team van experts het voor u laten instellen.

U kunt ook verschillende eCommerce-opties vinden die specifiek zijn gericht op eigenaren van kleine bedrijven. Deze maken het voor beginners veel gemakkelijker om hun eigen online winkel te starten. Meestal moet je een beetje administratie afhandelen, teksten en afbeeldingen wijzigen. Bovendien geven deze plannen u toegang tot exclusieve eCommerce-functies die het eenvoudiger maken om uw geweldige online winkel op te zetten en te beheren.

Dus, als u overweegt om vanaf het begin een krachtiger hostingplan voor uw eCommerce-bedrijfswebsite te krijgen, zijn hier enkele opties om te overwegen:

HostGator VPS

HostGator heeft een aantal geweldige VPS-plannen in petto die perfect zijn voor het runnen van een grote eCommerce-site en meer. Bij elk van hun VPS-abonnementen krijg je een vast aantal bronnen waarop je je website kunt laten draaien. Je zult merken dat hun plannen vrij goedkoop zijn en dat ze de klus behoorlijk goed zullen klaren.

Het eerste VPS-abonnement van HostGator, de Snappy 2000, geeft je 2 GB RAM, 2 CPU-cores, 1,5 TB aan bandbreedte en 120 GB SSD-opslag. Als je meer middelen nodig hebt, moet je gewoon doorgaan naar het Snappy 4000-plan. Het biedt 4 GB RAM, 2 CPU-kernen, 160 GB SSD-opslag en 2 TB premium bandbreedte. Het kost $ 29,95 per maand, wat een geweldige deal is. Eindelijk, als je echt alles moet doen, geeft de Snappy 8000 je 4 CPU-kernen, 8 GB RAM en 3 TB aan bandbreedte. Het is het krachtigste VPS-plan dat HostGator kan bieden en zal elke zakelijke website zeker doen vliegen.

InMotion VPS

Zoals ik al zei, is InMotion een van de meest betrouwbare spelers in de hostingbranche. Ze bieden kwaliteit en consistentie, samen met variatie. Hun uitstekende klantenservice spreekt iedereen aan die het gebruikt, dus dit bedrijf is absoluut een overwinning.

Hun VPS-hostingplannen zijn solide, net als de rest van hun diensten, dus al hun plannen zullen zowat elke soort e-commerce website verwerken die je in petto hebt. Het eerste VPS-abonnement kost $ 29,99 per maand, wat u 4 GB RAM, 4 TB premium bandbreedte, 75 GB SSD-opslag geeft, maar slechts één IP-adres. U heeft de volledige controle over deze bronnen en beheert ze op de manier die het beste bij uw website past.

Het tweede plan van InMotion kost meer en heeft ook veel meer te bieden. Voor $ 49,99 per maand krijg je 6 GB RAM, 150 GB SSD-opslag en 6 TB premium bandbreedte. Wat het nog beter maakt, is dat het 5 IP-adressen biedt.

Ten slotte kost het krachtigste VPS-abonnement van InMotion $ 74,99 per maand en biedt het u 8 GB RAM, 260 GB SSD-opslag, 6 TB premium bandbreedte en toegang tot 5 IP-adressen.

Het goede aan InMotion is dat u niet de zware verantwoordelijkheid hoeft te nemen om de server zelf te beheren. U kunt het team van experts van InMotion uw server en zelfs uw website laten beheren als u die nodig heeft.

BlueHost WooCommerce

BlueHost is een van de meest populaire opties voor WordPress-gebruikers, omdat het hun werk oneindig veel gemakkelijker maakt. Hun serverarchitectuur is geoptimaliseerd voor dit contentmanagementsysteem en hun werknemers kennen ook elke knoop en schok ervan. BlueHost biedt een service genaamd WooCommerce Hosting voor $ 6,95 per maand.

WooCommerce is een eCommerce-plug-in voor WordPress, waarmee u relatief eenvoudig een online winkel kunt creëren. Het plan van BlueHost maakt het nog beter door een brede selectie van thema’s aan te bieden en door de hulp van hun klantenondersteuning te bieden. Een WooCommerce-thema kost meestal ongeveer $ 60, maar bij BlueHost kun je ze allemaal gratis krijgen. Het plan zelf kost meer dan normaal, maar het loont via de talloze gratis e-commerce-opties waarvoor u anders zou moeten betalen.

Met dit abonnement krijg je 100 GB opslagruimte, die je zeker nodig hebt. Het vereist veel ruimte om alle inhoud op te slaan die nodig is om te pronken met producten en nieuwe toe te voegen wanneer je daar zin in hebt. Daarom heb je 100 GB opslagruimte. Bovendien kunt u 1 geparkeerd domein, 5 subdomeinen, 5 e-mailaccounts, $ 50 PPC-tegoed hebben.

Maar als u liever meer controle heeft, met meer serverbronnen, wilt u misschien kiezen voor de VPS-hostingplannen van BlueHost. U kunt bijvoorbeeld een VPS-abonnement krijgen met 2 CPU-cores, 30 GB SSD-opslag, 1 TB premium bandbreedte, samen met 1 domein en 1 IP-adres voor $ 19,99 per maand. Het is een goede deal voor een fatsoenlijk hostingplan en u kunt er ook zeker van zijn dat u de experts van BlueHost achter uw rug heeft.

SiteGround WooCommerce

Er zijn andere bedrijven die geweldige eCommerce-hostingopties aanbieden en ze zijn het zeker waard om een ​​kans te geven. SiteGround is er een van. Ze bieden zelfs premium WooCommerce-hosting tegen een veel lagere prijs dan alle andere. Er is echter niets nieuws aan.

U kunt uw bedrijfswebsite veel sneller starten omdat u WooCommerce en een vooraf geïnstalleerd thema heeft. U kunt uw thema wijzigen in een van de andere beschikbare thema’s. Wat deze service nog gunstiger maakt, zijn de vele premium eCommerce-functies die het biedt, zoals een gratis SSL-certificaat, SEO-software en eenvoudiger beheer. U hoeft zich niet teveel te bemoeien, want u kunt experts uw WordPress-site laten beheren, updates installeren, dagelijkse back-ups maken en meer. Uw hele bedrijf kan binnen handbereik zijn zonder dat u uw kostbare tijd hoeft te verspillen aan administratie of iets anders met betrekking tot uw site.

Als het gaat om de hardware, krijg je vrijwel hetzelfde pakket als je zou krijgen van het basis gedeelde hostingplan van SiteGround. Zelfs het prijskaartje is vergelijkbaar met 3,95 € (4,58 USD) per maand, wat het zeker het overwegen waard maakt.

Maar misschien wilt u kiezen voor een van hun cloudhostingplannen als uw website veel hardwareruimte gaat gebruiken of als u uw verkeer ongelooflijk snel wilt schalen. SiteGround’s cloudhosting is betrouwbaarder dan elk ander VPS-abonnement op internet, maar het is ook duurder. Het instapmodel kost 64,00 € per maand (74,26 USD) en biedt 2 CPU-cores, 4 GB RAM, 40 GB SSD-ruimte en 5 TB premium bandbreedte. U heeft geen downtime en de laadsnelheid van uw site is het hele jaar door ongelooflijk snel en consistent.

InterServer VPS

Als uw website de kracht van een VPS-hostingplan nodig heeft, maar u wilt uw maandelijkse kosten niet overboord gooien, dan heeft InterServer de perfecte manier om het te beheren. U kunt de prijs en middelen van uw service schalen via een tiersysteem. Elke laag kost $ 6 en u kunt op elk gewenst moment opschalen of schalen. Bovendien zijn er geen annuleringskosten, dus u betaalt alleen het bedrag dat u voor uzelf heeft ingesteld, niets meer.

Als u er bijvoorbeeld voor kiest om slechts $ 6 per maand te betalen, krijgt u 1 CPU-kern, 1 GB RAM, 1 TB bandbreedte en 25 GB opslagruimte. Maar op de 4e laag krijg je 4 GB RAM, 1 CPU-kern, 4 TB bandbreedte en 100 GB opslag, wat je slechts $ 24,00 per maand kost.

De uptime van InterServer is 100% en biedt een laadsnelheid van 200-300 milliseconden. Dat is razendsnel en je website zal nooit down zijn. Als u op zoek bent naar een VPS-hostingplan waarover u volledige controle heeft, zal InterServer perfect zijn.

Conclusie

Webhostingkeuzes zijn tegenwoordig veel te uitgebreid en geen enkel artikel zou lang genoeg zijn om ze allemaal te behandelen. Als het echter gaat om het hosten van een eCommerce-website, zijn dit degenen die het beste werken, dus waarom zou u er geen een geven??

Ik hoop dat je dit artikel met plezier hebt gelezen en dat je een hostingplan hebt gevonden dat goed werkt voor de zakelijke website die je binnenkort wilt lanceren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector