15 beste Java-webleverandører

best java-hosting-leverandører-2019


I denne artikkelen skal vi gjennomgå Java webhotell-tjenestene som kan gi deg mest mulig verdi for prisen. Dette vil være en flott ressurs for utviklere som leter etter kraftige hostingplaner de helt kan stole på. Du vil kunne lære om de største navnene i bransjen og funksjonene, supporten og maskinvaren de tilbyr.

Neste gang skal vi forklare hva Java er, hvorfor folk bruker det og noen interessante fakta. I andre halvdel av artikkelen vår skal vi gjennomgå 15 av beste Java-webhotellleverandører etter vår mening. Vi vil peke på noen av nøkkelfunksjonene til hver leverandør og tjenestene de er spesielt gode på. La oss komme i gang uten videre!

Hva er Java og hvorfor du bør bruke det?

Java er et av de mest populære programmeringsspråk. Hovedkonseptet med Java er at det ikke krever at du skriver numeriske koder i det hele tatt. Du kan skrive et helt program bare ved å bruke engelske ord som kommandoer. Dette betyr også at det er mye lettere for brukere å skrive og lese språket sammenlignet med andre programmeringsspråk.

Siden vi trenger å snakke i henhold til grammatikkreglene, trenger Java-programmerere også å følge et sett med regler mens du skriver programmet. Dette er hva vi kaller syntaks. Selvfølgelig er settet med kommandoer skrevet av brukeren ikke den endelige formen for programmet. Før den er klar til å kjøre, må Java oversette den til numeriske koder slik at maskinen kan behandle den.

Historien om Java

best java-hosting-leverandørerDen aller første versjonen av Java var resultatet av et prosjekt tilbake i 1991 og fornavnet var Oak. James Gosling var leder for teamet ved Sun Microsystems og han hadde et eiketre på kontoret sitt, og det var slik språket fikk navnet. Da de fortsatte å jobbe med det, byttet de først navn til Green, og til slutt til Java. Hovedideen bak Java var å utvikle en metode for å tilby interaktiv TV for publikum. Det viste seg imidlertid at språket var for avansert for den digitale kabel-tv-bransjen den gang.

Den første versjonen av Java kom ut i 1996, og de begynte å bruke den på Internett i stedet. Det ble et verktøy som folk pleide å gjøre nettstedet sitt interaktivt ved å legge til animasjoner på sidene. Java ble distribuert av Sun Microsystems frem til 2010, da Oracle kjøpte selskapet. Tallrike oppdateringer kom ut siden den første utgivelsen av Java, den siste var Java SE 10. I dag er den så populær at du i utgangspunktet ikke kan ta på et informatikkfag og ikke høre noe om Java.

Dette er grunnen til at du bør bruke Java

Hos Sun Microsystems og senere på Oracle, fokuserte de alltid på noen få viktige prinsipper. De ønsket å skape noe nybegynnervennlig, bærbart, godt strukturert og sikkert. Som et resultat tilfredsstilte den første og de følgende versjonene av Java disse hovedideene og trakk enda flere brukere hver gang dette programmeringsspråket. De viktigste grunnene til at du bør bruke Java er følgende:

 • Det er pålitelig – Feilene som er gjort av programmereren fører åpenbart til feil. Imidlertid kan disse feilene reduseres ved å forbedre programmeringsspråket. Java bestemte seg for å legge objektorientert programmering til ligningen, noe som førte til mye bedre resultater.
 • Topp sikkerhet – En av utviklerens planer med Java var å gjøre det populært blant brukere av mobile enheter. Hvis du vil at Java skal fungere på mobile enheter, må du la dem sende og motta data gjennom nettverk. Disse typer prosesser krever topp sikkerhet, slik at dataene ikke kan lekke. Som et resultat endte Java med å bli et av de mest sikre programmeringsspråk i verden.
 • Ikke avhengig av plattformen – Du kan kjøre Java på alle enheter inkludert både store og små enheter, som gjør det til et helt bærbart programmeringsspråk. Det kan installeres på ethvert operativsystem; Java er ikke avhengig av programvare- eller maskinvaremiljøet i det hele tatt.
 • Nybegynnervennlig språk – Java er hovedsakelig basert på C ++ programmeringsspråk. Selvfølgelig er C ++ mye mer komplisert enn Java, men det er fremdeles veldig kraftig. De ønsket å lage noe som beholder og forbedrer styrkene til C ++, mens det fremdeles er enkelt å bruke.

Webhotellleverandører og Java

Selv om Java støttes av de fleste webhotellleverandører i dag, inkluderer ikke mange av dem det i sine delte hostingpakker. Du må kanskje gå for en VPS eller til og med en dedikert serverplan, og begge disse koster mer enn en delt hostingplan. Når du har funnet den webhotellplanen som passer dine behov best, vil du kunne sette opp ditt Java-baserte nettsted på kort tid.

Hvis et webhotell tilbyr Java i pakken, betyr det i utgangspunktet at du får en vanlig hostingtjeneste med alle nødvendige Java-applikasjoner tilgjengelig. Selv om du finner en leverandør som støtter Java i deres delte webhotellplaner, er det mye bedre å gå for VPS-alternativet i stedet. Enhver erfaren utvikler kan fortelle deg at Java-applikasjoner vanligvis krever mye ressurser.

I stedet for å nøle mellom delt og VPS-hosting, bør du heller ta det til neste nivå og velge enten VPS eller dedikert hosting. Siden vi snakker om et svært populært programmeringsspråk, er det stor etterspørsel etter kraftige Java-hostingplaner. Det kan ta mye tid å velge i tilfelle du ikke får de kraftigste leverandørene av webhotell vurdert på et sted.

Heldigvis vurderte vi nøye 15 av beste Java-vertsleverandører her i vår artikkel. Fortsett å lese, så hjelper vi deg med å bestemme hvilken som passer dine behov best! Men før vi hopper inn i detaljer, er her den komplette listen over beste Java-vertsselskaper:

 1. InMotion Hosting – fra $ 29,19 / måned
 2. BlueHost – fra $ 19.99 / måned
 3. HostGator – fra $ 29,95 / måned
 4. A2Hosting – fra $ 5 / måned
 5. InterServer – fra $ 6 / måned
 6. iPage – fra $ 19.99 / måned
 7. LiquidWeb – fra $ 59 / måned
 8. SiteGround – fra $ 269 / måned
 9. FatCow – fra $ 19.99 / måned
 10. DreamHost – fra $ 13,75 / måned
 11. Hostinger – fra $ 8,16 / måned
 12. TMD Hosting – fra $ 19.97 / måned
 13. Host1Plus – fra $ 15 / måned
 14. GreenGeeks – fra $ 39,95 / måned
 15. FastComet – fra $ 59,95 / måned

La oss nå se hver Java-leverandør i detalj:

1. InMotion Hosting

inMotion-beste-java-hostingInMotion-hosting har ikke et spesifikt sett med planer som er strengt tilgjengelig for Java-hosting. Du kan imidlertid velge en av de kraftige VPS-hostingplanene deres. De støtter bare Java med sine tre tilgjengelige VPS-planer, slik at du kan glemme deres delte eller dedikerte hostingplaner. For det første kan du velge deres VPS-1000-plan som bare koster $ 29,19 per måned. Den leveres med 4 GB RAM, 75 GB lagring, 4 TB båndbredde og gratis SSL.

Selv om du får noen statister sammen med Java, for eksempel Tomcat og JPS, vil du fremdeles ikke kunne spørre teknisk support om dette. Imidlertid er de svært erfarne i alle de andre delene av webhotellstjenesten, og du kan kontakte dem når som helst. Ved å registrere deg på en av VPS-planene deres, får du også cPanel for serveradministrasjon.

InMotion sikrer at du er fullt beskyttet mot DDoS-angrep. Høy ytelse er garantert av den nyeste maskinvaren, inkludert SSD-harddisker. Nettstedets og applikasjonsdataene kan ende opp med å bli skadet eller mistet i tilfelle et problem oppstår, men det er grunnen til at det blir funnet opp sikkerhetskopier. InMotion tilbyr gratis sikkerhetskopier og stillbilder, slik at du kan gå tilbake i tid og hente dataene dine når du vil.

Du kan lage øyeblikksbilder en gang hver dag, noe som anbefales mest før du gjør endringer på serveren eller nettstedet. De gratis sikkerhetskopiene er automatiske og lager en kopi av dataene omtrent hver dag. Denne leverandøren gir deg 90 dager til å prøve en av planene deres, som er god tid til å bestemme om du vil ha tjenesten eller ikke.

2. BlueHost

gjennomgang Bluehost-beste-java-hostingNok en allsidig webhotellleverandør som gir topp planer for bedrifter og enkeltpersoner også. Hos BlueHost kan du finne minst tre alternativer for hver type webhotell, inkludert delt, sky, dedikert eller VPS-hosting. Fra disse er det bare deres VPS og dedikerte planer som støtter Java og websider som er basert på JSP.

For nybegynnere kan Standard VPS-plan for $ 19.99 per måned være en god idé. Den mest anbefalte planen fra BlueHost er den andre, Enhanced VPS-plan som koster $ 29.99 per måned. Selv om alle tre planene har mange nyttige funksjoner, må du sørge for at hostingplanen gir nok ytelse for dine behov. Hvis du trenger noe enda sterkere enn disse tre, kan du også gå etter en dedikert server.

Fra den billigste VPS-planen til den dyreste dedikerte serveren, avviker kostnadene like. Du kan få en dedikert server for bare $ 79.99 per måned, mens Ultimate VPS-planen koster $ 59.99. Ved å besøke BlueHost kunnskapsbase og lese instruksjonene, kan du raskt sette opp Java i tre enkle trinn. Du vil ende opp med 1.8-versjonen av Java, den nyeste open-source versjonen.

Med VPS-planene deres får du også en forbedret versjon av cPanel-kontrollpanelet og noen ekstra verktøy som gjør VPS-styring og WHM-kontroll enklere. De har et profesjonelt supportteam som kan nås når som helst. Du kan ringe dem hvis du får et problem eller i tilfelle du ønsker hjelp med oppgaver relatert til serveren eller nettstedet ditt. Alt i alt er BlueHost helt Java-vennlig og anbefales sterkt for enhver utvikler eller eieren av nettstedet.

3. HostGator

hostgator-beste-java-hostingHostGator er et av de største og mest annonserte selskapene akkurat nå i webhotellbransjen. De tilbyr også alle slags webhotellplaner og domenenavn. Folk bruker bredt sine tjenester for å opprette blogger, porteføljesider, nettbutikker og andre bedriftsnettsteder. De tilbyr kraftige løsninger for Java-hosting ved å støtte Tomcat på alle sine dedikerte eller VPS webhotellplaner.

Hos HostGator er det både Windows og Linux-baserte servere tilgjengelig. Hvis du er Linux-bruker, vil du kunne legge til Tomcat til cPanel-kontrollpanelet. Hvis du velger Windows i stedet, vil du få et Plesk-kontrollpanel som også støtter Tomcat. Teamet deres kan ikke tilby noen støtte for å konfigurere Java-applikasjonene dine, så det er alt opp til deg.

Imidlertid kan de installere enten 5.5- eller 7-versjonen av Tomcat for deg, og du kan be om Tomcat via telefon eller chat også. Denne tjenesten er helt gratis. Med hver av deres VPS-planer, får du to dedikerte IP-adresser, mens deres dedikerte serverplaner har 3-5 dedikerte IPv4 IP-adresser. Du kan ha rottilgang for serveren hvis du vil installere skript eller apper.

Hvis du får problemer, kan du når som helst kontakte den prisbelønte støtten deres. De kan kontaktes via telefon, billett eller chat. HostGator har også en fin liste over videoopplæringer der du kan finne løsningen på mange av problemene dine med en gang. Det er ingen måte at dataene dine går tapt, siden de oppretter ukentlige automatiske sikkerhetskopier som alltid er der for nødstilfeller.

4. A2 Hosting

A2Hosting-beste-java-hostingDet har ikke noe å si om du vil ha et nettsted for personlig bruk eller for et helt selskap; A2 Hosting har sikkert en webhotellplan som passer dine behov. De har ikke bare de vanlige dedikerte, VPS og delte hostingalternativene, men du kan også velge mellom mange programvarespesifikke løsninger. Bare velg programvaren du trenger for arbeidet ditt, så viser de deg webhotellplaner som passer for jobben.

For eksempel har de tre forskjellige alternativer for Java-hosting til rimelige priser. Deres inngangspakke koster $ 5 per måned, Mid-planen er $ 10 per måned, mens du kan få Elite-planen for bare $ 15. Hvis du vil ha den beste ytelsen for verdien, bør du velge Mid plan som gir deg 30 GB lagringsplass, 2 TB overføring og 1 GB RAM.

Hos A2 Hosting er ytelse alltid garantert, noe som betyr at dine Java-baserte applikasjoner og nettsteder vil kjøre raskere enn vinden. Selv om det nå er en standard blant webhotellleverandører, forsøker A2 Hosting også å holde oppetiden over 99,9%. Deres VPS-planer kommer med et verktøy som heter Webuzo som tar vare på Java-oppsettet ditt med et enkelt klikk.

I tilfelle en ny versjon av Java kommer ut, får du øyeblikkelig en e-post med en lenke som lar deg bruke oppdateringen. En annen ting som er gunstig for en utvikler er at A2 Hosting gir deg rot tilgang til serverne deres. Dette betyr at du når som helst kan administrere filene på serveren din. Og dette var bare noen få av den enorme mengden statister som tilbys av leverandøren.

5. InterServer

interserver-beste-java-hostingHos InterServer kan du velge mellom 16 forskjellige VPS-hostingplaner, avhengig av mengden CPU-kjerner, lagring, RAM og overføring du vil bruke. Disse planene er tilgjengelige for Linux og Windows i tillegg med en betydelig forskjell i de to prisene. Den første planen for Linux koster for eksempel $ 6 per måned, mens for Windows er den $ 10 per måned. InterServer støtter hundrevis av programvare, inkludert Java med tilleggsverktøy og containere.

Du får mange funksjoner med en InterServer-plan, men hvis du vil legge til mer, kan du kjøpe dem én for én på Oppgraderingsdelen. Etter at du har handlet der, vil ekstrautstyrene du valgte være aktive innen 15 minutter. De gir et nybegynnervennlig kontrollpanel sammen med pakken også. Når det gjelder kundestøtte, har de et prisbelønnet team av eksperter. Du kan ringe dem når du står overfor et problem, eller bare ønsker noen råd om relatert til hosting eller nettsted.

Med InterServer-administrasjonsgrensesnittet kan du fritt administrere øyeblikksbilder og be om sikkerhetskopi slik at dataene dine kan forbli trygge. De har satt opp et kraftig system som holder oppetiden sin over 99,9%, noe som gjør InterServer til en absolutt pålitelig leverandør. I tilfelle du opplever noe driftsstans, gir de umiddelbart pengene dine tilbake. Foruten Java, støtter de mange andre programmeringsspråk som kan være nyttige for utviklere. Mange av dem vil allerede være installert når du blir med i en av planene deres. Du får også root-tilgang til serveren, noe som betyr at du kan legge til installere og konfigurere programvare når du vil.

6. iPage

IPage-beste-java-hostingDette er sikkert en av de beste tilbudene du kan finne på nettet, da iPage ikke bare gir rimelige planer, men de er også anerkjent som en av de beste Java-leverandørene i bransjen. Som de fleste av de Java-baserte leverandørene, støtter denne selvfølgelig også programmeringsspråket med kraftige VPS og dedikerte hostingplaner. På toppen av det får du forhåndsinstallerte JSP-skript slik at du kan fokusere på arbeidet ditt så snart som mulig.

Det er mange brukeranmeldelser så langt som berømmer iPage som et av de beste alternativene for Java-baserte nettsteder og applikasjoner. Du kan alltid prøve ut deres grunnleggende VPS-plan for $ 19.99 per måned og se hvordan tjenesten deres fungerer for deg, og deretter skalere opp til planen som perfekt passer dine behov. Den leveres med en 1-kjerners CPU, 1 GB RAM og 40 GB diskplass og 1 TB båndbredde. Alle tre VPS-planene inkluderer et cPanel-kontrollpanel, administrert støtte, og du kan også be om serverrottilgang når som helst.

De lave kostnadene deres kan forvirre deg, men iPage har et stort rykte når det gjelder ytelse til webhotell. Hvis du trenger mer enn deres sterkeste VPS-planer, kan du gå for en dedikert plan. Startplanen koster bare $ 119,99 per måned med en 2-kjerners CPU, 4 GB RAM, 500 GB diskplass og 5 TB båndbredde. Både VPS og dedikerte planer er svært fleksible og har mange funksjoner som kan hjelpe deg med å vokse. Planer på iPage kan skaleres opp når du føler at nettstedet eller appen din trenger mer hestekrefter.

7. LiquidWeb

liquidweb-beste-java-hostingLiquidWeb er laget for utviklere og bedrifter som trenger en kraftig Java-hostingløsning som ikke nødvendigvis er billig. Den høyere prisen betyr også at teamet deres er klare til å hjelpe deg med alt for å gjøre arbeidet ditt enklere. Det er et bredt spekter av funksjoner og støttet programvare tilgjengelig i alle deres hostingplaner. LiquidWeb er sterkt anbefalt for de som vil jobbe sømløst på komplekse Java-baserte nettsteder.

De har et nyttig teknisk supportteam som er klare til å hjelpe deg med å løse problemer. Du kan også kontakte dem hvis du ikke er sikker på hvilken av webhotellplanene deres som passer dine behov best. De vil gi nettsteder og applikasjoner strøm med den nyeste maskinvaren og lagre dataene dine på høyhastighets SSD-harddisker. Det har ikke noe å si om nettstedet ditt er basert på Java eller noe annet programmeringsspråk, de besøkende vil oppleve de samme høye hastighetene.

Den ypperste ytelsen levert av LiquidWeb vil hjelpe deg med å komme foran konkurransen og forbedre SEO-rangeringen din. Du kan velge mellom fem dedikerte og VPS-hostingplaner som garanterer en god ytelse for Java-nettsteder og applikasjoner. De lar deg bytte til en kraftigere plan om nødvendig, eller å be om en tilpasset løsning som passer perfekt for din virksomhet.

Prisene for sky VPS-planene deres starter på $ 59 per måned, noe som gir deg 40 GB SSD, 2 GB RAM, 5 TB båndbredde og en 2-kjerne CPU. Hvis du vil ha en dedikert server, kan du få en så lavt som $ 199 per måned med Intel Xeon CPU 4-kjerners CPU, 16 GB RAM, 500 GB SSD og 5 TB båndbredde. Selvfølgelig er cPanel og Plesk inkludert i alle planer.

8. SiteGround

Siteground-beste-java-hostingSiteGround er kjent som en av de mest allsidige webhotellleverandørene akkurat nå. De har kraftige løsninger for bedrifter, utviklere og enkeltpersoner også. Når det gjelder Java-hosting, er dette imidlertid et av selskapene som tilbyr minst mulig valg. Hvis du vil at Java skal inkluderes i pakken, må du velge en av deres dedikerte serverplaner.

Når du har registrert deg for en av de dedikerte planene deres, gir de deg root-tilgang, og du kan konfigurere Java helt for ditt arbeid. Det vil ikke være forhåndsinstallerte verktøy, skript eller noe sånt. Hvis du vil at deres teknologiske supportteam skal hjelpe deg med Java, må du betale en ekstra pris for tjenesten. Hostingplanene deres koster mer enn den gjennomsnittlige Java-hostingplanen i markedet, selv om du ikke trenger deres ekstra tjenester.

Er det verdt det? Hvis du vil ha en pålitelig webhotell som gir nettstedet ditt topp ytelse, gjør det sikkert. De er ikke fokusert på Java-hosting, men de lar deg likevel installere alt du ønsker. På toppen av det får du en omfattende mengde funksjoner. Webhotellplanene deres er avhengige av den nyeste maskinvaren.

Hvis du får problemer med hostingtjenesten eller nettstedet ditt, kan du når som helst kontakte dem via telefon, e-post eller chat. Deres inngangs dedikerte koster $ 269 per måned, og du får Intel Xeon 4-kjerners CPU, 16 GB DDR3 RAM, 480 GB SSD og 10 TB båndbredde.

9. FatCow

Fatcow-beste-java-hostingFatCow er populært blant alle slags bedrifter og enkeltpersoner, men også blant de som ønsker pålitelig Java-hosting. De tilbyr ikke webhotellplaner som er spesielt optimalisert for Java, men det er et av programmeringsspråkene som støttes i deres VPS og dedikerte planer. Faktisk vil du ha JSP forhåndsinstallert på serveren når du registrerer deg for et av de to alternativene, slik at du raskt kan begynne å jobbe med den første applikasjonen din.

Å bli medlem av en FatCow-hostingplan kommer med mange fordeler. Du får cPanel som lar deg enkelt administrere nettstedet ditt og hostingplanen og root-tilgangen til serveren. I tilfelle nettstedet ditt krever mer krefter, kan du skalere opp ytelsen umiddelbart. I tillegg til disse får du mange forhåndsinstallerte skript, nyttige funksjoner for cPanel, ubegrensede domener, FTP-kontoer og MySQL-databaser..

Som vanlig starter du planen med en gratis domeneregistrering. De har et supportteam klar til å svare på spørsmålene dine og fikse problemene dine 24/7 som brukerne er ganske fornøyd med så langt. Den grunnleggende VPS-planen med en en-kjerne CPU, 1 GB RAM, 40 GB lagring og 1 TB båndbredde koster bare $ 19.99 per måned.

Hvis du heller vil velge en dedikert server, kan du gå for deres oppstartplan for $ 119,99 per måned med en 2-kjerne CPU, 4 GB RAM og 500 GB lagring og 5 TB båndbredde. Denne anbefales på det sterkeste for små, men raskt voksende virksomheter som trenger en pålitelig plan på lang sikt. Du kan prøve ut tjenesten deres, og hvis du ikke er fornøyd, kan du få pengene tilbake den første måneden.

10. DreamHost

Dreamhost-beste-java-hostingEt stort utvalg av bedrifter og enkeltpersoner velger DreamHost når de søker etter webhotell av høy kvalitet til nettstedet deres. Tjenesten deres er avhengig av den nyeste maskinvare- og programvareteknologien, slik at du kan få en sømløs opplevelse av å jobbe på Java-nettstedet ditt. Som uttalt av DreamHost, kommer Java forhåndsinstallert på alle serverne deres.

Hvis du imidlertid vil at alle funksjonene skal være tilgjengelige, må du konfigurere dem ved å velge en av deres dedikerte eller VPS-planer. Du kan konfigurere Java Servlets på dedikerte og VPS-planer, mens JSP og Tomcat bare vil fungere på dedikerte planer. Hver DreamHost-plan gir deg en overflod av funksjoner og verktøy som kan hjelpe deg med å komme online raskt og effektivt.

De lagrer alle nettstedets og applikasjonsdataene på SSD-harddisker, og holder ytelsen på høyest mulig nivå. Det er 4 forskjellige VPS-planer å velge mellom. Deres grunnleggende plan koster bare $ 13,75 per måned, noe som absolutt er en av de billigste VPS-planene du kan finne. Pakken inkluderer 1 GB RAM, 30 GB lagring, ubegrenset båndbredde og domener.

Med VPS-planene får du et nybegynnervennlig kontrollpanel, RAM og lagring som kan utvides når som helst og 1-klikk SSL. Hvis du trenger en dedikert server, starter prisene på $ 169 per måned. Deres dedikerte planer inkluderer DDoS-beskyttelse, full root-tilgang, RAID 1-lagring, serverovervåking og mer. Siden DreamHost er veldig trygg på sine tjenester, garanterer de 100% oppetid. Deres VPS-hostingplaner er klare til å drive nettsteder og applikasjoner i alle størrelser.

11. Hostinger

hostinger-beste-java-hostingHostinger er sikkert blant webhotellleverandørene som tilbyr kraftige planer for billige priser. Hvis du vil være kostnadseffektiv, bør du vurdere å registrere deg på en av deres delte eller VPS-planer. Husk imidlertid at bare VPS-planene deres støtter Java Applets eller JSP, mens deres delte planer kun støtter JavaScript. Fortsatt vil du ha mange alternativer med tanke på at Hostinger tilbyr 6 forskjellige VPS-hostingplaner.

Hver av planene er designet for å gi deg maksimal verdi for prisen. Deres VPS-planer er basert på Linux-servere og gir deg full SSH-rot som en dedikert server. Hvis du sammenligner det med de mest delte prisene på webhotell på nettet, viser det seg at Hostinger har nesten de samme prisene som er satt for sine VPS-planer. Den første planen koster bare 8,16 dollar per måned, og den leveres med 20 GB SSD, 1 GB RAM, 2,4 GHz CPU og 1 TB båndbredde.

Du kan skalere den opp til 8 GB RAM, 160 GB SSD, 6 TB båndbredde og 14,4 GHz CPU, som koster $ 65,56 per måned. Dette er uslåelige priser, og hver plan gir deg mange nyttige funksjoner også. Støtteteamet deres er alltid der når du trenger hjelp, prøver sitt beste selv om du meldte deg på en ubehandlet plan. Alt relatert til deres infrastruktur og webhotellstjeneste kan spørres 24/7 via live chat. Hostinger sørger for at du kan gjenopprette dataene dine når det er nødvendig, slik at du kan opprette og administrere sikkerhetskopier gjennom cPanel.

12. TMD Hosting

tmdhosting-beste-java-hostingHos TMD Hosting kan du finne noen få alternativer for alle typer webhotelløsninger til rimelige priser. Hvis du vil ha en pålitelig Java-leverandør, kan du ikke gå galt med denne. Du trenger bare å velge planen som gir nok ressurser for nettstedet ditt, og du kan begynne å jobbe med Java. TMD-vertsplanene som stort sett kommer Java-brukere til gode, er deres VPS-hostingløsninger.

Hvis du velger en VPS-plan, får du Tomcat-virtuell hosting som kjører på SSD-harddisker. I tillegg vil dataene bli lagret i et eget miljø på serverne deres, slik at nettstedet ditt kjøres i lynhastighet. Du kan velge mellom fem forskjellige VPS-planer, avhengig av ytelsen du ønsker. Når nettstedet ditt vokser, kan det hende du begynner å bruke ressursene overfor. Dette problemet kan enkelt løses når de lar deg bytte til neste plan når som helst.

Med hver VPS-plan får du et domenenavn gratis. TMD Hosting er spesialisert på fullt administrerte VPS-planer, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for oppdateringer eller andre tekniske ting som er inkludert i pakken. Som mange av sine konkurrenter, gir denne leverandøren deg også kontrollpanelet cPanel når du registrerer deg. Når det gjelder datasikkerhet, kan du enten sette opp sikkerhetskopiene for deg selv eller be supportteamet deres om å gjøre det.

Hos TDM Hosting kan du få en VPS for så lavt som $ 19.97 per måned med 40 GB SSD, 3 TB båndbredde, 2-kjerne CPU, 2 GB DDR4 RAM og mange nyttige funksjoner.

13. Vert1Plus

host1plus-beste-java-hostingSelv om Host1Plus ikke regnes som et av de største navnene i webhotellbransjen, har den noen virkelig kraftige planer å tilby. Når du begynner å bruke tjenestene deres, vil du innse hvor mye de fokuserer på å tilby fullverdige og pålitelige webhoteller. Blant ekstrautstyrene tilbyr de også rimelig Java-hosting med sine VPS-planer.

Hvis du vil ha pålitelig Java-hosting mens du sparer litt penger, bør du definitivt velge en av planene deres på lang sikt. Du kan få en liten rabatt selv om du velger en VPS-plan i mer enn tre måneder. Hvis du bestemmer deg for å holde deg til tjenesten deres i 24 måneder, kan du få maksimal rabatt på 20%. Deres VPS-pakker starter med Amber-planen som koster bare $ 15,00 per måned.

Denne leveres med en 2-kjerners CPU, 2 GB RAM og 40 GB diskplass og 1 TB båndbredde. Deres VPS-planer kan skaleres opp til Gullplanen som koster $ 66,00 per måned, eller du kan også lage din egen, tilpassede webhotellplan. Hver virksomhet har forskjellige behov, du trenger bare å klikke på Chat nå-alternativet og sette sammen den nye planen deres med de ansatte.

Du kan imidlertid aldri gå galt med bronseplanen deres, som er deres mest populære plan akkurat nå. Den tilbyr en 2-kjerners CPU, 4 GB RAM, 60 GB diskplass og 1 TB båndbredde. Dette er vanligvis nok for bedrifter, og du kan alltid skalere det opp hvis du vil. Host1Plus lar deg følge med på ressursene du bruker og få varsler i tilfelle du skyver grensene.

14. GreenGeeks

greengeeks-beste-java-hostingGreenGeeks er webhotellfirmaet som driver alle nettsteder og applikasjoner med vindenergi. Hvis du vil ha en sterk hostingplan for ditt Java-baserte nettsted og beskytte miljøet samtidig, bør du absolutt sjekke ut hva de har å tilby. Grønn energi er ikke bare bra for markedsføringen, men den samme ideen kan øke trafikken din også.

Med deres 30 dagers pengene tilbake-garanti vil du ha god tid til å finne ut om tjenestene deres er gode nok for deg eller ikke. Når det gjelder VPS og dedikerte serverplaner, vil du ha mange valg. Det er 5 forskjellige VPS-planer å velge mellom, og starter med 1 GB RAM-plan som koster $ 39,95. Denne inkluderer 25 GB SSD-lagring, 1 TB båndbredde og en 4-kjerners CPU.

Hvis du velger en GreenGeeks VPS-plan, får du det populære cPanel-kontrollpanelet med WHM, nattlige sikkerhetskopier og gratis migrering i tilfelle du allerede har et nettsted. Deres raske bestemmelse garanterer at når du har meldt deg til planen, vil den være i gang om et minutt. Hvis du vil ha en dedikert server, kan du velge mellom fire planer.

Prisen for deres Entry Server er bare $ 169 per måned med Intel Atom 330, 2 GB DDR3, 500 GB SATA, 10 TB overføring og 5 IP-adresser. Hvis du ikke er sikker på hvilken dedikert server som passer dine behov best, kan du alltid kontakte ekspertene deres via telefon eller chat og be om et forslag. I tilfelle du trenger å oppgradere enten den dedikerte serveren din eller VPS, kan du gjøre det når som helst.

15. FastComet

fastcomet-beste-java-hostingFastComet har stort rykte som en av de mest pålitelige og nybegynnervennlige webhotellleverandørene der ute. Den er klar til å gi topp ytelse for dine Java-baserte nettsteder og applikasjoner. Faktisk prøver de å bli bedre for hvert år, og brukeranmeldelsene snakker for seg selv. Akkurat nå har de over 10 000 fornøyde kunder i 70 land. De er ikke bare gode når det gjelder nettsteder, men du kan også registrere domenenavn ved å bruke nettstedet deres.

På FastComet kan du velge mellom to alternativer for sikkerhetskopiering. De kan enten lage sikkerhetskopier ukentlig eller daglig for å sikre dataene dine. I følge leverandøren og mange tilbakemeldinger fra brukerne holder de serverens oppetid over 99,99%, noe som er ganske imponerende hvis du sammenligner det med andre leverandører. Dette er definitivt bra for alle som ønsker å starte et forretningsnettsted med en av planene sine.

FastComet tilbyr også cPanel, det beste verktøyet for å administrere domener, hosting og kontoer. Du kan bare laste ned telefonappen og kontrollere webhotellstjenesten din hvor som helst. De har et sterkt kundesupportteam som er klar til å svare raskt når som helst. Du kan kontakte dem via live chat, telefon, billettsystem og e-post.

Deres billigste VPS-plan på skyen koster 59,95 dollar per måned og inkluderer en 2,50 GHz CPU, 2 GB RAM, 50 GB SSD og 2 TB båndbredde. Deretter, hvis du begynner å gå tom for ressurser, kan du oppgradere gjennom tre nivåer til. Hvis du vil ha en dedikert server i stedet, kan du prøve ut deres første plan som koster $ 139 per måned. Den inkluderer en 4-kjerners Intel Xeon CPU, 8 GB RAM, 160 GB SSD og 5 TB båndbredde. Disse inkluderer selvfølgelig også cPanel i pakken.

Konklusjon

Jeg håper virkelig at det fra disse topp Java hosting selskaper du kunne finne minst en som passer for dine behov og budsjett. Hvis du har erfaring med noen av disse selskapene som er oppført på denne siden, eller med noen annen Java-leverandør og ønsker å dele tankene dine, vennligst legg igjen en kommentar nedenfor.

Legg også igjen en kommentar nedenfor, hvis du fortsatt har spørsmål angående disse leverandørene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map