6 beste groene webhostingproviders

01.06.2020
Beste hosting '6 beste groene webhostingproviders
0 24 мин.

best-green-hosting-providers-2019


We weten allemaal heel goed dat we de natuurlijke hulpbronnen van de aarde meer dan ooit uitputten. Het heeft een aantal ernstige milieuveranderingen achtergelaten en we kijken ernaar uit om er in de toekomst meer mee te maken. We moeten ons zelfs afvragen wat voor soort aarde we in de toekomst voor onze kinderen zullen achterlaten. We moeten dus overschakelen op groene alternatieven en waar mogelijk efficiënter leven. Een van die gebieden is waar we onze technologie voor gebruiken.

Webhosting is een enorm bedrijf en het stroomverbruik is net zo enorm. Grote bedrijven hebben hangars gevuld met brullende servers die gewoon doorbranden om door te gaan. Houd er rekening mee dat de server de hele dag moet werken om ervoor te zorgen dat uw website de hele dag beschikbaar is. Een gemiddelde server gebruikt ongeveer 20,4 kilowatt per dag. Grote webhostingbedrijven hebben de hele dag minstens 1000 servers in gebruik, wat hun dagelijkse stroomverbruik 20.400 kilowatt maakt. Dat kan een paar buurten en meer van stroom voorzien. De kracht die nodig is om alle servers in de Verenigde Staten te laten draaien, is gelijk aan de hoeveelheid die 5 kerncentrales zouden kunnen produceren. Het is dus vrij eenvoudig om te begrijpen hoeveel schade internet heeft aan onze omgeving.

Hoewel groen tegenwoordig een populaire uitdrukking is, heeft het enkele ernstige milieueffecten. Groen gaan is een keuze die je kunt maken om het milieu positief te beïnvloeden. Maar wat verandert het echt? Wat nog belangrijker is, welke directe voordelen heeft het u te bieden? We willen deze vragen beantwoorden en kijken wat deze duurzame vorm van webhosting nog meer te bieden heeft. Dus laten we er zonder meer om beginnen!

U kunt een krachtige milieu-impact hebben

Laten we beginnen met het eerste en meest voor de hand liggende voordeel van het kiezen van milieuvriendelijke webhosting. Groen worden is iets dat u kunt doen om uw steentje bij te dragen aan de bescherming van het milieu. Zoals ik hierboven al zei, put uw website voortdurend onze natuurlijke hulpbronnen uit. Groene hosting zorgt ervoor dat alle energie die de servers van het bedrijf nodig hebben om websites te hosten, afkomstig is van een hernieuwbare bron. Dus door ervoor te kiezen, kiest u ervoor om het milieu te ontzien.

Het komt de reputatie en marketing van uw bedrijf ten goede

Alles wat groen is, heeft er positieve associaties mee en bouwt een goed imago op voor uw bedrijf. U kunt uw publieke imago eenvoudig en gemakkelijk verbeteren door groene referenties te verwerven. Een bedrijf dat werkt om veranderingen aan te brengen en de impact op het milieu te verminderen, is meestal populairder, wat hen op hun beurt meer milieubewuste klanten en klanten oplevert.

Groen worden is op dit moment ongelooflijk populair, dus het wordt ook een keuze in marketing. Als u publiceert dat uw bedrijf investeert in en groene oplossingen ondersteunt, trekt u meer mensen aan. Door duidelijk te definiëren waarom u werkt om het milieu te beschermen, zult u zeer waarschijnlijk een milieubewust publiek aanspreken waar u anders geen beroep op zou hebben gedaan.

Het is ook waar dat veel klanten bereid zijn een beetje extra te betalen als ze weten dat ze ‘groene’ services kopen. Dus groene hosting heeft zeker het potentieel om uw winstmarge te verbeteren door meer klanten aan te trekken en u in staat te stellen uw prijzen enigszins te verhogen.

Het is betaalbaarder

Omdat geen enkel nutsbedrijf hoeft te betalen voor de energie die het hosten van uw website verbruikt, gaat het meteen een stuk eenvoudiger voor uw portemonnee. Wanneer bedrijven hun eigen energie produceren uit hernieuwbare bronnen zoals windenergie en zonnepanelen, hebben ze veel minder kosten. Ze kunnen veel geld besparen, ook al is er vooraf een investering in verband met een groene energiebron voor nodig. Groene hosting is goedkoper of kost dezelfde prijs als reguliere hosting. Zodat u, de klant, ook kunt profiteren van al het geld dat wordt bespaard. U geeft uw bedrijf niet alleen een goed imago, wint het vertrouwen van klanten en spaart het milieu, maar maakt ook een verstandige financiële keuze.

Hoe u een groene hostingprovider kiest

Als u op zoek bent naar een groene hostingoplossing, bent u hier aan het juiste adres. Er zijn tal van bedrijven die zichzelf al hebben bewezen als geweldige serviceproviders en groene supporters worden. Het kiezen van een groene hostingprovider werkt op dezelfde manier als het kiezen van een reguliere provider. U hoeft alleen uw budget en de kwaliteit van de service die u krijgt te kennen. De tweede is een complexere vraag dan de vorige, dus daar werken we eerst aan. Er zijn een paar basiskenmerken waar je op moet letten om een ​​keuze te kunnen maken waar je op lange termijn tevreden mee zult zijn.

 • Uptime – Uw website moet het hele jaar door beschikbaar zijn. Als de servers zelfs maar korte tijd niet beschikbaar zijn, heeft niemand toegang tot uw website, wat betekent dat u voor die tijd zaken verliest. De meeste bedrijven stellen dat ze een uptime van 99% hebben, maar waarom zouden ze dat niet doen? Je moet eerst je eigen buik vertrouwen en een paar recensies erover lezen. Goede sites voor hostingbeoordeling meten de bedrijfstijd van een bedrijf op dezelfde manier als wij. Bekijk dus altijd eerst een review voordat je vertrouwt wat een bedrijf zegt over hun uptime.
 • Pagina laadsnelheid – Zodra uw website actief is, moet deze snel zijn. De laadsnelheid van de pagina is een onafhankelijke rankingfactor voor Google en ook ongelooflijk belangrijk vanuit het oogpunt van de gebruikerservaring. Mensen blijven niet hangen op uw website als het meer dan 2 seconden duurt om te laden. In feite zou u een hostingprovider moeten hebben waarmee u uw website binnen 1 seconde kunt laden. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat uw gebruikers een echt bevredigende ervaring hebben. U kunt zien hoe snel de servers van een bedrijf zijn, net als bij uptime. Door een recensie te lezen en naar metingen te kijken.
 • Klantenservice – Het runnen van een website kan soms problematisch zijn, vooral als u niet gewend bent aan de hostingservice die u gebruikt. U kunt ook problemen tegenkomen en u wilt iemand achter u hebben die u kan helpen het probleem op te lossen. Dat iemand een van de klantenondersteuningsvertegenwoordigers van uw hostingbedrijf moet zijn. De meeste frustratie bij webhosting komt van slechte of niet-bestaande klantenondersteuning. U moet ervoor zorgen dat u de best mogelijke klantenondersteuning ervaart, dus doe uw onderzoek. Bekijk wat mensen zeggen op forums en in commentaarsecties. Een eerlijke gebruikerservaring is uw beste gids wanneer u probeert te achterhalen wat voor soort ondersteuning een hostingbedrijf te bieden heeft.
 • Freebies – Een goed hostingbedrijf biedt je niet alleen een goede service en een goede klantenondersteuning, maar ook een goede deal. Veel services zijn te duur en vragen u om meer geld als u basisfuncties en services wilt gebruiken. Kies indien mogelijk een bedrijf dat gratis sitemigraties, gratis back-ups, gratis beveiligingsfuncties en spambescherming aanbiedt. Hoe meer gratis spullen je krijgt, hoe beter je deal zal zijn. Houd er rekening mee dat hoogwaardige hostingbedrijven inderdaad een extra stapje doen om u tevreden te stellen met tal van gratis services. Terwijl anderen gewoon proberen uw geld te krijgen en u gewoon iets geven om voor te blijven betalen.
 • Apps en functies – U wilt dat contentbeheersystemen zoals WordPress en Drupal gemakkelijk toegankelijk zijn en met één klik worden geïnstalleerd. Een goede hostingservice met cPanel zal gemakkelijk te navigeren en te gebruiken zijn. Zorg er dus voor dat u datgene wat u koopt, kunt beheren via het open source cPanel.

Beste groene hostingdiensten

Zoals met alles wat er is, zijn er enkele bedrijven die hun concurrentie hebben overtroffen. Ze bieden momenteel de beste groene webhostingservices. Dit zijn de 6 beste spelers op het gebied van groene webhostingproviders.

GreenGeeks

Bezoek Host »

GreenGeeks is een van de meest populaire namen in de groene webhosting-industrie. Ze zijn op een missie om geweldige webhostingservices te bieden die puur worden aangedreven door de zon en de wind. Het bedrijf werd opgericht in 2008 en herbergt nu meer dan 300.000 websites. Ze maken gewaagde claims zoals 99,99% uptime en 100% klanttevredenheid. Bieden ze echt de kwaliteit om deze beweringen te ondersteunen? Laten we eens kijken!

De gewaagde verklaring over hun uptime klinkt ongeveer goed. Ze bieden het hele jaar door een ijzersterke uptime van 99,91%. Dit zorgt ervoor dat uw website constant beschikbaar en bedrijfsklaar is. U kunt erop vertrouwen zonder u ooit zorgen te hoeven maken over domme dingen zoals serverstoringen.

Als het gaat om laadsnelheden van websites, zijn de dingen niet zo glamoureus. Maar ze zijn zeker niet slecht. De servers van GreenGeeks zijn net iets langzamer dan ik zou verwachten. De laadsnelheden van hun website gaan tussen 600 en 1200 milliseconden, wat als gemiddeld kan worden beschouwd.

Hun klantenondersteuning is ook geweldig, wat de verklaring verder ondersteunt. Het kostte niet meer dan een minuut om in contact te komen met een klantenservicemedewerker en we kregen onze vragen heel snel beantwoord. Hun antwoorden waren ook correct en nuttig. De agent was de hele tijd vriendelijk. Maar hoewel we al deze positiviteit ervoeren, merkten we een klein probleem op. We hebben een paar grammaticafouten opgemerkt en sommige zinnen waren niet helemaal volledig. Dit komt omdat hun ondersteuning waarschijnlijk is uitbesteed aan niet-moedertaalsprekers van het Engels omdat ze hierdoor veel geld kunnen besparen. Het is misschien ook het ding dat GreenGeeks in staat stelt om zo snel te reageren. Omdat er meer vertegenwoordigers van de klantenservice aanwezig zijn, is de kans groter dat iemand binnen enkele seconden op uw vraag reageert.

Naast het betrouwbare klantenserviceteam dat u altijd kunt bereiken, heeft GreenGeeks ook een behoorlijk uitgebreide kennisbank. Daar vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen en problemen die u kunt tegenkomen bij het opzetten van uw website. Als je zelf problemen wilt oplossen, is dit een geweldige optie. U vindt antwoorden op vragen over algemene hosting, VPS-hosting, facturering, reseller-hosting en meer. Ze hebben ook tal van videohandleidingen die u kunt gebruiken.

Als het gaat om freebies, heeft GreenGeeks alles onder controle. Ze bieden een gratis domeinnaam en een gratis websitemigratie. Dit kan u veel geld besparen als u al een website heeft. Maar als u dat niet doet, bezuinigt u een beetje op uw initiële kosten. GreenGeeks biedt ook elke avond gratis back-ups. U kunt er dus zeker van zijn dat al uw gegevens veilig en wel zijn en u kunt altijd terugkeren naar een van de vorige versies van uw website voor het geval er iets mee gebeurt. Bovendien krijg je ook beveiligingsmaatregelen zoals Spam Assassin en SSL, dus je bent vrijwel klaar met alles wat je nodig hebt.

GreenGeeks volgt ook de gebruikelijke trucs voor prijsmanipulatie binnen de branche. Ze adverteren een initiële prijs van $ 3,95 per maand, maar u moet er een contract voor drie jaar voor ondertekenen. Doe je dat niet, dan gaat de prijs meteen omhoog naar $ 9,95 per maand. Dat is bijna driemaal zoveel.

Het grappige is dat er een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is. U kunt op elk moment een uitkering betalen, maar als u de aanbieding voor de gratis domeinregistratie heeft geaccepteerd, moet u ervoor betalen. De kosten voor domeinregistratie kosten u $ 24,95. Het lijkt er dus op dat GreenGeeks er alles aan doet om hun geld te krijgen.

Ook al is GreenGeeks niet perfect, het zal uw website behoorlijk fatsoenlijk houden. Ze hebben een ijzersterke uptime en een zeer goede klantenondersteuning waarop u kunt vertrouwen. De laadsnelheden van websites zijn niet zo snel, maar ze zijn nog steeds snel genoeg om ervoor te zorgen dat uw website voldoet aan de huidige normen. Ga voor meer informatie naar de officiële website van Green Geek!

iPage

Bezoek Host »

iPage werd erg populair in de blogruimte en onder mensen die hun websites zo goedkoop mogelijk willen starten. Ze zijn waanzinnig goedkoop, omdat ze plannen aanbieden voor slechts $ 1,99 per maand. Het is eigendom van de Endurance International Group, een bedrijf dat tal van andere hostingbedrijven bezit, zoals BlueHost, VPSLink, FatCow enzovoort.

iPage is gemakkelijk voor zowel uw portemonnee als het milieu tegelijkertijd. U kunt de lage introductieprijzen van $ 1,99 per maand krijgen voor slechts een abonnement van 12 maanden. Dit spreekt me erg aan omdat het een eerlijke en eerlijke prijs is waar de webhosting-industrie op dit moment dringend behoefte aan heeft. Het is heel behoorlijk, maar ik stel voor dat je je voor een langere termijn abonneert als je voor iPage gaat. Niet omdat u voor hen betere zaken zult doen, maar omdat uw maandelijkse prijs zal oplopen tot 8 $, wat een prijsstijging van 350% is. Dat wil je waarschijnlijk zo lang mogelijk vermijden. Afgezien van deze oude prijstruc, is iPage heel behoorlijk.

De uptime van de server is 99,96%, wat ervoor zorgt dat uw website het hele jaar door veilig en consistent draait. De laadsnelheden van hun pagina’s zijn 884 milliseconden. Dat is snel genoeg om webpagina’s onmiddellijk te laden, tenzij u op zoek bent naar een grote e-commercesite. Dus iPage heeft in feite de serververeisten onder controle. Maar hoe zit het met de rest?

Welnu, de klantenondersteuning van iPage kan wat werk gebruiken. Ze zijn op geen enkele manier slecht, omdat de reactietijd van 20 minuten behoorlijk solide is in vergelijking met andere die uren en dagen nodig hebben om te reageren. Na 20 minuten reageerden ze met antwoorden op onze vragen, maar dat overtuigde me nog steeds niet volledig. Vooral omdat er op het internet veel inconsistente recensies zijn over de klantenondersteuning van iPage. Sommigen hebben hun problemen probleemloos opgelost of te veel moeten wachten, terwijl anderen hun recensies uit pure ontevredenheid schreven. Het is dus het beste om rond te kijken en te zien wat u vindt voordat u doorgaat en de service koopt.

Als u een fan bent van groene webhosting, kunt u er zeker van zijn dat iPage een EPA Green Power Partner is, omdat webservers en datacenters die de services van iPage mogelijk maken, op windenergie draaien. Het bedrijf koopt zoveel hernieuwbare energie in dat het hun energieverbruik met 200% compenseert! Dus je doet de planeet ook een plezier als je met iPage werkt.

Naast een zeer goede prijs biedt iPage ook tal van freebies om de deal zoeter te maken. U krijgt verbeterde beveiligingsopties van een van de partners van het bedrijf SiteLock. Hun software helpt bij het versterken van uw website om beveiligingsinbreuken te voorkomen. Het scant het regelmatig op malware en andere schadelijke software. Om het nog beter te maken, biedt iPage ook gratis back-ups, wat de beste beveiligingsmaatregel is die u voor uw site kunt maken. De meeste bedrijven vragen hiervoor een extra vergoeding, dus het is geweldig om het volledig gratis te hebben.

Hun services spelen ook goed met andere apps van derden en eCommerce-platforms. Je hebt integraties voor betalingsgateways zoals PayPal, Google Apps en veel andere. Ten slotte krijgt u ook 200 $ aan marketingcredits die u kunt besteden aan Google AdWords, Bing of Yahoo! om uw site op de markt te brengen.

Hoewel dit allemaal heel lief klinkt, heeft iPage nog steeds een paar onaangename verrassingen. Een daarvan is het feit dat ze vDeck gebruiken in plaats van cPanel. vDeck is een minder bekend alternatief dat wordt gebruikt voor het beheer van servers, waar u aan kunt wennen. Maar het is niet zo goed en uitgebreid als cPanel.

Over het algemeen is iPage een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar een stabiele hostingservice terwijl hij ook zijn portemonnee en zijn omgeving nog steeds gemakkelijk maakt. Bezoek hun officiële website voor meer informatie over de services van iPage!

InMotion Hosting

Bezoek Host »

InMotion is mijn favoriete hostingbedrijf, zonder twijfel. Dus mijn mening is misschien een beetje bevooroordeeld, maar ik zal het in de realiteit houden.

InMotion bestaat al meer dan 10 jaar en biedt onderdak aan meer dan 300.000 domeinen. Ze worden steeds populairder vanwege de constante kwaliteit van hun diensten en omdat ze ongelooflijke deals aanbieden. InMotion werd mijn favoriet omdat het een bedrijf is dat erin geslaagd is om talloze prijstricks te vermijden die de hele branche gebruikt. Ze werken in plaats daarvan op basis van een vooraf vastgestelde prijsstructuur die iedereen leuk vindt.

InMotion heeft grote investeringen gedaan om groen te worden. Ze hebben een heel datacenter dat uitsluitend afhankelijk is van groene energie en dat ook werkt om de andere te converteren. Ze hebben ook een geweldig beleid binnen hun bedrijfskantoren. Het gaat om het verminderen van afval en meer nadruk leggen op het niet gebruiken van veel papierproducten en het recyclen van al hun afval.

InMotion heeft de technische details van een goed webhostingbedrijf onder controle. Welk plan u ook kiest om te kopen bij InMotion, u kunt er zeker van zijn dat het uw site probleemloos zal behandelen. Het is het hele jaar door bereikbaar en draait op hoge snelheid. Dit is te danken aan het feit dat de servers van InMotion een uptime hebben tussen 100% en 99,97%, dus ze zijn bijna elke seconde van het jaar beschikbaar. Maar dat niet alleen, ze hebben ook korte laadtijden. Je kunt verwachten dat je pagina tussen 460 en 700 milliseconden laadt, wat opmerkelijk is.

Toevoegen aan de snelheid en stabiliteit is het feit dat al uw gegevens worden opgeslagen in een SSD-architectuur. De meeste hostingproviders vragen een extra maandelijks bedrag om uw website op SSD’s op te slaan, maar InMotion biedt het gratis aan.

Om de deal te verbeteren, heeft InMotion ook tal van freebies om in de deal te gooien. Als u bijvoorbeeld uw reeds bestaande website naar een van de groene datacenters van InMotion wilt verplaatsen, doen ze dat gratis voor u. Je hebt een paar uur toegang en zij zullen de sitemigratie voor je doen. U kunt ook verwachten dat u regelmatig gratis back-ups maakt. Dagelijks een back-up van uw website maken is de beste beveiligingsmaatregel die u kunt nemen. Om uw website volledig te kunnen versterken met beveiligingsmaatregelen, biedt InMotion ook gratis de Sucuri-plug-in aan. Het is een geweldige plug-in die uw website voortdurend scant op mogelijke risico’s en exploits waarvan hackers kunnen profiteren. Je zou $ 16,66 per maand betalen voor deze plug-in, maar hier krijg je het gratis.

Als klap op de vuurpijl heeft InMotion een bekroond klantenserviceteam. Ze noemen zichzelf de vriendelijkste mensen op aarde, en dat blijft waar voor zover ik weet. Het is fantastisch om hun ondersteuningsteam te bellen. U wordt binnen 2 minuten in een livechat verbonden met een ondersteuningsvertegenwoordiger en zij beantwoorden uw vraag of gaan direct door met het oplossen van uw probleem. InMotion heeft gemakkelijk de beste klantenondersteuning van alle hostingproviders die ik tot nu toe heb beoordeeld. Het is iets dat maar heel weinig bedrijven eigenlijk goed hebben.

InMotion heeft alles wat je van een hostingbedrijf zou willen. Het is ook consistent en betrouwbaar, dus u kunt er zeker van zijn dat ze altijd voor u klaar staan. Hoewel hun gedeelde hostingplannen niet de goedkoopste zijn, zijn ze hun geld zeker waard. U kunt hun basis gedeelde hostingplan in handen krijgen voor $ 5,99 per maand. Het is een behoorlijk goede deal, gezien alle aanbiedingen van InMotion. U kunt er meer over lezen op de officiële website!

Dikke koe

Bezoek Host »

FatCow heeft een onverwachte naam voor een webhost en het is ook behoorlijk creatief. Maar FatCow behoort zeker niet tot de beste op de markt. Dit komt simpelweg omdat sommige van hun diensten de bedrijfsnaam eer aan doen. Ze zijn zo traag als een dikke koe. Toch is FatCow nog steeds gevuld met tal van positieve verrassingen die het de moeite waard maken om mee te doen.

Deze FatCow is springlevend sinds 1998 en presteert sindsdien bewonderenswaardig. Het bedrijf zou geen medailles winnen voor snelheid, maar de langzame en gestage aanpak heeft ook voor hen goed gewerkt.

FatCow is ook een EPA-partner, wat betekent dat al hun datacenters worden aangedreven door windenergie. Maar ik kan dat niet met zekerheid zeggen, tenzij ik het ooit persoonlijk bezoek. Een EPA-partner zijn, betekent dat ze redelijk legitiem zijn.

Ik hield van FatCow’s prijsaanpak, omdat het eerlijk en eerlijk is. De meeste bedrijven missen dat, dus het is altijd geweldig om het te zien. Je kunt hun basisplan in handen krijgen voor een jaarlijkse $ 49, wat erg goed is. FatCow heeft veel te bieden op het gebied van prijzen. Dit vereenvoudigde hostingplan kost $ 4,83 per maand, maar is zeker niet permanent. Zodra u uw abonnement na de introductieperiode verlengt, gaat de prijs omhoog naar $ 10,99 per maand. Dat is een waanzinnige sprong van 250%. Dat is nog steeds een jaarlijkse $ 131,88, maar het is nog steeds te veel als je bedenkt dat je een InMotion-abonnement van $ 6 kunt hebben dat het veel beter doet.

Maar de grote verrassing is dat FatCow ook het goedkoopste hostingplan biedt, waarschijnlijk in de hele webhostingruimte. Het kost $ 0,75 per maand, wat je jaarlijks $ 9 kost! Dat is gestoord. Zelfs als u dat plan verlengt, kost het $ 20 per jaar. Dus als u gewoon wat dingen wilt testen of een eenvoudige portfoliowebsite wilt, zal dit plan het werk doen met minimale kosten.

Als het gaat om technische details, heeft FatCow stabiliteit maar mist het snelheid. Met een uptime van 99,90% kunt u erop vertrouwen dat uw website wordt uitgevoerd, maar het zal behoorlijk traag zijn. De gemiddelde laadsnelheid van de pagina’s van de FatCow-servers is 1500 milliseconden. Dat is best traag.

Ten slotte is de klantenondersteuning van FatCow heel behoorlijk in onze ervaring, maar het lijkt inconsistent wanneer we kijken naar door gebruikers ingezonden beoordelingen. Ze bieden livechat en beantwoorden je binnen een paar minuten of laten je ongeveer een uur wachten. Je kunt ook kijken naar hun kennisbank met tal van tutorials en de meest gestelde vragen. Weet je, de basisdingen.

Over het algemeen is FatCow goed als je op zoek bent naar iets dat belachelijk goedkoop is om de klus te klaren. Het biedt een optie om 9 $ per jaar uit te geven voor uw hostingplan, wat geweldig is. Maar als u op zoek bent naar iets krachtigers, dan kunt u het beste kijken naar wat andere bedrijven te bieden hebben.

Bezoek hun officiële website voor meer informatie over de diensten van FatCow!

HostGator

Bezoek Host »

HostGator drijft nu 1,3 miljoen websites aan met de kracht van de wind van Texas. Ze zijn een van de grootste webhostingbedrijven ter wereld en groeien nog steeds behoorlijk snel. Het is goed om te weten dat het grootste deel van die groei wordt ondersteund door groene energie, omdat het hosten van uw website bij hen veel aantrekkelijker is als u weet dat het de aarde niet zal beschadigen. Maar HostGator heeft ook veel andere geweldige dingen. Ze hebben een aantal echt goede diensten die je moet bekijken.

HostGator biedt momenteel het meest betaalbare cloudhostingplan op de markt. Het is goedkoper dan de meeste shared hostingpakketten en toch twee keer zo snel. Je kunt je erop abonneren voor $ 2,99 per maand en profiteren van voordelen zoals een solide uptime van 99,99% en de razendsnelle laadsnelheden van 520 milliseconden. De services van HostGator zijn meer dan genoeg om uw website op een kosteneffectieve en ongelooflijk efficiënte manier te laten draaien.

De klantenondersteuning van HostGator is ook heel behoorlijk, maar gebruikers hadden er veel inconsequente meningen over. Voor ons leek het prima. Het duurde ongeveer 5 tot 10 minuten voordat hun ondersteuningsmedewerker op onze vragen reageerde. Maar geloof me niet op mijn woord. Aangezien HostGator tienduizenden klanten heeft, is het de moeite waard om grondig onderzoek te doen naar hun ondersteunende diensten voordat u koopt.

HostGator biedt ook goede gratis dingen, zoals gratis sitemigratie en krachtige beveiligingsmaatregelen. Bij elk premium plan heeft u gratis toegang tot geautomatiseerde malwareverwijdering, geautomatiseerde back-ups van websites en bescherming tegen DDoS-aanvallen. Het is dus duidelijk dat HostGator hun uiterste best heeft gedaan om u een solide deal te bieden. U kunt cloudhosting in handen krijgen tegen een waanzinnig lage prijs en genieten van een consistente service door u te abonneren bij HostGator. Kijk voor meer informatie op hun officiële website.

HostPapa

Bezoek Host »

HostPapa is een succesvol webhostingbedrijf dat meer dan 500.000 websites huisvest. Ze zijn actief in de Verenigde Staten en Canada, maar hebben ook duizenden klanten in Europa. Ze zijn de afgelopen 10 jaar snel gegroeid en het is interessant om te kijken wat heeft bijgedragen aan hun succes. Misschien is het het feit dat ze telefonische ondersteuning bieden aan moedertaalsprekers van verschillende talen, waaronder Duits, Engels, Frans en Spaans. HostPapa is er ook trots op dat het investeert in hernieuwbare energie. Ze behoren tot het kleine percentage van hostingbedrijven die hun architectuur van energie voorzien door middel van hernieuwbare energiebronnen, dus bedankt daarvoor. Ze doen het redelijk goed voor zichzelf, dat is zeker, maar laten we precies zien hoe ze hier zijn gekomen en wat ze bieden.

Zodra u zich aanmeldt via het eenvoudige proces in twee stappen, wordt u begroet met ondersteuningsopties waaruit u kunt kiezen, die zeer weinig of geen ander hostingbedrijf biedt. Zodra u klaar bent, is het tijd om hun servers te testen.

Stabiliteit staat voorop en HostPapa heeft dat onder controle. Hun servers hebben het hele jaar door een uptime van 99,99%. Zelfs enkele van de beste honden in het hostingbedrijf kunnen dit niet over zichzelf zeggen. HostPapa is echt betrouwbaar om uw website draaiende te houden zonder zelfs maar een seconde te aarzelen.

Hun gemiddelde laadsnelheid is echter niet zo uitstekend. Het is op zijn best gemiddeld. Je kunt gemiddeld een laadtijd van 900 milliseconden verwachten, die soms wel 1500 milliseconden kan oplopen. Het is dus niet razendsnel, maar laadt een website nog steeds soepel.

Als het gaat om klantenondersteuning, is het moeilijk om iets slechts te zeggen over HostPapa, wat absoluut een van de bijdragende factoren is voor hun succes. Ze bieden telefonische ondersteuning in 18 landen en in 4 verschillende talen, wat zeker een breed scala aan mensen aanspreekt. Als klap op de vuurpijl bieden ze ook hun eigen unieke ondersteuningsfunctie. Een sessie met een „Papa Squad Expert’, de beste vorm van vasthouden die ik ooit heb gezien. Ze begeleiden mensen door specifieke problemen en processen via videochat of telefoon. Het is best verbazingwekkend.

We kregen ook binnen 4 minuten een reactie van een van hun vertegenwoordigers van de klantenondersteuning. De servicevertegenwoordiger beantwoordde al onze vragen in een mum van tijd en het gesprek dat we hadden leek echt. Het was op geen enkele manier robotachtig. HostPapa verdient echt een cookie voor het hebben van een uitstekend ondersteuningsteam.

HostPapa heeft ook een paar geweldige freebies. Met hun gedeelde hostingplannen krijgt u antispambeveiliging, een serverfirewall, inbraakdetectie en -bewaking. Dit zijn behoorlijk solide beveiligingsfuncties die uw site beschermen.

De prijzen van HostPapa hebben iets dat ik niet op prijs stelde. Dezelfde oude prijstrucs die elk ander bedrijf gebruikt. U moet zich drie jaar lang aanmelden om de lage geadverteerde prijs van $ 3,95 per maand te ontvangen. Hier is niets nieuws aan, maar het is nog steeds jammer. Omdat de prijs omhoog gaat naar $ 4,95 als u kiest voor de periode van 24 maanden of 12 maanden. Maar u kunt zich eigenlijk beter aanmelden voor een van hun langetermijndeals, omdat u ervoor wilt zorgen dat de verlenging van uw plan zo laat mogelijk komt. Wanneer het echter komt, zal de prijs oplopen tot meer dan $ 6 per maand. Dat is een prijsstijging van 150% tot 200% ten opzichte van wat u aanvankelijk verwachtte.

Er is meer. Je hebt een lastige 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantieperiode zoals bij elke andere hostingprovider. Het probleem is dat u niet gratis uitstapt, zelfs als u binnen die 30 dagen annuleert. Als ze uw website voor u hebben opgezet, brengen ze u een instelkosten van $ 29,95 in rekening wanneer u annuleert.

Zelfs met deze financiën in gedachten, kan HostPapa heel behoorlijk zijn. Maar het is belangrijk dat u zeker weet dat u ze minstens een jaar kunt behouden en dat u er geen probleem mee heeft dat de oorspronkelijke prijs wordt verdubbeld bij verlenging. Omdat je er nog steeds behoorlijk goedkoop uit kunt komen. Kijk voor meer informatie op de officiële website van HostPapa.

Conclusie

Als u klaar bent om een ​​milieubewuste keuze te maken voor het hosten van uw website, dan voldoet een van deze prima. Elk van deze bedrijven doet hun best om hun ecologische voetafdruk op de planeet te minimaliseren. Maar hoewel ze allemaal goed zijn voor het milieu, zou ik ze niet allemaal aanbevelen voor het hosten van uw website. De beste die je zou kunnen gebruiken, zijn InMotion en HostGator. Beide zijn gerenommeerde bedrijven die niet duur zijn en hun klanten een hoogwaardige service bieden. Ik hoop dat je dit artikel met plezier hebt gelezen en dat we je hebben geholpen vandaag iets nieuws te leren!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector