5 Beste goedkope webhosting voor beginners

beste-goedkope-hosting-beginners-2019


Als je net begint aan je avontuur van het hebben van je eigen website, dan moet je een paar dingen leren over webhosting om de beste optie te kiezen. Het kiezen van een webhost kan een tijdrovende en moeilijke beslissing zijn, omdat er zoveel opties beschikbaar zijn en er zoveel webhosts zijn waaruit u kunt kiezen. Het is een zeer competitieve markt en als u niet weet waarnaar u moet zoeken, kunt u eindigen met een webhost die u niet echt alles kan geven wat u nodig heeft om uw website te laten opvallen door zijn betrouwbaarheid, snelheid en ontwerp.

Dus, voor alle beginners die er zijn, zal ik proberen dit hele proces een beetje te vergemakkelijken in dit artikel. Eerst zal ik het hebben over gedeelde hostingplannen, omdat dat meestal de beste keuze is voor mensen die net beginnen. Daarna zal ik enkele van de belangrijkste factoren bespreken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw webhostingprovider. En om het u uiteindelijk zo gemakkelijk mogelijk te maken, zal ik het hebben over mijn favoriete webhosts voor beginners.

Voordat ik begin met uitleggen hoe je als beginner een hostingprovider kiest, zal ik je de lijst met webhostingbedrijven geven die ik voor beginners aanbeveel:

Hostingbedrijf
Promoprijs

1beste goedkope webhosting$ 1,99 / maand
2beste WordPress webhosting$ 3,95 / maand
3beste zakelijke webhosting$ 3,95 / maand
4beste zakelijke webhosting$ 4,99 / maand
5beste zakelijke webhosting$ 3,95 / maand

Beginnersvriendelijke hosting: wat is gedeelde hosting?

Gedeelde hosting betekent dat u de server en zijn bronnen deelt met andere klanten en hun websites. Shared hosting is het type hosting dat het populairst is en dat vooral door beginners wordt gebruikt. De redenen hiervoor zijn meerdere, maar het grootste voordeel dat gedeelde hostingplannen hebben in vergelijking met andere hostingplannen, zoals dedicated hosting of VPS-hosting, is de prijs. Gedeelde hosting is de goedkoopste vorm van hosting en dat is erg belangrijk voor beginners, omdat ze niet weten wat ze precies kunnen verwachten als het gaat om de hoeveelheid verkeer die hun website zal genereren.

shared webhosting uitgelegd

Naast dit voordeel zijn er nog enkele andere voordelen die shared hosting hun gebruikers biedt. Gedeelde hosting is bijvoorbeeld geweldig voor beginners omdat het extreem eenvoudig is en u kunt leren terwijl u bezig bent. U krijgt ook veel installatieprogramma’s met één klik waarmee u uw website zo snel en eenvoudig mogelijk kunt bouwen.

Een ander voordeel van shared hosting is het gebruiksgemak, met name het onderhoud. Dit wordt meestal gedaan door uw webhost, waardoor u zich vrij kunt maken over andere en waarschijnlijk belangrijkere onderdelen van uw bedrijf.

Natuurlijk hebben gedeelde hostingplannen ook bepaalde nadelen. De eerste en meest voor de hand liggende is dat je bronnen moet delen met andere websites. Dat betekent dat u soms problemen of zelfs downtime kunt ervaren als de server te veel verkeer heeft en dit niet aankan. Uw website kan in sommige situaties ook wat langzamer laden.

Een andere tekortkoming van gedeelde hostingplannen is maatwerk omdat u niet zoveel aanpassingsmogelijkheden krijgt als bij andere, duurdere hostingplannen. U kunt zelfs enkele beveiligingsproblemen ondervinden, omdat u niet weet met wie u de server deelt, wat betekent dat een van uw buren uw website daadwerkelijk kan bedreigen.

Hoe webhosting voor beginners te kiezen?

Zoals ik al zei, moet je een aantal dingen overwegen voordat je een beslissing neemt en met één webhost gaan. Er zijn veel factoren die uw keuze kunnen beïnvloeden en ik zal enkele van de meest elementaire bespreken waar alle beginners op moeten letten.

Webruimte

Ja, er zijn verschillende gedeelde hostingplannen die verschillende hoeveelheden serverruimte bieden voor uw website. Als je een beginner bent, betekent dat meestal dat je geen terabytes aan ruimte nodig hebt, of zelfs veel minder dan dat, dus je moet zorgvuldig overwegen en berekenen wat genoeg is voor je behoeften, zodat je je plannen niet te veel betaalt krijg de ruimte die u niet eens zult gebruiken.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een uiterst belangrijke factor als het gaat om webhosting, aangezien die term in feite twee belangrijke dingen voor webhosting omvat: snelheid en inzetbaarheid. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat de webhostingprovider die u overweegt snel is, zodat uw website niet te langzaam laadt. Ten tweede moet u de uptime van de webhost die u wilt gebruiken controleren, omdat uw website anders mogelijk downtime ervaart. Beide dingen kunnen ertoe leiden dat u uw publiek en klanten verliest, waardoor u geld verliest, dus doe uw onderzoek en zorg ervoor dat dit niet gebeurt.

Beperkingen voor gegevensoverdracht

Dit is een ander belangrijk ding om te overwegen en te weten hoe groot een limiet is die u nodig heeft als u nadenkt over de gegevens die u van plan bent op uw website te publiceren. U kunt uw overdrachtslimieten echter altijd upgraden, dus u moet er in het begin niet teveel voor betalen. Ga in plaats daarvan met een meer conservatieve schatting.

Klantenservice

Aangezien u nog maar een beginner bent, moet u ervoor zorgen dat uw webhost een geweldige klantenondersteuning heeft. Gezien je status als groentje, zul je waarschijnlijk meer dan een paar keer gebruik moeten maken van de klantenondersteuning en moet je het best mogelijke advies en hulp krijgen, zodat je eventuele problemen kunt oplossen.

Plannen & Prijs

Last but not least is de prijs. De kosten van gedeelde hostingplannen zouden niet de grootste zorg moeten zijn, maar er moet wel rekening mee worden gehouden, vooral als je een krap budget hebt. U hoeft alleen maar de juiste balans te vinden tussen de laagst mogelijke prijs en de middelen die u nodig heeft. Zoek naar de best mogelijke optie die aan al uw vereisten voldoet, maar die niet te duur is.

Nu u weet met welke dingen u rekening moet houden wanneer u de beste webhostingprovider voor uw behoeften kiest, kunnen we wat tijd nemen om de beste opties te bespreken, althans in mijn eigen ervaring en mening.

1. iPage

Bezoek Site »

ipage beste webhosting beginnersDeze webhostingprovider bestaat al sinds 1998 en in die tijd zijn ze erin geslaagd om een ​​van de meest betrouwbare en respectabele webhostingbedrijven ter wereld te worden, met miljoenen klanten en websites.

Gedeelde hostingplannen

Hoewel iPage een geweldige webhostingprovider is, blinken ze niet echt uit als het gaat om gedeelde hostingplannen, omdat ze maar één plan aanbieden en dat plan is alleen beschikbaar voor Linux-clients. Als je echter niets om serverbesturingssysteem geeft en Linux prima voor je is, en je wilt gedeelde hosting krijgen, dan heeft het Essential Plan van iPage het allemaal. Hun gedeelde hostingplan is geweldig voor beginners en je kunt het krijgen voor slechts $ 1,99 / maand met de huidige promotie-aanbieding. De normale prijs voor dit abonnement is $ 7,99 per maand en je moet een contract voor minimaal een jaar zingen.

Dit hostingplan geeft u onbeperkte opslagruimte en heeft geen limiet voor gegevensoverdracht. Het wordt ook geleverd met een onbeperkt aantal e-mailadressen en MySQL-databases. U krijgt ook het hele jaar door een gratis domein en de mogelijkheid om talloze thema’s en sjablonen te gebruiken om uw website te ontwerpen zoals u dat wilt.

Uptime

Deze webhost is een van de beste als het gaat om uptime en voor de tijd dat ik ze heb getest, wat twee maanden was, heb ik maar een paar keer downtime meegemaakt en het was elke keer slechts 3-5 minuten , dus het is veilig om te zeggen dat iPage een betrouwbare webhost is voor beginners.

Veiligheid

iPage heeft een aantal geweldige beveiligingsfuncties en kan u helpen te allen tijde veilig te blijven. Een van die functies is SiteLock, dat bescherming biedt tegen inbreuken op de veiligheid. Dat wordt gedaan door uw website en server regelmatig te scannen om mogelijke malwareproblemen en bedreigingen te vinden. Daarnaast ontvang je ook een firewall die veiligheidslekken voorkomt en voor het geval er iets misgaat, maakt iPage dagelijks een back-up van al je gegevens, zodat je verder kunt gaan waar je was gebleven in een ongelukkig evenement.

2. BlueHost

Bezoek Site »

bluehost beste WordPress hosting beginnersBlueHost bestaat al meer dan 20 jaar, een bedrijf dat veel hostingbedrijven bezit. Dit staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en BlueHost past perfect in het profiel.

Gedeelde hostingplannen

In tegenstelling tot het vorige item op onze lijst, biedt BlueHost meerdere gedeelde hostingplannen. De prijzen voor deze hostingplannen beginnen bij slechts $ 3,95 per maand. Alle hostingpakketten bevatten een gratis domeinnaam, onbeperkte bandbreedte, sommige abonnementen bevatten onbeperkte websiteruimte, meerdere e-mailaccounts, de mogelijkheid om meer dan één website op hetzelfde account te hosten, eigenlijk alles wat een beginner nodig heeft om online aan de slag te gaan.

BlueHost is geweldig voor beginners, omdat het wordt geleverd met tal van functies en opties die gemakkelijk te gebruiken zijn. Het biedt 1-klik WordPress-installatie, dus als u uw website gaat bouwen met WordPress, is het instellen van uw website geen gedoe. Hun cPanel hosting-configuratiescherm is zeer intuïtief, gebruiksvriendelijk en beginnersvriendelijk. Dus zelfs als je nog nooit een hostingservice hebt gebruikt, is het gemakkelijk om eraan te wennen. BlueHost biedt ook 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus u loopt geen risico.

Klantenservice

Afgaande op mijn eigen ervaring met BlueHost, is hun klantenondersteuning behoorlijk solide. De eerste keer dat ik ze belde heb ik wat langer gewacht dan ik had gewild; ergens rond de tien minuten, maar de tweede keer kreeg ik binnen twee minuten verbinding. Bij beide gelegenheden waren hun medewerkers vriendelijk en behulpzaam en zeer professioneel. Ze konden al mijn vragen beantwoorden en me helpen met mijn problemen, zodat ze een sterk cijfer van mij krijgen. U kunt contact opnemen met hun klantenondersteuning via e-mail, telefoon of livechat. Ze hebben ook een kennisbank beschikbaar voor iedereen die het zelf wil onderzoeken.

Kenmerken

Er zijn veel beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat uw website veilig blijft bij BlueHost. Ze bieden SSL beveiliging van persoonlijke gegevens en constante netwerkbewaking. Hoewel BlueHost geen garantie biedt op uptime, resulteerde onze test in een uptime van meer dan 99,9% over een periode van 30 dagen, wat erg goed is voor een gedeeld hostingplan. Dit is een geweldige webhostingprovider voor beginners en een zeer slimme keuze, omdat u uw gedeelde plannen op elk moment kunt upgraden, als u meer serverbronnen of hogere beveiliging nodig heeft.

3. HostGator

Bezoek Site »

hostgator beste website voor beginnersHostGator is een ander betrouwbaar en betrouwbaar hostingbedrijf dat elke beginner kan helpen aan de slag te gaan met zijn eigen website. Ze zijn een van de goedkoopste opties op de webhostingmarkt, maar dat is slechts een van hun vele voordelen.

Gedeelde hostingplannen

HostGator biedt meerdere gedeelde hostingplannen en een breed scala aan upgrade-opties. Hun goedkoopste hostingplannen beginnen bij $ 3,95 / maand en maken het mogelijk één domein te hosten, inclusief onbeperkte bandbreedte en installatie met één klik van verschillende scripts zoals WordPress, Joomla en andere open source-software.

Elk gedeeld plan bevat een gratis HostGator-websitebouwer met meer dan 100 mobielvriendelijke sjablonen. Ze bieden ook gratis hulp voor website-overdracht, domeinoverdracht en database- en scriptoverdracht. Bovendien krijgt u $ 100 Google Adwrods-aanbieding en $ 100 Bing Ads-tegoed.

Ze gebruiken de nieuwste versie van cPanel als configuratiescherm voor webhosting, dat zelfs door beginners gemakkelijk te gebruiken is.

Kenmerken

HostGator biedt een garantie voor de beweerde beschikbaarheid van 99,9% en een geld-terug-garantie van 45 dagen. Een ander groot voordeel van HostGator zijn wekelijkse back-ups die op al hun servers worden uitgevoerd. Ze doen al het onderhoud zelf, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Ze bieden ook een groot aantal tools voor het maken van sites, die gemakkelijk te gebruiken zijn en waarmee u uw website tot in het kleinste detail kunt aanpassen zonder dat u code hoeft te schrijven.

Klantenservice

Klantenservice is een van de belangrijkste redenen om voor HostGator te kiezen. Ze hebben een respectabele reputatie opgebouwd voor hun klantenondersteuning, die voor u beschikbaar is via de telefoon of online chat, evenals via e-mail, die allemaal 24/7 werken. Ze hebben ook veel tutorials, in video en geschreven vorm, en een enorme kennisbank die gebruikers helpt om te leren hoe ze hun webhostingaccount kunnen gebruiken

4. WebHostingHub

Bezoek Site »

webhostinghub beste blog voor beginnersWebHostingHub bestaat sinds 2001. Ze zijn niet de meest populaire webhost, maar ze groeien snel dankzij hun goedkope hosting en meerdere gedeelde abonnementen die alles omvatten wat een beginner of klein bedrijf nodig heeft.

Gedeelde hostingplannen

Zoals ik al zei, heeft deze webhostingprovider 3 hostingplannen. De eerste kost $ 4,99 per maand en wordt geleverd met een gratis domein, onbeperkte hosting en maakt het mogelijk om twee websites te hosten. Elk plan bevat gratis SSL, gratis SSD-opslag (wat geweldig is om de snelheid van de website te verhogen, tot 20x sneller dan gewone HDD-opslag), 1-klik-installatieprogramma voor WordPress of een ander CMS. Automatische back-up is beschikbaar voor elk abonnement voor een extra $ 1 / maand.

Gratis advertentietegoed varieert van $ 75 tot $ 250, afhankelijk van het abonnement dat u kiest.

Als u besluit WordPress te gebruiken voor het bouwen van uw website, kunt u een gratis tool voor paginabuilder genaamd BoldGrid op uw WordPress-site installeren. BoldGrid is een goed ontwikkelde paginabuilder waarmee u uw website tot in het kleinste detail kunt aanpassen.

Klantenservice

Klanttevredenheid en technische ondersteuning zijn altijd een prioriteit geweest bij WebHostingHub. Ze garanderen dat ze uw oproep in minder dan 2 minuten beantwoorden en ze komen die belofte volledig na, zoals ik herhaaldelijk heb bewezen. Ze zijn beschikbaar via e-mail, livechat of telefoon en wat je ook kiest; u wordt vriendelijk en professioneel begroet.

WebHostingHub heeft ook talloze gedetailleerde tutorials voor beginners en nieuwkomers in hun Helpcentrum, waardoor ze de broodnodige hulp krijgen voor het maken en uitvoeren van een website of blog.

Uptime en prestaties

WebHostingHub garandeert een uptime van 99,9% en in iets minder dan twee maanden dat ik ze heb getest, zijn ze nooit down geweest. Niet alleen dat, ze bieden ook 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Het nadeel is dat dit hostingbedrijf alleen gedeelde hostingplannen aanbiedt, wat geen goed nieuws is voor al diegenen die hun hostingplannen moeten opschalen. Voor een beginner is het echter een geweldige plek om te beginnen.

5. JustHost

Bezoek Site »

justhost beste goedkope hosting beginnersJustHost is een gerenommeerd bedrijf dat sinds 2008 webhostingservices aanbiedt. Ze zijn een van de meest herkenbare webhostingproviders ter wereld dankzij hun betaalbare prijzen en talloze extra functies waarmee u uw website kunt verrijken.

Gedeelde hostingplannen

Er zijn drie verschillende op Linux gebaseerde gedeelde hostingplannen beschikbaar bij JustHost. De eerste, het Starter-abonnement, heeft een prijs van $ 5,99 per maand en biedt u 100 e-mails, onbeperkte gegevensoverdracht, 100 GB opslagruimte en een gratis domein voor een jaar. Met dit alles krijg je ook een standaard back-up van de website. Het tweede plan heet Plus en kost $ 9,99 / maand. Dit plan biedt alles wat de Starter doet met een onbeperkt aantal e-mails, domeinen en onbeperkte opslagruimte. Het laatste plan van JustHost is het Business Pro-abonnement, dat $ 19,99 per maand kost en wordt geleverd met een contract van een jaar. Dit plan heeft dezelfde functies als het Plus-abonnement en voor altijd gratis domeinregistratie, evenals een gratis SSL-certificaat.

Veiligheid

Deze webhost heeft tal van beveiligingsfuncties die uw website kunnen helpen beschermen tegen verschillende bedreigingen. Er is een basisback-upschema voor alle plannen, terwijl het Business Pro-abonnement ook back-up biedt voor individuele mappen en bestanden. Er is ook een optie om SSL-certificaten te kopen waarmee u veilige transacties kunt uitvoeren. Een ander ding dat u kunt kopen, is SiteLock dat malware scant en vervolgens mogelijke bedreigingen verwijdert.

Klantenservice

JustHost heeft een van de meest betrouwbare klantenservices die u kunt vinden in de webhostingwereld. Ze zijn vriendelijk, professioneel en deskundig. Ik heb driemaal hun klantenondersteuning gebeld en nooit meer dan drie minuten gewacht (eigenlijk alleen nadat ze me iets meer dan twee minuten hebben laten wachten). Naast hun 24/7 telefoonlijn, kunt u ook contact met hen opnemen via hun live webchat.

Conclusie

Er zijn veel dingen waar u goed over moet nadenken wanneer u begint met uw eigen website en op zoek bent naar webhosting voor beginners. Ik hoop dat mijn artikel u heeft geholpen enkele van de belangrijkste factoren en functies te begrijpen waarnaar u moet zoeken bij een webhostingprovider en dat mijn lijst met beste webhosts voor beginners u, in ieder geval tot op zekere hoogte, heeft geholpen minder tijd te investeren en moeite om de perfecte webhost voor uw behoeften te vinden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map