15 beste Java-webhostingproviders

01.06.2020
Beste hosting '15 beste Java-webhostingproviders
0 25 мин.

beste-java-hosting-providers-2019


In dit artikel gaan we de Java-webhostingservices bekijken die u de meeste waarde voor de prijs kunnen opleveren. Dit zal een geweldige bron zijn voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar krachtige hostingplannen waarop ze volledig kunnen vertrouwen. U zult meer te weten komen over de grootste namen in de branche en de functies, ondersteuning en hardware die ze bieden.

Vervolgens gaan we uitleggen wat Java is, waarom mensen het gebruiken en enkele interessante feiten. In de tweede helft van ons artikel gaan we 15 van de beste Java-webhostingproviders naar onze mening. We zullen wijzen op enkele van de belangrijkste kenmerken van elke provider en de services waar ze bijzonder goed in zijn. Laten we zonder verder oponthoud beginnen!

Wat is Java en waarom zou u het moeten gebruiken??

Java is een van de meest populaire programmeertalen. Het belangrijkste concept van Java is dat u helemaal geen numerieke codes hoeft te schrijven. Je kunt een heel programma schrijven door Engelse woorden als commando’s te gebruiken. Dit betekent ook dat het voor gebruikers veel gemakkelijker is om de taal te schrijven en te lezen in vergelijking met andere programmeertalen.

Omdat we volgens de grammaticaregels moeten spreken, moeten Java-programmeurs tijdens het schrijven van het programma ook een aantal regels volgen. Dit noemen we syntaxis. Natuurlijk is de reeks opdrachten die door de gebruiker is geschreven niet de uiteindelijke vorm van het programma. Voordat het klaar is om te worden uitgevoerd, moet Java het in numerieke codes vertalen, zodat de machine het kan verwerken.

Het verhaal van Java

best-java-hosting-providersDe allereerste versie van Java was het resultaat van een project in 1991 en de voornaam was Oak. James Gosling was de leider van het team van Sun Microsystems en hij had een eik in zijn kantoor, zo kreeg de taal de naam. Terwijl ze eraan werkten, veranderden ze eerst de naam in Groen en vervolgens in Java. Het belangrijkste idee achter Java was om een ​​methode te ontwikkelen om het publiek van interactieve televisie te voorzien. Het bleek echter dat de taal destijds te geavanceerd was voor de digitale kabeltelevisie-industrie.

De eerste versie van Java kwam uit in 1996 en ze begonnen het in plaats daarvan op internet te gebruiken. Het werd een tool waarmee mensen hun website interactief maakten door animaties aan de pagina’s toe te voegen. Java werd gedistribueerd door Sun Microsystems tot 2010, toen Oracle het bedrijf overnam. Sinds de eerste release van Java zijn er tal van updates verschenen, waarvan de laatste de Java SE 10 is. Tegenwoordig is het zo populair dat je in principe een onderwerp informatica niet kunt aanraken en niets over Java hoort.

Dit is waarom je Java zou moeten gebruiken

Bij Sun Microsystems en later bij Oracle richtten ze zich altijd op een paar belangrijke principes. Ze wilden iets voor beginners maken, draagbaar, goed gestructureerd en veilig. Als gevolg hiervan voldeden de eerste en de volgende versies van Java allemaal aan deze hoofdideeën en trokken ze steeds meer gebruikers naar deze programmeertaal. De belangrijkste redenen waarom u Java zou moeten gebruiken, zijn de volgende:

 • Het is betrouwbaar – De fouten gemaakt door de programmeur leiden uiteraard tot fouten. Deze fouten kunnen echter worden verminderd door de programmeertaal te verbeteren. Java besloot om objectgeoriënteerd programmeren aan de vergelijking toe te voegen, wat tot veel betere resultaten leidde.
 • Eersteklas beveiliging – Een van de plannen van de ontwikkelaar met Java was om het populair te maken bij gebruikers van mobiele apparaten. Als u wilt dat Java op mobiele apparaten werkt, moet u hen toestaan ​​gegevens via netwerken te verzenden en te ontvangen. Dit soort processen vereist eersteklas beveiliging zodat de gegevens niet kunnen worden gelekt. Als gevolg hiervan werd Java een van de veiligste programmeertalen ter wereld.
 • Niet afhankelijk van het platform – U kunt Java op elk apparaat gebruiken, inclusief grote en kleine apparaten, waardoor het een volledig draagbare programmeertaal is. Het kan op elk besturingssysteem worden geïnstalleerd; Java is helemaal niet afhankelijk van de software of hardware-omgeving.
 • Beginnersvriendelijke taal – Java is voornamelijk gebaseerd op de programmeertaal C ++. C ++ is natuurlijk veel gecompliceerder dan Java, maar het is nog steeds erg krachtig. Ze wilden iets creëren dat de sterke punten van C ++ behoudt en verder verbetert, terwijl het nog steeds gemakkelijk te gebruiken is.

Webhostingproviders en Java

Hoewel Java tegenwoordig door de meeste webhostingproviders wordt ondersteund, nemen veel van hen het niet op in hun shared hostingpakketten. Mogelijk moet u kiezen voor een VPS of zelfs een dedicated serverplan en beide kosten meer dan een gedeeld hostingplan. Zodra u het webhostingplan heeft gevonden dat het beste bij u past, kunt u uw Java-website in een mum van tijd opzetten.

Als een webhostingbedrijf Java in hun pakket aanbiedt, betekent dit in feite dat u een reguliere hostingservice krijgt met alle benodigde Java-applicaties beschikbaar. Zelfs als u een provider vindt die Java ondersteunt in hun gedeelde webhostingplannen, is het veel beter om in plaats daarvan voor de VPS-optie te gaan. Elke ervaren ontwikkelaar kan je vertellen dat Java-applicaties meestal veel bronnen vergen.

In plaats van te aarzelen tussen gedeelde en VPS-hosting, moet u het liever naar een hoger niveau tillen en kiezen voor VPS of dedicated hosting. Omdat we het hebben over een zeer populaire programmeertaal, is er veel vraag naar krachtige Java-hostingplannen. Het kan veel tijd kosten om te kiezen als u niet de krachtigste webhostingproviders op één plek heeft beoordeeld.

Gelukkig hebben we 15 van de beste Java-hostingproviders hier in ons artikel. Blijf lezen en we zullen u helpen beslissen welke het beste bij u past! Maar voordat we op details ingaan, is hier de volledige lijst met de beste Java-hostingbedrijven:

 1. InMotion Hosting – vanaf $ 29,19 / maand
 2. BlueHost – vanaf $ 19,99 / maand
 3. HostGator – vanaf $ 29,95 / maand
 4. A2Hosting – vanaf $ 5 / maand
 5. InterServer – vanaf $ 6 / maand
 6. iPage – vanaf $ 19,99 / maand
 7. LiquidWeb – vanaf $ 59 / maand
 8. SiteGround – vanaf $ 269 / maand
 9. FatCow – vanaf $ 19,99 / maand
 10. DreamHost – vanaf $ 13,75 / maand
 11. Hostinger – vanaf $ 8,16 / maand
 12. TMD Hosting – vanaf $ 19,97 / maand
 13. Host1Plus – vanaf $ 15 / maand
 14. GreenGeeks – vanaf $ 39,95 / maand
 15. FastComet – vanaf $ 59,95 / maand

Laten we nu elke Java-hostingprovider in detail bekijken:

1. InMotion Hosting

inmotion-best-java-hostingInMotion-hosting heeft geen specifieke set plannen die uitsluitend beschikbaar is voor Java-hosting, maar u kunt er een kiezen uit hun krachtige VPS-hostingplannen. Ze ondersteunen alleen Java met hun drie beschikbare VPS-abonnementen, dus je kunt hun gedeelde of speciale hostingplannen vergeten. Om te beginnen kun je hun VPS-1000-abonnement kiezen dat slechts $ 29,19 per maand kost. Het wordt geleverd met 4 GB RAM, 75 GB opslag, 4 TB bandbreedte en gratis SSL.

Hoewel je naast Java wat extra’s krijgt, zoals Tomcat en JPS, kun je de technische ondersteuning nog steeds niet vragen over dit soort dingen. Ze zijn echter zeer ervaren in alle andere delen van de webhostingservice en u kunt op elk moment contact met hen opnemen. Door je aan te melden voor een van hun VPS-abonnementen, krijg je ook cPanel voor serverbeheer.

InMotion zorgt ervoor dat je volledig beschermd bent tegen DDoS-aanvallen. De hoge prestaties worden gegarandeerd door de nieuwste hardware, inclusief SSD-harde schijven. Website- en toepassingsgegevens kunnen beschadigd raken of verloren gaan als er zich een probleem voordoet, maar daarom worden back-ups uitgevonden. InMotion biedt gratis back-ups en snapshots, zodat u terug in de tijd kunt gaan en uw gegevens kunt ophalen wanneer u maar wilt.

U kunt één keer per dag snapshots maken, wat meestal wordt aanbevolen voordat u wijzigingen aanbrengt op de server of website. De gratis back-ups zijn automatisch en maken ongeveer elke dag een kopie van uw gegevens. Deze provider geeft u 90 dagen om een ​​van hun plannen uit te proberen, wat voldoende tijd is om te beslissen of u de service wilt of niet.

2. BlueHost

bluehost-best-java-hostingNog een andere veelzijdige webhostingprovider die eersteklas plannen biedt voor bedrijven en particulieren. Bij BlueHost vindt u ten minste drie opties voor elk type webhostingservice, waaronder shared, cloud, dedicated of VPS-hosting. Hiervan ondersteunen alleen hun VPS en speciale plannen Java en webpagina’s die zijn gebaseerd op JSP.

Voor beginners is het standaard VPS-abonnement voor $ 19,99 per maand misschien een goed idee. Het meest aanbevolen abonnement door BlueHost is het tweede, Enhanced VPS-abonnement dat $ 29,99 per maand kost. Hoewel alle drie de plannen veel handige functies hebben, moet u ervoor zorgen dat het hostingplan voldoende prestaties biedt voor uw behoeften. Als je iets nog sterker nodig hebt dan deze drie, kun je ook voor een dedicated server gaan.

Van het goedkoopste VPS-abonnement tot de duurste dedicated server, de kosten verschillen gelijk. Je kunt een dedicated server krijgen voor slechts $ 79,99 per maand, terwijl het Ultimate VPS-abonnement $ 59,99 kost. Door de kennisbank van BlueHost te bezoeken en de instructies te lezen, kunt u snel Java instellen in drie eenvoudige stappen. Je zult eindigen met de 1.8-versie van Java, de nieuwste open-source versie.

Met hun VPS-abonnementen krijg je ook een verbeterde versie van het cPanel-configuratiescherm en enkele extra tools die VPS-beheer en WHM-controle eenvoudiger maken. Ze hebben een professioneel supportteam dat altijd bereikbaar is. U kunt ze bellen als u een probleem tegenkomt of als u hulp wilt bij taken met betrekking tot uw server of website. Al met al is BlueHost volledig Java-vriendelijk en ten zeerste aanbevolen voor elke ontwikkelaar of website-eigenaar.

3. HostGator

hostgator-best-java-hostingHostGator is momenteel een van de grootste en meest geadverteerde bedrijven in de webhostingindustrie. Ze bieden ook allerlei soorten webhostingplannen en domeinnamen. Mensen gebruiken hun diensten op grote schaal voor het maken van blogs, portfoliowebsites, online winkels en andere bedrijfswebsites. Ze bieden krachtige oplossingen voor Java-hosting door Tomcat te ondersteunen bij al hun speciale of VPS-webhostingplannen.

Bij HostGator zijn zowel Windows- als Linux-servers beschikbaar. Als je een Linux-gebruiker bent, kun je Tomcat toevoegen aan je cPanel-configuratiescherm. Als u in plaats daarvan voor Windows kiest, krijgt u een Plesk-configuratiescherm dat ook Tomcat ondersteunt. Hun team kan geen ondersteuning bieden voor het configureren van uw Java-applicaties, dus het is allemaal aan u.

Ze kunnen echter zowel de 5.5- als de 7-versie van Tomcat voor u installeren en u kunt Tomcat ook via telefoon of chat aanvragen. Deze dienst is geheel gratis. Bij elk van hun VPS-abonnementen krijg je 2 speciale IP-adressen, terwijl hun toegewijde serverplannen worden geleverd met 3-5 speciale IPv4 IP-adressen. U kunt root-toegang voor de server hebben als u scripts of apps wilt installeren.

Als u problemen tegenkomt, kunt u op elk moment contact opnemen met hun bekroonde ondersteuning. Ze zijn bereikbaar via telefoon, ticket of chat. HostGator heeft ook een mooie lijst met video-tutorials waar je meteen de oplossing voor veel van je problemen kunt vinden. Uw gegevens gaan op geen enkele manier verloren, omdat ze wekelijkse automatische back-ups maken die er altijd zijn voor noodgevallen.

4. A2-hosting

a2hosting-best-java-hostingHet maakt niet uit of je een website wilt voor persoonlijk gebruik of voor een heel bedrijf; A2 Hosting heeft zeker een webhostingplan dat bij u past. Ze hebben niet alleen de gebruikelijke speciale, VPS- en shared hosting-opties, maar u kunt ook kiezen uit talloze softwarespecifieke oplossingen. Kies gewoon de software die u nodig heeft voor uw werk en zij zullen u de juiste webhostingplannen laten zien.

Ze hebben bijvoorbeeld drie verschillende opties voor Java-hosting voor betaalbare prijzen. Hun Entry-pakket kost $ 5 per maand, het Mid-abonnement is $ 10 per maand, terwijl je het Elite-abonnement voor slechts $ 15 kunt krijgen. Als u de beste prestaties voor de waarde wilt, moet u het Mid-plan kiezen, waarmee u 30 GB opslagruimte, 2 TB overdracht en 1 GB RAM krijgt.

Bij A2 Hosting zijn de prestaties altijd gegarandeerd, wat betekent dat uw op Java gebaseerde applicaties en websites sneller zullen draaien dan de wind. Hoewel het nu een standaard is onder webhostingproviders, streeft A2 Hosting er ook naar om hun uptime boven 99,9% te houden. Hun VPS-plannen worden geleverd met een tool genaamd Webuzo die met één klik voor je Java-installatie zorgt.

Als er een nieuwe versie van Java uitkomt, ontvang je direct een e-mail met een link waarmee je de update kunt toepassen. Een ander ding dat gunstig is voor een ontwikkelaar, is dat A2 Hosting je root-toegang geeft tot hun servers. Dit betekent dat u de bestanden op uw server op elk moment kunt beheren. En dit waren slechts enkele van de enorme hoeveelheid extra’s die de provider aanbiedt.

5. InterServer

interserver-best-java-hostingBij InterServer kunt u kiezen uit 16 verschillende VPS-hostingplannen, afhankelijk van het aantal CPU-cores, opslag, RAM en overdracht dat u wilt gebruiken. Deze plannen zijn ook beschikbaar voor Linux en Windows met een aanzienlijk verschil in de twee prijzen. Het eerste abonnement voor Linux kost bijvoorbeeld $ 6 per maand, terwijl het voor Windows $ 10 per maand is. InterServer ondersteunt honderden software, waaronder Java met extra tools en containers.

U krijgt tal van functies met een InterServer-abonnement, maar als u er meer wilt toevoegen, kunt u ze een voor een kopen bij hun Upgrades-sectie. Nadat je daar boodschappen hebt gedaan, zijn de door jou gekozen extra’s binnen 15 minuten actief. Ze bieden ook een beginnersvriendelijk bedieningspaneel samen met het pakket. Als het gaat om klantenondersteuning, hebben ze een bekroond team van experts. U kunt ze bellen wanneer u een probleem ondervindt of gewoon wat advies wilt over uw hosting of website.

Met de InterServer-beheerinterface kunt u vrijelijk snapshots beheren en om back-up vragen, zodat uw gegevens veilig kunnen blijven. Ze hebben een krachtig systeem opgezet dat hun uptime boven 99,9% houdt, waardoor InterServer een absoluut betrouwbare provider is. Mocht je downtime ervaren, dan geven ze direct je geld terug. Naast Java ondersteunen ze tal van andere programmeertalen die handig kunnen zijn voor ontwikkelaars. Velen van hen zijn al geïnstalleerd zodra u zich aansluit bij een van hun plannen. U krijgt ook root-toegang tot de server, wat betekent dat u software voor installatie en configuratie kunt toevoegen wanneer u maar wilt.

6. iPage

ipage-best-java-hostingDit is zeker een van de beste deals die u op internet kunt vinden, aangezien iPage niet alleen betaalbare abonnementen biedt, maar ook wordt erkend als een van de beste Java-hostingproviders in de branche. Natuurlijk ondersteunt deze, zoals de meeste op Java gebaseerde providers, ook de programmeertaal met krachtige VPS en speciale hostingplannen. Bovendien krijgt u vooraf geïnstalleerde JSP-scripts zodat u zich zo snel mogelijk op uw werk kunt concentreren.

Er zijn tot nu toe veel gebruikersrecensies die iPage prijzen als een van de beste opties voor op Java gebaseerde websites en applicaties. Je kunt hun Basic VPS-abonnement altijd uitproberen voor $ 19,99 per maand en zien hoe hun service voor jou werkt, en vervolgens opschalen naar het plan dat perfect bij je behoeften past. Het wordt geleverd met een 1-core CPU, 1 GB RAM en 40 GB schijfruimte en 1 TB bandbreedte. Alle drie VPS-abonnementen bevatten een cPanel-configuratiescherm, beheerde ondersteuning en u kunt ook op elk moment om root-toegang tot de server vragen.

Hun lage kosten kunnen u in verwarring brengen, maar iPage heeft een geweldige reputatie als het gaat om prestaties van webhosting. Als je meer nodig hebt dan hun sterkste VPS-plannen, kun je kiezen voor een speciaal plan. Het Starter-abonnement kost slechts $ 119,99 per maand met een 2-core CPU, 4 GB RAM, 500 GB schijfruimte en 5 TB bandbreedte. Zowel de VPS als speciale abonnementen zijn zeer flexibel en worden geleverd met tal van functies die u kunnen helpen groeien. Plannen bij iPage kunnen worden opgeschaald wanneer u denkt dat uw website of app meer pk’s nodig heeft.

7. LiquidWeb

liquidweb-best-java-hostingLiquidWeb is gemaakt voor ontwikkelaars en bedrijven die een krachtige Java-hostingoplossing nodig hebben die niet per se goedkoop is. De hogere prijs betekent ook dat hun team klaar staat om u te helpen met alles om uw werk gemakkelijker te maken. Er is een breed scala aan functies en ondersteunde software beschikbaar in al hun hostingplannen. LiquidWeb wordt sterk aanbevolen voor diegenen die naadloos willen werken aan complexe Java-gebaseerde websites.

Ze hebben een behulpzaam technisch ondersteuningsteam dat klaar staat om u te helpen bij het oplossen van problemen. U kunt ook contact met hen opnemen als u niet zeker weet welke van hun webhostingplannen het meest bij u past. Ze voorzien uw websites en applicaties van de nieuwste hardware en slaan uw gegevens op supersnelle SSD-harde schijven op. Het maakt niet uit of uw website is gebaseerd op Java of een andere programmeertaal, uw bezoekers zullen dezelfde hoge laadtijden ervaren.

De eersteklas prestaties van LiquidWeb helpen u om uw concurrentie voor te blijven en uw SEO-ranglijst aanzienlijk te verbeteren. U kunt kiezen uit vijf speciale en VPS-hostingplannen die geweldige prestaties garanderen voor Java-websites en -toepassingen. Ze stellen u in staat om indien nodig over te schakelen naar een krachtiger plan of om een ​​oplossing op maat te vragen die perfect bij uw bedrijf past.

De prijzen voor hun cloud-VPS-abonnementen beginnen bij $ 59 per maand, wat je 40 GB SSD, 2 GB RAM, 5 TB bandbreedte en een 2-core CPU biedt. Als je een dedicated server wilt, kun je er een krijgen voor slechts $ 199 per maand met Intel Xeon CPU 4-core CPU, 16GB RAM, 500GB SSD en 5TB bandbreedte. Natuurlijk zijn cPanel en Plesk inbegrepen in alle plannen.

8. SiteGround

siteground-best-java-hostingSiteGround staat op dit moment bekend als een van de meest veelzijdige webhostingproviders. Ze hebben ook krachtige oplossingen voor bedrijven, ontwikkelaars en individuen. Als het echter om Java-hosting gaat, is dit een van de bedrijven die de minste keuze bieden. Als u wilt dat Java in het pakket wordt opgenomen, moet u een van hun speciale serverplannen kiezen.

Zodra u zich aanmeldt voor een van hun speciale plannen, geven ze u root-toegang en kunt u Java volledig instellen voor uw werk. Er zullen geen vooraf geïnstalleerde tools, scripts of iets dergelijks zijn. Als u wilt dat hun technische ondersteuningsteam u helpt met Java, moet u een extra prijs betalen voor de service. Hun hostingplannen kosten meer dan het gemiddelde Java-hostingplan op de markt, zelfs als je hun extra services niet nodig hebt.

Is het het waard? Als u een betrouwbare webhostingservice wilt die uw website topprestaties levert, dan is dat zeker het geval. Ze zijn niet gericht op Java-hosting, maar ze laten je nog steeds alles installeren wat je wilt. Bovendien krijg je een uitgebreid aantal functies. Hun webhostingplannen zijn afhankelijk van de nieuwste hardware.

Mocht u een probleem tegenkomen met betrekking tot de hostingservice of uw website, dan kunt u op elk moment contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of chat. Hun inzending kost $ 269 per maand en je krijgt Intel Xeon 4-core CPU, 16GB DDR3 RAM, 480GB SSD en 10TB bandbreedte.

9. FatCow

fatcow-best-java-hostingFatCow is populair bij allerlei soorten bedrijven en individuen, maar ook bij degenen die betrouwbare Java-hosting willen. Ze bieden geen webhostingplannen die specifiek zijn geoptimaliseerd voor Java, maar het is een van de programmeertalen die worden ondersteund in hun VPS en speciale plannen. In feite is JSP vooraf op de server geïnstalleerd zodra u zich aanmeldt bij een van de twee alternatieven, zodat u snel aan uw eerste toepassing kunt werken.

Deelnemen aan een FatCow-hostingplan biedt tal van voordelen. U krijgt cPanel waarmee u eenvoudig uw website en hostingplan en root-toegang tot de server kunt beheren. Als uw website meer kracht vraagt, kunt u de prestaties onmiddellijk opschalen. Daarnaast krijg je tal van vooraf geïnstalleerde scripts, handige functies voor je cPanel, onbeperkte domeinen, FTP-accounts en MySQL-databases.

Zoals gewoonlijk start u het plan met een gratis domeinregistratie. Ze hebben een ondersteuningsteam dat klaar staat om uw vragen te beantwoorden en uw problemen 24/7 op te lossen, waar gebruikers tot nu toe redelijk tevreden mee zijn. Het Basic VPS-abonnement met een single-core CPU, 1 GB RAM, 40 GB opslag en 1 TB bandbreedte kost slechts $ 19,99 per maand.

Als u liever een dedicated server kiest, kunt u voor hun opstartplan kiezen voor $ 119,99 per maand met een 2-core CPU, 4 GB RAM en 500 GB opslag en 5 TB bandbreedte. Deze wordt sterk aanbevolen voor kleine, maar snelgroeiende bedrijven die een betrouwbaar plan voor de lange termijn nodig hebben. U kunt hun service uitproberen en als u niet tevreden bent, kunt u uw geld de eerste maand terugkrijgen.

10. DreamHost

dreamhost-best-java-hostingEen grote verscheidenheid aan bedrijven en individuen kiest DreamHost wanneer ze op zoek zijn naar hoogwaardige webhosting voor hun website. Hun service is afhankelijk van de nieuwste hardware- en softwaretechnologie, zodat u naadloos kunt werken op uw Java-website. Zoals vermeld door DreamHost, wordt Java vooraf geïnstalleerd op al hun servers.

Als u echter wilt dat alle functies beschikbaar zijn, moet u ze configureren door een van hun speciale of VPS-plannen te kiezen. U kunt Java-servlets instellen op speciale en VPS-abonnementen, terwijl JSP en Tomcat alleen werken op speciale abonnementen. Elk DreamHost-abonnement biedt u een overvloed aan functies en tools waarmee u snel en effectief online kunt gaan.

Ze slaan alle website- en toepassingsgegevens op SSD-harde schijven op, waardoor de prestaties op het hoogst mogelijke niveau blijven. U kunt kiezen uit 4 verschillende VPS-abonnementen. Hun basisabonnement kost slechts $ 13,75 per maand, wat zeker een van de goedkoopste VPS-abonnementen is die je kunt vinden. Het pakket bevat 1 GB RAM, 30 GB opslag, onbeperkte bandbreedte en domeinen.

Met de VPS-abonnementen krijg je een beginnersvriendelijk controlepaneel, RAM en opslag die op elk moment kan worden uitgebreid en SSL met 1 klik. Als u een speciale server nodig heeft, beginnen hun prijzen bij $ 169 per maand. Hun speciale plannen omvatten DDoS-bescherming, volledige root-toegang, RAID 1-opslag, serverbewaking en meer. Omdat DreamHost veel vertrouwen heeft in hun diensten, garanderen ze een uptime van 100%. Hun VPS-hostingplannen zijn klaar om websites en applicaties van elke omvang aan te drijven.

11. Hostinger

hostinger-best-java-hostingHostinger is zeker een van de webhostingproviders die krachtige plannen aanbieden voor goedkope prijzen. Als u kosteneffectief wilt zijn, kunt u overwegen om u aan te melden bij een van hun gedeelde of VPS-plannen. Houd er echter rekening mee dat alleen hun VPS-plannen Java-applets of JSP ondersteunen, terwijl hun gedeelde plannen alleen JavaScript ondersteunen. Toch heb je genoeg opties, aangezien Hostinger 6 verschillende VPS-hostingplannen biedt.

Elk van de plannen is ontworpen om u de maximale waarde voor de prijs te geven. Hun VPS-plannen zijn gebaseerd op Linux-servers en geven je de volledige SSH-root als een dedicated server. Als je het vergelijkt met de meest gedeelde webhostingprijzen op het web, blijkt dat Hostinger bijna dezelfde prijzen heeft ingesteld voor hun VPS-abonnementen. Het eerste abonnement kost slechts $ 8,16 per maand en wordt geleverd met 20 GB SSD, 1 GB RAM, 2,4 GHz CPU en 1 TB bandbreedte.

Je kunt het opschalen tot 8 GB RAM, 160 GB SSD, 6 TB bandbreedte en 14,4 GHz CPU, wat $ 65,56 per maand kost. Dit zijn onverslaanbare prijzen en elk plan biedt u ook tal van handige functies. Hun ondersteuningsteam staat altijd voor u klaar als u hulp nodig heeft en doet hun best, zelfs als u zich heeft aangemeld voor een onbeheerd plan. Alles met betrekking tot hun infrastructuur en webhostingservice kan 24/7 via live chat worden opgevraagd. Hostinger zorgt ervoor dat u uw gegevens indien nodig kunt herstellen, zodat u via uw cPanel back-ups kunt maken en beheren.

12. TMD-hosting

tmdhosting-best-java-hostingBij TMD Hosting vindt u een aantal opties voor alle soorten webhostingoplossingen voor betaalbare prijzen. Als je een betrouwbare Java-hostingprovider wilt, kun je hier niet fout mee gaan. U hoeft alleen het plan te kiezen dat voldoende bronnen voor uw website biedt en u kunt aan de slag met Java. De TMD-hostingplannen die vooral Java-gebruikers ten goede komen, zijn hun VPS-hostingoplossingen.

Als je voor een VPS-abonnement kiest, krijg je Tomcat virtuele hosting die draait op SSD harde schijven. Daarnaast worden de gegevens in een aparte omgeving op hun servers opgeslagen, waardoor je website razendsnel draait. U kunt kiezen uit vijf verschillende VPS-abonnementen, afhankelijk van de gewenste prestaties. Naarmate uw website groeit, kunt u de bronnen te veel gaan gebruiken. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost, omdat u op elk moment naar het volgende plan kunt overschakelen.

Bij elk VPS-abonnement krijg je gratis een domeinnaam. TMD Hosting is gespecialiseerd in volledig beheerde VPS-abonnementen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over updates of andere technische zaken die in het pakket zijn inbegrepen. Zoals veel van zijn concurrenten, geeft deze provider u ook het cPanel-configuratiescherm zodra u zich aanmeldt. Als het gaat om gegevensveiligheid, kunt u de back-ups voor uzelf instellen of hun ondersteuningsteam vragen dit te doen.

Bij TDM Hosting kun je een VPS krijgen voor slechts $ 19,97 per maand met 40 GB SSD, 3 TB bandbreedte, 2-core CPU, 2 GB DDR4 RAM en veel handige functies.

13. Host1Plus

host1plus-best-java-hostingHoewel Host1Plus niet wordt beschouwd als een van de grootste namen in de webhosting-industrie, heeft het een aantal echt krachtige plannen te bieden. Zodra u hun services gaat gebruiken, zult u zich realiseren hoeveel ze zich richten op het bieden van complete en betrouwbare webhosting. Naast hun extra’s bieden ze ook betaalbare Java-hosting met hun VPS-abonnementen.

Als u betrouwbare Java-hosting wilt terwijl u wat geld bespaart, moet u zeker een van hun plannen voor de lange termijn kiezen. U kunt een kleine korting krijgen, zelfs als u een VPS-abonnement voor meer dan 3 maanden kiest. Als u besluit om 24 maanden bij hun service te blijven, kunt u de maximale korting van 20% krijgen. Hun VPS-pakketten beginnen met het Amber-abonnement dat slechts $ 15,00 per maand kost.

Dit wordt geleverd met een 2-core CPU, 2 GB RAM en 40 GB schijfruimte en 1 TB bandbreedte. Hun VPS-abonnementen kunnen worden opgeschaald naar het Gold-abonnement dat $ 66,00 per maand kost, of u kunt ook uw eigen, aangepaste webhostingplan maken. Elk bedrijf heeft andere behoeften, u hoeft alleen maar op de optie Nu chatten te klikken en uw nieuwe plan samen met hun personeel samen te stellen.

Je kunt echter nooit fout gaan met hun Bronze-plan, wat op dit moment hun populairste plan is. Het biedt een 2-core CPU, 4 GB RAM, 60 GB schijfruimte en 1 TB bandbreedte. Dit is meestal voldoende voor bedrijven en u kunt het altijd opschalen als u dat wilt. Met Host1Plus kunt u bijhouden welke bronnen u gebruikt en waarschuwingen ontvangen voor het geval u de grenzen verlegt.

14. GreenGeeks

greengeeks-best-java-hostingGreenGeeks is het webhostingbedrijf dat alle websites en applicaties van windenergie voorziet. Als u een sterk hostingplan voor uw op Java gebaseerde website wilt en tegelijkertijd het milieu wilt beschermen, moet u zeker eens kijken wat ze te bieden hebben. Groene energie is niet alleen geweldig voor hun marketing, maar hetzelfde idee kan ook uw verkeer stimuleren.

Met hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie heb je voldoende tijd om erachter te komen of hun diensten goed genoeg voor je zijn of niet. Als het gaat om VPS en dedicated serverplannen, heb je talloze keuzes. Er zijn 5 verschillende VPS-abonnementen om uit te kiezen, te beginnen met het 1GB RAM-abonnement dat $ 39,95 kost. Deze bevat een 25 GB SSD-opslag, 1 TB bandbreedte en een 4-core CPU.

Als u kiest voor een GreenGeeks VPS-abonnement, krijgt u het populaire cPanel-configuratiescherm met WHM, nachtelijke back-ups en gratis migratie als u al een website heeft. Hun snelle voorziening garandeert dat zodra u zich aanmeldt voor hun plan, het binnen een minuut weer operationeel is. Wil je een dedicated server, dan heb je de keuze uit 4 pakketten.

De prijs voor hun Entry Server is slechts $ 169 per maand met Intel Atom 330, 2 GB DDR3, 500 GB SATA, 10 TB overdracht en 5 IP-adressen. Als u niet zeker weet welke dedicated server het beste bij u past, kunt u altijd contact opnemen met hun experts via telefoon of chat en om een ​​suggestie vragen. Als u uw dedicated server of VPS moet upgraden, kunt u dit op elk moment doen.

15. FastComet

fastcomet-best-java-hostingFastComet heeft een geweldige reputatie als een van de meest betrouwbare en beginnersvriendelijke webhostingproviders die er zijn. Het is klaar om topprestaties te leveren voor uw op Java gebaseerde websites en applicaties. Ze streven er zelfs naar om elk jaar beter te worden en de gebruikersrecensies spreken voor zich. Op dit moment hebben ze meer dan 10.000 tevreden klanten in 70 landen. Ze zijn niet alleen geweldig in het aansturen van websites, maar u kunt ook domeinnamen registreren via hun site.

Bij FastComet kunt u kiezen tussen twee back-upopties. Ze kunnen wekelijks of dagelijks back-ups maken om uw gegevens te beveiligen. Volgens de provider en tonnen gebruikersfeedback houden ze de server-uptime met succes boven 99,99%, wat behoorlijk indrukwekkend is als je het vergelijkt met andere providers. Dit is absoluut geweldig voor iedereen die een zakelijke website wil starten met een van hun plannen.

FastComet biedt ook cPanel, de beste tool voor het beheren van uw domeinen, hosting en accounts. U kunt eenvoudig de telefoon-app downloaden en uw webhostingservice overal volledig beheren. Ze hebben een sterk klantenserviceteam dat altijd klaar staat om snel te reageren. U kunt contact met hen opnemen via live chat, telefoon, ticketsysteem en e-mail.

Hun goedkoopste cloud-VPS-abonnement kost $ 59,95 per maand en bevat een 2,50 GHz CPU, 2 GB RAM, 50 GB SSD en 2 TB bandbreedte. Als je dan geen middelen meer hebt, kun je upgraden door nog 3 niveaus. Als je in plaats daarvan een dedicated server wilt, kun je hun eerste abonnement uitproberen, dat $ 139 per maand kost. Het bevat een 4-core Intel Xeon CPU, 8 GB RAM, 160 GB SSD en 5 TB bandbreedte. Deze bevatten natuurlijk ook cPanel in het pakket.

Conclusie

Ik hoop echt dat van deze top Java hostingbedrijven u heeft er minstens één kunnen vinden die geschikt is voor uw behoeften en budget. Als je ervaring hebt met een aantal van deze bedrijven die op deze pagina worden vermeld, of met een andere Java-hostingprovider en je gedachten wilt delen, laat dan hieronder een reactie achter.

Laat ook hieronder een reactie achter als je nog vragen hebt over deze providers.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector