5 Beste goedkope hosting voor websites voor volwassenen

beste-volwassen-website-hosting-2019


Zoals u misschien al weet, is de niche voor volwassenenwebsites een zeer verzadigd en competitief veld en moet u zich onderscheiden van de rest van de concurrentie om te kunnen streven en slagen. Deze websites voor volwassenen hebben het potentieel om zeer grote hoeveelheden verkeer aan te trekken en te verzamelen. Daarom is een van de belangrijkste aspecten van een succesvolle website voor volwassenen de hosting. In dit artikel zullen we enkele tips en trucs bekijken, evenals de beste hostingpakketten die beschikbaar zijn bij enkele van de meest betrouwbare hostingproviders.

Bedrijf
Prijs vanaf
Geld terug

1hostgator betrouwbare hosting voor groeiende websites voor volwassenen$ 2,75 / maand45 dagen
2vicetemple beste hosting voor volwassen websites$ 5 / maand30 dagen
3tmdhosting goedkope website-hosting voor volwassenen$ 2,95 / maand60 dagen
4digitalocean budget hosting voor websites voor volwassenen$ 5,00 p.m.Gratis proefperiode
5netwerkoplossingen professionele website-hosting voor volwassenen$ 5,69 / mo30 dagen

De belangrijkste focus van dit artikel zijn gedeelde webhostingplannen. Deze gedeelde hostingplannen zijn een geweldige economische en goedkope optie voor websites die beginnen en hun bedrijf of merk willen opbouwen. Met deze plannen kunt u goedkope, betrouwbare hosting hebben die zelfs zeer grote hoeveelheden webverkeer op uw website kan verdragen.

Wat shared hosting in feite betekent, is dat een webserver is onderverdeeld in tientallen, soms zelfs honderden verschillende clients en websites. Hierdoor zijn deze plannen erg goedkoop en betaalbaar. Dit is de absoluut perfecte hostingoptie voor makers van amateurwebsites, eigenaren van kleine bedrijven en blogs. Als u op zoek bent naar het opstarten van een kleine website naar een groot bedrijf, moet u zeker een goed gedeeld hostingplan krijgen.

Hoe u webhosting kiest voor websites voor volwassenen?

Er is een grote verscheidenheid aan gedeelde hostingplannen en pakketten beschikbaar voor klanten. Dit maakt de beslissing over welk plan precies te kiezen nogal lastig. Vooral beginners kunnen worstelen met zoveel verschillende beschikbare opties. Maar hopelijk helpt dit gedeelte van het artikel u bij het selectieproces door u te informeren over alle functies en opties waar u op moet letten, evenals hoe u de hostingbehoeften van uw volwassen website correct kunt identificeren.

Volwassen websites zijn heel bijzonder als het gaat om hostingbehoeften. Als eigenaar en beheerder van een website voor volwassenen zou u waarschijnlijk een zeer groot aantal video’s voor volwassenen of een zeer groot aantal afbeeldingen voor volwassenen op uw website hosten, of beide. Dit is de reden waarom we alleen hostingproviders zullen beoordelen en presenteren waarvan bewezen is dat ze zonder problemen of hik met groot videostreamverkeer kunnen omgaan.

Afgezien van een non-stop uptime Naast topprestaties, is een ander zeer belangrijk aspect waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een hostingprovider, zeker klantenondersteuning. Of u nu hulp nodig heeft of vragen heeft over het opzetten van uw website, of u hulp nodig heeft bij het gebruik van een aantal van de tools en functies die uw hostingprovider u biedt of dat u een probleem ondervindt met de hostingservice, u wilt dat uw hostingprovider dag en nacht professionele klantenondersteuning voor u klaar staan ​​en klaar staan ​​om u te helpen met wat voor probleem dan ook.

Een aspect dat geen enkele website-eigenaar mag vergeten, is zoekmachineoptimalisatie. Met een zeer goed geoptimaliseerde website kunnen websites hoger scoren op zoekmachines en sneller en gemakkelijker worden geïndexeerd. Sommige hostingproviders worden geleverd met geïntegreerde hulpprogramma’s en functies voor zoekmachineoptimalisatie. Goede prestaties van uw hostingprovider en non-stop uptime helpen kleine websites echt met hun zoekmachineoptimalisatie.

Als de pagina’s van uw website langzaam laden of niet reageren, zal uw verkeer eronder lijden en zullen uw bezoekers stoppen op uw website. Langzame laadtijden zijn eigenlijk de belangrijkste reden waarom potentiële websitebedrijven falen. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw website snel vanuit elk deel van de wereld wordt geladen, is ervoor te zorgen dat de hostingprovider die u kiest CDN’s of inhoudsleveringsnetwerken gebruikt. Het Content Delivery Network is een reeks servers over de hele wereld die helpen bij het routeren en overdragen van gegevens.

Gedeelde hostingplannen passen perfect bij elke nieuwe website-eigenaar die snel, gemakkelijk en succesvol wil beginnen met een klein budget. We garanderen u dat de functies, plannen en opties die deze shared hostingpakketten te bieden hebben, meer dan genoeg zullen zijn voor de behoeften van uw website terwijl u aan uw webreis begint. We hebben de absoluut beste shared hostingproviders uitgekozen die de marktleiders zijn.

In de toekomst, zodra uw website groot genoeg wordt, zodra u zeer hoge verkeersaantallen op uw website ziet, en zodra uw budget voor hosting toeneemt, is het tijd om te overwegen om uw gedeelde hostingplan te upgraden naar een duurder, maar geavanceerder pakket . Enkele voorbeelden van deze meer geavanceerde hostingoplossingen zijn VPS of Virtual Private Server hostingoptie, evenals de Dedicated Server hostingoptie. Deze bevatten ook een aantal zeer krachtige en belangrijke beheer- en paneelhulpmiddelen en opties die u geavanceerde functies kunnen bieden om uw volwassen website naar een hoger niveau te tillen.

Nu u weet waar u op moet letten bij het kiezen van een gedeeld hostingplan voor uw volwassen website, laten we eens kijken naar enkele hostingproviders die u absoluut de beste gedeelde hostingoplossingen voor uw volwassen website kunnen bieden.

HostGator

Bezoek Host »

hostgator betrouwbare hosting voor websites voor volwassenen

HostGator is een andere uitstekende hostingprovider om te overwegen bij het kiezen van uw gedeelde hostingplannen voor uw volwassen website. Deze specifieke hostingprovider functioneert en levert al vele, vele jaren hostingdiensten en heeft een groot trackrecord als het gaat om betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Het wordt ook geleverd met tal van handige functies, tools en opties die u kunnen helpen bij het maken en opstarten van uw eigen succesvolle volwassen website.

Er zijn drie verschillende pakketten beschikbaar voor gedeelde website-hosting met HostGator. Dit zijn het Hatchling-plan, het Baby-plan en tot slot het Business-plan. Het Hatchling-plan is het goedkoopste en biedt enkele basis-, maar essentiële functies voor het maken en hosten van websites. Het is ook veruit de goedkoopste. Dit specifieke plan biedt onbeperkte bandbreedte en schijfruimte, wat erg belangrijk is voor websites voor volwassenen die tonnen video- en beeldinhoud kunnen uploaden.

Het belangrijkste verschil tussen het Hatchling-abonnement en het Baby-abonnement is het aantal domeinen dat is toegestaan ​​met het specifieke hostingpakket. Het Hatchling-abonnement biedt slechts 1 gratis domein, terwijl het Baby-abonnement onbeperkte domeinen biedt. Domeinen zijn niet duur, maar u kunt op de lange termijn wat geld besparen door het Baby-abonnement te krijgen en de gratis domeinen te gebruiken die u ter beschikking staan ​​als u ervoor kiest om meer dan één website te maken. Het Business-abonnement wordt geleverd met alle bovengenoemde functies, maar biedt ook een speciaal IP-adres en een gratis privé-SSL.

Extra functies van de HostGator-hostingprovider die beschikbaar zijn voor alle drie de gedeelde hostingpakketten zijn WordPress-hosting, MySQL-databases, e-mailhosting, mailforwarding en autoresponders. Er is ook de krachtige admin cPanel-tool met een grote verscheidenheid aan belangrijke opties en aanpassingen, zodat u uw volwassen website kunt verfijnen.

Een van de sterke punten van de HostGator-hostingprovider is ook de uptime en de betrouwbare professionele klantenondersteuning. HostGator garandeert ten minste 99,99% van de uptime voor uw website en heeft zelfs een geld-terug-garantie van 45 dagen als verzekering voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun hostingservice. Het biedt ook gratis en snelle installatie voor uw website, automatische back-ups en non-stop klantenondersteuning die dag en nacht beschikbaar is.

Netwerkoplossingen

Bezoek Host »

netwerkoplossingen professionele website-hosting voor volwassenen

NetworkSolutions is een vrij unieke hostingprovider die iets andere shared hostingpakketten aanbiedt dan de meeste andere hostingproviders. Het meest unieke aspect van deze specifieke hostingprovider is dat elke klant volledige toegang krijgt tot een professionele technische adviseur die u kan helpen met belangrijke zaken voor websitebeheer, zoals FTP-toegang, bestandsoverdracht en vele andere dingen.

Als u ervoor kiest om hosting voor uw volwassen website voor de langere termijn te krijgen, kunt u op de lange termijn echt geld besparen. NetworkSolutions biedt gedeelde hostingpakketten voor de lange termijn, wat betekent dat u weliswaar voor een heel jaar hosting betaalt, maar dat u ook hosting kunt krijgen tegen een belachelijk lage prijs. Het meest elementaire shared website hostingpakket dat NetworkSolutions biedt, kost 9,96 dollar per jaar. Dat is veel goedkoper dan elk ander gedeeld webhostingpakket dat andere hostingproviders aanbieden.

Er is ook het Professional Hosting-pakket en het Professional Plus-pakket, dat, hoewel duurder dan het standaard hostingpakket, een aantal zeer krachtige en nuttige tools biedt voor uw volwassen website. Terwijl het basispakket voor gedeelde hosting wordt geleverd met 300 GB opslagruimte, een gratis domeinnaam en gratis tools voor het scannen van malware, bieden de professionele pakketten onbeperkte opslag en domeinen, evenals ultrasnelle laadtijden voor uw volwassen website met behulp van inhoudslevering netwerken.

Als u een zeer goedkope shared hosting-optie wilt met een aantal zeer indrukwekkende technische specificaties, is NetworkSolutions een van de beste opties die op de markt verkrijgbaar zijn. Het wordt ook geleverd met professionele en behulpzame klantenondersteuning die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar is in het geval u problemen of problemen heeft met uw volwassen website of de hostingservices.

Waarschuwing: eHost, HostClear en IdeaHost accepteren geen nieuwe klanten meer!

eHost

ehost beste hostingprovider voor websites voor volwassenen

Als het gaat om voordelige shared hostingproviders met een budget, behoort eHost tot de allerbeste. Het is de perfecte optie voor u als u wilt besparen op hostingkosten en toch een vertrouwde en betrouwbare hostingservice voor uw volwassen website wilt krijgen. Met een prijs van slechts 2,75 dollar per maand die geen geheime kosten en contracten heeft en je ook een gratis domein biedt dat je kunt gebruiken voor je volwassen website zolang je hun hostingservices gebruikt, is eHost echt de juiste keuze hostingprovider als je weinig geld hebt.

Een van de grootste voordelen en sterke punten van eHost zijn de verschillende tools en functies die het biedt waarmee u snel en eenvoudig WordPress-websites kunt opzetten. Het bevat een zeer gebruiksvriendelijke site builder voor slepen en neerzetten met duizenden verschillende unieke sjablonen die beschikbaar zijn voor gebruik. Deze functies in combinatie met de wizard voor blogconfiguratie maken het opzetten van uw eerste volwassen website een zeer gemakkelijke taak. De sitebouwer voor slepen en neerzetten is vooral handig en belangrijk voor beginnende websitemakers die niet over de codeerkennis en ervaring beschikken.

Geld verdienen met uw website voor volwassenen is ook gemakkelijk met eHost dankzij enkele zeer nuttige functies die het biedt. U krijgt niet alleen volledige toegang tot vele gidsen die u leren en informeren over online marketing, maar via het cPanel-beheer kunt u eenvoudig uw eigen online winkel of abonnementsmodel voor uw volwassen website opzetten. U kunt ook winkelwagentjes en PayPal integreren op uw volwassen website.

Professionele en betrouwbare klantenondersteuning is een van de belangrijkste aspecten van elke hostingprovider. eHost biedt u een online helpcentrum met zeer uitgebreide mogelijkheden en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaarheid van klantenondersteuning via e-mail, ondersteuningstickets, chat en telefoon. Er zijn ook enkele zeer educatieve tutorials beschikbaar voor alle klanten die een stapsgewijs programma bevatten dat is ontworpen om u te helpen met alle aspecten die verband houden met het maken en onderhouden van websites.

IdeaHost

ideahost goedkope volwassen website hostingplan

De belangrijkste attractie van de IdeaHost hostingprovider is hun focus op eenvoud en betaalbaarheid. Hun enkele shared hostingpakket kost slechts 2,99 dollar per maand, wat het een van de goedkoopste opties op de hostingmarkt maakt. Dit hostingpakket wordt geleverd met onbeperkte en onbeperkte bandbreedte, onbeperkte opslagcapaciteit en een gratis te gebruiken domein.

Het helemaal opnieuw instellen van uw website is heel eenvoudig met behulp van de tools en functies die IdeaHost u biedt. De krachtige en gebruiksvriendelijke site builder voor slepen en neerzetten is bijzonder belangrijk, maar er zijn ook installatiewizards voor blogs en afbeeldingengalerijen. U kunt ook een van de duizenden beschikbare gratis sjablonen gebruiken om het maken van uw website nog verder te versnellen.

Er is volledige ondersteuning en integratie voor websiteplatforms zoals WordPress, Joomla en vele anderen. Er zijn ook marketing- en onlinewinkelfuncties waarmee u eenvoudig online winkels met winkelwagentjes op uw website kunt opzetten. De cPanel-beheertool wordt ook geleverd met een aantal zeer nuttige marketing- en zoekmachineoptimalisatiefuncties en -opties om uw volwassen website zo hoog mogelijk te laten scoren op zoekmachines.

Professionele en behulpzame klantenondersteuning staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U kunt om hulp vragen of vragen en verzoeken indienen via e-mail, chat of zelfs via uw telefoon. Het helpcentrum dat door IdeaHost wordt geleverd, is erg handig en er zijn gedetailleerde stapsgewijze informatieve tutorials over bijna elk onderwerp dat verband houdt met het maken van websites en andere onderwerpen.

HostClear

hostclear budget hosting voor volwassenen websites

HostClear is een andere geweldige website-hostingoptie met een goedkope prijs van 2,99 dollar per maand, evenals een overvloed aan nuttige en handige functies en hulpmiddelen die u kunnen helpen bij het opstarten van uw volwassen website-reis. Het shared hosting pakket van deze specifieke hostingprovider geeft je onbeperkte en onbeperkte bandbreedte en opslagruimte. Een groot voordeel is dat u ook onbeperkte domeinen en onbeperkte MySQL-databases krijgt, zelfs met het basispakket voor gedeelde hosting, functies die deze hostingprovider uniek en zeer kosteneffectief maken voor degenen die op zoek zijn naar goedkope hostingopties.

De infrastructuur van de HostClear-hostingprovider is van topklasse en garandeert topprestaties en non-stop uptime voor uw volwassen website. Dit hostingbedrijf maakt gebruik van technologie van wereldklasse en beschikt over de nieuwste besturingspanelen voor webhosting en ingebouwde tools die zorgen voor 24/7 netwerkbewaking en verkeersrapportage als het gaat om statistieken van websitebezoekers.

U zult in staat zijn om eenvoudig en snel uw eigen volwassen website helemaal opnieuw op te zetten met behulp van de geweldige gratis tool voor het bouwen van sites met slepen en neerzetten die wordt geleverd bij het shared hostingpakket van HostClear. U krijgt ook een gepersonaliseerde domeinnaam en een wizard voor blogconfiguratie voor het geval u deze nodig heeft. Het maken van uw eigen volwassen website wordt nog eenvoudiger gemaakt met de duizenden verschillende unieke websitesjablonen die u kunt gebruiken.

Extra functies zijn onder andere webmailopties zoals autoresponders, de mogelijkheid om automatisch e-mail door te sturen, evenals virusscanners en spamfilters. Er zijn ook marketinggerelateerde functies zoals de cPanel-onlinewinkel, PayPal-integratie, de mogelijkheid om een ​​winkelwagentje op uw volwassen website in te stellen en meer. En als u een absolute beginner bent als het gaat om websitemarketing, kunt u enkele van de vele informatieve en educatieve online marketinggidsen lezen die HostClear voor u biedt.

Conclusie

Nu u vertrouwd bent geraakt met shared hosting en nu u de belangrijkste aspecten heeft geleerd waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een shared hostingpakket voor uw volwassen website, is het tijd om een ​​beslissing te nemen. We garanderen dat welke hostingprovider u ook kiest uit de vijf die we in dit artikel hebben gepresenteerd, u geen spijt zult krijgen van die beslissing.

Vergeet niet zorgvuldig na te denken over wat elke hostingprovider te bieden heeft, om functies, tools en klantenservice te vergelijken met de prijs van het hostingpakket om het meeste uit uw hostingbudget te halen. Wij wensen u veel succes tijdens uw reis naar het creëren van een zeer succesvolle website voor volwassenen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map