5 beste goedkope e-mailhostingproviders

beste-goedkope-e-mail-hosting-2019


E-mail is en is al jaren de belangrijkste manier om informatie over het internet te communiceren en te verspreiden. Bedrijven hebben e-mails al heel lang geïdentificeerd als een uitstekende marketingtool. Daarom is het cruciaal voor alle potentiële en beginnende bedrijven en websites om te leren profiteren van alle kracht die e-mails bieden als het gaat om het uitbreiden van uw website of bedrijf en het op de markt brengen van uw producten aan uw publiek.

Met meer dan een miljard gebruikers over de hele wereld heeft e-mail de telefoon ingehaald en heeft het zijn positie verstevigd als het belangrijkste communicatiemiddel om informatie te verspreiden. En e-mail zal nog vele jaren in deze positie blijven. De effectiviteit en populariteit van e-mails hebben geleid tot een toenemende vraag naar e-mailhosting voor allerlei websites, bedrijven en ondernemers.

Een van de belangrijkste redenen waarom e-mail zo’n essentiële service is geworden voor websites en bedrijven, is het gebruik ervan in klantenservice. E-mail kan ook erg belangrijk blijken te zijn in andere communicatieaspecten, zoals marketing en andere doelstellingen. De eisen van providers van e-mailhosting zijn toegenomen, met technologische vooruitgang, betere infrastructuur, compromisloze kwaliteit en non-stop beschikbaarheid zijn cruciaal geworden voor elke e-mailhostingservice.

In dit artikel zullen we proberen u te helpen bij het kiezen van de beste e-mailhostingprovider voor uw behoeften. We zullen met name goedkope gedeelde e-mailhostingplannen bekijken, omdat deze verreweg de beste optie zijn voor uw budget. We zullen enkele belangrijke gebieden en functies bekijken waarover u moet worden geïnformeerd bij het beoordelen en kiezen van de juiste e-mailhostingprovider voor uw website en we zullen ook enkele zorgvuldig uitgekozen gedeelde e-mailhostingplannen bekijken die we speciaal voor u hebben beoordeeld.

Hoe u een goede e-mailhostingprovider kiest

Er zijn veel verschillende hostingplannen beschikbaar als het gaat om e-mailhosting. Ze bieden allemaal basisfuncties en enkele geavanceerde functies en opties. Er zijn er te veel om uit te kiezen, dus laten we beginnen met het identificeren van de belangrijkste functies en gebieden waarmee u zorgvuldig rekening moet houden bij het kiezen van de juiste e-mailhostingprovider voor uw website of zakelijke behoeften.

Als uw e-mailhostingbudget laag is of als u nu gewoon op weg bent om een ​​succesvolle website of bedrijf op te bouwen, zijn goedkope gedeelde e-mailhostingplannen zeker de juiste keuze. Deze gedeelde abonnementen kunnen een goede service van hoge kwaliteit bieden door de bronnen van een server met veel verschillende klanten te delen. Ze zijn de meest kosteneffectieve optie, maar als uw website of bedrijf groot genoeg wordt en deze shred-plannen niet aan uw uitgebreide e-mailbehoeften kunnen voldoen, moet u mogelijk uw e-mailhostingplan opzoeken en upgraden naar een geavanceerder en duurder pakket.

De nummer één functie die u van uw e-mailhostingprovider mag verwachten, is om een ​​aanpasbare e-mailadresoptie te hebben die in uw eigen domein kan worden gewijzigd. Het hebben van uw eigen domein in uw e-mailadres verhoogt de legitimiteit en het professionele uiterlijk van uw website of bedrijf. Een andere belangrijke functie die u van uw e-mailhostingprovider mag verwachten, is het bieden van webgebaseerde e-mailmogelijkheden. Zo kunt u overal ter wereld uw e-mail checken.

Doorsturen van e-mail

E-mail doorsturen is een zeer belangrijke en een zeer nuttige functie waarvan u gebruik zou moeten kunnen maken. Tijdens uw ambtstermijn als website of bedrijfseigenaar, zult u waarschijnlijk meer dan één e-mailadres maken voor uw behoeften. E-mail doorsturen is een zeer belangrijke tool waarmee u e-mails automatisch van het ene adres naar het andere kunt omleiden.

Autoresponder

Een iets andere, maar even essentiële tool die u van uw e-mailhostingprovider mag verwachten, is een autoresponder. Met deze respondertools kunt u automatisch reageren op e-mails die naar u zijn verzonden met een vooraf gedefinieerd antwoord. Dit is vooral handig als uw website of systeem een ​​registratieproces heeft en u zeker een autoresponder-tool nodig heeft om e-mailadressen van uw registranten te kunnen verifiëren.

Spamfilter

Spam is een groot probleem wanneer u e-mailadressen gebruikt. Het wordt ten zeerste aanbevolen om antispammaatregelen en -tools zeer zorgvuldig in overweging te nemen wanneer u uw e-mailhostingprovider kiest. Antispam-tools zijn een must, maar aanpasbare spamfilters zijn ook een geweldige manier om de hoeveelheid spam die naar uw e-mailadres wordt gestuurd, te verminderen.

Veel verschillende adware, malware en virussen worden via e-mail verzonden. De meest wijdverbreide virussen en trojans zijn met behulp van e-mail over de hele wereld verspreid. Daarom is het voor uw e-mailhostingprovider van zeer groot belang om tools en functies voor viruscontrole en virusverwijdering te hebben. Zoek naar e-mailhostingproviders die automatische virusscans hebben.

Nu u bekend bent met de belangrijkste aspecten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een e-mailhostingprovider, is het tijd om te kijken naar enkele van de beste e-mailhostingproviders die we speciaal voor u hebben uitgekozen vanwege hun betrouwbaarheid , betaalbaarheid en kwaliteit.

iPage

Bezoek Host »

paginaVanaf slechts $ 1,99 per maand, slaagt iPage erin om een ​​van de goedkoopste gedeelde e-mailhostingservices te bieden zonder te bezuinigen op de functies en opties die het biedt. Enkele van de kernfuncties die iPage aan elke klant te bieden heeft, is een onbeperkte schijfruimte, wat erg belangrijk is voor e-mailhosting, evenals onbeperkte bandbreedte en geen limiet voor het aantal verschillende domeinnamen dat kan worden gebruikt. Er zijn ook onbeperkte MySQL-databases beschikbaar.

U kunt uw website en e-mailactiviteiten eenvoudig volgen met behulp van belangrijke tools zoals bestandsbeheerders, FTP-gegevensoverdrachtmanagers, automatische back-upsoftware en gebruiksmonitors die u helpen uw bandbreedte en schijfgebruik te volgen. iPage heeft een van de best gevestigde hostinginfrastructuren waarmee ze ononderbroken uptime, hoge snelheid en betrouwbaarheid kunnen garanderen.

Als het gaat om functies die het meest relevant zijn voor het verzenden en ontvangen van e-mail, biedt iPage u een aanpasbaar e-mailadres dat u kunt instellen voor gebruik met uw eigen website of bedrijfsdomein. U kunt ook de WebMail-software gebruiken die u geweldige webgebaseerde e-mailmogelijkheden biedt om uw e-mails te controleren, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt.

iPage moet ook autoresponder-tools en opties voor het doorsturen van e-mail aanbieden. U kunt volledig en gemakkelijk e-mail doorsturen instellen waarmee e-mail die van het ene e-mailadres wordt verzonden, automatisch wordt doorgestuurd naar een ander e-mailadres dat u bezit. De autoresponder helpt u automatisch te reageren op bepaalde soorten e-mail met een vooraf ontworpen antwoord.

Het laatste aspect dat deze specifieke e-mailhostingprovider tot een uitstekende keuze maakt om te overwegen bij het kiezen van een e-mailhostingprovider voor uw behoeften, is klantenondersteuning. iPage biedt 24/7 professionele klantenondersteuning die toegankelijk is via telefoon of chat. Er is ook een gedetailleerd helpcentrum en een ticketsysteem. Voor beginners zijn er zeer nuttige video-tutorials beschikbaar die u kunnen informeren en leren over vele functies en tools die deze specifieke e-mailhostingservice biedt.

Dikke koe

Bezoek Host »

dikke koeFatCow is een andere geweldige e-mailhostingprovider die een aantal belangrijke e-mailhostingfuncties biedt, evenals een aantal unieke functies en mogelijkheden die andere providers niet kunnen evenaren. U kunt zoveel POP- en IMAP-mailboxen maken als u wilt of nodig heeft, waardoor u praktisch onbeperkt e-mailadressen kunt hebben. Je hebt ook een gratis domein voor het eerste jaar van het hostingpakket.

Deze geweldige e-mailhostingprovider biedt u ook onbeperkte schijfruimte, wat erg handig kan zijn bij het gebruik van veel verschillende e-mailadressen. U krijgt ook toegang tot tools waarmee u uw bestanden en e-mails snel en gemakkelijk kunt beheren en controleren.

Er zijn absoluut geen grenzen aan de bandbreedte met de FatCow e-mailhostingprovider en hun krachtige en moderne infrastructuur is gebouwd om zelfs grote hoeveelheden verkeer op zijn servers te ondersteunen. De gedeelde hostingplannen waarin we het meest geïnteresseerd zijn in dit artikel, gebruiken een gedeelde architectuur om de meeste hosting aan hun klanten te bieden en tegelijkertijd de prijzen betaalbaar te houden.

Dit betekent echter dat als uw bedrijf of website groot genoeg wordt en uw e-mail de mogelijkheden van de gedeelde hostingplannen moet ontgroeien, u naar meer geavanceerde hostingpakketten moet kijken, zoals virtual private server hosting of dedicated server hosting.

Bovendien biedt FatCow al hun klanten een WebMail-client om toegang te krijgen tot uw e-mail, evenals een geavanceerde en krachtige spamfiltertool en een nieuwsbriefbeheertool waarmee u een nieuwsbrief op uw website kunt opzetten die nuttig kan zijn bij het bouwen uw publiek en uw eigen e-maillijsten samenstellen.

Naast 24/7 professionele klantenondersteuning die beschikbaar is voor elke klant, is er een uitgebreide FAQ-bibliotheek en veel informatieve stapsgewijze tutorials die u kunnen leren over het opzetten van uw website, e-mail of wat u verder nog nodig heeft hulp daarbij is relevant voor web- en e-mailhosting.

JustHost

Bezoek Host »

justhostHoewel JustHost een beetje prijzig is in vergelijking met andere gedeelde e-mailhostingproviders met een prijskaartje van $ 3,95 per maand, balanceert het met de concurrentie door tonnen geweldige functies en een aantal unieke mogelijkheden te bieden die de concurrentie niet kan evenaren.

Met het gedeelde hostingplan van JustHost heb je onbeperkte domeinhosting en onbeperkte schijfruimte. Je hebt ook de mogelijkheid om internationale domeinnamen op te zetten en hebt volledige toegang tot drie verschillende WebMail-clients waarmee je overal ter wereld toegang hebt tot je e-mailaccounts.

Uw e-mailaccounts worden beveiligd door POP3-beveiliging en Secure IMAP. U kunt het doorsturen van al uw e-mailaccounts instellen en zelfs aanvullende en geparkeerde domeinen en subdomeinen voor uw e-mailadressen instellen. Al deze functies zijn eenvoudig en snel toegankelijk via het krachtige cPanel-accountcontrolepaneel.

Om je te beschermen tegen vervelende en potentieel schadelijke spam-massages, heb je toegang tot de Spam Assassin-software. De infrastructuren waarop de JustHost-hostingservices zijn gebouwd, zijn echt van wereldklasse. Non-stop uptime is gegarandeerd en u kunt ook volledige non-stop netwerkbewaking hebben voor uw websites en e-mailadressen. Als je het nodig hebt, kun je ook automatische back-ups maken.

BlueHost

Bezoek Host »

bluehostBlueHost is een van de grootste en meest vertrouwde hostingproviders op de markt. De gedeelde hostingpakketten die deze specifieke hostingprovider te bieden heeft, zijn vrij goedkoop en bieden veel geweldige en krachtige functies en hulpmiddelen die u kunnen helpen met uw website- en e-mailbeheer.

Zelfs met de meest elementaire shared hosting-pakketten heb je toegang tot onbeperkte bandbreedte, onbeperkte e-mailaccounts die kunnen worden aangemaakt en toegang tot maximaal 5 geparkeerde domeinen en tot 25 subdomeinen die je kunt gebruiken. Uw e-mailadressen blijven veilig dankzij de mogelijkheden van Secure POP3 en Secure IMAP.

Enkele van de geavanceerde functies die beschikbaar zijn in alle shared hostingpakketten van BlueHost zijn de ondersteuning voor het doorsturen van e-mail die u volledige controle geeft over hoe u de regels voor het doorsturen van e-mail definieert. Daarnaast kunt u ook accountfilters en automatische responders instellen voor uw e-mailadressen.

U krijgt ook toegang tot spambescherming en -controles en toegang voor unieke gebruikersaccounts. Voor meer veiligheid en betrouwbaarheid maakt deze specifieke hostingprovider automatische dagelijkse back-ups, zodat u op elk moment een eerdere back-up kunt herstellen voor het geval u uiteindelijk iets verknoeit.

Het grootste voordeel van de gedeelde hostingplannen van BlueHost is de geweldige bronbeschermingsfunctie. Deze geweldige functie herkent hostingklanten die overmatige bandbreedte of andere serverbronnen gebruiken, en in plaats van hun hosting te verminderen, worden ze opnieuw toegewezen aan speciale geïsoleerde servers om de prestaties en kwaliteit van de service niet te verminderen voor andere gebruikers die de server delen.

De BlueHost-klantenondersteuning is zeer professioneel, behulpzaam en 24/7 beschikbaar via telefoon, chat, e-mail of tickets. Extra handige functies zijn onder meer technologische schaalbaarheid die past bij uw website en e-mailbehoeften naarmate ze evolueren en groeien, een verbeterde professionele cPanel-tool met aanvullende tools en opties waarmee u uw e-mail, website, domeinen en meer kunt beheren.

InMotion Hosting

Bezoek Host »

inmotion hostingNaast het aanbieden van een gratis SSD-stuurprogramma en een gratis domein aan al hun klanten, biedt het InMotion shared hostingplan ook gratis gegevensback-ups en een beveiligde IMAP-e-mailtoegang waarmee u uw e-mail op verschillende apparaten kunt openen en synchroniseren, waar u ook bent. Er is ook volledige integratie van Google-applicaties en er zijn volledig gratis gegevensback-ups beschikbaar voor elke klant.

Met InMotion beschikt u over een onbeperkt aantal beschikbare e-mailaccounts, onbeperkte schijfruimte, e-mailopslag en maandelijkse overdrachten. Hierdoor kan deze geweldige hostingprovider voldoen aan de behoeften van elke klant die uitgebreide e-mailhosting vereist.

U heeft toegang tot 6 geparkeerde domeinen en 25 beschikbare subdomeinen die u kunt gebruiken met het shared hostingpakket dat InMotion biedt. Uw e-mailadressen worden volledig beveiligd met de SPAM Safe e-mailsoftware. InMotion stelt ook e-mailadressen in met het IMAP-platform, zodat u uw e-mailadressen kunt openen en synchroniseren via verschillende platforms en apparaten.

Het professionele klantenserviceteam staat 24/7 voor u klaar via telefoon of chat. Er is ook een geld-terug-garantie van 90 dagen voor het geval InMotion niet levert wat het belooft. Ten slotte is er uitgebreide en professionele malwarebescherming beschikbaar voor al uw e-mailadressen.

Conclusie

Het kiezen van het juiste gedeelde e-mailhostingpakket dat bij u past, kan een zeer lange en gecompliceerde taak zijn. Dit komt vooral door het grote aantal hostingproviders dat in een redelijk verzadigd veld concurreert. Ze bieden allemaal verschillende en gevarieerde pakketten met verschillende tools, opties en prijzen.

We hopen dat we erin zijn geslaagd u te informeren over de belangrijkste aspecten waarmee u zorgvuldig rekening moet houden bij het kiezen van de provider van gedeelde e-mailhosting die in staat zal zijn om aan uw e-mailhostingbehoeften te voldoen.

We hebben ook zorgvuldig door veel verschillende e-mailhostingproviders gekeken om de absoluut beste voor u te vinden. Deze hostingproviders zijn beoordeeld op hun efficiëntie, betrouwbaarheid, prijs en de functies die ze te bieden hebben. Ze zullen allemaal vrij goedkoop zijn en een geweldige budgetoptie vanwege de gedeelde hostingmogelijkheden. Sommige zullen duurder zijn, maar ze zullen een aantal geavanceerde tools en functies moeten bieden die je kunt gebruiken.

We hopen dat dit artikel nuttig was en we garanderen dat u, ongeacht de provider van gedeelde e-mailhosting die u uiteindelijk uit deze lijst kiest, geen spijt zult hebben van uw beslissing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map