5 Best dedikerte server hosting Australia

01.06.2020
Beste vertskap '5 Best dedikerte server hosting Australia
0 11 мин.


Som administrator av et stort nettsted eller en som ønsker betydelig trafikk, trenger du en hosting manager som er pålitelig og rask. I en tid der folk flest samhandler mye på nettbaserte plattformer, trenger du et nettsted som ikke vil gå ned i viktige øyeblikk. Mens delt hosting er rimelig for de fleste eiere av nettstedet, tilbyr dedikert hosting mest mulig kontroll og fleksibilitet. Nettstedet ditt vil ha sin egen server i en dedikert hostingplattform kombinert med tildelinger av RAM, lagring og båndbredde. De ledende dedikerte serverleverandørene i Australia inkluderer:

1. WP Hosting

wphosting-beste-dedikert server-australia

WP Hosting

WP Hosting benytter seg av høytytende servere for å levere tjenester av høy kvalitet til webadministratorer. Den har tre pakker med Dedicated Basic fra $ 89 / month. Denne planen tildeler 2 CPU-kjerner, 2 GB minne, 40 GB SDD-lagring og ubegrenset dataoverføring. Den dedikerte avanserte planen starter på $ 149 i måneden med 4 CPU-kjerner, 4 GB minne og 80 GB SSD-lagring.

Dedicated Extreme-pakken starter på $ 299 / måned med 8 CPU-kjerner, 8 GB minne og 160 GB SSD-lagring. Alle pakkene tilbyr tilgang til det australske datasenteret, hvor du finner informasjon som adresserer eventuelle nettverksforsinkelser og datasuverenitetsforespørsler..

WP Hosting har spesifikke hostingplaner for WordPress. Oppstart-pakken er perfekt for nybegynnere, da du får 5 GB SSD-lagring til $ 19 / month. Forretningsplanen gir 10 GB SSD-lagring til $ 29 / måned, mens Corporate-kategorien gir 20 GB SSD-lagring for $ 49 / måned. Utviklerne og ingeniørene hos WP Hosting har grundig studert WordPress-systemene slik at bekymringene dine blir adressert til din tilfredshet. Du kan få tilgang til disse ekspertene via live chat, telefon og e-post.

Dette teamet er 100% australsk, og hver utvikler du snakker med er lokal fordi det alltid er en fare for at noe vil gå tapt i oversettelsen når du samhandler med et fremmed individ. WordPress-pakkene inkluderer “Alltid på” DDOS-beskyttelse, og vanlige virussøk holder nettstedet ditt fritt for trusler. WP Hosting flytter i tillegg ditt allerede kjørte WordPress-nettsted til deres hosting-tjeneste uten driftsstans.

2. Dream IT Host

dreamit-dedikert server-australia

Drøm det

DreamIT Host begynte å operere i 2014 med sikte på å være en webvert kjent for sin eksepsjonelle verdi, høye ytelse og ekstraordinære service. Selskapet har tre rimelige alternativer. Essentials-planen starter på AUD 4,95 per måned hvor du får 5 GB lagring, 2 GB minne og 100 maksimale timemeldinger. Economy-webhotellet starter på AUD 9,95 / måned med 15 GB lagring, 4 GB minne og 150 maksimale timemeldinger. Forretningsplanen starter på AUD 19,95 / måned med 50 GB lagring, 6 GB minne og 300 maksimale timemeldinger.

Alle planene har ubegrenset e-postkontoer og båndbredde og ti addon-domener. De dedikerte serverne drives av cPanel, CloudLinux og LiteSpeed.LiteSpeed ​​er utrolig raskt, og det er grunnen til at nettsteder på plattformen laster veldig raskt. De nye webserverne på DreamIT leveres med NVMe som er 12 ganger raskere enn en SSD-server.

Det er mer enn 400 apper designet for å fungere godt med DreamIT inkludert WordPress, Magento og Drupal. Det er viktig å drive et pålitelig nettsted for at du ikke mister potensielle kjøpere eller besøkende. Nettverkets garanti på 99,95% oppetid sikrer at nettstedet ditt alltid er oppdatert.

Serverne er ytterligere optimalisert for å fungere godt med nettsteder med høy trafikk, noe som er spesielt ideelt for e-handelsplattformer. Støtteteamet har base i Melbourne, og de er raske til å svare og hjelpe med eventuelle spørsmål. Serverens maskinvare er lokalisert og vert i Australia, noe som betyr at Aussie-nettsteder vil oppleve de høyeste ytelsesratene.

3. Strømlinje servere

Streamline-servere-dedikerte-Australia

Effektiviser servere

Streamline Servers ble lansert i 2007 med en visjon om å tilby innovative tjenester i webhotellbransjen. Firmaets produkter spenner fra spill-, tale-, dedikerte, VPS-servere, tilknyttet markedsføring og webhotell. Deres dedikerte servere er tilgjengelige for webeiere i Australia, Singapore og New Zealand.

Klienter betjenes av en rekke datasentre i Perth, Melbourne og Sydney. Serverne deres drives av Intel og varierer i priser. Den grunnleggende planen i Sydney, for eksempel, starter på $ 80 / måned og tilbyr 8 GB RAM, 250 GB SSD og 3000 GB. Nettverket er DDOS-beskyttet, noe som betyr at alle pakker som er bestemt til nettstedet ditt blir skannet for trusler i sanntid.

Det kunnskapsrike personalet er tilgjengelig 24/7. Streamline Services tilbyr videre automatisk klargjøring der serveren din automatisk blir klargjort i løpet av de påfølgende 15 minuttene etter betaling. Serverne har brukervennlige grensesnitt som muliggjør full kontroll for sine klienter. Du vil kunne evaluere dataanvendelsen din og automatisere operativsysteminstallasjoner.

4. Digital Pacific

digitalpacific-dedikert server-australia

Digital Pacific

Digital Pacific begynte å operere i 2000 som en karbonnøytral webvert i Australia. Fra sin base i Sydney fokuserer selskapet på kundetilfredshet og tjenester av høy kvalitet. Verdiene deres inkluderer etablering av oppfylle og langsiktige forhold til klienter, tilveiebringe intuitive hostingprodukter til verdipriser og forstå kundens behov.

Selskapets 15 års erfaring gjør det usedvanlig kunnskapsrike i det australske webhotellmarkedet. Den har et idiotsikkert backup-system som lagrer e-postfiler, nettsted og database tre ganger om dagen. Firmaet bruker Dell-maskinvare og dets speilede stasjoner øker serverpåliteligheten.

Firmaet tilbyr delt, dedikert og VPS-hosting. De dedikerte planene starter på $ 99, og du er kvalifisert for rask installering og støtte, og den nyeste Dell-maskinvaren. Digital Pacific sitt hovedserveresenter er i Sydney. Digital Pacific er for all del en standard webhotell, og det gir nok ressurser for et lite nettsted.

Mangelen på dedikert hosting fra WordPress er en ulempe for mange webeiere som driver nettstedene sine på plattformen. Deres driftstid og oppetid er også ganske standard og vil ikke være ideell for nettsteder med høy trafikk. Hvis du imidlertid er miljøbevisst, vil du sette pris på hvor rent og grønt nettverket er.

5. SiteGround

Siteground-dedikert server-australia

Siteground

SiteGround har ingen servere i Australia, men de har datasentre i Singapore som tilbyr sterk ytelse, oppetid og tilkobling. Firmaets oppetid på 99,99% har lokket i en jevn strøm av nettadministratorer. Den er så trygg på denne garantien at den lover kompensasjon hvis serverne deres mangler oppetiden.

Inngangsplanen begynner på $ 269 / måned med 4 CPU-kjerner, 8 CPU-tråder, 16 GB RAM og 480 GB SSD. Power-pakken starter på $ 349 / måned med en oppgradert 32 GB RAM og 960 GB SSD. Super Power-verten er priset til $ 729 / måned, har 12 CPU-kjerner og 64 GB RAM.

SiteGround er optimalisert for WordPress, og kundestøtteteamet hjelper deg med bekymringene dine. Netteiere vil også sette pris på hvor enkelt det er å integrere WooCommerce. Firmaet garanterer null holdtid både i live chat og telefoninteraksjoner. Administrasjonspanelet deres er enkelt nok til at selv nybegynnere kan navigere og bruke.

Hvordan velge en dedikert server?

Hvis du er ute etter en utmerket dedikert webhotell, må du vurdere flere viktige hensyn, inkludert:

Ytelseskrav

Hvor mange servere vil tilfredsstille dine krav? Hvor mange besøkende forventer du? Du kan vanligvis velge antall kjerner og prosessorer på en server. Antallet vil være avhengig av applikasjonene du kjører. En annen vurdering er kjernens ytelse definert i klokkehastighet (MHz). Leverandøren av programvaren eller teamet som administrerer applikasjonen er bedre egnet til å foreslå den ideelle prosessoren eller antall kjerner.

Jo flere kjerner en CPU har, og jo raskere den er, jo flere RAM-alternativer er tilgjengelige for en administrator. Hvis du er usikker på dine RAM-krav, velger du en pakke som tillater ekstra RAM.

Når det gjelder harddisker, er det beste alternativet et RAID-oppsett som beskytter nettstedet ditt mot sårbarhetene på en enkelt harddisk. Systemet vil fortsatt kjøres til du installerer en harddiskutskiftning, selv om det vil vise et visst ytelsestap. Du har flere harddiskalternativer med en stor server. SATA-stasjoner gir høyt volum, men ytelsen er ganske lav. SAS klarer seg bedre enn SATA, men er dyrere og har lavere kapasitet. SAS er erstattet av SSD som yter 50 til 100 ganger bedre enn SATA.

Skalbarhet av applikasjonen

Du må vurdere hvor godt søknaden din skalerer. Noen applikasjoner viser seg å være vanskelige å skalere til flere enheter. Det er utfordrende å sikre at en database kjøres på flere servere, fordi den må synkroniseres over serverne. Det skulle til og med vise seg å være lettere å bytte til en server med mer RAM, lagring og prosesseringskapasitet.

Effekt av nedetid

Du bør evaluere forretningsvirkningene av eventuell driftsstans på serveren. Det er ikke sikkert at du deler de tildelte ressursene dine i en dedikert hostingplan, men det er oftere enn ikke et enkelt sted for feil på en server. Hvis du kjører en e-handelsplattform, kan enhver nedetid vise seg å være kostbar fordi kundene dine kan forlate nettstedet ditt eller utvikle et negativt bilde av virksomheten din..

Nettverkskvalitet

De fleste hostingleverandører gir deg valget mellom å velge plasseringen til serveren din. Jo nærmere et datasenter er, desto raskere leveres data. Maskinvare- og programvarekvaliteten vil også bestemme lastehastigheter.

Når du trenger en dedikert server?

Fordelene med en dedikert server oppveier langt fordelene ved delt webhotell. Du lurer kanskje på om du vil høste maksimal fordelene ved dedikert serververt. Nedenfor er en veiledende oversikt:

 • Størrelse på selskapet ditt: Dedikert hosting fungerer best med mellomstore til store selskaper. Det lagres og overføres mer informasjon sammenlignet med et lite selskap. Hvis din virksomhet har kommet til det punktet hvor du mottar tall i seks figurer, kan det være på tide å oppgradere til en dedikert plan. Høy trafikk kan utløse servicestopp som kan være katastrofalt for merkevaren din.
 • Lastetid for side: Du har rundt to sekunder å gjøre inntrykk. Mange plattformer sørger for brukeroppmerksomhet på internett som har gjort besøkende utålmodige og vant til høye hastigheter. Hvis du opplever at nettstedet ditt lastes sakte eller det ofte er forsinkelser, er det på tide å vurdere en dedikert server. Søkemotorer rangerer også raske nettsteder gunstig.
 • Informasjonenes følsomhet: I delt hosting deler flere nettsteder en server. Hvis det er et sikkerhetsbrudd på et annet nettsted, er sjansen stor for at trusselen vil finne veien til plattformen din. Databasen på nettstedet ditt vil deretter bli kompromittert. Denne risikoen er spesielt fremtredende i e-handelsbutikker der informasjonen er sensitiv, inkludert kredittkortdetaljer og adresser. Slike butikker vil trenge de oppgraderte sikkerhetsfunksjonene som følger med dedikert hosting.
 • Når du er mer erfaren: Suksessen til et nettsted på en vertsplan avhenger helt av innsatsen fra administratoren. En ikke-administrert server er avhengig av webeieren for vedlikehold, og du må vite mer om serversystemer enn en nybegynner. Det er imidlertid et administrert alternativ der et team levert av vertslederen vil hjelpe deg med oppsettet.

Fordelene ved å bruke en dedikert server

En dedikert server er en hel maskin bare for nettstedet ditt. Fordelene som følger med denne ordningen er:

Kontroll og tilpasning

Med en dedikert server har du tillatelse til å legge til applikasjonene du ønsker. Du kan derfor optimalisere nettstedet ditt for å fungere på den måten som fungerer best med din nisje. Fra maskinvarespesifikasjoner til operativsystem og godtgjørelse har du full kontroll over nettstedet ditt. Du kan når som helst oppdatere eller stenge nettstedet ditt uten å bekymre deg for andre brukere.

Strammere sikkerhet

Delt hosting gjør nettstedet ditt sårbart for andre brukeres tvilsomme aktiviteter. Denne risikoen eksisterer ikke ved dedikert hosting fordi du har en server for deg selv. Du kan installere flere sikkerhetslag som beskytter innholdet ditt. Dedikerte hostingplaner har også oppgraderte sikkerhetsfunksjoner til de i delt hosting.

Pålitelig ytelse

Dedikert hosting er ideell for nettadministratorer som ønsker stabil og pålitelig ytelse. Med denne planen tildeles du bare forskjellige ressurser for serveren din. Så lenge du holder deg innenfor disse grensene, vil nettstedet fungere effektivt. Du kan også bruke tillegg-
ons som plugins for å øke ytelsen.

Konklusjon

Det er milliarder av besøkende på nettet som handler spesielt om kvaliteten på innhold, lastehastigheter og funksjonalitet på forskjellige plattformer. Det er derfor viktig at nettsteder tilbyr en førsteklasses brukeropplevelse. Dedikert hosting gir en rekke fordeler for webeiere, inkludert høy ytelse, bedre sikkerhet, kontroll, fleksibilitet og åpenhet. Nettsteder i Australia kan velge mellom de forskjellige leverandørene med datasentre i byer som Melbourne, Sydney og Perth.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector