10 beste JSP webhotellleverandører (Java Server Pages)

best jsp-web-hosting


Siden det er en økende etterspørsel blant utviklere og eiere av nettsteder etter pålitelig JSP webhotell, bestemte vi oss for å lage deg en liste over de beste JSP hostingleverandørene akkurat nå i markedet. Når du surfer på Internett, kan du raskt finne ut at ikke alle leverandører tilbyr Java-hosting. Det er fremdeles ikke noe så populært som en typisk WordPress-, Joomla- eller Drupal-optimalisert plan.

Selv blant de som støtter JSP, er det mange tilbydere som tilbyr førsteklasses hostingtjeneste og mange andre som vi ikke vil anbefale deg å registrere deg på. I tilfelle du bare snublet over denne artikkelen og ikke vet hva Java eller JSP faktisk er, vil vi gi deg en rask beskrivelse for å gjøre tingene klare.

Hva er JSP?

Det som JavaScript og Java også har, kan være forvirrende for folk som ikke er kjent med programmeringsspråk. Dette emnet handler bare om programmeringsspråket Java, en svært populær og effektiv databaseplattform med åpen kildekode. I dag er det et stort antall nettsteder og applikasjoner på nettet som ikke kan kjøres med mindre du har Java installert på maskinen din.

Java er designet for alle typer datamaskiner, spillkonsoller, servere og smarttelefoner, slik at de kan kjøre kraftige applikasjoner. JSP er en forkortelse for Java Server Pages. Du kan forestille deg det som en annen ASP.NET eller PHP, og du trenger bare en webserver for å kunne begynne å jobbe med den. Noen av de mest populære webserverne som du kan installere er Jetty og Apache Tomcat.

Folk bruker JSP på mange forskjellige måter. Du kan utvikle flere funksjoner for nettstedet ditt ved å bruke JSP. Når folk ønsker å legge til en ny handlekurv, forum, reservasjonssystem eller noe sånt på hjemmesiden deres, gjør de det enten med PHP eller JSP. Den lar deg lage komplette websider som er basert på XML eller HTML hvis du har nok erfaring med programmeringsspråket Java.

JSP er ikke bare lett å lære og bruke, men det er et flott verktøy for alle som ønsker å bygge websider fra bunnen av. Det er utallige nettsteder akkurat nå på Internett som tilbyr guider for hvordan du kan lære dette spesielle programmeringsspråket. Hvis du vil være i stand til å sette opp og vedlikeholde et nettsted på egen hånd, er det absolutt verdt det å lære Java. For ikke å nevne at det er en flott karrieremulighet, ettersom det er stor etterspørsel etter Java-programmerere.

Finne den perfekte JSP-vertsplanen

Vår omfattende liste over leverandører av JSP-hosting kan hjelpe deg med å finne den perfekte webhotellplanen for dine nettsteder og applikasjoner. Vi vil bare presentere bedriftene som sikrer høy ytelse til rimelige priser, og de fleste av dem er også nybegynnervennlige. Du kan bygge kraftige og unike nettsteder med Java, spesielt hvis du er veldig erfaren i språket.

Imidlertid, hvis du ikke har de nødvendige ressursene som leveres av webhotellleverandøren, har du i utgangspunktet kastet bort tiden din. Det du bør sikte mot er en leverandør som driver avanserte servere og et kundesupportteam som du alltid kan stole på.

Noen av dem tar også innsatsen for å installere JSP-skripter og ekstra nyttig programvare for deg på serveren, noe som sparer litt dyrebar tid. De fleste webhotellfirmaer støtter ikke Java i sine delte hostingpakker, noe som er helt greit fordi JSP vanligvis krever mer ressurser enn det. La oss se hva hver av følgende leverandører har å tilby når det gjelder JSP-hosting!

1. A2 Hosting

A2Hosting-beste-jsp-web-hostingA2 Hosting er en av leverandørene som du kan se på de fleste topplister akkurat nå på nettet. Hostingplanene deres er svært populære blant bloggere, utviklere, webansvarlige og alle slags bedrifter. På toppen av det tilbyr de også JSP-hosting. For å kunne kjøre JSP på serveren, bør du imidlertid velge enten en VPS eller en dedikert hostingplan.

Hos A2 Hosting er det tre kraftige planer tilgjengelig for Java-optimalisert hosting. Disse utviklervennlige, høye hastighets VPS-planene er også rimelig. Deres inngangs VPS-plan koster bare $ 5,00 per måned med 20 GB lagring, 1-kjerne CPU, 2 TB overføring og 512 RAM. A2 Hosting har også et spesielt tilbud for deg: du kan få pengene tilbake når som helst hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, det er ingen tidsbegrensning.

Hvis ingen av de tre planene passer for dine behov, er det ingen grunn til bekymring. Du kan sette sammen din egen plan ved å stille inn ønsket CPU, RAM, lagringsplass og båndbredde. Selv om du allerede har valgt en av pakkene deres, vil de la deg endre den til du ender opp med den perfekte planen. I tillegg til spesifikasjonene, vil du kunne velge en cPanel-lisens, en av de mange tilgjengelige Linux-versjonene og serverplassering.

En flott funksjon hos A2 Hosting er at du får root-tilgang til serveren, noe som betyr at du fritt kan få tilgang til og endre filene. Når det gjelder dedikerte servere, kan du få en plan for så lave som $ 99.59. Dette inkluderer 8 GB RAM, 2×500 GB lagringsplass, 10 TB overføring og 2-kjerne CPU.

2. iPage

IPage-billig-jsp-web-hostingHvis du trenger en pålitelig JSP-hostingløsning, kan du aldri gå galt med iPage. Som de fleste andre store leverandører, innså de også at å støtte Java på delt hosting ikke er den største ideen. Som vanlig er det bare deres dedikerte og VPS-hostingplaner som er kompatible med Java. De sparer deg til og med litt tid ved å forhåndsinstallere JSP-skript på serveren. Det er tre forskjellige planer tilgjengelig på VPS-delen deres.

Ved å velge grunnleggende plan får du en 1-kjerners CPU, 1 GB RAM, 40 GB lagringsplass og 1 TB båndbredde for $ 19,99 per måned. Deres optimale plan er den sterkeste, mens forretningsplanen er den mest populære, siden den tilbyr mengden ressurser som er nok for de fleste behov. Hver av disse planene inkluderer følgende tillegg: gratis domeneregistrering i ett år, cPanel og root-tilgang til serveren.

Når JSP-nettstedet ditt vokser, vil det etter hvert begynne å bruke ressursene overfor, og be om en kraftigere plan. I dette tilfellet kan du enten bytte planer eller forbedre bestemte deler av planen din for å sikre at nettstedet ditt kjører feilfritt. Denne fleksibiliteten er avgjørende hvis du vil ta vare på nettstedets behov i fremtiden.

iPage har et svært effektivt kundesupportteam som er klare til å løse dine problemer. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres, kan du få pengene tilbake ved å kansellere planen din i løpet av de første 30 dagene. Den billigste dedikerte hostingplanen på iPage heter Startup og den koster $ 119.99 per måned. For prisen får du en 2-kjerners CPU, 4 GB RAM, 500 GB lagringsplass, 6 TB båndbredde og stort sett de samme ekstrautstyrene som du får med en VPS-plan.

3. BlueHost

Bluehost-pålitelig-jsp-hostingWebhotellplaner som er spesielt optimalisert for JPS er ganske sjeldne, men du kan enkelt få en VPS eller dedikert server som støtter den. BlueHost er en av leverandørene som tar denne tilnærmingen. De gir sterke VPS og dedikerte planer som er helt klare for JPS. Du kan oppnå samme resultat som med en typisk Java-optimalisert plan mens annen programvare også støttes.

Basert på vurderingene er brukere som valgte BlueHost som sin JSP-hosting-leverandør mer enn fornøyd med tjenesten. Det er utallige nettsteder drevet av selskapet som blomstrer og stadig skaper trafikk. Enten velger du en VPS eller en dedikert hostingplan; du kan sette opp Java i tre enkle trinn. Det kan gjøres ved å logge på serveren, bruke en enkel kommando og deretter trykke på Enter. Alle instruksjonene er tilgjengelige på nettstedet deres.

På denne måten kan du aktivere Java 1.5. Det er flere andre versjoner tilgjengelig, du trenger bare å bruke en annen kommando for hver av dem. Hvis du er interessert i deres VPS-hostingplaner, kan du velge mellom tre forskjellige alternativer. Deres mest populære plan her er den forbedrede planen som inkluderer en 2-kjerners CPU, 60 GB SSD, 4 GB og ubegrenset båndbredde for bare $ 19.99 per måned.

BlueHost VPS-planer har ett gratis domene, gratis SSL og forbedret cPanel-grensesnitt. Hvis du vil ha en dedikert plan, så er det beste valget igjen Enhanced planen deres som koster $ 99,99 denne gangen. For prisen får du en 4-kjerners CPU, 1 TB lagringsplass, 8 GB RAM og 10 TB båndbredde. I tilfelle du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du få pengene tilbake de første 30 dagene.

4. InMotion Hosting

inMotion-profesjonell jsp-hostingInMotion hosting er den ultimate løsning som passer alle som gir sterke webhotellpakker for store og små bedrifter og enkeltpersoner også. Imidlertid, hvis du vil at Java skal inkluderes i planen, har du ikke så mange alternativer. VSP og dedikerte servere er de eneste JSP-vennlige planene levert av selskapet. Tross alt, hvis du vil ha Java-baserte nettsteder eller applikasjoner, ville noe som en delt plan uansett ikke være nok.

Folk er svært fornøyde med teknisk støtte som tilbys av InMotion, og berømmer teamets ekspertise. Når det gjelder Java, er de imidlertid ikke kvalifisert i applikasjonene som folk vanligvis jobber med. Derfor, hvis du er midt i en oppgave og blir sittende fast, kan det hende du må finne en tredjepartsutvikler for å få hjelp. Hvis dette ikke er noe problem for deg, er InMotion absolutt et av de beste valgene du kan ta.

Starteren VPS-planen koster $ 29,19 per måned med 4 GB RAM, 75 GB lagringsplass og 4 TB båndbredde. Gratis SSL, dedikerte IP-er, gratis domenenavn og cPanel admingrensesnitt er alle inkludert i VPS-planene. Siden nettstedet ditt vil kjøre på SSD-stasjoner, er det ikke nødvendig å bekymre deg for hastigheten i det hele tatt. Som du skjønner, nevnte vi ikke CPU-en i planen. Det er fordi du kan bestemme hvor mange CPU-kjerner du trenger, og gir maksimal hastighet for JSP-applikasjonene.

Hos InMotion Hosting er teknisk supportteam alltid klar til å fikse problemene dine og svare på spørsmålene dine. Du kan nå dem via Skype, live chat eller telefon. De kan også refundere deg på 90 dager hvis du ikke er fornøyd med pakken.

5. SiteGround

Siteground-best-java-server-sider-hostingSiteGround er et praktisk valg for de brukere som bare vil ha en billig, men pålitelig tjeneste. Hvis du vil sette opp Java på riktig måte og opprette et JSP-nettsted, vil vi anbefale deg å velge en av deres dedikerte serverplaner. Husk at du ikke bør velge noen av de dedikerte hostingplanene deres, fordi ikke alle av dem gir deg root-tilgang.

Hvis du vil gjøre den om til en ekte JSP-hostingpakke, trenger du definitivt rottilgang til serveren. Etter at du har valgt riktig plan, må du installere alt som kreves for JSP av deg selv. SiteGround er også en av de mange leverandørene som ikke gir assistanse når det gjelder Java. Dette gjelder ikke bare installasjonsprosessen, men også deres kundesupport.

Du kan imidlertid ha en slags Java-assistanse hvis du betaler ekstra. Dette kan være en ulempe for mange brukere, men mer erfarne utviklere vil komme godt overens med SiteGround. I avsnittet Dedikerte servere kan du velge mellom tre premiumstyrte maskiner. Den første som heter Entry Server vil gi deg en Intel Xeon E3-prosessor med 4 kjerner, 16 GB DDR3 RAM, 480 GB SSD-stasjon og 10 TB båndbredde for bare $ 269,99 per måned.

Før du registrerer deg, må du velge datasenteret som ligger nærmest regionen. En av grunnene til at SiteGround er en så anerkjent leverandør er deres sterke kundesupport. De kan fikse problemene dine eller gi deg råd når som helst via billetter, live chat eller telefon.

6. FatCow

Fatcow budsjett-jsp-web-hostingFatCow er ikke bare et stort navn blant webhotellleverandører akkurat nå, men også en sterk løsning når det kommer til JSP-hosting. De driver datasentrene sine om vindenergi, holder miljøet trygt og gir noen kraftige hostingplaner i mellomtiden. Selv om ingen av dem er spesielt optimalisert for Java, kan du fremdeles velge en av deres VPS eller dedikerte planer.

Det fine er at FatCow sørger for at JSP-skript allerede er installert på serveren når du begynner å bruke det, noe som sparer litt dyrebar tid. La oss se deres rimelige VPS-planer. Du kan velge mellom tre alternativer, starter med den grunnleggende planen som koster $ 19.99 per måned med en 1-kjerne CPU, 1 GB RAM, 40 GB lagringsplass og 1 TB båndbredde. Alle VPS-planer inkluderer gratis IP-adresse, brukervennlig cPanel, gratis domene- og serverrot-tilgang for full kontroll.

FatCow-skytjenester gir deg mye fleksibilitet, slik at du kan bytte plan til en kraftigere når du vil. Siden de lar deg endre planer på et lite sekund, vil nettstedet ditt ikke oppleve noen driftsstans i det hele tatt. Deres dedikerte oppstartplan leveres med en 2-kjerners prosessor, 4 GB RAM, 500 GB lagringsplass og 5 TB båndbredde til en pris av $ 119.99 per måned.

Ved å velge FatCow som leverandør av webhotell får du en enorm mengde funksjoner og programvare. Hver bruker kan lage ubegrensede databaser, FTP-kontoer, domener og underdomener. På toppen av det vil du få et bredt spekter av cPanel-tillegg og andre nyttige verktøy utenfor kontrollpanelet.

7. LiquidWeb

liquidweb-beste-jsp-hosting-leverandørHvis du er ute etter kraftigere JSP-hostingplaner som også er dyrere, bør du absolutt velge LiquidWeb. Denne leverandøren har vanligvis den typen webhotellplaner som er rettet mot bedrifter som tar sikte på å investere mer i en webhotellplan og få mer utbytte av den i retur. En annen flott ting med dem er at kundesupportteamet deres også er klare til å gi mer hjelp enn den gjennomsnittlige leverandøren i bransjen.

LiquidWeb-planer har en omfattende mengde funksjoner, mens du får støtte for en overflod av programvare også, inkludert Java-støtte. Ved å velge en av planene deres, får du alt du trenger for å utvikle avanserte JSP-baserte nettsteder og applikasjoner. Før du velger, må du ta kontakt med deres tekniske supportteam fordi de vil gi råd om hvilke av planene du bør velge i henhold til dine behov.

Nettstedet ditt blir drevet med topp maskinvare, inkludert SSD-harddisker som sikrer lynets hastighet. Det har ikke noe å si hvilken plattform eller programmeringsspråk du bruker for å utvikle nettstedet ditt. Planene deres vil utvilsomt sikre raske sideinnlastningstider. Dette betyr også at LiquidWeb lett kan bane deg vei til de høyeste SEO-rangeringene, slik at du kan komme foran konkurransen.

Hvis du vil ha en VPS-plan hos LiquidWeb, kan du prøve den første pakken deres som koster bare $ 59 per måned. Det gir deg 2 GB RAM, en CPU med 2 kjerner, 40 GB lagring og 5 TB båndbredde. Du kan også prøve deres dedikerte servere, der den første planen koster $ 199 per måned og kommer med en 4-kjerners Intel Xeon, 500 GB lagring, 16 GB RAM og 5 TB båndbredde. Lisenser for cPanel og Plesk er også inkludert i deres pakker.

8. InterServer

interserver kvalitet-jsp-hostingHos InterServer er webhotellplanene som gir deg mest mulig funksjoner, ytelse og fleksibilitet Cloud VPS-planene. I VPS-delen deres kan du enten gå til Linux- eller Windows-skyalternativet. Når du valgte operativsystemet, er det 16 forskjellige nivåer du kan velge mellom. Det er den mest grunnleggende planen som gir deg 1 CPU-kjerne, 1 GB RAM, 25 GB lagring og 1 TB overføring for $ 6,00 for Linux og $ 10,00 per måned for Windows.

De vil gi deg lynrask JSP-hosting, drive nettstedet ditt og applikasjoner med den nyeste maskinvaren inkludert SSD-harddisker. Hvis nettstedet ditt skyver grensene for tjenesten, kan du be om mer ressurser og få den umiddelbart uten å oppleve noe driftsstans. Med InterServer vil du ikke oppleve mye nedetid generelt fordi de konsekvent holder serverens oppetid over 99,9%.

Deres VPS-planer sørger også for at dataene dine er sikret, ettersom hver bruker får vanlige sikkerhetskopier og stillbilder. InterServer gir deg root-tilgang til serveren, slik at du kan ha full kontroll over programvaren du vil jobbe med. Tilbyderen sørger for at det er mange svært populære skript forhåndsinstallert på serveren, og dette inkluderer også Java.

Faktisk lar de deg konfigurere JSP-hosting med full funksjonalitet for deg selv med all programvaren som kreves for å lage topp Java-applikasjoner. Alt i alt er InterServer definitivt et godt valg for nybegynnere Java-utviklere med rimelige priser og høy fleksibilitet. Selv om det ikke er noen pengene-tilbake-garanti i det hele tatt, er de fleste brukere mer enn fornøyd med tjenesten deres.

9. HostGator

hostgator-premium-jsp-web-hostingHvis du vil ha en pålitelig og kraftig JSP-hostingleverandør, trenger du ikke å lete lenge etter å finne HostGator. Dette selskapet er blant de største navnene i webhotellbransjen. Fra bloggere til store bedrifter, alle kan finne en plan hos denne leverandøren som passer deres behov. Hvis du vil sette opp JSP med Tomcat og servletcontainer, har du mange planer tilgjengelig på deres VPS og dedikerte seksjon som støtter dem alle.

Når det gjelder dedikert hosting, kan du kjøre ditt Java-baserte nettsted enten på en Linux eller en Windows-basert plan. En inngangsnivå VPS-plan hos HostGator koster bare $ 29,95 per måned og kommer med en mengde funksjoner. Spesifikasjonene inkluderer 2 GB RAM, 2-kjerners CPU, 120 GB lagringsplass og 1,5 TB båndbredde. I stedet for å tvinge deg til å installere alt relatert til Java av deg selv på serveren, vil HostGator gjøre en tjeneste for deg.

De vil installere Tomcat 7 eller 5.5 via Plesk-kontrollpanelet, avhengig av hvilken annonse du velger, ikke vil be om en krone. Hvis du foretrekker en annen versjon, trenger du bare kontakte supportteamet deres, og det vil ikke være noe problem. I utgangspunktet er det all JSP-støtten denne leverandøren har å tilby, fordi du ikke vil kunne få kundestøtte for dine Java-relaterte oppgaver.

Hvis du vil ha en dedikert server, kan du gå for deres Value Server-plan for $ 119,00. Denne gir deg en 4-kjerne Intel Xeon, 8 GB RAM, 1 TB lagringsplass og uovervåket båndbredde.

10. HostPapa

Hostpapa-billige-java-server-sider-hostingHostPapa er kjent som et av de mest populære valgene blant små bedrifter og eiere av nettsteder som er i ferd med å etablere sin online tilstedeværelse. I tilfelle du bare begynner, vil en av deres VPS-hostingplaner være mer enn nok for JSP-baserte nettsteder eller applikasjoner. Når det gjelder maskinvare og tjenester, blir de bedre for hvert år, og anmeldelsene som berømmer selskapet på nettet, la også merke til det.

Hos HostPapa vil dataene på nettstedet ditt være sikret ved vanlige sikkerhetskopier uansett hvilken plan du velger. I følge statistikken deres er oppetid av servere konsekvent over 99,99%. Dette er veldig gunstig for online virksomheter fordi de kan tape penger selv under få minutter med nedetid på serveren. Med hver HostPapa VPS-plan får du en cPanel og WHM i tillegg for enkel administrasjon av webhotell. De gir deg også SSH-tilgang på servernivå på rotnivå, noe som alltid hjelper mye hvis du kjører Java-baserte nettsteder og applikasjoner.

Hos HostPapa kan du tilpasse hostingpakken slik at den alltid gir den nødvendige ytelsen. De er klare til å gi deg alt nyttig tillegg du måtte trenge på nettstedet ditt med Softaculous. Dette biblioteket gir deg tilgang til over 400 applikasjoner. I tilfelle du trenger hjelp, kan du stole på den prisbelønte støtten deres. De kan nås via telefon, chat og e-post på fire forskjellige språk.

Hvis du bare kommer i gang med JSP, kan det være lurt å prøve ut Plus VPS-planen deres. Det koster bare 19,99 dollar, og i tillegg til mange funksjoner får du CPU med 4 kjerner, 1,5 GB RAM, 50 GB lagring og 1 TB overføring.

Konklusjon

Når det gjelder å bygge en webapplikasjon ved hjelp av Java, er det mange JSP-hostingalternativer du kan velge mellom, avhengig av hostingbehov og budsjett. I listen over har vi presentert de beste JSP-vertsselskapene der ute. Selv om disse vertsleverandørene ikke tilbyr Java-optimalisert hosting, tillater de Java på noen av serverne sine.

Jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg med å velge en pålitelig leverandør av JSP-hosting. Hvis du har erfaring med de ovennevnte eller andre JSP webhotellfirmaer, kan du dele tankene dine i kommentarfeltet nedenfor. Vi setter pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map