15 Beste MySQL-database Webhostingproviders

01.06.2020
Beste hosting '15 Beste MySQL-database Webhostingproviders
0 26 мин.

beste-hosting-mysql-database-2019


Waarom heb je MySQL-hosting nodig? Hoe u de beste kunt vinden?

Website-eigenaren die grote websites beheren, vertrouwen meestal op databases. Deze maken het veel gemakkelijker om met de honderden of duizenden beschikbare webpagina-inhoud om te gaan. Op deze manier is het niet nodig om elke pagina te openen om de inhoud bij te werken en blijft de lay-out ook hetzelfde. Dit worden dynamische websites of database-gestuurde websites genoemd, waarbij de gegevens elke keer dat de gebruiker een webpagina opent rechtstreeks uit de database worden gehaald.

Elk stukje informatie is op één plek toegankelijk en u kunt zelfs een heel team samen aan dezelfde database laten werken. Voor deze taken kunt u MySQL gebruiken, dat momenteel een van de meest populaire databases is. Het is open-source software en je kunt het gratis krijgen. De webhostingplannen waar we het over zullen hebben, ondersteunen allemaal MySQL en bieden ook apps en scripts die compatibel zijn met de database.

Nu gaan we eerst MySQL herzien, om uit te leggen waarom het zo’n geweldige keuze is als het gaat om relationele databases. We laten u ook alle essentiële informatie zien die u moet weten voordat u een webhostingplan kiest dat MySQL ondersteunt.

Dit is waarom je MySQL zou moeten gebruiken

Natuurlijk is MySQL niet de enige optie die u zult vinden bij het zoeken naar het perfecte webhostingplan. Er zijn andere populaire databases, zoals:

 • PostgreSQL – een open-source en object-relationele database die beschikbaar is voor Linux en Windows
 • Microsoft SQL – een relationele, eigen database van Microsoft, compatibel met Linux en Windows
 • MS Access – een relationele, gepatenteerde database met een grafische gebruikersinterface, onderdeel van de Microsoft Office-suite. Het kan alleen op Windows draaien
 • Oracle – een eigen database met meerdere modellen die is ontwikkeld door Oracle Corporation en die ook op Windows en Linux kan worden uitgevoerd

Als we kijken naar de platformonafhankelijke compatibiliteit van elk van deze database-opties, blijkt dat MySQL de meest veelzijdige is. Naast Microsoft en Linux kan MySQL draaien op FreeBSD, macOS en Solaris. Dit geeft de database een enorm voordeel, omdat u deze op vrijwel elke machine en elk webhostingplan kunt uitvoeren. Bovendien biedt het u een breed scala aan functies waarmee u uw taken effectief kunt uitvoeren en uw gegevens bij elke stap veilig kunt houden.

MySQL is een krachtige oplossing wanneer je aan enorme datasets wilt werken. Het wordt veel gebruikt door grote bedrijven die tonnen inhoud op hun websites moeten beheren. Hoewel het een goed afgeronde database is, is het nog steeds vrij eenvoudig te gebruiken, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die niet veel ervaring hebben met het werken met databases.

Als prestatie een van de belangrijkste aspecten is die u nodig heeft in een database, dan is MySQL de perfecte keuze voor u. Het is zo ontworpen dat het gebruik op hoge snelheid mogelijk maakt, vooral voor degenen die hun websites uitvoeren op een gedeeld webhostingplan. Je wilt tenslotte niet wachten op die laadtijden wanneer de inzet hoog is.

Een van de beste dingen van MySQL is dat je er Apache, PHP en verschillende andere talen op kunt gebruiken. Deze zijn meestal inbegrepen in de meeste pakketten wanneer u een Linux-webhostingplan kiest. In feite hebben meer dan 100 miljoen gebruikers MySQL gedownload alleen omdat deze componenten worden ondersteund. U kunt in feite enkele van de krachtigste tools allemaal op één plek hebben.

Het verhaal van MySQL

beste-mysql-web-hosting-providersMySQL kwam uit in 1996, dus het is absoluut een van de oudste van de database-opties die er zijn. Het is gemaakt door een team van drie man en vervolgens heeft een van hen, Michael Widenius, de database de naam My gegeven, die ook de naam van zijn dochter was. Ze creëerden het vanuit het veel eenvoudigere databasebeheersysteem genaamd mSQL (Mini SQL) en ze waren van plan het als hun eigen tool te gebruiken.

mSQL was gebaseerd op de ISAM-taal, die is ontwikkeld door IBM. De hele structuur van mSQL was veel te traag en niet flexibel, dus besloten de programmeurs een nieuwe te maken die hun problemen op een betere manier kan oplossen. Toen MySQL uitkwam, begon het te draaien onder de General Public License, wat betekent dat elke gebruiker de broncode kon wijzigen.

Het mooie van MySQL is dat ze de API (Application Programming Interface) van mSQL hebben behouden, waardoor ontwikkelaars van over de hele wereld gemakkelijk konden overschakelen naar deze nieuwe database. Het bedrijf dat MySQL financierde en in eigendom had, was een Zweeds bedrijf genaamd MySQL AB. In 2008 besloot Sun het bedrijf voor 1 miljard dollar te kopen. Ze hadden het pas in 2010, toen Sun MySQL overdroeg aan Oracle Corporation, de huidige eigenaar van de database.

MySQL prijzen en functies

U kunt altijd de gratis versie van MySQL downloaden die veel bedrijven en individuen gebruiken voor hun databases. Het wordt de MySQL Community-editie genoemd, de meest gebruikte open-source database ter wereld. Bij de meeste webhostingplannen hoeft u het niet eens te downloaden, omdat het meestal als bonus in hun pakket is inbegrepen.

De gratis versie is meestal voldoende, maar als uw bedrijf specifieke behoeften heeft, kunt u ook upgraden naar een premium-versie. Er is de Standard Edition voor $ 2000, de Enterprise voor $ 5000 en de Cluster Carrier Grade voor $ 10.000. Al deze bieden u een uitgebreide lijst met handige tools en functies terwijl u ook premium ondersteuning en onderhoud krijgt.

U krijgt alles wat u nodig heeft voor uw databasebeheer en querytaken. Zelfs als u met enorme hoeveelheden gegevens werkt, kunt u nooit verdwalen, omdat u met MySQL zeer effectieve zoekopdrachten kunt uitvoeren. Er is ook een informatieschema dat u helpt de structuur van uw gegevens te begrijpen.

MySQL is de perfecte oplossing als u een database nodig heeft voor uw nieuwe applicatie. Je hoeft eigenlijk alleen maar de database op te zetten, een account aan te maken en dan kun je het zo laten. Het zal een stabiele bron zijn voor uw applicatie met een script erop. U hoeft het niet eens te controleren, zolang het continu op de achtergrond draait.

Het enige dat een MySQL-database kan vertragen, is een slechte keuze van de harde schijf. Je moet altijd kiezen voor een webhostingprovider die de server op SSD-harde schijven draait. Het garandeert razendsnel met de directe toegang die wordt geboden door solid-state schijven. Als u echter een webhostingplan kiest dat afhankelijk is van SSD’s, heeft u ook een back-upplan nodig. Bij SSD-harde schijven is de kans groter dat er fouten optreden die uw gegevens kunnen beschadigen.

Hoewel de meeste gebruikers de opdrachtregelinterface in MySQL gebruiken, is deze mogelijk niet voor iedereen geschikt. Beginners die geen ervaring hebben met het werken met databases, kunnen het moeilijk vinden om ermee om te gaan. Gelukkig kan dit probleem worden opgelost door een van de MySQL GUI (grafische gebruikersinterface) te installeren, waardoor het veel eenvoudiger wordt om de database te gebruiken.

De perfecte MySQL-webhost vinden

Tegenwoordig is het niet moeilijk om een ​​webhostingprovider te vinden die MySQL in hun pakketten aanbiedt. De meeste ondersteunen deze database en vele andere oplossingen waaruit u kunt kiezen. Terwijl u door de webhostingservices op internet bladert, zult u zien dat ze op zijn minst enkele van de populaire databases bieden die we eerder noemden, vooral als het gaat om gedeelde hostingplannen. Voordat u er een kiest, zijn dit de twee belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden: opslag en prestaties.

Voor de meeste website-eigenaren is één MySQL-database voldoende. Webhostingplannen worden meestal geleverd met één exemplaar van MySQL, maar als u op het punt staat een groter project te starten, moet u mogelijk meer databases toevoegen. Kies in dit geval eenvoudig een webhostingpakket met onbeperkte databases. Als u uw databases op de juiste manier wilt verbinden en beheren, moet u voor PHP gaan. U kunt echter nauwelijks een webhostingprovider vinden die deze taal niet ondersteunt.

Last but not least moet u ervoor zorgen dat cPanel of Plesk is geïnstalleerd. Met deze controlepanelen kunt u databases maken en bestaande verwijderen of beheren. cPanel biedt zelfs een databasewizard voor MySQL die u door het hele proces van het omgaan met databases leidt. Laten we nu de recensies bekijken over de 15 webhostingproviders die we meestal aanbevelen!

Beste MySQL-webhostingproviders

Dus voordat u details geeft over de bedrijven die we beschouwen als de beste MySQL-hosts, volgt hier de volledige lijst van hen:

 1. HostGator – $ vanaf $ 2,75 / maand
 2. BlueHost – vanaf $ 3,95 / maand
 3. InMotion Hosting – vanaf $ 3,99 / maand
 4. A2Hosting – vanaf $ 3,92 / maand
 5. SiteGround – vanaf $ 3,95 / maand
 6. iPage – vanaf $ 1,99 / maand
 7. WebHostingHub – vanaf $ 4,99 / maand
 8. Dikke koe – vanaf $ 3,15 / maand
 9. LiquidWeb – vanaf $ 59 / maand
 10. GreenGeeks – vanaf $ 3,95 / maand
 11. GoDaddy – vanaf $ 2,99 / maand
 12. HostMonster – vanaf $ 4,95 / maand
 13. InterServer – vanaf $ 5 / maand
 14. HostPapa – vanaf $ 3,95 / maand
 15. JustHost – vanaf $ 3,95 / maand

Laten we nu in details treden en kijken welke hostingprovider het beste past bij uw budget en hostingbehoeften.

3. HostGator

hostgator-best-mysql-hostingHostGator is momenteel een van de meest bekende webhostingbedrijven. Ze bieden eersteklas plannen voor shared hosting, dedicated servers, VPS en vooral reseller hosting, wat hun bestverkopende service is. Hun plannen worden veel gebruikt door grote en kleine bedrijven, bloggers en ontwikkelaars. HostGator is opgericht in 2002 en is begonnen met de verkoop van op Linux gebaseerde services.

In 2011 realiseerden ze zich dat er ook een enorme vraag is naar Windows en begonnen ze webhostingplannen aan te bieden op basis van het besturingssysteem. HostGator host momenteel meer dan 8 miljoen domeinen. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is het brede scala aan functies dat bij elk van hun plannen hoort. Deze provider heeft ook een eigen website-builder die u gratis toegang geeft tot meer dan 4.000 sjablonen.

HostGator biedt u alle tools die u kunnen helpen bij het maken en onderhouden van uw websites. Bij elk abonnement krijgt u MySQL voor databasebeheer, gratis domein, taakplanner en andere handige beheertools. Er zijn niet zoveel providers die u een aantal echt high-end Windows-hostingplannen kunnen aanbieden. Dit is waar HostGator het grootste deel van zijn concurrentie verslaat en een aantal jaren van hun ervaring met Windows-hosting in de praktijk brengt.

Als u niet tevreden bent met uw hostingplan, kunt u uw geld binnen 45 dagen terugkrijgen, wat een groter dan gemiddeld tijdsbestek is. Ongeacht het plan dat u kiest, u krijgt ook onbeperkte MySQL-databases en phpMyAdmin. Gedeelde abonnementsprijzen beginnen bij $ 2,75 per maand met het Hatchling-abonnement. Als je een VPS wilt, kost het instapmodel je $ 29,95, terwijl de goedkoopste dedicated server $ 119 per maand is.

2. BlueHost

bluehost-best-mysql-hostingBlueHost begon in 2003 en nu hebben ze honderden werknemers in het bedrijf. Het werd een grote naam in de branche en bood gebruikers webhostingplannen die vertrouwen op eersteklas hardware en software. Hun hele webhostingplatform is open source, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers die zich willen verdiepen in de technische details.

Zoals de meeste grote namen onder de webhostingbedrijven, biedt BlueHost ook een breed scala aan krachtige webhostingplannen. Deze omvatten de meest populaire abonnementen zoals cloud, shared, VPS en dedicated hosting. Met BlueHost kunt u echter kiezen uit twee andere plannen, één voor WordPress-gebruikers en de andere voor eigenaren van WooCommerce-sites.

Als het op ondersteuning aankomt, staat hun team van professionals de hele dag, elke dag voor u klaar. Je kunt ze bereiken via chat, telefoon, e-mail en ze hebben ook een uitgebreide kennisbank. Elk hostingpakket geeft u ook een gratis SSL en MySQL.

Ze garanderen dat u eenvoudig databases met MySQL kunt maken en beheren door phpMyAdmin en vele andere nuttige applicaties te gebruiken. Als u twee dingen tegelijk wilt doen, moet u een BlueHost-abonnement kiezen met een gratis domeinnaam. Aangezien u geen domeinregistreerder hoeft te vinden en te betalen, kan deze keuze u altijd wat tijd en geld besparen.

Laten we nu de prijzen van hun gedeelde, VPS en speciale plannen doornemen om u te laten zien hoe betaalbaar BlueHost echt is. Ze hebben drie gedeelde hostingplannen, beginnend met de Basic voor $ 3,95 per maand, tot het Choice Plus-abonnement voor $ 5,95. De prijzen voor hun VPS-abonnementen variëren van $ 19,99 tot $ 59,99 per maand, terwijl de speciale hostingplannen van $ 79,99 tot 119,99 per maand kosten.

3. InMotion-hosting

inmotion-best-mysql-hostingBij InMotion Hosting vindt u tal van volledig uitgeruste hostingplannen. Deze omvatten verschillende gedeelde, speciale, VPS-, WordPress- en beheerde opties, zodat elk bedrijf en elk individu de perfecte service kan vinden. MySQL is een van de extra’s die ze bieden bij al hun pakketten, wat u helpt bij het maken van applicaties en dynamische websites.

InMotion Hosting biedt u gebruiksvriendelijke websitebouwers, zoals WordPress, Joomla, Drupal en B2evolution. Het bedrijf ontwikkelde zelfs een eigen websitebouwer genaamd Premium Web Builder en stelde deze beschikbaar voor iedereen die zich op hun plannen had geabonneerd. Voor grote bedrijven of teams die aan grotere projecten werken, is het kiezen van een speciaal plan bij InMotion een goede keuze.

Speciale pakketten bevatten cPanel voor eenvoudig server- en website-beheer via uw browser. Wat hun plannen echt beginnersvriendelijk maakt, is hun MySQL-ondersteuning. U maakt en onderhoudt uw database met volledige begeleiding, zodat u de door u gewenste SQL-taal op de juiste manier gebruikt. Er zijn geen prestatieproblemen met uw database, wat wordt gegarandeerd door hun SSD-opslagapparaten.

Een van de belangrijkste doelen van InMotion is om te allen tijde hoogwaardige hardware aan hun klanten te leveren. Hun service is afhankelijk van Samsung SSD’s en de nieuwste Dell-servers, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw websitebezoekers een naadloze browse-ervaring zullen hebben. Bij InMotion variëren de prijzen voor hun speciale plannen van $ 105,69 tot $ 340,99 met vijf plannen in totaal.

Ze hebben drie plannen voor VPS-hosting met de laagste prijs van $ 27,99 en de hoogste $ 64,99. Als u hun Shared Business Hosting-abonnementen wilt uitproberen, kunt u kiezen uit drie abonnementen. Er is het Launch-abonnement voor $ 3,99 per maand, de Power voor $ 5,99 en de Pro voor $ 13,99 per maand, waarbij het Power-plan de meest populaire optie is.

4. A2-hosting

a2hosting-best-mysql-hostingToen A2 Hosting in 1999 werd opgericht, was het in eerste instantie een onafhankelijk bedrijf. Het heette aanvankelijk Iniquinet en veranderde het in 2003 in A2 Hosting. Dankzij de vele jaren van hard werken werden ze een van de leidende namen in de webhosting-industrie. Ze krijgen ook honderden positieve recensies van gebruikers en populaire sites van recensenten.

A2 Hosting biedt een grote diversiteit aan abonnementen. Ze bieden de gebruikelijke speciale VPS- en gedeelde plannen met tal van handige add-ons, gratis functies en ondersteuning. U kunt kiezen tussen beheerde en onbeheerde dedicated en VPS-abonnementen. Als u MySQL in het pakket wilt opnemen, bent u hier aan het juiste adres. A2 Hosting biedt tal van functies en software die zeer nuttig zijn voor ontwikkelaars.

Je krijgt de nieuwste versie, de MySQL 5.5 samen met phpMyAdmin en SSH. Met deze handige tools kunt u op elk moment en vanaf elke computer aan uw databases werken. A2 Hosting biedt een geweldige kans voor diegenen die willen werken aan hun vaardigheden. Met hun uitgebreide kennisbasis kunt u veel leren over het gebruik van Python en Perl in uw databases.

Bij A2 Hosting verschillen de prijzen tussen de Windows- en Linux-opties, maar we gaan het hebben over de Linux-plannen om u een idee te geven van de prijzen. U kunt een gedeeld hostingplan krijgen vanaf $ 3,91, een VPS voor $ 5,00 en een speciaal abonnement voor $ 9,31. Deze plannen kunnen worden opgeschaald volgens uw behoeften, waardoor u steeds meer functies en voordelen krijgt.

5. SiteGround

siteground-best-mysql-hostingDit is weer een andere grote naam in de webhostingindustrie. SiteGround staat bekend om zijn hoge beschikbaarheid en het leveren van krachtige webhostingservices wereldwijd. Dit is vooral te danken aan de datacenters die slim zijn geplaatst in Singapore, Amsterdam en Chicago en die een groot aantal landen effectief bestrijken. Hun marketingstrategie is om zich te onderscheiden van de massa en hun publiek iets anders te bieden. Het blijkt dat hun methode tot nu toe behoorlijk succesvol is geweest.

Bij SiteGround kunt u elk type webhostingpakket krijgen dat u nodig heeft. De meeste gebruikers kochten echter hun gedeelde of cloud-hostingplannen die krachtiger zijn dan de meeste van hun concurrenten. Met deze twee krijg je het cPanel-configuratiescherm en ook ondersteuning voor WordPress en Joomla. SiteGround zorgt voor een uptime van bijna 100%, omdat ze hun servers constant in de gaten houden en zodra er een probleem is, kunnen ze het onmiddellijk oplossen.

Een ander groot voordeel van deze provider is dat je onbeperkte MySQL-databases mag hebben met hun hostingpakketten. Ze zorgen voor hoge prestaties voor uw databases door ze op afzonderlijke harde schijven op te slaan. U kunt eenvoudig aan uw databases werken via phpMyAdmin. Als u een van hun duurdere pakketten kiest, bieden ze ook dynamische caching, SSL, verbeterde ondersteuning en PCI-compliance.

U kunt bij SiteGround een gedeeld hostingplan krijgen voor slechts $ 3,95 per maand als u dat wilt. Hun bestseller is echter het gedeelde CrowBig-abonnement, dat $ 5,95 per maand kost. Hun instapmodel cloudhostingplan kost $ 80 per maand, terwijl je een Entry Server kunt krijgen voor $ 269 per maand als je een dedicated serverplan wilt.

6. iPage

ipage-best-mysql-hostingEr zijn momenteel meer dan een miljoen klanten die iPage hebben gekozen als hun webhostingprovider. Dit is een bedrijf dat al tien jaar websites aanstuurt. In 2011 begonnen ze windenergie te gebruiken om hun servers te laten draaien en ze gebruiken deze methode tot op de dag van vandaag. Hun plannen zijn betaalbaar en het hele pakket is ontworpen om beginnersvriendelijk te zijn, daarom kiezen zoveel mensen voor deze provider.

De doelgroep voor iPage zijn voornamelijk kleine bedrijven of individuen die gemakkelijk een blog- of portfoliosite willen opzetten en zich vervolgens op hun werk willen concentreren. Omdat het belangrijkste idee van deze provider eenvoud is, bieden ze slechts één gedeeld hostingplan aan dat slechts $ 7,99 kost. Het wordt echter geleverd met tal van handige functies. Zo kunt u bijvoorbeeld een domeinnaam voor 3 jaar registreren, beschikt u over onbeperkte MySQL-databases en een overvloed aan opslagruimte.

Ze hebben hun eigen website-editor voor slepen en neerzetten, die u ook toegang geeft tot duizenden sjablonen. Uiteraard worden de meest populaire CMS ondersteund en krijg je ook extra’s voor je website. Deze omvatten tools voor uw blog, fotogalerijen en FTP-tools. Naast MySQL krijg je er ook Varnish caching en phpMyAdmin voor. Hoewel ze de websitegegevens en databases niet op afzonderlijke servers opslaan, worden uw gegevens beveiligd door dagelijkse back-ups.

Ze bieden ook VPS-hosting die begint bij $ 19,99 per maand, dedicated hosting vanaf $ 119,99 per maand en WordPress-hosting waarbij het startpakket $ 3,75 per maand kost.

7. Webhostinghub

webhostinghub-best-mysql-hostingWeb Hosting Hub is een bedrijf dat in 2010 is opgericht en sindsdien verschillende diensten levert. Naast het hosten van uw website, kunt u ze ook inhuren om uw website te ontwerpen. Ze bieden ook andere oplossingen, zoals hun websitebouwer, talloze eCommerce-tools en webhosting voor alle populaire CMS. Ze werden zo populair dat meer dan 40.000 mensen ze kozen om hun websites te bouwen en van stroom te voorzien.

Web Hosting Hub is optimaal voor degenen die gedeelde hosting willen, omdat dit het enige type abonnement is dat ze bieden. De VPS, toegewijde en andere plannen worden geleverd door InMotion Hosting, hun zusterbedrijf. Omdat ze alleen shared hosting bieden, zijn ze volledig gefocust op het bieden van de beste drie shared hosting-plannen die op de markt beschikbaar zijn. Als u een website als bedrijf of voor individuele doeleinden wilt starten, kunt u met Web Hosting Hub deze snel en effectief opzetten.

U kunt kiezen uit drie gedeelde hostingplannen: het Spark-abonnement voor $ 4,99 per maand, Nitro voor $ 6,99 en het Dynamo-abonnement voor $ 8,99 per maand. Als u kiest voor het Nitro-abonnement, kunt u onbeperkte MySQL-databases, sub- en geparkeerde domeinen uitvoeren, die allemaal beperkt zijn in het startersplan. Het tweede en derde plan geven u ook korting op hun webdesign-service.

Alle gedeelde abonnementen geven je phpMyAdmin als extraatje voor MySQL. Als je niet zo ervaren bent in MySQL, kun je altijd vertrouwen op hun handleidingen over het omgaan met databases, ze hebben er genoeg.

8. FatCow

fatcow-best-mysql-hostingFatCow is een van de grootste webhostingproviders die zaken doet op groene energie. Ze bieden slechts één abonnement voor gedeelde hosting, het originele FatCow-abonnement, dat slechts $ 3,15 per maand kost en waarmee u een domeinnaam voor een jaar kunt registreren. Hun belangrijkste idee is om te voorkomen dat ze ingewikkelde webhostingplannen aanbieden en in plaats daarvan enkele eenvoudigere plannen samenstellen.

Ze hebben een professioneel team voor technische ondersteuning dat belooft binnen een paar minuten te reageren. Door een van hun plannen te kopen, heb je toegang tot hun configuratiescherm dat vrijwel hetzelfde is als cPanel, maar er alleen een beetje anders uitziet. Het is vrij beginnersvriendelijk, maar het kan even duren om de MySQL-manager en bestandsbeheerder te achterhalen.

Met zijn prijzen behoort FatCow zeker tot de meest betaalbare aanbieders op de markt. Hun plannen worden veel gebruikt door kleine bedrijven en contactadvertenties. Net als veel andere providers hebben ze ook hun eigen aangepaste, point-and-click website builder die handig kan zijn voor degenen die geen enkele ervaring hebben met webontwikkeling.

Als u geïnteresseerd bent in andere plannen zoals VPS of dedicated servers, dan bieden zij die ook aan. FatCow verdeelt VPS en toegewijde services elk in drie plannen. Elk van deze abonnementen biedt u onbeperkte MySQL-databases, domeinen, subdomeinen en FTP-accounts. Het instapmodel voor VPS kost $ 19,99 per maand en je kunt een startup-dedicated server hebben voor slechts $ 119,99 per maand.

9. LiquidWeb

liquidweb-best-mysql-hostingNu is LiquidWeb de webhostingprovider waar u alleen de krachtigste hostingoplossingen kunt vinden. Ze bieden niet eens gedeelde hostingplannen, omdat ze zich richten op het leveren van de beste prestaties voor veeleisende ontwikkelaars. Bij LiquidWeb vindt u enkele uitzonderlijke Dedicated- en VPS-hostingplannen met een gegarandeerde uptime van bijna 100%. Je kunt ook kiezen of je een Linux- of Windows-server wilt.

Hun webhostingplannen zijn niet alleen krachtig maar ook gebruiksvriendelijk, zodat u niet veel tijd hoeft te besteden aan het beheren van uw server. Ze gebruiken de nieuwste hardware om een ​​constante uptime en hoge snelheid voor website-eigenaren te garanderen. De afgelopen jaren hebben ze hun uptime boven 99,99% weten te houden, wat behoorlijk indrukwekkend is.

Hoewel je met LiquidWeb nauwelijks problemen kunt tegenkomen, hebben ze hun professionele ondersteuningsteam klaar wanneer je ze nodig hebt. Als u al een website heeft en wilt overschakelen naar een LiquidWeb-hostingplan, zullen zij u gratis helpen met de gegevensmigratie. Ze gebruiken SSD-harde schijven en bieden zelfs load balancers voor het geval u verkeerspieken heeft, waardoor meerdere servers uw verkeer kunnen verwerken.

Zowel dedicated als VPS-abonnementen ondersteunen MySQL en tal van andere database-oplossingen. Als u een door LiquidWeb beheerde dedicated server wilt, kunt u op drie locaties kiezen uit vijf verschillende abonnementen. Het startersplan kost $ 199 per maand en biedt u een uitgebreide lijst met handige functies. Hun cloud-VPS-prijzen beginnen bij $ 59 per maand, terwijl de goedkoopste cloud-dedicated server $ 169 per maand kost.

10. GreenGeeks

greengeeks-best-mysql-hostingGreenGeeks is een webhostingbedrijf dat meer dan tien jaar geleden is opgericht en momenteel meer dan 35.000 klanten heeft en meer dan 300.000 websites host. Zoals de naam al aangeeft, voeden ze hun hardware met groene energie, of meer specifiek windenergie, wat beter is voor het milieu.

Door een van hun plannen te kiezen, krijgt u tal van functies, zoals gratis domeinregistratie en -overdracht, website builder, website-overdracht, beveiligde e-mailaccounts en nog veel meer. GreenGeeks heeft een toegewijd ondersteuningsteam dat u kunt bereiken via chat, telefoon en tickets. Ze draaien hun servers alleen op Linux, maar het is sowieso het meest populaire besturingssysteem als het gaat om webhosting.

De server-uptime bij GreenGeeks is ook zeer concurrerend, omdat ze erin slagen deze boven 99,9% te houden. Ze hebben niet hun eigen configuratiescherm gemaakt, zoals veel andere providers. In plaats daarvan krijgt u cPanel, wat een naadloze gebruikerservaring voor elke website-eigenaar garandeert. Als u al een website heeft, kunt u deze gratis migreren. Ze laten je zelfs een winkelwagentje toevoegen dat ook bij het pakket wordt geleverd.

Bij GreenGeeks kost webhosting slechts $ 3,95, terwijl WordPress-hosting ook $ 3,95 kost. Hun plannen zijn gunstig voor ontwikkelaars met de nieuwste MySQL, ondersteuning voor Python en Perl, meerdere PHP-versies en FTP-accounts. En dit is nog maar het topje van de ijsberg, want je krijgt tonnen geweldige functies die topprestaties, beveiliging en eCommerce-ondersteuning garanderen. Bent u niet tevreden over GreenGeeks, dan kunt u uw geld binnen 30 dagen terugkrijgen.

11. GoDaddy

godaddy-best-mysql-hostingGoDaddy staat bekend als een van de grootste domeinregistreerders ter wereld met tot nu toe meer dan 60 miljoen domeinnamen geregistreerd. Naast hun domeinregistratie en veilingservices bieden ze ook krachtige webhostingplannen. Dit bedrijf is in 1997 opgericht onder de naam Jomax Technologies. Na twee jaar zijn ze overgestapt op hun huidige naam.

GoDaddy biedt webhostingoplossingen voor zowel particulieren als grote bedrijven. Ze bieden verschillende speciale VPS- en gedeelde abonnementen voor betaalbare prijzen. Naast de gebruikelijke Linux-optie, kunt u ook op Windows gebaseerde servers krijgen. Er zijn tal van hostingplannen waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van het type website dat u wilt gebruiken en de hoeveelheid verkeer die u ernaar trekt.

Ze hebben ook een populaire website-builder die veel wordt gebruikt door onervaren gebruikers en kleine bedrijven die een snelle en gemakkelijke oplossing nodig hebben. Het is een drag-and-drop-builder die u toegang geeft tot meer dan 300 sjablonen. De sjablonen zijn al gevuld met inhoud; u hoeft alleen uw eigen inhoud naar de juiste plaatsen en de set te kopiëren.

Met de mix van professionele beheerders, high-end hardware en bewakingssystemen, kunnen ze de server-uptime consistent boven 99,9% houden. GoDaddy is de provider die om uw inhoud geeft. Ze maken regelmatig back-ups van uw website voor het geval er iets misgaat. U kunt een webhostingplan krijgen voor slechts $ 2,99 per maand. De prijzen voor hun VPS-abonnementen beginnen bij $ 17,99 per maand, terwijl je voor $ 69,99 per maand een dedicated server op instapniveau kunt krijgen.

12. HostMonster

hostmonster-best-mysql-hostingBij HostMonster zijn de services en prijzen redelijk vergelijkbaar met die van BlueHost. Dit komt omdat deze twee zusterbedrijven zijn met elkaar. Ze bieden ook gedeelde hostingplannen met de startprijs van $ 4,95 per maand. Het wordt geleverd met onbeperkte bandbreedte, 50 GB opslagruimte en u heeft één website en één domeinnaam. Al met al biedt HostMonster een aantal fatsoenlijke gedeelde hostingplannen voor betaalbare prijzen.

Het is perfect voor particulieren en bedrijven die net begonnen zijn met het aantrekken van verkeer. Naast de prestaties krijg je talloze handige tools die handig kunnen zijn voor kleinere websites. Deze omvatten tools voor forums en blogs, winkelwagen, SSL-certificaat, CMS-scripts en de nieuwste MySQL. Het basis VPS-abonnement bij HostMonster kost slechts $ 19,99, wat momenteel vrij goedkoop is in de markt. Maar met de 30 GB vrije ruimte, dual-core processor, 2 GB RAM en bandbreedte beperkt tot 1 TB per maand, is het een krachtige optie voor de prijs.

Ze experimenteren niet met aangepaste bedieningspanelen; in plaats daarvan krijg je een cPanel wat altijd een effectieve oplossing is. U kunt voor slechts $ 79,99 een dedicated server krijgen met 4-core Intel Xeon-processors, 500GB RAID1 en 4GB RAM. Met HostMonster kunt u uw plan upgraden wanneer u meer prestaties nodig heeft.

Je gedeelde databases worden opgeslagen op een andere server dan de andere data en je krijgt ook een phpMyAdmin voor je MySQL. Als u een webhostingplan wilt dat op de juiste manier met SQL-query’s omgaat, moet u zeker voor HostMonster kiezen.

13. InterServer

interserver-best-mysql-hostingInterServer wordt momenteel beschouwd als de beste keuze voor diegenen die een betaalbare, maar krachtige WordPress-hostingservice nodig hebben. Het goedkoopste abonnement bij InterServer kost slechts $ 5 en u krijgt een SSL-certificaat, gratis migratie en onbeperkte opslag, overdracht en e-mail. Ze laten je ook toe om tot 20 websites op hun server te laten draaien. Hoge prestaties worden gegarandeerd door de nieuwste hardware, inclusief SSD’s van 30 tot 240 GB.

InterServer streeft ernaar om hun uptime zo dicht mogelijk bij die perfecte 100% te houden, en tot nu toe doen ze het erg goed. Bij deze provider zijn dagelijks slechts 100 nieuwe gebruikers toegestaan. Deze limiet garandeert dat hun servers niet onverwacht vertragen op een drukke dag. Als u een van hun VPS-plannen kiest, heeft u tal van aanpassingsmogelijkheden. U kunt de softwaretools, het configuratiescherm, het besturingssysteem en de verwerkingskracht kiezen die het beste bij u passen.

Als u voor InterServer kiest, zijn er geen onverwachte uitstapkosten of enige vorm van langdurig contract. Bovendien krijgt u uw geld binnen 30 dagen terug als u niet tevreden bent met hun service. U kunt uw databases naadloos beheren met behulp van de nieuwste MySQL en phpMyAdmin.

Op het gebied van ondersteuning kunt u op elke manier contact met hen opnemen, wanneer u maar wilt. InterServer-ondersteuning is beschikbaar via telefoon, chat, e-mail, terwijl u ook hun uitgebreide kennisbank en forum kunt gebruiken. Hun VPS-abonnementen zijn zo schaalbaar dat je kunt kiezen uit 16 verschillende varianten met een startprijs van slechts $ 10,00 per maand voor Windows en $ 6,00 per maand voor Linux.

14. HostPapa

hostpapa-beste-mysql-hostingHostPapa is een webhostingprovider rechtstreeks uit Canada die in 2006 is opgericht. Hun doelgroep is kleine bedrijven, zoals ze dat op hun website en via hun advertenties vermelden. Ze gebruiken groene energie om hun hardware van stroom te voorzien, wat momenteel erg populair is bij hostingbedrijven. In vergelijking met andere groene hostingproviders zijn hun prijzen vrij laag.

Hoewel HostPapa geen speciale servers biedt, zijn hun gedeelde en VPS-plannen behoorlijk krachtig. Ongeacht het plan dat u kiest, u krijgt ook een websitebouwer. U kunt de websitebouwer echter upgraden naar een nog betere door over te schakelen naar een duurder abonnement. cPanel- en FTP-accounts zijn ook inbegrepen in elk pakket. Hun goedkoopste gedeelde hostingplan kost $ 3,95 en laat je twee websites hebben.

Als je VPS nodig hebt, kun je kiezen uit 5 verschillende plannen, afhankelijk van je behoeften. Hun eerste VPS-abonnement kost slechts $ 19,99 per maand en je krijgt een 4-coreprocessor, 1,5 GB RAM, 50 GB opslagruimte en 1 TB overdracht. Met deze plannen kunt u zowel Linux- als Windows-servers krijgen. Als het gaat om databases, krijg je MySQL 5 en kun je onbeperkte databases beheren.

Hun plannen omvatten de krachtige beheertool phpMyAdmin waarmee je gemakkelijk de meest voorkomende MySQL-taken kunt uitvoeren. Als je een beginnende ontwikkelaar of webmaster bent, is HostPapa een perfecte keuze voor jou. Met hun plannen is elke tool die nodig is om een ​​website effectief op te zetten en te onderhouden op afstand.

15. JustHost

justhost-best-mysql-hostingBij JustHost vindt u een aantal uitstekende hostingplannen voor kleine bedrijven en beginnende webmasters. Hoewel het aanbieden van betrouwbare shared hostingplannen duidelijk hun hoofddoel is, hebben ze ook een aantal fatsoenlijke VPS- en dedicated serverplannen. U kunt een gedeeld hostingplan krijgen voor slechts $ 3,95 per maand, waarmee u een domeinnaam, een website, 50 GB aan ruimte en wat meer basisfuncties krijgt.

Met hun hostingplannen krijgt u gratis sitebouwers met sjablonen en de mogelijkheid om met een enkele klik een breed scala aan nuttige software te installeren. In hun softwarepakket vindt u ook tools voor bloggen, forums en e-commerce. Ze bieden een genereus startpakket voor databases met de nieuwste MySQL, waardoor je 20 databases kunt hebben. Als u echter upgradet naar een krachtiger plan, wordt het onbeperkt.

Je zult databases kunnen maken en beheren met phpMyAdmin. Gelukkig slaat JustHost de databases en uw andere gegevens niet op dezelfde server op. Dit is een geweldige praktijk die populair is geworden bij webhostingproviders, waardoor stabiliteit voor hun klanten is gegarandeerd.

Je kunt kiezen uit vier VPS-abonnementen met prijzen variërend van $ 19,99 per maand tot $ 59,99 per maand. Bij de eerste krijg je een dual-core CPU, 2 GB RAM, 30 GB opslag, 1 TB bandbreedte en een gratis domeinnaam. Ze bieden ook drie speciale serverplannen die u met cPanel kunt beheren. De eerste kost $ 79,99 per maand en u kunt deze opschalen naar het krachtigste abonnement dat $ 119,99 per maand kost.

Conclusie

Er zijn zeker andere geweldige hostingproviders die MySQL-databasehosting aanbieden en die niet in dit artikel worden vermeld. Als u een van de bedrijven kiest die op de pagina worden vermeld, kunt u niet fout gaan met het hosten en beheren van uw MySQL-databases.

Als je vragen hebt over deze hostingbedrijven of een suggestie hebt over dit artikel, laat het ons dan weten in de comments hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector