5 beste goedkope Britse hostingproviders

best-cheap-uk-web-hosting-2019


Als u een winkel in het VK opzet of als u het Britse publiek uitsluitend via uw .co.uk-website wilt targeten, moet u een Britse hostingprovider vinden. Voor degenen die op zoek zijn naar een beproefde Britse webhost, hebben we de 5 beste Britse hostingproviders verzameld die bekend staan ​​om hun betrouwbare hostingservices, op het VK gerichte infrastructuur en op het VK gebaseerde ondersteuning.

Maar eerst, waarom zou u voor een Britse webhost kiezen als de prijzen bij hostingproviders in het buitenland lager kunnen zijn?

Waarom overwegen om een ​​Britse host te kiezen??

Traditioneel waren de prijzen voor webhosting bij webhosts vanuit het buitenland lager dan die van Britse hostingproviders. Maar als uw doelklanten zich in het VK bevinden, raden we u aan om een ​​Britse host te kiezen, ondanks goedkoper aanbod van buitenlandse hostingproviders.

Maar voordat we ingaan op de redenen waarom u een Britse hostingprovider moet kiezen, geven we u onze lijst:

Hostingbedrijf
Beginprijs

1godaddy£ 2,99 / maand
2eukhost£ 3,33 / maand
3123 reg£ 1,00 / maand
4hart internet£ 2,66 / maand
5webhosting uk com£ 2,49 / maand

* Sommige prijzen genoemd in de bovenstaande tabel en deze pagina zijn inclusief BTW.

Hier zijn enkele argumenten waarom we denken dat u zou moeten overwegen om een ​​Britse host te kiezen als u van plan bent een Britse klantenbasis te targeten:

 • Server locatie: met servers in het VK of Europa profiteert u van snellere verbindingen en betere responstijden. Kies een host waarvan de servers zich in een ander deel van de wereld bevinden, en u zult te maken krijgen met tragere verbindingen, die het verschil kunnen maken in gebruikerservaring en rangschikking van zoekmachines;
 • Service-uren en ondersteuning: terwijl 24/7 ondersteuning standaard is, kunnen verschillende service-uren van toepassing zijn op verschillende ondersteuningskanalen. Als uw webhost zich nu in het VK of zelfs in Europa bevindt, zult u minder snel tijdzoneverschillen tegenkomen, wat het geval zou zijn als u bijvoorbeeld een in de VS gevestigde webhost zou kiezen;
 • Interne, Engelssprekende ondersteuning: Naast de beschikbaarheid van ondersteuning is interne Engelssprekende ondersteuning ook belangrijk bij het afhandelen van hostingproblemen;
 • Wet en regelgeving: afhankelijk van uw activiteit en volgens specifieke branchevereisten, is het mogelijk dat u geen servers elders dan in het VK mag hebben als u een bedrijf in het VK runt (bijv. gokwetten);
 • Gelokaliseerde diensten: Naast ondersteuning te krijgen van Britse medewerkers, kunt u ook betalingen in ponden doen en genieten van andere services, of u kunt zich houden aan het beleid dat specifiek is voor de Britse hostingsector.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om voor een goedkope Amerikaanse hostingprovider te gaan, loopt u mogelijk enkele van de voordelen mis die u kunt genieten door uw site te laten hosten bij een Britse hostingprovider.

5 beste Britse hostingproviders

We hebben ervoor gekozen om alleen hostingproviders te vermelden die zijn gevestigd in het VK of die hosting aanbieden die is gespecialiseerd voor Britse klanten.

1. GoDaddy UK

Bezoek Site »

godaddy beste uk webhostingGoDaddy is een webhostinggigant en een van de grootste domeinregistreerders ter wereld. Ze hebben meer dan 17 miljoen klanten en 6000 werknemers wereldwijd en beheren meer dan 71 miljoen domeinen. Hun serverlocaties zijn verspreid over Europa, de VS, India en Azië.

Vanaf april 2017 heeft GoDaddy Host Europe Group overgenomen, een van Europa’s toonaangevende webhosts die meer dan 1,7 miljoen klanten bedient, en is van plan hun diensten te integreren in GoDaddy EMEA. HEG beschikt over faciliteiten en datacenters in het VK, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Roemenië en Bulgarije.

Wat betreft de hostingplannen die beschikbaar zijn bij GoDaddy UK, vindt u gedeelde hostingplannen vanaf £ 2,99 / maand, managed WordPress-hosting vanaf £ 2,99 / maand, VPS-hosting vanaf £ 19,99 / maand en toegewijde servers vanaf £ 55,99 /maand. Er zijn tal van hostingplannen in elke categorie met veel middelen en 24/7 ondersteuning op meerdere ondersteuningskanalen.

GoDaddy UK implementeert ook geweldige functies met hun hostingplannen, zoals de mogelijkheid om te kiezen tussen Linux- en Windows-hostingplannen, een gratis domein dat bij alle jaarplannen wordt meegeleverd, de mogelijkheid om serverbeheerniveaus te kiezen, gratis SSL-certificaten en speciale IP’s die bij sommige plannen worden aangeboden, gratis cPanel, gratis CDN vooraf geïnstalleerd op uw hostingaccount, evenals andere tools voor beveiliging en siteprestaties.

2. eUKhost.com

Bezoek Site »

eukhost beste uk webhostingeUKhost.com is opgericht in 2001 en geldt als een van de toonaangevende webhosts in het Verenigd Koninkrijk. Hun datacenters bevinden zich in Wakefield, Maidenhead en Nottingham, en het bedrijf opereert vanuit Leeds, VK. eUKhost Ltd beheert meer dan 150.000 domeinen en meer dan 35.000 klanten.

Hun webhostingservices omvatten gedeelde cPanel-abonnementen met Linux vanaf £ 3,33 / maand, gedeelde Windows-abonnementen met Plesk vanaf £ 3,33 / maand. Windows VPS-hostingplannen beginnen bij £ 15,99 / maand, terwijl Linux VPS-hostingplannen beginnen bij £ 12,99 / maand. Deze plannen worden 24/7 volledig beheerd, leveren razendsnelle SSD-opslag, Intel Xeon-processors, gratis domein, gratis SSL, onbeperkte bandbreedte, enz.

Cloudhostingpakketten worden geleverd met 100% uptime SLA, keuze van besturingssysteem, keuze van bedieningspaneel, keuze van monitoringplan en keuze van externe back-upoptie. Prijzen voor cloudhosting beginnen bij £ 38,32 / maand.

eUKHost heeft ook speciale servers beheerd met SSD-opslag, 1 Gbit-poortsnelheid, gratis Plesk Web Pro, gratis migratieservice, HDD- of SSD-opslagopties, optionele Fortigate-firewall met inbraakpreventie, DDoS-bescherming, antivirus- en malwareverwijdering.

eUKhost.com is een van de beste Britse hostingproviders die voldoen aan de behoeften van zowel kleine websites als websites op ondernemingsniveau.

3. 123-reg.co.uk

Bezoek Site »

123reg beste Britse webhosting123 Reg is de grootste domeinregistreerder van het VK die claimt 1 op de 5 actieve co.uk-websites te hosten. Hun domeinregistratieservices worden aangevuld door het bouwen van websites, e-commerce, webbeveiliging en andere online tools. Hun platform host meer dan 3 miljoen domeinnamen en meer dan 17 miljoen websites.

De prijs voor gedeelde hostingpakketten van 123 Reg begint bij £ 3,49 / maand. Gedeelde hostingplannen worden geleverd met maximaal 3 inbegrepen domeinen, hosting voor 1 tot onbeperkte domeinen, tot 100 GB webruimte en onbeperkte bandbreedte.

Hosting geoptimaliseerd voor WordPress, Joomla en Drupal begint bij £ 3,99 / maand. Virtuele privéservers beginnen voor £ 9,99 / maand met een Windows- of Linux-besturingssysteem en een cPanel- of Plesk-configuratiescherm. 1 De virtuele privéservers van Reg bieden volledige administratieve toegang, zodat u elke applicatie kunt uitvoeren en de hostingomgeving kunt aanpassen buiten de beperkingen van klassieke webhosting.

Premium beheerde servers van 123 Reg kosten tussen £ 29,99 / maand en £ 119,99 / maand. Deze abonnementen bieden onbeperkte sitehosting, 100 GB tot onbeperkte opslag en onbeperkt verkeer. Gratis SSL en speciale IP zijn inbegrepen, en dankzij de geclusterde cloudtechnologie die wordt gebruikt door 123 Reg, kunnen ze een uptime van 99,99% garanderen.

123 Reg vermijdt het uitbesteden van hun diensten, zodat alles, van infrastructuur tot klantenondersteuning, in het VK is gevestigd.

4. HeartInternet

Bezoek Site »

heartinternet beste Britse webhostingHeartInternet is een merk van Host Europe Group, een vooraanstaand particulier bedrijf op de Europese markt. HeartInternet is opgericht in 2014 en staat bekend als de grootste hostingreseller in het VK. Algemene webhostingservices, e-mailhosting, domeinregistratie en webbeveiliging maken ook deel uit van het servicepalet van HeartInternet.

Hun webhostingservices bestaan ​​uit cloudgebaseerde Linux- en Windows-hosting met 5 GB tot onbeperkte webruimte, 30 GB tot onbeperkte maandelijkse bandbreedte, WordPress-installaties met één klik vanaf £ 2,99 / maand.

Gebruikers met veeleisende websites kunnen kiezen voor de premium hostingplannen van HeartInternet die speciale bronnen en prestaties op serverniveau bieden. De kosten voor deze abonnementen variëren van £ 29,99 / maand tot £ 119,99 / maand. Ze bieden tussen 50 GB SSD-schijfruimte en onbeperkte SSD-schijfruimte, en ze worden ondersteund door een 99,99% uptime SLA.

WordPress-hostingplannen beginnen bij £ 9,49 / maand, terwijl VPS-hostingplannen beginnen bij £ 9,99 / maand voor een basis VPS-abonnement met HDD-opslag en £ 14,99 / maand voor een basis VPS-abonnement met SSD-opslag. Er zijn 6 configureerbare VPS-plannen beschikbaar, waarmee u uw besturingssysteem, serverbeheerniveau, configuratiescherm, enz. Kunt kiezen.

Dedicated servers zijn beschikbaar in basisconfiguraties in de prijsklasse £ 69- £ 129 / maand. Je hebt de mogelijkheid om meer bronnen toe te voegen, SSL-certificaten toe te voegen en verschillende andere add-ons zoals Plesk of cPanel.

HeartInternet is een in het VK gerichte webhost met interne klantenondersteuning die 24/7 beschikbaar is.

5. WebHosting.uk.com

Bezoek Site »

webhostingukcom beste uk webhostingWeb Hosting UK (WHUK), opgericht in 2001, is een van de oudste Britse webhostingproviders. Ze bedienen een klantenbestand van meer dan 35.000 en zijn gespecialiseerd in cloudhosting, app-hosting, Windows-hosting en Linux-hostingoplossingen.

Cloudhostingplannen beginnen bij £ 2,49 / maand, bieden SSD-opslag, gratis domeinregistratie bij alle jaarplannen, Plesk of cPanel, dagelijkse externe back-ups en 99,95% uptime-garantie.

WordPress cloudhostingpakketten bevatten ook SSD-opslag, evenals verschillende WordPress-specifieke plug-ins en thema’s. Bij elk pakket zijn ook dagelijkse back-ups, geavanceerde beveiligingstools, WordPress Toolkit en 24/7 deskundige ondersteuning inbegrepen. Prijs begint bij slechts £ 0,99 / maand.

Anders dan voor WordPress geoptimaliseerde hosting, is andere applicatiespecifieke hosting beschikbaar Magento hosting, die begint bij £ 12,99 / maand en PCI-compliance, aanpasbare serveromgeving, keuze uit Plesk Onyx of cPanel en verschillende webbeveiligingshulpmiddelen omvat.

Linux en Windows VPS-servers worden geleverd met gratis IP-adressen, SSD-opslag, onbeperkte bandbreedte en beginnen bij £ 12,99 / maand. Bedrijfskritische websites kunnen kiezen voor zeer configureerbare Enterprise-cloudservers vanaf £ 25 / maand.

Dedicated servers zijn beschikbaar vanaf £ 69,99 / maand met de optie om te kiezen tussen SSD- en HDD-opslag; Intel Xeon E3, E5 of E5 ST CPU-modellen; Windows of Linux OS; cPanel of Plesk-configuratiescherm. Deze plannen bevatten 1Gbit-verbindingen en verschillende tools voor beveiliging en serverbewaking.

Web Hosting UK is een premium hostingservice met een groot aantal plannen en functies om aan elke hostingvraag te voldoen, van eenvoudige websites tot complexe applicaties en websites op bedrijfsniveau.

Conclusie

Als u uw site wilt hosten bij een Britse host, zijn de webhosts die in dit artikel worden gepresenteerd de hoogste onder Britse hostingproviders. Hosting bij een Britse host zorgt voor betere responstijden en snellere verbindingen voor uw Britse klanten, elimineert eventuele compliance-problemen die specifiek zijn voor uw branche en stelt u in staat te genieten van gelokaliseerde services.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map