20 beste billige hosting for flere domener og nettsteder

01.06.2020
Beste vertskap '20 beste billige hosting for flere domener og nettsteder
0 32 мин.

best web-hosting-flere-domener-nettsteder


Å finne en god webhotell for nettstedet ditt er alltid en utfordring. Det er enda vanskeligere å finne et pålitelig hostingfirma til rimelige priser. I denne artikkelen vil jeg vise deg de beste billige vertsselskapene for hosting av flere domener og nettsteder.

Før jeg hopper inn i detaljer og forklarer deg hvordan jeg skal velge en god tjenesteleverandør, vil jeg gi deg mine 3 favoritthotelselskaper som jeg bruker til å være vertskap for mange nettsteder: HostGator, BlueHost og InMotion Hosting. Jeg har vært en kunde hos disse vertene i mer enn 5 år, og jeg er mer enn fornøyd med tjenesten og støtten de gir. Dette er grunnen til at jeg anbefaler dem for hosting av flere domener og nettsteder.

Hvis du bare begynner og ønsker å opprette en webside, bør du velge en delt vert. Denne typen hostingplan er best for nybegynnere, er en flott måte å lære hvordan nettsted, webhotell og domenenavn fungerer og vil ikke koste deg mye. Faktisk er delt hosting priset mellom $ 1-10 per måned, avhengig av avtaleperiode. Hvis du velger å betale forskuddsvis i 12 måneder eller mer, vil kostnadene for vertskapet synke, mens det å betale månedlig er det dyreste.

I det følgende vil jeg også gi deg noen tips om hvordan du raskt kan opprette en eller flere nettsteder uten å være en utvikler eller en nettdesigner. Det er mange verktøy du kan bruke for å gjøre arbeidet ditt enklere, og det er gratis eller en del av hostingplanen din. Du kan bruke en nettstedsbygger for å designe nettstedet ditt, eller du kan installere WordPress hvis du trenger en blogg eller et mer funksjonsrikt og dynamisk nettsted.

Hvis du bare planlegger å opprette et nettsted, bør du fremdeles vurdere å velge en webhotell som tilbyr flere domener hosting, fordi du kanskje ombestemmer deg veldig snart etter å bygge et nytt nettsted. Hvis du velger en plan som bare tillater å være vert for ett domene, må du oppgradere eller kjøpe en ny plan. Mens du har flere domener som vert planer, kan du legge til så mange domener du ønsker og publisere så mange nettsteder du trenger.

Når du velger en webhotellplan, er prisen ikke prioritert, i stedet er online support, pålitelighet og funksjoner det viktigste. Selvfølgelig kommer prisen neste på listen, og du bør bry deg om hvor mye du bruker på webhotell. I det følgende vil jeg hjelpe deg med å finne et pålitelig hostingfirma, med god støtte og med funksjonene du trenger, til den prisen du har råd.

20+ Billig hosting for flere domener

Kort sagt, her er de beste hostingleverandørene som jeg anbefaler for hosting av flere domener:

Selskap
Kampanjepris

1 beste billige hosting for flere nettsteder

HostGator

$ 3,95 / mo
2 beste hosting for flere domener

Bluehost

$ 5,95 / mo
3 beste billige hosting for flere nettsteder

InMotion Hosting

$ 5,99 / mo
4 best hosting for flere domener

iPage

$ 1,99 / mo
5 beste billige hosting for flere nettsteder

A2Hosting

$ 4,90 / mo
6 beste billige hosting for flere nettsteder

Siteground

$ 5,95 / mo
7 beste billige hosting for flere nettsteder

Hostinger

$ 4,84 / mo
8 beste billige hosting for flere nettsteder

Gå pappa

$ 4,99 / mo
9 beste billige hosting for flere nettsteder

Tykk ku

3,15 dollar / mån
10 profesjonell webhotell for nettsteder med flere domener

Dreamhost

$ 7,95 / mo
11 beste billige hosting for flere nettsteder

Hostmonster

$ 6,95 / mo
12 beste billige hosting for flere nettsteder

Namecheap

$ 2,88 / mo
1. 3 beste billige hosting for flere nettsteder

Justhost

$ 6,95 / mo
14 beste billige hosting for flere nettsteder

InterServer

$ 5,00 / mo
15 beste billige hosting for flere nettsteder

WebHostingHub

$ 6,99 / mo
16 beste billige hosting for flere nettsteder

GreenGeeks

$ 2,95 / mo
17 beste billige hosting for flere nettsteder

Lunarpages

$ 3,95 / mo
18 beste billige hosting for flere nettsteder

HostPapa

$ 3,95 / mo
19 beste billige hosting for flere nettsteder

Network

$ 9,96 / mo
20 beste billige hosting for flere nettsteder

JaguarPC

$ 14,97 / mo

De fleste selskaper som er oppført nedenfor tilbyr ett gratis domene, i tillegg til å være vert for ubegrensede domener.

AMD Hosting gir deg en mer detaljert gjennomgang av hver webhotellleverandør, som tilbyr flere eller ubegrensede hostingtjenester for nettsteder.

1. HostGator

hostgator-beste-veis-host-flere-nettsteder

HostGator

HostGator er en favoritt blant enkeltpersoner og små bedrifter på et budsjett. Hvis du starter med en delt hostingkonto, anbefaler vi å velge babyplanen, som tillater ubegrensede domener. Månedsprisen for denne planen starter på $ 3,95 og du kan glede deg over uavhengig båndbredde og diskplass, et gratis SSL-sertifikat, ett-klikk-installasjoner og cPanel-kontrollpanel.

Hvis du leter etter WordPress-hosting for flere domener. HostGator har du dekket! Selv om de ikke tilbyr ubegrenset domenehosting med disse planene, lar de deg fremdeles være vertskap for 2 domenenavn med sin standardplan og 3 domenenavn med sin Business WordPress hosting-plan.

Det kan hende at du vil oppgradere fra hosting med ett domene til hosting med flere domener, men din nåværende vert har ikke dette alternativet til en fornuftig pris. Det du kan gjøre er å migrere til en annen vert som HostGator, som tilbyr en gratis migrasjonstjeneste spesielt for denne typen situasjoner.

De støtter tjenestene sine med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti og et løft på 99,9% oppetid. De er også generøse med sikkerhetskopier, tilbyr ukentlige data-sikkerhetskopieringer utenfor nettstedet, 24/7 nettverksovervåking for å sikre at alt fungerer på topp ytelse og 24/7 support via live chat, telefon og e-post.

HostGator er valgt av mange førstegangsbrukere for sitt enkle grensesnitt som leveres med et nettstedbyggerverktøy for en dra og slipp oppretting av nettsteder, pepret med tilgang til gratis temaer og forhåndsbygde maler. Og hvis du trenger å installere noen open source-skript, kan du øyeblikkelig installere mer enn 75 skript med et enkelt klikk.

Kom i gang med HostGator »

2. BlueHost

Bluehost-beste-hosting-flere-wordpress-blogger

Bluehost

BlueHost er et kjent og høyt kjent webhotellfirma. De har vært i webhotellvirksomheten i mer enn to tiår og driver mer enn 2 millioner nettsteder over hele verden. BlueHost er den beste anbefalte hosting av WordPress.org siden 2005.

BlueHost tilbyr et bredt utvalg av hostingplaner og alternativer. Den grunnleggende planen starter på $ 3.95 per måned, men dette begrenser deg til bare ett nettsted. E-postfunksjonene er også begrenset med denne planen, og nettstedområdet er satt til 50 GB.

Hvis du ser etter flere nettsteder, bør du velge Plus-planen, som starter på $ 5,95 månedlig. Denne planen inkluderer imidlertid et gratis domenenavn, har ikke begrensning på e-postfunksjoner, båndbredde og nettstedplass og tillater ubegrensede nettsteder og tilleggsdomener.

BlueHost har også 1-klikks installasjonsverktøy, som vil gjøre det enkelt for deg å installere WordPress eller annet CMS med bare noen få klikk.

Du kan få hjelp fra BlueHosts trente interne eksperter via telefon, chat eller e-post. Støtten deres er tilgjengelig 24/7, i tillegg til at de har et robust hjelpesenter fullt av nyttige guider, videoopplæringer og mer.

Så hvis du leter etter en pålitelig webhotell, for å sette opp få WordPress-nettsteder eller blogger, bør BlueHost være på toppen av listen din.

Kom i gang med BlueHost »

3. InMotion Hosting

inMotion-best-hosting-flere-nettsteder

InMotion Hosting

InMotion Hosting er ledende når det gjelder forretningshotell. De tilbyr forskjellige typer webhotellplaner, inkludert hosting for flere domener. Alle planer har SSD-lagring, noe som gjør at nettstedet ditt lastes opptil 20 ganger raskere.

Startplanen deres starter på $ 3,99 per måned, har ubegrenset diskplass og båndbredde, gratis domene, men tillater bare to nettsteder. Hvis du trenger mer enn det, bør du vurdere Power-planen, som starter på $ 5,99 månedlig. Denne planen har høyere ytelse. Power-planen har også en grense på opptil 6 vert nettsteder.

Pro-planen er det riktige valget hvis du vil ha den beste ytelsen, opptil 4 ganger raskere sammenlignet med lanseringsplanen, og ikke vil ha en grense for hvor mange nettsteder du kan være vertskap for.

Installasjonsprogrammet med 1 pikk er tilgjengelig med alle kontoer. Du kan velge mellom over 400 applikasjoner inkludert WordPress, Joomla, Magento, Drupal og mange andre.

InMotion vil sikkerhetskopiere nettstedene dine automatisk på en ukentlig basis. Denne funksjonen er inkludert i hver plan gratis.

SSH Access er også tilgjengelig med alle planer.

Hvis du bygger nettstedene dine med WordPress, kan det være lurt å prøve ut BoldGrid, en allsidig WordPress-nettstedbygger, som bare er tilgjengelig gjennom InMotion-vertskontoen din. Du kan lære mer om BoldGrid i vår anmeldelse.

Når det gjelder online support, kan du komme i kontakt med InMotion Hosting ved å bruke live chatten deres, ringe dem på telefonen, bruke Skype eller sende dem en e-postbillett. De er veldig hjelpsomme!

Hvis du kommer fra et annet selskap, hvor du allerede har flere nettsteder, kan du be InMotion Hosting om gratis migrering av nettsteder. De vil raskt overføre filene, e-postadressene, databasene, innstillingene og domeneregistreringene, og holde nedetid på minimal.

InMotion Hosting er litt dyrere enn konkurrentene, men det er et godt valg for de som sikter til ytelse og pålitelighet. Ditt kjøp er støttet med en 90-dagers pengene-tilbake-garanti.

Kom i gang med InMotion Hosting »

4. iPage.com

IPage-beste-billige-hosting-flere-domener

iPage.com

iPage er en av de beste billige webhotellleverandørene som vi og andre nettsteder anbefaler. Deres vertsplan for flere domener, kalt The Essential Plan, er ideell for brukere som ønsker å lage flere nettsteder på et budsjett.

Fra og med bare 1,99 dollar per måned kan du opprette og være vert for så mange små til mellomstore nettsteder du vil, uten å betale ekstra for dataoverføring eller nettlagring. Egentlig setter iPage ingen begrensninger for hvor mye webplass eller båndbredde du bruker.

De tilbyr også et gratis domenenavn for hver konto. Ved påmelding kan du registrere et helt nytt domene gratis, eller hvis du allerede har et domene, kan du peke det til hostingkontoen din. Denne planen kommer også med en gratis dra og slipp nettstedsbygger, der du kan velge blant tusenvis av gratis maler.

Hvis du vil bruke WordPress til å bygge din webside, med 1-klikks installasjonsverktøy, kan du sette opp nettstedet ditt på bare noen få minutter. Hvis WordPress ikke er favorittprogramvaren din, kan du velge å installere Joomla, Drupal eller annen åpen kildekode-programvare.

Hvis du får tekniske problemer med hostingkontoen din, fungerer ikke noe, eller bare ikke finne ut hvordan du gjør visse ting; Du kan alltid stole på deres online support, som er tilgjengelig 24 × 7. Deres godt trente personale vil hjelpe deg gjennom telefon, e-post eller live chat.

Alt i alt, hvis du leter etter en billig løsning for å være vert for flere domener og nettsteder, med iPage, har du ikke noe kompromiss. På toppen av det er du beskyttet med deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hva kan du miste?

Kom i gang med iPage.com »

5. A2Hosting

A2Hosting-beste-multi-domene-hosting-planer

A2Hosting

A2Hosting er et solid valg for alle nettsteder som kan dra nytte av utmerket oppetid, hastighet og ytelse. Deres varierte utvalg av hostingplaner anbefaler A2 som vert for alle nettsteder fra små til populære nettsteder med stor trafikk. Vertsalternativer for Windows og Linux, så vel som administrerte og ikke-administrerte hostingalternativer, er alle omtalt blant deres hosting-tjenester.

Og fordi vi diskuterer flere nettsteder, er planen du kan starte med på A2 for dette formålet, Swift-planen for $ 4.90 månedlig. Hvis du vurderer Windows-versjonen, øker prisen til $ 5.88 månedlig, men er fortsatt konkurransedyktig sammenlignet med lignende tilbud i bransjen.

For prisen på Swift-planen kan du være vert for flere WordPress-nettsteder på en konto som er optimalisert for WordPress med cPanel, gratis SSD og SSL, og en pengene-tilbakebetaling når som helst også gjelder delte planer. Managed WordPress hosting alternativer for flere WordPress nettsteder starter på $ 19.48. Disse planene inkluderer automatiserte sikkerhetskopier, iscenesettelse av nettsteder, gratis CDN, gratis Jetpack personlig lisens og opptil 20 ganger raskere hosting.

Du kan finne mer robuste planer med Windows og Linux-alternativer i VPS- og dedikerte serverlag, hvorav noen inkluderer SSL og SSD, samt en pengene-tilbake-garanti når som helst..

A2Hosting bør toppe listen din for pålitelig og utøvende multiservering som har utmerket oppetid, pengene-tilbake-policy, solide sikkerhetsfunksjoner og støtte. Noen av planene deres er litt dyrere, men funksjonene og freebies som følger med disse planene utgjør prishoppet.

Kom i gang med A2Hosting »

6. SiteGround

Siteground-beste-hosting-flere-wordpress-nettsteder

Siteground

SiteGround er et populært vertsfirma som er anbefalt av WordPress for sine produktive hostingplaner for WordPress. Deres plattform betjener markeder globalt, og de er anerkjent i bransjen for sine velutformede hostingløsninger.

Når det gjelder flere nettsteder, er SiteGrounds Grow Big shared plan stedet å starte. Denne planen koster 5,95 dollar per måned for varigheten av den første kontraktperioden, og den er egnet for opptil 25 000 månedlige besøk.

Funksjonene som gjør denne vertskategorien bemerkelsesverdige inkluderer SSD-lagring, cPanel og SSH, Gratis SSL og HTTP / 2, Cloudflare CDN, daglig auto-backup og BNP-samsvar for dem som er rettet mot EU-markeder. GoGeek-planen i dette nivået er PCI-kompatibel.

WordPress-optimaliserte ekvivalent med den delte GoGeek-planen koster det samme og de grunnleggende funksjonene er de samme, men denne planen er også finjustert for WordPress med funksjoner som WP-CLI, automatiske WP-oppdateringer, WordPress-iscenesettelse, SuperCacher med 3 nivåer av hurtigbufring og daglige sikkerhetskopier.

Bedrifter eller utviklere med behov utover disse planene vil finne spesialiserte hostingløsninger på tvers av netthosting, dedikerte servere og forhandleralternativer. De med krav på bedriftsnivå kan be om tilpassede løsninger.

Gratis migrasjoner, 24/7 support, 30-dagers pengene-tilbake, gratis nettstedsbygger, gratis sikkerhetskopiering og SSD-lagring, og cPanel og SSH-tilgang kommer som standard med alle planer.

Selv om SiteGround markedsfører seg for IT-fagpersoner, byråer og bedrifter, inkluderer tjenestene deres planer for nybegynnere også. Noen planer lar deg velge datacenters beliggenhet nærmest deg og dine besøkende.

Vi håper at vår nesten uttømmende gjennomgang av de mest populære vertene for flere nettsteder vil hjelpe deg med å finne verten som merker alle dine krav.

Kom i gang med SiteGround »

7. Hostinger

hostinger-best-hosting-flere-nettsteder

Hostinger

Hostinger har en lang historie innen webhotell, og ble etablert i 2004. Selskapet fokuserer på å tilby et bredt spekter av hostingplaner for forskjellige behov. Deres billigste plan (Single Shared Hosting) starter på $ 2,15 / måned, noe som gjør det mulig å være vert for et enkelt nettsted.

Hvis du vil være vert for flere nettsteder på en konto, kan du velge en av deres andre planer. Premium Shared Hosting Plan starter på $ 4,84 / måned, og er perfekt for hosting av ubegrensede nettsteder og domener. Den har to ganger mer prosessorkraft og minne enn Enkeltplanen. Denne planen inkluderer også ukentlige sikkerhetskopier.

For mer kraft, kan du velge Business Shared Hosting-planen, som kommer med alle fordelene fra Premium-planen, pluss noen gode ekstrautstyr. Denne planen har daglige sikkerhetskopier, gratis SSL-sertifikat og 4 ganger mer prosessorkraft og minne.

Rimelig skyhosting er også tilgjengelig hos Hostinger. De tilbyr 3 forskjellige skyplaner, som tilbyr enda mer kraft enn de delte planene, men med samme enkelhet. Oppstartplanen starter på $ 15,90 / måned, og tillater hosting flere nettsteder. Denne planen inkluderer en dedikert IP, 40 GB nettplass, 2000 GB båndbredde, 3 GB RAM-minne, 2 CPU-kjerner og mye mer.

Hvis du bygger nettstedet ditt ved hjelp av WordPress eller andre CMS, kan du med Hostinger konfigurere det raskt. Installasjonsverktøyet med ett klikk gjør det raskt og enkelt å få WordPress-nettstedet ditt online.

Selskapet tilbyr 99,9% oppetidsgaranti på sine delte planer, mens skyplanene har et dedikert oppetidsovervåkingsteam for å gi kundene et best mulig resultat.

VPS og dedikerte planer er også tilgjengelig med Hostinger.

Totalt sett er Hostinger et flott alternativ når det gjelder å være vert for flere nettsteder og administrere flere domener. Deres ytelse, funksjoner og priser er veldig konkurransedyktig.

Kom i gang med Hostinger »

8. GoDaddy

GoDaddy-billig-hosting-flere-domener

Gå pappa

Selv om du kanskje anerkjenner det som den populære domeneregistratoren, er GoDaddy også en global leverandør av webhotell med bransjeledende lastetid, 99,9% oppetid garanti og 24/7 amerikansk-basert støtte.

Flere domener hosting starter på $ 4,99 / måned med delte delingshotell Deluxe, som faktisk gir hosting for ubegrensede nettsteder. Denne planen er ubegrenset med andre funksjoner, i tillegg til lagring, underdomener og båndbredde, som ikke måles.

Noe som du kanskje ikke støter på hos mange budsjett-verter, spesielt ikke med delt hosting, er alternativet å velge mellom Windows og Linux-planer. I tillegg er Windows-planene priset det samme som Linux-planer, noe som også er unikt siden de fleste verter som tilbyr dem ofte gjør Windows-planer dyrere.

Og fordi GoDaddy er den største domeneregistratoren, tilbyr de også et gratis domenenavn med alle sine årlige planer, så hvis du vil registrere et domene og være vert for det på GoDaddy, kan du dra nytte av denne kampanjen.

Linux-planer har gratis cPanel, mens Windows-planer tilbys med Odin Plesk kontrollpanel, som begge er premium kontrollpanelalternativer.

Noen av GoDaddys administrerte WordPress-hostingplaner er også egnet for hosting med flere domener, og planen som tillater flest domene å være vertskap, er utviklerplanen til $ 13.99 / måned som inneholder hosting for 5 nettsteder.

Gratis daglige sikkerhetskopier, ett-klikk migreringsverktøy, enkel nettstedsbygger med forhåndsbygde maler, 30-dagers pengene-tilbake-garanti og VPS og dedikerte servere for når du vil oppgradere er alle tilgjengelige på GoDaddy.

Kom i gang med GoDaddy »

9. FatCow

Fatcow-billig-hosting-ubegrenset-domener

Tykk ku

Hvis du ikke er kjent med webhotell og bygger det første nettstedet ditt, er FatCow absolutt et alternativ du bør sjekke ut. De fokuserer på nybegynnernes behov, og deres vennlige plattform prøver å gjøre hosting enkel å forstå for alle.

FatCow kutter ut teknologisjargongen du så ofte ser på hosting-nettsteder og forklarer funksjonene i hver av planene deres i morsomme jordbruksrelaterte vilkår. Deres mest populære plan er den opprinnelige FatCow-planen, som er en delt hostingplan som lar deg være vert for ubegrensede domener på kontoen din.

For det første året av kontrakten din får du et gratis domenenavn. Andre funksjoner som er inkludert i denne oppføringsplanen er en nettstedsbygger, gratis annonsekreditt på Google og Bing, PayPal-integrasjon, delt SSL, 24/7 support, spamfiltrering, daglige sikkerhetskopier av servere, en 30-dagers pengene-tilbake.

Denne planen starter for $ 4,08 per måned for første termin. Du kan tro at dette er den eneste planen som tilbys av FatCow, siden de ikke i stor grad annonserer for sine andre planer, men hostingkatalogen deres inkluderer også WordPress-hosting med to planer, en start- og essensiell plan som bygger på den kjerne hostingplanen, flere VPS planer og dedikerte servere.

Fra de to WordPress-planene er Starter-planen selvfølgelig billigere med $ 3,75 / måned, men Essential-planen kommer med SSD-basert superhastighetsinfrastruktur, en Deluxe-sikkerhetspakke og ekspertsupport. Denne planen starter på $ 6,95 per måned. Begge planene tillater gratis domeneregistrering, og begge har forhåndsinstallerte temaer og plugins.

Hvis hostingbehovet ditt fremdeles er minimalt, men likevel har et øye med vekst, kan du velge den rimeligste delte hostingplanen på FatCow, og når tiden kommer, kan du bytte til en annen plan.

Kom i gang med FatCow »

10. DreamHost

Dreamhost-flere-nettsteder-hosting

Dreamhost

DreamHost er en annen veteran i hostingbransjen. Selskapet har eksistert siden 1997 og betjener i dag over 400 tusen kunder, og har over 1,5 millioner nettsteder på serverne sine. Halvparten av disse nettstedene kjører på WordPress. Takket være deres WordPress- og WooCommerce-optimaliserte planer, når de flere og flere kunder.

Foruten WordPress hosting, tilbyr DreamHost også forskjellige hostingplaner for forskjellige behov. De tilbyr enkle delte planer, som gjør det mulig å være vert for flere / ubegrensede nettsteder og domener. Deres delte ubegrensede plan starter på $ 7,95 per måned og inkluderer et gratis domene, e-posthotell, SSL-sertifikat og ubegrenset lagring og trafikk. Denne planen er også tilgjengelig på månedlige betalinger.

Alle DreamHost-planer kommer med et brukervennlig kontrollpanel. De bruker ikke cPanel, men deres eget, tilpassede innebygde kontrollpanel, som har blitt brukt på plattformen deres siden begynnelsen (over 22 år) .

100% oppetidsgaranti er et tøft løfte, fordi de fleste av konkurrentene bare tilbyr 99,9% oppetidsgaranti. DreamHost tilbyr gratis en dagskreditt for hver times driftstid eller avbrutt service. Ganske kult tilbud, hvis du spør meg.

DreamHost har en prisbelønt, USA-basert supportavdeling, som er tilgjengelig dag og natt.

Deres 97-dagers pengene-tilbake-garanti er også et veldig unikt tilbud i bransjen. Deres nærmeste konkurrent på dette er InMotion Hosting, som tilbyr 90 dager.

Det er mange andre funksjoner tilgjengelig, inkludert 1-klikks WordPress (og annet skript) installasjonsprogram, gratis SSL med Let’s Encrypt, SSD-lagring på alle serverne deres for bedre ytelse, støtte for PHP 7+, Python, Perl, Rails og mye mer.

Så hvis du vil være vert for flere nettsteder og trenger en pålitelig hosting, pluss at du kanskje vil betale for hosting på månedlig basis, kan DreamHost være et godt valg for deg.

Kom i gang med DreamHost »

11. HostMonster

hostmonster-good-ubegrenset-nettsteder-hosting

Hostmonster

En annen web-vert for flere domener som du kan sjekke ut er HostMonster. De faller også inn i budsjett vert og brukervennlig hosting kategori, og planen som umiddelbart blir annonsert på nettstedet deres er deres grunnleggende delte hosting plan som starter på $ 4,95 per måned.

Denne grunnleggende planen inkluderer imidlertid ikke flere domener hosting, så du bør sjekke ut Plus-planen, som lar deg være vertskap for 10 domener på den samme kontoen eller Premium-planen, som har ubegrenset domenehosting. For den første kontraktperioden er begge planene priset til $ 6,95 per måned, men Plus-planen fornyes til en høyere pris.

Det vanlige gratis domenenavnet, 30-dagers pengene-tilbake, 1-klikks installasjoner, gratis nettstedbygger, annonsekreditter og 24/7 support er inkludert i disse planene..

Hvis du noen gang vil trenge å oppgradere, vil du finne flere VPS-planer bygd på skyteknologi, og tilbyr root-tilgang og cPanel-kontrollpanel, og flere dedikerte servere med speillagring, forbedret hurtigbufring og forbedret cPanel.

Dessverre mangler HostMonster en oppetidsgaranti, og selv om budsjett-verter vanligvis ikke reklamerer for en spesielt med sine delte planer, inkluderer heller ikke HostMonster den med sine vertsplaner for høyere nivå. Det de tilbyr i stedet er en no-nonsense pengene-tilbake-garanti med disse planene, slik at du kan kansellere kontoen din hvis du ikke er fornøyd.

WordPress-optimalisert hosting er også fraværende i HostMonsters portefølje, så hvis du ønsker spesialisert hosting for ditt WordPress-nettsted, oppfordrer vi deg til å velge noen av de andre hostingleverandørene som er oppført i denne artikkelen som inneholder WordPress-hosting.

Kom i gang med HostMonster »

12. NameCheap

namecheap-billig-ubegrenset-nettside-domene-hosting

Namecheap

Hvis du noen gang har kjøpt et domenenavn før, har du absolutt kommet over NameCheap. Deres primære tjeneste er uten tvil domeneregistrering, men de tilbyr også webhotell.

NameCheap tilbyr faktisk alle typer hosting fra delte til dedikerte servere. Gode ​​nyheter for de som er på utkikk etter hosting som tillater flere domenenavn, er at alle delte planer på NameCheap kommer med denne fordelen.

Stellar-planen, som er den billigste i denne kategorien til $ 2,88 / måned, lar deg være vertskap for opptil 3 nettsteder, mens alle de andre planene ikke setter noen begrensning for antall domener du kan være vert for på en konto.

NameCheap tilbyr en 100% oppetid-SLA, som ganske enkelt betyr at for siden nettstedet ditt er nede, vil de kreditere kontoen din. En annen garanti som tilbys av NameCheap er standard 30-dagers pengene tilbake og 24/7 support.

cPanel og WordPress er inkludert i hver pakke, og det er opptil 50 gratis Positive SSL-sertifikater i ett år.

De som ønsker å bygge nettstedet sitt med WordPress, kan være interessert i NameCheaps WordPress-hosting, som er bygget på en skyyteplattform med høy ytelse og lar deg være klar til å publisere i løpet av minutter. Det tilbys en enkelt WP-plan i denne kategorien, EasyWP som starter på $ 8,88 / måned / nettsted.

Som vi har nevnt, tilbyr NameCheap hele spekteret av hostingplaner, så hvis du er interessert i domenevalg, VPS-planer eller dedikerte servere, vil du finne planer i hver av disse kategoriene.

Kom i gang med NameCheap »

13. JustHost

Justhost-rimelig-multi-domene-hosting

Justhost

JustHost er en annen enkel webhotell som ligner både på priser og funksjoner med HostMonster og FatCow. Også her tilbyr den delte hosting-tier en Plus-plan med hosting for opptil 10 nettsteder og en Prime-plan med ubegrenset webhotell.

Begge planene er priset til $ 6,95 per måned, men Prime-planen er dyrere siden den fornyes til en høyere hastighet.

Et gratis domene er inkludert i hver plan sammen med gratis nettstedsbygger, 1-klikks installasjoner og 24/7 support. 200 dollar i reklamekreditt tilbys også for de som ønsker å markedsføre sine nettsteder i Google og Bing. cPanel er kontrollpanelet som følger med disse planene, og hvis du tenker på å selge noe gjennom nettstedet ditt, kan du legge til forskjellige handlekurvløsninger med et enkelt klikk.

WordPress-optimalisert hosting mangler tjenester, men de tilbyr VPS og dedikerte servere for de som ønsker å oppgradere eller trenger en mer robust hosting-pakke.

Selv om det ikke er kvantifisert, lover JustHost høy tilgjengelighet og tar en proaktiv tilnærming for å forhindre problemer med nedetid ved å overvåke nettverket døgnet rundt. Foruten denne garantien tilbyr de en standard 30-dagers pengene-tilbake-garanti, 24/7 telefon- og e-poststøtte, og garantien at når du kontakter kundesupport, vil problemene dine bli løst av en ekte person.

JustHost er uten frills, ingen spennende webhotell som er enkel å bruke og tiltalende for nybegynnere som trenger de grunnleggende verktøyene og støtten som trengs for å lansere en eller flere nettsteder på et budsjett.

Kom i gang med JustHost »

14. InterServer

interserver-hosting-multiple-nettsteder-samme-konto

InterServer

InterServer eier og drifter egne datasentre og tilbyr hostingløsninger for en rekke behov, med planer for hvert prispunkt. De gir delt sky & VPS, dedikerte servere og colocation hosting.

InterServer sin standard webhotellpakke starter på $ 5 per måned, og den er full av funksjoner inkludert ubegrenset domenevert hvis du ønsker å være vert for flere nettsteder. Ubegrenset lagring og dataoverføring er også inkludert.

Denne pakken leveres med SSD-hurtigbufringsservere, ukentlige sikkerhetskopier, 99,9% oppetidsgaranti, prislås-garanti, 24/7 support og standard 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Gratis SSL, cPanel, WordPress-optimalisering er også inkludert i denne planen.

I motsetning til andre webverter, lar InterServer deg velge månedlig fakturering i stedet for å betale for flere år på forhånd. Hvis du bestemmer deg for å forplikte deg, kan du imidlertid glede deg over rabatter.

Hvis du trenger ASP.NET webhotell, kan du glede deg over de samme funksjonene til samme pris som standard webhotellpakken.

InterServer tilbyr ikke gratis domeneregistrering, men du kan registrere et domene til en nedsatt pris ($ 1,99).

VPS-planer og dedikerte servere er konfigurerbare, noe som betyr at du kan velge din CPU, lagring, overføring, OS, kontrollpanel, etc., eller du kan gå med de forhåndskonfigurerte alternativene.

Denne verten tilbyr også colocation hosting for bedrifter som ikke ønsker å holde serverne sine i huset. Alle planer i denne kategorien har 24/7 biometrisk tilgang til serverne dine, 100% oppetidsgaranti og 24/7 support.

Nær to tiår med erfaring er InterServer pålitelig hosting med flere planer over hele spekteret som absolutt bør være på radaren din.

Kom i gang med InterServer »

15. WebHostingHub

webhostinghub-billige-flere-blogger-hosting

WebHostingHub

WebHostingHub er en grønn webhotell som spesialiserer seg på delt hosting, og den tilbyr flere domener hosting med hver av sine planer. Deres nybegynnerorienterte, funksjonsrike planer er et passende valg for enhver individuell eller liten bedrift på jakt etter pålitelig hosting.

Bortsett fra deres Spark-startplan, som er designet for å være vertskap for opptil 2 nettsteder, inkluderer deres to andre delte pakker ubegrenset hosting for domener. Alle planer, inkludert Spark, tilbyr gratis domeneregistrering, gratis SSL, ubegrenset lagring og båndbredde og reklamekreditt.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner er den gratis SSD-en som tilbys med alle planer, cPanel- og SSH-tilgang, en førsteklasses nettstedbygger, null nedetid på weboverføring. Nitro- og Dynamo-planene lar deg til og med velge et datasenter. WHH er så sikre på sine tjenester at de til og med inkluderer en 90-dagers pengene-tilbake-garanti med alle planer.

De tre delte planene som tilbys av WHH kan tilpasses til spesifikke formål, som hvis du vil være vert for en blogg, du enkelt kan installere WordPress med et enkelt klikk og velge fra gratis tilpassede temaer. På samme måte, hvis du vil ha et lite eCommerce-nettsted, kan du bruke flere eCommerce-verktøy som 1-klikk gratis handlekurv (PrestaShop, Magento, OpenCart) og sikre nettstedet ditt med gratis SSL-er.

WHH er utmerket til å være vertskap for små til mellomstore personlige og forretningsmessige nettsteder, men ikke for store, trafikkdrevne nettsteder. Imidlertid faller du i den tidligere kategorien, vil nettstedet ditt nyte SSD-forbedret ytelse, 99,9% oppetid og gode funksjoner som dekker alle behovene på nettstedet ditt.

Kom i gang med WebHostingHub »

16. GreenGeeks

greengeeks-top-ubegrenset-nettsted-hosting

GreenGeeks

GreenGeeks er en av de ledende nettvertene for grønn energi hvis hostingtjenester utvides til delte, forhandler, VPS og dedikerte servere. De tilbyr PCI-kompatibel hosting, og du kan til og med velge mellom flere datasentersteder (Phoenix, Chicago, Toronto, Montreal og Amsterdam).

Deres eneste delte hostingplaner er en all-inclusive-pakke som starter på $ 3,95 per måned. Selv om det er entall i sin kategori, tillater denne planen ubegrensede domener på 1 konto. SSDs nettplass og dataoverføring er også ubegrenset.

Som med andre delte hostingplaner som er omtalt i denne artikkelen, kommer også dette med det grunnleggende: nettstedbygger, gratis overføringstjeneste, 99,9% oppetid, 24/7 teknisk support og 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Det spesielle med denne planen er imidlertid e-handelsfunksjonene, nemlig PCI-samsvar, gratis SSL-sertifikat og gratis Let’s Encrypt Wildcard SSL. Din eCommerce-butikk vil være sikker og samsvar med bransjens krav til betalingsbehandling.

Den samme pakken kommer i en WordPress-optimalisert versjon, i tillegg med 1-klikk WordPress-installasjon, automatiske oppdateringer, forbedret sikkerhet, ekspertstøtte, WP-CLI, CDN-implementering og daglige sikkerhetskopier..

Selv om GreenGeeks tilbyr en fantastisk delt plan, tilbyr VPS-hosting-kategorien de fleste planene med priser som starter på $ 39,95 / måned. Dedikerte servere er også til stede med priser som starter på $ 169 per måned. De tilbyr også flere forhandlerpakker med priser fra $ 19,95 / måned til $ 59,95 / måned.

Hvis miljøvennlig hosting er viktig for deg og du vil ha en leverandør med erfaring som tilbyr skalerbare hostingløsninger, er GreenGeeks et feilsikkert valg uansett om du leter etter en delt hostingløsning eller flere premium alternativer.

Kom i gang med GreenGeeks »

17. LunarPages

Lunarpages-hosting-flere-nettsteder-en-serveren

Lunarpages

Som en high-end hosting-leverandør gir LunarPages sine tjenester mot utviklere, bedrifter og byråer. Dette er ikke et vertskap for nybegynnere eller nybegynnere, men tjener i stedet bedre de som trenger spesialiserte hostingløsninger som oppfyller komplekse skalerbarhet og ytelseskrav.

Flere domenevertsplaner starter på $ 3,95 per måned, som er prisen for Basic Linux Hosting-pakken. Det finnes også en Windows-versjon av denne personlige delte hostingplanen, som koster $ 9,95 / måned. Begge planene tilbyr ubegrenset lagring og et gratis domene, men mens Windows-planen inkluderer Plesk gratis, gjør Linux-planen den tilgjengelig mot et ekstra gebyr på $ 2 / måned.

Forretningsbaserte hostingløsninger er på den dyrere enden av spekteret med planer som starter på $ 22,95 per måned. Skalerbar VPS-hosting, privat netthosting, dedikerte servere for Windows og Linux og planer for forhandlerforhandlere er de andre vertsalternativene du kan velge mellom.

Kunder som trenger skreddersydde hostingløsninger, kan velge det private skyhostealternativet, som lar deg velge alt fra de nøyaktige ressursene du trenger ned til den typen OS du ønsker.

PCI-kompatibel hosting er også tilgjengelig her, noe som er et krav i mange bransjer. Andre hostingsfunksjoner som er til stede her inkluderer SSD-lagring, gratis domeneregistrering, 99,9% oppetid, annonsekreditter, 24/7 support og nettverksovervåking, 30-dagers pengene-tilbake, weebly nettsted byggherre, DDoS-beskyttelse, etc..

Hosting hos LunarPages kommer ikke billig, men det er et premium hostingmerke som tilfredsstiller behovene til avanserte kunder som trenger høye skalerbare og pålitelige planer.

Kom i gang med LunarPages »

18. HostPapa

Hostpapa-low-cost-multi-domene-hosting

HostPapa

HostPapa er en smart webhotell som går den ekstra mile for å gjøre tjenestene deres tilgjengelige for alle, ikke bare når det gjelder priser, men også når det gjelder brukervennlighet. Hosting for flere domener er tilgjengelig fra $ 3.95 / måned med Business shared hosting plan, som også kommer med ubegrenset lagring og båndbredde.

HostPapas delte, VPS, WordPress og forhandlerpakker er designet for enkeltpersoner og små bedrifter som ønsker å komme på nettet, men som enten mangler ferdigheter eller et stort budsjett for å gjøre det. Heldigvis, med HostPapa trenger du verken å få en eller flere nettsteder på nettet.

Funksjonene i hver plan er tydelig lagt ut og forklart, slik at du kan se hva du får for pengene dine. Noen av funksjonene du kan forvente av en god webhotell som gratis domenenavn, 99,9% oppetid, sitebuilder-verktøy, WordPress-klar hosting osv. Er også inkludert i HostPapas planer.

Ekstrautstyret som tilbys av HostPapa fokuserer på å vokse og ivareta nettstedet ditt, og noen av planene deres har dermed SSD-forbedret ytelse, SiteLock-beskyttelse som automatisk skanner nettstedet ditt for malware, premium Wildcard SSL, automatisk sikkerhetskopiering og gjenoppretting.

Hvis du har et eksisterende domene eller nettsted, men ikke er fornøyd med din nåværende vert, kan du dra nytte av HostPapas gratis overføringstjeneste.

De WordPress-optimaliserte pakkene tilbyr også flere domener eller ubegrenset domene hosting med noen planer. Prisene i denne kategorien starter på $ 3,95 per måned og tilbyr og optimalisert WordPress-opplevelse som fokuserer på ytelse og sikkerhet gjennom forbedret hurtigbufring av innhold, CDN, avansert brannmur, automatiserte WordPress-sikkerhetskopier og automatisk oppdagelse og fjerning av skadelig programvare.

Kom i gang med HostPapa »

19. NetworkSolutions

Network-flere-domener-hosting

Nettverksløsninger

Som navnet antyder, tilbyr Network Solutions forskjellige nettløsningstjenester som spenner fra domeneregistrering, sikkerhet, online markedsføring til webhotell. De tilbyr to typer hosting – delt og VPS.

Den delte vertsnivået inneholder tre planer med flere domener hosting, gratis domenenavn og malware skanning på alle planer. Startplanen koster $ 8.94 / måned, og alle de andre delte planene bygger på dette og legger til ekstra funksjoner som ubegrenset diskplass, automatisk fjerning av skadelig programvare og forhindring av hack og SSL.

Bortsett fra WP for Entrepreneurs-pakken, tillater alle andre av NetworkSolutions WordPress-planer flere domenerverv. On-demand sky sikkerhetskopi, SSL inkludert og multisitebehandling er inkludert i hver plan. Prisene for flere WordPress-webhotell starter på $ 12,55 / måned.

For de som trenger mer ressurser og sikkerhet enn det som følger med delte eller WordPress-pakker, har NetSol to VPS-planer som sjekker av alle disse punktene.

NetSol garanterer 99,9% oppetid, 24/7 reell kundesupport, og kompletterende tilgang til en teknisk rådgiver.

NetSols grensesnitt er ikke spesielt brukervennlig, så nybegynnere kan ha det vanskeligere med det.

Hvis du har sjekket prisingen av de andre webvertene i denne artikkelen, har du sannsynligvis lagt merke til en påfallende prisforskjell mellom NetSols priser og prisingen av lignende planer hos forskjellige verter. En årsak er at i motsetning til andre webverter tilbyr NetSol ikke markedsførte introduksjonspriser med planene sine, men til tross for det, sammenlignet med fornyelsesgraden til de andre vertene, er NetSol dyrere selv om planene deres mangler funksjonene som andre tilbyr..

Kom i gang med nettverksløsninger »

20. JaguarPC

jaguarpc styrt-flere-domener-hosting

Januar PC

JaguarPC er en av de eldste hosting-leverandørene, og er i virksomhet i mer enn 20 år. Selskapet tilbyr ulike hostingplaner som delt, forhandler, sky VPS og dedikert. JaguarPC tilbyr hosting for mer enn 500.000 domener og har datasentre i Atlanta, Chicago, Huston og i Storbritannia.

“Lite”, deres billigste hostingplan, som starter på $ 3,96 / måned, gjør det mulig å arrangere et enkelt nettsted. Hvis du vil være vert for flere nettsteder, må du oppgradere til “Pro” -planen, som lar opptil tre nettsteder. Denne planen er annonsert som en semi-dedikert hostingplan, som har 3 tildelte CPU-kjerner.

Deres delte hostingplaner har noen begrensninger, sammenlignet med konkurransen. Ubegrenset webhotell er bare tillatt på deres VPS eller dedikerte planer.

“VPS Standard” er en administrert plan, som inkluderer WHM / cPanel og har ingen begrensninger i antall hostede nettsteder og domener.

JaguarPC tilbyr hjelp med å flytte nettsteder til serveren deres. Hvis du bytter webhotell, og vil flytte kontoen din til JaguarPC, vil de gjøre det gratis.

Over 450 applikasjoner er tilgjengelige gjennom selskapets installasjonsverktøy med ett klikk. Dette gjør det enkelt å installere WordPress, Drupal, Joomla, Magento eller annen open source programvare på nettstedet ditt.

Kom i gang med JaguarPC »

Tips for å enkelt administrere flere domener

Hvis du bare har et par domener, er det ikke veldig vanskelig å følge med på fornyelsesdatoer og registrarer. Men hvis du eier titalls eller hundrevis av domenenavn, må du finne en måte å administrere, fornye og holde rede på hvert domene med minimal innsats. I det følgende vil jeg gi deg noen tips om hvordan du administrerer domenene dine.

Bruk et domeneadministrasjonsverktøy som lar deg holde oversikt over registerdato, utløpsdato, IP-adresse, navneserver, registrar og mer. Her er en liste over gratis og kommersiell programvare som kan hjelpe deg:

Når du registrerer domenene dine, bruk en e-postadresse du vil sjekke daglig. Domeneregistratorer er lovpålagt å sende deg melding om domenestatusen din. Vanligvis vil du få en e-postadresse 30, 7 og en dag før domenet ditt skal utløpe. Hvis du sjekker e-posten din daglig, vil du ikke gå glipp av fornyelse.

Sett fornyelsene til automatisk modus. På denne måten trenger du ikke å behandle hvert domenefornyelse manuelt. Forsikre deg om at du har tilstrekkelige midler på bankkontoen din eller PayPal slik at betalingen blir behandlet og at du ikke mister domenet ditt.

Forsikre deg om at du har forskjellige brukernavn og sterke passord på forskjellige registratorer som du ikke bruker ett annet nettsted. Dette er veldig viktig fordi tyveri av domenet blir mer og mer populært. Selv om domeneregistrator gjør store anstrengelser for å sikre klientens domener, kan det skje at uautorisert person får tilgang til kontoen din. Sannsynligvis vil du ikke miste verdifulle domener.

Pakk inn det hele

Over har jeg vist deg de beste hostingfirmaene som lar deg være vert for flere domener og nettsteder. Det er sikkert at du også kan være vert for flere domener på en VPS-konto, men dette vil koste deg mye mer. En virtuell privat serverplan starter på $ 20 månedlig, men hvis du trenger administrert tjeneste, vil denne prisen øke. En virtuell server er mer pålitelig og kan tilby deg høyere sikkerhet og mer hostingkraft, men mot ekstra kostnad. Så hvis du trenger en billig løsning for å være vert for nettstedene dine, anbefaler vi de ovennevnte selskapene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector