Beste hosting voor WordPress-websites met 5000 dagelijkse bezoekers

01.06.2020
Beste hosting 'Beste hosting voor WordPress-websites met 5000 dagelijkse bezoekers
0 8 мин.

best-wordpress-hosting-5000-dagelijkse-bezoekers


Bent u op zoek naar een goed hostingplan dat past bij de behoeften van uw website? Als je een website bezit, een die WordPress gebruikt, dan lees je het juiste artikel. Hier zullen we het hebben over 3 van de beste hostingplannen voor WordPress-sites die ongeveer 5000 dagelijkse bezoekers hebben.

Zoals je kunt zien, is dit artikel niet bedoeld voor starterswebsites, die veel minder bezoekers hebben. Als u nog maar net begint, kunt u het beste andere bronnen raadplegen voor hostingplannen die goed passen bij kleinere websites.

Het eerste dat we moeten weten, is wat voor soort hosting het beste past bij een website die ongeveer 5000 dagelijkse bezoekers heeft?

 1. In beweging – VPS 1000HA-S
 2. HostGator – Pittige 4000 VPS
 3. BlueHost – Verbeterde VPS

Ideale hostingservice voor een WordPress-site met veel verkeer

Er zijn online veel hostingmogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Hier zijn er bijvoorbeeld maar een paar: shared hosting, VPS hosting, Dedicated hosting, Managed WP hosting, Reseller hosting en ook andere versies.

De meest populaire hostingservice die de meeste mensen leuk vinden, wordt Shared hosting genoemd. Elk hostingbedrijf biedt deze service aan. Maar is het goed voor je behoeften? Het korte antwoord is NEE. Lees verder om te weten waarom dat zo is.

Shared hosting is goed voor kleinere websites die niet te veel dagelijkse bezoekers hebben. Als u ongeveer 5000 dagelijkse bezoeken op uw site heeft, zal shared hosting er nauwelijks in slagen om hiermee om te gaan. De reden hierachter is het proces dat door shared hosting wordt gebruikt om een ​​website te beheren.

In feite gebruikt elke website die shared hosting gebruikt, beperkte middelen. Dat komt omdat het een gedeelde gehoste website is het delen van de beschikbare bronnen met andere websites op dezelfde webserver. Simpel gezegd: de beschikbare middelen worden opgesplitst onder de gebruikers van een enkele webserver. En daarom is het moeilijk om 5000 dagelijkse bezoekers voor een website te beheren.

Maar nu u weet waarom shared hosting niet goed voor u is (voor een grotere site), welke hostingservice moet u dan kiezen? Er kunnen veel keuzes zijn, maar de beste heet VPS-hosting. We zullen nu zien waarom:

wat-is-vps-hosting-wordpress

Wat is VPS Hosting?

VPS staat voor Virtual Private Server. De naam spreekt voor zich: in feite heeft u uw eigen virtuele privéserver die alleen voor uw website mag worden gebruikt. U hoeft de bronnen niet met anderen te delen zoals bij de vorige versie van hosting.

Maar betekent dit dat je een hele server alleen voor jezelf hebt? Nee, zo werkt het niet. Met VPS-hosting heb je eigenlijk huur een gedeelte van de server alleen voor jezelf. Voor een WP-site die ongeveer 5000 dagelijkse bezoekers heeft, is dat alles wat u nodig heeft.

Dedicated hosting is wat u een volledige server geeft, alleen voor persoonlijk gebruik. Maar op dit moment heb je dergelijke bronnen niet nodig. VPS is precies genoeg. Later zul je zien waarom.

Ik zei dat we het hebben over 3 van de beste hostingplannen voor WP-websites met 5000 dagelijkse bezoekers. Alle 3 deze plannen zullen beheerde VPS-hostingservices zijn. We behandelen 1 voor 3 verschillende bedrijven, zodat u een goede kans krijgt om de juiste kandidaat te kiezen, rekening houdend met uw behoeften.

Het is belangrijk dat ze dat zijn beheerd plannen, omdat op deze manier al het serverbeheer (backend werk) door het bedrijf wordt gedaan. Op deze manier hoef je niet veel technische kennis te hebben om je website te kunnen hosten.

Laten we verder gaan en praten over onze eerste kandidaat, InMotion Hosting genaamd, zonder nog iets anders aan te geven:

1. InMotion Hosting

inmotion-best-hosting-wordpress-5000-bezoekers

InMotion Hosting

InMotion is een toonaangevend webhostingbedrijf dat veel hostingmogelijkheden biedt. Maar in dit artikel zullen we alleen zien wat voor soort VPS-hosting het biedt.

Net als de meeste andere bedrijven stelt InMotion ook 3 verschillende managed VPS hostingplannen beschikbaar. Allereerst som ik een aantal van de functies op die zijn inbegrepen, ongeacht welk abonnement je kiest:

 • cPanel – dit is het industriestandaard controlepaneel dat wordt gebruikt voor het hosten van een website. Het is goed om te weten dat InMotion ermee werkt, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkeld websitebeheer.
 • Ondersteuning voor veel webapplicaties zoals WordPress en Magento. Dit is geweldig nieuws, omdat u een WP-gebaseerde website bezit.
 • Geen downtime tijdens website-overdracht. Aangezien u een site heeft met duizenden bezoekers, is dit belangrijk om op te letten.
 • SSD-schijven voor alle servers. Dit is van het grootste belang als we het hebben over webhosting, ongeacht het type. SSD-opslag is zelfs 10 en 20 keer sneller dan traditionele HDD-opslag. Als u snelle laadtijden wilt, moet u op zoek naar een webhost die deze functie aanbiedt.
 • Geoptimaliseerde WordPress-configuraties voor meer verkeer en betere websiteprestaties.

Laten we nu eens kijken naar een van de VPS-plannen die ze aanbieden:

VPS – 1000HA-S: Dit is het eerste en meest betaalbare VPS-hostingplan van InMotion. De prijs is $ 27,99 / maand, als u vooraf 2 jaar betaalt. Op maandbasis kost het $ 39,99. Wat krijg je voor deze prijs? Laat me je vertellen dat veel functies en bronnen in dit pakket zijn inbegrepen. Maar laten we een beetje uitwerken:

 • Ten eerste ontvang je 75 GB SSD-opslag alleen voor je website.
 • Om het snel en efficiënt te laten werken, bieden ze u 4 GB RAM en 4 TB bandbreedte. Deze bandbreedte laat je gemakkelijk werken met 5000 dagelijkse bezoekers.
 • Om veiligheidsredenen wordt ook een gratis SSL-certificaat meegeleverd.
 • Gratis domeinnaam, mits u minimaal 6 maanden vooruit betaalt.
 • Onbeperkte e-mailaccounts.
 • 3 speciale IP-adressen.
 • Ondersteuning voor onbeperkte websites.

Het tweede en derde plan geven je nog meer middelen, maar voor 5000 dagelijkse bezoekers is dit meer dan genoeg.

2. HostGator

hostgator-best-wordpress-hosting-high-traffic-5000

HostGator

HostGator is een Amerikaans bedrijf dat bekend staat om zijn hostingdiensten op internationale schaal. Ze verkopen zichzelf als een goedkope hostingprovider met geweldige services. En dat is helemaal waar. Ze hebben zeer concurrerende prijzen voor veel hostingplannen (vooral shared hosting), die worden geleverd met handige functies.

Nu gaan we kijken naar de VPS-hosting die ze beschikbaar stellen. Net als onze vorige kandidaat, InMotion, wordt HostGator ook geleverd met 3 afzonderlijke plannen voor VPS-hosting. Maar in het geval van dit bedrijf behandelen we wat de tweede plan te bieden heeft (niet de eerste). Het tweede plan is het beste als je kijkt naar prijzen en functies, met andere woorden, het is het meest redelijke van de drie plannen.

Dit plan wordt genoemd Pittig 4000 en het is degene die wordt aanbevolen door HostGator zelf. Je kunt het kopen voor een maandelijkse vergoeding van $ 39,95. Wat levert het je op voor deze prijs? We zien hieronder:

 • Om alle gegevens op uw website (s) op te slaan, bieden ze u 165 GB SSD-opslag.
 • Om elk verzoek snel en efficiënt te verwerken, zijn er ook 2 CPU-cores en 4 GB RAM inbegrepen in het pakket.
 • Voor 5000 dagelijkse bezoekers heb je ook een grote bandbreedte nodig, wat dit plan je geeft: 2 TB voor bandbreedte.
 • Ook hier worden 2 IP-adressen toegevoegd.
 • Volledige root-toegang met ondersteuning voor MySQL, PHP, Perl, Python en Ruby.
 • VPS-firewall en DDoS-beveiliging.
 • Volledige aanpasbaarheid met cPanel voor sitebeheer.
 • 1-klik installaties voor verschillende webapps, zoals WordPress en andere Content Management Systems (CMS). Dit is een handige optie, aangezien je WordPress gebruikt voor je website.
 • Automatische wekelijkse back-ups gemaakt door de host om ervoor te zorgen dat uw site veilig is als er iets gebeurt.

Zoals ik al zei, is dit VPS-abonnement het meest populaire in het aanbod van HostGator. Je kunt naar de andere 2 kijken als je dat wilt, maar de Snappy 4000 zou in al je behoeften moeten voorzien.

3. BlueHost

bluehost-best-hosting-wordpress-site-enorm-verkeer

BlueHost

Bluehost is een van de meest opvallende spelers in de webhosting. Miljoenen websites worden gehost via een van hun services. Net als veel van zijn concurrenten, stelt Bluehost ook vele soorten webhosting beschikbaar, waarvan shared hosting de meest populaire is.

Maar ook de VPS-hosting van Bluehost is erg populair. Om te weten waarom, gaan we kijken wat ze te bieden hebben. Net als onze 2 andere keuzes op deze lijst, wordt Bluehost ook geleverd met 3 verschillende plannen voor VPS-hosting. Degene die we zullen bekijken, is de tweede die wordt genoemd Verbeterd.

Dit abonnement kost $ 29,99 / maand en laat je alles gebruiken wat nodig is om een ​​website te beheren met ongeveer 5000 dagelijkse bezoekers. Je krijgt bijvoorbeeld alle volgende voordelen:

 • 60 GB SSD-opslagruimte.
 • 2 CPU-cores met 4 GB beschikbaar RAM om alle verzoeken op de server te verwerken.
 • Ze geven u 2 TB aan bandbreedte om met 5000 dagelijkse bezoekers tegelijk te werken.
 • 1 gratis domein voor een heel jaar wordt ook in het pakket toegevoegd.
 • 2 IP-adressen.
 • Gratis SSL-certificaat voor het beveiligen van uw website.
 • 24/7 ondersteuning. De ondersteuning van Bluehost staat bekend om zijn efficiëntie en snelheid. Als dit iets is dat je moet hebben, zal Bluehost je niet teleurstellen.
 • 30-dagen geld terug garantie.

Conclusie

Nu we het einde van ons artikel hebben bereikt, zou u een goed idee moeten hebben over welk type hosting het meest geschikt is om met 5000 dagelijkse bezoekers op een WP-website te werken.

De enige stap die overblijft, is dat u een VPS-hostingplan uit onze lijst kiest. Welke je ook kiest, je mag niet falen. Al onze 3 kandidaten zijn eersteklas VPS-hosts die door miljoenen mensen over de hele wereld worden gebruikt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector