7 Beste website-fotografie voor volwassenen

01.06.2020
Beste hosting '7 Beste website-fotografie voor volwassenen
0 11 мин.

beste-fotografie-website-hosting voor volwassenen


Websites voor fotografie voor volwassenen bevatten inhoud voor volwassenen en hun diensten zijn beperkt tot 18 of 21 jaar. Snelle verbindingen hebben het gemakkelijker dan ooit gemaakt om een ​​website voor fotografie voor volwassenen te lanceren. Op deze websites vindt u websites over boudoir en pornografie. Als beheerder van een dergelijke site heeft u een hostingprovider nodig die geschikt is voor inhoud voor volwassenen.

De meeste providers onthouden zich van inhoud voor volwassenen en formaliseren deze beperking in de voorwaarden van serviceovereenkomsten waaraan klanten zich moeten houden zodra ze akkoord gaan met serverruimte. Er zijn tal van staats- en federale wetten, evenals internationale voorschriften die de aankoop en distributie van inhoud voor volwassenen regelen. Veel hostingproviders zijn op hun hoede voor deze wetten en de morele implicaties van het hosten van inhoud voor volwassenen.

Sommige hosts bedienen deze branche inclusief, terwijl anderen u uw website laten lanceren zonder het risico dat deze wordt afgebroken. De beste website-fotografie voor volwassenenfotografie omvat:

Hostingbedrijf
Beginnend

1beste website voor fotografie voor volwassenen$ 2,75 / maand
2beste website voor fotografie voor volwassenen$ 2,95 / maand
3beste website voor fotografie voor volwassenen$ 5 / maand
4beste website voor fotografie voor volwassenen$ 4,95 / maand
5beste website voor fotografie voor volwassenen$ 2,95 / maand
6beste website voor fotografie voor volwassenen$ 3,99 / maand
7beste website voor fotografie voor volwassenen$ 5,69 / mo

Laten we nu in het bijzonder elke host eens nader bekijken. Lees onze recensies van de beste hosting voor volwassenenfotografie hieronder:

1. HostGator

hostgator-adult-photography-website-hosting

HostGator

HostGator werd in 2002 voor het eerst onthuld door Brent Oxley, die lessen volgde aan de Florida Atlantic University. Het werd in 2012 overgenomen door Endurance International en het host meer dan 9 miljoen websites. Een deel van zijn populariteit wordt toegeschreven aan de snelle en betrouwbare servers. Snelle serversnelheid is een van de manieren waarop HostGator zijn concurrentie kan verslaan. Een andere winnende strategie die door HostGator wordt gebruikt, is het aanbieden van goedkope plannen. Gedeelde webhosting is het meest betaalbare niveau van de pakketten van de site en omvat de Hatchling-, Baby- en Business-abonnementen vanaf $ 2,75 tot $ 5,95 per maand.

HostGator biedt hosting voor websites op het WordPress-platform. Het startersplan is handig voor bezoekersverkeer van 100k per maand en begint bij $ 5,95. Er is elke maand een businessplan voor 500.000 bezoekers dat begint bij $ 9,95. Een gratis migratie-aanbieding met dit plan brengt uw website over naar de HostGator-servers van uw huidige hostingprovider.

HostGator biedt geweldige prestaties tegen enkele van de laagste prijzen op de markt. U krijgt onbeperkte schijfruimte, onbeperkte e-mailadressen en WordPress-installatie met één klik. U kunt via de site een domeinnaam verwerven of een bestaande gebruiken.

HostGator heeft ook voldoende 24/7 ondersteuning, gegeven via telefoon, online chats en ticketing. Ondersteuningsforums en videozelfstudies zijn handig wanneer u zich aanmeldt voor HostGator-hosting. De uptime van 99,9% van de site is solide en betrouwbaar. Vernieuwingsprijzen kunnen echter duur blijken te zijn.

2. FastComet

fastcomet-fotografie voor volwassenen-website-hosting

FastComet

FastComet heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met acht serverbases in steden als Amsterdam, Tokio, Chicago en Singapore. Het is een van de weinige particuliere bedrijven op de hostingmarkt en daarom kleiner dan sommige van de belangrijkste alternatieven. Deze factor werkt in het voordeel van het bedrijf. Het team van FastComet is in staat om snelle en vriendelijke services te bieden die beter zijn dan die van de concurrentie.

Van provider wisselen is geen sinecure en kan ongelooflijk storend zijn. Erger nog is dat u erachter komt dat de provider waartoe u zich wendde niet alles is wat zij beweren te zijn en dat u terug moet schakelen. Met FastComet krijg je 45 dagen om ze te doorlichten en krijg je je geld terug als hun diensten niet aantrekkelijk zijn. Deze periode is langer dan de gebruikelijke tijd die door andere hostingbedrijven wordt gegeven.

Het bedrijf biedt gratis dagelijkse back-ups die gedurende een maand off-site worden opgeslagen. FastComet helpt zijn gebruikers ook om met één klik oudere versies van hun site te herstellen. Alle pakketten van het bedrijf bevatten een gratis domein voor het leven. De meeste andere hostingplatforms brengen verlengingskosten in rekening voor de domeinnamen die aan hun gebruikers worden verkocht.

Het StartSmart-pakket begint bij $ 2,95 per maand en bevat een enkele website, onbeperkt verkeer en 15 GB opslag. Het ScaleRight-abonnement omvat meerdere sites en 25 GB aan ruimte voor $ 5,95 per maand. Om 35 GB opslagruimte te krijgen, kunt u het SpeedUp-pakket kopen vanaf $ 9,95 per maand.

3. DigitalOcean

digitalocean-adult-photography-website-hosting

DigitalOcean

DigitalOcean heeft zijn basis in New York met 8 datacenters over de hele wereld. Het bedrijf biedt tal van ontwikkelaarsvriendelijke functies. Voor de onervaren websitebeheerder kunt u kiezen voor click-apps zoals WordPress en deze naar wens aanpassen.

Het startpakket begint bij $ 5 met 1 TB-verkeer, 25 GB opslag, 1 GB RAM en één vCPU. DigitalOcean heeft 20 Droplets-abonnementen met een grote hoeveelheid middelen. De druppels zijn gebundeld in de standaard-, algemene en CPU-geoptimaliseerde niveaus. Krachtige gebruikers zullen de Managed Database-abonnementen waarderen die zijn ontworpen om optimale prestaties voor websites te bieden. Andere functies die beschikbaar zijn bij de aankoop van Droplets zijn zwevende IPS en load balancers. U kunt uw Droplets schalen naarmate uw site groeit of zelfs een plan downgraden.

DigitalOcean heeft enkele van de hoogste laadsnelheden in de branche en een winnende uptime van 99,9%. Ervaren gebruikers die veel eisen aan de kwaliteit van de hosting die ze nodig hebben, zullen dol zijn op DigitalOcean. Tussen Droplets, Spaces en Kubernetes zet DigitalOcean zich in voor het leveren van professionele hosting. Een ander voordeel van DigitalOcean is aangepaste prijzen, waarbij u verschillende tariefplannen kunt kiezen voor hosting-aspecten als geheugen, database, bandbreedte en opslag. Het bedrijf heeft dagelijkse back-ups die een veilige gok zijn voor uw website.

4. StableHost

stablehost-adult-photography-website-hosting

StableHost

StableHost is sinds 2009 actief in de hostingbranche en heeft een klein team van professionals dat zich inzet voor het implementeren van efficiënte oplossingen. De uptime-garantie is 99,9%, wat meer dan betrouwbaar is voor een website voor fotografie voor volwassenen. De diensten van StableHost zijn het bouwen van een site, een dedicated server, VPS, shared hosting en reseller hosting. De services van het bedrijf werken op dubbele CPU’s, SSD-netwerken en 96 GB RAM. Deze kwaliteitsapparatuur biedt gegarandeerd stabiele en betrouwbare diensten.

Het bedrijf biedt verder onbeperkte bandbreedte met hun webhostingplannen. Het bedrijf heeft Starter-, Pro- en Enterprise-pakketten vanaf respectievelijk $ 4,95, $ 8,95 en $ 29,95. De Pro- en Enterprise-pakketten hebben onbeperkte domeinen, terwijl alle abonnementen onbeperkte opslag, bandbreedte en e-mails bevatten. De VPS-hostingplannen beginnen bij $ 9,95 tot $ 119,95 en zijn ideaal voor veeleisende gebruikers.

StableHost gebruikt de nieuwste versie van cPanel, wat handig zal zijn bij het configureren van uw website. De servers zijn geclusterd in Amsterdam, Chicago, Stockholm en Phoenix. Een uptime van 99,9% valt binnen de industrienorm en als dat niet lukt, vergoeden ze een maandelijks tegoed op het account van een gebruiker. Om de laadtijden te verbeteren, gebruikt StableHost Litespeed Web Servers, bekend om hun snelle en efficiënte prestaties. Wanneer u uw website voor het eerst maakt, zal het verschil tussen servers niet onmiddellijk merkbaar zijn, maar u zult leren dat dit een essentieel kenmerk is naarmate uw site groeit. De unieke benadering van hosting van StableHost is een van de belangrijkste voordelen.

5. TMD-hosting

tmdhosting-fotografie voor volwassenen-website-hosting

TMD-hosting

TMD Hosting barstte in 2007 uit in de hostingwereld en werd daarmee een relatief nieuwe speler in de branche. Het productassortiment omvat VPS, managed WordPress, cloud en shared hosting en reseller hosting. De hostinglocaties zijn verspreid over het VK, de VS, Japan, Australië en Singapore. Het ondersteuningsaanbod van het bedrijf varieert van de installatie van apps zoals WordPress en hun sjablonen en gratis updates. Het ondersteuningsteam citeert over het algemeen een ticketreactie van minder dan 15 minuten.

Je kunt elke maand aan de slag voor $ 2,95 voor één website, onbeperkte e-mailadressen, één gratis domein, één website builder (Weebly) en onbeperkte bandbreedte en SSD-ruimte. Het onbeperkte abonnement kan worden gekocht voor $ 5,85 per maand en heeft onbeperkte domeinen. TMD biedt vijf VPS-pakketten aan. De onderste laag biedt 40 GB aan ruimte, 128 MB burst-RAM, 2000 GB aan verkeer en 1 GB RAM voor $ 35,95 per maand. Op het onderste niveau is VPS 5 voor $ 116 per maand, wat 4 GB RAM, 7.000 GB aan verkeer, 150 GB aan ruimte en 1024 MB burst-geheugen biedt.

TMD is zeker niet de goedkoopste hostingprovider, maar behoort tot de beste. De 60 dagen geld-terug-vergoeding is ook beter dan die van de meeste bedrijven die ervoor kiezen om deze op 30 dagen te krijgen. De teamondersteuning van het bedrijf, 24/7 beschikbaar, biedt snelle en deskundige hostingprofessionals. De cloudhostingpakketten van TMD zijn perfect voor gebruikers die flexibiliteit willen met hun websites, en ze beginnen bij $ 49,95.

6. Hostinger

hostinger-adult-photography-website-hosting

Hostinger

Hostinger is opgericht in 2004 en heeft voor zichzelf een solide reputatie opgebouwd in het hostinglandschap. Ze zijn aanwezig in meer dan 170 landen met miljoenen klanten. Het biedt gedeelde webhosting en VPS-oplossingen. De meeste gebruikers kiezen voor de shared hostingpakketten.

Op basisniveau heb je het basisplan dat beperkt is maar voldoende is voor een starterswebsite. Voor $ 3,99 per maand krijg je één e-mailaccount, één website, 100 GB bandbreedte, 10 GB opslagruimte en 1 FTP-gebruiker. De e-mailbeperking is misschien een beetje een uitdagend plan om mee te werken, en u heeft mogelijk uitgebreidere plannen nodig. Het premium-abonnement is bijna het dubbele van de prijs van het basispakket en biedt een onbeperkt aantal websites en onbeperkte SSD-schijfruimte, bandbreedte en FTP-gebruikers. Het premiumplan is perfect voor gebruikers met verschillende sites die dagelijks duizenden gebruikers ontvangen. Het plan is bovendien geoptimaliseerd voor WordPress, waar u driemaal de laadsnelheden krijgt die in het basisplan worden vermeld. Het bevat verder een domeinnaam zonder verlengingskosten. Het meest uitgebreide aanbod is het Business-plan met een verdubbeling van de CPU- en RAM-toewijzing van de bepalingen van het Premium-plan.

Hostinger heeft een uitgebreide kennisbank met tal van tutorials die verschillende problemen behandelen die u tegen kunt komen als u uw website host. Het lijkt een goed koopje te zijn tussen prijs en prestaties, aangezien het zo goedkoop is als webhosting. Hostinger is ideaal voor hobby blogs en kleine ondernemingen.

7. Netwerkoplossingen

netwerkoplossingen-fotografie voor volwassenen-website-hosting

Netwerkoplossingen

NetworkSolutions is de 4e grootste domeinregistreerder. Het biedt verder webhosting, e-mailpakketten, online marketingdiensten en webontwerptools. De fysieke locaties bevinden zich in Florida en Virginia.

De primaire hostingservice van het bedrijf is cloudhosting met tarieven vanaf $ 5,69 per maand. Er zijn vier plannen, afhankelijk van de ruimte en websites die u nodig heeft. Geavanceerdere pakketten bieden SSL-certificaten en beveiligingssuites. De plannen zijn geoptimaliseerd om te werken met een reeks technologieën en apps zoals WordPress, Perl, Drupal, Joomla en Python. WordPress-gebruikers kunnen echter kiezen voor een meer gespecialiseerd plan dat is ontworpen voor ondernemers, zakenmensen en professionals voor respectievelijk $ 7,99, $ 13,98 en $ 18,98. Er is ook een e-commerce-oplossing beschikbaar die alle hostingfuncties bevat die zijn geoptimaliseerd voor e-commerce-activiteiten.

NetworkSolution heeft verschillende e-mailpakketten, afhankelijk van uw behoeften. Het Professional Plan heeft 10 GB gedeelde bestandsopslag en 15 GB opslag. Het Professional Plan Plus upgradet deze aanbieding naar 30 GB gedeelde bestandsopslag en 20 GB opslag. De uptime-garanties zijn afhankelijk van het besturingssysteem dat u selecteert. Een Windows-oplossing garandeert een uptime van 99,9% en 99,99% voor een Linux-oplossing. U kunt ook kiezen voor de websitebouwers van het bedrijf als u uw website zelf maakt. Deze bouwer biedt een bibliotheek met stockafbeeldingen en duizenden sjablonen.

Hoe Hosting voor Adult Photography Website te kiezen?

Als u op zoek bent naar een hostingprovider voor uw fotografie voor volwassenen, moet u kiezen voor de maximale opslag en bandbreedte op uw budgetniveau. Enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zijn:

 • Opslag: Fotografen hebben veel ruimte nodig en het laatste scenario dat u wilt, is een limiet op het aantal bestanden dat u op uw site kunt bewaren. Veel van de grote bedrijven bieden onbeperkte capaciteit met hun hostingplannen. Als u kiest voor de diensten van een kleiner bedrijf, moet u zich bewust zijn van hun gegevensbehoeften. Cloudhosting is een goed plan voor fotografen met een uitgebreide galerij, aangezien u betaalt voor functies die u nodig heeft.
 • Snelheid: Laadsnelheid is de meest cruciale factor als het erom gaat kijkers vast te houden op uw site. Bezoekers zijn echter niet het meest geduldig en ze zullen vertrekken zodra ze vertraging ervaren. Een website voor fotografie voor volwassenen is beeldzwaar en afbeeldingen hebben de neiging de laadsnelheden te beïnvloeden. U bent beter af met een platform dat hoge snelheden en hoge uptimes garandeert.
 • Zorg ervoor dat uw inhoud is toegestaan: Verschillende hostingproviders hebben verschillende interpretaties van inhoud voor volwassenen. Sommige bedrijven vinden bijvoorbeeld boudoir-afbeeldingen prima, op voorwaarde dat de onderwerpen niet naakt zijn. Andere bedrijven hebben strenge waarschuwingen tegen expliciet materiaal. Onderzoek naar de servicevoorwaarden van verschillende hostingbedrijven om degene te kiezen die uw soort inhoud toestaat.

Conclusie

Erotische inhoud op online platforms genereert jaarlijks miljarden dollars, waardoor het een behoorlijk lucratieve onderneming is. Als volwassen fotograaf wilt u een website die is geoptimaliseerd om te profiteren van het klantenbestand van de branche. Een betrouwbare host met betrouwbare technische aanbiedingen helpt u bij het lanceren van een responsieve website.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector