10 beste leverandører av e-handel for små bedrifter

01.06.2020
Beste vertskap '10 beste leverandører av e-handel for små bedrifter
0 28 мин.

beste e-handel-hosting-small-business


Et av de lyseste utsiktene for en person i disse dager er å starte en online virksomhet. Det er den perfekte måten å unnslippe rotterace eller å ta din allerede eksisterende virksomhet til et helt nytt nivå. Å starte en e-handelsvirksomhet er en velprøvd av millioner, så det er rikelig med informasjon og mange tilfeller du kan lære av.

Videre er det mange online markedsplasser og e-handelsplattformer som du kan bruke til å bygge nettstedet ditt fra bunnen av. Du trenger ikke å lære å kode, eller noen annen teknisk-basert ferdighet. Imidlertid er det umulig å gjøre det uten å lære noe nytt. Du må lære hvordan du bruker e-handelsplattformen du velger, online markedsføring og administrerer hosting-serveren. Mens de to første ferdighetene krever to massive artikler for å komme i gang, kan vi hjelpe deg med å ta et første valg som vil gjøre jobben din enklere. I denne artikkelen skal vi snakke om de beste vertsbedriftene for å drive en liten online virksomhet.

Før du får detaljer om hvordan du velger en god vert for eCommerce-virksomheten din, er listen over de beste leverandørene av eCommerce-hosting vi anbefaler:

 1. HostGator
 2. InMotion Hosting
 3. Bluehost
 4. Siteground
 5. A2Hosting
 6. Hostinger
 7. GreenGeeks
 8. StableHost
 9. Namecheap
 10. InterServer

Velge riktig hostingplan for e-handel

En bedriftsnettsted er et helt annet beist enn en vanlig blogg eller en porteføljeside. Det krever mer hestekrefter og mer oppmerksomhet til brukeropplevelsen. Å ha nettstedet ditt kjørt raskt og smidig vil påvirke konverteringsfrekvensene og hvor mye tid brukerne bruker på nettstedet ditt. Du vil forsikre deg om at den er rask, robust og har jevn navigering.

Flere studier har vist at hastigheten på nettstedet ditt er i direkte korrelasjon med konverteringsfrekvensen. Sakte nettsteder har vist seg å redusere konverteringsfrekvensene med 20%. Denne korrelasjonen eksisterer ganske enkelt fordi folk ikke vil vente mer enn 2 sekunder på at en produktside skal lastes inn, og de vil til og med gå så langt som å avbryte impulskjøpet. Så du vil forsikre deg om at hver side på nettstedet ditt lastes raskere enn 1 sekund, eller enda bedre, raskere enn 1 sekund. Men for det må du velge riktig hostingplan. Videre må nettstedet ditt være tilgjengelig gjennom hvert sekund av året. For at det skal skje, må du bygge nettstedet ditt på grunnfjellet som er stabilt og pålitelig. Den grunnfjellet er vertsplanen du velger.

Derfor ønsker vi å lede deg gjennom de viktigste faktorene i en vertsplan. Hold øye med disse faktorene, så tar du det riktige valget for bedriften din.

Kjernefaktorer for en god webhotell

velge-good-web-hosting-tjeneste

God webhotell

Det er fem hovedfaktorer som lager en hostingplan for hva den er. Ved å følge nøye med på disse parameterne og sørge for at de oppfyller visse standarder, kan du ta et valg som vil hjelpe deg å bygge din online virksomhet på et solid grunnlag.

Server Uptime

Det første er først, du bør ikke engang vurdere en hostingleverandør som ikke har minst 99,97% oppetid. Du vil at nettstedet ditt skal kunne nås hele året uten å feile, siden du vil at butikken din skal være åpen hele året. Så sørg for at oppetiden sjekker helt riktig.

Serverhastighet

Som jeg nevnte, er nettstedets lastehastighet det som holder virksomheten din i gang. Vertsleverandører forbedrer seg kontinuerlig for å oppfylle de nyeste standardene på Internett. Den nåværende industristandarden for sidehastighet er 1200 millisekunder (1,2 sekunder). Imidlertid er det mange vertsleverandører som tilbyr halvparten av det og på en jevn basis. Dessuten er det noen som går så langt som å gjøre dette tallet så lavt som 350 millisekunder, noe som er sinnsykt raskt.

Så sørg for at du alltid sjekker lastehastigheten til din leverandør av perspektivvert. Hvis det er under 1 sekund, gjør du en god avtale.

Kundeservice

hosting-kunde-support-online

Kundeservice

Den tredje viktigste brikken i puslespillet er kundesupport, menneskene bak tjenesten du får. Du vil ha noen du alltid kan stole på, noen som du kan ringe midt på natten når nettstedet ditt har en dårlig dag. Disse menneskene er det som gjør det verdt å bruke en bestemt hostingtjeneste på lang sikt.

Så det er viktig å høre meninger fra folk som har jobbet med dem. Du kan finne slike meninger i våre vertsomtaler eller kundevurderinger på forskjellige fora og andre nettsteder i samfunnet.

Vertsbonuser

Mange selskaper tilbyr ‘bonuser’, men du bør ha et tydelig konsept av hva faktiske bonuser er. De fleste selskaper vil annonsere at de tilbyr sikkerhetsprogramvare, gratis migrering og andre applikasjoner. Men sannheten er at disse tingene alltid er i pakken, fordi ingen hostingtjeneste kan kalles anstendig uten dem. De virkelige bonusene er ting som andre vertsleverandører eller sikkerhetsprogramvareselskaper ber deg om å betale for, så gjør forskningen. Gratis automatiserte sikkerhetskopier og premium sikkerhetsprogramvare er slik. Videre er enhver tjeneste som ytes gjennom hjelp fra mennesker alltid velkommen.

Priser & Skjulte avgifter

Den siste brikken som avgjør om du er en kjøper eller ikke, og som vertselskaper vet. Derfor vil 9 av 10 vertsleverandører annonsere imponerende lave priser og til og med signere en kontrakt med deg med de samme prisene på dem. De vet imidlertid at du vil nøle med å forlate dem etter ett eller to års bruk. Så de vil ikke være sjenerte over å selge deg og be om enda 300% prisen på det du opprinnelig betalte, når den første kontrakten din er avsluttet. Så, se alltid på vurderinger som oppgir hvor mye prisene vil hoppe opp etter den første perioden.

Selvfølgelig bør du også vurdere budsjettet ditt og om du finner prisen på tjenesten rettferdiggjort av kvalitet eller bonuser.

Beste vertsleverandører for e-handel

Nå som du vet hva du bør se etter, her er 10 selskaper som leverer det. Du vil definitivt komme over disse under søket etter en hostingplan, fordi de er veldig populære. Men vi har gjennomgått noen som ikke har så mye berømmelse, men som fremdeles pakker imponerende ytelser og e-handelsfunksjoner. Så la oss se dem!

1. HostGator

hostgator-beste-hosting-small-business e-handel

HostGator

HostGator er en av de beste på markedet for de som akkurat er i gang. Enten du bare driver et porteføljeside eller starter en online virksomhet, har HostGator noe spesielt. Det er deres skyvertsplan.

Cloud Hosting er fremdeles noe nytt, og det er mange myter rundt om i verden, men hovedkonseptet er ganske enkelt. Cloud hosting er ikke avhengig av en eneste hosting-server for å håndtere nettstedet ditt. Den er avhengig av et helt nettverk av servere for å håndtere det, og hvis en tilfeldigvis stenger, vil en annen ta sin plass. Dette sikrer at du får en urokkelig 100% oppetid og en jevn lastehastighet på 500 millisekunder. Det er ganske trygt og kjempebra gjennom og gjennom. Vi var fornøyde med det også, selv om HostGators kundestøtte ikke gjorde det så bra som vi forventet.

De svarte på samtalen, men det tok dem omtrent en time å gjøre det. Det kan ha vært fordi de hadde det travelt eller en annen grunn blant de mange. Men vi liker å få svar så raskt som mulig, og vi tror du gjør det også. De er pålitelige; bare ikke forvent at de vil bli lynraske.

Også, du er ny på å drive et nettsted og administrere en server, du vil gjerne vite at HostGator gjør ting utrolig enkelt. De har et av de mest brukervennlige kontrollpanelene vi har sett, og de har også forskjellige verktøy for å bygge nettsteder. Du kan sette sammen et fantastisk nettsted ved å dra og slippe elementene sammen.

Få mer informasjon om HostGators planer på deres offisielle nettsted.

2. InMotion Hosting

inMotion-beste-handel-hosting

InMotion Hosting

Hvis pålitelighet er din topp prioritet, har InMotion noe spesielt i vente for deg. De er en av de få hostingleverandørene som vi kan gå god for. InMotions bransjeledende kundesupport er alltid på godkjent, og deres hosting-tjenester er veldig robuste. De har veldig god maskinvare for å være vert for nettstedet ditt og vil gjøre så mye mer i prosessen.

InMotion er en gammel hund i vertsindustrien, siden selskapet har eksistert i mer enn 10 år nå. De har for tiden mer enn 400 000 domener, og de fortsetter å bli større for hver dag som de kontinuerlig klarer å tilfredsstille kundene.

Oppetiden deres er 99,98% i gjennomsnitt, noe som vil sikre at nettstedet ditt ikke ser noe driftsstans. Nettstedet vårt var bare 38 minutter gjennom hele året, noe som er forståelig. Bare skyhostingarkitekturen kan fortsette uten et sekund av nedetid.

Når det gjelder hastighet, har InMotion ting i sjakk med en lastehastighet på 660 til 800 millisekunder. Det er raskt nok til å håndtere en nettbutikk uten problemer. Det vil også gi brukerne en opplevelse av høy kvalitet. Selv om du velger den mest grunnleggende delte hostingplanen, kan du ikke gå galt med den.

Det er svært få vertselskaper som kundesupportteamet kan sammenligne med InMotion. Dette selskapet er ledende innen kundesupport og har vunnet en rekke priser for det. Selskapet hevder å ha de vennligste menneskene på planeten, og den teorien har vist seg å være sann når vi satte den på prøve. Det tok representanten deres omtrent et minutt å få kontakt med oss ​​på live chat og gi oss alle svarene vi trengte. Hun gikk til og med for å gi oss noen andre tips om hvordan vi kan få mest mulig ut av tjenesten deres og øke nettstedets hastighet.

Å gjøre InMotion sine tjenester enda bedre er de faktiske bonusene den gir sammen med kjernetjenestene. For det første får du gratis automatiserte sikkerhetskopier, noe som er ganske fantastisk. HostGator og omtrent 90% av hostingleverandørene på markedet krever en slags månedlig avgift for å gi deg gratis automatiserte sikkerhetskopier. Videre får du også premium sikkerhetsfunksjoner som gjør en mye bedre jobb med å beskytte nettstedet ditt enn de vanlige sikkerhetstiltakene som leverandører av vert tar. Hvis du kjører bedriftsnettstedet ditt på WordPress, kan du bruke premium Sucuri-plugin-en gratis. Den faktiske prisen varierer mellom $ 199,99 per år og $ 499,99 per år. Men InMotion gir tilgang til denne pluginen gratis, noe som er en utrolig verdi.

Hvis du er interessert i å bruke InMotion’s hosting-tjenester, kan du abonnere med en gang. Forretningsplanen deres (delt hosting) starter på $ 3,99 per måned, noe som er ganske fantastisk pris. Du kan bestemme om InMotion fungerer for deg i løpet av 90-dagers pengene tilbake-garantiperioden.

3. BlueHost

Bluehost-billig-handel-hosting

Bluehost

BlueHost er lett det beste valget for alle som leter etter en billig hostingplan. Bloggere, eiere av små bedrifter og alle som har nettsted på serverne deres, ble ganske fort glad i dette selskapet. Derfor er BlueHost for tiden vertskap for 2 millioner nettsteder og anbefales av WordPress.

Selskapet har eksistert i 22 år (siden 1996), men det startet bare med noen få ansatte. Nå har BlueHost mer enn 750 personer som passer på hosting-tjenestene sine 24/7. De har all arbeidskraften og all maskinvaren som trengs for å drive en vertstjeneste av høy kvalitet. De oppgraderte til og med serverne sine for ikke lenge siden, for å kunne overgå bransjestandarden for oppetid og hastighet. Nettstedet vi pleide å teste BlueHosts servere hadde en oppetid på 99,99%, noe som er ren awesomeness. Vi ble imponert over lastetidene deres også, da det alltid var mellom 400 og 500 millisekunder, 2,2 ganger så raskt som industristandarden.

De gjør tjenesten deres bedre med kundesupport av høy kvalitet som du kan stole på. Under eksperimentene koblet representanten fra BlueHost til oss etter omtrent 6 minutter, noe som er ganske bra. Svarene på spørsmålene våre var riktige, så det er virkelig ikke så mye å klage på. Vi fant imidlertid noen få negative kommentarer til forumene vi sjekket, slik at deres rettidige svar kunne være inkonsekvente.

Du kan begynne å bruke en delt hostingplan for $ 3,95 bare per måned, noe som gjør BlueHosts tilbud til det rimeligste på denne listen. Du kan prøve BlueHost akkurat nå og bestemme om det er det riktige alternativet for deg i løpet av 30-dagers pengene-tilbake-garantiperiode.

4. SiteGround

Siteground-pålitelig e-handel-hosting-small-business

Siteground

SiteGround er ikke så populær som leverandørene vi har nevnt ovenfor, men de spiser absolutt webhotellspillet. De er blant de beste anbefalte vertsleverandørene på de tre mest populære nettstedene for contend management systems. Disse innholdsstyringssystemene er WordPress, Drupal og Joomla. Hørt om dem?

Videre er SiteGround hjemsted for mer enn 800 000 domenenavn og med god grunn. Deres hosting er rask og pålitelig, og det er i grunnen det alle leter etter. Den urokkelige 99,9% oppetiden de annonserte og løftet deres viste seg å være sant da vi prøvde deres tjeneste. Under vår 6 måneders test fant vi ut at lastingshastigheten til nettstedet var 700 millisekunder. Det er omtrent den hastigheten du trenger for å kunne konkurrere på World Wide Web i dag. Så det vil være bra for en liten online virksomhet også.

SiteGrands gode kundestøtte gjør bare ting bedre, ettersom det holdes i live med mange nyttige medarbeidere. De er imidlertid ikke de raskeste, siden vi måtte vente i 27 minutter når vi testet dem. Uansett var svaret vi fikk til poenget, og representanten vi snakket med var ekstremt nyttig.

Hvis du tenker på å prøve SiteGround, vil du være glad for å vite at SiteGrounds tjenester bare koster $ 3,95 per måned. For det beløpet får du 10 GB lagringsplass og nok båndbredde for 10.000 besøkende per måned. Imidlertid, hvis du trenger mer, kan du alltid gå for en større plan som bedre passer dine behov. For mer informasjon om SiteGround planer, sjekk ut deres offisielle nettsted.

5. A2Hosting

A2Hosting-profesjonell e-handel-small-business

A2Hosting

Hvis du vil knuse konkurransen med en utrolig rask brukeropplevelse, er et av de beste alternativene A2Hosting. De hevder å være 20 ganger raskere enn konkurransen, noe som er umulig å ikke benekte for noen fornuftig person. Vi valgte imidlertid å prøve dem ut og se selv.

A2Hosting har eksistert siden 2001, men navnet var Iniquinet på dagen. De tok en smart avgjørelse med å omorganisere den. Siden den gang har de vært på en rett vei for å stå blant de beste i bransjen. De har definitivt den kraftige serverarkitekturen for det. De dro faktisk av noe ingen andre kunne, en lastehastighet på 357 millisekunder. A2Hosting har også en oppetid på 99,96% som sikrer at brukerne av nettstedet ditt har konstant tilgang til nettstedet ditt gjennom året..

Denne utrolige hastigheten vil definitivt skape en base for din nye online satsning. Brukere elsker hastighet, så du vil definitivt øke konverteringsfrekvensene med den. Du kan også stole på SiteGrounds kundesupport for å hjelpe deg når du står fast med noe. De hjalp oss definitivt med problemene våre, og det tok bare ti minutter å komme tilbake til oss etter at vi nådde dem på live chat. I følge kampanjene deres kan du nå A2Hostings kundesupportrepresentanter 24/7/365, noe som betyr at de er tilgjengelige selv på helligdager.

Det eneste problemet med A2Hosting er imidlertid at du ikke får mest mulig ut av det med hostingplanene på inngangsnivå. Du må kjøpe den dyreste delte hostingplanen din for $ 9,31 per måned for å få maksimal hastighet ut av tjenesten din. Det er fortsatt en anstendig avtale, men bare hvis du har et ressurstungt nettsted.

For mer informasjon om A2Hostings planer, sjekk ut deres offisielle nettsted!

6. Hostinger

hostinger-veldig-billig-handel-hosting

Hostinger

Hostinger har eksistert i 14 år nå, og de gjorde noe som veldig få vertsleverandører kunne. De spikret absolutt alle de tre viktigste faktorene, oppetid, hastighet og kundesupport. De har 29 millioner kunder i 178 land. Videre har de rundt 20 000 nye kunder som melder seg på tjenesten hver dag, så de må gjøre noe riktig.

Slik vi ser det, er Hostinger blant de 3 beste spillerne i webhotellbransjen når det gjelder hastighet. Det tar bare 384 millisekunder for det å laste inn et nettsted, noe som vil gi en brukeropplevelse til morderen. Ingen liker å vente, og hvis nettstedet ditt er hos Hostinger, er det ingen som må vente på at nettstedet ditt skal lastes inn.

Oppetiden vakler heller ikke. Du kan forvente at nettstedet ditt skal være online hele 99,97% av året uten problemer. I tilfelle du har problemer med nettstedet eller serveren din, vil du være glad for å vite at Hostingers kundesupport er utrolig pålitelig. Vi testet dem og ventet i cirka 10 minutter på at en kundestøtteagent skulle komme tilbake til oss. Det er ganske rimelig, siden han svarte perfekt på spørsmålene våre. Mirakuløst nok fant vi ut at andre Hostinger-brukere ikke hadde noe å klage på heller. Vi leste mange foruminnlegg og hadde heller ikke noe særlig negativt å si. Det ser ut til at dette selskapet går en ekstra kilometer for å sikre at ingen av kundene sine tulle.

Det som gjør Hostinger enda bedre, er det faktum at det tilbyr sin single Shared Hosting-plan for bare $ 0,80. Det er vanvittig billig, og du kan bruke den til å være vert for et enkelt nettsted, en enkelt e-postkonto, 100 GB båndbredde, sammen med en behandlings- og minneenhet. Det er sannsynligvis ikke en plan du ville valgt å være vert for virksomheten din på, men den er fantastisk å teste. Hvis du vil være vertskap for et e-handelsnettsted, har du Premium Shared Hosting-plan for $ 3,49 og Business Shared Hosting for $ 7,95, som tilbyr ubegrenset plass, daglige sikkerhetskopier, utrolig hastighet og mer.

Hvis du vil ha noe mer alvorlig, kan du gå for en av Hostingers skyhostingsplaner. Inngangsnivået ett koster $ 15 per måned.

7. GreenGeeks

greengeeks-øko-vennlig e-handel-hosting

GreenGeeks

Store hangarer fulle av servere tapper strøm som veldig få bedrifter gjør. Derfor har GreenGeeks kommet med den fantastiske ideen om å bruke fornybar energi til å drive serverne sine. Selskapet har eksistert siden 2008 og de betjener 300 000 fornøyde kunder. Så hva kan du forvente av denne vinddrevne hostingtjenesten når det gjelder oppetid, hastighet og support?

Når det gjelder oppetid, har GreenGeeks at ting går veldig bra. Ved testing fant vi at oppetiden deres var 100% gjennom hele året, bortsett fra i august, da den var 99,55%. Det er ikke katastrofalt, men det er noe du trenger å nevne. Deres lastehastighet er ganske solid, da den beveger seg mellom 380 millisekunder og 600 millisekunder. Det er dobbelt så raskt som bransjestandarden, så det vil definitivt få bedriftsnettstedet til å kjøre med den hastigheten du vil ha den.

GreenGeeks kundesupport er også bra, fordi vi hadde forbindelse med en agent innen ett minutt. Vurderinger og meninger vi så på fora var også ganske konsistente, men det er bare ett problem. GreenGeeks kundesupportagenter har feil engelsk. Vi hadde ikke noe problem med å kommunisere, men vi la merke til ganske mange stavefeil som kan være plagsomme for noen av dere.

Du kan starte for $ 2.95 på GreenGeeks og nyte deres Shared Hosting-plan med SSD-lagring. For mer informasjon om GreenGeeks, sjekk ut deres offisielle nettsted.

8. StableHost

stablehost-billig-online-butikk-hosting

StableHost

Omtrent hver hostingleverandør prøver å lokke til uerfarne bedriftseiere og omtrent alle som er nye i å styre en online satsning. Det er billig å tilby delte hostingplaner og ofte nok, et vertsfirma er ikke anstendig nok til å sørge for at de gir kvalitet til brukerne sine.

Som korrekturlesere har vi satt oss pris på et selskap som er forhåndsregnet og ærlig og med gode intensjoner. Disse selskapene er de sjeldneste, og vi kjenner en når vi ser en. Dette er nøyaktig grunnen til at StableHost kom på listen. De fikk ting riktig både når det gjelder kvalitet og når det gjelder kundebehandling.

StableHost tilbyr delte hostingplaner med ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde, full CPU-kjerner og god støtte. Videre er oppetiden 99,97% gjennom hele året, så det er pålitelig også. Når det gjelder hastighet er StableHost ikke den raskeste, men de holder en jevn lastetid på 500 millisekunder, derav navnet StableHost.

Hvis du vil bruke et kraftigere valg som VPS eller dedikert hosting, kan du gjøre det. Imidlertid er disse alternativene ikke administrert, så du må ha serveradministrasjonsevner eller ansette en ekspert for å gjøre det for deg. Det er veldig få administrerte og profesjonelle alternativer tilgjengelig, men de er et godt valg hvis du ikke vet hvordan du administrerer en VPS eller dedikert server. Hvis du ikke har et nettsted ennå, kan du sette det sammen med Site.Pro-byggherren. Det gjør ting utrolig enkelt med dra og slipp-funksjoner.

Hvis du vurderer å kjøpe inn en enkel delt hostingplan, vil den koste deg bare $ 3,50 per måned. Men hvis du vil ha en tjeneste på bedriftsnivå, vil den koste 28,50 dollar per måned. Det er en enorm forskjell, men det er berettiget fordi det virkelig er full av ekstra premiumtjenester som gjør det enklere å drive en e-handelsvirksomhet.

9. NameCheap

namecheap-beste-online-shop-hosting

Namecheap

NameCheap er en uavhengig ICANN-akkreditert domenenavnregistrator som har eksistert siden 2000. De registrerer ikke bare domenenavn, men tilbyr også ganske solide hostingtjenester. Vi forventer vanligvis ikke mye fra en leverandør av domeneregistrator som blir slått av, men NameCheap er virkelig legitim. Den har gode tredjepartsanmeldelser, og det ser ut til at kundenes generelle tilfredshet er veldig høy.

Imidlertid er det bare ett problem med tjenesten, så vi bør starte med det. Oppetiden faller ned til 99,8% fra tid til annen, noe som ikke er så ille, men det er viktig å nevne. Dette betyr at nettstedet ditt vil være nede i omtrent 1,5 timer gjennom hele året.

Når det gjelder lastingshastighet for nettsteder, yter NameCheap ganske beundringsverdig. Gjennomsnittlig lastehastighet beveger seg mellom 600 millisekunder og 1100 millisekunder. Du kan få en av de tre delte hostingplanene deres og prøve den i 30 dager. Hvis du ikke liker det, kan du forlate dem og få pengene tilbake. Tjenestene kommer i tre nivåer: Stellar-planen for $ 2,88, Stellar pluss for $ 4,88 og Stellar Business for $ 8,88 per måned. For mer informasjon om disse planene, sjekk ut NameCheaps offisielle nettsted!

10. InterServer

interserver-online-butikk-small-business-hosting

InterServer

InterServer er ikke en veldig kjent hostingleverandør, selv om de har vært i bransjen siden 1999. InterServer har et veldig godt rykte og har en A + -vurdering på BBB. De tilbyr en rekke hostingplaner på både Linux- og Windows-plattformer: delte, vps, dedikerte, sky- og forhandlerplaner.

Fra testene våre resulterte det i at de har en veldig god oppetid, 99,99% i gjennomsnitt. Ytelsen til serverne deres er også veldig bra, og har en responstid på 300 ms i gjennomsnitt. Dette er veldig lovende tall, med tanke på at vi utførte testene på deres delte hostingplan for $ 5 / mo.

Så hvis du planlegger å starte et e-handelsnettsted med InterServer, kan jeg love at du er dekket. Deres standard delte hostingplan er fullverdige. Denne planen kommer med ubegrenset SSD-lagring, nettstedbygger, ubegrenset e-postkontoer, sikkerhet ved Intershield Protection, innholdsbufring for raskere hastighet gjennom CloudFlare Virtual DNS, gratis SSL-sertifikat og mye mer.

InterServer bruker nyeste maskinvare (SSD) og programvare (cPanel) teknologier for å tilby den beste tjenesten for sine kunder. Jeg foreslår at du sjekker ut deres offisielle nettsted for å finne ut mer informasjon om planene og tjenestene deres.

Bedre e-handelsvert

Delte hostingplaner er gode for å starte en e-handelsvirksomhet. Imidlertid, hvis nettstedet begynner å vokse, vil du få problemer med ytelsen. Når du har tjent gode penger på eCommerce-siden, vil du vite at det er på tide å oppgradere fra delt hosting. Hvis du velger en av de ovennevnte leverandørene, vil du kunne gå over til en VPS-plan raskt og smidig.

Med delte hostingplaner deler du serverplass og ressurser med andre brukere. Men med VPS-hosting har du dedikerte ressurser, som sikrer at nettstedet ditt kjører raskt og smidig uansett hva. Du kan stille inn serveren slik at den samsvarer med dine eksakte behov, eller la et team av eksperter sette den opp for deg.

Du kan også finne forskjellige e-handelsalternativer som var spesielt rettet mot eiere av små bedrifter. Disse gjør det mye enklere for nybegynnere å starte sin egen nettbutikk. Du må vanligvis takle litt administrasjon, endre tekster og bilder. I tillegg gir disse planene deg tilgang til eksklusive e-handelsfunksjoner som gjør det enklere å sette opp og administrere den fantastiske nettbutikken din.

Så hvis du vurderer å få en kraftigere hostingplan helt fra starten av e-handelsbedriftens nettsted, er det få alternativer du kan vurdere:

HostGator VPS

HostGator har noen fantastiske VPS-planer i butikk som er perfekte for å drive et stort e-handelsnettsted med mer. Med hver av deres VPS-planer, vil du få et bestemt mengde ressurser som du kan kjøre nettstedet ditt på. Du vil oppdage at planene deres er ganske billige og at de vil gjøre jobben ganske bra.

HostGators første VPS-plan, Snappy 2000, vil gi deg 2 GB RAM, 2 CPU-kjerner, 1,5 TB verdi av båndbredde og 120 GB SSD-lagring. Hvis du trenger mer ressurser, må du bare gå videre til Snappy 4000-planen. Den gir 4 GB RAM, 2 CPU-kjerner, 160 GB SSD-lagring, sammen med 2 TB premium båndbredde. Det koster $ 29,95 per måned, noe som er ganske fantastisk. Til slutt, hvis du virkelig trenger å gå ut, vil Snappy 8000 gi deg 4 CPU-kjerner, 8 GB RAM og 3 TB båndbredde. Det er den kraftigste VPS-plan HostGator kan tilby, og vil definitivt få ethvert bedriftsnettsted til å fly.

InMotion VPS

Som jeg nevnte, InMotion er en av de mest pålitelige aktørene i hostingbransjen. De tilbyr kvalitet og konsistens, sammen med variasjon. Deres enestående kundeservice appellerer til alle som bruker den, så dette selskapet er absolutt en gevinst.

Deres VPS-hostingplaner er bunnsolid, akkurat som resten av tjenestene deres, så alle planene deres vil håndtere omtrent alle slags e-handelsnettsteder du har i vente. Den første VPS-planen koster 29,99 dollar per måned, noe som vil gi deg 4 GB RAM, 4 TB premium båndbredde, 75 GB SSD-lagring, men bare en enkelt IP-adresse. Du vil ha full kontroll over disse ressursene og administrere dem slik den passer best på nettstedet ditt.

InMotion sin andre plan koster mer og har mye mer å tilby. For 49,99 dollar per måned får du 6 GB RAM, 150 GB SSD-lagring og 6 TB premium båndbredde. Det som gjør det enda bedre, er at det tilbyr 5 IP-adresser.

Til slutt koster InMotion’s kraftigste VPS-plan 74,99 dollar per måned, og den vil gi deg 8 GB RAM, 260 GB SSD-lagring, 6 TB premium båndbredde og tilgang til 5 IP-adresser.

Det gode med InMotion er at du ikke trenger å ta på deg det tungtveiende ansvaret for å administrere serveren på egen hånd. Du kan ha InMotion’s team av eksperter som administrerer serveren din og til og med nettstedet ditt også hvis du trenger det.

BlueHost WooCommerce

BlueHost er et av de mest populære alternativene for WordPress-brukere, ettersom det gjør jobben deres uendelig mye lettere. Deres serverarkitektur er optimalisert for dette innholdsstyringssystemet, og deres ansatte kjenner hver eneste knute og støt av det også. BlueHost tilbyr en tjeneste som heter WooCommerce Hosting for $ 6,95 per måned.

WooCommerce er en eCommerce-plugin for WordPress, som lar deg opprette en nettbutikk med relativt enkelhet. BlueHosts plan gjør det enda bedre ved å tilby et bredt utvalg av temaer og ved å gi deres kundestøtte representanter ‘hjelp. Et WooCommerce-tema koster vanligvis rundt $ 60, men hos BlueHost kan du få dem alle gratis. Selve planen koster mer enn vanlig, men det lønner seg gjennom de mange gratis e-handelsalternativene du må betale for ellers.

Med denne planen får du 100 GB lagringsplass, som du absolutt vil trenge. Det krever god plass for å lagre alt innholdet som er nødvendig for å vise frem produkter og legge til nytt når du vil. Derfor har du 100 GB lagringsplass. Videre kan du ha 1 parkert domene, 5 underdomener, 5 e-postkontoer, $ 50 PPC-kreditt.

Men hvis du heller vil ha mer kontroll, med flere serverressurser, kan det være lurt å velge BlueHosts VPS-hostingplaner. For eksempel: du kan få en VPS-plan med 2 CPU-kjerner, 30 GB SSD-lagring, 1 TB premium båndbredde, sammen med 1 domene og 1 IP-adresse for $ 19,99 per måned. Det er en anstendig avtale for en anstendig hostingplan, og du kan også være trygg på at du har BlueHosts eksperter bak ryggen.

SiteGround WooCommerce

Det er andre selskaper som tilbyr fantastiske e-handelshotellalternativer, og de er absolutt verdt å ta et skudd til. SiteGround er en av dem. Faktisk tilbyr de premium WooCommerce-hosting til en mye lavere pris enn alle de andre. Imidlertid er det ikke noe nytt med det.

Du vil kunne starte bedriftsnettstedet ditt mye raskere fordi du vil ha WooCommerce og et tema forhåndsinstallert. Du kan endre temaet til hvilket som helst av de andre tilgjengelige. Det som gjør denne tjenesten mer fordelaktig er de mange premium e-handelsfunksjonene den tilbyr, for eksempel et gratis SSL-sertifikat, SEO-programvare, sammen med enklere administrasjon. Du trenger ikke å blande deg for mye, siden du kan ha eksperter som administrerer WordPress-nettstedet ditt, installerer oppdateringer, oppretter daglige sikkerhetskopier og mer. Hele virksomheten din kan være til hånden uten at du trenger å kaste bort noe av din dyrebare tid på å gjøre administrasjon eller noe annet angående nettstedet ditt.

Når det gjelder maskinvaren, får du stort sett den samme pakken som du ville fått fra SiteGrunds grunnleggende delte hostingplan. Selv prislappen er lik 3,95 € (4,58 USD) per måned, noe som absolutt gjør det verdt å vurdere.

Men det kan være lurt å velge en av skyhotellplanene deres hvis nettstedet ditt skal bruke mye maskinvareplass eller hvis du ønsker å skalere trafikken din utrolig raskt. SiteGround skyhosting er mer pålitelig enn noen annen VPS-plan på nettet, men den er også dyrere. Planen for inngangsnivå koster 64,00 € per måned (74,26 USD), og den gir 2 CPU-kjerner, 4 GB RAM, 40 GB SSD-plass og 5 TB premium båndbredde. Du vil ikke ha noen driftsstans, og nettstedets lastehastighet vil være utrolig rask og konsistent gjennom hele året.

InterServer VPS

Hvis nettstedet ditt trenger kraften fra en VPS-hostingplan, men du ikke ønsker å gå over bord med de månedlige avgiftene, har InterServer den perfekte måten å administrere den. Du kan skalere tjenestens pris og ressurser gjennom et lagsystem. Hver nivå koster $ 6, og du kan oppskalere eller nedskalere når du vil. Videre er det ingen avbestillingsgebyr, slik at du bare betaler beløpet du har satt for deg, ingenting mer.

Hvis du for eksempel velger å betale bare $ 6 per måned, vil du få 1 CPU-kjerne, 1 GB RAM, 1 TB båndbredde og 25 GB lagringsplass. Men på fjerde nivå får du 4 GB RAM, 1 CPU-kjerne, 4 TB båndbredde og 100 GB lagring, noe som koster bare 24,00 dollar per måned.

InterServer’s oppetid er 100%, og den tilbyr en sidehastighet på 200-300 millisekunder. Det er vanvittig raskt, og nettstedet ditt vil aldri være nede. Hvis du leter etter en VPS-hostingplan som du har full kontroll over, vil InterServer vise seg å være perfekt.

Konklusjon

Valg av webhotell i dag er altfor stort, og ingen artikkel vil være lang nok til å dekke dem alle. Når det gjelder vertskap for et e-handelsnettsted, er det imidlertid de som fungerer best, så hvorfor ikke gi en av dem et skudd?

Jeg håper at du har hatt glede av å lese denne artikkelen, og at du har funnet en hostingplan som vil fungere godt for forretningsnettstedet du vil lansere snart.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector