10 beste JSP-webhostingproviders (Java-serverpagina’s)

beste-jsp-web-hosting


Omdat er onder ontwikkelaars en website-eigenaren een groeiende vraag is naar betrouwbare JSP-webhostingservice, hebben we besloten om u een lijst te maken met de beste JSP-hostingproviders die momenteel op de markt zijn. Terwijl u op internet surft, kunt u snel ontdekken dat niet elke provider Java-hosting aanbiedt. Het is nog steeds niet zo populair als een typisch voor WordPress, Joomla of Drupal geoptimaliseerd plan.

Zelfs onder degenen die JSP ondersteunen, zijn er tal van providers die een eersteklas hostingservice aanbieden en vele andere waarvoor we u niet zouden aanraden om u aan te melden. Als je net dit artikel bent tegengekomen en niet weet wat Java of JSP eigenlijk is, gaan we je een korte beschrijving geven om de zaken duidelijk te maken.

Wat is JSP?

Het feit dat er ook JavaScript en Java is, kan verwarrend zijn voor mensen die niet bekend zijn met programmeertalen. Dit onderwerp gaat alleen over de programmeertaal Java, een zeer populair en effectief open-source computerplatform. Tegenwoordig is er een groot aantal websites en applicaties op het web die niet kunnen worden uitgevoerd, tenzij Java op uw computer is geïnstalleerd.

Java is ontworpen voor alle soorten computers, gameconsoles, servers en smartphones, waardoor ze krachtige applicaties kunnen gebruiken. JSP is een afkorting voor Java Server Pages. Je kunt het je voorstellen als een ander ASP.NET of PHP en je hebt alleen een webserver nodig om ermee te kunnen werken. Enkele van de meest populaire webservers die u kunt installeren, zijn Jetty en Apache Tomcat.

Mensen gebruiken JSP op veel verschillende manieren. Met JSP kunt u extra functionaliteiten voor uw website ontwikkelen. Wanneer mensen een nieuw winkelwagentje, forum, boekingssysteem of iets dergelijks aan hun website willen toevoegen, doen ze dit met PHP of JSP. Hiermee kunt u complete webpagina’s maken die zijn gebaseerd op XML of HTML als u voldoende ervaring heeft met de programmeertaal Java.

JSP is niet alleen gemakkelijk te leren en te gebruiken, maar het is ook een geweldige tool voor iedereen die helemaal opnieuw webpagina’s wil bouwen. Er zijn momenteel talloze sites op internet die handleidingen bieden over het leren van deze specifieke programmeertaal. Wil je zelf een website kunnen opzetten en onderhouden, dan is het zeker de moeite waard om Java te leren. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het een geweldige carrièremogelijkheid is, omdat er veel vraag is naar Java-programmeurs.

Het perfecte JSP-hostingplan vinden

Onze uitgebreide lijst met JSP-hostingproviders kan u helpen om het perfecte webhostingplan voor uw websites en applicaties te vinden. We zullen u alleen de bedrijven voorstellen die hoge prestaties leveren tegen betaalbare prijzen, en de meeste zijn ook beginnersvriendelijk. U kunt met Java krachtige en unieke websites bouwen, vooral als u zeer ervaren bent in de taal.

Als u echter niet over de benodigde bronnen beschikt die door uw webhostingprovider zijn verstrekt, heeft u in feite uw tijd verspild. Waar u naar moet streven, is een provider met high-end servers en een klantenserviceteam waarop u altijd kunt vertrouwen.

Sommigen van hen nemen ook de moeite om JSP-scripts en aanvullende nuttige software voor u op de server te installeren, waardoor u kostbare tijd bespaart. De meeste webhostingbedrijven ondersteunen Java niet in hun shared hostingpakketten, wat absoluut prima is omdat JSP meestal meer bronnen nodig heeft dan dat. Laten we nu eens kijken wat elk van de volgende providers te bieden heeft als het gaat om JSP-hosting!

1. A2-hosting

a2hosting-best-jsp-web-hostingA2 Hosting is een van de providers die u nu op de meeste toplijsten op internet kunt zien. Hun hostingplannen zijn erg populair bij bloggers, ontwikkelaars, webmasters en allerlei bedrijven. Bovendien bieden ze ook JSP-hosting aan. Om JSP op de server te kunnen gebruiken, moet u echter een VPS of een dedicated hostingplan kiezen.

Bij A2 Hosting zijn er drie krachtige plannen beschikbaar voor voor Java geoptimaliseerde hosting. Deze ontwikkelaarsvriendelijke, snelle VPS-abonnementen zijn ook redelijk betaalbaar. Hun Entry VPS-abonnement kost slechts $ 5, 00 per maand met 20 GB opslag, 1-core CPU, 2 TB overdracht en 512 RAM. A2 Hosting heeft ook een speciale aanbieding voor u: u kunt uw geld op elk moment terugkrijgen als u niet tevreden bent met de service, er is geen tijdslimiet.

Als geen van de drie plannen geschikt is voor uw behoeften, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt uw eigen plan samenstellen door de gewenste CPU, RAM, opslagruimte en bandbreedte in te stellen. Zelfs als je al een van hun pakketten hebt gekozen, zullen ze je het laten wijzigen totdat je het perfecte plan hebt. Naast de specificaties kunt u een cPanel-licentie kiezen, een van de vele beschikbare Linux-versies en serverlocatie.

Een geweldige functie bij A2 Hosting is dat je root-toegang tot de server krijgt, wat betekent dat je vrij toegang hebt tot de bestanden en deze kunt wijzigen. Als het gaat om dedicated servers, kunt u een abonnement krijgen voor slechts $ 99,59. Dit omvat 8 GB RAM, 2x 500 GB opslagruimte, 10 TB overdracht en 2-core CPU.

2. iPage

ipage-cheap-jsp-web-hostingAls u een betrouwbare JSP-hostingoplossing nodig heeft, kunt u met iPage nooit fout gaan. Net als de meeste andere grote providers, realiseerden ze zich ook dat Java niet ondersteunen op shared hosting niet het beste idee is. Zoals gewoonlijk zijn alleen hun dedicated en VPS-hostingplannen compatibel met Java. Ze besparen u zelfs wat tijd door JSP-scripts vooraf op de server te installeren. Er zijn drie verschillende plannen beschikbaar in hun VPS-sectie.

Door het basisplan te kiezen, krijg je een 1-core CPU, 1 GB RAM, 40 GB opslagruimte en 1 TB bandbreedte voor $ 19,99 per maand. Hun Optimum-plan is de sterkste, terwijl het Business-plan het meest populair is, omdat het de hoeveelheid middelen biedt die voldoende zijn voor de meeste behoeften. Elk van deze abonnementen bevat de volgende extra’s: gratis domeinregistratie voor een jaar, cPanel en root-toegang tot de server.

Naarmate uw JSP-website groeit, zal deze uiteindelijk de bronnen overmatig gaan gebruiken en om een ​​krachtiger plan vragen. In dit geval kunt u van plan wisselen of bepaalde delen van uw plan verbeteren om ervoor te zorgen dat uw website vlekkeloos werkt. Deze flexibiliteit is essentieel als u in de toekomst voor uw website wilt zorgen.

iPage heeft een zeer efficiënt klantenserviceteam dat klaar staat om uw problemen op te lossen. Als u niet tevreden bent met hun service, kunt u uw geld terugkrijgen door uw abonnement binnen de eerste 30 dagen te annuleren. Het goedkoopste dedicated hostingplan bij iPage heet Startup en kost $ 119,99 per maand. Voor de prijs krijg je een 2-core CPU, 4 GB RAM, 500 GB opslagruimte, 6 TB bandbreedte en vrijwel dezelfde extra’s die je krijgt met een VPS-abonnement.

3. BlueHost

bluehost-betrouwbare-jsp-hostingWebhostingplannen die specifiek zijn geoptimaliseerd voor JPS zijn vrij zeldzaam, maar u kunt gemakkelijk een VPS of een speciale server krijgen die dit ondersteunt. BlueHost is een van de providers die deze aanpak volgt. Ze bieden sterke VPS en speciale plannen die helemaal klaar zijn voor JPS. U kunt hetzelfde resultaat behalen als met een typisch voor Java geoptimaliseerd plan, terwijl andere software ook wordt ondersteund.

Op basis van de beoordelingen zijn gebruikers die BlueHost hebben gekozen als hun JSP-hostingprovider meer dan tevreden met de service. Er zijn talloze door het bedrijf aangedreven websites die bloeien en constant verkeer genereren. Of je kiest voor een VPS of een dedicated hostingplan; u kunt Java in drie eenvoudige stappen instellen. Het kan worden gedaan door in te loggen op de server, met een eenvoudige opdracht en vervolgens op Enter te drukken. Alle instructies zijn beschikbaar op hun site.

Op deze manier kunt u de Java 1.5 activeren. Er zijn verschillende andere versies beschikbaar, u hoeft alleen voor elk een ander commando te gebruiken. Als u geïnteresseerd bent in hun VPS-hostingplannen, kunt u kiezen uit drie verschillende opties. Hun meest populaire plan hier is het Enhanced-plan met een 2-core CPU, 60GB SSD, 4GB en onbeperkte bandbreedte voor slechts $ 19,99 per maand.

BlueHost VPS-abonnementen worden geleverd met 1 gratis domein, gratis SSL en verbeterde cPanel-interface. Als je een speciaal plan wilt, dan is de beste keuze wederom hun verbeterde plan dat deze keer $ 99,99 kost. Voor de prijs krijg je een 4-core CPU, 1 TB opslagruimte, 8 GB RAM en 10 TB bandbreedte. Als u niet tevreden bent met de service, kunt u uw geld binnen 30 dagen terugkrijgen.

4. InMotion Hosting

inmotion-professional-jsp-hostingInMotion hosting is de ultieme totaaloplossing die ook krachtige webhostingpakketten biedt voor grote en kleine bedrijven en particulieren. Als u echter wilt dat Java in het plan wordt opgenomen, heeft u niet zoveel opties. De VSP en dedicated servers zijn de enige JSP-vriendelijke plannen die door het bedrijf worden aangeboden. Als u op Java gebaseerde websites of applicaties wilt, is zoiets als een gedeeld plan sowieso niet genoeg.

Mensen zijn zeer tevreden over de technische ondersteuning van InMotion en prijzen de expertise van hun team. Maar als het op Java aankomt, zijn ze niet gekwalificeerd in de applicaties waar mensen meestal mee werken. Daarom, als u midden in een taak zit en vastloopt, moet u mogelijk een externe ontwikkelaar zoeken voor hulp. Als dit geen probleem voor je is, dan is InMotion zeker een van de beste keuzes die je kunt maken.

Hun VPS-abonnement voor beginners kost $ 29,19 per maand met 4 GB RAM, 75 GB opslagruimte en 4 TB bandbreedte. Gratis SSL, speciale IP’s, gratis domeinnaam en cPanel admin-interface zijn allemaal inbegrepen in hun VPS-abonnementen. Omdat uw website op SSD-schijven draait, hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over de snelheid. Zoals je je realiseert, hebben we de CPU niet genoemd in het plan. Dat komt omdat u kunt bepalen hoeveel CPU-kernen u nodig heeft, waardoor u maximale snelheid krijgt voor uw JSP-toepassingen.

Bij InMotion Hosting staat het technische ondersteuningsteam altijd klaar om uw problemen op te lossen en uw vragen te beantwoorden. Je kunt ze bereiken via Skype, live chat of telefoon. Ze kunnen u ook binnen 90 dagen terugbetalen als u niet tevreden bent met het pakket.

5. SiteGround

siteground-best-java-server-pagina's-hostingSiteGround is een handige keuze voor gebruikers die gewoon een goedkope, maar toch betrouwbare service willen. Als u Java correct wilt instellen en een JSP-website wilt maken, raden we u aan een van hun speciale serverplannen te kiezen. Houd er rekening mee dat u niet zomaar een van hun speciale hostingplannen moet kiezen, omdat ze u niet allemaal root-toegang geven.

Als je er een echt JSP-hostingpakket van wilt maken, heb je zeker root-toegang tot de server nodig. Nadat je het juiste plan hebt gekozen, moet je alles wat nodig is voor JSP zelf installeren. SiteGround is ook een van de vele providers die geen hulp bieden als het om Java gaat. Dit geldt niet alleen voor het installatieproces, maar ook voor hun klantenondersteuning.

U kunt echter een soort Java-assistentie krijgen als u extra betaalt. Dit kan voor veel gebruikers een nadeel zijn, maar meer ervaren ontwikkelaars kunnen goed overweg met SiteGround. In het gedeelte Dedicated Servers kunt u kiezen uit drie premium beheerde machines. De eerste genaamd de Entry Server geeft je een Intel Xeon E3-processor met 4 cores, 16GB DDR3 RAM, 480GB SSD-schijf en 10TB aan bandbreedte voor slechts $ 269,99 per maand.

Zorg ervoor dat u, voordat u zich aanmeldt, het datacenter kiest dat zich het dichtst bij uw regio bevindt. Een van de redenen waarom SiteGround zo’n algemeen erkende aanbieder is, is hun sterke klantenondersteuning. Ze kunnen uw problemen oplossen of u op elk moment advies geven via tickets, livechat of telefoon.

6. FatCow

fatcow-budget-jsp-web-hostingFatCow is momenteel niet alleen een grote naam onder webhostingproviders, maar ook een sterke oplossing als het gaat om JSP-hosting. Ze runnen hun datacenters op windenergie, houden de omgeving veilig en zorgen ondertussen voor een aantal krachtige hostingplannen. Hoewel geen van hen specifiek is geoptimaliseerd voor Java, kun je nog steeds een van hun VPS of speciale plannen kiezen.

Het mooie is dat FatCow ervoor zorgt dat het JSP-script al op de server is geïnstalleerd wanneer u het gaat gebruiken, wat u kostbare tijd bespaart. Laten we nu hun betaalbare VPS-plannen bekijken. U kunt kiezen uit drie opties, te beginnen met het basisplan dat $ 19,99 per maand kost met een 1-core CPU, 1 GB RAM, 40 GB opslagruimte en 1 TB bandbreedte. Alle VPS-abonnementen bevatten een gratis IP-adres, gebruiksvriendelijk cPanel, gratis domein en toegang tot de root van de server voor volledige controle.

FatCow-cloudservices bieden u veel flexibiliteit, zodat u uw plan wanneer u maar wilt kunt omzetten in een krachtiger plan. Omdat ze u in een fractie van een seconde van plan laten veranderen, ervaart uw website helemaal geen downtime. Hun speciale Startup-abonnement wordt geleverd met een 2-core processor, 4 GB RAM, 500 GB opslagruimte en 5 TB bandbreedte voor een prijs van $ 119,99 per maand.

Door FatCow als uw webhostingprovider te kiezen, krijgt u een enorme hoeveelheid functies en software. Elke gebruiker kan onbeperkt databases, FTP-accounts, domeinen en subdomeinen aanmaken. Bovendien krijgt u buiten het configuratiescherm een ​​breed scala aan cPanel-add-ons en andere handige tools.

7. LiquidWeb

liquidweb-beste-jsp-hosting-providerAls u op zoek bent naar krachtigere JSP-hostingplannen die ook duurder zijn, moet u zeker voor LiquidWeb kiezen. Deze provider heeft over het algemeen het type webhostingplannen dat is gericht op bedrijven die meer willen investeren in een webhostingplan en er meer waarde uit willen halen. Een ander groot voordeel van hen is dat hun klantenserviceteam ook klaar staat om meer hulp te bieden dan de gemiddelde aanbieder in de branche.

LiquidWeb-abonnementen worden geleverd met een uitgebreide hoeveelheid functies, terwijl u ook ondersteuning krijgt voor een overvloed aan software, waaronder Java-ondersteuning. Door een van hun plannen te kiezen, krijg je alles wat je nodig hebt voor het ontwikkelen van high-end op JSP gebaseerde websites en applicaties. Neem voordat u een keuze maakt contact op met hun technische ondersteuningsteam, want zij zullen advies geven over welke van hun plannen u moet kiezen op basis van uw behoeften.

Uw website wordt aangedreven door eersteklas hardware, inclusief SSD-harde schijven die zorgen voor een razendsnelle snelheid. Het maakt niet uit welk platform of programmeertaal u gebruikt om uw website te ontwikkelen, hun plannen zullen ongetwijfeld zorgen voor snelle laadtijden van pagina’s. Dit betekent ook dat LiquidWeb u gemakkelijk de weg kan banen naar de hoogste SEO-ranglijst, zodat u uw concurrentie voor kunt blijven.

Als je een VPS-abonnement bij LiquidWeb wilt, kun je hun eerste pakket proberen, dat slechts $ 59 per maand kost. Het geeft je 2 GB RAM, een CPU met 2 cores, 40 GB opslag en 5 TB bandbreedte. Je kunt ook hun speciale servers proberen, waarbij het eerste abonnement $ 199 per maand kost en wordt geleverd met een 4-core Intel Xeon, 500 GB opslag, 16 GB RAM en 5 TB bandbreedte. Licenties voor cPanel en Plesk zijn ook inbegrepen in hun pakketten.

8. InterServer

interserver-kwaliteit-jsp-hostingBij InterServer zijn de webhostingplannen die u de meeste functies, prestaties en flexibiliteit bieden, hun Cloud VPS-plannen. In hun VPS-sectie kun je kiezen voor de Linux- of Windows-cloudoptie. Zodra je het besturingssysteem hebt geselecteerd, zijn er 16 verschillende niveaus waaruit je kunt kiezen. Er is het meest eenvoudige plan dat u 1 CPU-kern, 1 GB RAM, 25 GB opslag en 1 TB overdracht biedt voor $ 6,00 voor Linux en $ 10,00 per maand voor Windows.

Ze voorzien u van razendsnelle JSP-hosting en voorzien uw website en applicaties van de nieuwste hardware, waaronder SSD-harde schijven. Als uw website de grenzen van de service verlegt, kunt u om meer bronnen vragen en deze direct verkrijgen zonder enige downtime te ervaren. Met InterServer zult u in het algemeen niet veel downtime ervaren omdat ze de server-uptimes consistent boven 99,9% houden.

Hun VPS-plannen zorgen er ook voor dat uw gegevens beveiligd zijn, aangezien elke gebruiker regelmatig back-ups en snapshots krijgt. InterServer geeft u root-toegang tot de server, waardoor u volledige controle heeft over de software waarmee u wilt werken. De provider zorgt ervoor dat er tal van zeer populaire scripts vooraf op de server zijn geïnstalleerd, inclusief Java.

Ze stellen u zelfs in staat om volledig uitgeruste JSP-hosting voor uzelf in te stellen met alle software die nodig is om eersteklas Java-applicaties te maken. Al met al is InterServer zeker een goede keuze voor beginnende Java-ontwikkelaars met de betaalbare prijzen en hoge flexibiliteit. Hoewel er helemaal geen geld-terug-garantie is, zijn de meeste gebruikers meer dan tevreden met hun service.

9. HostGator

hostgator-premium-jsp-web-hostingAls u een betrouwbare en krachtige JSP-hostingprovider wilt, hoeft u niet lang te zoeken om HostGator te vinden. Dit bedrijf is een van de grootste namen in de webhosting-industrie. Van bloggers tot grote bedrijven, iedereen kan bij deze provider een plan vinden dat bij hun behoeften past. Als je JSP met Tomcat en servlet-container wilt instellen, heb je genoeg plannen beschikbaar op hun VPS en speciale sectie die ze allemaal ondersteunen.

Als het gaat om dedicated hosting, kunt u uw op Java gebaseerde website uitvoeren op een Linux- of een op Windows gebaseerd plan. Een instapmodel VPS-abonnement bij HostGator kost slechts $ 29,95 per maand en wordt geleverd met een overvloed aan functies. De specificaties omvatten 2 GB RAM, 2-core CPU, 120 GB opslagruimte en 1,5 TB bandbreedte. In plaats van u te dwingen om alles wat met Java te maken heeft zelf op de server te installeren, zal HostGator u een plezier doen.

Ze zullen Tomcat 7 of 5.5 installeren via het Plesk-configuratiescherm, afhankelijk van uw keuze zal de advertentie niet om een ​​cent vragen. Als je een andere versie verkiest, hoef je alleen contact op te nemen met hun ondersteuningsteam en het zal geen probleem zijn. Dat is in feite al de JSP-ondersteuning die deze provider te bieden heeft, omdat u geen klantenondersteuning kunt krijgen voor uw Java-gerelateerde taken.

Als je een dedicated server wilt, kun je voor hun Value Server-abonnement gaan voor $ 119,00. Deze geeft je een 4-core Intel Xeon, 8 GB RAM, 1 TB opslagruimte en onbeperkte bandbreedte.

10. HostPapa

hostpapa-goedkope-java-server-pagina's-hostingHostPapa staat bekend als een van de meest populaire keuzes bij kleine bedrijven en website-eigenaren die op het punt staan ​​hun online aanwezigheid te vestigen. Als u net begint, is een van hun VPS-hostingplannen meer dan genoeg voor uw op JSP gebaseerde websites of applicaties. In termen van hun hardware en services worden ze elk jaar beter en de recensies die het bedrijf op het web prijzen, hebben het ook opgemerkt.

Bij HostPapa worden uw websitegegevens beveiligd door regelmatige back-ups, ongeacht het plan dat u kiest. Volgens hun statistieken is de uptime van de server consistent hoger dan 99,99%. Dit is zeer gunstig voor online bedrijven omdat ze zelfs na een paar minuten serveronderbreking geld kunnen verliezen. Bij elk HostPapa VPS-abonnement krijgt u ook een cPanel en WHM voor eenvoudig webhostingbeheer. Ze geven u ook SSH-toegang op rootniveau tot de server, wat altijd veel helpt als u op Java gebaseerde websites en applicaties uitvoert.

Bij HostPapa kunt u uw hostingpakket aanpassen zodat het altijd de vereiste prestaties levert. Ze staan ​​klaar om u te voorzien van alle nuttige add-on die u nodig heeft op uw website met Softaculous. Deze bibliotheek geeft je toegang tot meer dan 400 applicaties. Als u hulp nodig heeft, kunt u rekenen op hun bekroonde ondersteuning. Ze zijn bereikbaar via telefoon, chat en e-mail in vier verschillende talen.

Als je net begint met JSP, wil je misschien hun Plus VPS-abonnement uitproberen. Het kost slechts $ 19,99 en naast de overvloed aan functies, krijg je CPU met 4 cores, 1,5 GB RAM, 50 GB opslag en 1 TB overdracht.

Conclusie

Als het gaat om het bouwen van een webapplicatie met Java, zijn er talloze JSP-hostingopties waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw hostingbehoeften en budget. In de bovenstaande lijst hebben we de beste JSP-hostingbedrijven gepresenteerd die er zijn. Hoewel deze hostingproviders geen voor Java geoptimaliseerde hosting aanbieden, staan ​​ze Java toe op sommige van hun servers.

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen bij het kiezen van een betrouwbare JSP-hostingprovider. Als u ervaring heeft met de hierboven genoemde of andere JSP-webhostingbedrijven, deel dan uw mening in de onderstaande opmerkingen. We stellen alle opmerkingen en feedback op prijs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map