20 beste Amerikaanse webhostingproviders

best-usa-hosting


Het hosten en bouwen van een website is tegenwoordig een vrij gemakkelijke taak. Zodra u het juiste hostingbedrijf met de juiste service vindt, meldt u zich gewoon aan op hun website en gebruikt u het hostingplan. Maar het kan een beetje ingewikkelder worden wanneer u actief op zoek bent naar het juiste bedrijf.

Waarom is dat? Er is een eenvoudig antwoord op die vraag: er zijn letterlijk tientallen (mogelijk honderden) hostingbedrijven. Hoe weet je welke goed is voor jouw behoeften??

U wilt waarschijnlijk niet maanden doorbrengen om rond te kijken en elk webhostingbedrijf te controleren of dit het juiste voor u is. Dus wat moet er gedaan worden? Gelukkig kwam je bij dit artikel. Hier bespreken we 20 van de beste hostingproviders uit de VS..

Dit artikel helpt u bij uw zoektocht naar de beste hosting die bij u past. Alle items op deze lijst komen uit de VS. Voel je vrij om een ​​van hen in meer detail te bekijken op hun officiële website.

Beste Amerikaanse hostingproviders

Bedrijf
Promoprijs

1 hostgator professional usa hositng

HostGator

$ 2,75 / maand
2 inmotion beste hosting VS.

InMotion Hosting

$ 3,99 / maand
3 bluehost betrouwbare wordpress hosting usa

BlueHost

$ 3,95 / maand
4 a2hosting goedkope vs hosting

A2Hosting

$ 3,92 / maand
5 godaddy grootste domeinregistreerder usa

GoDaddy

$ 2,99 / maand
6 namecheap budget hosting usa

NameCheap

$ 2,88 p.m.
7 ipage goedkope ons hostingprovider

iPage

$ 1,99 / maand
8 fatcow budget ons hostingbedrijf

Dikke koe

$ 3,15 / maand
9 hostmonster ons webhosting

HostMonster

$ 4,95 / maand
10 webhostinghub usa blog hosting

WebHostingHub

$ 4,99 / maand
11 interserver professional die ons host

InterServer

$ 5,00 p.m.
12 justhost verenigde staten hostingbedrijf

JustHost

$ 3,95 / maand
13 lunarpages ons hostingprovider

LunarPages

$ 3,95 / maand
14 dreamhost kwaliteit ons hostingbedrijf

DreamHost

$ 2,59 / maand
15 bekende host betrouwbare usa hosting

BekendHost

$ 3,47 / maand
16 liquidweb professionele hosting van hoge kwaliteit

LiquidWeb

$ 29,00 / maand
17 jaguarpc goedkoop ons hostingbedrijf

JaguarPC

$ 3,87 p.m.
18 networkolutions adult hosting usa

Netwerkoplossingen

$ 5,69 / mo
19 domain.com usa hosting en domeinregister

Domain.com

$ 3,75 / maand
20 ix webhosting goedkope usa webhost

IX Webhosting

$ 3,95 / maand

Hieronder leest u een snel overzicht van elk Amerikaans hostingbedrijf dat we in de bovenstaande tabel hebben vermeld:

1. HostGator

hostgator-usa-hosting

HostGator

HostGator is een ander bedrijf dat zwaar op de markt wordt gebracht (zelfs op YouTube). We kunnen gerust zeggen dat HostGator een van de belangrijkste spelers is onder alle andere in de VS gevestigde hostingproviders. Een van de belangrijkste voordelen van HostGator is dat de meeste plannen goedkoop zijn. En met goedkoop bedoel ik echt goedkoop.

Als u op zoek bent naar een gedeeld hostingplan om te beginnen met een nieuwe website, is HostGator misschien de beste keuze. Elk gedeeld abonnement is redelijk geprijsd en wordt geleverd met meer dan voldoende middelen om uw nieuwe website efficiënt te hosten.

Laten we een voorbeeld nemen. Het middelste pakket (shared hosting) heet Babyplan. Het kost slechts een maandelijkse vergoeding van $ 2,75. Wat krijg je met dit plan?

Alle volgende voordelen:

 • Onbeperkte domeinen voor hosting
 • Honderden installaties met één klik, waaronder WordPress, Joomla, Magento en Drupal
 • Gratis SSL-certificaat
 • Onbeperkte bandbreedte om veel bezoekers tegelijkertijd te verwerken
 • Gratis website builder met honderden gratis responsieve sjablonen
 • Onbeperkte subdomeinen
 • 99,9% uptime-garantie
 • 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie
 • $ 200 advertentiekredieten voor marketingdoeleinden
 • Gratis websiteoverdracht

Stelt u zich eens voor hoeveel bronnen een VPS- of Dedicated Server-abonnement te bieden heeft, aangezien slechts een goedkoop Shared-pakket u zoveel functies biedt. HostGator is zeker een kijkje waard.

Ga aan de slag met HostGator »

2. InMotion Hosting

inmotion-best-hosting-usa

InMotion Hosting

InMotion is een opmerkelijk webhostingbedrijf dat voor het eerst werd opgericht in 2001. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de meest gebruikte hostingdiensten over de hele wereld. Dit heeft een goede reden. Ze bieden alle soorten diensten voor alle soorten budgetten.

Dit zijn bijvoorbeeld alleen de services die aanwezig zijn in de categorie webhosting:

 • Shared Hosting (ze noemen het Business Hosting)
 • VPS-hosting
 • Dedicated Server Hosting
 • Reseller Hosting (geweldig als u uw eigen hostingbedrijf wilt starten)
 • Beheerde WordPress-hosting
 • Eenvoudige beheerde hosting
 • Cloud Hosting

Naast deze diensten bieden ze ook de mogelijkheid om domeinnamen te kopen tegen redelijke prijzen. Maar als u er een gratis wilt krijgen, kunt u dat ook doen. Hoe?

U kunt zich vanaf het begin minimaal 1 jaar (of zelfs 2) vanaf het begin aanmelden voor elk hostingplan (gedeeld, VPS of een ander) en InMotion geeft u een gratis domeinnaam voor die periode. Is dat niet geweldig? Als u van plan bent een nieuwe website te lanceren, is dit geweldig nieuws.

U kiest gewoon het abonnement dat goed voor u is, meldt u aan voor een heel jaar en de domeinnaam is een gratis geschenk.

Maar er zijn veel andere handige functies toegevoegd aan bijna alle hostingpakketten, zoals:

 • Eersteklas klantenondersteuning (InMotion staat hier bekend om)
 • Gratis SSL-certificaten
 • Gratis website builder-platform
 • SSD-opslagruimte voor hoge laadsnelheden op de site
 • Installatieprogramma met één klik voor honderden apps en scripts (WordPress en andere)
 • E-commerce ready hostingplannen
 • Hosting van meerdere domeinen in één open account (zelfs het goedkoopste abonnement ondersteunt 2 websites)
 • Veel andere voordelen …

InMotion is gemakkelijk een van de beste keuzes als het gaat om het efficiënt hosten van een website.

Ga aan de slag met InMotion Hosting »

3. Bluehost

bluehost-usa-hosting

BlueHost

Bluehost is een van de meest verkochte webhostingbedrijven ooit. U heeft mogelijk al een advertentie of 2 online gezien die een van de diensten van Bluehost op de markt bracht. Zijn ze echt zo goed? Het korte antwoord is JA. Maar laten we eens kijken waarom. Wat bieden ze aan?

Dit zijn onder meer enkele van de diensten die zij leveren:

 • Shared Hosting tegen betaalbare prijzen
 • VPS-hosting
 • Toegewijde hosting
 • Managed WordPress Hosting (een van de beste op de markt)
 • Hosting van wederverkopers
 • Goedkope domeinnamen
 • Cloud Hosting
 • WooCommerce Hosting

Bij elk hostingpakket in dit aanbod wordt een SSL-certificaat gratis meegeleverd. Dit is goed nieuws, omdat andere bedrijven het alleen aanbieden voor hun hogere (duurdere) plannen.

Iets geweldigs aan Bluehost is de Managed WordPress Hosting. Tegenwoordig gebruikt meer dan 30% van alle websites WP als hun basisplatform. Dus de kans is groot dat je het ook gebruikt. Bluehost’s WP-hosting is een van de beste op de hele markt. Het wordt aanbevolen door WordPress zelf, dus u mag in de toekomst niet fout gaan met het gebruik ervan.

Een andere bonus die bij elk hostingpakket wordt geleverd, is het feit dat Bluehost dagelijkse en wekelijkse back-ups van elke website op hun servers maakt. Waarom is dit zo goed dat het genoemd moet worden? Back-ups zijn erg belangrijk, zoals u waarschijnlijk weet. Maar veel bedrijven brengen u afzonderlijk kosten in rekening voor het dagelijks maken van een back-up van uw website. Bluehost is niet een van die bedrijven.

U maakt de hele tijd beveiligingsback-ups, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als er iets gebeurt en u de site naar een vorige versie moet herstellen.

Ga aan de slag met BlueHost »

4. A2Hosting

a2hositng-usa

A2Hosting

A2Hosting is een andere bekende speler in de Amerikaanse webhosting. Honderdduizenden websites maken gebruik van hun diensten. Net als de reeds genoemde bedrijven biedt A2Hosting ook veel hostingmogelijkheden aan in de vorm van Shared, VPS, Dedicated en WordPress Hosting.

Iets anders aan dit bedrijf is dat ze veel moeite hebben gedaan om u de snelste laadsnelheden ooit te bieden. Veel plannen op hun website benadrukken hoe belangrijk een snelle website is. En dat klopt. Helaas verlaat een groot aantal bezoekers een website als deze niet in minder dan 2/3 seconden wordt geladen.

Als je kiest voor A2Hosting, heb je geen last van trage websiteprestaties. Het duurste gedeelde plan genaamd Turbo (ja, ik weet het) wordt bijvoorbeeld geleverd met een functie genaamd Turbo (ook). Deze functie zorgt voor tot 20x hogere laadsnelheden dan een normaal hostingplan. En het kost slechts $ 9,31 / maand. Ja, dit is het duurste shared hostingplan.

Natuurlijk bieden ze nog veel meer functies, zoals SSD-opslag, ondersteuning voor onbeperkte gehoste website, cPanel, onbeperkte overdrachten en gratis SSL-certificaten. Iets geweldigs aan hen is dat ze u altijd een geld-terug-garantie geven. Je hebt het goed gelezen!

Een andere optie die niet te veel bedrijven u geven, is de kans om uw eigen platform te kiezen waarop de hosting plaatsvindt. Je kunt kiezen tussen Linux (het handigst) of Windows (beter voor speciale behoeften van ontwikkelaars).

Ga aan de slag met A2Hosting »

5. GoDaddy

godaddy-usa-hosting

GoDaddy

Dit bedrijf staat vooral bekend als domeinnaamverkoper. En daar zijn ze heel goed in, want op hun website vind je domeinnamen voor alle budgetten. Maar naast dit werkterrein biedt GoDaddy ook hostingdiensten aan. Laten we daar eens naar kijken!

GoDaddy biedt alle volgende hostingdiensten aan:

 • Simple Web Hosting (vergelijkbaar met shared hosting)
 • Business Hosting (heeft enkele overeenkomsten met VPS Hosting)
 • WordPress-hosting
 • VPS-hosting
 • Toegewijde servers

De eenvoudige webhostingservice wordt bijvoorbeeld aangeboden voor slechts $ 2,79 / maand. Maar u moet hier op letten, want wanneer verlenging plaatsvindt, zal de prijs stijgen tot $ 7,99 / maand. Deze regel is van toepassing op al deze plannen.

Toch krijg je een redelijk goed pakket. Kijk maar eens naar het Economy-plan. Deze kost het laagste bedrag: $ 2,79 / maand bij aanmelding. Ze bieden u 100 GB opslagruimte, onbeperkte bandbreedte, gratis professioneel e-mailadres voor het eerste jaar en 1 gratis domeinnaam bij het jaarabonnement.

De andere plannen bevatten natuurlijk nog meer functies en bronnen. Het tweede businessplan, Enhance genaamd, kost bijvoorbeeld $ 40,99 / maand als je je aanmeldt. Het biedt u 90 GB SSD-opslag, 4 GB RAM, 2 CPU-cores, onbeperkt verkeer, ondersteuning voor onbeperkte websites en databases en een gratis standaard SSL-certificaat.

De klantenondersteuning bij GoDaddy is ook het vermelden waard. Het is een van de beste onder de concurrentie. Als er iets naar voren komt, zullen ze je binnen enkele minuten antwoorden.

Aan de slag met GoDaddy »

6. NameCheap

namecheap-usa-hosting

NameCheap

NameCheap is een ander Amerikaans bedrijf dat zich voornamelijk richt op de verkoop van domeinnamen. Maar zelfs als dat hun belangrijkste expertisegebied is, is hun hostingservice zeker de moeite van het bekijken waard.

Net als HostGator is NameCheap ook goed in het maken van aantrekkelijke pakketten voor lage prijzen. Gedeelde hosting kost bijvoorbeeld slechts $ 2,88 / maand. Dit is natuurlijk het laagste niveau met betrekking tot gedeelde hosting. Toch komt het met een aantal handige extraatjes: 20 GB SSD-versnelde opslagruimte, ondersteuning voor 3 websites in één account, gratis website builder-tool, onbeperkte bandbreedte en de mogelijkheid om te kiezen tussen de Amerikaanse of Britse datacenters.

Naast alle reguliere hostingdiensten die je bij NameCheap kunt vinden, bieden ze ook Private Email Hosting aan. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat dit is? Nou, het is niet bepaald het traditionele webhostingplan. U kunt met deze service geen website hosten.

Het doel hiervan is om mensen de kans te geven een professioneel e-mailaccount te bezitten, net als degenen die een website hebben. Dit wordt bereikt zonder daadwerkelijk een nieuwe website te maken. Het punt is dus dat u uw eigen professioneel ogende e-mailadres kunt hebben, zonder dat u zelf ook een website hoeft te maken.

Het voordeligste pakket komt voor een jaarlijkse $ 28,88. Voor deze prijs krijg je 10 GB e-mailopslag en 10 GB bestandsopslag, volledige mobiele ondersteuning en 10 aliassen voor elke mailbox.

Ga aan de slag met NameCheap »

7. iPage

ipage-usa-hosting

iPage

IPage wijkt enigszins af van de andere items op onze lijst. In welk opzicht? Welnu, de meeste andere bedrijven die webhosting aanbieden, splitsen hun diensten op in 2 of 3 (of zelfs meer) afzonderlijke plannen. IPage doet zoiets niet.

Ze bieden één hostingservice om aan alle behoeften van een klant te voldoen. Ok, maar zo’n dienst moet veel geld kosten, zou je denken. Laat me je vertellen dat het dat echt niet is.

De prijs voor deze hostingservice is momenteel $ 1,99 / maand bij de eerste aanmelding. De prijs is regelmatig $ 7,99 / maand, wat nog steeds een koopje is. Waarom? Welnu, vanwege de veelheid aan hostingfuncties en bronnen die iPage u biedt:

 • 1 gratis domeinnaam voor een heel jaar
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Onbeperkt aantal professionele e-mailadressen
 • Onbeperkte SSD-opslagruimte
 • Schaalbare bandbreedte volgens de behoeften van uw site
 • Onbeperkte websites / domeinen voor hosting
 • Onbeperkte MySQL-databases
 • Gratis SSL-certificaat
 • Gratis iPage-website builder met honderden responsieve thema’s
 • 1-klik WordPress-installatie naar believen
 • Gratis PayPal-integratie voor e-commercesites
 • Bezoekersstatistieken
 • Kies uit 2 datacenters
 • 24/7 klantenondersteuning via telefoon of livechat
 • Stapsgewijze zelfstudies om aan de slag te gaan en online opgemerkt te worden
 • Veel andere opties …

Als u op zoek bent naar een in de VS gevestigde hostingprovider die u niet lastig valt met veel verschillende hostingplannen en het is ook eenvoudig te gebruiken, kan iPage een goede keuze zijn.

Aan de slag met iPage »

8. FatCow

fatcow-usa-hosting

Dikke koe

Heb je eerder gehoord van FatCow? Zo niet, dan veroordeel ik je niet. Op het eerste gezicht zou je denken dat dit een ander type bedrijf is, geen webhostingprovider. Maar de waarheid is dat FatCow een geweldige hostingservice is die door honderdduizenden mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Het bedrijf bestaat al sinds 1998, maar werd gekocht door de Endurance International-groep. Toch is het nog steeds een populaire hostingservice bij veel mensen.

Net als de meeste anderen bieden ze ook Shared hosting, WordPress hosting, VPS hosting en Dedicated hosting services aan. U kunt zelfs domeinnamen van hen gebruiken zonder daadwerkelijk een hostingplan te kopen. E-commerce services zijn ook beschikbaar, samen met marketingdiensten.

Laten we nu eens kijken naar het beschikbare basishostplan: dit is het originele FatCow-plan. Het kost $ 4,08 / maand ($ 49 / jaar). Je krijgt al deze functies in het pakket:

 • Geen opstartkosten
 • 1 gratis domein voor een heel jaar
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Gratis website builder-platform
 • Gratis tool om site-analyse te bekijken
 • FTP-toegang
 • Onbeperkte SSD-opslag en bandbreedte
 • Ook onbeperkte domeinen voor hosting met onbeperkte e-mailaccounts
 • $ 100 aan Google AdWords en $ 100 aan Bing-tegoed
 • Onbeperkte MySQL-databases (+ ondersteuning voor PHP en Python)
 • Gratis back-ups
 • 24/7 ondersteuning via chat en telefoon
 • Zelfstudies om u op weg te helpen
 • Affiliate-programma

De andere hostingplannen (VPS en Dedicated Servers) geven je nog meer middelen tegen redelijk redelijke prijzen. Laat u niet misleiden door zijn naam, FatCow is gemakkelijk een geweldige webhostingprovider die geliefd is bij veel gebruikers (van en buiten de VS).

Ga aan de slag met FatCow »

9. HostMonster

hostmonster-usa-hosting

HostMonster

HostMonster is niet het meest bekende bedrijf als het gaat om webhosting. Dus, is het de moeite waard om erover te praten? Ja, dat is het zeker. U zult zien waarom hieronder:

Om te beginnen, als u hun services bekijkt, ziet u in één oogopslag dat shared hosting vrij goedkoop is in vergelijking met veel andere bedrijven. Ze hebben deze service opgesplitst in 3 afzonderlijke plannen (zoals de meeste):

 • Basic – $ 4,95 / maand
 • Plus – $ 6,95 / maand
 • Choice Plus – $ 6,95 / maand

Zoals u kunt zien, kosten zowel het tweede als het derde plan hetzelfde bedrag. Het is ongebruikelijk, ja. Maar toch is het de moeite waard om op te merken dat het derde pakket een aantal extra functies bevat in vergelijking met het tweede. En dat is voor dezelfde prijs.

Zo bevat het 3e plan de volgende kenmerken:

 • Ondersteuning voor onbeperkte gehoste domeinen
 • Onbeperkte opslagruimte
 • Onbeperkte bandbreedte
 • Gratis SSL-certificaat om veiligheidsredenen
 • 1 gratis domeinnaam
 • Onbeperkt geparkeerde domeinen en subdomeinen
 • Onbeperkte e-mailaccounts en opslag
 • $ 200 aan marketingcredits

En je krijgt ook 1 Domain Privacy Protection en CodeGuard Basic voor back-ups. Deze 2 bonussen verschijnen alleen in het 3e pakket. Het aantal marketingcredits is ook groter, omdat je bij het vorige plan slechts $ 150 ontvangt.

Het is geen verrassing dat HostMonster het derde gedeelde plan aanbeveelt. Het is echt de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Aan de slag met HostMonster »

10. WebHostingHub

webhostinghub-usa-hosting

WebHostingHub

WebHostingHub is een andere Amerikaanse hostingprovider die veel soorten services aanbiedt voor geweldige prijzen. Net als de meeste andere kandidaten op onze lijst, bieden ze ook populaire hostingdiensten aan.

Het bedrijf is volledig in de VS gevestigd met meer dan 200 teamleden uit de Verenigde Staten. Enkele duizenden tevreden klanten gebruiken WebHostingHub al als hun primaire hostingprovider (meer dan 40.000). Laten we eens kijken waarom!

Om te beginnen zijn de volgende genoemde voordelen allemaal aanwezig in hun hostingservices:

 • Gratis SSD-opslagruimte (tot 20x hogere sitesnelheden)
 • Premium website builder tool
 • Onbeperkt: schijfruimte, bandbreedte en e-mailadressen
 • $ 150 advertentiekredieten (Yahoo, Amazon en Bing)
 • Traditioneel cPanel beschikbaar voor elke klant
 • 1-klik installaties met behulp van Softaculous (programma met honderden scripts en software klaar om te installeren)
 • Ondersteuning voor WordPress, Joomla en Drupal
 • Eenvoudige installatie van e-commercesites
 • Gratis SSL-certificaat
 • Beveilig gratis IMAP / POP3-e-mail en een tool voor bescherming tegen spam
 • E-mail werkt ook op alle apparaten
 • Gratis websiteoverdracht

Onderaan de officiële website vindt u regelmatig bijgewerkte getuigenissen van veel verschillende klanten die actief gebruikmaken van WebHostingHub-services. Het is goed om te weten dat ze allemaal erg tevreden zijn met de ontvangen services.

Ga aan de slag met WebHostingHub »

11. InterServer

interserver-usa-hosting

InterServer

Dit bedrijf bestaat al sinds 1999. Dat zegt duidelijk veel. Ze hebben vooral veel ervaring met het aanbieden van hoogwaardige hostingdiensten. Laten we enkele van de beschikbare op InterServer noemen:

 • Standaard webhosting
 • Pro Hosting (Reseller Hosting)
 • E-mailhosting (zoals NameCheap)
 • Hosting zonder winstoogmerk
 • Webhosting voor studenten
 • NET-hosting
 • Toegewijde servers
 • VPS en Cloud Hosting
 • GPU-specifieke servers
 • Hosting speciaal gemaakt voor: WordPress, Joomla, Magento en PrestaShop
 • En anderen…

De meest populaire service is echter nog steeds de eerste die hierboven is genoemd: Standard Web Hosting (Shared). Deze komt voor een maandelijkse $ 5,00. Anders dan anderen in dit artikel, biedt InterServer (net als iPage) 1 enkel plan voor dit type hosting.

Maar u ontvangt veel nuttige bonussen: onbeperkte SSD-opslag, gratis website builder met veel gratis thema’s, 450+ cloud-apps gratis voor installatie, onbeperkte e-mailaccounts, gratis website-migratie, 30 dagen geld-terug-garantie, goedkope domeinregistratie ($ 1,99 ).

Deze aanbieder heeft een specifieke functie gecreëerd die alleen hier beschikbaar is: de Interverzekering. Deze functie betekent dat wanneer u een bestaande website naar InterServer migreert, zij deze vrij voor u zullen opruimen en deze in zijn oude glorie zullen herstellen door (op een veilige manier) toekomstige problemen te voorkomen. Als u van plan bent uw website de komende jaren te gebruiken, is dit een voordeel.

Aan de slag met InterServer »

12. JustHost

justhost-usa-hosting

JustHost

Dit is een andere Amerikaanse hostingprovider die VPS-, Dedicated- en Shared-hostingservices aanbiedt. Enkele van de functies die in de meeste van hun hostingplannen zijn opgenomen, zijn de volgende:

 • Website builder (tool voor slepen en neerzetten) met letterlijk duizenden sjablonen om uit te kiezen. Makkelijk te gebruiken door zelfs niet-technische mensen.
 • Tools gemaakt voor betere blogmogelijkheden.
 • E-commerce klaar plannen.
 • Gratis domeinregistratie voor een heel jaar vooraf.
 • DNS-beheer.
 • 24 × 7 ondersteuning via telefoon, e-mail en live chat.
 • Een veelvoud aan tutorials en ‘‘ Hoe ’-gidsen om u op weg te helpen en online opgemerkt te worden.
 • SSD-opslag voor hoge laadsnelheden op de site.
 • Moderne beveiligingsfuncties.
 • 30-dagen geld terug garantie.
 • Professioneel e-mailadres.
 • Traditioneel cPanel om uw website eenvoudig te beheren.

De gedeelde plannen die beschikbaar zijn bij JustHost lijken erg op die van Bluehost. De namen en prijzen zijn bijna hetzelfde:

 1. Basic = $ 3,95 / maand
 2. Plus = $ 6,95 / maand
 3. Choice Plus = $ 6,95 / maand

Nu is er nog een extra abonnement, Pro genaamd, dat maandelijks $ 14,95 kost. Dit heeft een aantal bonusfuncties, maar als u op zoek bent naar een eenvoudig maar nog steeds krachtig plan, kan de Choice Plus een geweldig pakket zijn.

Ga aan de slag met JustHost »

13. LunarPages

lunarpages-usa-hosting

LunarPages

LunarPages is net als de andere bedrijven op deze lijst wat betreft hostingplannen. Hiermee bedoel ik dat het betaalbaar en efficiënt is voor het hosten van vrijwel elke website die je zou kunnen bezitten. Het biedt Cloud VPS Hosting, Dedicated Servers en standaard Shared Hosting.

Misschien denkt u, als ze qua webhosting zo goed zijn als HostGator of Bluehost? Laat me zeggen dat ze dat zijn! Zo wordt shared hosting opgedeeld in 4 verschillende secties. Ja, 4 verschillende secties.

En dat is niet voor niets: op deze manier kunnen ze hun gebruikers veel persoonlijkere diensten aanbieden. Maar laat me specifiek zijn. Deze service bestaat uit de volgende 4 secties:

 • Persoonlijke shared hosting (natuurlijk voor persoonlijk gebruik)
 • Zakelijke shared hosting (uiteraard bedrijven)
 • Windows shared hosting (dit is iets dat webontwikkelaars kunnen gebruiken die met Windows-specifieke technologieën werken)
 • Developer Reseller shared hosting (om je eigen hostingbedrijf te starten / ook voor developers)

De standaard op Linux gebaseerde hostingservice kost bijvoorbeeld $ 4,95 / maand. U krijgt deze functies allemaal in het pakket:

 • Gratis domeinnaam.
 • Gratis tool voor het bouwen van websites.
 • cPanel voor sitebeheer met Softaculous voor installaties met 1 klik.
 • Onbeperkte e-mailaccounts en MySQL-databases.
 • Opslag is ook onbeperkt samen met de bandbreedte.
 • FTP-toegang.
 • 24 × 7 ondersteuning.
 • Ondersteuning voor WordPress, Magento, Drupal en Joomla.
 • $ 25 aan Facebook-advertentietegoed.

En dit is slechts het medium shared hostingplan. Met de premium kunt u nog meer bronnen gebruiken. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat LunarPages een waarschijnlijke hostingprovider is als je veel functies voor een lage prijs wilt.

Aan de slag met LunarPages »

14. DreamHost

dreamhost-usa-hosting

DreamHost

DreamHost is een hostingprovider uit de VS, die zich onderscheidt van de massa in het aantal hostingdiensten dat het aanbiedt. Bekijk de onderstaande lijst om u dit te bewijzen. Dit zijn alle services die u bij DreamHost kunt kopen:

 • Gedeelde hosting voor WordPress
 • Beheerde WordPress-hosting
 • WooCommerce-hosting
 • Alle WordPress-hosting (dit verschilt van de tweede in de lijst)
 • VPS-hosting
 • Dedicated hosting
 • Cloud hosting
 • Eenvoudige shared hosting
 • OK dat is genoeg…

Het punt is dat het niet uitmaakt naar welk type hosting u op zoek bent, DreamHost biedt het zeker op een of andere manier.

Iets geweldigs aan dit bedrijf is dat het je, waar mogelijk, open source-oplossingen biedt om je problemen op te lossen. Dit is om vele redenen geweldig, maar een die echt opvalt, is dit: als u open-source software gebruikt, kunt u de broncode naar eigen inzicht wijzigen. Natuurlijk, als je weet hoe je dit moet doen zonder het programma te onderbreken.

Door dit te doen wanneer dat nodig is, kunt u alle software aanpassen (of iemand betalen om het voor u te doen) voor uw specifieke behoeften en vereisten. Productiever zijn, is eenvoudig met het bezitten van dergelijke functies.

Er is nog een bonus die moet worden opgemerkt: de eersteklas klantenondersteuning. Dit is een van de beste van alle Amerikaanse hostingproviders. Het is natuurlijk 24 × 7, razendsnel en efficiënt, wat je probleem ook is. Ze geven je in een mum van tijd een slimme oplossing.

Ga aan de slag met DreamHost »

15. KnownHost

knownhost-usa-hosting

BekendHost

KnownHost is een in de Verenigde Staten gevestigd bedrijf dat in 2006 is opgericht. Ze hebben dus redelijk veel ervaring met het afhandelen van allerlei soorten hostingservices. Zoals de meeste bedrijven hier, bieden ze ook aan: shared hosting, managed VPS hosting, cloud VPS hosting en dedicated hosting.

Ze legden sterk de nadruk op het efficiënt beheren van al hun plannen door het ondersteuningsteam. Dit is eigenlijk een belangrijk onderdeel voor elke hostingprovider. En KnownHost maakt het een prioriteit om te weten. Op deze manier hoef je je helemaal geen zorgen te maken over het back-end werk voor je website. Alles wordt afgehandeld door de mensen achter de door u gekozen hostingservice. Voor abonnementen als VPS en Dedicated hosting is een goed beheerde service nog belangrijker.

Voor een starterswebsite is het eerste shared hostingplan echt een goede deal. Het kost $ 3,47 / maand en je ontvangt al deze functies:

 • 5 GB SSD-opslagruimte in de cloud
 • 5 gehoste domeinen in 1 account
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Onbeperkte e-mailaccounts
 • 99,99% uptime-garantie
 • Eenvoudige geautomatiseerde back-ups
 • 24 × 7 ondersteuning
 • Gratis website-migratie
 • Volledige root-toegang
 • cPanel
 • LiteSpeed-prestaties: krachtige processors, DDR4 ECC-geregistreerde RAM, SSD-opslag en ook andere bronnen.

Ze geven u ook een gratis SSL-certificaat voor elk afzonderlijk hostingplan dat bij hen beschikbaar is. Dit is geweldig, vooral als je bedenkt dat veel andere bedrijven apart kosten in rekening brengen voor een SSL, en het kost nogal wat geld.

Het is vermeldenswaard dat Softaculous ook aan elk pakket wordt toegevoegd, wat zorgt voor eenvoudige installaties voor allerlei soorten web-apps en scripts. En om dit nog verder te benadrukken, werkt GIT-versiebeheer ook, zodat u eenvoudig met slechts een paar klikken veel Git-opslagplaatsen kunt maken en beheren.

Ga aan de slag met KnownHost »

16. LiquidWeb

liquidweb-usa-hosting

LiquidWeb

LiquidWeb staat bekend om zijn brede scala aan diensten voor alle soorten klanten. Ze hebben bijvoorbeeld services die speciaal zijn gebouwd om freelancers, bureaus, bedrijfseigenaren en wederverkopers te helpen. Enkele van de services die met deze groepen werken zijn: Dedicated hosting, VPS hosting, Dedicated Cloud, WordPress hosting, Managed WooCommerce hosting en zelfs e-mailhosting zoals NameCheap biedt.

Omdat ze Managed WooCommerce-hosting aanbieden, laten we er een beetje over praten (tot nu toe hebben we dit gedeelte niet besproken). Net als elke andere service is dit ook opgesplitst in meer verschillende plannen, meer precies in 4: Beginner, Basic, Dropshipping en Marketplace.

Het eerste plan genaamd Beginner kost $ 39 per maand. Hiermee kunt u de volgende opties en bronnen gebruiken:

 • Gratis SSL-certificaat
 • Gratis tool voor paginabuilder inbegrepen
 • Ondersteuning voor 150 maandelijkse transacties
 • Onbeperkte producten of onbeperkte bestellingen
 • Verlaten wagen (Jilt)
 • Duizenden voor mobiel geoptimaliseerde thema’s om de perfecte webwinkel te creëren
 • De kans om op maat gemaakte velden voor elk product te maken + productcatalogi te maken
 • Alle WordPress-functies inbegrepen, aangezien WooCommerce op WP is gebouwd

De andere 3 pakketten worden geleverd met nog betere bundels. Maar om te beginnen kan dit eerste en goedkoopste plan alles zijn wat u nodig heeft. Als je een online markt wilt creëren, natuurlijk. Voor andere doelen heeft LiquidWeb alle reguliere services klaar voor gebruik.

Ga aan de slag met LiquidWeb »

17. JaguarPC

jaguarpc-usa-hosting

JaguarPC

JaguarPC is een hostingprovider die naast de reguliere hostingmogelijkheden ook tal van andere diensten ter beschikking stelt. We zullen hier iets later op ingaan. Wat hosting betreft, bieden ze zakelijke hosting, dedicated hosting, beheerde WordPress-hosting, cloudhosting en zelfs reseller-hosting.

Zakelijke hosting is eigenlijk hun gedeelde hostingservice. Je kunt het krijgen voor slechts $ 3,96 / maand. Maar laat me je vertellen over het beste plan in deze categorie. Het heet Business Pro en het kost $ 13,97 / maand.

Voor deze maandelijkse prijs krijg je veel handige opties en functies: onbeperkte SSD-schijfruimte, ondersteuning voor 500.000 maandelijkse bezoekers, 4x bronnen in vergelijking met het eerste plan (4x RAM en CPU-vermogen), onbeperkte databases, onbeperkte e-mailaccounts en onbeperkte domeinen voor hosting, klaar voor e-commerce, gratis domeinnaam inbegrepen en ook gratis SSL-certificaat.

Ik zei dat JaguarPC ook andere soorten diensten aanbiedt. Een van de meest opvallende services is de kans om uw website te laten ontwerpen door het team achter dit bedrijf. Ja, ze bieden webdesigndiensten. Als u op zoek bent naar zoiets, dan kan het gebruik van JaguarPC een goed idee zijn, omdat ze meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied hebben met al meer dan 20.000 tevreden klanten in hun portfolio.

Iets geweldigs aan deze service is het feit dat ze ook specifieke WordPress-webontwikkeling bieden. Als u een professioneel vervaardigde WP-site wilt, kan JaguarPC dit eenvoudig realiseren.

Ga aan de slag met JaguarPC »

18. Netwerkoplossingen

networkolutions-usa-hosting

Netwerkoplossingen

Zoals de naam al doet vermoeden, is NetworkSolutions een bedrijf dat (net als JaguarPC) meer soorten diensten levert, niet alleen webhosting. Op de officiële website vindt u bijvoorbeeld alle volgende services die u kunt kopen:

 • Website ontwerp
 • E-commerce oplossingen
 • E-mailen
 • Online marketing
 • Domeinnamen
 • Beveiligingsoplossingen
 • Hosting natuurlijk

Op het gebied van webhosting komen ze met geweldige plannen. Ze zijn allemaal gedeelde hostingservices. Iets interessants hieraan is dat, ongeacht welk plan je ook kiest, je een persoonlijk technisch adviseur krijgt om je te helpen met het opzetten van je site (FTP, beveiliging en bestandsoverdracht indien nodig). Niet veel andere bedrijven hebben dit beschikbaar.

Shared hosting aangeboden door NetworkSolutions is niet de goedkoopste op de markt, maar het is toch het vermelden waard. Met het tweede plan, Professional Hosting genaamd, krijg je bijvoorbeeld de volgende bonussen: onbeperkte schijfruimte voor het opslaan van al je gegevens, onbeperkte e-mailaccounts, automatische verwijdering van alle malware (geweldige toevoeging), bescherming tegen veelvoorkomende hacks zoals SQL-injectie en natuurlijk, alle andere benodigde functies zoals een grote bandbreedte en SSD voor opslag.

Zoals u hierboven kunt zien, geeft het bedrijf echt om een ​​veilig platform (verwijdering van malware). Dit is ook goed voor u, omdat u erop kunt vertrouwen dat uw website in goede handen is.

Aan de slag met NetworkSolutions »

19. Domain.com

domein-com-usa-hosting

Domain.com

Domain.com is een hostingprovider die door veel bedrijven wereldwijd op de markt wordt gebracht, ook al is het in de VS gevestigd. De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat Domain.com goedkope / redelijke hostingplannen biedt met een veelvoud aan functies en bronnen. Om precies te zijn, zullen we een van de hostingplannen bekijken die ze beschikbaar stellen.

Het populairste plan op Domain.com is het eerste dat ze aanbieden op de officiële bestemmingspagina. Dit wordt Basic genoemd en het kost $ 3,75 per maand. Omdat het het basispakket is, heeft het niet de meeste functies, maar om u op weg te helpen met een nieuwe website, is meer dan genoeg:

 • Je hebt ondersteuning voor 1 website.
 • Onbeperkte SSD-schijfruimte.
 • Bandbreedte is schaalbaar naar de behoeften van uw site.
 • 10 MySQL-databases beschikbaar met 5 FTP-clients.
 • U kunt onbeperkte subdomeinen hebben.
 • Je ontvangt ook 1 GB gratis cloudopslag.
 • Gratis SSL-certificaat inbegrepen bij Let’s Encrypt.

Het maakt niet uit welk hostingplan u kiest, of het nu VPS is of een ander soort, de volgende voordelen zijn allemaal inbegrepen: gratis domeinnaam voor een heel jaar (het heet Domain.com, toch?), Marketingtools om uw site sneller op te laten vallen, gratis website builder platform, e-commerce oplossingen en eersteklas klantenondersteuning.

Aan de slag met Domain.com »

20. IXWebHosting

OPMERKING: IXWebHosting is overgenomen door BlueHost

ixwebhosting-usa

IX Webhosting

Dit bedrijf is een van de oudste in de branche met meer dan een half miljoen websites die bij hen worden gehost. Tegenwoordig vindt u IXWebHosting op de Site5-website. Ze zijn daar helemaal naartoe verhuisd, dus u hoeft niet de moeite te nemen om naar een afzonderlijke website te zoeken. Toch is deze service goed genoeg om te worden vermeld? Laten we kijken!

In tegenstelling tot de meeste andere webhostingproviders in dit artikel, biedt dit bedrijf alleen standaard webhosting, VPS-hosting en resellerhosting aan. Voor de meeste mensen is dit meer dan genoeg. Maar als u een website bezit die specifiek een speciale hostingservice nodig heeft, moet u op zoek gaan naar een andere provider.

Hoewel ze geen dedicated hosting bieden, is het vermelden waard de eenvoudige standaard webhostingservice die ze aanbieden. Het goedkoopste abonnement kost $ 6,95 per maand. Het is niet de goedkoopste onder andere concurrenten, maar u krijgt een redelijk goede functie om uw website efficiënt te hosten:

 • Onbeperkte schijfruimte
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Ondersteunt 1 website
 • Gratis back-ups (groot pluspunt)
 • Backstage (dit is een enkele interface die helpt bij het beheren van alles met betrekking tot uw hostingaccount)
 • 99,9% uptime-garantie
 • 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Helaas kunt u niet maandelijks betalen. De prijs die ik hierboven noemde, is waar als u vooraf 2 jaar betaalt. Voor 1 enkel jaar gaat de prijs omhoog naar $ 8,95 per maand.

De functies van dit bedrijf zijn redelijk goed, maar als u een goedkopere service wilt, heeft u genoeg andere opties om uit te kiezen.

Aan de slag met IX Web Hosting »

Conclusie

We hebben 20 hostingbedrijven allemaal uit de Verenigde Staten gehaald. Zou je ooit gedacht hebben dat er zoveel zijn? En ik heb ze niet eens allemaal opgesomd.

Ik denk dat je een goede kans hebt om de enige hostingprovider te vinden die bij je behoeften en voorkeuren past. We hebben er veel behandeld die opvallen met een breed scala aan services, anderen met de enorme hoeveelheid middelen in bepaalde plannen, weer anderen met zeer kleine prijzen.

Sommige hebben zelfs lage prijzen, geweldige functies en andere soorten services die klaar zijn voor aankoop.

Om een ​​goede keuze te maken, moet u goed nadenken over het type website dat u wilt hebben en hoeveel bronnen / functies deze nodig heeft om correct te werken. Op deze manier maak je zeker de juiste beslissing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map