5 Beste Website Builder-tools voor beginners

01.06.2020
Beste hosting '5 Beste Website Builder-tools voor beginners
0 14 мин.

beste-website-bouwers-2019


Om een ​​bedrijf te starten of gewoon je stem op internet te laten horen, is een aanwezigheid op sociale media vaak lang niet genoeg om dat te bereiken. En hoewel sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter, Pinterest en andere een geweldige manier zijn om contact te leggen en een publiek op te bouwen; Als u een echte en relevante online aanwezigheid wilt, moet u op een gegeven moment uw eigen website bouwen.

Dit zijn de top 5 website builder die we aanbevelen:

Bedrijf
Prijs vanaf
Proberen

1wix.com gratis website builder$ 5,00 p.m.VRIJ
2weebly.com website builder gratis$ 8,00 / maandVRIJ
3websitebuilder.com gratis proefperiode$ 5,99 / maandVRIJ
4webs.com website builder gratis$ 5,99 / maandVRIJ
51en1 mijnwebsite$ 6,99 / mnd30 dagen geld terug

Het belangrijkste voordeel van het maken en beheren van uw eigen website is dat u absolute en totale controle heeft over hoe uw inhoud wordt weergegeven, evenals het visuele ontwerp en de presentatie voor uw website. Dit is waarschijnlijk de meest cruciale stap als u geloofwaardigheid en betrouwbaarheid wilt opbouwen bij uw publiek, ongeacht of u gewoon een blogger, een persoonlijk merk, een organisatie of een bedrijf bent.

Met de grote verbeteringen en technologische vooruitgang die de internetsfeer de afgelopen jaren heeft beheerd, is het proces van het hosten, opzetten en beheren van uw eigen website nog nooit zo eenvoudig en eenvoudig geweest. U zult enkele van de vele krachtige tools, functies en opties kunnen gebruiken om niet alleen eenvoudig en snel uw website helemaal opnieuw te bouwen, maar ook om de functionaliteit en de esthetiek van uw website enorm te vergroten.

Dit is waar tools voor het bouwen van websites in het spel komen. Voor die aspirant-website-eigenaren die geen eerdere kennis of ervaring hebben op het gebied van codering, kunnen sommige taken met betrekking tot het maken en beheren van websites ingewikkeld en moeilijk lijken. Met hulpprogramma’s voor het maken van websites kunt u profiteren van alle aangeboden functies en kunt u uw site ontwerpen op basis van de keuzes en opties die u tot uw beschikking heeft. Dit is mogelijk met een eenvoudig te gebruiken en handige gebruikersinterface en speciaal ontworpen functies die het hele proces heel gemakkelijk en snel maken.

Hoe u de beste Website Builder Tool kiest

In het verleden was het opzetten van uw eigen website vanaf het begin meestal vereist om iemand te betalen om het voor u te doen of om uitgebreide kennis of ervaring te hebben bij het werken met HTML, PHP, JavaScript, kennis van hoe servers werken en ervaring met verschillende websites hostingdiensten. Website builder-tools bieden bijna al deze diensten gratis aan.

Als u een website voor uw bedrijf start, is het absoluut cruciaal om een ​​tool voor het bouwen van websites te kiezen met veel belangrijke online marketingfuncties, tools en opties. Deze zijn erg belangrijk als het gaat om het verhogen van de winstgevendheid van uw website door het gebruik van backlinks, winkelwagentjes, online winkels en andere handige opties om geld te verdienen aan uw website.

Aangezien u geïnteresseerd bent in het gebruik van een tool voor het maken van websites om u te helpen bij het opzetten van uw website, wilt u waarschijnlijk dat de tool voor het bouwen van een website een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface heeft. Daarom moet u voorzichtig zijn met het kiezen van een tool voor het maken van websites die gebruikmaakt van een interface met slepen en neerzetten, waarmee u uw website eenvoudig en snel helemaal opnieuw kunt bouwen.

Enkele extra functies en services die erg handig zijn voor uw website zijn zaken als sociale media-interactieknoppen zoals de deelknop, blogs en contactformulieren, galerijen, evenals video- en andere mediaspelers. Als u dat wilt, kunt u ervoor kiezen om een ​​tool voor het bouwen van websites te gebruiken waarmee u bepaalde inhoud op uw website met een wachtwoord kunt beveiligen, wat handig is bij het opzetten van abonnementspakketten voor uw site.

Een ander belangrijk element waarmee u rekening moet houden, zijn sjablonen. Een geweldige tool voor het maken van websites moet u altijd voorzien van een zeer groot aantal verschillende sjablonen die aan de behoeften van uw website kunnen voldoen. Probeer een tool voor het maken van websites te kiezen die gerichte sjablonen biedt op basis van enkele van de meest populaire website-niches.

Elke serieuze website-eigenaar die wil dat een website groeit en succesvol is, moet ervoor zorgen dat de website goed is ontworpen en compatibel is met mobiel browsen. Een zeer groot percentage van al het internetverkeer komt tegenwoordig van mobiele telefoons en andere draagbare apparaten. Als uw website geen mobielvriendelijk responsief ontwerp heeft, loopt u veel verkeer en potentiële klanten mis.

Afbeeldingen, galerijen en andere media zijn een erg mooie en oogstrelende manier om de inhoud op uw website weer te geven. U moet ervoor zorgen dat de tool voor het maken van websites die u voor uw website gebruikt, een uitgebreide mate van weergave- en functies voor foto’s, video’s en galerijen biedt. En als de tool voor het bouwen van websites u bewerkingshulpmiddelen biedt zodat u gemakkelijk en volledig kunt bijsnijden, hakken en filters aan uw foto’s en galerijen kunt toevoegen, is dat nog beter.

De interactie met sociale media mag nooit worden onderschat. U kunt verbinding maken met een zeer groot publiek door te profiteren van enkele van de vele sociale media-netwerkfuncties en -opties die de hulpprogramma’s voor het maken van websites te bieden hebben. U kunt knoppen instellen zodat mensen uw inhoud op verschillende sociale mediaplatforms kunnen delen, evenals knoppen voor Facebook-likes en Twitter volgt. Nu u bent geïnformeerd over de belangrijkste dingen waar u voorzichtig mee moet zijn bij het kiezen van de tool voor het maken van websites, gaan we door met het bekijken van enkele van de beste tools voor het maken van websites die op de markt verkrijgbaar zijn.

Wix.com

Probeer het nu gratis »

wix website builder

Het meest indrukwekkende aan de Wix.com-tool voor het bouwen van websites is de mogelijkheid om het maken van websites er moeiteloos en naadloos uit te laten zien. Het is uitgerust met de meest intuïtieve en eenvoudig te gebruiken interfaces die we ooit hebben gezien, en heeft een aantal zeer krachtige en gelikte functies, opties en services. Wix biedt u ook toegang tot tonnen gadgets van derden die u kunt gebruiken om de functionaliteit van uw website te vergroten.

Enkele van de belangrijkste opvallende kenmerken die de Wix-tool voor het bouwen van websites biedt, zijn de titelanimaties, integratie van mobiele applicaties, onbeperkte online opslag voor uw website, coole en moderne video-achtergronden en nog veel meer. Er zijn ook een heleboel verschillende blogfuncties en e-commercefuncties waarmee u inkomsten kunt genereren met de inhoud op uw website.

De meeste services en functies die de Wix-tool voor het bouwen van websites volledig gratis biedt, maar gezien de geavanceerde functies en tools waarvoor u moet betalen, zijn ze beschikbaar tegen een zeer betaalbare en budgetvriendelijke prijs. En gezien alle geweldige opties en tools die Wix u te bieden heeft, zal de prijs een zeer verstandige investering zijn.

De sjablonen die deze premium website builder-tool te bieden heeft, zijn allemaal erg modern en goed ontworpen. Met de gebruiksvriendelijke interface voor slepen en neerzetten van de Wix-tool voor het maken van websites kunt u eenvoudig website-elementen toevoegen en bewerken en tekst, social media-widgets, knoppen, vormen en alle andere elementen gebruiken en personaliseren.

De opties voor aanpassing en personalisatie zijn bijna eindeloos. U kunt bijna elk aspect van uw website bewerken, aanpassen en wijzigen. Je kunt dingen wijzigen, zoals het aantal kolommen op de pagina, de grootte van die kolommen en hoe ze worden uitgelijnd. U kunt eenvoudig en snel een zeer compacte navigatiehiërarchie instellen door simpelweg nieuwe pagina’s rond te slepen en neer te zetten.

Naast al deze geweldige functies biedt Wix ook veel opties en mogelijkheden voor online marketing, inkomsten genereren met websites, bloggen, foto’s, video’s en andere media en nog veel meer. Als u op zoek bent naar een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool voor het bouwen van multifunctionele websites, dan is Wix absoluut een van de beste opties die op de markt verkrijgbaar zijn.

Weebly.com

Probeer het nu gratis »

weebly website builder

De Weebly-tool voor het maken van websites is een zeer krachtige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke service waarmee u prachtige en boeiende websites kunt maken zonder kennis of ervaring van codering. Alle thema’s en sjablonen die beschikbaar zijn met Weebly zijn zeer aantrekkelijk en reageren volledig wanneer ze worden bekeken vanaf mobiele telefoons, laptops en andere apparaten.

Deze geweldige tool voor het bouwen van websites wordt voortdurend toegevoegd en verbeterd door de interface van de editor voortdurend bij te werken, een betere integratie voor e-commerce te bereiken en de mogelijkheden voor online marketing en interactie met sociale media te verbeteren. Er worden ook regelmatig nieuwe thema’s en sjablonen toegevoegd met nieuwe en opwindende functies zoals video-achtergronden en aangepaste, gepersonaliseerde pagina-secties.

Een van de grootste voordelen van het gebruik van Weebly als tool voor het bouwen van uw website is dat u hiermee het thema van de sjabloon van uw website kunt wijzigen zonder dat u uw site volledig opnieuw hoeft op te bouwen. De editor-interface is echt gemakkelijk te gebruiken en beginnersvriendelijk, doordat u snel en gemakkelijk de gewenste website kunt bouwen door verschillende elementen naar uw pagina te slepen en neer te zetten.

Het applicatiecentrum dat de Weebly-tool voor het bouwen van websites biedt, zit vol met een groot aantal verschillende krachtige en nuttige widgets van derden. U kunt deze widgets gebruiken om het uiterlijk van uw website drastisch te verbeteren, de manier waarop uw inhoud wordt weergegeven te verbeteren en de functionaliteit van uw website te vergroten. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige widgets gratis beschikbaar zijn, terwijl sommige een zeer kleine vergoeding vereisen om te worden gebruikt.

Website-eigenaren die besluiten de premiumfuncties van Weebly te gebruiken, hebben toegang tot een groot aantal zeer krachtige tools en functies voor e-commerce en online marketing. Met deze functies kunt u producten van enkele van de grootste marktplaatsen op internet rechtstreeks koppelen en kunt u betalingen ontvangen van de grootste online bankplatforms, zoals PayPal en andere. Er zijn ook mogelijkheden en ondersteuning voor AdSense en zoekmachineoptimalisatie.

WebsiteBuilder.com

Probeer het nu gratis »

websitebuilder com gratis

WebsiteBuilder is een van de meest flexibele en multifunctionele tools voor het bouwen van websites die op de markt verkrijgbaar zijn. Een van de dingen die zeer indrukwekkend zijn aan deze specifieke tool voor het maken van websites, is dat het duizenden verschillende unieke sjablonen, thema’s en paginasites biedt. U kunt er zeker van zijn dat WebsiteBuilder, wat uw website en niche ook is, een sjabloon klaar heeft staan ​​voor uw behoeften.

Elke sjabloon is beschikbaar met deze tool voor het bouwen van websites, die speciaal is ontwikkeld voor mobiele gebruikers. Sjablonen zijn volledig responsief, klaar voor het netvlies en zien er perfect uit en presteren perfect wanneer ze worden bekeken vanaf allerlei verschillende mobiele telefoons en andere apparaten. Een ander groot voordeel van deze specifieke tool voor het maken van websites is de mogelijkheid om eenvoudig en snel een blogsite op te zetten en deze op uw website te onderhouden.

De webhosting die aan alle WebsiteBuilder-gebruikers wordt aangeboden, is zeer betrouwbaar en veilig. U kunt ook het gratis klantdomein gebruiken om uw website nog meer te onderscheiden van de concurrentie. Een ander zeer belangrijk aspect dat deze geweldige tool voor het maken van websites goed gebruikt, is de integratie van sociale media. Er zijn talloze verschillende functies en opties beschikbaar om uw website te verbinden met uw social media-publiek.

Door een aantal van de premium e-commerce- en online marketingtools en -functies te gebruiken, kunt u heel gemakkelijk en snel uw eigen online winkel en winkelwagentje opzetten om efficiënter met uw website inkomsten te genereren. Alle websites die zijn gemaakt met de WebsiteBuilder-tool voor het bouwen van websites, worden geoptimaliseerd voor zoekmachines om zo goed mogelijk te worden geïndexeerd en gerangschikt door zoekmachines..

Webs.com

Probeer het nu gratis »

webs com website builder

Webs is een van de oudste en meest betrouwbare hulpprogramma’s voor het maken van websites op de markt. Het biedt een indrukwekkend scala aan gratis functies en opties, evenals enkele geavanceerde premiumfuncties voor betalende klanten, zoals de geweldige mogelijkheid om de mobiele versie van uw website volledig aan te passen. Elke afzonderlijke website die is gemaakt met de Webs-tool voor het bouwen van websites, is gegarandeerd volledig responsief voor mobiele gebruikers.

Een van de dingen die u zult opvallen aan Webs, is het grote aantal specifieke sjablonen dat beschikbaar is voor alle gebruikers. Er zijn talloze toepassingsspecifieke sjablonen, nichespecifieke sjablonen en nog veel meer. Een bijzonder nuttig aspect van deze tool voor het maken van websites is het grote aantal categorische sjablonen voor zakelijke websites.

U kunt ervoor kiezen om een ​​volledig gratis website helemaal opnieuw te maken; de functies die beschikbaar zijn voor niet-betalende klanten zijn echter vrij beperkt. Als u volledig wilt profiteren van wat de Webs-tool voor het bouwen van websites te bieden heeft, kunt u betalen voor enkele van de goedkope premium sitepakketten die beschikbaar zijn.

De slepen-en-neerzetten-interface van deze sitebouwer is op een goede manier vrij uniek. U kunt snel de exacte pagina-elementen en knoppen vinden die u in uw site wilt integreren door te allen tijde door de beschikbare categorieën in de interface te navigeren. Daarna is het een simpele taak om elementen te slepen en neer te zetten om eenvoudig uw eigen website samen te stellen.

1&1 MyWebsite

Probeer het nu “

1 en 1 websitebouwer

1&1 MyWebsite is de laatste tool voor het bouwen van websites die voor u zal worden beoordeeld. Het biedt een aantal zeer indrukwekkende functies, zoals een onbeperkt aantal pagina’s voor uw website, evenals een enorme verzameling stockfoto’s en galerijen die u kunt gebruiken en tal van verschillende widgets van derden die de functionaliteit en schoonheid van uw website kunnen verbeteren.

De premium services van deze geweldige tool voor het maken van websites zijn erg goedkoop en er moet gebruik van worden gemaakt. Alle pagina’s die worden gemaakt met behulp van deze tool voor het maken van websites, zullen volledig responsief zijn en er geweldig uitzien en goed presteren op allerlei verschillende mobiele telefoons en andere apparaten.

Een erg handige en unieke functie die 1&1 MyWebsite biedt zijn klanten de mogelijkheid om voorbeeldsjablonen live te bekijken om te zien hoe ze er op mobiele telefoons uitzien voordat ze de sjabloon op uw website toepassen. Nadat u de sjabloon van uw keuze hebt gekozen, kunt u de zeer intuïtieve en zeer krachtige website-builder met slepen en neerzetten gebruiken om elementen aan uw pagina’s toe te voegen of te bewerken. De website builder tool die 1&1 MyWebsite gebruikt is een van de beste die we op de markt hebben gezien.

Er zijn ook enkele geweldige functies die verband houden met foto’s, video’s en andere media. Je hebt de mogelijkheid om veel afbeeldingen in bulk te uploaden, ze op te slaan in aangepaste mappen en ze te bewerken. Je kunt ook echt creatief worden door mooie en boeiende galerijen op te zetten met aangepaste rasters of diavoorstellingen. U kunt ook snel en gemakkelijk informatie toevoegen voor al uw media, zoals bijschriften, tekst en hyperlinks.

Conclusie

Website builder tools zijn een zeer effectieve en goedkope manier om u te helpen uw website binnen enkele minuten helemaal opnieuw op te zetten. U kunt snel en eenvoudig professionele websites maken met tal van handige widgets, opties voor het genereren van inkomsten met websites en netwerken op sociale media. Het gebruik van deze tool voor het maken van websites zal u zeker dagen, misschien zelfs weken en tonnen geld besparen die u anders zou hebben verspild door te proberen uw website zelf op te zetten.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het leren identificeren en meten van de belangrijkste aspecten en functies waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste tool voor het bouwen van websites voor u. We hebben ook enkele van de beste tools voor websitebouwers die op de markt zijn zorgvuldig uitgekozen en beoordeeld, en we garanderen dat u geen fouten zult maken als u ervoor kiest om een ​​van deze vijf te gebruiken die we hebben genoemd.

Afbeelding door Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector