10 beste hostingleverandører som tilbyr gratis SSL-sertifikat

01.06.2020
Beste vertskap '10 beste hostingleverandører som tilbyr gratis SSL-sertifikat
0 22 мин.

best web-hosting-free-ssl


Når du er ferdig med å opprette et nettsted, er neste trinn å velge et vertsfirma hvor du kan publisere det på nettet. I denne artikkelen vil vi presentere de beste hostingleverandørene der du kan være vert for nettstedet ditt og som tilbyr gratis SSL.

Sikkerhet er veldig viktig, spesielt i denne digitaliserte verdenen. Den mest populære og brukervennlige funksjonen som gjør det mulig å surfe på nettsteder er et SSL-sertifikat.

I denne artikkelen vil vi gjennomgå toppvertene som tilbyr gratis SSL og vil hjelpe deg å forstå hvorfor du faktisk trenger og SSL-sertifikat. Men først, her er listen over våre topprangerte hostingleverandører:

Topp 10 hosting-tjenester som tilbyr gratis SSL

Hostingfirmaene vi vil gjennomgå i denne artikkelen er følgende:

 1. HostGator – fra $ 2,75 / måned
 2. Bluehost – fra $ 3,95 per måned
 3. I bevegelse – fra $ 3,99 / måned
 4. iPage.com – fra $ 1,99 / måned
 5. A2Hosting – fra $ 3,92 / måned
 6. Siteground – fra $ 3,95 per måned
 7. GreenGeeks – fra $ 2,95 per måned
 8. Hostinger – fra $ 0,80 / måned
 9. Dreamhost – fra $ 2,59 / måned
 10. Cloudways – fra $ 10 / måned

Men du kan spørre deg selv hva som er et SSL-sertifikat, og hvorfor trenger du et for å sikre nettstedet ditt?

Sammen med hostingvurderinger vil vi også i denne artikkelen dekke følgende emner:

 1. Hva er et SSL-sertifikat?
 2. Hvordan virker det?
 3. Hvor mye det koster?
 4. Topp 10 hosting-tjenester som tilbyr gratis SSL.

Når vi kommer til slutten av denne artikkelen, vil du ha god forståelse for hva en SSL er, hvordan den brukes og hvor kan du få en for mindre penger eller gratis. Men nå, la oss starte med den første delen:

Hva er et SSL-sertifikat og hvorfor du trenger et?

I utgangspunktet er et SSL-sertifikat et verktøy som gjør alle nettsteder som bruker det, sikrere og klar hvis noen kan prøve å kapre det. Men la oss utdype litt her.

I disse dager vil Google vise ethvert nettsted som IKKE bruker et SSL-sertifikat som IKKE SIKKER. Du vil ikke være en av de menneskene som eier et slikt nettsted. Det er en sjanse for at ingenting vil gå galt mens nettstedet ditt er online. Men omdømmet ditt vil måtte lide.

Alle eller de fleste besøkende vil føle seg ukomfortable når du bruker nettstedet ditt. Og det kan føre til andre problemer, som å miste potensiell trafikk. Dette er ikke noe noen eieren av nettstedet ønsker å skje.

Og vil du virkelig ta sjansen på at ingenting ille kan skje? Det er en dristig uttalelse. Så det er best hvis du har en SSL installert på nettstedet ditt.

Men hvordan kan noen fortelle om du har en SSL installert eller ikke? Dette er ganske enkelt. Ethvert nettsted som IKKE har en SSL installert, vises med HTTP-protokollen i URL-linjen.

Hvis nettstedet ditt bruker et SSL-sertifikat, så HTTPS protokoll vil bli brukt i adressefeltet. Så hvem som helst kan enkelt fortelle forskjellen, bare ved å slå opp URLen til det spesifikke nettstedet.

Det er imidlertid en grunn til at hvorfor en SSL kan være viktig. Dette er ikke relatert til sikkerhet, men det kan fortsatt være viktig hvis du vil at nettstedet ditt skal trives. Google og andre søkemotorer vil også rangere høyere nettsteder som bruker SSL. Hvis du savner å bruke den, vil din online rangering og trafikk måtte lide.

Nå som du vet hva en SSL er og hvorfor det er viktig for ethvert nettsted, la oss se hvordan fungerer det:

Hvordan fungerer en SSL?

Fokuset for hver SSL er på kryptering av data. Den grunnleggende ideen er å kryptere all data / informasjonsutveksling som en besøkende gjør med et bestemt nettsted. Dette er veldig viktig, spesielt hvis du eier et nettsted som fungerer ved å logge på med sensitive data. En annen type hvis nettsteder som er veldig avhengige av SSL, er e-handelsnettsteder (nettbutikker / markeder).

For å hjelpe deg med å forstå hvordan denne prosessen fungerer, la oss tenke oss et sammensatt scenario: la oss si at du er eier av en nettbutikk som selger datamaskindeler.

Du vet hvordan prosessen med å kjøpe noe på nettet fungerer, så i dette eksemplet fokuserer vi på betalingshåndteringen. Det er her SSL virkelig trer inn.

Så en av kundene dine bestemmer seg for å kjøpe en mus. Men før han mottar varen, må han betale for det. Dette er standardprosessen for de fleste nettbutikker. Det kan være mange metoder for ham å betale, men foreløpig holder vi oss med den velkjente betalingsmåten for kreditt / debetkort.

For å kunne betale musens pris, må klienten først legge inn kredittkortinformasjonen sin i et forespørselsskjema som dukker opp på kassesiden. Når han går inn i den og trykker på betalingsknappen, er klienten ferdig med kjøpet.

Men hvordan kan du sørge for at ingen mellom nettstedet ditt og destinasjonsserveren (som håndterer betalingen) får tilgang til disse sensitive kredittkortdataene? Det er her SSL-sertifikatet trer inn. Alle dataene som ble lagt inn, blir kryptert av SSL for hånden. På denne måten vil ingen utenom deg (butikken) og betalingsprosessoren kunne få tilgang til eller kapre denne viktige informasjonen.

Denne prosessen er den samme for all annen type datautveksling, også for påloggingsdetaljer. Men du kan spørre deg selv om du ikke eier et nettsted som trenger innloggingsdetaljer eller om du ikke selger noe, trenger du fortsatt et SSL-sertifikat?

Svaret er: Ja, det gjør du! Hvorfor? Noen av årsakene bak dette ble listet over i forrige overskrift, men foruten disse, må ethvert nettsted ha en SSL fordi hvert nettsted på et tidspunkt vil foreta en slags dataoverføring. Dette er ganske enkelt hvordan nettet fungerer. Så å ha en SSL vil ikke skade nettstedet ditt. Det vil hjelpe den å vokse enda lenger.

Hvor mye koster en SSL?

I de fleste tilfeller må du betale et månedlig abonnement for å få et SSL-sertifikat. Dette kan koste fra $ 50 til $ 200 hvert år. Det er versjoner som koster enda mer.

Siden vi i denne artikkelen snakker om gratis SSL-sertifikater som følger med en vertstjeneste, vil vi liste opp de 10 beste hostingfirmaene som tilbyr gratis SSL-sertifikater.

Ikke hver hostingplan gir deg tilgang til et gratis SSL-sertifikat, men alle selskaper i denne artikkelen har en slags hosting som gjør det. Så vi snakker om hostingplanene som tilbyr gratis SSL.

Gjennomgang av beste verter med gratis SSL

Nedenfor finner du detaljert gjennomgang av hvert vertsfirma som tilbyr gratis SSL-sertifikat med noen av deres vertsplaner.

1. HostGator

hostgator-free-ssl-sertifikat

HostGator

HostGator er et selskap fra USA som for det meste markedsfører seg selv som en billig hosting-tjeneste. Og det stemmer nøyaktig. Tjenestene de tilbyr kommer for veldig lave priser, noen av de laveste i denne artikkelen blant de andre selskapene. Men spørsmålet er: er det verdt det hvis det er billig? For å svare på dette med en gang: JA, det er verdt det. Hvorfor? Vi ser rett nedenfor:

For å starte med, gjør HostGator, som de andre selskapene på denne listen, også tilgjengelig delt hosting i 3 separate pakker. Den gode nyheten er at alle tre inkluderer et SSL-sertifikat gratis.

Den første planen som heter Hatchling Plan koster $ 2,75 / måned. Det lar deg være vert for 1 nettsted for denne prisen. Som jeg nevnte, er en SSL inkludert i denne planen, som for de to andre planene. Båndbredden er umeteret for å tillate mange besøkende samtidig.

Baby Plan er den andre pakken. Denne kommer for en månedlig $ 3,95. Du får et ubegrenset domene for hosting sammen med ubegrenset båndbredde og lagring.

Den dyreste planen, Business Plan, koster en månedlig $ 5,95. Hvis du velger denne, vil du motta en dedikert IP-adresse og gratis SEO-verktøy som hjelper deg med å rangere nettstedet ditt høyere i søkeresultatene.

Det beste med denne planen er muligheten til å oppgradere til en Positiv SSL. Hva betyr dette? Hvis du bruker dette alternativet, vises en logo for nettstedsforseglingen i nettstedets layout, og informerer de besøkende om at de er i trygge omgivelser. Denne funksjonen støttes også av en garanti på $ 10K. Siden du trenger en vert som leveres med gratis SSL, er HostGator en god kandidat med tanke på denne fantastiske funksjonen som kommer gratis.

3. BlueHost

Bluehost-free-ssl-sertifikat

Bluehost

BlueHost er et av de mest bemerkelsesverdige hostingfirmaene som noen gang er grunnlagt. Det er en stor sjanse for at du allerede har sett en annonse eller et slags markedsføringsmateriell som var relatert til BlueHost. Mange mennesker og organisasjoner anbefaler dem som vertsleverandør for små og store nettsteder. La oss se hva tilbyr de:

Hvis vi snakker om hosting, fikk de deg dekket på mange måter. For eksempel tilbyr de delt hosting (mest populære), VPS, hosting, dedikert serververt, WordPress hosting osv. For nå skal vi snakke om de delte hostingplanene som fungerer for de fleste brukere. Disse kommer i 3 separate planer. I artikkelen vil du merke at dette er ganske vanlig.

Basic: Dette er den første delte hostingplanen, og den kommer for $ 3,95 hver måned. Den støtter hosting for 1 enkelt nettsted. Følgende funksjoner er lagt til i denne pakken: 50 GB SSD-lagringsplass, uovervåket båndbredde, standardytelse, 1 gratis domenenavn, 25 underdomener og 5 parkerte domener. Og ja, et gratis SSL-sertifikat er også lagt til her. Som et faktum, en SSL er til stede i alle de 3 delte hostingplanene.

I tillegg til: Dette er den andre planen som koster $ 5,95 per måned, og funksjonene er oppgradert fra den første planen. Du får tilgang til å være vert for et ubegrenset antall nettsteder med ubegrenset SSD-lagringsplass. Parkerte og underdomener er også ubegrenset til å legge til kontoen din.

Denne planen gir deg noe annet også. Du mottar $ 200 for annonsekreditter i markedsføringsøyemed. Hvis du vil markedsføre nettstedet ditt på en mer effektiv og rask måte, vil disse $ 200-kredittene være til god hjelp.

Choice Plus: Den tredje og siste delte hostingplanen fra BlueHost kommer for en månedlig $ 5,95. Ja, det er prisen, det er ingen feil. Du tror kanskje at den tredje planen burde koste mer enn den andre, ikke sant? For BlueHost er det ikke sant. Denne planen kommer for samme pris som den forrige, men med noen nye tillegg.

Hvis du sjekker den offisielle siden, vil du se at dette er den anbefalte planen som brukes av folk flest. Og det er det med en god grunn. I tillegg til alle funksjonene fra de tidligere planene, får du også 1 SpamExperts, 1 Domain Privacy-funksjon og 1 CodeGuard Basic. Hva er disse nye tilleggene??

Selvfølgelig er SpamExperts et anti-spam verktøy for e-post. Domenet personvern vil sørge for at din personlige informasjon koblet til nettstedet ditt er skjult fra nettet. Du ønsker virkelig ikke personlig informasjon der ute. CodeGuard er et verktøy som tar vare på automatiske daglige sikkerhetskopier og lagrer dem som forskjellige versjoner. Dette lar deg gjenopprette et nettsted til en eldre versjon på kort tid.

Den beste og rimeligste planen fra BlueHost er den tredje planen som heter Choice Plus. For samme pris som den andre pakken, får du noen ekstra alternativer og effektiv hosting.

3. InMotion Hosting

inMotion-hosting-free-ssl-sertifikat

InMotion Hosting

InMotion Hosting er et USA-basert selskap som ble grunnlagt i 2001 av 2 fagpersoner. Det ble raskt et populært valg for de som trenger enkle, men effektive webhotelltjenester.

InMotion tilbyr gode delte hosting-tjenester som er delt opp i tre separate planer. De kommer for følgende priser:

 • Lansering: $ 3,99 / måned. Dette er den første grunnleggende planen, men den tilbyr flotte funksjoner for nye nettsteder: gratis domenenavn, støtte for 2 nettsteder, ubegrenset diskplass, båndbredde og e-postkontoer og andre funksjoner også.
 • Kraft: $ 5,99 / måned. Denne planen støtter 6 nettsteder på en enkelt konto og gir deg to ganger ytelsen sammenlignet med den første planen. Resten er den samme.
 • Pro: $ 13.99 / måned. Den høyeste nivåplanen lar deg være vert for et ubegrenset antall nettsteder på en enkelt konto, og kommer også med pro-nivå støtte og 4x ytelsen til den første planen.

Men kanskje du tenker, hvor er SSL-sertifikatet? Dette er den beste delen om InMotion Hosting: hver delt hostingplan, også den grunnleggende, gir deg tilgang til et SSL-sertifikat gratis. Du trenger ikke å betale noe i tillegg til prisen på hostingpakken.

Ideen er at du får en flott webhotell for en månedlig $ 3,99, sammen med gratis SSL-sertifikater for 2 nettsteder. Det er en god del som de fleste tar hensyn til når de velger InMotion fremfor andre vertsselskaper.

4. iPage

IPage-free-ssl-sertifikat

iPage.com

iPage er litt annerledes enn de andre selskapene på denne listen. I stedet for å dele opp hosting i tre separate planer, tilbyr iPage en plan som vil passe til alle behov. Dette er en annen tilnærming, men det fungerer fortsatt bra. Planen koster bare $ 1,99 / måned hvis du betaler for minst 1 år frem i tid.

Hva vil du få for denne prisen? Stort sett alt som noensinne kan trengs for å være vert for et nettsted. For detaljer, sjekk ut denne listen nedenfor:

 • Ubegrenset diskplass ved bruk av SSD
 • Skalerbar båndbredde, etter dine behov.
 • Ubegrensede domenenavn, noe som betyr ubegrensede nettsteder for hosting.
 • Gratis domenenavn, hvis du betaler for 1 år på forhånd.
 • Gratis SSL-sertifikat – akkurat det du trenger.
 • Gratis nettstedbygger: et dra-og-slipp-verktøy som lar deg opprette nettsteder i løpet av få minutter. Den kommer med maler som er optimalisert for mobilbruk.
 • 1-klikk på WordPress-installasjon.
 • E-handelsfunksjoner inkludert (PayPal-integrasjon, handlekurv osv.)
 • Skreddersydd kontrollpanel.
 • Veiledninger for å hjelpe deg i gang.
 • Topp kundesupport via telefon og chat.
 • Andre alternativer, listen fortsetter.

Dette er de viktigste funksjonene som iPage vil tilby deg for ovennevnte pris.

Det er verdt å nevne at iPage også selger Comodo SSL-sertifikater for $ 35.99 / år. Den vanlige prisen varierer fra $ 50 til $ 200 for et år.

IPages delte hostingplan er best for de som trenger service for små til mellomstore nettsteder. Funksjonene de tilbyr er flotte for slike nettsteder. Men hvis du har et allerede stort og populært nettsted med hundretusener av besøkende (eller enda flere), vil det være best å se etter en mer kompleks vertsplan.

De tilbyr også dedikerte og VPS-hosting-tjenester med mye mer ressurser til fornuftige priser. Sikkerheten er også sikret her, idet SSL-sertifikater er tilgjengelige gratis med disse planene.

5. A2Hosting

A2Hosting-free-ssl-sertifikat

A2Hosting

A2Hosting er et populært valg blant eiere av nettsteder. Det er ikke den mest bemerkelsesverdige aktøren i virksomheten, men det er verdt å nevne fordi det kommer med gode hostingplaner for ganske billige priser. Hovedmålet med A2Hosting er å tilby en rask hostingtjeneste for alle.

Dette selskapet tilbyr følgende typer hostingtjenester:

 • Delt hosting – også den mest populære versjonen her.
 • Administrert WordPress hosting – flott tillegg. Populært for WP-baserte nettsteder.
 • Forhandler hosting – ligner på delt hosting, men med muligheten til å ha egne klienter.
 • Dedikert hosting
 • VPS hosting

De delte hostingplanene er de mest brukte tjenestene, så vi snakker om denne typen hosting.

Hver plan leveres med et gratis SSL-sertifikat inkludert i pakken. Så uansett hvilke planer du velger, vil sikkerheten på nettstedet ditt være sikret.

Jeg snakker om den andre planen som A2Hosting tilbyr. Dette er deres mest populære plan og med en god grunn. Det heter Swift, og det koster $ 4,90 / måned. Ja, det er ganske billig. Men hva vil du motta for denne prisen?

For eksempel gir de deg tilgang til ubegrensede nettsteder for hosting på en konto med ubegrenset lagring og dataoverføring. Alt dette støttes av moderne SSD-stasjoner for en raskere belastning på nettstedet.

Kontrollpanelet de tilbyr er den tradisjonelle cPanel. Dette er et godt aspekt, fordi hvis du har brukt det tidligere (noe som er mulig), trenger du ikke å lære et nytt kontrollpanel fra bunnen av. Selv om dette er en proff, er det bare å vurdere hva du trenger. Med andre selskaper kan et skreddersydd kontrollpanel være bedre. Så det avhenger virkelig av noens smak.

Sammenlignet med andre selskaper, har A2Hosting et annet flott alternativ inkludert i en hvilken som helst plan, ikke bare denne: Når som helst pengene tilbake-garanti. Det er riktig, du kan velge tilbakebetaling når som helst, ikke bare i løpet av de første 30 dagene, som med de fleste tjenester.

6. SiteGround

Siteground-free-ssl-sertifikat

Siteground

SiteGround er et vertsfirma som vokste seg stort de siste årene. Akkurat som mange andre alternativer på denne listen, lar SiteGround deg også velge mellom mange typer hosting-tjenester: delt hosting, VPS-hosting, dedikert hosting, forhandlervert, enterprise hosting og til og med WooCommerce-hosting for nettbutikker.

SiteGround delte hostingplaner passer best for små til mellomstore nettsteder. Det er fordi lagringsplassen er begrenset og passer for et visst antall månedlige besøkende. Men selv som dette har delt hosting alt et mindre eller mellomstort nettsted kan trenge. La oss se hvorfor.

Til å begynne med har alle planene de tilbyr noen viktige funksjoner. Disse består av følgende elementer:

 • 24 × 7 kundesupport
 • Ubegrenset trafikk og ubegrenset MySQL-databaser
 • cPanel og SSH-tilgang for å kunne jobbe på nettstedet ditt eksternt
 • Gratis daglige sikkerhetskopier
 • Gratis Cloudflare CDN for mer sikkerhet
 • Gratis profesjonelle e-postkontoer
 • Og sist men ikke minst: gratis SSL-sertifikat for alle nettsteder som er hostet med SiteGround

De tre delte hostingplanene er delt opp på denne måten:

 1. StartUp: $ 3,95 per måned – passer for omtrent 10 000 besøkende hver måned
 2. GrowBig: $ 5,95 per måned – laget for å jobbe med 25 000 besøkende hver måned
 3. GoGeek: $ 11,95 / måned – støtter 100 000 månedlige besøkende

Hver plan, uansett om delt hosting er eller ikke, kommer med en gratis nettstedbygger for de som trenger en rask og enkel måte å lage nettsteder på. A2Hosting lover en oppetid på 99,99% for alle nettstedene som er vert på noen av planene deres. Dette er et must for alle moderne webhotelltjenester.

7. GreenGeeks

greengeeks-free-ssl-sertifikat

GreenGeeks

Dette er det syvende alternativet på vår liste over de 10 hosting-tjenestene som tilbyr gratis SSL. Og akkurat som våre tidligere alternativer, lever også dette selskapet opp til behovet for gratis SSL. Hver hostingplan som GreenGeeks tilbyr, har et gratis SSL-sertifikat i boksen. Med høyere nivåplaner, kan du også bruke en SSL-kode for letekryptering.

Denne versjonen av SSL-sertifikat er levert av Let’s Encrypt, en gratis og åpen kildesertifikatmyndighet. Det fungerer best med mindre personlige nettsteder som har færre besøkende. Men for slike nettsteder er det veldig effektivt.

GreenGeeks tilbyr også tradisjonelle SSL-sertifikater, med tillitsforsegling og garantier også. Valget er ditt, hvilken som er best for deg. For større nettsteder er premium SSL bedre, fordi den er sikkerhetskopiert av en garanti på 10 000 dollar. Denne verdien kan stige avhengig av ditt spesifikke tilfelle.

Den best delte hostingplanen som GreenGeeks tilbyr heter Ecosite Starter. Denne planen koster $ 2,95 per måned. Det er den første delte hostingplanen, men den beste verdien for pengene. Den inkluderer alle disse funksjonene:

 • Ubegrenset SSD-lagringsplass.
 • Ubegrenset båndbredde.
 • Ubegrenset e-postkontoer.
 • Ubegrensede domener for hosting (ja, i startpakken)
 • Gratis SSL-sertifikat og CDN.
 • Gratis nettstedbyggerverktøy.
 • Gratis nettstedoverføring og sikkerhetskopiering.
 • Ubegrenset MySQL-databaser for mer effektiv datahåndtering.
 • cPanel og Softaculous (programvare som lar deg enkelt installere alle slags webapper på nettstedene dine)
 • PCI-samsvar. Dette er veldig nyttig hvis du planlegger å starte en nettbutikk.

8. Hostinger

hostinger-free-ssl-sertifikat

Hostinger

Dette er et europeisk selskap som har lave priser på avanserte funksjoner. Noe som virkelig skiller seg ut med Hostinger er kundesupporten. De tilbyr standard e-poststøtte gjennom billetter, i tillegg til live chat og telefonsupport.

Teamet som tar seg av dette er det beste. De svarer deg på få minutter (i verste fall) og vet alt det er om webhotell og Hostingers tjenester. I de fleste tilfeller kan de komme med en løsning på et visst problem i løpet av få minutter. Hver kunde er veldig fornøyd med denne saken.

Men hva med sikkerheten til plattformen? Hostinger tilbyr delt hosting akkurat som de fleste selskaper der ute. Den eneste planen (delt hostingplan) som tilbyr gratis SSL-sertifikater er den tredje som heter Business. Du kan tro at dette ikke er den beste avtalen da. Men la meg fortelle deg hva prisen er for denne planen: $ 3.95 / måned. Ja, det er den tredje, høyeste delte hostingplanen, og den er billig.

Sammen med et gratis SSL-sertifikat, får du også følgende funksjoner:

 • Ubegrenset diskplass med SSD-stasjoner
 • Ubegrenset båndbredde
 • Ubegrenset MySQL-databaser
 • Gratis domenenavn som tillegg
 • Gratis daglige automatiske sikkerhetskopier + ukentlige sikkerhetskopier også
 • Ubegrenset e-postkontoer
 • Moderne brukervennlig nettstedbygger
 • Topp hakk 24 × 7
 • Skreddersydd brukervennlig kontrollpanel
 • DNS-administrasjon
 • Ubegrenset parkerte domener og 100 underdomener per konto
 • FTP over SSL – sikrere filoverføringsmetode
 • 1-klikk installasjonsprogram for mer enn 100 applikasjoner
 • Administrert WordPress hosting
 • Og andre proffer … (Jeg vil ikke oppgi dem alle)

Noe som Hostinger gjør veldig bra, er å hjelpe de nye brukerne til å forstå hvordan administrasjon av nettsteder fungerer. De har et spesifikt nettsted, hvor du kan finne alle slags blogginnlegg og opplæringsprogrammer (til og med videoer) om hvordan du kan administrere nettstedet ditt mer effektivt. For eksempel videoene om hvordan du bruker WordPress (eller annen CMS) til å vokse nettstedet ditt og skape en bærekraftig online virksomhet.

9. DreamHost

Dreamhost-free-ssl-sertifikat

Dreamhost

Dette selskapet er kjent for sine WordPress-hostingfunksjoner. Ja, hovedfokuset for denne tjenesten er å tilby den beste WordPress-hosting du kan finne på nettet. Bare se på alle hosting-tjenestene de har:

 • Delt hosting for WordPress
 • Administrert WordPress hosting
 • WooCommerce hosting (fremdeles basert på WP)
 • Enkel delt hosting
 • VPS hosting
 • Dedikert hosting
 • Cloud hosting

Foreløpig ser vi på de tradisjonelle delte hostingfunksjonene den tilbyr. Du vil være glad for å finne ut at begge delte hostingplaner som DreamHost gjør tilgjengelig, tilbyr et gratis SSL-sertifikat. Den beste planen er den andre som heter Shared Unlimited.

Dette koster $ 7,95 per måned. Det er litt dyrere enn andre selskaper tilbyr, men det er verdt prisen. For eksempel får du ubegrensede nettsteder på kontoen for hosting. Denne planen gir deg også ett gratis domenenavn inkludert i prisen.

Lagring håndteres med SSD-stasjoner, som er ubegrenset sammen med den støttede trafikken. WordPress er forhåndsinstallert hvis du trenger det. Denne planen betales også på årlig og månedlig basis. På denne måten, hvis du vil, kan du betale for en måned for å prøve ut tjenesten, og hvis du ikke liker den, gir de deg en 97-dagers pengene-tilbake-garanti.

Alt i alt er alt du trenger, inkludert i denne delte hostingplanen.

10. Cloudways

cloudways-free-ssl-sertifikat

Cloudways

Cloudways er et vertsfirma som fungerer bra for små og store nettsteder også. De har et stort utvalg av hosting-pakker, men vi vil fokusere på de mest populære i denne oversikten.

Siden vi snakker om hosting for enkeltpersoner, vil jeg dekke de to første planene fra Cloudways: DO1GB og DO2GB.

Den første planen koster $ 10 hver måned, og du får alle følgende funksjoner: 25 GB SSD-lagring, 1 TB båndbredde, dashbord for kontoadministrasjon, CDN, 24 × 7-støtte og 1 GB RAM. For en startside er dette mer enn nok.

Den andre planen kommer for $ 22 / month. Ressursene er oppgradert sammenlignet med den første planen. Du får 2 GB RAM, 2 TB båndbredde, 50 GB lagringsplass og de andre funksjonene fra den første pakken.

Det viktigste spørsmålet er imidlertid: tilbyr Cloudways gratis SSL-sertifikater? Det korte svaret er Ja, det gjør det. Den bruker Let’s Encrypt gratis SSL for hver hostingplan, noe som betyr at ethvert sertifikat er helt gratis å bruke.

Vi har kommet gjennom alle vertsselskapene på listen vår. Som du ser, vil alle av dem gi deg et gratis SSL-sertifikat.

Konklusjon

La oss sammenfatte raskt det vi snakket om:

 1. Du vet hva et SSL-sertifikat er, og hvorfor det er viktig å ha et installert på nettstedet ditt, uansett hvilken type nettsted du har.
 2. Etter det kan du lære hvordan en SSL fungerer på et hvilket som helst nettsted. For å forstå det lettere ga jeg deg et lite eksempel der en nettbutikk utnytter SSL-sertifikatet.
 3. Neste del var å snakke om alle de 10 beste hosting-tjenestene som gir deg tilgang til et gratis SSL-sertifikat.

Neste trinn er ditt. For å bestemme hvilket hostingfirma som er best for deg, må du tenke på de bestemte behovene nettstedet ditt har. For eksempel kan et mindre nettsted bruke en enklere hostingplan med færre funksjoner. Men et mer sammensatt nettsted som har mange månedlige besøkende, trenger en høyere nivåplan med mer ressurser.

Noe annet som må tenkes på er målet for nettstedet ditt. Hvis du vet dette, vil du være i en bedre situasjon for å finne den beste hosting-tjenesten som følger med et gratis SSL-sertifikat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector