5 beste WordPress-hostingproviders

best-wordpress-hosting


WordPress is momenteel het populairste contentbeheersysteem op onze planeet. Het begon in 2001 als een blogplatform en is uitgegroeid tot het krachtige en effectieve CMS dat we tegenwoordig kennen.

Er zijn meer dan 75 miljoen sites die op WordPress vertrouwen. Ongeveer elke vierde website wordt gebouwd met WordPress, dus het is overbodig om te zeggen dat dit een erg populair CMS is.

Er zijn maar een paar andere contentmanagementsystemen die vergelijkbare gebruiksvriendelijkheid en zoveel aanpassingsmogelijkheden bieden. Er zijn meer dan 40.000 plug-ins beschikbaar en duizenden professioneel ogende thema’s. WordPress biedt u de mogelijkheid om de perfecte look voor uw website te creëren met eenvoudige tools voor slepen en neerzetten. Het werkt goed voor zowel eerste gebruikers als ontwikkelaars.

Degenen die een beetje HTML, CSS of PHP kennen, kunnen aan de code sleutelen; creëer aangepaste functies en thema’s die bij hun behoeften passen.

Wat het nog beter maakt, is dat u geen extra moeite hoeft te doen om uw website responsief te maken, omdat deze direct mobielvriendelijk is.

Het is een ongelooflijk stabiel en betrouwbaar platform, daarom gebruiken grote merknamen het. CNN’s blogs, de Wall Street Journal, Mashable, Forbes, The New Yorker en Sony Music zijn allemaal gebouwd op WordPress.

Het is een uitstekend platform dat veel werk spaart voor diegenen die websites willen bouwen en onderhouden. Het toevoegen, creëren en beheren van verschillende soorten inhoud is ongelooflijk eenvoudig en ongecompliceerd. U kunt binnen een paar dagen een website in gebruik nemen en u kunt al uw berichten eenvoudig naar wens inplannen.

Hoe WordPress Website Hosting te kiezen?

WordPress heeft een onderhoudsarm script dat de meeste servers aankunnen, maar u moet niet zomaar een host kiezen. Zoek naar een goede provider die de exacte behoeften van WordPress begrijpt en zijn diensten tegen een redelijke prijs aanbiedt. De hostingservice die u kiest, heeft invloed op de prestaties en SEO van uw website. U wilt dus gebruik maken van de beste service die u zich kunt veroorloven.

Paginasnelheid is belangrijk omdat het de tevredenheid van gebruikers verhoogt. De meeste gebruikers hebben niet het geduld om meer dan 2 seconden te wachten totdat een website volledig is geladen, dus u wilt daar zoveel mogelijk onder gaan.

Zelfs een vertraging van 1 seconde leidt tot een daling van 7% in conversies, zoals uit het onderzoek van de Aberdeen Group blijkt. Dus als u een online bedrijf runt, is het van het grootste belang dat u de snelste hostingservice kiest die voor u beschikbaar is.

Maar vergeet niet dat zelfs als u een krachtige hostingservice kiest, u ook goede plug-ins en thema’s moet hebben, omdat slecht geschreven code de prestaties van uw site aanzienlijk kan vertragen.

Het hebben van handige sitebeheer- en marketingtools die bij uw hostingservice horen, is altijd een groot pluspunt wanneer u een host kiest, dus let ook op die mensen.

Traditionele shared hosting

Bij traditionele shared hosting krijgt u de serverruimte, technologie en een bepaald niveau van ondersteuning dat nodig is voor het runnen van een WordPress-website. U kunt ook een krachtige traditionele hostingservice krijgen voor een redelijke prijs, maar dit vereist meer aandacht.

U zult uw hostingtoegang moeten instellen en WordPress moeten installeren, samen met het beheren van alle andere technische details, zoals het bijwerken van de WordPress Core, plug-ins, enz. Het maken van regelmatige back-ups voor uw site is ook uw taak, samen met het afhandelen van eventuele beveiligingsinbreuken die mogelijk gebeuren.

Als u een ontwikkelaar bent, zijn deze taken niets nieuws, maar degenen die hun website gewoon met minimale tussenkomst willen laten draaien, kunnen beter een beheerde WordPress-hosting gebruiken.

Geoptimaliseerde en beheerde hosting

Als u wilt dat professionals 24/7 voor uw website zorgen, kunt u er altijd voor kiezen om u te abonneren op een beheerd of WordPress-geoptimaliseerd hostingplan. Op deze manier neemt de host de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de bovengenoemde taken en het oplossen van eventuele problemen die u tegen kunt komen.

Afhankelijk van wat voor soort gebruiker je bent en hoeveel kennis je hebt, kun je kiezen tussen deze twee opties.

Beste webhostingproviders voor WordPress

Hieronder vind je de beste WordPress hostingbedrijven. Al deze hostingproviders bieden zowel gedeelde als WordPress-geoptimaliseerde webhostingplannen. Dus als u op zoek bent naar een specifiek type WordPress-hostingplan, bent u gedekt met een van deze hostingbedrijven.

1. HostGator

hostgator-best-wordpress-cloud-hosting

U heeft waarschijnlijk al gehoord van HostGator, want het is een van de grootste webhostingbedrijven met meer dan 9 miljoen geregistreerde domeinnamen. Het heeft ook samenwerkingsverbanden met Linux en Cisco. Het bedrijf bestaat al 15 jaar en heeft sindsdien veel tevreden klanten.

Ze hebben een solide uptime die tussen 99,97% en 99,90% beweegt. Websites laden binnen 800 milliseconden, wat ook best goed is, maar het zou beter zijn met 200 milliseconden minder. Toch kun je hogere snelheden halen als je een “lichtere” website hebt.

De gebruikersinterface en de complete hostingservice zijn zeer beginnersvriendelijk. Er zijn veel handleidingen, tutorials en FAQ-pagina’s die u in handen kunt krijgen en die u stap voor stap vertellen hoe u met verschillende instellingen moet omgaan.

Je hebt ook een geweldig ondersteuningsteam dat voor al je behoeften zorgt. Het duurt minder dan 20 minuten om op je te reageren in de chat, dus je kunt er zeker van zijn dat je een probleem zult oplossen binnen een bepaald tijdsbestek.

HostGator biedt ook een grote bonus. Zij zullen uw reeds bestaande website gratis naar hun servers verplaatsen. U krijgt ook geautomatiseerde verwijdering van malware, zodat uw website wordt opgeslagen in een veilige omgeving. Als je back-ups van je website wilt maken, kan dat via het cPanel. Volledig geautomatiseerde back-ups kosten jaarlijks $ 15,95.

De prijzen voor hun diensten beginnen bij $ 3,95 per maand voor het Hatchling-abonnement, dat onbeperkte opslag, domeinnamen en bandbreedte biedt. Het Baby Plan ondersteunt ook onbeperkt alles met een paar extra’s voor $ 5,95 per maand. Eindelijk heeft het Business-abonnement dezelfde prijs en ondersteunt het onbeperkte domeinnamen, opslag en bandbreedte met de extra extra van een gratis dedicated IP, een gratis nummer en een SSL-certificaat voor $ 5,95 per maand.

U kunt zich in een paar stappen registreren voor hun diensten en u kunt binnen 45 dagen om terugbetaling vragen.

2. BlueHost

bluehost-best-wordpress-hosting-provider

BlueHost heeft een partnerschap met WordPress, dus ze zijn duidelijk geschikt om een ​​WordPress-site te hosten. Het is een van de hostingservices die worden aanbevolen op WordPress.org. Ze bieden ook een speciale deal voor WordPress-gebruikers en bieden $ 2,95 / maand, wat geweldig is voor iedereen die zijn website tegen lage kosten wil hosten.

BlueHost biedt alles wat nodig is om naadloos een WordPress-website te laten draaien. U bevindt zich in een betere situatie, omdat u toegang heeft tot veel geweldige beveiligingstools zoals Spam Hammer, Spam Experts, Spam Assassin en CloudFlare om DDoS-aanvallen te voorkomen die uw site zouden kunnen laten crashen.

Hun uptime ligt tussen 99,99% en 99,89%, wat betekent dat ze het hele jaar door betrouwbaar zijn. Het laden van WordPress-pagina’s is niet altijd zo snel als bliksem, omdat de overmatige hoeveelheid code die de server moet verwerken. WordPress-sites die op BlueHost worden gehost, hebben een laadtijd van 1000 ms. Wat op het eerste gezicht misschien onbevredigend lijkt, maar in de praktijk zul je het niet echt merken.

Klantenservice duurt ongeveer een half uur om te reageren en er is een heleboel inhoud die u kunt gebruiken om u te helpen uw website te leren beheren. Je hebt toegang tot veel instructievideo’s met stapsgewijze handleidingen en veel informatie.

Het eerste pakket van Bluehost, het basisplan, begint bij $ 3,49 / maand, waarvoor een abonnement van drie jaar vereist is. Anders kost het $ 4,95 per maand met een abonnement van 12 maanden. Op deze manier krijg je 50 GB opslag, 10 websites, onbeperkte bandbreedte en 5 e-mailaccounts met elk 100 MB opslag. Het Plus-abonnement kost $ 5,95 per maand, met 10 websites, 100 e-mailaccounts met 500 MB ruimte, 150 GB opslag en onbeperkte bandbreedte

Ten slotte heb je het Business Pro-abonnement, hun grootste gedeelde abonnement, dat $ 13,95 per maand kost. Het beschikt over onbeperkte bandbreedte, opslag, websites en e-mailaccounts.

Het is ook belangrijk op te merken dat ze geen gratis sitemigratie aanbieden, dus als je een reeds bestaande website hebt die je zou willen migreren, brengen ze daar $ 149,99 voor in rekening.

Als u een eenvoudige WordPress-website met een paar functies wilt hosten, is BlueHost een solide optie, maar als u een grote e-commerce website wilt hosten, kan het een beetje traag worden.

3. InMotion-hosting

inmotion-best-business-wordpress-hosting

Waarschijnlijk de meest complete hostingservice op deze lijst. InMotion beweert dat het veel beter is dan de concurrentie en tot dusver is het bedrijf erin geslaagd die verklaring te bewijzen. Hun diensten zijn snel, betrouwbaar en in elk opzicht ijzersterk. Ze zijn ongeveer 40% beter dan de meeste van hun concurrenten.

Websites die worden gehost op de servers van InMotion, laden met een ongelooflijke snelheid van 560 ms, terwijl sommige hosts met hetzelfde prijskaartje hun websites laden met een snelheid van 800-1000 milliseconden. Ze zijn ook zeer betrouwbaar, aangezien hun uptime 100% is en slechts daalt tot 99,95%. Nogmaals, het is ijzersterk!

Het enige nadeel van InMotion is dat er geen back-up wordt gemaakt van elke website die groter is dan 10 GB. U moet een vergoeding van $ 49 betalen om regelmatig een back-up van een dergelijke site te maken. Maar ze bieden wel gratis geautomatiseerde back-ups en website-restauraties voor elke andere website onder 10 GB.

Als aanvulling op hun krachtige service hebben ze een klantenserviceteam van wereldklasse dat altijd klaar staat om aan al uw wensen te voldoen. Ze hebben minder dan 20 minuten nodig om te reageren en ze zullen uw problemen vrij snel oplossen.

Alles aan InMotion is zo boeiend en dat is precies hoe ze willen dat het is. Ze bieden deze services voor dezelfde prijs als andere commerciële webhosts, vanaf $ 3,49 per maand voor hun lanceringsplan. Het ondersteunt 6 websites, 26 geparkeerde domeinen, 6 MySQL-databases samen met 100 subdomeinen en 26 geparkeerde domeinen.

Het Power-abonnement kost $ 4,49 per maand en biedt dezelfde services als het Launch-plan, met een paar extra’s.

Eindelijk kost het Pro-abonnement $ 7,49 per maand, wat onbeperkt alles ondersteunt! Hun WordPress-hosting is hetzelfde als elk van de andere hier genoemde plannen en ze ondersteunen en beheren elke website die in dit CMS is gebouwd perfect.

4. WebHostingHub

webhostinghub-best-wordpress-blog-hosting

WebHostingHub biedt zijn diensten met een zeer provocerende verklaring, door te zeggen dat ze 20x sneller zijn dan hun concurrenten.

Hoewel ze niet 20x sneller zijn, behoren ze tot de snelste webhosts die we tot nu toe hebben beoordeeld, met een laadsnelheid van 580 milliseconden. De laadsnelheden van de pagina zijn snel genoeg voor het uitvoeren van een e-commerce website.

De machtige SSD-schijven maken het nog beter omdat gegevens 20 keer sneller worden gelezen dan van een gewone harde schijf.

Ze zijn ook het hele jaar door redelijk betrouwbaar met een uptime van 99,99% die in het ergste geval slechts tot 99,88% daalt.

Als je een beginner bent die niet al te veel ervaring heeft met webtechnologie, zal WebHostingHub meer dan geweldig voor je zijn. Ze houden de dingen uiterst eenvoudig met een aanmeldingsproces in een paar stappen en een eenvoudige website-instelling. Elk hostingpakket wordt geleverd met gratis website builder-software.

U kunt ervoor kiezen om WordPress vanaf de aanmeldingspagina op uw server te installeren. U kunt ook andere inhoudbeheersystemen selecteren.

WebHostingHub biedt ook een schat aan gratis services. Ze bieden de mogelijkheid om drie websites samen met hun databases volledig gratis naar hun servers over te zetten. Ze beloven ook een proces zonder downtime, waardoor het een nog aantrekkelijker aanbod wordt. Als klap op de vuurpijl krijg je ook een gratis domeinnaam bij je deal.

Toch kosten back-ups en extra beveiliging extra geld. Dit zijn erg nuttige, zelfs essentiële beveiligingsfuncties die u niet gratis krijgt.

Hun eerste plan, het Spark-abonnement, begint bij $ 4,99 per maand, waarvoor een abonnement van 3 jaar vereist is. Als u kiest voor de optie van 12 maanden, gaat de prijs omhoog naar $ 6,99 per maand. Het ondersteunt 2 websites, 25 subdomeinen en 10 MySQL-databases.

Het Nitro Plan kost $ 6,99 per maand en ondersteunt een onbeperkt aantal websites, subdomeinen en MySQL-databases.

Het Dynamo-plan maakt ook alles onbeperkt met de toevoeging van meer serverbronnen waar u gebruik van kunt maken. Deze service is geweldig voor veelbezochte websites.

Als je het leuk vindt hoe de services van WebHostingHub klinken, kun je je in een paar eenvoudige stappen abonneren op hun service.

5. InterServer

interserver-best-geoptimaliseerde-WordPress-hosting

InterServer is op de markt sinds 1999, maar niet zoveel mensen weten het als bij andere commerciële hosts. Het is een zeer budgetvriendelijke aanbieder met 17 jaar werk en miljoenen tevreden gebruikers achter de rug.

Ze hebben alles wat nodig is om uw WordPress-website naadloos aan de praat te krijgen. Ongeveer 80% van al hun getuigenissen is met een zeer positieve stem geschreven. De meeste van hun klanten zijn zeer tevreden over de service die ze ontvangen.

Hun uptimes dalen zelden van 100% tot 99,99%, dus ze zijn het hele jaar door echt betrouwbaar. Wat ze nog indrukwekkender maakt, is dat websites die op hun servers worden gehost een responstijd van 300 ms hebben.

Ze hebben een solide beschikbaarheid, een vriendelijk en zeer responsief klantenserviceteam dat altijd klaar staat om elk probleem met uw website op te lossen.

Voor degenen die niet te veel willen sleutelen aan hun WordPress-website en degenen die het gewoon het hele jaar door zonder problemen willen hebben, kunnen een beheerd hostingplan gebruiken voor 5 $ per maand. Hun diensten omvatten ook veel installaties met één klik en één gratis website-migratie.

Je kunt ook geweldige kortingen krijgen met een langetermijncontract en de prijs verlagen tot $ 3,88 per maand. Met dit pakket krijg je onbeperkte bandbreedte, opslagruimte en websites. Maar het is belangrijk om te vermelden dat geen enkele website meer dan 20% van de bronnen van hun server mag gebruiken.

Toch is InterServer heel eenvoudig zonder enige beperking die hun services opleggen en ze zullen u meteen alles laten weten, zonder verborgen vangsten of kosten.

InterServer is nog geen reguliere host en dat maken ze goed door al hun gebruikers een geweldige service te bieden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare webhost die rekening houdt met uw interesses, dan is InterServer een uitkomst!

Conclusie

Het kiezen van een onbetrouwbare webhost voor uw WordPress-site of blog kan veel hoofdpijn veroorzaken. Het is niet nodig om verschillende bedrijven uit te proberen, omdat ik je een lijst heb gegeven met de beste WordPress-hostingproviders. Ik heb ze allemaal getest en gebruik ze momenteel voor klanten of kleinere websiteprojecten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map