15 Beste WordPress Hosting Australia

01.06.2020
Beste vertskap '15 Beste WordPress Hosting Australia
0 30 мин.

best wordpress-hosting-australia-2019


Australia er et sted med mange underverker. Det er kjent for mange ting, men når det gjelder webhotell, treffer det ikke engang merket. Å ha et nettsted som er vert hos en Australia-basert vert, er bundet til å bremse eller til og med drepe virksomheten din. Det er ikke rart, for Australia er ganske isolert fra resten av verden, med ubåtkabler som gir en stabil forbindelse.

Det er bare naturlig at du ønsker å støtte en australsk webhotellvirksomhet hvis du bor i Australia. Men det er kanskje ikke det beste alternativet for bedriften din. Du har ikke råd til å mangle så mye fart at kundene dine vil vende seg fra deg. Men for å gjøre det tydeligere hvorfor en utelukkende Australia-basert hostingvirksomhet ikke er et godt valg. Fortsett å lese nedenfor.

Hvorfor en australsk vert bare ikke klipper det

Vi lever i en tid hvor alt er trådløst, men internett er fremdeles stort sett avhengig av undersjøiske kabler. Disse kablene forbinder kontinenter og øyer, slik at vi kan ha den globale tilkoblingen vi gleder oss over i dag.

Hver video du streamer, spill du spiller eller artikkel du leser, kommer gjennom undersjøiske kabler som kan overføre terabyte med data med lyshastighet. Dessverre er Australia det kontinentet som har minst tilknytning til resten av verden.

Australia er for øyeblikket koblet til 21 ubåtkabler, men 11 av dem fungerer ikke. Så står vi igjen med 10, som er gamle og fremdeles utsatt for skader. Hvis noen av dem blir skadet, kan det føre til store strømbrudd. Det har ikke noe å si om det er en stor by eller din virksomhet, den vil ikke være i drift hvis feil ubåtkabel tar skade.

Hvordan et undersjøisk kabelbrudd kan påvirke din online virksomhet

Hvis Amazons lastehastighet vil falle med bare ett sekund, er det kunne tapt 1,6 milliarder dollar i inntekter hvert år. Den samme situasjonen gjelder for virksomheten din hvis nettstedet ditt har driftsstans. Det skader påliteligheten din, kundenes tillit, for ikke å nevne at du ikke vil kunne selge.

undervannskabler-Australia

Kilde: submarinecablemap.com

Dessuten påvirker du kundene dine på en måte du kanskje ikke vet om. De vil ikke fortelle deg noen få ting som:

 • De er usikre – I mange menneskers hoder innebærer det fortsatt mye risiko å kjøpe noe på nettet fordi du gir penger til en ukjent person på et ukjent sted. Hvis de føler et enda øyeblikk at du ikke er pålitelig, vil det skade omdømmet ditt. Alt om merkevaren din skal gjenspeile påliteligheten.
 • Første inntrykk er viktig – De fleste av kundens meninger blir dannet under deres første interaksjon med merkevaren din. De første sekundene de bruker på nettstedet ditt, vil påvirke hvordan de ser merkevaren din. Hvis nettstedet ditt er for tregt, vil de føle seg utilfredse, noe som vil holde fast med dem for alltid.
 • Folk blir kjedelige ganske raskt – Ingen liker å vente, spesielt når de ikke vet nøyaktig hva de venter på. Hvis nettstedet ditt lastes opp raskt, vil de være glade for å surfe videre på det. Hvis den ikke gjør det, lukker de det uten en ny tanke.

Hvordan hastighet påvirker nettstedet ditt

Alle vet at vi lever i en tid hvor folk er mer utålmodige enn noen gang. Hvis de vil ha noen form for informasjon, vil de kunne få tilgang til den umiddelbart. Ikke bare det, men nettstedet ditt hastighet påvirker SEO også. Lastesiden på hver av sidene dine er en uavhengig SEO-faktor i seg selv. Googles robot måler nøyaktig hvor lang tid det tar hver av sidene dine å laste.

Hastighet er en av de viktigste faktorene for enhver online virksomhet, og hvis virksomheten din kjører på australsk webhotell, kan det være tregere enn du tåler. Faktisk kommer du til å miste kunder hvis nettstedet ikke lastes innen mindre enn 2 sekunder. Folk er utålmodige når det gjelder surfing og shopping på nettet. De vil klikke seg bort hvis nettstedet ditt ikke lastes så raskt som de forventer.

Hvis du driver en online virksomhet og også ønsker å målrette mot resten av verden, ikke bare Australia, trenger du en skikkelig hostingleverandør som hjelper deg med å få det til. Derfor har vi komponert noen av de beste planene som vil hjelpe deg å drive virksomheten din i høy hastighet, selv om den er basert i Australia eller hvis Australia er ditt viktigste mål.

Hvor raskt skal nettstedet ditt være?

Bransjestandarden for en sidehastighet er 1,2 sekunder, men de fleste hostingleverandører gir mye bedre hastighet. Du kan forvente å finne en leverandør som vil gi deg hastigheter mellom 181 millisekunder og 841 millisekunder. Du vil at nettstedets lastehastighet skal være mellom disse merkene, fordi det lastes så raskt som nettstedets besøkende forventer at.

Selv om du er lokalisert i Australia, kan du finne mange hostingleverandører som har servere som er lokalisert over hele verden. De kan gi deg den hastigheten du trenger, uansett hvor besøkende på nettstedet ditt befinner seg. Hvis du velger skyhosting, vil ting bli bedre. Cloud hosting er enda mer dynamisk og tilbyr mer hastighet og pålitelighet enn noe annet hittil.

Topp 15 leverandører av WordPress-hosting for australiere

Nedenfor finner du disse vertsleverandørene sammen med planene deres. Hver har sine egne unike sett med fordeler med priser. Du vil bli overrasket over hvilke fantastiske planer du kan finne og hvor billig.

Vi har testet mange webhoteller, og de er alle kick-ass, med maksimal lastetid på 800 millisekunder.

 1. Siteground
 2. A2Hosting
 3. Hostinger
 4. StableHost
 5. CloudWays
 6. WP Hosting
 7. DigitalPacific
 8. Panthur
 9. Crucial
 10. Ventraip
 11. Bluehost
 12. HostGator
 13. I bevegelse
 14. GreenGeeks
 15. Dreamhost

Så uten videre, la oss komme til dem!

1. SiteGround

Siteground-beste-wordpress-hosting-australia

Siteground

SiteGround er lett en av de beste hostingleverandørene på markedet. Nesten alle nettstedene våre er vert på SiteGround-serverne. Det er bare naturlig at vi er partiske mot dem, og det er ganske enkelt fordi de har de beste tilbudene når det gjelder hastighet og verdi i dette øyeblikket.

SiteGround har hjem til 800 000 domenenavn, og de vil helt sikkert få enda mer. De er helt pålitelige med en oppetid på 99,98%, så nettstedet ditt er alltid trygt med dem.

Vi vert testnettstedet vårt i Singapore datacenter og testet hvordan de presterer. De opptrådte beundringsverdig, og lastet nettstedet vårt innen 730 millisekunder. SiteGround har servere over hele verden, og de gir en jevn oppetid og lastehastighet også. De har skalerbar skyhosting som vil fungere bra for deg, uavhengig av hvor du befinner deg. Videre tilbyr SiteGround en fullstendig administrert tjeneste for WordpPress-nettsteder. Du kan starte nettstedet ditt uten å måtte bekymre deg for serverinnstillinger.

Videre vil du ha et VIP kundesupportteam på din side som hjelper deg med eventuelle problemer du måtte ha. I løpet av en av testene våre har de vist en responstid på 10 minutter, og vi fikk svaret vi forventet. Kundesupportrepresentanten var dessuten vennlig og praktiserte godt engelsk, så hun var absolutt verdt å snakke med.

Alle disse fakta forklarer hvorfor SiteGround er anbefalt av alle de tre mest populære innholdsstyringssystemene som Drupal, WordPress og Joomla. Det oppnår ganske enkelt det du betaler for. Uansett hvilken del av verden vi er med, har SiteGround dekket oss.

2. A2Hosting

A2Hosting-beste-hosting-australia

A2Hosting

Selv om du er på verdens ende, vil A2Hosting fremdeles gi deg hastigheten du trenger. Det er en av de mest fantastiske hostingleverandørene vi har funnet, fordi de virkelig er sinnsykt raske og pålitelige. For det første er oppetiden 99,99% eller 99,98% gjennom hele året. 100% er veldig sjelden, så du bør ikke forvente for mye uansett hvilken hostingleverandør du ser på.

A2Hosting gjorde det til å bli et av få topphotellmerker på markedet, spesielt når det gjelder å bry seg om planeten vår. De fikk en god, grønn camping på gang, og nå er de 100% karbonnøytrale. Det er ett mindre biologisk fotavtrykk på planeten jorden.

Vi prøvde deres Swift-plan som koster AUD 6,95 per måned, og den ga oss alle funksjonene vi trengte. Rask SSD, lagring og PHP7 sikrer at WordPress fungerer på sitt beste. Selskapet har 3 datasentre spredt i forskjellige regioner; med den nærmeste en til Australia er den i Singapore. Vi testet selvfølgelig deres datasenter i Singapore, og resultatene var interessante. Pingene kom tilbake på 329 millisekunder, noe som ikke er verst i det hele tatt. Dette er også det verdensomspennende gjennomsnittet du kan forvente, så A2 Hosting er ganske pålitelig når det kommer til hastighet. Det er faktisk den faste, delte hostingleverandøren, siden den er 50% raskere enn gjennomsnittet.

A2Hosting pakker til og med en fantastisk kundestøtte. Den type opplevelse du får fra en webvert er viktigere enn lastehastigheten. A2 har mange nyttige, USA-baserte støtterepresentanter. Du kan nå dem 24/7/365 via telefon, chat, e-post eller via et billettinnleveringssystem.

Hvis kjernepublikummet ditt er lokalisert i Australia, er A2 Hosting kanskje ikke det beste alternativet for deg. Det er mange Australia-baserte hostingleverandører som gir bedre hastigheter på kontinentet. Imidlertid, hvis publikum er spredt over hele kloden, er A2Hosting absolutt verdt å prøve.

3. Hostinger

hostinger-billig-hosting-australia

Hostinger

Hostinger klarte å forbløffe oss mer enn noen annen hostingleverandør der ute, ganske enkelt fordi de leverer topp kvalitet til en lav pris. Lastetidene deres er gjennomgående 384 millisekunder, noe som er ganske fantastisk. Det vil tjene publikummet ditt godt og vil definitivt få de sårt tiltrengte konverteringene. Det som gjør Hostinger enda mer konsistent og pålitelig er det faktum at de bruker skyteknologier.

Med skyhosting kan du glemme nedetid, ha trafikkoverbelastning eller inkonsekvente lastehastigheter. Dette er takket være den uforgjengelige arkitekturen. Hvis en server ikke fungerer som den skal eller er overbelastet med trafikk, vil en annen bare ta sin plass og sikre god ytelse gjennom hele tjenesten. Du kan komme i gang med en enkelt delt hostingplan for så lite som $ 0,80 / måned eller gå med en mer omfattende plan for $ 3,49 / mo og $ 7,95 / mo. Hvis du imidlertid går for netthosting, vil du få en mye kraftigere tjeneste med flere sikkerhetsfunksjoner, men den vil koste deg 15,90 dollar per måned. Du får et SSL-sertifikat, tilgang til en cache manager, CloudFlare-integrasjon for sikkerhet og mer. Med skyhotellplanen får du 2 CPU-kjerner, SSD-lagring på 40 GB og 3 GB RAM. Du får også en gratis nettstedsbygger og et domenenavn i planen, så det er en ganske god avtale.

Endelig er Hostingers kundesupport også konsistent. Vi fant alle slags positive kommentarer til hostingfora, og erfaringene våre var ganske tilfredsstillende også. Hostingers kundesupportrepresentant tok 10 minutter å svare på oss på live chat og ga oss masse nyttig informasjon. Hun var kunnskapsrik og hadde mye å si for hvordan vi kunne få mest mulig ut av planen vår. Så det er 10 av 10 etter vår mening.

Hvis du ønsker å starte nettstedet ditt fra veldig lite, men ønsker å få en service av høy kvalitet, har Hostinger den perfekte løsningen for deg.

4. StableHost

stablehost-profesjonell-wordpress-hosting-australiere

StableHost

Det vi likte med StableHost handler ikke om kvaliteten på tjenesten deres, heller ikke moralen deres. Nesten hver hostingleverandør der ute gjør det beste for å lokke kundene sine, selge dem en plan og deretter selge dem opp. Ofte gjør de ikke det som er nødvendig for å tilby en kvalitetstjeneste. Det er grunnen til at vi virkelig setter pris på når en vertsleverandør er oppriktig og ærlig. De er de sjeldneste.

StableHost har alt du trenger for å drive et raskt nettsted. Med hver plan får du ubegrenset diskplass og båndbredde, sammen med full CPU-kjerner og et flott supportteam bak. Ved testing fant vi ut at deres oppetid på serveren er 99,97% gjennom hele året, og lastingstidene er gjennomgående rundt 500 millisekunder. Det var virkelig fornuftig å navngi dette selskapet StableHost. Resultatene deres er definitivt stabile gjennom hele året.

Du kan være hvor som helst i verden, og nettstedet ditt vil beholde lastehastigheten på 500 millisekunder, uansett hva. Du mister ingen besøkende med denne hastigheten, det er helt sikkert.

StableHost har VPS og dedikerte hosting-tjenester også. Hvis du ikke vil knytte for mye til WordPress-nettstedet ditt, kan du dessuten administrere det for deg. Du trenger bare å administrere nettstedets innhold og noen få ting på kontrollpanelet. Det er et godt valg i tilfelle du vil spare tid og energi og investere det i å utvide virksomheten din.

Hvis du går for den enkleste delte hostingplanen, koster den bare $ 3,50 per måned. Det er et flott alternativ hvis du ønsker å være vert for en enkel blogg eller et nettsted som ikke har mye ressursbehov. Imidlertid, hvis du går etter et e-handelsnettsted eller noe større, trenger du en plan for virksomheten som koster 28,50 dollar per måned. Selv om det er mye mer enn du forventer, vil du få alle verktøyene og støtten du trenger for å drive en online virksomhet.

For mer informasjon, sjekk ut StableHosts offisielle nettsted.

5. Cloudways

cloudways styrt-sky-hosting-australia

CloudWays

Vertsleverandører Bare i Australia

Hvis kjernepublikummet ditt er lokalisert i Australia, er det bare naturlig at det vil prestere på sitt beste hvis du bruker en australsk hostingleverandør. På den måten kan du sikre at alle dataene kommer til de australske besøkende så raskt som mulig.

Hostingleverandørene jeg har nevnt ovenfor er ganske enkle å finne, fordi de appellerer til et globalt publikum. Men det er mye vanskeligere å finne australske hostingleverandører som tilbyr en kvalitetstjeneste. Derfor har vi testet de tre beste australske hostingleverandørene for deg.

6. WP Hosting

wphosting-beste-wordpress-hosting-australia

WP Hosting

WP Hosting er, som navnet indikerer, et selskap som hovedsakelig fokuserer på å tilby WordPress-hostingtjenester av høy kvalitet. Hvis du vil ha en fullverdig pakke optimalisert for CMS, bør du absolutt sjekke planene deres. WP Hosting er for tiden den mest populære Australia-baserte hosting-leverandøren. Det som gjør tjenestene deres virkelig fordelaktige for WordPress-brukere er at de gir daglige sikkerhetskopier, installasjonsskripter med ett klikk og sikkerhet i toppnivå for kundene..

Siden selskapet ble etablert i Australia, var det praktisk for dem å plassere deres viktigste datasenter der. Det er et stort behov akkurat nå for webhotell av høy kvalitet på hele kontinentet, og WP Hosting grep øyeblikkelig muligheten. Sikkerhet er en av deres sterke suiter. De forhindrer nedetid på serveren ved å overvåke infrastrukturen 24/7. Ved å implementere daglige sikkerhetskopier sørger de for at ingen av dataene dine går tapt.

Google prioriterer allerede høye prioriteringer på nettsteder som har SSL-sertifikater, og WP Hosting er godt klar over det. De tilbyr SSL-sertifikater sammen med pakkene og en ekstra spamfilterprogramvare som forhindrer brukere i å generere unødvendig innhold på nettstedet ditt. Hvis du besøker WP Hosting og klikker på WordPress Hosting-seksjonen deres, kan du se at de tilbyr tre forskjellige planer: Oppstart, forretning og bedrift. Uansett hvilken du velger, får du ubegrenset dataoverføring, daglig sikkerhetskopiering og DDoS-beskyttelse.

Den første planen gir deg en 5 GB SSD som kan skaleres opp til 20 GB hvis du velger forretningsplanen. Kombinasjonen av SSD-stasjoner og ubegrenset dataoverføring sikrer rask sideinnlastningstid for nettstedet ditt. Du kan også registrere deg på et av de tre dedikerte serveralternativene. Der kan prisene variere basert på tilleggsfunksjonene du ønsker. Du kan legge til et kontrollpanel, sikkerhetskopier og Total Care til hver dedikerte plan.

Total Care-pakken deres gir deg førsteklasses support, serverovervåking, sikkerhet på høyt nivå og brannmurkonfigurasjon. WP Hosting har en pålitelig kundestøtte som kan nås via live chat, telefon og e-post.

7. DigitalPacific

digital-Pacific-domene-hosting-australia

DigitalPacific

DigitalPacific er et selskap som tilbyr alle slags tjenester relatert til hosting og nettsteder. Disse inkluderer VPS, delte og dedikerte servere, domeneregistrering, forhandlerhotell, SSL-sertifikater og et bredt spekter av tilleggsfunksjoner. Hvis du vil ha en helhetlig løsning for dine webhotellbehov, bør du absolutt sjekke ut DigitalPacific. De kjører alle sine hostingpakker på topp Dell-servere, og du vil være mer enn fornøyd med verdien du får for pengene.

De tilbyr bare funksjonene og appene som virkelig fungerer. For eksempel får brukere cPanel, det mest populære og brukervennlige kontrollpanelet og Softaculous. Sistnevnte lar deg finne og installere de mest nyttige applikasjonene for nettstedet ditt med ett-klikk-metoden. Hos DigitalPacific er rutinen å lage sikkerhetskopier for alle klienter tre ganger om dagen. Når noe går galt med nettstedets data, kan du når som helst gå tilbake til den tidligere lagrede versjonen.

Selskapet sikrer en oppetid på 99,99% for VPS-, sky- og dedikerte hosting-pakker. Hvis du vil starte ditt eget e-handelsnettsted, generere trafikk og selge produkter på nettet, vil oppetiden over gjennomsnittet komme deg til gode. Hvis du heller vil registrere deg hos en av deres forhandlere eller delte hosting-pakker, er det ingen grunn til bekymring. De garanterer en oppetid på 99,9% for de lavere nivåplanene, noe som også er en god del.

Du har god tid til å prøve ut de delte planene og forhandlerplanene dine, ettersom de tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for disse pakkene. Imidlertid, hvis du vil registrere deg på deres sky, VPS eller dedikerte hosting-tjenester, må du huske på at du bare har en pengene-tilbake-periode på 10 dager. DigitalPacific har et hjelpsomt team av profesjonelle som kan nås via billetter, e-post og telefon. Selv om de ikke melder tilbake umiddelbart, kommer du definitivt til å svare innen 3 timer.

8. Panthur

panthur-australske-web-hosting-selskap

Panthur

Hvis du er ute etter en billig, men pålitelig, australsk webhotellleverandør, bør du prøve Panthur. Vi anbefaler dette alternativet også for nybegynnere og mer teknisk erfarne brukere. De investerte mye i topp maskinvare, inkludert SSD-lagringsstasjoner som sikrer rask dataflyt. I tillegg garanterer Panthur DDoS-beskyttelse og CloudFare CDN for alle deres kunder. Hvis du vil registrere deg i en av planene deres, men du allerede har et nettsted som er et annet sted, er det ingen grunn til bekymring.

Panthur vil overføre nettstedets data til serveren deres, og du trenger ikke å betale en krone. De streber etter å holde serverens oppetid over 99,9%, og sørger for at e-handelsnettstedene som er vert på serverne deres, har lite eller intet tap av inntekter. Tilbyderen tillater sjenerøst brukerne sine å opprette så mange e-postkontoer og SQL-databaser som de vil. Den eneste grensen du trenger å være vil være størrelsen på SSD-lagring. Som mange av konkurrentene gir Panthur også en cPanel-lisens og mange applikasjoner som du kan installere med et enkelt klikk.

De tilbyr mange verktøy som gjør nettstedstyring og tilpasning mye enklere. Panthur bruker et høyt sikkerhetsnivå på nettstedene dine ved å skille det fra andre brukere på serveren med CloudLinux. Mens nettstedet ditt vokser, vil det hele tiden skannes fra skadelig programvare og beskyttes mot DDoS-angrep. Dessuten vil du kunne installere programvaren du trenger for arbeidet ditt gjennom SSH-root-tilgang.

I tilfelle noe går galt, kan du alltid gå tilbake til en av sikkerhetskopiene du kan lage gratis. Det er ikke nødvendig å bruke pengene dine på et SSL-sertifikat, da Panthur deler ut et sertifikat til alle brukere gratis. I tilfelle du trenger hjelp, kan du når som helst kontakte kundesupportteamet via billetter, e-post og telefon. De har forskjellige telefonnumre tilgjengelig for Australia, New Zealand og et som er tilgjengelig for alle de andre landene, slik at du raskt kan få dem på telefonen avhengig av hvor du befinner deg.

9. Avgjørende

avgjørende-business-hosting-australia

Crucial

Crucial er et av de australske webhotell-selskapene akkurat nå som er svært populære i regionen. De skiller seg ut ved å tilby en høyhastighets-tjeneste og en over gjennomsnittet kundesupportopplevelse. Hovedmålet med Crucial er å hjelpe australske bedrifter til å vokse, og mange store selskaper er faktisk fornøyde med sine tjenester. De tilbyr en kraftig delt hostingpakke som inkluderer 50 GB lagringsplass, 10 domenenavn, ubegrenset e-postkontoer og ubegrenset dataoverføring for bare $ 19.90 per måned.

Ved å begrense visse ressurser, sørger Crucial for at nettstedene dine vil fungere sømløst uten uoverensstemmelse i ytelsen. Disse grensene tillater ganske enkelt ikke andre brukere på serveren å påvirke nettstedene dine på noen måte. Dette gjør Crucial til et av de bedre alternativene når det gjelder delt hosting. Mange andre selskaper legger ut sine servere og brukere ender med å bremse hverandre når de opplever trafikkstig.

Crucial investerte mye i å forbedre hastigheten på serverne sine. I følge kundevurderingen gir pakkerne deres webhotell mer enn nok ressurser for eiere av nettstedet som ønsker å gå internasjonalt. De tjener mer enn 50 000 nettsteder så langt, og antallet vokser dag for dag. Hvis du er en bedriftseier som ønsker å komme på nettet og begynne å selge for australske folk, vil du helt sikkert være fornøyd med det gjennomsnittlige ping på 2 ms i området. En ting som fremdeles trekker ned hastigheten litt er at Crucial bruker PHP5 og 6 for øyeblikket.

Det ville vært mye bedre om de byttet til PHP7, men det kommer nok til å skje i løpet av den nærmeste fremtiden uansett ettersom konkurransen vil kreve det. Avgjørende bryr seg også om miljøet, og reduserer deres karbonavtrykk så mye som mulig. De setter også stor pris på den naturlige skjønnheten i Australia, så det er en annen ting de investerer mye penger i. Alt i alt er Crucial en anstendig webhotellleverandør, spesielt hvis målgruppen er folk fra Australia.

10. Ventraip

ventraip-australia-web-hosting

Ventraip

Ventraip er et pålitelig australsk selskap som har nær ti års erfaring i bransjen. Det ble etablert i 2010 og ble en av de mest pålitelige hostingleverandørene i regionen, og tilbyr forskjellige kraftige pakker. Du kan bruke det som en domeneregistrator, registrere deg på en av forhandlerplanene deres eller gå for deres delte eller VPS-pakker. Det er et bredt spekter av alternativer å velge mellom. Som du kan se rett på hovedsiden, hevder Ventraip seg som et 100% australskt hostingfirma, noe som er sant.

Årsaken til at folk velger denne leverandøren er hovedsakelig fordi de tilbyr ganske sterke styrte VPS-hostingalternativer. De delte hostingpakkene deres er spesielt bra for WordPress- og Magento-brukere, ettersom de er fullstendig optimalisert for disse to CMS. Du kan velge mellom en rekke populære programvarer som kan installeres med et enkelt klikk. Deres hovedmål er å tilby en enestående tjeneste for uerfarne brukere som ønsker å få sin virksomhet eller sin personlige webside på nettet.

Når det gjelder kundestøtte, har den et overveldende antall positive anmeldelser. Serverne deres er heller WordPress-optimaliserte, men det betyr ikke at tjenesten bare kommer mindre nettsteder til gode. Hvis du vil starte en større nettbutikk og generere enorm trafikk, vil du ikke oppleve noen ytelsesproblemer. Ventraip har en vellykket registrering av å holde serverens oppetid over et gjennomsnitt på 99,9%. Hvis du registrerer deg på en av hostingpakkene hos Ventraip, trenger du ikke kjøpe en SSL separat.

Tilbyderen deler ut gratis SSL-sertifikater for alle som registrerer seg etter planene sine. De er veldig seriøse når det gjelder sikkerheten til dataene dine, og lager sikkerhetskopier på timebasis. Hvis noe går galt, kan du øyeblikkelig gå tilbake til den en times gamle versjonen av nettstedet ditt og fortsette derfra. Nettstedet ditt vil bli lynraskt med ubegrenset båndbredde og Samsung SSD-stasjoner. I stedet for 30 gir Ventraip deg 45 dager til å prøve ut deres service og funksjoner. Hvis du ikke er fornøyd, kan du alltid få pengene tilbake innen den tidsrammen.

Andre gode hostingløsninger for australiere

Alle nettstedene jeg har nevnt ovenfor er godt egnet til å drive nettstedet ditt, men det kan være lurt å ha andre funksjoner eller bedre priser. Hostingleverandørene jeg nevner her er noe billigere og har noen få unike funksjoner. Men selv om de har en lavere pris, er tjenesten fortsatt av topp kvalitet.

11. BlueHost

Bluehost-australia-wordpress-hosting-leverandør

Bluehost

Små nettstedseiere og bloggere samler alle sammen BlueHost, fordi det er en av de rimeligste hostingleverandørene på nettet. BlueHost er også en av de leverandørene som anbefales av WordPress, slik at du ikke kan gå galt med å være vert for WP-nettstedet ditt på deres servere. De har for tiden 2 millioner nettsteder som er vert på serverne sine, og du kan være sikker på at flere alltid er på vei.

Nå som BlueHost har oppgradert serverarkitekturen og doblet ytelsen i løpet av noen måneder. BlueHosts servere har nå 99,99% oppetid og 600 millisekund lastehastighet. Det er dobbelt så raskt som bransjestandarden, og du vil kunne glede deg over det selv om du er basert i Australia.

BlueHosts kundesupport ser ut til å være tilfredsstillende for de fleste av brukerne, i henhold til foruminnleggene og kundeanmeldelsene vi leser. Det var svært få klager rundt langsomme svar, men hver hostingleverandør glipper fra tid til annen. Vi ventet 18 minutter på å få et svar fra en kundesupportagent da vi først kontaktet dem. Det er ikke superraskt, men det er greit. De svarte på spørsmålene våre riktig og hjalp oss med å gjøre mindre justeringer av kontrollpanelet vårt.

Sannsynligvis er det beste med BlueHost det faktum at du kan få kvaliteten på deres tjenester til en sinnssykt lav introduksjonspris. Det koster bare 2,95 dollar per måned.

12. HostGator

hostgator-kraftig-web-hosting-australia

HostGator

Hvis du til og med har søkt etter hostingleverandører, vil ikke HostGator være noe som glir fra oppmerksomheten din. Det er et av de største vertsselskapene på nettet med mer enn 9 millioner vertshus. De har sannsynligvis det største markedsføringsbudsjettet, og det viser virkelig om du bare blar gjennom YouTube-videoer; annonsene deres vises veldig ofte.

Kundetilskudd er imidlertid ikke det eneste HostGator er god på. Selskapet tilbyr også en solid hostingtjeneste med mange fordeler. Til å begynne med tilbyr de også Cloud Hosting som er mer stabilt og mye raskere enn en enkel delt hosting-tjeneste. Det sikrer at selv om du befinner deg i Australia, vil nettstedet laste med en jevn hastighet på 560 millisekunder. Det er raskt nok til å drive en nettbutikk og få nye kunder. Dessuten vil den ha 100% oppetid; mest fordi skyhostingarkitekturen er veldig robust. Selv om en server mislykkes, vil den bare erstattes med en annen, og showet fortsetter. For å sikre at besøkende på nettstedet ditt får maksimal hastighet, lastes det fra nærmeste server.

Støtten deres er også anstendig, selv om den er litt inkonsekvent. Vi hadde en positiv opplevelse med dem og ventet bare i 14 minutter på å få svar. Noen få foruminnlegg sier imidlertid at HostGators agenter lot dem henge igjen. Det er ingen kundestøtte som ikke gjør noen feil, så det er noe akseptabelt. Imidlertid er det definitivt vertsleverandører som tilbyr en bedre kundesupporttjeneste.

HostGators kontrollpanel er en av de mest brukervennlige plattformene vi har sett hos hostingleverandører. Det tilbyr enkle installasjoner med ett klikk, mange appintegrasjoner, en gratis nettstedsbygger og mer.

Hvis du tror at HostGators skyvertsplan vil tilfredsstille dine behov, vil du gjerne vite at den koster bare $ 5 per måned!

13. InMotion Hosting

inMotion-hosting-business-australsk-web-hosting

InMotion Hosting

Når vi gjennomgår hostingleverandører, er en av prioriteringene våre å se hvor pålitelig og hvor upfront og ærlig hostingleverandøren er. Til slutt jobber du med en tjeneste som folk leverer, og det er best hvis du er kresen med menneskene du velger å jobbe med. De utgjør forskjellen i kvaliteten på tjenesten, og det er grunnen til at vi kan gå inn for InMotion.

InMotion har eksistert i mer enn 10 år nå, og gir hjem til mer enn 400 000 domener. Videre har den en lysende prestasjon. En bransjeledende kundesupport. InMotion reklamerer for å ha noen av de vennligste menneskene på planeten på baksiden. Det er en uttalelse som vi kunne bekrefte i løpet av to minutter. Det var hvor lang tid det tok før vi nå en kundesupportagent og fikk et godt informert og velskrevet svar. Kvaliteten på folket strålte virkelig gjennom.

Men en god kundesupporttjeneste er ikke det InMotion handler om. De har også en kraftig arkitektur og vertstjeneste av høy kvalitet å vise. Gjennomsnittlig oppetid er 99,98%, noe som gir bare 38 minutters driftsstans fordelt gjennom året. Det er forståelig, men de har også en nettsky-hostingtjeneste som har null driftsstans. Du kan velge det også, for det kommer med ekstra fart og rikelig med ekstrautstyr.

Når det gjelder lastehastighet, gjør InMotion det beundringsverdig og vil laste inn et nettsted innen 660 til 800 millisekunder. De vil gi deg den hastigheten gjennom hele året, som lar nettstedet ditt fungere jevnt uansett hvilken del av verden den vises på.

Det enkleste alternativet ditt er å gå med en delt hostingplan, som koster $ 4,89 per måned. Den er ganske kraftig og vil gi deg mange premiumfunksjoner også. Til å begynne med får du premium Sucuri WordPress-plugin, som vil koste 240 dollar per måned. Det er en komplett sikkerhetstjeneste som beskytter deg mot brudd, DDoS-angrep og skadelig programvare. Du får også gratis automatiserte sikkerhetskopier, noe som ingen andre hostingleverandører tilbyr gratis. De fleste vertsleverandører krever en årlig eller månedlig avgift for det. Så du får mye mer med den enkle, billige InMotion-vertsplanen du kjøper.

Hvis du vil prøve hvordan InMotion fungerer for deg, eller ønsker å vite mer om hele utvalget av tjenester, sjekk ut deres offisielle nettsted.

14. GreenGeeks

greengeeks-miljøvennlig-australsk-host

GreenGeeks

Når det gjelder miljømessig bærekraftige hostingløsninger, gjør ingen andre selskaper en god jobb som GreenGeeks gjør. Ikke bare er deres datasentre helt sol- og vindstyrt, men de tilbyr også en fremragende kundeservice. De lover en oppetid på 99,99% og 100% kundetilfredshet. Men har de alt de trenger for å sikkerhetskopiere det?

Det viser seg at de gjør det. GreenGeeks har 99,91% gjennomsnittlig oppetid i løpet av et år. Vi så ingen driftsstanser under testene våre, og vi er sikre på at noen annen bruker heller ikke vil ha noen driftsstans. Lastingshastighetene på nettstedet er imidlertid ikke så glamorøse som alt annet i GreenGeeks tjeneste. Det beveger seg mellom 600 millisekunder og 1000 millisekunder, noe som fortsatt er innenfor bransjegjennomsnittet, men noen hostingleverandører klarer seg bedre.

GreenGeeks har mange gode mennesker som betjener sine kunder med kvalitetsstøtte. Ved testing tok det ikke mer enn 17 minutter å få svar fra en av kundesupportagentene. Hun var kunnskapsrik, svarte på spørsmålene våre og gjorde innstillingene vi ba henne om. Hun var enda vennligere enn vi forventet, så det er ikke mye å klage på, bortsett fra en ting.

Det ser ut til at GreenGeeks kundesupportteam er outsourcet til engelsktalende som ikke er morsmål, fordi det gjør at de kan spare mye penger. De mange stavefeilene vi så ga oss et sterkt hint. Dette kan også forklare hvordan GreenGeeks kan gi så raske svar. Det er lettere å håndtere en stor brukerbase med mange kundeagenter som står ved.

Hvis du ønsker å løse et problem på egen hånd, har du all informasjonen du trenger. GreenGeeks kunnskapsbase er godt etablert. Du finner svar på de vanligste spørsmålene du måtte ha.

GreenGeeks gjør også avtalen bedre med mange freebies. Du får et avgiftsdomenenavn, en gratis nettstedoverføring, gratis apper, gratis sikkerhetskopieringer, et gratis SSL-sertifikat, CloudFlare CDN og mer. Du vil spare mye penger ganske enkelt. GreenGeeks Ecosite Starter-plan koster bare $ 3,95 per måned, noe som gjør det til en rimelig tjeneste.

For mer informasjon, sjekk ut GreenGeeks ‘offisielle nettsted.

15. DreamHost

Dreamrask-secure-australia-web-hosting

Dreamhost

DreamHost er en ekte dinosaur fra nettvertsindustrien, og den gir hjem til mer enn 1,5 millioner nettsteder. Selskapet ble stiftet i 1996 av bare noen få studenter ved Claremont College, California. Men selv om den er gammel, lever den fortsatt og sparker.

For det første er driften av DreamHost mer enn anstendig, men den er litt skjelven noen ganger. I noen måneder er det 100%, men i noen måneder synker det ned til 99,75%, noe som ikke er dårlig, men merkbart. Det gir svært lite driftsstans gjennom året, noe som sannsynligvis ikke vil skade bedriften.

Hvor DreamHost virkelig utmerker seg, er lastetidene for siden. Nettstedet ditt vil laste mellom 778 og 560 millisekunder, noe som er ganske fantastisk. Du kan forvente at lastetiden også i Australia.

Noe av det vi virkelig har blitt glad i, er det faktum at DreamHost virkelig tilbyr ubegrenset båndbredde. De fleste vertsleverandører gir bare falske løfter om det, og du vet bare at hvis du leser de små bokstavene. Men DreamHost gikk ut av sin vei og fratok sine brukere fra slike begrensninger.

Når det gjelder å jobbe med mennesker, kjenner DreamHost tingene sine. Den har mange vennlige kundesupportagenter som er ganske kunnskapsrike og ikke har noe problem med å gi detaljerte svar innen 5 minutter. Testen vår var rask og hyggelig, så vi kan anbefale dem hjertelig. Du kan nå DreamHosts kundesupport via chat, men ikke via telefon. DreamHost er veldig tilgjengelig, både med tanke på brukervennlighet og pris. Du kan begynne å bruke deres Shared Starter-plan for $ 2,59 per måned, noe som vil gi deg full støtte for et enkelt nettsted. Det er mer omfattende planer, som Shared Unlimited-planen som tilbyr hosting for et ubegrenset antall nettsteder for bare $ 7,95 per måned. Hvis du vil prøve det, er det mye mer å finne på deres offisielle nettsted.

DreamHost er til og med karbonnøytral, noe som er en stor ting å si for en vertsleverandør. Dette selskapet har nøytralisert ufyselige 29 298 tonn klimagasser. Så DreamHost er også et solid forretningsvalg og en miljøvennlig løsning.

For mer informasjon om DreamHost og dets planer, sjekk ut det offisielle nettstedet.

Konklusjon

Det er ingen grunn til å la virksomheten din holdes tilbake av den geologiske beliggenheten. Selv om du har base i Australia, kan du enkelt kjøre et nettsted med høy hastighet uten noen begrensninger. Du har nå 15 alternativer å velge mellom og la dem få mest mulig ut av din nye online virksomhet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector