5 Beste hosting voor websites met veel verkeer

01.06.2020
Beste hosting '5 Beste hosting voor websites met veel verkeer
0 12 мин.

beste-web-hosting-high-traffic-websites-2019


Als u een website heeft die veel verkeer genereert, moet u ervoor zorgen dat u een betrouwbare webhost heeft als u te allen tijde gemoedsrust wilt hebben. Uw webhost moet uw hoge bezoekersaantallen kunnen behouden en u moet ervoor zorgen dat u geen downtime ervaart. Met veel verkeer kan dat u veel kosten.

Daarom zou je niet eens moeten overwegen om shared hosting te gebruiken als je veel verkeer hebt. Je enige keuze zou moeten zijn of je met een VPS-abonnement gaat of met een dedicated server. In dit artikel zal ik de beste hostingbedrijven behandelen die geweldige VPS-plannen hebben voor websites met veel verkeer. Voordat we daar echter heen gaan, wil ik graag VPS-plannen in detail bespreken, zodat u begrijpt waarom u VPS-hosting nodig heeft.

Wat is VPS (Virtual Private Server)?

Virtual Private Server is een type hosting dat in feite iets is tussen dedicated servers en gedeelde servers. Het is een ietwat nieuw type hosting, maar het wordt steeds populairder omdat het veel voordelen heeft en erin slaagt enkele van de beste functies van andere hosttypen te dekken.

Het grootste voordeel van VPS is dat je privacy hebt zoals op een speciale server, wat betekent dat je website de enige op de server is omdat je je besturingssysteem met niemand deelt. Dat betekent dat u ook uw eigen besturingssysteem, schijfruimte en bandbreedte heeft, wat waarschijnlijk het belangrijkste voor u is als u een website met veel verkeer heeft.

Een ander groot voordeel van VPS-hosting zijn aanpassingsmogelijkheden. Omdat je je eigen besturingssysteem hebt, heb je ook je eigen instanties van alle applicaties van de server, zoals Apache, MySQL en PHP, maar je kunt ook al deze services aanpassen aan je specifieke behoeften.

Met VPS-hosting beschikt u over speciale hoeveelheden RAM die u op elk moment kunt gebruiken en aangezien u geen server deelt met andere websites, bent u de enige die de volledige RAM kan gebruiken. VPS-hosting is een stuk goedkoper dan dedicated hosting, maar heeft nog steeds veel van dezelfde voordelen. Het kan veel verkeer ondersteunen en het is een veilige keuze als u een betrouwbaar hostingplan wilt. Er kunnen echter nog steeds problemen zijn met VPS-hosting. Daarom is het erg belangrijk om een ​​slimme beslissing te nemen wanneer u uw host kiest en een goed onderzoek doet naar het hostingbedrijf. Ik zal je helpen om dit te doen in de volgende paragraaf, waar ik zal praten over belangrijke dingen die je moet overwegen wanneer je een webhost kiest.

Hoe u hosting kiest voor websites met veel verkeer?

Nu weet u dat u VPS-hosting wilt, maar u moet nog steeds beslissen welke host voor u het beste is. Er is veel concurrentie in de wereld van webhosting, waardoor je volop keuze hebt. Hoewel dit een goede zaak is, kan het ook een nachtmerrie zijn. Ik weet dat ik hierdoor veel problemen had toen ik moest kiezen en het kostte veel tijd om goed onderzoek te doen. Daarom zal ik ook enkele van mijn favoriete webhosts met je bespreken, nadat ik je heb verteld waar je op moet letten bij het kiezen van een webhost.

Bandbreedte

Dit is het eerste waar u naar moet kijken als u een website met veel verkeer heeft, omdat bandbreedte een maat is die u vertelt hoeveel bytes u gedurende een bepaalde periode bedient. Voor een website met weinig verkeer kan uw bandbreedte laag zijn, maar aangezien u een website met veel verkeer heeft, moeten uw bandbreedtevereisten hoger zijn.

klanten-reviews

Doe wat onderzoek naar de webhost die u wilt gebruiken en bekijk hun gebruikersrecensies, want dat is een belangrijke indicator van de service die ze bieden. U moet zich er echter van bewust zijn dat veel bedrijven mensen inhuren om hen positieve feedback en recensies te geven, dus u moet in ieder geval meer dan een paar lezen als u de juiste foto wilt.

Betrouwbaarheid

Aangezien u een website heeft met veel verkeer, moet u ervoor zorgen dat uw webhost betrouwbaar is en een goede uptime heeft. U moet weten dat iets dat lager is dan 99% van de uptime niet het overwegen waard is. Elke downtime die u ervaart, kost u uiteindelijk veel, vooral omdat u veel verkeer genereert.

Klantenservice

U wilt een webhost met een geweldige klantenondersteuning, vooral omdat u een website met veel verkeer heeft en alles wat fout gaat, in een zo kort mogelijke tijd moet worden opgelost. Daarom hebt u 24/7 klantenondersteuning nodig en wilt u verschillende opties, dus zoek hosts die telefonische ondersteuning, e-mailondersteuning en live chat online bieden.

Prijzen en terugbetalingen

Het is natuurlijk altijd slim om naar een goedkopere optie te zoeken als je er een vindt die alle dingen heeft die je nodig hebt. Wees echter voorzichtig als u naar de prijs kijkt. U wilt geen onbetrouwbare webhost kiezen, alleen omdat deze goedkopere opties heeft als het gaat om VPS-abonnementen. Een ander ding om op te letten is het restitutiebeleid. Zorg ervoor dat uw webhost een terugbetaling biedt als u ergens niet tevreden mee bent en uw webhost wilt wijzigen.

Beste opties voor het hosten van high-traffic websites

Ik heb nu alle dingen besproken die u moet weten wanneer u uw beslissing neemt. Er is echter nog steeds het probleem van te veel opties. De concurrentie in webhosting is enorm en het zou veel tijd kosten om zoveel bedrijven te onderzoeken. Daarom heb ik 5 webhost bedrijven gekozen die geschikt zijn voor het hosten van high traffic websites. Hieronder zal ik mijn ervaringen met u delen.

1. HostGator

Bezoek Site »

hostgator-best-hosting-high-traffic-websitesHostGator heeft in slechts een paar jaar veel tractie en reputatie opgebouwd en is nu een van de meest populaire webhosts ter wereld. Ze hosten zelfs meer dan 5.000.000 domeinen! Ze hebben dit soort succes behaald dankzij hun betaalbare prijzen en hun geweldige hostingservice.

VPS-hosting

HostGator heeft drie VPS-abonnementen die u kunt krijgen:

 • Snappy 2000-2 GB RAM, 12 GB schijfruimte, 1,5 TB aan maandelijkse gegevensoverdracht. Begint bij $ 79,95 / maand, maar je kunt het krijgen voor $ 19,95 / maand als je je voor drie jaar vastlegt.
 • Snappy 4000 – 4 GB RAM, 165 GB opslag en 2 TB aan maandelijkse gegevensoverdracht vanaf $ 119,95 / maand. Als u een driejarenplan tekent, kunt u het krijgen voor $ 29,95 per maand.
 • Snappy 8000 – 8 GB RAM, 240 GB schijfruimte en 3 TB aan maandelijkse gegevensoverdracht voor $ 149,95 / maand. Als je met een driejarig contract gaat, kun je het hebben voor $ 39,95 / maand.

Klantenservice

HostGator heeft echt een fantastische klantenservice en ze hebben al een paar prijzen ontvangen voor de hoge mate van ondersteuning die ze hun klanten bieden. U kunt op elk moment van de dag hulp krijgen via livechat en telefoon, ook op feestdagen. Wat ze niet hebben, is een premium-ondersteuning voor goed betalende klanten, maar als je kijkt naar de uitmuntendheid van hun reguliere klantenservice, is dit echt helemaal geen probleem.

Betrouwbaarheid

HostGator garandeert een uptime van 99,9%, wat erg belangrijk voor u is als u veel verkeer op uw website heeft. Ze hebben eersteklas datacenters die worden ondersteund door de hoogste standaard serverhardware. HostGator heeft ook een fantastisch controlesysteem. Dat is ook belangrijk omdat het hen in staat stelt om hun servers te scannen en op elk moment de statusupdate te krijgen, wat een automatisch geactiveerd waarschuwingssysteem genereert dat waarschuwingen naar hun technici stuurt als er een probleem is met de server.

2. BlueHost

Bezoek Site »

bluehost-goedkope-hosting-high-traffic-websitesDit is een webhost die waarschijnlijk de meest gerenommeerde van allemaal is, ook al is het een zware concurrentie. Het is een bedrijf dat een van de beste keuzes is van WordPress.org en ze hebben 5 verschillende hostingplannen waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je specifieke behoeften. We zullen het hebben over de VPS-hostingplannen die ze aanbieden voor uw high traffic-website.

VPS-hosting

Het eerste waar u op moet letten, is het feit dat BlueHost geen VPS-plannen voor Windows heeft, alleen voor Linux, wat echt teleurstellend is. Als je echter Linux gebruikt, heb je 4 verschillende opties om uit te kiezen: Standard, Enhanced, Premium en Ultimate. Prijzen variëren van $ 14,99 tot $ 59,99 voor uw eerste maand, maar daarna gaan ze omhoog naar $ 29,99 tot $ 119,99 daarna. Dit zijn vrij gewone prijzen en voor hen krijg je 2 CPU-cores voor de eerste twee plannen en 3 en 4 voor duurdere twee. Opslagruimte die u krijgt, varieert van 30 GB tot 120 GB, afhankelijk van het abonnement. RAM varieert van 2 GB tot 8 GB en de bandbreedte is onbeperkt voor alle hostingplannen. Het standaardabonnement krijgt u één IP-adres, terwijl andere abonnementen u twee IP-adressen opleveren.

Klantenservice

Ik heb een geweldige ervaring met de klantenservice die BlueHost biedt, hoewel er enkele gemengde beoordelingen zijn. Ik bedoel, er zijn zowel positieve als negatieve beoordelingen, dus ik denk dat het allemaal neerkomt op individuele gevallen. U moet echter weten dat BlueHost 24/7 klantenondersteuning biedt op hun telefoons, livechat en e-mail.

Veiligheid

Een van de grootste voordelen voor BlueHost is hun beveiliging. U krijgt drie lagen spampreventie, maar dat is niet het enige. Deze webhost biedt ook een geweldige bescherming voor uw inbox en geeft u de mogelijkheid om de toegang tot uw site te blokkeren en specifieke IP-adressen op de zwarte lijst te zetten.

3. InMotion-hosting

Bezoek Site »

inmotion-business-hosting-high-traffic-sitesInMotion is echt een van de reuzen van de webhostingwereld. Ze bestaan ​​al sinds 2001 en die ervaring betekent veel omdat ze weten hoe ze op de snelste manier met veelvoorkomende problemen moeten omgaan.

VPS-hosting

InMotion biedt drie soorten VPS-abonnementen: VPS-1000’s, VPS-2000’s en VPS-3000’s. VPS-1000’s kost $ 29,99 per maand, heeft 4 GB RAM, 60 GB opslagruimte, 2 TB bandbreedte en twee IP-adressen. VPS-2000’s kosten $ 49,99 per maand, geven je 6 GB RAM, 130 GB opslagruimte, 3 TB bandbreedte en twee IP-adressen. VPS-3000s heeft een prijs van $ 74,99 per maand, biedt u 8 GB RAM, 200 GB opslagruimte, 4 TB en drie IP-adressen.

Klantenservice

Klantenservice is een van de sterkste punten van dit webhostingbedrijf. Ze bieden een constante, allround service. U kunt contact met hen opnemen via de telefoon, via de livechat en via e-mail. Ze hebben uiterst vriendelijke medewerkers die u graag helpen om de beste manier te vinden om met eventuele problemen om te gaan.

In feite zullen ze waarschijnlijk zelfs de meest complexe problemen kunnen oplossen omdat ze ook geavanceerde ondersteuning hebben. Een ander groot voordeel van InMotion is hun uitgebreide community die ook altijd klaar staat om je op elk moment te helpen. Er is een forum waar u uw antwoorden kunt vinden, evenals vele tutorials en online cursussen, allemaal beschikbaar op hun officiële website.

Betrouwbaarheid

InMotion realiseert een uptime van 99,9% en ik heb dit het afgelopen jaar persoonlijk getest met mijn high traffic website. Zoals ik al zei, is dit erg belangrijk omdat downtime ernstige schade kan toebrengen aan de reputatie en het inkomen van uw website. InMotion biedt ook burstbaar geheugen en speciaal geheugen, wat een leuke functie is die ze onderscheidt van de meeste andere webhosts.

4. InterServer

Bezoek Site »

interserver-betaalbare-high-traffic-website-hostingInterServer is sinds 1999 actief in de webhosting en is een van de snelstgroeiende webhosts met twee datacenters van waaruit ze een uitstekende service bieden. Ze hebben ook een hoge klanttevredenheid en een gerenommeerde bedrijfsethiek.

VPS-hosting

InterServer heeft een geweldig systeem voor het bepalen van het ideale VPN-plan voor elke klant. Ze bieden VPS-abonnementen op maat die hun klanten zelf kunnen kiezen. Zo kunt u uit een groot aantal opties precies krijgen wat u nodig heeft. Ik heb een geweldige ervaring met InterServer en ik ben dol op dat soort schaalbaarheid dat ze hun klanten bieden. Er zijn twee soorten VPS-abonnementen: Linux-gebaseerd, dat $ 6 / maand kost en Windows-gebaseerd, geprijsd op $ 10 / maand. Dit zijn natuurlijk de prijzen voor de meest elementaire abonnementen waarmee je 25 GB aan ruimte, 1024 MB geheugen en 1 TB aan gegevensoverdracht krijgt. Dit is waar dingen interessant worden. Je kunt nog een segment of meer (maximaal 16) toevoegen aan je VPS-hostingplan en elk segment dat je toevoegt, geeft je nog een set eerder genoemde functies. Bovendien verhoogt elk segment de prijs die u betaalt met $ 6, voor Linux, of $ 10, voor Windows.

Je kunt ook kiezen of je je VPS-abonnementen maandelijks of jaarlijks wilt betalen. Kiest u voor een jaarabonnement, dan krijgt u 10% korting. Natuurlijk krijg je een geld-terug-garantie die 30 dagen meegaat met welk VPS-abonnement je ook kiest.

Belangrijke mogelijkheden

Deze webhost heeft extreem sterke servers waarmee ze 100% energie-uptime en 99,9% netwerk-uptime kunnen garanderen.

InterServer heeft een geweldige en eenvoudige tool die u kunt gebruiken om uw hostingplan eenvoudig en zonder enige technische kennis te beheren.

Als het gaat om klantenondersteuning, heeft deze gastheer echt vriendelijk personeel dat ook uiterst professioneel is en 24/7 beschikbaar is. U kunt ze telefonisch, via e-mail en in de livechat bereiken.

5. GreenGeeks

Bezoek Site »

greengeeks-premium-hosting-high-traffic-webpagina'sDit is een relatief nieuw bedrijf, maar ze zijn zeker enorm gegroeid sinds 2006 toen ze werden opgericht. Dat komt omdat ze een duidelijk verschil hebben met andere webhostingbedrijven: ze bieden groene webhosting. Dat betekent dat ze een milieuvriendelijk bedrijf zijn dat werkt aan het compenseren van de CO2-uitstoot van hun servers.

VPS-hosting

Dit bedrijf biedt 5 verschillende VPS-hostingplannen:

 • $ 39,95 / maand – Dit VPS-abonnement biedt u 1 GB RAM, 25 GB opslag en 1 TB bandbreedte.
 • $ 59,95 / maand – Dit VPS-abonnement biedt u 2 GB RAM, 50 GB opslagruimte en 1,5 TB bandbreedte.
 • $ 79,95 / maand – Dit VPS-abonnement biedt u 3 GB RAM, 75 GB opslag en 2 TB bandbreedte.
 • $ 99,95 / maand – Dit VPS-abonnement biedt u 4 GB RAM, 100 GB opslag en 2,5 TB aan bandbreedte.
 • $ 159,95 / maand – Dit VPS-abonnement biedt u 5 GB RAM, 125 GB opslag en 3 TB bandbreedte.

Bij elk VPS-abonnement krijg je ook 2 IP-adressen en kun je het abonnement dat je gebruikt op elk moment wijzigen. Er is ook een geld-terug-garantie van 30 dagen als u om welke reden dan ook uw hostingprovider wilt wijzigen.

Uptime

GreenGeeks beweert dat ze 99,9% service-uptime bieden, en op basis van mijn eigen ervaring is dit helemaal waar. Ze hebben krachtige servers waarmee ze zo’n hoge uptime kunnen behouden, maar ze kunnen ook alle klanten een hoge snelheid bieden.

Klantenservice

GreenGeeks heeft een geweldig team van technici die u kunnen helpen bij het oplossen van elk probleem. U kunt op elk moment contact opnemen met hun gastvrije klantenondersteuning omdat ze 24/7 ondersteuning bieden via de telefoon, via e-mail en in de live chat. Er zijn ook veel online tutorials op hun website die u kunnen helpen bij het oplossen van problemen zonder contact op te nemen met de ondersteuning.

Conclusie

Er zijn veel webhostingbedrijven die aan uw vereisten voor een website met veel verkeer kunnen voldoen en u moet sowieso uw eigen onderzoek doen om er zeker van te zijn dat u geen betere kans hebt gemist. In mijn ervaring zijn dit echter de beste webhosts als u op zoek bent naar betrouwbare en krachtige VPS-plannen om uw website en verkeer dat u genereert af te handelen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector