5 Beste Dedicated Server Hosting Australië

01.06.2020
Beste hosting '5 Beste Dedicated Server Hosting Australië
0 10 мин.


Als beheerder van een grote website of een website die veel bezoekers ontvangt, heeft u een betrouwbare en snelle hostingmanager nodig. In een tijd waarin de meeste mensen veel interactie hebben op online platforms, heb je een site nodig die op cruciale momenten niet uitvalt. Hoewel shared hosting voor de meeste website-eigenaren betaalbaar is, biedt dedicated hosting de meeste controle en flexibiliteit. Uw website heeft een eigen server in een speciaal hostingplatform in combinatie met RAM-, opslag- en bandbreedtetoewijzingen. De toonaangevende dedicated server hostingproviders in Australië zijn onder meer:

1. WP-hosting

wphosting-best-dedicated-server-australia

WP Hosting

WP Hosting maakt gebruik van goed presterende servers om kwaliteitsservices te leveren aan webbeheerders. Het heeft drie pakketten met de Dedicated Basic vanaf $ 89 / maand. Dit plan wijst 2 CPU-kernen, 2 GB geheugen, 40 GB SDD-opslag en onbeperkte gegevensoverdracht toe. Het Dedicated Advanced-abonnement begint bij $ 149 per maand met 4 CPU-cores, 4 GB geheugen en 80 GB SSD-opslag.

Het Dedicated Extreme-pakket begint bij $ 299 / maand met 8 CPU-kernen, 8 GB geheugen en 160 GB SSD-opslag. Alle pakketten bieden toegang tot het Australische datacenter, waar u informatie kunt vinden over eventuele netwerklatentie en vragen over datasoevereiniteit..

WP Hosting heeft specifieke hostingplannen voor WordPress. Het Startup-pakket is perfect voor beginners omdat je 5 GB SSD-opslag krijgt voor $ 19 / maand. Het Business-abonnement biedt 10 GB SSD-opslag voor $ 29 / maand, terwijl de Corporate-categorie 20 GB SSD-opslag biedt voor $ 49 / maand. De ontwikkelaars en ingenieurs van WP Hosting hebben de WordPress-systemen uitgebreid bestudeerd, zodat uw zorgen naar tevredenheid kunnen worden beantwoord. Je hebt toegang tot deze experts via live chat, telefoon en e-mail.

Dit team is 100% Australisch en elke ontwikkelaar waarmee u spreekt, is lokaal omdat er altijd het gevaar bestaat dat er iets verloren gaat bij de vertaling wanneer u met een buitenlandse persoon communiceert. De WordPress-pakketten bevatten “Always on” DDOS-bescherming en regelmatige virusscans houden uw site vrij van bedreigingen. WP Hosting zal bovendien uw reeds draaiende WordPress-site zonder downtime naar hun hostingservice verplaatsen.

2. Droom IT-host

dreamit-dedicated-server-australië

Droom Het

DreamIT Host begon in 2014 met als doel een webhost te zijn die bekend staat om zijn uitzonderlijke waarde, hoge prestaties en buitengewone service. Het bedrijf heeft drie betaalbare opties. Het Essentials-abonnement begint bij AUD 4,95 / maand, waar je 5 GB opslagruimte, 2 GB geheugen en 100 maximale e-mails per uur krijgt. De Economy-webhosting begint bij AUD 9,95 / maand met 15 GB opslag, 4 GB geheugen en 150 maximale e-mails per uur. Het Business-abonnement begint bij AUD 19,95 / maand met 50 GB opslag, 6 GB geheugen en maximaal 300 e-mails per uur.

Alle abonnementen hebben onbeperkte e-mailaccounts en bandbreedte en tien add-on-domeinen. De dedicated servers worden aangedreven door cPanel, CloudLinux en LiteSpeed. LiteSpeed ​​is ongelooflijk snel en daarom laden websites op het platform erg snel. De nieuwe webservers op DreamIT worden geleverd met NVMe, wat 12 keer sneller is dan een SSD-server.

Er zijn meer dan 400 apps die zijn ontworpen om goed samen te werken met DreamIT, waaronder WordPress, Magento en Drupal. Het runnen van een betrouwbare website is essentieel, zodat u potentiële kopers of bezoekers niet misloopt. De uptime-garantie van 99,95% van het netwerk zorgt ervoor dat uw website altijd up-to-date is.

De servers zijn verder geoptimaliseerd om goed te werken met websites met veel verkeer, wat vooral ideaal is voor e-commerceplatforms. Het ondersteuningsteam heeft zijn basis in Melbourne en ze reageren snel en helpen met eventuele vragen. De serverhardware is gesitueerd en gehost in Australië, wat betekent dat Aussie-websites de hoogste prestaties zullen behalen.

3. Stroomlijn servers

streamline-servers-dedicated-australia

Stroomlijn servers

Streamline Servers werd in 2007 gelanceerd met de visie om innovatieve diensten aan te bieden in de webhostingbranche. De producten van het bedrijf variëren van games, spraak, dedicated, VPS-servers, affiliate marketing en webhosting. Hun toegewijde servers zijn beschikbaar voor webeigenaren in Australië, Singapore en Nieuw-Zeeland.

Klanten worden bediend door tal van datacenters in Perth, Melbourne en Sydney. Hun servers worden aangedreven door Intel en variëren in prijzen. Het basisplan in Sydney begint bijvoorbeeld bij $ 80 / maand en biedt 8 GB RAM, 250 GB SSD en 3000 GB. Het netwerk is DDOS-beveiligd, wat betekent dat alle pakketten voor uw website in realtime worden gescand op bedreigingen.

Het bekwame personeel is 24/7 beschikbaar. Streamline Services biedt verder automatische provisioning waarbij uw server automatisch wordt voorzien in de daaropvolgende 15 minuten na betaling. De servers hebben gebruiksvriendelijke interfaces om hun klanten volledige controle te geven. U kunt uw gegevensgebruik evalueren en de installatie van besturingssystemen automatiseren.

4. Digital Pacific

digitalpacific-dedicated-server-australië

Digital Pacific

Digital Pacific is in 2000 begonnen als koolstofneutrale webhost in Australië. Vanuit haar basis in Sydney richt het bedrijf zich op klanttevredenheid en kwaliteitsdiensten. Hun waarden, waaronder het aangaan van bevredigende en langdurige relaties met klanten, het leveren van intuïtieve hostingproducten tegen voordelige prijzen en het begrijpen van de behoeften van klanten.

De 15 jaar ervaring van het bedrijf maakt het uitzonderlijk goed geïnformeerd over de Australische webhostingmarkt. Het heeft een waterdicht back-upsysteem dat uw e-mailbestanden, website en database driemaal per dag opslaat. Het bedrijf maakt gebruik van Dell-hardware en de gespiegelde schijven verhogen de serverbetrouwbaarheid.

Het bedrijf biedt gedeelde, toegewijde en VPS-hosting. De speciale abonnementen beginnen bij $ 99 en u komt in aanmerking voor snelle installatie en ondersteuning en de nieuwste Dell-hardware. Het belangrijkste servercentrum van Digital Pacific bevindt zich in Sydney. Digital Pacific is in ieder geval een standaard webhost en biedt voldoende middelen voor een kleine site.

Het gebrek aan WordPress dedicated hosting is een nadeel voor veel webeigenaren die hun websites op het platform runnen. Hun uitvaltijden en uptimes zijn ook vrij standaard en zouden niet ideaal zijn voor sites met veel verkeer. Als u echter milieubewust bent, zult u waarderen hoe schoon en groen het netwerk is.

5. SiteGround

siteground-dedicated-server-australia

SiteGround

SiteGround heeft geen servers in Australië, maar ze hebben datacenters in Singapore die sterke prestaties, uptime en verbinding bieden. De uptime van 99,99% van het bedrijf lokt door een gestage stroom van webbeheerders. Het is zo zeker van deze garantie dat het een vergoeding belooft als hun servers deze uptime niet halen.

Het toegangsplan begint bij $ 269 / maand met 4 CPU-kernen, 8 CPU-threads, 16 GB RAM en 480 GB SSD. Het Power-pakket begint bij $ 349 / maand met een geüpgraded 32 GB RAM en 960 GB SSD. De Super Power-webhost kost $ 729 / maand, heeft 12 CPU-kernen en 64 GB RAM.

SiteGround is geoptimaliseerd voor WordPress en het deskundige ondersteuningsteam zal u helpen met uw zorgen. Webeigenaren zullen ook waarderen hoe gemakkelijk het is om WooCommerce te integreren. Het bedrijf garandeert nul wachttijd in zowel live chat als telefonische interacties. Hun beheerpaneel is eenvoudig genoeg, zelfs voor beginners om te navigeren en te gebruiken.

Hoe een dedicated server te kiezen?

Als u op zoek bent naar een uitstekende toegewijde webhost, moet u verschillende belangrijke overwegingen evalueren, waaronder:

Prestatie-eisen

Hoeveel servers voldoen aan uw eisen? Hoeveel bezoekers verwacht u? U kunt over het algemeen het aantal cores en processors in een server selecteren. Het aantal is afhankelijk van de applicaties die u gebruikt. Een andere overweging is de prestatie van de kern gedefinieerd in kloksnelheid (MHz). De leverancier van de software of het team dat de applicatie beheert, is beter geschikt om de ideale processor of het aantal cores voor te stellen.

Hoe meer cores een CPU heeft en hoe sneller deze is, hoe meer RAM-opties beschikbaar zijn voor een beheerder. Als u niet zeker bent over uw RAM-vereisten, kies dan voor een pakket dat extra RAM toestaat.

Als het op harde schijven aankomt, is uw beste gok een RAID-opstelling die uw site beschermt tegen de kwetsbaarheden van een enkele harde schijf. Uw systeem blijft werken totdat u een vervanging van de harde schijf installeert, hoewel het enige prestatieverlies zal vertonen. Je hebt meer opties voor harde schijven met een grote server. SATA-schijven bieden een hoog volume, maar de prestaties zijn vrij laag. SAS presteert beter dan SATA maar is duurder en heeft een lagere capaciteit. SAS is vervangen door SSD die 50 tot 100 keer beter presteert dan SATA.

Schaalbaarheid van de applicatie

U moet overwegen hoe goed uw toepassing kan worden geschaald. Sommige applicaties blijken moeilijk op te schalen naar meerdere apparaten. Ervoor zorgen dat een database op meerdere servers draait, is een uitdaging omdat deze via de servers moet worden gesynchroniseerd. Het zou zelfs gemakkelijker blijken om over te schakelen naar een server met meer RAM, opslag en verwerkingscapaciteit.

Effect van downtime

U moet de bedrijfsimpact van eventuele downtime van uw server evalueren. U mag uw toegewezen middelen niet delen in een speciaal hostingplan, maar er is vaker wel dan niet één enkele locatie van storing op één server. Als u een e-commerceplatform heeft, kan downtime kostbaar zijn omdat uw klanten uw site kunnen verlaten of een negatief imago van uw bedrijf kunnen ontwikkelen.

Netwerkkwaliteit

Bij de meeste hostingproviders kunt u de locatie van uw server selecteren. Hoe dichter een datacenter is, hoe sneller de datalevering. De hardware- en softwarekwaliteit bepaalt ook de laadsnelheden.

Wanneer u een dedicated server nodig heeft?

De voordelen van een dedicated server wegen veel zwaarder dan die van shared web hosting. U vraagt ​​zich misschien af ​​of u de maximale voordelen van dedicated serverhosting zou benutten. Hieronder is een leidende schets:

 • Grootte van uw bedrijf: Dedicated hosting werkt het beste bij middelgrote tot grote bedrijven. Er wordt meer informatie opgeslagen en overgedragen in vergelijking met een klein bedrijf. Als uw onderneming zo ver is gevorderd dat u cijfers in zes cijfers ontvangt, is het misschien tijd om te upgraden naar een speciaal plan. Veel verkeer kan leiden tot serviceonderbrekingen die rampzalig kunnen zijn voor uw merk.
 • Laadtijden van pagina: Je hebt ongeveer 2 seconden om indruk te maken. Veel platforms vergaren de aandacht van gebruikers op internet, waardoor bezoekers ongeduldig en gewend zijn aan hoge snelheden. Als u merkt dat uw site langzaam laadt of er vaak vertragingen optreden, is het tijd om een ​​dedicated server te overwegen. Zoekmachines scoren ook snelle sites gunstig.
 • De gevoeligheid van informatie: Bij shared hosting delen verschillende sites een server. Als er een beveiligingslek is op een andere website, is de kans groot dat de bedreiging zijn weg naar uw platform vindt. De database op uw site wordt vervolgens gehackt. Dit risico is vooral groot in e-commerce winkels waar de informatie gevoelig is, inclusief creditcardgegevens en adressen. Dergelijke winkels hebben de verbeterde beveiligingsfuncties nodig die bij dedicated hosting horen.
 • Als je meer ervaren bent: Het succes van een site op een hostingplan hangt volledig af van de inspanningen van de beheerder. Een onbeheerde server is voor onderhoud afhankelijk van de webeigenaar en u moet meer weten over serversystemen dan een beginner. Er is echter een beheerde optie, waarbij een team dat door de hostmanager wordt aangeboden, zal helpen bij het instellen.

Voordelen van het gebruik van een dedicated server

Een dedicated server is een complete machine, alleen voor uw website. De voordelen van deze regeling zijn:

Controle en maatwerk

Met een dedicated server heeft u de mogelijkheid om de gewenste applicaties toe te voegen. U kunt uw site daarom optimaliseren om te werken op de manier die het beste bij uw niche past. Van de hardwarespecificaties tot het besturingssysteem en de vergoeding, u heeft volledige controle over uw website. U kunt uw site op elk moment bijwerken of afsluiten zonder u zorgen te hoeven maken over andere gebruikers.

Strakkere beveiliging

Gedeelde hosting maakt uw site kwetsbaar voor de twijfelachtige activiteiten van andere gebruikers. Dit risico bestaat niet bij dedicated hosting omdat u een server voor uzelf heeft. U kunt meerdere beveiligingslagen installeren die uw inhoud beschermen. Dedicated hostingplannen hebben ook verbeterde beveiligingsfuncties voor die in shared hosting.

Betrouwbare prestaties

Dedicated hosting is ideaal voor webbeheerders die stabiele en betrouwbare prestaties willen. Met dit plan krijgt u alleen verschillende bronnen voor uw server toegewezen. Zolang u binnen deze limieten blijft, presteert uw site efficiënt. U kunt ook extra toevoegen gebruiken-
ons zoals plug-ins om de prestaties te verbeteren.

Conclusie

Er zijn miljarden bezoekers online die bijzonder zijn over de kwaliteit van inhoud, laadsnelheden en functionaliteit van verschillende platforms. Het is daarom essentieel dat websites een premium gebruikerservaring bieden. Dedicated hosting biedt een groot aantal voordelen voor webeigenaren, waaronder hoge prestaties, betere beveiliging, controle, flexibiliteit en transparantie. Websites in Australië kunnen kiezen tussen de verschillende providers met datacenters in steden als Melbourne, Sydney en Perth.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector