15 beste leverandører av MySQL-databaser

01.06.2020
Beste vertskap '15 beste leverandører av MySQL-databaser
0 28 мин.

best hosting-mysql-database-2019


Hvorfor trenger du MySQL Hosting? Hvordan finne den beste?

Nettstedseiere som driver store nettsteder er vanligvis avhengige av databaser. Disse gjør det mye enklere å håndtere de hundrevis eller tusenvis av nettsider som er tilgjengelig. På denne måten er det ikke nødvendig å åpne hver side for å oppdatere innholdet, og oppsettet forblir det samme. Disse kalles dynamiske nettsteder eller databasedrevne nettsteder der dataene trekkes rett fra databasen hver gang en bruker åpner en webside.

Hver bit av informasjon kan nås på ett sted, og du kan til og med ha et helt team som jobber med den samme databasen sammen. For disse oppgavene kan du bruke MySQL som er en av de mest populære databasene akkurat nå. Det er åpen kildekode-programvare, og du kan få det gratis. Webhotellplanene som vi skal snakke om under alle støtter MySQL og tilbyr også apper og skript som er kompatible med databasen.

Nå skal vi gå gjennom MySQL først, bare for å forklare hvorfor det er et så godt valg når det kommer til relasjonsdatabaser. Vi vil også vise deg all viktig informasjon du trenger å vite før du velger en webhotellplan som støtter MySQL.

Dette er grunnen til at du bør bruke MySQL

MySQL er selvfølgelig ikke det eneste alternativet du kommer til å finne når du søker etter den perfekte webhotellplanen. Det er andre populære databaser, for eksempel:

 • PostgreSQL – en åpen kildekode- og objektrelasjonsdatabase tilgjengelig for Linux og Windows
 • Microsoft SQL – en relasjonell, egenutviklet database av Microsoft, kompatibel med Linux og Windows
 • MS Access – en relasjonell, proprietær database med en grafisk brukergrensesnitt, en del av Microsoft Office-pakken. Den kan bare kjøres på Windows
 • Oracle – en flermodell proprietær database utviklet av Oracle Corporation som også kan kjøres på Windows og Linux

Hvis vi ser på kryssplattformkompatibiliteten til hvert av disse databasealternativene, viser det seg at MySQL er det mest allsidige. Foruten Microsoft og Linux, kan MySQL kjøre på FreeBSD, macOS og Solaris. Dette gir databasen en enorm fordel, siden du kan kjøre den på stort sett hver maskin og webhotellplan. På toppen av det gir det deg et bredt sett med funksjoner som lar deg utføre oppgavene dine effektivt og samtidig holde dataene dine sikre gjennom hvert trinn.

MySQL er en kraftig løsning når du vil jobbe med enorme datasett. Det er mye brukt av store selskaper som trenger å administrere tonnevis med innhold på sine nettsteder. Selv om det er en godt avrundet database, er den fremdeles ganske enkel å bruke, noe som gjør den til et godt valg for de som ikke har mye erfaring med å jobbe med databaser.

Hvis ytelse er et av de viktigste aspektene du trenger i en database, er MySQL det perfekte valget for deg. Det er designet på en måte å gi høyhastighetsbruk, spesielt for de som driver nettstedene sine på en delt webhotellplan. Tross alt vil du ikke vente på de belastningstidene når innsatsen er høy.

Noe av det største med MySQL er at du kan bruke Apache, PHP og forskjellige andre språk på den. Disse er vanligvis inkludert i de fleste pakker når du velger en Linux-webhotellplan. Mer enn 100 millioner brukere lastet ned MySQL bare fordi disse komponentene støttes. Du kan i utgangspunktet ha noen av de kraftigste verktøyene alt på ett sted.

Historien om MySQL

best mysql-web-hosting-leverandørerMySQL kom ut i 1996, så det er definitivt en av de eldste blant databasealternativene der ute. Det er opprettet av et tremannsutviklerteam, og deretter en av dem, Michael Widenius ga databasen navnet My, som også var navnet på datteren hans. De opprettet det fra det mye enklere databasestyringssystemet kalt mSQL (Mini SQL) og de hadde til hensikt å bruke det som sitt eget verktøy.

mSQL var basert på ISAM-språket, som ble utviklet av IBM. Hele strukturen til mSQL var altfor treg og fleksibel, så programmererne bestemte seg for å lage en ny som kan løse problemene sine på bedre måter. Da MySQL kom ut, begynte det å løpe under General Public License, noe som betyr at hver bruker kunne endre kildekoden.

En flott ting med MySQL er at de holdt API (Application Programming Interface) til mSQL, som gjorde det mulig for utviklere fra hele verden å enkelt bytte til denne nye databasen. Selskapet som finansierte og eide MySQL var et svensk som heter MySQL AB. I 2008 bestemte Sun seg for å kjøpe selskapet for en milliard dollar. De hadde det bare til 2010, da Sun overrakte MySQL til Oracle Corporation, den nåværende eieren av databasen.

MySQL priser og funksjoner

Du kan alltid laste ned gratisversjonen av MySQL som mange selskaper og enkeltpersoner bruker til databasene sine. Det kalles MySQL Community-utgaven, den mest brukte open-source databasen i verden. De fleste webhotellplaner krever ikke en gang at du laster ned den, fordi den vanligvis er inkludert i pakken deres som en bonus.

Gratisversjonen er nok mesteparten av tiden, men i tilfelle at firmaet ditt har noen spesifikke behov, kan du også oppgradere til en premiumversjon. Det er standardutgaven for $ 2000, Enterprise for $ 5000 og Cluster Carrier Grade for $ 10.000. Alle disse gir deg en omfattende liste over nyttige verktøy og funksjoner mens du også får premium support og vedlikehold.

Du får alt du trenger for databaseadministrasjon og spørringsoppgaver. Selv om du jobber med enorme datamengder, kan du aldri gå tapt siden MySQL lar deg gjennomføre svært effektive søk. Det er også et informasjonsskjema som hjelper deg å forstå strukturen til dataene dine.

MySQL er den perfekte løsningen hvis du trenger en database for den nye applikasjonen. Du trenger i utgangspunktet bare å sette opp databasen, opprette en konto og så kan du la den være slik. Det vil være en stabil ressurs for applikasjonen din med et skript som kjører på det. Det krever ikke en gang at du sjekker den så lenge den kontinuerlig kjører i bakgrunnen.

Det eneste som kan bremse en MySQL-database er et dårlig valg av harddisk. Du bør alltid gå etter en webhotellleverandør som kjører serveren på SSD-harddisker. Det garanterer lynets hastighet med umiddelbar tilgang fra solid state-stasjoner. Hvis du velger en webhotellplan som er avhengig av SSD-er, trenger du imidlertid en sikkerhetskopiplan. Med SSD-harddisker er det mer sannsynlig at det oppstår feil som kan skade dataene dine.

Selv om de fleste brukere bruker kommandolinjegrensesnittet i MySQL, er det ikke sikkert det passer for alle. Nybegynnere som ikke har erfaring med å jobbe med databaser, kan synes det er vanskelig å håndtere. Heldigvis kan dette problemet løses ved å installere et av MySQL GUI (grafisk brukergrensesnitt) som gjør det mye mer enkelt å bruke databasen.

Finne den perfekte MySQL Web Host

I dag er det ikke vanskelig å finne en webhotellleverandør som tilbyr MySQL i sine pakker. De fleste av dem støtter denne databasen og mange andre løsninger som du kan velge mellom. Når du surfer på webhotellene på Internett, vil du se at de gir minst noen av de populære databasene som vi nevnte før, spesielt når det gjelder delte hostingplaner. Før du velger en, er dette de to viktigste faktorene du bør ta hensyn til: lagring og ytelse.

For de fleste eiere av nettstedene er det nok med en enkelt MySQL-database. Webhotellplaner kommer vanligvis med en forekomst av MySQL, men i tilfelle du skal starte et større prosjekt, kan det hende du må legge til flere databaser. I dette tilfellet velger du bare en webhotellpakke som inkluderer ubegrensede databaser. Hvis du vil koble til og administrere databasene dine ordentlig, må du gå for PHP. Imidlertid kan du knapt finne en webhotellleverandør som ikke støtter dette språket.

Sist, men ikke minst, bør du sørge for at enten cPanel eller Plesk er installert. Disse kontrollpanelene lar deg opprette databaser og slette eller administrere eksisterende. cPanel gir til og med en databaseveiviser for MySQL som guider deg gjennom hele prosessen med å håndtere databaser. La oss se gjennomgangene om de 15 leverandørene av webhotell som vi stort sett anbefaler!

Beste MySQL webhotellleverandører

Så før du gir deg detaljer om selskapene vi anser som de beste MySQL-vertene, er her den komplette listen over dem:

 1. HostGator – $ fra 2,75 dollar / måned
 2. Bluehost – fra $ 3,95 per måned
 3. InMotion Hosting – fra $ 3,99 / måned
 4. A2Hosting – fra $ 3,92 / måned
 5. Siteground – fra $ 3,95 per måned
 6. iPage – fra $ 1,99 / måned
 7. WebHostingHub – fra $ 4,99 / måned
 8. Tykk ku – fra $ 3,15 / måned
 9. LiquidWeb – fra $ 59 / måned
 10. GreenGeeks – fra $ 3,95 per måned
 11. Gå pappa – fra $ 2,99 / måned
 12. Hostmonster – fra $ 4,95 per måned
 13. InterServer – fra $ 5 / måned
 14. HostPapa – fra $ 3,95 per måned
 15. Justhost – fra $ 3,95 per måned

La oss hoppe i detaljer, og se hvilken hostingleverandør som passer best for budsjettet og hostingbehovene dine.

3. HostGator

hostgator-beste-mysql-hostingHostGator er et av de mest kjente webhotell-selskapene akkurat nå. De tilbyr førsteklasses planer for delt hosting, dedikerte servere, VPS og spesielt forhandlerhotell som er deres toppselgende tjeneste. Planene deres blir mye brukt av store og små bedrifter, bloggere og utviklere. HostGator ble opprettet i 2002 og begynte å selge Linux-baserte tjenester.

I 2011 skjønte de at det også er stor etterspørsel etter Windows, og begynte å tilby webhotellplaner basert på operativsystemet. HostGator er vert for mer enn 8 millioner domener akkurat nå. En av hovedårsakene til dette er det brede spekteret av funksjoner som følger med hver av planene deres. Denne leverandøren har også en egen nettstedbygger som gir deg tilgang til over 4000 maler gratis.

HostGator gir deg alle verktøy som kan hjelpe deg med å opprette og vedlikeholde nettstedene dine. Med hver plan får du MySQL for databaseadministrasjon, gratis domene, oppgaveplanlegger og andre nyttige adminverktøy. Det er ikke så mange leverandører som kan tilby deg noen virkelig high-end Windows hosting planer. Det er her HostGator slår mesteparten av konkurransen, og implementerer flere års erfaring fra Windows-hosting.

Hvis du ikke er fornøyd med hostingplanen din, kan du få pengene tilbake om 45 dager, noe som er en større tidsramme enn gjennomsnittet. Uansett hvilken plan du velger, får du ubegrenset MySQL-databaser og phpMyAdmin også. Delt planpriser starter på $ 2,75 per måned med Hatchling-planen. Hvis du vil ha en VPS, vil inngangsplanen koste deg $ 29,95, mens den billigste dedikerte serveren er $ 119 per måned.

2. BlueHost

Bluehost-beste-mysql-hostingBlueHost startet tilbake i 2003, og nå har de hundrevis av ansatte som jobber i selskapet. Det ble et stort navn i bransjen, og ga brukerne webhotellplaner som er avhengige av topp maskinvare og programvare. Hele deres webhotellplattform er åpen kildekode, noe som gjør det til et godt valg for brukere som ønsker å fordype seg i det tekniske.

Som de fleste av de store navnene blant webhotellfirmaene, tilbyr BlueHost også et bredt spekter av kraftige webhotellplaner. Disse inkluderer de mest populære planene som sky, delt, VPS og dedikert hosting. Imidlertid lar BlueHost deg velge mellom to andre planer, den ene er opprettet for WordPress-brukere og den andre for eiere av WooCommerce.

Når det gjelder støtte, er deres profesjonelle team tilgjengelig hele dagen, hver dag. Du kan nå dem via chat, telefon, e-post, og de har også en omfattende kunnskapsbase. Hver hostingpakke gir deg gratis SSL og MySQL også.

De garanterer at du kan opprette og administrere databaser med MySQL på en enkel måte ved å bruke phpMyAdmin og mange andre nyttige applikasjoner. Hvis du vil gjøre to ting på en gang, bør du velge en BlueHost-plan som tilbyr et gratis domenenavn. Siden du ikke trenger å finne og betale for en domeneregistrator, kan dette valget alltid spare deg for tid og penger.

La oss nå gå gjennom prisene på deres delte, VPS og dedikerte planer bare for å vise deg hvor rimelig BlueHost egentlig er. De har tre delte hostingplaner, som starter med Basic for $ 3,95 per måned, opp til Choice Plus-planen for $ 5,95. Prisene for VPS-planene varierer fra $ 19.99 til $ 59.99 per måned, mens de dedikerte hostingplanene koster fra $ 79.99 til 119.99 hver måned.

3. InMotion Hosting

inMotion-beste-mysql-hostingHos InMotion Hosting kan du finne mange fullverdige vertsplaner. Disse inkluderer ulike delte, dedikerte, VPS, WordPress og administrerte alternativer, som sikrer at enhver bedrift og individ kan finne den perfekte tjenesten. MySQL er et av ekstrautstyrene som de leverer med alle pakkene sine, som setter deg opp for å lage applikasjoner og dynamiske nettsteder.

InMotion Hosting gir deg brukervennlige nettstedbyggere, som WordPress, Joomla, Drupal og B2evolution. Selskapet utviklet til og med sin egen nettstedbygger kalt Premium Web Builder og gjorde den tilgjengelig for alle som abonnerte på planene sine. For store selskaper eller team som jobber med større prosjekter, er det å velge en dedikert plan hos InMotion et godt valg.

Dedikerte pakker inkluderer cPanel for enkel server- og nettstedadministrasjon gjennom nettleseren din. Det som gjør planene deres virkelig nybegynnervennlig er deres MySQL-støtte. Du vil opprette og vedlikeholde databasen din med fullstendig veiledning, og sørge for at du bruker ditt foretrukne SQL-språk på riktig måte. Det vil ikke være noen ytelsesproblemer med databasen din, som er garantert av SSD-lagringsenhetene.

Et av hovedmålene med InMotion er å tilby førsteklasses maskinvare til kundene sine til enhver tid. Tjenesten deres er avhengig av Samsung SSD-er og de nyeste Dell-serverne, slik at du kan være trygg på at besøkende på nettstedet vil glede seg over en sømløs surfeopplevelse. Hos InMotion varierer prisene for deres dedikerte planer fra $ 105.69 helt opp til $ 340.99 med totalt fem planer..

De har tre planer for VPS-hosting med den laveste prisen $ 27.99 og den høyeste $ 64.99. Hvis du vil prøve deres Shared Business Hosting-planer, kan du velge mellom tre planer. Det er lanseringsplanen for $ 3,99 per måned, Power for $ 5,99 og Pro for $ 13,99 i måneden, med Power planen som det mest populære alternativet.

4. A2 Hosting

A2Hosting-beste-mysql-hostingDa A2 Hosting ble grunnlagt tilbake i 1999, var det først et uavhengig selskap. Det ble opprinnelig kalt Iniquinet, og deretter endret de det til A2 Hosting i 2003. Takket være mange års hardt arbeid, ble de et av de ledende navnene i webhotellbransjen. De får hundrevis av positive anmeldelser fra brukere og populære anmeldernettsteder også.

A2 Hosting tilbyr et bredt mangfold av planer. De tilbyr de vanlige dedikerte, VPS og delte planene med mange nyttige tillegg, gratis funksjoner og support. Du kan velge mellom administrerte og ikke-administrerte dedikerte og VPS-planer. Hvis du vil ha MySQL inkludert i pakken, er du på rett sted. A2 Hosting tilbyr mange funksjoner og programvare som er svært fordelaktig for utviklere.

Du får den nyeste versjonen, MySQL 5.5 sammen med phpMyAdmin og SSH. Med disse nyttige verktøyene kan du når som helst jobbe med databasene dine, fra hvilken som helst maskin. A2 Hosting gir en flott mulighet for de som ønsker å jobbe med ferdighetene sine. Med deres omfattende kunnskapsbase kan du lære mye om bruk av Python og Perl på databasene dine.

Hos A2 Hosting er prisene forskjellige mellom Windows- og Linux-alternativene, men vi skal snakke om Linux-planene bare for å gi deg en ide om prisene. Du kan få en delt hostingplan som starter på $ 3,91, en VPS for $ 5,00 og en dedikert plan for $ 9,31. Disse planene kan skaleres opp i henhold til dine behov, og gir deg flere og flere funksjoner og fordeler.

5. SiteGround

Siteground-beste-mysql-hostingDette er enda et stort navn i webhotellbransjen. SiteGround er kjent for sin høye tilgjengelighet og for å tilby kraftige webhotellstjenester over hele verden. Dette er hovedsakelig takket være datasentrene som er smart plassert i Singapore, Amsterdam og Chicago, og dekker et stort antall land effektivt. Deres markedsføringsstrategi er å skille seg ut fra mengden og tilby noe annet for publikum. Som det viser seg, er metoden deres ganske vellykket så langt.

Hos SiteGround kan du få alle typer webhotellpakker du trenger. Imidlertid kjøpte de fleste brukere sine delte planer eller skyhostingsplaner som er kraftigere enn de fleste av konkurrentene gir. Med disse to får du cPanel-kontrollpanelet og støtte for WordPress og Joomla også. SiteGround sikrer deg nesten 100% oppetid, siden de kontinuerlig overvåker serverne sine og når det først er et problem, kan de øyeblikkelig fikse det.

En annen flott ting med denne leverandøren er at du har lov til å ha ubegrensede MySQL-databaser med hostingpakkene deres. De sikrer høy ytelse for databasene dine ved å lagre dem på separate harddisker. Du kan enkelt jobbe med databasene dine gjennom phpMyAdmin. Hvis du velger en av de dyrere pakkene deres, gir de også dynamisk hurtigbufring, SSL, forbedret støtte og PCI-samsvar.

Du kan få en delt hostingplan på SiteGround for bare $ 3,95 per måned hvis du vil. Deres bestselger er imidlertid CrowBig-delte planen som koster $ 5,95 per måned. Deres netthandelsplan for skyen koster 80 dollar per måned, mens du kan få en inngangsserver for $ 269 per måned hvis du vil ha en dedikert serverplan.

6. iPage

IPage-beste-mysql-hostingDet er over en million kunder akkurat nå som valgte iPage som leverandør av webhotell. Dette er et selskap som allerede har drevet nettsteder i et tiår. Tilbake i 2011 begynte de å bruke vindkraft for å betjene sine servere, og de bruker denne metoden frem til i dag. Planene deres er rimelige, og hele pakken er designet for å være nybegynnervennlig, og det er grunnen til at så mange velger denne leverandøren.

Målgruppen for iPage er hovedsakelig små bedrifter eller enkeltpersoner som enkelt vil opprette en blogg eller porteføljeside, og deretter fokusere på arbeidet sitt. Siden hovedideen til denne leverandøren er enkelhet, tilbyr de bare en delt hostingplan som bare koster $ 7.99. Imidlertid kommer det med mange nyttige funksjoner. For eksempel kan du registrere et domenenavn i 3 år, du kan ha ubegrenset MySQL-databaser og en overflod av lagringsplass.

De har sin egen dra og slipp nettstedredigerer som også gir deg tilgang til tusenvis av maler. Selvfølgelig støttes de mest populære CMS, og du får også tillegg til nettstedet ditt. Disse inkluderer verktøy for bloggen din, fotogallerier og FTP-verktøy. Foruten MySQL, får du også lakkbufring og phpMyAdmin for det. Selv om de ikke lagrer dataene og databasene på nettstedet på separate servere, vil dataene dine bli sikret med daglige sikkerhetskopier.

De tilbyr også VPS-hosting som starter på $ 19,99 per måned, dedikert hosting fra $ 119,99 per måned og WordPress hosting der startpakken koster $ 3,75 per måned.

7. Webhotell-hub

webhostinghub-beste-mysql-hostingWeb Hosting Hub er et selskap som ble etablert i 2010 og har levert forskjellige tjenester siden den gang. I tillegg til å være vert for nettstedet ditt, kan du også leie dem til å designe nettstedet ditt. De tilbyr også andre løsninger, for eksempel deres nettstedbygger, mange e-handelsverktøy og webhotell for alle de populære CMS. De ble så populære at mer enn 40 000 mennesker valgte dem å bygge og drive nettsteder.

Web Hosting Hub er optimal for de som ønsker delt hosting, siden det er den eneste typen plan de gir. VPS, dedikerte og andre planer er levert av InMotion Hosting, deres søsterselskap. Siden de bare tilbyr delt hosting, er de fullt fokusert på å tilby de beste tre delte hostingplanene som er tilgjengelige i markedet. Hvis du vil starte et nettsted som en virksomhet eller til individuelle formål, lar Web Hosting Hub deg sette opp det raskt og effektivt.

Du kan velge mellom tre delte hostingplaner: Spark-planen for $ 4,99 per måned, Nitro for $ 6,99 og Dynamo-planen for $ 8,99 per måned. Hvis du velger Nitro-planen, vil du kunne kjøre ubegrensede MySQL-databaser, sub- og parkerte domener, som alle er begrenset i startplanen. Den andre og tredje planen gir deg også rabatt på webdesigntjenesten deres.

Alle delte planer gir deg phpMyAdmin som en ekstra til MySQL. Hvis du ikke er så erfaren i MySQL, kan du alltid stole på deres guider om hvordan du håndterer databaser, de har nok av dem.

8. FatCow

Fatcow-beste-mysql-hostingFatCow er en av de største leverandørene av webhotell som driver sin virksomhet med grønn energi. De gir bare en plan for delt hosting kalt The Original FatCow Plan, som koster bare 3,15 dollar per måned, og det lar deg registrere et domenenavn i ett år. Hovedideen deres er å unngå å tilby kompliserte webhotellplaner og sette sammen noen enklere i stedet.

De har et profesjonelt teknisk supportteam som lover å svare innen få minutter. Ved å kjøpe en av planene deres, vil du få tilgang til kontrollpanelet deres som er stort sett det samme som cPanel, bare ser litt annerledes ut. Det er ganske nybegynnervennlig, men det kan ta deg litt tid å finne ut av MySQL-manageren og filbehandleren.

Med sine priser er FatCow definitivt blant de rimeligste leverandørene i markedet. Planene deres blir mye brukt av små bedrifter og kontaktannonser. Som mange andre leverandører har de også en egen tilpasset, pek-og-klikk nettstedbygger som kan komme til nytte for de som ikke har noen erfaring med nettutvikling overhodet.

Hvis du er interessert i andre planer som VPS eller dedikerte servere, tilbyr de dem også. FatCow deler VPS og dedikerte tjenester inn i tre planer hver. Hver av disse planene gir deg ubegrensede MySQL-databaser, domener, underdomener og FTP-kontoer. Inngangsplanen for VPS koster $ 19,99 per måned, og du kan ha en dedikert oppstartsserver for bare $ 119.99 per måned.

9. LiquidWeb

liquidweb-beste-mysql-hostingNå er LiquidWeb webhotellleverandøren hvor du bare kan finne de kraftigste hostingløsningene. De gir ikke engang delte hostingplaner, siden de fokuserer på å gi den beste ytelsen for krevende utviklere. Hos LiquidWeb kan du finne noen eksepsjonelle dedikerte og VPS-hostingplaner med en garantert oppetid på nesten 100%. Du kan også velge om du vil ha en Linux- eller Windows-basert server.

Webhotellplanene deres er ikke bare kraftige, men også brukervennlige, og sørger for at du ikke trenger å bruke mye tid på å administrere serveren din. De bruker den nyeste maskinvaren for å sikre konstant oppetid og høy hastighet for eiere av nettsteder. De siste årene klarte de å holde oppetiden over 99,99%, noe som er ganske imponerende.

Selv om du knapt kan få problemer med å bruke LiquidWeb, har de deres profesjonelle supportteam klare når du trenger dem. I tilfelle du allerede har et nettsted og vil bytte til en LiquidWeb-hostingplan, vil de hjelpe deg med dataoverføringen gratis. De bruker SSD-harddisker og gir til og med belastningsbalansører i tilfelle du har trafikkpikes, slik at flere servere kan håndtere trafikken din.

Både dedikerte og VPS-planer støtter MySQL og en rekke andre databaseløsninger. Hvis du vil ha en dedikert server med LiquidWeb-administrert, kan du velge mellom fem forskjellige planer på tre lokasjoner. Startplanen koster $ 199 per måned og gir deg en omfattende liste over nyttige funksjoner. Cloud-VPS-prisene deres starter på $ 59 per måned, mens den billigste sky-dedikerte serveren koster $ 169 per måned.

10. GreenGeeks

greengeeks-beste-mysql-hostingGreenGeeks er et webhotellfirma etablert for over ti år siden og har i dag over 35 000 kunder og er vert for mer enn 300 000 nettsteder. Som navnet tilsier, driver de maskinvaren sin med grønn energi, eller nærmere bestemt vindkraft som er bedre for miljøet.

Ved å velge en av planene deres, vil du få mange funksjoner som gratis domeneregistrering og overføring, nettstedbygger, nettstedoverføring, sikre e-postkontoer og mye mer. GreenGeeks har et dedikert supportteam som du kan nå via chat, telefon og billetter. De kjører serverne sine bare på Linux, men det er det mest populære operativsystemet når det kommer til webhotell uansett.

Serveroppetiden hos GreenGeeks er også meget konkurransedyktig, ettersom de lykkes med å holde den over 99,9%. De opprettet ikke sitt eget kontrollpanel som mange andre leverandører. I stedet vil du få cPanel som garanterer en sømløs brukeropplevelse for alle eiere av nettstedet. Hvis du allerede har et nettsted, kan du migrere det gratis. De lar deg til og med legge en handlekurv i den som også følger med pakken.

Hos GreenGeeks koster webhotell bare $ 3,95, mens WordPress hosting også er $ 3,95. Planene deres er gunstige for utviklere med den nyeste MySQL, støtte for Python og Perl, flere PHP-versjoner og FTP-kontoer. Og dette er bare toppen av isfjellet, fordi du får mange flotte funksjoner som garanterer en topp ytelse, sikkerhet og e-handelsstøtte. I tilfelle du ikke er fornøyd med GreenGeeks, kan du få pengene tilbake innen 30 dager.

11. GoDaddy

GoDaddy-beste-mysql-hostingGoDaddy er kjent som en av de største domeneregistratorene i verden med over 60 millioner domenenavn registrert så langt. I tillegg til sine domeneregistrerings- og auksjonstjenester tilbyr de også kraftige webhotellplaner. Dette selskapet ble opprettet i 1997 under navnet Jomax Technologies. Etter to år byttet de til sitt nåværende navn.

GoDaddy tilbyr webhotelløsninger for både enkeltpersoner og store bedrifter. De tilbyr forskjellige dedikerte, VPS og delte planer til rimelige priser. I tillegg til det vanlige Linux-alternativet, kan du også få Windows-baserte servere. Det er mange hostingplaner du kan velge mellom, avhengig av hvilken type nettsted du vil kjøre og hvor mye trafikk du tiltrekker deg.

De har også en populær nettstedbygger som er mye brukt av uerfarne brukere og små bedrifter som trenger en rask og enkel løsning. Det er en dra-og-slipp-byggherre som gir deg tilgang til mer enn 300 maler. Malene er allerede fylt med innhold; du trenger bare å kopiere ditt eget innhold til de riktige stedene og dets sett.

Med en blanding av profesjonelle administratorer, high-end maskinvare og overvåkningssystemer, kan de konsekvent holde serverens driftstid over 99,9%. GoDaddy er leverandøren som bryr seg om innholdet ditt. De lager regelmessig sikkerhetskopier av nettstedet ditt i tilfelle noe skulle gå galt. Du kan få en webhotellplan for bare $ 2,99 per måned. Prisene for VPS-planene starter på $ 17.99 per måned, mens du kan få en dedikert server på inngangsnivå for $ 69.99 per måned.

12. HostMonster

hostmonster-beste-mysql-hostingHos HostMonster er tjenestene og prisene ganske like de som tilbys av BlueHost. Dette fordi disse to er søsterselskaper med hverandre. De tilbyr også delte hostingplaner med startprisen på $ 4,95 per måned. Den leveres med uovervåket båndbredde, 50 GB lagring, og den lar deg ha ett nettsted og ett domenenavn. Alt i alt tilbyr HostMonster noen ordentlige delte hostingplaner til rimelige priser.

Det er perfekt for enkeltpersoner og bedrifter som nettopp begynte å tiltrekke seg trafikk. På toppen av ytelsen vil du få mange nyttige verktøy som kan komme til nytte for mindre nettsteder. Disse inkluderer verktøy for fora og blogger, handlekurv, SSL-sertifikat, CMS-skript og den nyeste MySQL. Den grunnleggende VPS-planen på HostMonster koster bare 19,99 dollar, noe som er ganske billig akkurat nå i markedet. Likevel, med 30 GB ledig plass, dual core prosessor, 2 GB RAM og båndbredde begrenset til 1 TB per måned, er det et kraftig alternativ for prisen.

De eksperimenterer ikke med tilpassede kontrollpaneler; i stedet får du en cPanel som alltid er en effektiv løsning. Du kan få en dedikert server for så lite som $ 79,99 med 4-kjerne Intel Xeon-prosessorer, 500 GB RAID1 og 4 GB RAM. Med HostMonster kan du oppgradere planen din når du trenger mer ytelse.

Dine delte databaser blir lagret på en annen server enn de andre dataene, og du får også en phpMyAdmin for MySQL. Hvis du vil ha en webhotellplan som omhandler SQL-spørsmål riktig, bør du absolutt velge HostMonster.

13. InterServer

interserver-beste-mysql-hostingInterServer blir sett på som det beste valget akkurat nå for de som trenger en rimelig, men kraftfull WordPress-hosting-tjeneste. Den billigste planen hos InterServer koster bare $ 5 og du får et SSL-sertifikat, gratis migrering og ubegrenset lagring, overføring og e-post. De lar deg også kjøre opptil 20 nettsteder på serveren deres. Høy ytelse er garantert av den nyeste maskinvaren, inkludert 30 GB til 240 GB SSD-er.

InterServer prøver å holde oppetiden så nær den perfekte 100% som mulig, og de har det bra så langt. Hos denne leverandøren er det bare 100 nye brukere som er tillatt hver dag. Denne grensen garanterer at serverne deres ikke vil redusere uventet på en travel dag. Hvis du velger en av VPS-planene deres, vil du ha mange tilpasningsmuligheter. Du vil kunne velge programvareverktøy, kontrollpanel, operativsystem og prosessorkraft som passer deg best.

Hvis du velger InterServer, vil det ikke være noen uventede exit-avgifter eller noen form for langsiktig kontrakt. På toppen av det vil du få pengene tilbake om 30 dager i tilfelle du ikke var fornøyd med tjenesten deres. Du vil kunne administrere databasene dine sømløst ved hjelp av den nyeste MySQL og phpMyAdmin.

Når det gjelder støtte, kan du kontakte dem på alle måter når du vil. InterServer-støtte er tilgjengelig via telefon, chat, e-post, mens du også kan bruke deres omfattende kunnskapsbase og forum. Deres VPS-planer er så skalerbare at du kan velge mellom 16 forskjellige varianter med en startpris på bare $ 10,00 per måned for Windows og $ 6,00 per måned for Linux.

14. HostPapa

Hostpapa-beste-mysql-hostingHostPapa er en webhotellleverandør rett fra Canada som ble etablert i 2006. Målgruppen deres er små bedrifter, slik de oppgir det på deres hjemmeside og via sine annonser også. De bruker grønn energi til å drive maskinvaren sin, som er svært populær akkurat nå blant vertsbedrifter. Sammenlignet med andre grønne hostingleverandører er prisene deres ganske lave.

Selv om HostPapa ikke tilbyr dedikerte servere, er deres delte og VPS-planer ganske kraftige. Uansett hvilken plan du velger, så får du også en nettstedsbygger. Du kan imidlertid oppgradere nettstedbyggeren til en enda bedre ved å bytte til en dyrere plan. cPanel- og FTP-kontoer er også inkludert i hver pakke. Deres billigste delte hostingplan koster $ 3,95 og lar deg ha to nettsteder.

Hvis du trenger VPS, kan du velge mellom 5 forskjellige planer i henhold til dine behov. Deres første VPS-plan koster bare 19,99 dollar per måned, og du får en 4-kjerners prosessor, 1,5 GB RAM, 50 GB lagringsplass og 1 TB overføring. Med disse planene kan du få både Linux- og Windows-baserte servere. Når det gjelder databaser, får du MySQL 5, og de lar deg administrere ubegrensede databaser.

Planene deres inkluderer det kraftige administrasjonsverktøyet phpMyAdmin som lar deg enkelt håndtere de hyppigste MySQL-oppgavene. Hvis du er nybegynnerutvikler eller webansvarlig, er HostPapa det perfekte valget for deg. Med sine planer vil hvert verktøy som kreves for effektivt å sette opp og vedlikeholde et nettsted være på armlengdes avstand.

15. JustHost

Justhost-beste-mysql-hostingHos JustHost kan du finne noen gode hostingplaner for små bedrifter og nybegynnere webansvarlige. Selv om det å tilby pålitelige delte hostingplaner helt klart er deres viktigste mål, har de også noen anstendige VPS og dedikerte serverplaner. Du kan få en delt hostingplan for bare $ 3,95 per måned som gir deg et domenenavn, et nettsted, 50 GB plass og noen mer grunnleggende funksjoner.

Med hostingplanene deres får du gratis nettstedbyggere med maler og muligheten til å installere et bredt spekter av nyttig programvare med et enkelt klikk. I programvarepakken deres kan du også finne verktøy for blogging, fora og e-handel. De tilbyr en sjenerøs startpakke for databaser med den nyeste MySQL, slik at du kan ha 20 databaser. Imidlertid oppgraderer du til en kraftigere plan, blir den ubegrenset.

Du vil kunne opprette og administrere databaser med phpMyAdmin. Heldigvis lagrer JustHost ikke databasene og andre data på den samme serveren. Dette er en god praksis som ble populær blant webhotellleverandører, og sikret stabilitet for kundene.

Du kan velge mellom fire VPS-planer med priser fra $ 19,99 per måned opp til $ 59,99 per måned. Med den første får du dual core CPU, 2 GB RAM, 30 GB lagring, 1 TB båndbredde og et gratis domenenavn. De tilbyr også tre dedikerte serverplaner som du kan administrere med cPanel. Den første koster $ 79.99 per måned, og du kan skalere den opp til den kraftigste planen som koster $ 119.99 per måned.

Konklusjon

Det er absolutt andre gode hostingleverandører som tilbyr MySQL-databasehosting, og som ikke er oppført i denne artikkelen. Hvis du velger et av selskapene som er oppført på siden, kan du ikke gå galt med hosting og administrasjon av MySQL-databasene.

Hvis du har spørsmål angående disse vertsbedriftene eller har noen forslag til denne artikkelen, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector