5 Beste gratis website-bouwers voor beginners

best-free-website-builders-2019


Als je een website wilt bouwen, zal niemand je vertellen dat je codering moet leren. Zelfs iemand zonder enige kennis van codering kan een behoorlijk fatsoenlijke website bouwen. Voor sommige functies en ontwerppatronen is uitgebreide codeerkennis vereist om te worden geïmplementeerd, verbeterd en geoptimaliseerd. Maar als een simpele website en wat basisfunctionaliteit alles is wat je wilt, dan kun je het zelf bouwen met behulp van een website builder.

Met websitebouwers kunt u websites bouwen zonder dat u iets hoeft te coderen. Door simpelweg slepen-en-neerzetten-tools te gebruiken in een “wat je ziet is wat je krijgt” -editor, kun je eenvoudig een behoorlijk geweldige website samenstellen.

Dergelijke websitebouwers zijn ontworpen om ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, dus u kunt ze onder de knie krijgen als u weet hoe u een muis en toetsenbord moet gebruiken. U sleept eenvoudig bepaalde elementen, pictogrammen, knoppen, banners, afbeeldingen enzovoort en stelt uw website samen zoals u een afbeelding op een canvas zou schilderen.

Bij sommige Content Management Systemen hoeft u niet eens zoveel te doen. U kunt eenvoudig een sjabloon gebruiken om het gewenste ontwerp te maken. Daarover gesproken, we onderscheiden twee soorten websitebouwers, degenen die online werken en degenen die offline werken.

Offline en online website-bouwers

Hoewel onze belangrijkste focus hier zal liggen op online website-bouwers, is het handig om ook te weten over offline website-bouwers.

Offline website-bouwers

Offline builders zijn software voor het bouwen van websites die u moet downloaden en op uw pc moet installeren. Elke website die u maakt, wordt opgeslagen op de harde schijven van uw computer en moet worden geüpload zodra uw website klaar is voor gebruik.

Je hoeft geen internetverbinding te hebben om met deze bouwers te werken, je moet het gewoon hebben wanneer je je site uploadt en dat is alles. Ze vereisen ook geen technische vaardigheden of codeerervaring om ze te laten werken. Maar u moet betalen voor een webhostingservice, omdat deze er meestal geen bieden.

Voordelen

 • U heeft veel meer flexibiliteit bij het hosten van uw site
 • Je kunt aan je website werken, zelfs als je offline bent
 • Ze zijn niet zo betrouwbaar als online serviceproviders
 • Ze worden niet beïnvloed door uw internetsnelheid

Online website-bouwers

Voordat ik inga op details, overweeg dan de volgende lijst met 5 beste online websitebouwers die u gratis kunt gebruiken:

Bedrijf
Premium-abonnementen vanaf
Proberen

1weebly.com website builder gratis$ 4,00 / mndVRIJ
2wix.com gratis website builder$ 5,00 p.m.VRIJ
3websitebuilder.com gratis proefperiode$ 5,38 / maandVRIJ
4mozello gratis website builder$ 7,00 / maandVRIJ
5dudamobile$ 7,13 / mndVRIJ

Meestal kunnen online website-bouwers alleen worden gebruikt met een internetverbinding, zoals de naam doet vermoeden. Ze werken op de server van een provider en u kunt ze gebruiken via uw browservenster (Firefox, Chrome of Safari). Veel website builder-services bieden ook webhosting voor uw site, dus u hoeft alleen uw site te bouwen en ervan te genieten.

De meeste online website-bouwers worden geleverd met duizenden vooraf gemaakte sjablonen, die zijn geleverd met verschillende elementen en inhoud die er al in zijn ingebouwd. Het enige dat u hoeft te doen, is een beetje aanpassen en u heeft een website voor uzelf!

Voordelen

 • Veel online website-bouwers zijn volledig gratis
 • Je hoeft niets te installeren
 • U hoeft geen software te kopen
 • U kunt vanaf elke computer op afstand aan uw website werken
 • Je hoeft de software niet bij te werken
 • Online bouwers bieden ook webhostingservices aan

Hoewel offline website-bouwers ook geweldig zijn, geven we er de voorkeur aan om online services te gebruiken, omdat ze veel beter zijn en meer voordelen bieden.

Beste gratis online website-bouwers

Dit zijn de 5 gratis website-bouwers die dingen serieus uitgebreid maken voor beginners, daarom vonden we ze het leukst.

Weebly

Probeer het nu gratis »

weebly gratis website builder

Weebly bestaat al geruime tijd en heeft bewezen een van de snelstgroeiende merken onder websitebouwers te zijn. Weebly is een allesomvattend programma dat gebruikers alles biedt wat ze nodig hebben om hun website operationeel te krijgen. Hiermee kunnen gebruikers hun hele website op één platform bouwen en beheren. U kunt ook gebruikmaken van de geweldige marketingmogelijkheden. Al deze zouden in de meeste gevallen afzonderlijk worden afgehandeld, maar Weebly maakte dingen ongelooflijk handig.

Elk ontwerpelement en elke functionaliteit binnen Weebly werkt echt efficiënt. Ze creëren een heel eenvoudig slepen-en-neerzetten-systeem. Deze websitebouwer kan het opnemen tegen grote platforms zoals WordPress en Wix.

Weebly is ongelooflijk populair en heeft meer dan 40 miljoen websites gemaakt, dus het heeft veel te bieden. Laten we eens kijken hoe u deze kunt gebruiken!

weebly gratis abonnement

U kunt gratis een website van 10 pagina’s maken met 500 MB opslagruimte. Maar uw site zal Weebly-advertenties bevatten, maar het is nog steeds een zeer genereuze aanbieding.

Als je het platform leuk vindt en er meer uit wilt halen, kun je het Starter-pakket van Weebly gebruiken voor $ 8 per maand. Het verwijdert de branding en advertenties van uw website, biedt u onbeperkte opslagruimte en u krijgt ook uw eigen aangepaste domeinnaam. Als u een online winkel wilt bouwen, kunt u dat doen, maar alleen met 10 producten, wat niet zo genereus is als de rest van het aanbod. Als u uw website alleen wilt gebruiken om inhoud voor uw bezoekers weer te geven, kunt u het inhoudsplan gebruiken voor slechts $ 4 per maand.

De gratis versie van Weebly is vrij beperkt en er zijn veel “premium” -elementen die je moet betalen om te gebruiken. Maar met Weebly ben je veel beter af dan een programmeur in te huren. U kunt uw eigen website maken en deze voor een paar dollar in gebruik nemen, terwijl het inhuren van een ontwikkelaar honderden zou kosten.

Uw website is ook mobielvriendelijk, hoewel het belangrijk is om te vermelden dat u niet veel kunt bewerken op de mobiele versie.

Weebly is absoluut perfect voor die niet-technisch onderlegde mensen en het zal hen goed van dienst zijn bij elke taak die betrokken is bij het bouwen en beheren van een website.

Wix

Probeer het nu gratis »

wix gratis website builder

Wix is ​​ook een van de meest bekende spelers onder websitebouwers, aangezien ze momenteel meer dan 90 miljoen websites hosten. Ze bieden een aantal zeer professioneel ogende en visueel indrukwekkende lay-outs die uitstekend geschikt zijn voor restaurants, kleine bedrijven, professionals, freelancers, fotografen enzovoort. Elk van de websites is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Met een paar klikken kun je websites bouwen, afbeeldingen bewerken of een blog toevoegen. Het is net als het gebruik van Word of andere tekstbewerkingssoftware. U kunt kiezen uit honderden mooie sjablonen en binnen enkele minuten het volledige ontwerp van uw website wijzigen.

Wix is ​​niets bijzonders, maar het is echt functioneel. U kunt ook de SEO-gegevens van uw website bewerken, zodat deze overeenkomen met zoekmachines zoals Google en Bing.

Als het gaat om het toevoegen van functies zoals opmerkingen of andere veelvoorkomende functionaliteiten, hoeft u alleen maar naar de Wix-app-markt te gaan en deze te downloaden.

wix gratis abonnement

Je hoeft alleen maar een actief e-mailadres te hebben en je kunt Wix meteen gaan gebruiken. Je kunt weliswaar gratis een website bouwen, maar voor de meeste handige functies en coole ontwerpen wordt betaald. Dus om er het beste uit te halen, ben je beter af met een premium account.

Er zijn een aantal premium-accounts die u kunt gebruiken en u kunt voor $ 5 / maand met de starter gaan of helemaal voor het VIP-account voor $ 25 / maand. Met het VIP-account krijg je een domeinnaam, 20 GB opslagruimte, onbeperkte bandbreedte en een professionele webontwikkelaar om door je site te kijken. Als u ondersteuning nodig heeft, hoeft u niet langer dan een paar minuten te wachten totdat een van de experts van Wix contact met u opneemt.

Naar onze mening is Wix de meest complete en de meest redelijk geprijsde online website builder. Ze bieden de meest gedetailleerde reeks functies en de handigste gebruikersinterface. Geen wonder dat ze erin zijn geslaagd meer dan 90 miljoen gebruikers tevreden te stellen!

WebsiteBuilder.com

Probeer het nu gratis »

websitebuilder com gratis account

Het is gemakkelijk om te denken dat WebsiteBuilder.com slechts een uitgebreide naam is, gemaakt om boven op zoekopdrachten te verschijnen, maar het is bewezen dat het zoveel meer is. In werkelijkheid biedt de site een heleboel uitgebreide tools voor het bouwen van websites die gemakkelijk te gebruiken zijn voor elke beginner.

Het biedt ook gratis domeinnamen, een eenvoudig proces voor het maken van een website en een gratis zakelijke e-mail. Maar het is ook bezaaid met een aantal vervelende upsells en een vrij vage beschrijving van waar je eigenlijk voor betaalt. Dus het bedrijf erachter is vrijwel bezig met het verdienen van een behoorlijke cent op deze software.

U kunt niet teveel doen met een gratis account, behalve het starten van een website, het selecteren van een van de 100 sjablonen en het instellen van een sitecategorie. Daarna is uw website klaar voor een preview en moet u voor elke andere functie betalen.

websitebuilder com gratis abonnement

Als u bijvoorbeeld de mobiele versie van uw site wilt wijzigen of een PayPal-knop wilt toevoegen, moet u upgraden naar een premium abonnement. U zult zeker veel upsells tegenkomen, waar uw aanwijzer ook gaat.

Als je een online winkel wilt maken, moet je kiezen voor het eCommerce-abonnement en $ 17,95 / maand betalen. Dit omvat ook domeinregistratie en hostingkosten, maar het is nog steeds een behoorlijk hoge prijs om te betalen.

U kunt veel kortingen tegenkomen, maar u zult snel merken dat u hiervoor een contract voor twee jaar moet ondertekenen, wat een behoorlijk hoge prijs is als u nog niet eens veel met de software hebt gewerkt.

Hoewel WebsiteBuilder.com echt probeert om je genoeg spullen te laten kopen, zijn de tools heel behoorlijk. Het is duidelijk en eenvoudig met veel pagina-elementen waaruit u kunt kiezen. Er zijn tal van pop-ups en berichten die u helpen werk te besparen en een beter begrip te krijgen van hoe alles functioneert.

Elk noodzakelijk onderdeel van uw nieuwe website is binnen handbereik. U kunt met één klik afbeeldingen, tekst, navigatie-elementen of video’s toevoegen. U kunt net zo gemakkelijk widgets toevoegen zoals muziekspelers, kaarten, sociale links en andere handige dingen.

Alles is zo eenvoudig mogelijk gemaakt, dus u hoeft niets anders aan te raken dan de gebruikersinterface. Na slechts twee uur klikken, zijn we erin geslaagd om een ​​mooie website te maken, met alle elementen die we wilden.

De software spreekt veel voor wanneer het tijd is om afbeeldingen te verwerken. U kunt uw eigen uploaden of kiezen uit tal van stockfotografie. Als u klaar bent met werken, kunt u er zeker van zijn dat al uw bestanden en mappen zijn opgeslagen op de servers van WebsiteBuilder.com.

Afbeeldingen verwerken is heel eenvoudig. Je kunt ze naar de voorgrond halen of ze naar de achtergrond duwen, ze roteren of ze draaien zoals je wilt via de uitgebreide werkbalk.

Over het algemeen is WebsiteBuilder.com een ​​zeer degelijke software voor het bouwen van websites, maar het vereist zeker een flinke prijs. Degenen die het kunnen betalen, zullen meer dan tevreden zijn met de grondige en gebruiksvriendelijke service die ze krijgen!

Mozello

Probeer het nu gratis »

mozello gratis website builder

Mozello debuteerde in 2015 en heeft sindsdien een gestaag pad naar succes bewandeld. Het is een minimalistische tool die iedereen de mogelijkheid biedt om een ​​goed uitziende website te maken met alle juiste belangrijke functies. Mozello helpt hen een zeer simplistisch ontwerppatroon te volgen dat gebruikers helpt om professioneel ogende webontwerpen elke keer weer uit te drukken.

Simpel gezegd, het is een absoluut simplistisch programma waarmee je je hele website met een paar klikken kunt herschikken, maar je kunt alleen de cadeautjes gebruiken die ze hebben gegeven. Dat is in ons geval goed genoeg.

Om aan de slag te gaan met het gebruik van Mozello, hoeft u alleen maar een e-mail, een wachtwoord, een gewenste URL-naam op te geven en een websitetype uit hun lijst te selecteren. Daarna hoeft u alleen maar een sjabloon te kiezen en uw website is actief.

Zodra de eerste fase is voltooid, kunt u direct doorgaan met het bewerken van uw website met de website builder.

Mozello is anders dan andere websitebouwers, omdat het geen tools voor slepen en neerzetten heeft. U kunt de inhoud van uw website herschikken door te schakelen tussen lay-outstijlen en ontwerpen, wat best handig is. Maar u heeft geen volledige controle over de lay-out, omdat u geen toegang heeft tot elk van de afzonderlijke elementen. Deze beperkingen zijn zowel handig als beperkend.

Er is een enorme bibliotheek met thema’s waaruit je kunt kiezen en ze zien er allemaal heel professioneel uit. Zelfs vanuit een meer technisch onderbouwd perspectief zien deze website-indelingen er echt prachtig uit. Premium-gebruikers kunnen ze zelfs een beetje aanpassen door code aan het hoofdgedeelte toe te voegen.

Mozello biedt ook een gratis klantenondersteuning voor hun gebruikers. Ze hebben ook een pagina met veelgestelde vragen die gebruikers de antwoorden bieden waarnaar ze op zoek zijn.

Mozello is gratis te gebruiken. U kunt een website bouwen en deze gratis publiceren, maar deze bevindt zich op een subdomein, zoals website.mozello.com en uw site heeft ook advertenties. Maar het is nog steeds zeer de moeite waard om het gratis account van Mozello te gebruiken.

Als klap op de vuurpijl kun je zelfs eCommerce-functies gebruiken en ook 10 items op een gratis account verkopen. Het gratis account biedt u ook opslag- en marketingfuncties van 0,5 GB. Dit maakt Mozello de meest waardevolle freemium-websitebouwer die we hebben beoordeeld.

mozello gratis abonnement

Het premiumplan kost $ 7 / maand als het jaarlijks wordt betaald, of $ 9 / maand als het driemaandelijks wordt betaald. Je krijgt alles wat je zou willen met het gratis account en nog veel meer. Om te beginnen kunt u uw Mozello-site verbinden met uw eigen domein of gratis een nieuw domein registreren. Je krijgt ook 50 GB opslagruimte en je online winkel kan 30 items bevatten.

Er is ook het Premium Plus-abonnement dat $ 14 / maand kost als het jaarlijks wordt betaald of $ 17 / maand als het op kwartaalbasis wordt betaald. Hiermee krijg je alles wat hierboven is genoemd, maar je opslagruimte en het aantal items dat je kunt verkopen is onbeperkt.

Over het algemeen heb ik gemerkt dat Mozello de beste op deze lijst is, omdat het ongelooflijk eenvoudig te gebruiken is en respect geeft aan gratis gebruikers met een service van goede kwaliteit.

Duda

Probeer het nu gratis »

duda gratis website builder

Duda maakt het voor elk type gebruiker vrij eenvoudig om een ​​volledig responsieve website te maken die voldoet aan de hoogste normen. Duda is een van de beste bedrijven ter wereld die gespecialiseerd is in mobiele websites. Hun websitebouwer helpt u bij het maken van geweldige meertalige websites en bij het personaliseren ervan om aan uw unieke stijl en behoeften te voldoen. Het is een geweldig platform voor mensen die hun eigen website willen bouwen zonder al te veel werk te steken in de ontwikkeling ervan.

Hoewel deze lijst over gratis website builder gaat, zou ik Duda geen gratis software voor het bouwen van websites noemen. Natuurlijk kun je het tijdens de proefperiode gratis uitproberen, maar als je het hele scala aan functies van Duda wilt gebruiken, kost het wat geld. Maar Duda maakt het de moeite waard met een geweldige deal en biedt een plan voor het leven, zonder maandelijkse kosten of verplichtingen.

Duda biedt een krachtige tool voor siteanalyse, verschillende eCommerce-tools en integratie van sociale media. Het behandelt ook talen op een geweldige manier. U kunt elke taal aan uw site toevoegen en de volledige inhoud van uw website laten vertalen naar de taal van uw keuze, via Google Translate.

Maar pas op. Als je Google translate hebt gebruikt, weet je dat het soms hele rare zinnen kan opleveren.

Als u een winkel runt, kunt u gepersonaliseerde evenementen aan uw website toevoegen via de InSite-evenementenknop. U kunt speciale aanbiedingen, kortingen tonen of een gebruiker een melding geven als hij / zij zich in de buurt van uw winkel bevindt.

duda gratis plan

Je kunt met een paar klikken een blog maken, het uiterlijk met een paar meer beheren en je hebt in minder dan een half uur een uitstekende blog voor jezelf gemaakt. Het platform gebruikt het reactiesysteem van Facebook, dus het heeft geen eigen systeem, maar het gebruik van Facebook-reacties is naar mijn mening veel gunstiger. De interface biedt ook basis SEO-instellingen.

Kortom, dit systeem biedt geweldige aangepaste functies, moderne en professioneel ogende ontwerpen, samen met het maken van een meertalige website. Het gebruik ervan is eenvoudig en overzichtelijk, dus ik kan het van harte aanbevelen.

Conclusie

Nou, daar heb je het! Dit zijn de magische platforms die elke niet-technisch onderlegde persoon in de makers van hun eigen website kunnen veranderen. Mozello biedt behoorlijk wat gratis functies, dus het is je beste optie als je geen geld wilt uitgeven, maar als je bereid bent een paar dollar uit te geven aan je site, dan is het de moeite waard om een ​​van deze bouwers te bekijken . Ze maken het bouwen van websites een eenvoudig, gemakkelijk en leuk proces!

Ik hoop dat je deze recensies met plezier hebt gelezen en dat we je binnenkort weer zullen zien!

Afbeelding door Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map