5 Beste goedkope cPanel-hostingproviders

01.06.2020
Beste hosting '5 Beste goedkope cPanel-hostingproviders
0 13 мин.

best-cpanel-hosting-2019


cPanel is het meest populaire en krachtige admin-configuratiescherm dat op de markt verkrijgbaar is. In de loop der jaren is deze tool een essentieel onderdeel geworden van elke website-eigenaar. De cPanel-software stelt u in staat om bijna elk aspect van uw website volledig te automatiseren. Dit kan zowel aan de client- als aan de serverzijde op een zeer beginnersvriendelijke en snelle manier worden bereikt.

Dit is onze toplijst met de beste budget cPanel-hostingproviders:

Bedrijf
Prijs vanaf
Geld terug

1inmotion goedkope cpanel zakelijke host$ 3,49 / maand90 dagen
2bluehost goedkope cpanel hosting$ 3,95 / maand30 dagen
3hostgator professionele cpanel-hosting$ 3,95 / maand45 dagen
41en1 mijnwebsite$ 4,95 / maand30 dagen
5justhost goedkope cPanel-hosting$ 3,95 / maand30 dagen

Als we erover praten cPanel-hosting, we verwijzen eigenlijk naar services die relevant zijn voor de posting die worden aangedreven met de cPanel-configuratiesoftware. Hostingoplossingen die beschikbaar zijn voor de cPanel-tool geven u volledige controle en overzicht over de meeste, zo niet alle aspecten van het beheer van uw eigen website. De cPanel-tool is met name handig om u te helpen snel en eenvoudig databases in te stellen om bestanden te beheren, e-mailaccounts in te stellen en de server-side installatie van softwaretoepassingen.

Wat is cPanel? – Gedetailleerd overzicht van cPanel Web Hosting Configuratiescherm-software

U zult absoluut genieten van hoe gecompliceerde en geavanceerde taken met betrekking tot websitebeheer gemakkelijk, snel en volledig geautomatiseerd kunnen worden met behulp van cPanel-hostingoplossingen voor uw website. Alle gecompliceerde taken zijn heel eenvoudig gemaakt vanwege de enorme kracht die de cPanel-bedieningspaneel tool gebruikt in een zeer eenvoudige en beginnersvriendelijke interface.

Hoe u de beste cPanel-hosting kiest?

Er zijn momenteel tal van verschillende cPanel-hostingproviders op de markt. Ze bieden allemaal verschillende pakketten met verschillende functies en opties tegen verschillende prijzen. En hoewel sommige pakketten multifunctioneel zijn, zijn er veel aangepaste pakketten die speciaal zijn ontworpen voor speciale websitebehoeften. Dit kan het proces van het kiezen van de juiste cPanel-hostingprovider tot een zeer zware en gecompliceerde taak maken.

Het is belangrijk dat u als eerste stap de korte- en langetermijnplannen voor uw website identificeert om de behoeften van uw website correct te beoordelen en te identificeren, die moeten worden gedekt door de cPanel-hostingprovider die u uiteindelijk kiest. In dit artikel gaan we ervan uit dat je pas nu aan je nieuwe reis naar een succesvolle website begint en dus een klein budget hebt voor hosting. Dit is waar de gedeelde cPanel-hostingplannen en pakketten spelen een rol.

Gedeelde hostingplannen zijn verreweg de goedkoopste en beste budgetopties die op de markt verkrijgbaar zijn. Hostingproviders slagen erin om deze lage prijzen aan te bieden door hostingservers op te splitsen in veel kleinere delen die vervolgens worden gebruikt om shared hosting te bieden aan veel verschillende klanten. Deze gedeelde cPanel-hostingplannen en -pakketten zijn ideaal wanneer u aan uw reis naar een succesvolle website begint; als uw website in de toekomst echter groot genoeg wordt, moet u op zoek naar geavanceerdere hostingplannen.

Enkele belangrijke aspecten die bepalen of a cPanel hostingpakket is goed of niet de mogelijkheid om rapporten over verschillende websitestatistieken rechtstreeks via de front-end van de website te bekijken en te genereren. Ook de mogelijkheid om FrontPage en andere property-extensies en plug-ins automatisch op een timer te activeren en te gebruiken, is een zeer nuttige en belangrijke functie die u van uw cPanel-hostingprovider wilt hebben.

Een van de sterke punten van de cPanel-beheertool is de mogelijkheid om bijna alle taken die zijn verbonden met serverbeheer volledig te automatiseren. U moet ervoor zorgen dat uw cPanel-hostingprovider over alle noodzakelijke functies en opties beschikt waarmee u eenvoudig en snel automatische upgrades kunt instellen. Er zijn ook zeer belangrijke websitetaken zoals MySQL-databasesystemen, de webserver zelf en PHP-programmering. Dit is vooral handig voor beginners die niet veel ervaring hebben met codeerkennis die nodig is voor deze taken.

Een ander belangrijk aspect van elke cPanel-hostingprovider waar u voorzichtig mee moet zijn, is de webhostbeheersoftware. U moet ervoor zorgen dat deze belangrijke applicatie in het pakket is ingebouwd, omdat u hiermee volledige mogelijkheden en controle hebt over het beheer en het maken van webhostingaccounts op uw webserver. Hiermee kunt u ook specifieke functies toewijzen aan uw potentiële klanten.

Ten slotte is het erg belangrijk om op te merken dat de functies en opties van het bestand cPanel die uw hostingprovider u biedt krachtig en uitgebreid zijn, maar u mag niet vergeten het belang van gebruiksvriendelijkheid en gemakkelijke toegang dat deze paneeltool aan zijn gebruikers biedt . Laten we nu doorgaan en enkele van de beste gedeelde cPanel-hostingpakketten bekijken die momenteel op de markt zijn.

InMotion Hosting

Ga aan de slag met InMotion »

inmotion hosting beste zakelijke cpanel hosting

De volgende gedeelde cPanel-hostingprovider waar we naar zullen kijken, komt van InMotion. Bij elk shared hostingpakket bieden ze u een uitgebreide versie van de cPanel-configuratieschermtool naast vele andere handige functies, tools en opties voor uw website. Ze bieden u ook een gratis SSD-schijf en een gratis domein dat u voor uw website kunt gebruiken.

De InMotion shared hosting-pakketten bieden u onbeperkte bandbreedte, een onbeperkt aantal e-mailaccounts en onbeperkte en ongereguleerde schijfruimte, e-mailopslag en maandelijkse toegewezen overdrachten. Dit maakt deze specifieke hostingprovider tot een van de beste opties op de markt voor nieuwe website-eigenaren die een hostingprovider nodig hebben die aan al hun behoeften kan voldoen.

Met de gedeelde cPanel-hostingomgeving die deze provider biedt, heeft u de volledige mogelijkheid om belangrijke frameworks en software voor uw websites eenvoudig te beheren en te installeren. Functies omvatten inhoudbeheersystemen, zoals WordPress, Joomla, Drupal en nog veel meer. U heeft ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig winkelwagentjes, uw eigen online winkel, beheersystemen voor uw inhoud en meer in te stellen.

Van alle uitgebreide functies die de cPanel-tool u te bieden heeft, zijn enkele belangrijke functies en opties gerelateerd aan domeinbeheer, zoals geparkeerde domeinen, subdomeinen en beheer van domeinomleiding. Extra cPanel-functies die zijn opgenomen in het InMotion shared cPanel-hostingpakket zijn e-mail doorstuurservers, spamfiltering, beheer en configuratie van bestanden en protocollen voor bestandsoverdracht, met wachtwoord beveiligde mappen en meer.

Als u hulp nodig heeft of een probleem tegenkomt met de InMotion-hostingprovider, kunt u op elk moment contact opnemen met het klantenserviceteam via een online chat of telefoon. En naast de uitgebreide online documentatie en tutorials die beschikbaar zijn voor alle klanten, wordt er ook zeer krachtige malwarebeschermingssoftware gebruikt.

BlueHost

Ga aan de slag met BlueHost »

bluehost beste professionele cpanel-hosting

Geen enkel artikel over de beste en de goedkoopste hostingproviders is ooit af of compleet zonder BlueHost te noemen. BlueHost is al heel lang de grootste en meest vertrouwde hostingprovider ter wereld. Ze bieden tonnen verschillende pakketten voor verschillende websitebehoeften, maar in de context van dit specifieke artikel zullen we ons concentreren op de gedeelde cPanel-hostingpakketten die ze te bieden hebben.

Ondanks het aanbieden van zeer goedkope en betaalbare gedeelde hostingpakketten, is BlueHost nog steeds in staat om tal van verschillende nuttige en krachtige functies, tools en opties te bieden die bij de hostingservice worden geleverd. De volledige ondersteuning en compatibiliteit met de toevoeging van de cPanel-tool zorgt voor tonnen flexibiliteit en automatisering als het gaat om taken die verband houden met e-mailbeheer en websitebeheer.

De andere geweldige aspecten van de gedeelde hostingpakketten die BlueHost aanbiedt, zijn de onbeperkte en onbeperkte bandbreedte en de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal e-mailaccounts te maken en te beheren. Extra krachtige functies die de gedeelde cPanel-hostingpakketten van BlueHost te bieden hebben, zijn volledige controle over het doorsturen van e-mail en de mogelijkheid om automatische e-mailresponders in te stellen.

In tegenstelling tot sommige andere hostingproviders die er zijn, zal BlueHost uw bandbreedte niet afdragen of uw account beëindigen als u de bandbreedtebronnen van de server gebruikt die aan u zijn toegewezen via het shared hosting-pakket. In plaats daarvan wordt het in het geval van overmatig bandbreedtegebruik eenvoudig opnieuw toegewezen aan een speciale geïsoleerde server om de best mogelijke prestaties voor uw website te bieden.

De cPanel-tool die het BlueHost shared hosting-pakket biedt, is verbeterd met nog meer extra functies, tools en opties die u zullen helpen bij het opzetten en beheren van moeilijke websitebeheertaken, zoals e-mails, domeinen en meer. En als u een probleem of een probleem ondervindt met iets dat verband houdt met uw website, staat het professionele klantenserviceteam voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

HostGator

Ga aan de slag met HostGator »

hostgator beste cpanel webhosting

HostGator is een van de meest betrouwbare en betaalbare hostingproviders die er zijn. Ze zijn in staat om een ​​zeer goedkope gedeelde cPanel-hostingservice te bieden, terwijl ze u tegelijkertijd tal van uitgebreide functies, krachtige tools en vele wijzigingsopties bieden die u kunt gebruiken om uw website te verrijken. De gratis toevoeging van de cPanel-tool is een van de vele goede redenen waarom u voor deze specifieke shared hostingprovider zou moeten kiezen.

De gedeelde cPanel-hostingservices zijn onderverdeeld in 3 verschillende en verschillende pakketten. Ze zijn allemaal redelijk betaalbaar en tegelijkertijd budgetvriendelijk en bevatten verschillende extra functies en tools om uw website- en e-mailbeheer veel gemakkelijker te maken. De goedkoopste optie van de 3 beschikbare gedeelde cPanel-hostingpakketten is het Hatchling Plan dat u een gratis domein voor uw website kan bieden, terwijl de andere 2 pakketten u onbeperkte domeinen en e-mailaccounts bieden.

Naast het gratis domein en de cPanel-tool, krijgt u ook onbeperkte bandbreedte voor uw website en onbeperkte schijfruimte die erg belangrijk zijn. Bijkomende geweldige functies die HostGator te bieden heeft in vergelijking met andere gedeelde hostingproviders op de markt zijn het speciale IP-adres dat u kunt gebruiken, evenals de gratis privé SSL.

Dankzij de volledige ondersteuning en compatibiliteit met de cPanel-tool kunnen de HostGator-hostingpakketten u uitgebreide hulp bieden als het gaat om het beheren en bijwerken van uw MySQL-databases en u helpen bij het opzetten van een WordPress-website en e-mailhosting. Er zijn ook geavanceerde functies beschikbaar, zoals het instellen en beheren van automatisch doorsturen van e-mail en het instellen en beheren van automatische autoresponders. Ten slotte is gratis automatische en regelmatige website-back-ups die deze geweldige hostingprovider aanbiedt een andere belangrijke reden waarom u ze zou moeten overwegen voor uw hostingbehoeften.

De gegarandeerde uptime die de gedeelde HostGator cPanel-hostingprovider biedt, is een van de belangrijkste bewijzen van hun betrouwbaarheid en professionaliteit. En als u problemen of problemen heeft met betrekking tot het hosten van uw websites, kan het klantenserviceteam u helpen met elk probleem of vraag die u heeft. (Bekijk de nieuwste HostGator-couponcodes als u goedkoper wilt kopen.)

HostMonster

Aan de slag met HostMonster »

hostmonster goedkope cpanel hostingprovider

HostMonster is de laatste gedeelde cPanel-hostingprovider die we speciaal voor u hebben uitgekozen. Ze bieden niet alleen gratis toegang tot het volledige cPanel-accountcontrolepaneel, ze bieden u ook onbeperkte schijfopslag, onbeperkte bandbreedte en onbeperkte domeinhosting voor een betaalbare prijs. De toevoeging van de krachtige en gebruiksvriendelijke sitebouwer met slepen en neerzetten is vooral handig voor nieuwe en onervaren websitemakers.

De cPanel-tool die beschikbaar is bij de shared hostingpakketten van HostMonster biedt u een aantal zeer belangrijke functies, waaronder het doorsturen van e-mailaccounts, POP3 en IMAP veilige e-mailondersteuning, volledige toegang tot het protocol voor bestandsoverdracht, domeinbeheer voor domeinen en subdomeinen, de belangrijke webbestandsbeheerder en nog veel meer.

Naast al deze geweldige functies, biedt de HostMonster shared hostingprovider u tal van handige websitescripts gratis aan met uw shared hostingpakket. Deze scripts kunnen worden gebruikt om berichten- en discussieforums op te zetten, mailinglijsten en opiniepeilingen op te zetten en om belangrijke software en frameworks voor uw websites te installeren, zoals WordPress, Joomla, Drupal en nog veel meer.

De servers en de algehele infrastructuur die de HostMonster-hostingprovider gebruikt, zijn gebaseerd op de nieuwste en beste technologieën van wereldklasse. De servers garanderen uptime en optimale prestaties met het gebruik van dual quad-processorservers en de speciaal aangepaste Apache-webserver. Je hebt ook toegang tot non-stop netwerk- en statistische monitoring en regelmatige back-ups van websites.

eHost.com

eHost accepteert geen nieuwe klanten meer en beëindigen hun service, daarom raden we JustHost aan als een goed alternatief voor goedkope cPanel-hosting.

ehost beste goedkope cpanel-hosting

EHost is geprijsd op slechts $ 2,75 per maand en is absoluut een van de goedkoopste en budgetvriendelijkste gedeelde cPanel-hostingproviders op de markt. En hoewel de gedeelde cPanel-pakketten erop gericht zijn zuinig en goedkoop te zijn, bieden ze nog steeds een overvloed aan verschillende nuttige en krachtige functies en opties voor uw website. En door volledige compatibiliteit en ondersteuning voor de cPanel-tool te hebben, zijn ze absoluut een van de beste providerkeuzes die u in overweging moet nemen voor uw website.

eHost biedt u een gratis domein voor uw website, wat erg belangrijk is voor website-eigenaren die weinig geld hebben. Deze geweldige gedeelde cPanel-hostingprovider biedt niet alleen veel belangrijke en krachtige functies met betrekking tot de cPanel-tool, ze bieden ook veel oplossingen en tools waarmee u eenvoudig en snel uw eigen WordPress-website kunt opzetten. De cPanel-tool, in combinatie met de drag-and-drop-sitebouwer en de wizard voor het instellen van blogs, maken het opzetten van uw ideale website en bedrijf een zeer gemakkelijke en eenvoudige procedure.

En als het gebruik van de cPanel-tool samen met de website-wizard niet eenvoudig en eenvoudig genoeg was om je reis als websitebeheerder te maken en te beginnen, biedt eHost ook tal van verschillende gidsen en online documentatie die je kunnen helpen bij elk probleem dat je hebt zou kunnen tegenkomen. Ook heeft de cPanel-tool de mogelijkheid om u gemakkelijk en snel te helpen bij het opzetten van uw eigen online winkel of abonnementspakketten voor uw website.

Een zeer belangrijk aspect van elke gedeelde cPanel-hostingprovider die zorgvuldig moet worden aangepakt, is zeker klantenondersteuning. Met eHost heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week constante toegang tot het professionele klantenserviceteam dat je kan helpen met al je vragen over elk probleem dat je tegenkomt. Er zijn ook enkele zeer nuttige tutorials beschikbaar voor alle klanten die u begeleiden bij het gebruik van de cPanel-tool voor het maken en beheren van uw eigen website.

Conclusie

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te leren en geïnformeerd te worden over het belang en het nut van de geweldige cPanel-configuratieschermtool. We weten dat het kiezen van de juiste hostingprovider voor uw specifieke website-behoeften een zeer zware en tijdrovende taak kan zijn, en we hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het identificeren en kiezen van een geweldige shared hostingprovider die de cPanel-tool efficiënt gebruikt.

De gedeelde cPanel-hostingproviders die we met de hand hebben uitgekozen om voor u te beoordelen, zijn specifiek gekozen op basis van veel verschillende criteria. We hebben niet alleen besloten om enkele van de goedkoopste en meest budgetvriendelijke shared hosting-pakketten op de markt te bekijken, maar we hebben ervoor gezorgd dat al die pakketten de belangrijkste en meest vitale functies, opties en tools bevatten die u gemakkelijker zullen helpen en snel uw eigen website en bedrijf opzetten en beheren.

Het maakt niet uit welke gedeelde cPanel-hostingprovider u uiteindelijk uit onze lijst kiest, u zult uiteindelijk geen spijt krijgen van uw beslissing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector