20 beste USAs webhotellleverandører

best usa-hosting


Det er ganske enkelt å arrangere og bygge et nettsted i disse dager. Når du har funnet deg det rette vertsfirmaet med riktig service, registrerer du deg bare på deres hjemmeside og bruker hostingplanen. Men ting kan bli litt mer komplisert når du aktivt søker etter det rette selskapet.

Hvorfor det? Det er et enkelt svar på det spørsmålet: det er bokstavelig talt titalls (muligens hundrevis) vertsbedrifter der ute. Hvordan vet du hvilken som er bra for dine behov?

Du ønsker sannsynligvis ikke å bruke måneder bare for å se deg rundt og sjekke hvert eneste webhotellfirma om det er riktig for deg. Så hva skal gjøres? Heldigvis kom du på denne artikkelen. Her inne vil vi diskutere 20 av de beste hostingleverandørene fra USA.

Denne artikkelen vil hjelpe deg med å søke etter den beste hosting som passer dine behov. Alle varene på denne listen er fra USA. Ta gjerne en titt på noen av dem mer detaljert på deres offisielle hjemmeside.

Beste amerikanske vertsleverandører

Selskap
Kampanjepris

1 hostgator profesjonell usa hositng

HostGator

$ 2,75 / mo
2 inmotion best hosting usa

InMotion Hosting

$ 3,99 / mo
3 bluehost pålitelig wordpress hosting usa

Bluehost

$ 3,95 / mo
4 a2hosting billig usa hosting

A2Hosting

$ 3,92 / mo
5 godaddy største domeneregistrator usa

Gå pappa

$ 2,99 / mo
6 namecheap budsjett hosting usa

Namecheap

$ 2,88 / mo
7 ipage billig oss hosting leverandør

iPage

$ 1,99 / mo
8 fatcow budsjett oss hosting selskap

Tykk ku

3,15 dollar / mån
9 hostmonster oss webhotell

Hostmonster

$ 4,95 per måned
10 webhostinghub usa blogg hosting

WebHostingHub

$ 4,99 / mo
11 interserver professional som vert for oss

InterServer

$ 5,00 / mo
12 justhost United States hosting company

Justhost

$ 3,95 / mo
1. 3 lunarpages oss som leverandør

Lunarpages

$ 3,95 / mo
14 dreamhost kvalitet oss hosting selskap

Dreamhost

$ 2,59 / mo
15 kjent, pålitelig usa hosting

KnownHost

$ 3,47 / mo
16 liquidweb profesjonell hosting usa av høy kvalitet

LiquidWeb

$ 29,00 / mo
17 jaguarpc billig oss hosting firma

JaguarPC

$ 3,87 / mo
18 nettverk oppløsninger voksen hosting usa

Network

$ 5,69 / mo
19 domain.com usa hosting og domeneregister

Domain.com

$ 3,75 / mo
20 ix webhotell billig usa webhotell

IX Web Hosting

$ 3,95 / mo

Nedenfor kan du lese en rask oversikt over hvert amerikansk vertsfirma vi har oppført i tabellen ovenfor:

1. HostGator

hostgator-usa-hosting

HostGator

HostGator er et annet selskap som er sterkt markedsført (også på YouTube). Vi kan trygt si at HostGator er en av hovedaktørene blant alle andre USA-baserte hostingleverandører. En av de viktigste prosene med HostGator, er at de fleste planer er billige. Og med billig, mener jeg virkelig billig.

Hvis du leter etter en delt hostingplan for å starte med et nytt nettsted, kan HostGator være det beste alternativet. Hver delte plan er rimelig og har mer enn nok ressurser til å være vert for det nye nettstedet ditt effektivt.

La oss ta et eksempel. Den midterste pakken (delt hosting) kalles Baby plan. Det koster bare en månedlig avgift på 2,75 dollar. Hva er det du får med denne planen?

Alle følgende fordeler:

 • Ubegrensede domener for hosting
 • Hundrevis av ett-klikk installasjoner inkludert WordPress, Joomla, Magento og Drupal
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Umeteret båndbredde for å håndtere mange besøkende samtidig
 • Gratis nettstedbygger med hundrevis av gratis responsive maler
 • Ubegrensede underdomener
 • 99,9% oppetidsgaranti
 • 45-dagers pengene tilbake-garanti
 • 200 dollar i annonsekreditter for markedsføringsformål
 • Gratis nettstedoverføring

Tenk hvor mange ressurser en VPS- eller Dedicated Server-plan har å tilby, siden bare en billig Delt pakke gir deg så mye funksjoner. HostGator er absolutt verdt en titt.

Kom i gang med HostGator »

2. InMotion Hosting

inMotion-beste-hosting-usa

InMotion Hosting

InMotion er et bemerkelsesverdig webhotell som ble grunnlagt i 2001. Siden den gang har det vokst til å være en av de mest brukte hostingtjenestene over hele verden. Dette er av en god grunn. De tilbyr alle typer tjenester for alle slags budsjetter.

Dette er for eksempel bare tjenestene som er til stede i kategorien for webhotell:

 • Delt hosting (de kaller det Business Hosting)
 • VPS Hosting
 • Dedikert serververt
 • Forhandlervert (flott hvis du vil starte din egen hostingvirksomhet)
 • Administrert WordPress Hosting
 • Enkel administrert hosting
 • Cloud Hosting

I tillegg til disse tjenestene, tilbyr de også muligheten til å kjøpe domenenavn til fornuftige priser. Men hvis du ønsker å få en gratis, kan du gjøre det også. Hvordan?

Du kan registrere deg for en hvilken som helst vertsplan (delt, VPS eller annet) i minst 1 år (eller til og med 2) fra begynnelsen, og InMotion vil gi deg et gratis domenenavn for den tidsperioden. Er ikke det kjempebra? Hvis du planlegger å lansere et nytt nettsted, er dette gode nyheter.

Du velger bare planen som er bra for deg, melder deg på i et helt år, og domenenavnet kommer som en gratis gave.

Men det er mange andre nyttige funksjoner lagt til nesten alle hosting-pakker, for eksempel:

 • Topp kundesupport (InMotion er kjent for dette)
 • Gratis SSL-sertifikater
 • Gratis nettsted byggherre plattform
 • SSD-lagringsplass for raske lastehastigheter på nettstedet
 • 1-klikk installasjonsprogram for hundrevis av apper og skript (WordPress og andre)
 • Vertsplaner for netthandel
 • Flere domener hosting i en enkelt åpen konto (selv den billigste planen støtter 2 nettsteder)
 • Mange andre frynsegoder …

InMotion er enkelt av de beste valgene når det kommer til å være vert for et nettsted effektivt.

Kom i gang med InMotion Hosting »

3. Bluehost

Bluehost-usa-hosting

Bluehost

Bluehost er et av de mest markedsførte webhotellbedriftene noensinne. Du har muligens allerede sett en annonse eller 2 på nettet som markedsførte en av Bluehosts tjenester. Er de virkelig så bra? Det korte svaret er JA. Men la oss se hvorfor. Hva tilbyr de??

Dette er noen av tjenestene de tilbyr blant annet:

 • Delt hosting til rimelige priser
 • VPS Hosting
 • Dedikert hosting
 • Managed WordPress Hosting (en av de beste på markedet)
 • Forhandlervert
 • Billige domenenavn
 • Cloud Hosting
 • WooCommerce Hosting

Med hver hostingplan i dette tilbudet, kommer et SSL-sertifikat som et gratis tillegg. Dette er gode nyheter, fordi andre selskaper bare tilbyr det for sine høyere (dyrere) planer.

Noe stort med Bluehost, er Managed WordPress Hosting. I disse dager bruker mer enn 30% av alle nettsteder WP som baseplattform. Så det er stor sannsynlighet for at du bruker det også. Bluehosts WP-hosting er en av de beste på hele markedet. Det anbefales av WordPress selv, så du skal ikke gå galt med å bruke det i fremtiden.

En annen bonus som følger med hvilken som helst hosting-pakke, er det faktum at Bluehost oppretter daglige og ukentlige sikkerhetskopier av hvert nettsted på serverne deres. Hvorfor er dette så bra at det må nevnes? Sikkerhetskopiering er veldig viktig, som du sikkert vet. Men mange selskaper vil belaste deg separat for sikkerhetskopiering av nettstedet ditt på daglig basis. Bluehost er ikke et av disse selskapene.

Du må lage sikkerhetskopier hele tiden, så du trenger ikke å bekymre deg, hvis noe skjer og du må gjenopprette nettstedet til en tidligere versjon.

Kom i gang med BlueHost »

4. A2Hosting

a2hositng-usa

A2Hosting

A2Hosting er en annen kjent aktør i USA-basert webhotellvirksomhet. Hundretusenvis av nettsteder bruker tjenestene sine. A2Hosting tilbyr akkurat som de allerede nevnte selskapene mange hostingfunksjoner i form av Delt, VPS, Dedikert og WordPress Hosting.

Noe annerledes med dette selskapet, er at de legger ned mye arbeid for å gi deg de raskeste lastingshastighetene noensinne. Mange planer på hjemmesiden deres understreker hvor viktig en rask webside er. Og det er sant. Dessverre forlater et stort antall besøkende et nettsted hvis det ikke lastes på under 2/3 sekunder.

Hvis du velger å gå med A2Hosting, vil du ikke bli plaget av en treg nettstedprestasjon. Den dyreste delte planen som heter Turbo (ja, jeg vet) kommer for eksempel med en funksjon som heter Turbo (også). Denne funksjonen sikrer opptil 20 ganger raskere lastehastigheter enn en vanlig vertsplan. Og det kommer bare $ 9,31 per måned. Ja, dette er den dyreste delte hostingplanen.

Selvfølgelig tilbyr de mange flere funksjoner, som SSD-lagring, støtte for ubegrenset hostet nettsted, cPanel, ubegrensede overføringer og gratis SSL-sertifikater. Noe stort med dem er at de gir deg en pengene tilbake-garanti når som helst. Du har lest det riktig!

Et annet alternativ som ikke for mange selskaper gir deg, er sjansen til å velge din egen plattform som hosting skjer. Du kan gå med enten Linux (mest praktisk) eller Windows (bedre for spesielle utviklerbehov).

Kom i gang med A2Hosting »

5. GoDaddy

GoDaddy-usa-hosting

Gå pappa

Dette selskapet er hovedsakelig kjent som et domenenavnsselger. Og de er veldig gode på det, fordi du kan finne domenenavn for alle budsjetter på nettstedet deres. Men foruten dette aktivitetsområdet tilbyr GoDaddy også hosting-tjenester. La oss se på det!

GoDaddy tilbyr alle følgende hostingtjenester:

 • Enkel webhotell (lik delt hosting)
 • Business Hosting (har noen likheter med VPS Hosting)
 • WordPress Hosting
 • VPS Hosting
 • Dedikerte servere

For eksempel tilbys den enkle webhotellstjenesten for så lavt som $ 2,79 / måned. Men du bør ta hensyn til dette, for når fornyelse skjer, vil prisen øke til $ 7.99 / måned. Denne regelen gjelder alle disse planene.

Likevel får du en ganske god pakke. Bare se på økonomiplanen. Denne koster det laveste beløpet: $ 2,79 / måned ved registrering. De gir deg 100 GB lagringsplass, uovervåket båndbredde, gratis profesjonell e-postadresse for det første året og 1 gratis domenenavn med den årlige planen.

De andre planene vil selvfølgelig omfatte enda flere funksjoner og ressurser. For eksempel koster den andre forretningsplanen Kalt Forbedre $ 40,99 per måned når du synger. Det gir deg 90 GB SSD-lagring, 4 GB RAM, 2 CPU-kjerner, ubegrenset trafikk, støtte for ubegrensede nettsteder og databaser og et standard SSL-sertifikat gratis.

Kundestøtten hos GoDaddy er også verdt å nevne. Det er en av de beste blant konkurransene. Hvis noe dukker opp, vil de svare deg innen få minutter.

Kom i gang med GoDaddy »

6. NameCheap

namecheap-usa-hosting

Namecheap

NameCheap er et annet amerikansk selskap som hovedsakelig fokuserer på å selge domenenavn. Men selv om det er deres viktigste kompetanseområde, er det absolutt verdt å sjekke hostingtjenesten deres.

Akkurat som HostGator er NameCheap også flinke til å lage tvingende pakker til lave priser. For eksempel kommer delt hosting for så lavt som $ 2,88 / måned. Dette er selvfølgelig den laveste nivåplanen når det gjelder delt hosting. Likevel kommer det med noen nyttige fordeler: 20 GB SSD-akselerert lagringsplass, støtte for 3 nettsteder på en enkelt konto, gratis nettstedbyggerverktøy, ubegrenset båndbredde og muligheten til å velge mellom datasentre i USA eller Storbritannia..

I tillegg til alle de vanlige hosting-tjenestene som du kan finne på NameCheap, tilbyr de også privat e-postvert. Du kan spørre, hva dette er? Vel, det er ikke akkurat den tradisjonelle webhotellplanen. Du kan ikke være vert for et nettsted som bruker denne tjenesten.

Poenget med dette er å gi folk sjansen til å eie en profesjonell e-postkonto, akkurat som de som eier et nettsted. Dette oppnås uten å opprette et nytt nettsted. Poenget er altså at du kan ha din egen profesjonelle e-postadresse, uten å måtte opprette deg et nettsted også.

Den beste verdien pakken kommer for $ 28,88 per år. For denne prisen får du 10 GB e-postlagring og 10 GB fillagring, full mobilstøtte og 10 aliaser for hver postkasse.

Kom i gang med NameCheap »

7. iPage

IPage-usa-hosting

iPage

IPage er noe forskjellig fra de andre varene på listen vår. I hvilket aspekt? Vel, de fleste andre selskaper som tilbyr webhotell, deler opp tjenestene sine i 2 eller 3 (eller enda flere) separate planer. IPage gjør ikke noe sånt.

De tilbyr en enkelt hosting-tjeneste for å dekke alle behovene som en kunde måtte ha. Ok, men en slik tjeneste må koste mye penger, tenker du kanskje. La meg si deg at det ikke er det.

Prisen for denne hosting-tjenesten for øyeblikket er $ 1,99 / måned ved første registrering. Prisen er regelmessig $ 7,99 / måned, noe som fremdeles er et godt kjøp. Hvorfor? På grunn av mange hostingfunksjoner og ressurser som iPage gir deg:

 • 1 gratis domenenavn for et helt år
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
 • Ubegrenset antall profesjonelle e-postadresser
 • Ubegrenset SSD-lagringsplass
 • Skalerbar båndbredde i henhold til nettstedets behov
 • Ubegrenset nettsteder / domener for hosting
 • Ubegrenset MySQL-databaser
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Gratis iPage-nettstedbygger med hundrevis av responsive temaer
 • 1-klikk på WordPress-installasjonen når du vil
 • Gratis PayPal-integrasjon for netthandel
 • Besøkerstatistikk
 • Velg mellom to datasentre
 • 24/7 kundestøtte via telefon eller live chat
 • Trinn-for-trinn-tutorials for hvordan du kommer i gang og blir lagt merke til på nettet
 • Mange andre alternativer …

Hvis du leter etter en USA-basert hostingleverandør som ikke avgir deg med mange forskjellige hostingplaner og som også er enkel å bruke, kan iPage være et godt valg.

Kom i gang med iPage »

8. FatCow

Fatcow-usa-hosting

Tykk ku

Har du tidligere hørt om FatCow? Hvis ikke, vil jeg ikke dømme deg. Ved første øyekast kan du tro at dette er en annen type selskap, ikke en webhotellleverandør. Men sannheten er, FatCow er en flott hosting-tjeneste som brukes av hundretusener av mennesker over hele verden.

Selskapet har eksistert siden 1998, men det ble kjøpt av Endurance International-konsernet. Likevel er det fortsatt en populær hostingtjeneste blant mange mennesker.

Akkurat som de fleste andre tilbyr de også Delt hosting, WordPress hosting, VPS hosting og Dedikert hosting-tjenester. Du kan til og med domenenavn fra dem uten å kjøpe en vertsplan. E-handelstjenester er også tilgjengelige sammen med markedsføringstjenester.

La oss se på den grunnleggende hostingplanen som er tilgjengelig: dette er den opprinnelige FatCow-planen. Det koster $ 4,88 / måned ($ 49 / år). Du får alle disse funksjonene i pakken:

 • Ikke oppstartsgebyr
 • 1 gratis domene i et helt år
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Gratis nettsted byggherre plattform
 • Gratis verktøy for å se analyser av nettsteder
 • FTP-tilgang
 • Ubegrenset SSD-lagring og båndbredde
 • Ubegrensede domener for hosting med ubegrensede e-postkontoer også
 • $ 100 for Google AdWords og $ 100 av Bing-kreditter
 • Ubegrenset MySQL-databaser (+ støtte for PHP og Python)
 • Gratis sikkerhetskopiering
 • 24/7 support via chat og telefon
 • Opplæringsprogrammer om hvordan du kommer opp
 • Tilknyttet program

De andre hostingplanene (VPS og dedikerte servere) vil gi deg enda flere ressurser til ganske rimelige priser. Ikke la deg lure av navnet sitt, FatCow er lett en flott webhotellleverandør som mange brukere (fra og utenfor USA) liker..

Kom i gang med FatCow »

9. HostMonster

hostmonster-usa-hosting

Hostmonster

HostMonster er ikke det mest kjente selskapet når det kommer til webhotell. Så er det verdt å snakke om? Ja, det er det definitivt. Du vil se hvorfor rett nedenfor:

Til å begynne med, hvis du sjekker ut tjenestene deres, vil du fra et øyeblikk se at delt hosting er ganske billig sammenlignet med mange andre selskaper. De har delt opp denne tjenesten i tre separate planer (som de fleste):

 • Basic – $ 4,95 per måned
 • Pluss – $ 6,95 / måned
 • Choice Plus – $ 6,95 / måned

Som du ser både den andre og den tredje planen koster det samme beløpet. Det er uvanlig, ja. Men likevel er det verdt å merke seg at den tredje pakken kommer med noen tilleggsfunksjoner sammenlignet med den andre. Og det er for samme pris.

For eksempel inkluderer den tredje planen følgende funksjoner:

 • Støtte for ubegrensede vertsdomener
 • Ubegrenset lagringsplass
 • Umeteret båndbredde
 • Gratis SSL-sertifikat av sikkerhetsgrunner
 • 1 gratis domenenavn
 • Ubegrenset parkerte domener og underdomener
 • Ubegrenset e-postkontoer og lagring
 • Verdien av $ 200 på markedsføringskreditter

Og du får også 1 Domain Privacy Protection og CodeGuard Basic for sikkerhetskopiering. Disse 2 bonusene vises bare i den tredje pakken. Mengden markedsføringskreditter er også større, fordi du med den forrige planen bare mottar $ 150.

Det er ingen overraskelse at HostMonster anbefaler den tredje delte planen. Det er virkelig den beste verdien for pengene.

Kom i gang med HostMonster »

10. WebHostingHub

webhostinghub-usa-hosting

WebHostingHub

WebHostingHub er en annen USA-leverandør som leverer mange typer tjenester for gode priser. Akkurat som de fleste andre kandidater på listen vår, tilbyr de også populære hosting-tjenester.

Selskapet er helt USA-basert med over 200 teammedlemmer alle fra USA. Flere tusen fornøyde kunder bruker allerede WebHostingHub som sin primære hostingleverandør (mer enn 40 000). La oss se hvorfor!

Til å begynne med er de neste nevnte fordelene tilstede i deres hosting-tjenester:

 • Ledig SSD-lagringsplass (opptil 20 ganger raskere nettstedhastigheter)
 • Premium nettsted byggmester verktøy
 • Ubegrenset: diskplass, båndbredde og e-postadresser
 • $ 150 i annonsekreditt (Yahoo, Amazon og Bing)
 • Tradisjonell cPanel tilgjengelig for enhver kunde
 • 1-klikk installasjoner ved å bruke Softaculous (program med hundrevis av skript og programvare klar til å installere)
 • Støtte for WordPress, Joomla og Drupal
 • Enkel konfigurering av netthandel
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Sikre IMAP / POP3 e-post og et spambeskyttelsesverktøy gratis
 • E-post fungerer også på alle enheter
 • Gratis nettstedoverføring

Nederst på det offisielle nettstedet kan du finne jevnlig oppdaterte attester fra mange forskjellige kunder som aktivt bruker WebHostingHub-tjenester. Det er godt å vite at de alle er veldig fornøyde med mottatte tjenester.

Kom i gang med WebHostingHub »

11. InterServer

interserver-usa-hosting

InterServer

Dette selskapet har eksistert siden 1999. Det sier helt klart mye. Hovedsakelig har de mye erfaring med å tilby hosting-tjenester av høy kvalitet. La oss liste over noen av de tilgjengelige på InterServer:

 • Standard webhotell
 • Pro Hosting (Reseller Hosting)
 • E-post hosting (som NameCheap)
 • Non-profit hosting
 • Studentvert
 • NET Hosting
 • Dedikerte servere
 • VPS og Cloud Hosting
 • GPU dedikerte servere
 • Hosting spesielt laget for: WordPress, Joomla, Magento og PrestaShop
 • Og andre…

Den mest populære tjenesten er likevel den første som er nevnt over: Standard Web Hosting (Delt). Denne kommer for en månedlig $ 5,00. Forskjellig fra andre i denne artikkelen, tilbyr InterServer (akkurat som iPage) en enkelt plan for denne typen hosting.

Men du mottar mange nyttige bonuser: ubegrenset SSD-lagring, gratis nettstedbygger med mange gratis temaer, 450+ skyapper gratis for installasjon, ubegrenset e-postkontoer, gratis migrering av nettsteder, 30-dagers pengene tilbake-garanti, billig domeneregistrering ($ 1,99 $ ).

Denne leverandøren opprettet en spesifikk funksjon som bare er tilgjengelig her: Inter-Insurance. Denne funksjonen betyr at når du migrerer et eksisterende nettsted til InterServer, vil de fritt rydde det opp for deg og gjenopprette det til sin tidligere “prakt” ved å forhindre (på en sikker måte) eventuelle fremtidige problemer. Hvis du planlegger å bruke nettstedet ditt i mange år fremover, er denne fordelen god å ha.

Kom i gang med InterServer »

12. JustHost

Justhost-usa-hosting

Justhost

Dette er en annen amerikansk hostingleverandør som tilbyr VPS, dedikerte og delte hosting-tjenester. Noen av funksjonene som er inkludert i de fleste av hostingplanene deres, er følgende:

 • Nettstedsbygger (dra-og-slipp-verktøy) med bokstavelig talt tusenvis av maler å velge mellom. Enkel å bruke av selv ikke teknikere.
 • Verktøy laget for bedre bloggfunksjoner.
 • E-handel klare planer.
 • Gratis domeneregistrering for et helt år på forhånd.
 • DNS-ledelse.
 • 24 × 7-støtte via telefon, e-post og live chat.
 • Et mangfold av opplæringsprogrammer og hvordan du kan hjelpe deg med å komme i gang og legge merke til på nettet.
 • SSD-lagring for raske sidehastigheter.
 • Moderne sikkerhetsfunksjoner.
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti.
 • Profesjonell e-postadresse.
 • Tradisjonell cPanel for å administrere nettstedet ditt enkelt.

De delte planene som er tilgjengelige på JustHost er veldig lik planene fra Bluehost. Navn og priser er nesten de samme:

 1. Basic = $ 3,95 per måned
 2. Pluss = $ 6,95 / måned
 3. Choice Plus = $ 6,95 / måned

Nå er det en ekstra plan, kalt Pro som koster en månedlig $ 14,95. Dette har noen bonusfunksjoner, men hvis du leter etter en enkel, men fortsatt kraftig plan, kan Choice Plus være en flott pakke.

Kom i gang med JustHost »

13. LunarPages

Lunarpages-usa-hosting

Lunarpages

LunarPages er akkurat som de andre selskapene på denne listen når det gjelder vertsplaner. Med dette mener jeg at det er rimelig og effektivt å være vertskap for stort sett ethvert nettsted du måtte ha. Det tilbyr Cloud VPS Hosting, dedikerte servere og standard delt hosting.

Kanskje du tenker, hvis de er like gode som HostGator eller Bluehost når det gjelder webhotell? La meg si at de er! For eksempel er delt hosting delt opp i 4 forskjellige seksjoner. Ja, 4 forskjellige seksjoner.

Og det er av en god grunn: På denne måten kan de tilby mye mer personaliserte tjenester for sine brukere. Men la meg være spesifikk. Denne tjenesten kommer i de følgende fire seksjonene:

 • Personlig delt hosting (for personlig bruk, selvfølgelig)
 • Business delt hosting (bedrifter, tydeligvis)
 • Windows delt hosting (dette er noe webutviklere kan bruke som jobber med Windows-spesifikke teknologier)
 • Developer Reseller delte hosting (for å starte din egen hostingvirksomhet / for utviklere også)

For eksempel kommer den grunnleggende Linux-baserte hosting-tjenesten for $ 4,95 per måned. Du får disse funksjonene alt i pakken:

 • Gratis domenenavn.
 • Gratis nettstedbyggerverktøy.
 • cPanel for administrasjon av nettsteder med Softaculous for 1-klikks installasjoner.
 • Ubegrenset e-postkontoer og MySQL-databaser.
 • Lagring er også ubegrenset sammen med båndbredden.
 • FTP-tilgang.
 • 24 × 7 støtte.
 • WordPress, Magento, Drupal og Joomla støtter.
 • $ 25 Facebook-annonsekreditter.

Og dette er bare den middels delte hostingplanen. Med den premium kan du bruke enda flere ressurser. Jeg tror det er trygt å si at LunarPages er en sannsynlig hostingleverandør hvis du vil ha mange funksjoner til en lav pris.

Kom i gang med LunarPages »

14. DreamHost

Dreamhost-usa-hosting

Dreamhost

DreamHost er en hostingleverandør fra USA, som skiller seg ut fra mengden i antall hosting-tjenester den tilbyr. For å bevise dette for deg, se bare på listen nedenfor. Dette er alle tjenestene du kan kjøpe fra DreamHost:

 • Delt hosting for WordPress
 • Administrert WordPress hosting
 • WooCommerce hosting
 • All WordPress-hosting (dette er forskjellig fra det andre som er oppført)
 • VPS hosting
 • Dedikert hosting
 • Cloud hosting
 • Enkel delt hosting
 • OK, det er nok …

Poenget er at uansett hvilken type hosting du leter etter, tilbyr DreamHost det sikkert på en eller annen måte.

Noe stort med dette selskapet er at når det er mulig, gir det deg open source-løsninger for å løse dine problemer. Dette er flott av mange grunner, men en som virkelig skiller seg ut er dette: hvis du bruker en åpen kildekode-programvare, kan du endre kildekoden uansett hvor du vil. Selvfølgelig, hvis du vet hvordan du gjør dette uten å bryte programmet for hånden.

Ved å gjøre dette når det er nødvendig, kan du tilpasse (eller betale noen for å gjøre det for deg) all programvare for dine spesifikke behov og krav. Å være mer produktiv, er enkelt med å eie slike funksjoner.

Det er en bonus til som må påpekes: kundesupporten på topp. Dette er en av de beste gjennom alle de amerikanske hostingleverandørene. Det er selvfølgelig 24 × 7, og brenner raskt og effektivt uansett hva problemet ditt kan være. De vil gi deg en smart oppløsning på kort tid.

Kom i gang med DreamHost »

15. KjentHost

knownhost-usa-hosting

KnownHost

KnownHost er et USA-basert selskap opprettet i 2006. Så, de har en ganske god erfaring med å håndtere alle slags hosting-tjenester. Som de fleste selskaper her tilbyr de også: delt hosting, administrert VPS-hosting, cloud-VPS-hosting og dedikert hosting.

De har stor vekt på at alle planene deres blir administrert effektivt av supportteamet. Egentlig er dette en viktig del for alle hostingleverandører. Og det er godt å vite at KnownHost gjør det til en prioritet. På denne måten trenger du ikke bry deg om det endelige arbeidet for nettstedet ditt. Alt blir håndtert av personene bak den valgte hostingtjenesten. For planer som VPS og dedikert hosting er en godt administrert tjeneste enda viktigere.

For en startnettsted er den første delte hostingplanen en veldig god avtale. Det kommer for $ 3,47 / måned, og du mottar alle disse funksjonene:

 • 5 GB SSD-skylagringsplass
 • 5 vertsdomener på 1 konto
 • Ubegrenset båndbredde
 • Ubegrenset e-postkontoer
 • 99,99% oppetidsgaranti
 • Enkle automatiserte sikkerhetskopier
 • 24 × 7 støtte
 • Gratis nettsted migrering
 • Full root-tilgang
 • cPanel
 • LiteSpeed-ytelse: høyytelsesprosessorer, DDR4 ECC-registrert RAM, SSD-lagring og andre ressurser også.

De gir deg også et gratis SSL-sertifikat for hver enkelt hostingplan som er tilgjengelig hos dem. Dette er flott, spesielt hvis du vurderer at mange andre selskaper tar separat betalt for en SSL, og det koster ganske mye penger.

Det er verdt å nevne at Softaculous er lagt til en hvilken som helst pakke, noe som sikrer enkle installasjoner for alle slags webapper og skript. Og for å toppe dette enda mer, fungerer GIT Versjonskontroll også, slik at du enkelt kan opprette og administrere mange Git-lagre med bare noen få klikk.

Kom i gang med KnownHost »

16. LiquidWeb

liquidweb-usa-hosting

LiquidWeb

LiquidWeb er kjent for sitt brede utvalg av tjenester som dekker alle typer kundebaser. For eksempel har de tjenester som er spesielt bygget for å hjelpe frilansere, byråer, bedriftseiere og forhandlere. Noen av tjenestene som jobber med disse gruppene er: Dedikert hosting, VPS hosting, Dedicated Cloud, WordPress hosting, Managed WooCommerce hosting og til og med e-post hosting som NameCheap tilbyr.

Siden de tilbyr Managed WooCommerce-hosting, la oss snakke litt om det (til nå har vi ikke berørt denne delen). Akkurat som enhver annen tjeneste er dette også delt opp i mer forskjellige planer, i fire mer nøyaktig: Nybegynner, grunnleggende, dropshipping og markedsplass.

Den første planen kalt Nybegynner kommer for en månedlig $ 39. Den lar deg bruke følgende alternativer og ressurser:

 • Gratis SSL-sertifikat
 • Gratis sideutviklerverktøy inkludert
 • Støtte for 150 månedlige transaksjoner
 • Ubegrensede produkter eller ubegrensede bestillinger
 • Abandoned Cart (Jilt)
 • Tusenvis av mobiloptimaliserte temaer for å lage den perfekte nettbutikken
 • Sjansen til å lage skreddersydde felt for ethvert produkt + lage produktkataloger
 • Alle WordPress-funksjoner inkludert, siden WooCommerce er bygd på WP

De tre andre pakkene kommer med enda bedre pakker. Men for å starte med, kan denne første og billigste planen være alt du trenger. Hvis du vil skape et online marked, selvfølgelig. For andre mål har LiquidWeb alle vanlige tjenester klare til å gå.

Kom i gang med LiquidWeb »

17. JaguarPC

jaguarpc-usa-hosting

JaguarPC

JaguarPC er en hostingleverandør som gjør tilgjengelig mange andre tjenester foruten de vanlige hostingfunksjonene. Vi berører dette litt senere. Når det gjelder hosting, tilbyr de forretningshotell, dedikert hosting, administrert WordPress-hosting, netthosting og til og med forhandlervert.

Business hosting er faktisk deres delte hosting service. Du kan få det så lavt som $ 3,96 / måned. Men la meg fortelle deg om den beste planen i denne kategorien. Det heter Business Pro, og det koster $ 13,97 per måned.

For denne månedlige prisen får du mye nyttig alternativ og funksjoner: ubegrenset SSD-diskplass, støtte for 500 000 månedlige besøkende, 4x ressurser sammenlignet med den første planen (4x RAM og CPU-kraft), ubegrensede databaser, ubegrensede e-postkontoer og ubegrensede domener for hosting, klar for netthandel, gratis domenenavn inkludert og gratis SSL-sertifikat også.

Jeg nevnte at JaguarPC også tilbyr andre typer tjenester. En av de mest bemerkelsesverdige tjenestene, er sjansen for å få nettstedet ditt designet av teamet bak dette selskapet. Ja, de tilbyr tjenester for webdesign. Hvis du leter etter noe som dette, kan det være en god ide å bruke JaguarPC, fordi de har mer enn 20 års erfaring på dette feltet med mer enn 20 000 fornøyde kunder allerede i porteføljen..

Noe stort med denne tjenesten, er det faktum at de tilbyr spesifikk WordPress nettutvikling også. Hvis du vil ha et profesjonelt utformet WP-nettsted, kan JaguarPC enkelt få det til å skje.

Kom i gang med JaguarPC »

18. Nettverksløsninger

Network-usa-hosting

Network

Akkurat som navnet antyder, er NetworkSolutions et selskap som tilbyr (akkurat som JaguarPC) flere typer tjenester, ikke bare webhotell. På den offisielle nettsiden kan du for eksempel finne alle følgende tjenester som er tilgjengelige for kjøp:

 • Nettsidedesign
 • Netthandelsløsninger
 • sende
 • Nettbasert markedsføring
 • Domenenavn
 • Sikkerhetsløsninger
 • Hosting, selvfølgelig

På området webhotell har de store planer. Alle av dem er delte hosting-tjenester. Noe interessant med dette er at uansett hvilken plan du velger, vil du motta en personlig teknisk rådgiver som hjelper deg med å håndtere oppsettet av nettstedet ditt (FTP, sikkerhet og filoverføring om nødvendig). Ikke mange andre selskaper har dette tilgjengelig.

Delt hosting som tilbys av NetworkSolutions er ikke det billigste på markedet, men det er likevel verdt å nevne. For eksempel, med den andre planen som heter Professional Hosting, får du disse bonusene: ubegrenset diskplass for lagring av alle dataene dine, ubegrenset e-postkontoer, automatisk fjerning av all skadelig programvare (flott tillegg), beskyttelse mot vanlige hacks som SQL-injeksjon, og av selvfølgelig, alle andre nødvendige funksjoner som en stor båndbredde og SSD for lagring.

Som du ser ovenfra bryr selskapet seg virkelig om å ha en sikker plattform (fjerning av skadelig programvare). Dette er bra for deg også, fordi du kan stole på at nettstedet ditt er i gode hender.

Kom i gang med nettverksløsninger »

19. Domain.com

domene-com-usa-hosting

Domain.com

Domain.com er en hostingleverandør som markedsføres sterkt av mange virksomheter over hele verden, selv om det er USA-basert. Hovedårsaken til dette er det faktum at Domain.com tilbyr billige / rimelige hostingplaner med en rekke funksjoner og ressurser. For å være mer presise, tar vi en titt på en av hostingplanene de gjør tilgjengelig.

Den mest populære planen på Domain.com er den første de tilbyr på den offisielle destinasjonssiden. Dette kalles Basic og det koster en månedlig avgift på $ 3,75. Som den grunnleggende pakken kommer den ikke med det største utvalget av funksjoner, men å komme i gang med et nytt nettsted er mer enn nok:

 • Du har støtte for 1 nettsted.
 • Ubegrenset SSD-diskplass.
 • Båndbredde er skalerbar etter nettstedets behov.
 • 10 MySQL-databaser tilgjengelige med 5 FTP-klienter.
 • Du kan ha ubegrensede underdomener.
 • Du mottar også 1 GB gratis skylagring.
 • Gratis SSL-sertifikat inkludert fra Let’s Encrypt.

Uansett hvilken vertsplan du velger, enten det er VPS eller annen type, følger følgende fordeler alt: gratis domenenavn i et helt år (det heter Domain.com, ikke sant?), Markedsføringsverktøy for å få nettstedet ditt lagt merke til raskere, gratis nettstedsbyggerplattform, e-handelsløsninger og topp kundesupport.

Kom i gang med Domain.com »

20. IXWebHosting

MERKNAD: IXWebHosting ble kjøpt opp av BlueHost

Ixwebhosting-usa

IX Web Hosting

Dette selskapet er et av de eldste i bransjen med mer enn en halv million nettsteder som er vertshus hos dem. I disse dager finner du IXWebHosting på nettstedet Site5. De flyttet dit helt, så du skal ikke bry deg om å se etter et eget nettsted. Likevel, er denne tjenesten god nok til at den må nevnes? La oss se!

I motsetning til de fleste andre webhotellleverandører i denne artikkelen, tilbyr dette selskapet bare standard webhotell, VPS-hosting og forhandlervert. For de fleste er dette mer enn nok. Men hvis du eier et nettsted som spesielt trenger en dedikert hostingtjeneste, bør du se etter en annen leverandør.

Selv om de ikke tilbyr dedikert hosting, er det verdt å nevne den enkle standard webhotell-tjenesten de tilbyr. Den billigste planen kommer for en månedlig $ 6,95. Det er ikke det billigste blant andre konkurrenter, men du får nok funksjon til å være vert for nettstedet ditt effektivt:

 • Ubegrenset diskplass
 • Ubegrenset båndbredde
 • Støtter 1 nettsted
 • Gratis sikkerhetskopier (stort pluss)
 • Backstage (dette er et enkelt grensesnitt som hjelper deg med å administrere alt relatert til hostingkontoen din)
 • 99,9% oppetidsgaranti
 • 45-dagers pengene tilbake-garanti

Dessverre kan du ikke betale på månedlig basis. Prisen jeg nevnte ovenfor, stemmer hvis du betaler for 2 år på forhånd. I ett år går prisen opp til $ 8,95 hver måned.

Funksjonene som tilbys av dette selskapet er ganske gode, men hvis du vil ha en billigere service, har du mange andre å velge mellom.

Kom i gang med IX Web Hosting »

Konklusjon

Vi fikk gjennom 20 vertselskaper alle fra USA. Kunne du trodd at det er så mange? Og jeg har ikke en gang listet opp dem alle.

Jeg tror du har en ganske god sjanse til å finne den som leverandøren som passer dine behov og smak. Vi dekket mange som skiller seg ut med et bredt spekter av tjenester, andre med den enorme mengden ressurser i visse planer, igjen andre med bitte små priser.

Noen har til og med lave priser, gode funksjoner og andre typer tjenester som er klare til kjøp.

For å gjøre det gode valget, bør du tenke godt gjennom hvilken type nettsted du vil ha og hvor mye ressurser / funksjoner den trenger for å fungere ordentlig. På denne måten vil du helt sikkert ta den riktige avgjørelsen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map