Beste onbeperkte bandbreedte VPS-hostingproviders

01.06.2020
Beste hosting 'Beste onbeperkte bandbreedte VPS-hostingproviders
0 12 мин.

beste-onbeperkte-bandbreedte-vps-hosting-2019


Tegenwoordig hangen mensen veel rond op internet, op zoek naar wat entertainment, nieuwe dingen leren of winkelen. Dit doen ze op alle apparaten die toegang hebben tot internet, maar vooral op mobiele telefoons en desktopcomputers. Gegevens stromen constant en hoe sneller ze stromen, hoe beter. Mensen haten het wanneer een foto niet wordt weergegeven of een video blijft bufferen en het is meestal gerelateerd aan lage bandbreedte.

Als u uw eigen website wilt opzetten en kwaliteitsinhoud wilt leveren, heeft u zeker een betrouwbaar VPS-hostingbedrijf nodig met een bandbreedte die uw bezoekers tevreden stelt. Dit is het eerste waar bloggers, online winkels en bedrijven naar moeten zoeken voordat ze hun website opzetten. Er bestaat niet zoiets als onbeperkte bandbreedte, het is alleen dat de webhostingprovider niet helemaal heeft gespecificeerd hoeveel bandbreedte u krijgt.

Met onbeperkt bedoelen ze dat de bandbreedte die ze bieden hoogstwaarschijnlijk aan uw verwachtingen voldoet, omdat u niet eens de bovengrens bereikt. De verschillen tussen VPS-hostingproviders kunnen aanzienlijk zijn en u moet weten wat de belangrijkste vereisten zijn om uw website soepel te laten werken voordat u er een kiest.

Om het u eenvoudiger te maken, gaan we u door de verschillende soorten VPS leiden en de redenen waarom u voor een onbeperkte VPS moet kiezen. Vervolgens kunt u die kennis gebruiken om een ​​van de 3 VPS-hostingproviders te kiezen die we hebben beoordeeld, met een bandbreedte die meestal bij uw bedrijf past.

Hoe een VPS te kiezen?

Bij het kiezen van VPS-hosting voor uw bedrijf is het cruciaal om wat onderzoek te doen. Eerst moet je uitzoeken wat je behoeften zijn. Nadat u weet wat u nodig heeft en hoeveel u daarvoor wilt betalen, kunt u doorgaan en weinig bedrijven vinden die bieden wat u nodig heeft. Voordat u uw aankoop doet, moet u wat onderzoek doen, vragen stellen op forums of sociale media, recensies lezen en analyseren. Hier zijn enkele aspecten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een VPS-abonnement en een hostingbedrijf:

Beheerde en onbeheerde VPS-abonnementen

U hoeft serverbeheer niet te gebruiken als een gedeelde hostinggebruiker, maar als het gaat om VPS-hostingplannen, is het een heel ander verhaal. Een VPS-plan geeft u volledige controle, dus u moet ervaring hebben met het uitvoeren van onderhoud, het bijhouden van de prestaties en software-updates.

Als beginner of iemand die het te druk heeft om met serverbeheer om te gaan, heb je maar één keuze. U moet kiezen voor een beheerd VPS-abonnement dat steeds meer providers tegenwoordig aanbieden. Voor een hogere prijs krijg je het VPS-plan en een betrouwbare expert die alle taken voor je doet. Je hoeft geen professional meer te zijn als je wilt upgraden naar een VPS.

Hoeveel kost een VPS?

De reputatie van elk bedrijf en de prijzen van hun webhostingplannen zullen beide een grote rol spelen bij het beslissen welke u kiest voor VPS-hosting. Afhankelijk van de specificaties en functies van het brede scala aan verschillende VPS-abonnementen, kunnen de prijzen sterk variëren.

Maar aangezien er een enorme concurrentie is tussen de grote namen in de webhostingbranche, zullen we je vertellen hoeveel een VPS-hostingpakket gemiddeld kost. Als we een VPS-hostingplan overwegen met gemiddelde hardwarespecificaties en misschien een paar extra’s waar de meeste websites op kunnen vertrouwen, kost dit $ 8 tot $ 15 per maand. Voor deze prijsklasse kunt u meestal 20 GB schijfruimte en 1 GB RAM krijgen.

Conventionele en cloudgebaseerde plannen

Veel providers promoten hun cloudgebaseerde VPS-abonnementen, maar toch weet niet iedereen hoe ze verschillen van conventionele VPS. Laten we deze twee verschillende typen verduidelijken door te laten zien waar elk van hen zijn bronnen vandaan haalt en hoe ze werken.

 • EEN conventionele VPS is wanneer een server in delen is opgedeeld – omdat niet iedereen een hele server nodig heeft voor zijn website, zou het verspilling van middelen zijn. Dus door u te abonneren op een conventioneel VPS-abonnement, huurt u in feite een kleiner deel van een server in het datacenter van de provider. Er zijn talloze VPS-accounts binnen een enkele server, die voor elke gebruiker een specifieke opslag-, bandbreedte- en geheugenlimiet instellen.
 • EEN Cloudgebaseerde VPS service is een beetje ingewikkelder. In dit systeem worden meerdere fysieke servers opgedeeld in virtuele delen die met elkaar worden verbonden. Elk afzonderlijk account draait op een cloudserver die is verbonden met meerdere fysieke servers en hun bronnen gebruikt.

Aangezien er meer servers in de vergelijking aanwezig zijn – niet slechts één server die de bronnen beperkt – kan een cloudgebaseerde VPS veel meer bronnen leveren dan een conventionele. Als u meer bronnen wilt, kunt u direct upgraden terwijl uw website geen last heeft van downtime.

Klantenservice

Stel dat u het VPS-hostingplan heeft gevonden met de perfecte bronnen en functies. Het lijkt misschien een uitstekende deal, maar er is nog één ding dat u niet mag vergeten: ervoor zorgen dat het bedrijf betrouwbare klantenondersteuning biedt. Er is niets erger dan een probleem tegenkomen dat u niet kunt oplossen en er is niemand om contact op te nemen.

U moet een provider kiezen met positieve feedback op hun technische ondersteuning. Het moet een team van professionals zijn dat 24/7 beschikbaar is via meerdere verschillende kanalen. Als uw website geruime tijd niet goed werkt, kan uw verkeer beginnen af ​​te nemen.

Bedrijven kunnen in dergelijke gevallen duizenden dollars verliezen. U kunt ook een hostingprovider uitproberen en hun technische ondersteuning testen, aangezien veel van hen een geld-terug-garantie bieden als hun klanten niet tevreden zijn.

Waarom kiezen voor VPS met onbeperkte bandbreedte

Allereerst, wat is bandbreedte precies? De netwerkbandbreedte van uw website is wat de hoeveelheid gegevens specificeert die in de loop van de tijd op uw website kunnen worden geüpload en gedownload. Door een VPS-abonnement met onbeperkte bandbreedte te kiezen, kan uw website enorme hoeveelheden verkeer verwerken, terwijl veel bezoekers uw webpagina’s en bestanden tegelijkertijd downloaden.

Als uw website dankzij een verkeerspiek een bandbreedtelimiet bereikt, betekent dit dat er momenteel geen mensen meer op uw site kunnen komen. Het laadt niet op en uw website kan zelfs crashen. Aan de andere kant is het duur om te upgraden naar een krachtiger VPS-abonnement wanneer uw bedrijf groeit. Het kost niet alleen meer dan de vorige, maar sommige van de andere specificaties kunnen zelfs uw vereisten overtreffen.

Dat gezegd hebbende, is het essentieel om je te abonneren op een onbeperkt VPS-hostingplan voor groeiende bedrijven. Op een gegeven moment zal er altijd een overvloed aan klanten zijn die uw website niet kunnen bezoeken vanwege uw bandbreedtebeperkingen, wat leidt tot een enorme daling van potentiële klanten en inkomsten.

Beperkte bandbreedte betekent soms ook lage prestaties als er veel verkeer is. U moet de kwaliteit van inhoud zoals afbeeldingen, ontwerpelementen of video’s op uw website verlagen om deze te comprimeren.

Hoe minder gegevens uw bezoekers hoeven te downloaden, hoe sneller de website en hoe meer van hen tegelijkertijd kunnen deelnemen. Als u echter de VPS-optie met onbeperkte bandbreedte kiest, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Beste VPS-hostingproviders met onbeperkte bandbreedte

Hieronder vindt u een overzicht van de top 3 VPS-hostingproviders die onbeperkte bandbreedte aanbieden.

1. BlueHost

bluehost-best-onbeperkt-bandbreedte-vps-hostingBlueHost is een van de grootste namen als het gaat om Linux-hostingservices. Hun Linux VPS-plannen zijn beschikbaar sinds 2013 en hebben door de jaren heen veel positieve feedback gekregen. Bij BlueHost vind je alleen hostingpakketten die zijn gebaseerd op de nieuwste cloudtechnologieën zoals KVM en OpenStack.

Omdat al hun plannen volledig uitgerust en betaalbaar zijn, zijn ze de favoriete keuze van allerlei soorten bedrijven. BlueHost weet dat uw website zo snel mogelijk actief moet zijn, dus ze hebben uw onbeperkte VPS-server ingesteld op het moment dat u zich aanmeldde. Ze hebben hun cPanel-beheerinterface verbeterd met handige tools voor WHM-besturing, serverbeheer en CentOS-toegang.

BlueHost biedt alleen volledig beheerde VPS-services, wat betekent dat ze de leiding hebben over het serverbeheer. Hun team zorgt voor alles, zoals serverupdates, uptime en beveiliging. Bovendien staan ​​ze klaar om al uw technische vragen gratis te beantwoorden. Welk hostingplan u ook kiest, uw gegevens worden beschermd tegen DDoS-aanvallen en spam.

Als het verkeer op uw website begint te groeien, kunt u de specificaties van uw VPS-abonnement upgraden en het zal geen downtime veroorzaken. BlueHost heeft een krachtig klantenserviceteam dat kan helpen bij alles wat te maken heeft met serverbeheer en Linux. U kunt op elk moment contact met hen opnemen via e-mail, livechat en telefoon.

Ze hebben drie VPS-abonnementen beschikbaar met gegarandeerde SSD-opslag voor meer vermogen. Hun standaardabonnement kost $ 19,99 per maand met een opslag van 30 GB, 2 GB RAM en een IP-adres. Dan is er het Enhanced-abonnement, het meest aanbevolen plan voor $ 29,99 met de specificaties van 60 GB opslag, 4 GB RAM en twee IP-adressen.

De derde voor $ 59,99 upgradet uw CPU-cores naar 4 en biedt u 120 GB opslag, 8 GB RAM en 2 IP-adressen. Bij elk onbeperkt VPS-abonnement krijg je een enkel domein en hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

2. GoDaddy

godaddy-best-onbeperkte-bandbreedte-vps-hostingGoDaddy is waarschijnlijk het meest populaire bedrijf dat er is onder de domeinnaamregistreerders, maar het werd ook een grote naam als webhostingprovider. Ze bieden hoogwaardige webhostingservices, vooral als het gaat om VPS-pakketten. Nu laten we je zien waarom GoDaddy een van de beste providers is als je onbeperkte bandbreedte nodig hebt.

Door je te abonneren op een van hun plannen, kun je tal van besturingssystemen gebruiken, waaronder CentOS 6 en 7, Fedora, Windows en Ubuntu. Omdat niet elke website-eigenaar dezelfde technische vaardigheden heeft, kun je je VPS op 3 verschillende manieren beheren:

 • Als u een expert bent in serverbeheer, kunt u kiezen voor hun zelfbeheerde service die u opdrachtregel en RDP-toegang verleent (Remote Desktop Protocol)
 • Voor degenen die niet zo ervaren zijn, is er de beheerde service waar gebruikers kunnen werken in een admin-configuratiescherm (cPanel of Plesk) terwijl ze zorgen voor alle monitoring, patching en back-ups
 • Hun volledig beheerde service betekent dat je helemaal geen verplichtingen hebt, de serverbeheerders van GoDaddy zorgen voor elke taak

GoDaddy heeft veel geïnvesteerd in premium hardware, dus elke website op hun servers laadt in een oogwenk. Momenteel zijn er wereldwijd 9 datacenters beschikbaar. Hun klantenserviceteam is erg behulpzaam en ze staan ​​24/7 klaar om uw problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

Ze bieden eersteklas onbeperkte VPS-hostingplannen met prijzen variërend van $ 27,99 per maand tot $ 49,99. Zelfs de eerste is behoorlijk krachtig met zijn 2 GB RAM en 40 GB schijfruimte. Dit kan worden opgeschaald naar maar liefst 8 GB RAM en 240 GB opslag. Je krijgt ook een 1-jarig SSL-certificaat en 3 speciale IP’s met hun VPS-abonnementen.

3. eUKHost

eukhost-beste-onbeperkte-bandbreedte-vps-hostingeUKHost begon in 2001 met het leveren van webhostingservices en heeft nu een enorm klantenbestand van meer dan 40.000 webmasters en meer dan 160.000 domeinen. In het VK behoren ze tot de topaanbieders in de branche met uitstekende onbeperkte VPS-abonnementen.

Deze VPS-abonnementen zijn allemaal volledig beheerd, wat betekent dat eUKHost zorgt voor updates, configuratie, installatie van software en applicaties en beveiliging op de servers. Nadat u zich hebt geabonneerd op een van hun plannen, kunt u kiezen tussen een Plesk- of cPanel-interface als uw beheerderscontrolepaneel. Zodra ze uw betaling hebben ontvangen, is uw VPS-account gemiddeld de komende 3-4 uur actief.

Met je onbeperkte VPS krijg je ook een behulpzaam klantenserviceteam dat 24/7 beschikbaar is via chat, telefoon en e-mail. Bij eUKHost garanderen ze dat ze binnen 15-20 minuten op uw e-mail reageren. Ze geven je volledige beheerderstoegang waarmee je aangepaste applicaties op je VPS kunt toepassen.

Het is niet nodig om direct hun onbeperkte VPS-abonnement te kopen, je kunt het ook 30 dagen proberen en dan om je geld vragen. eUKHost garandeert een 100% uptime en zelfs als er een serverstoring optreedt, ondernemen ze onmiddellijk actie. Laten we nu de prijzen en specificaties van hun onbeperkte VPS-abonnementen bekijken.

Ze hebben 4 verschillende VPS-abonnementen. Het Starter-abonnement kost £ 12,99 per maand met 2 CPU-cores, 3 GB RAM en 60 GB opslag. Hun best verkochte abonnement is de standaard VPS met 4 CPU-kernen, 6 GB RAM, 120 GB opslag en een gratis domein-SSL voor £ 19,99 per maand. Het krachtigste plan is de Enterprise met 6 CPU-cores, 16 GB RAM, 480 GB schijfruimte en Domain Wildcard SSL voor £ 33,99 per maand.

Bij elk abonnement krijgt u 2 gratis dedicated IP’s. Alle vier de abonnementen zijn gebaseerd op geavanceerde hardware, waaronder de nieuwste Intel Xeon-processors, SSD-schijven en DDR4-geheugen.

Conclusie

Nu u meer weet over drie van de grootste VPS-webhostingproviders, zou het gemakkelijker moeten zijn om er een te kiezen die het meest bij uw bedrijf past. Als u een krachtigere oplossing wilt, maar uw bedrijf is niet klaar voor een cloudgebaseerd plan of een dedicated server, dan kunt u niet fout gaan met een onbeperkt VPS-abonnement.

VPS lijkt erg op een dedicated server met zijn flexibiliteit, maar het heeft niet zo’n groot budget nodig. Aan de andere kant zijn gedeelde hostingplannen geweldig voor starters. Maar naarmate uw bedrijf groeit, kunt u snel de bovengrenzen bereiken en merkt u dat u moet upgraden naar een webhostingplan met meer bronnen. Omdat een onbeperkt VPS-hostingplan lange tijd veel verkeer aankan, is het de meest populaire keuze voor de meerderheid van de gebruikers.

Terwijl u op zoek bent naar de perfecte VPS-provider, moet u eerst naar de prestatiekenmerken kijken. Vervolgens wordt aanbevolen om de HDD, bandbreedte, CPU en RAM te bekijken die worden geleverd door zowel de speciale als de VPS-plannen, zodat u een vergelijking kunt maken en kunt beslissen welke beter is voor uw doel.

Door een onbeperkt VPS-abonnement te kiezen dat meestal bij uw website past, zorgt u voor een naadloze browse-ervaring voor uw bezoekers en krijgt u een krachtige webhostingservice voor een betaalbare prijs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector