5 beste billige cPanel hosting-leverandører

01.06.2020
Beste vertskap '5 beste billige cPanel hosting-leverandører
0 13 мин.

best cpanel-hosting-2019


cPanel er det mest populære og kraftige admin-kontrollpanelet som er tilgjengelig på markedet. I løpet av årene har dette verktøyet blitt en viktig del av hver nettstedseier. De cPanel-programvare lar deg konfigurere full automatisering av nesten hvert eneste aspekt av nettstedet ditt. Dette kan oppnås på både klientsiden og serversiden på en veldig nybegynnervennlig og rask måte.

Dette er vår toppliste over de beste budsjettleverandørene for cPanel-hosting:

Selskap
Pris fra
Pengene tilbake

1inmotion billig cpanel forretningsvert$ 3,49 / mo90-dagers
2bluehost billig cpanel hosting$ 3,95 / mo30-dagers
3hostgator profesjonell cpanel hosting$ 3,95 / mo45-Day
41og1 mywebsite$ 4,95 per måned30-dagers
5justhost billig cPanel hosting$ 3,95 / mo30-dagers

Når vi snakker om cPanel hosting, vi henviser faktisk til tjenester som er relevante for konteringen som drives med cPanel-kontrollpanelets programvare. Hostingløsninger som er tilgjengelige for cPanel-verktøyet, lar deg ha full kontroll og tilsyn med de fleste, om ikke alle aspekter ved administrasjon av ditt eget nettsted. CPanel-verktøyet er spesielt nyttig for å hjelpe deg raskt og enkelt å sette opp databaser for å administrere filer, sette opp e-postkontoer samt installere serverprogrammer på programmer.

Hva er cPanel? – Detaljert oversikt over programvaren for kontrollpanel for webhotell for webhotell

Du vil absolutt elske hvor kompliserte og avanserte oppgaver relatert til administrasjon av nettsteder kan gjøres enkle, raske og helautomatiske ved hjelp av cPanel-hostingløsninger for nettstedet ditt. Alle de kompliserte oppgavene er gjort veldig enkle på grunn av den enorme kraften som cPanel kontrollpanel verktøyet bruker i et veldig enkelt og nybegynnervennlig grensesnitt.

Hvordan velge den beste cPanel Hosting?

Det er mange forskjellige leverandører av cPanel-hosting for tiden tilgjengelig på markedet. De tilbyr alle forskjellige forskjellige pakker med forskjellige funksjoner og alternativer til forskjellige priser. Og selv om noen av pakkene er flerbruksmuligheter, er det mange tilpassede pakker som er spesielt designet for spesielle behov på nettstedet. Dette kan gjøre prosessen med å velge riktig cPanel hosting-leverandør til en veldig vanskelig og komplisert oppgave.

Det er viktig at du som ditt første trinn identifiserer kort- og langsiktige planer for nettstedet ditt for å kunne vurdere og identifisere behovene til nettstedet ditt som må dekkes av cPanel-leverandøren som du ender opp med å velge. I denne artikkelen antar vi at du først nå begynner på din nye reise mot et vellykket nettsted og derfor har et lite budsjett for hosting. Det er her den delte cPanel-vertsplaner og pakker kommer i spill.

Delte hostingplaner er de desidert billigste og beste budsjettalternativene som er tilgjengelige på markedet. Hosting-leverandører klarer å tilby disse lave prisene ved å dele opp hosting-servere i mange mindre deler som deretter brukes til å tilby delt hosting for mange forskjellige kunder. Disse delte cPanel-hostingplanene og -pakkene er ideelle når du begynner på reisen mot et vellykket nettsted; hvis nettstedet ditt blir stort nok i fremtiden, må du begynne å se etter mer avanserte hostingplaner.

Noen viktige aspekter som avgjør om a cPanel hosting pakke er god eller ikke inkluderer muligheten til å se og generere rapporter om flere forskjellige nettstatistikker direkte gjennom fronten av nettstedet. Å ha muligheten til å aktivere og bruke FrontPage og andre eiendomsutvidelser og plugin-moduler automatisk på en tidtaker er en veldig nyttig og viktig funksjon som du ønsker at leverandøren av cPanel skal ha.

En av de største styrkene til cPanel adminverktøyet er muligheten til å fullstendig automatisere nesten alle oppgaver som er koblet til serveradministrasjon. Du må sørge for at cPanel-leverandøren din har alle nødvendige funksjoner og alternativer som lar deg enkelt og raskt konfigurere automatiske oppgraderinger. Det er også veldig viktige nettstedoppgaver som MySQL-databasesystemer, selve webserveren og PHP-programmering. Dette er spesielt nyttig for nybegynnere som ikke har mye erfaring med kodingskunnskap som er nødvendig for disse oppgavene.

Et annet viktig aspekt ved enhver cPanel-leverandør som du trenger å være forsiktig med, er programvaren for webhost manager. Du må sørge for at denne viktige applikasjonen er innebygd i pakken, ettersom den lar deg ha full evne og kontroll over styring og oppretting av webhotellkontoer på webserveren din. Dette vil også tillate deg å tildele bestemte funksjoner til potensielle kunder.

Endelig er det veldig viktig å merke seg at fil cPanel-funksjoner og alternativer som hostingleverandøren gir deg, er kraftige og omfattende, men du bør ikke glemme viktigheten av brukervennlighet og enkel tilgang som dette panelverktøyet gir brukerne. . La oss nå gå gjennom og gjennomgå noen av de beste delte cPanel-hostingpakkene som er tilgjengelige for tiden.

InMotion Hosting

Kom i gang med InMotion »

inmotion hosting best cpanel hosting

Den neste delte leverandøren av cPanel-hosting som vi skal se på kommer fra InMotion. Med hver delt hostingpakke gir de deg en utvidet versjon av cPanel-kontrollpanelverktøyet sammen med mange andre nyttige funksjoner, verktøy og alternativer for nettstedet ditt. De tilbyr deg også en gratis SSD-stasjon samt et gratis domene som du kan bruke på nettstedet ditt.

De delte InMotion-hostingpakkene kan tilby deg ubegrenset båndbredde, et ubegrenset antall e-postkontoer samt ubegrenset og uregulert diskplass, e-postlagring samt tildelte månedlige overføringer. Dette gjør denne spesielle hostingleverandøren til et av de beste alternativene som er tilgjengelige på markedet for nye nettstedseiere som trenger en hostingleverandør som kan passe til alle deres behov.

Med det delte cPanel-vertsmiljøet som denne leverandøren tilbyr, vil du ha full evne til enkelt å administrere og installere viktige rammer og programvare for nettsteder. Funksjoner inkluderer innholdsstyringssystemer, for eksempel WordPress, Joomla, Drupal og mange flere. Du har også muligheten til raskt og enkelt å sette opp handlekurver, din helt egen nettbutikk, styringssystemer for innholdet ditt og mer.

Noen av de viktigste funksjonene som cPanel-verktøyet har å tilby deg, er noen viktige funksjoner og alternativer relatert til domeneadministrasjon, for eksempel parkerte domener, underdomener og administrasjon av omdirigering av domener. Ytterligere cPanel-funksjoner som er inkludert i InMotion-delt cPanel-vertspakken er e-post videresending, spamfiltrering, administrasjon og oppsett for filer og filoverføringsprotokoller, passordbeskyttede kataloger og mer.

I tilfelle du trenger hjelp eller støter på problemer med InMotion-leverandøren, kan du når som helst kontakte kundestøtteteamet enten via nettprat eller telefon. Og i tillegg til den omfattende online dokumentasjonen og opplæringen som er tilgjengelig for alle kunder, er det også veldig kraftig programvare for beskyttelse mot skadelig programvare som brukes.

Bluehost

Kom i gang med BlueHost »

bluehost beste profesjonelle cpanel hosting

Ingen artikkel om de beste og billigste hostingleverandørene er noen gang ferdig eller fullstendig uten å nevne BlueHost. BlueHost har i veldig lang tid vært den største og mest pålitelige hostingleverandøren i hele verden. De tilbyr mange forskjellige pakker for forskjellige behov på nettstedet, men i forbindelse med denne artikkelen vil vi fokusere på de delte cPanel-hostingpakkene som de har å tilby.

Til tross for at de tilbyr svært billige og rimelige delte hosting-pakker, er BlueHost fremdeles i stand til å tilby mange forskjellige nyttige og kraftige funksjoner, verktøy og alternativer som følger med hosting-tjenesten. Den fulle støtten og kompatibiliteten med tillegg av cPanel-verktøyet gir mange fleksibilitet og automatisering når det kommer til oppgaver knyttet til e-postadministrasjon og nettstedsadministrasjon..

De andre flotte aspektene ved de delte hostingpakkene som BlueHost tilbyr, har ubegrenset og ubegrenset båndbredde, samt muligheten til å opprette og administrere et ubegrenset antall e-postkontoer. Ytterligere kraftige funksjoner som de delte cPanel-hostingpakkene til BlueHost har å tilby er fullstendig kontroll over videresending av e-post, så vel som muligheten til å sette opp automatiske e-postsvarere.

I motsetning til noen andre hostingleverandører der ute, vil ikke BlueHost overføre båndbredden din eller avslutte kontoen din i tilfelle du bruker båndbredderessursene til serveren som er tildelt deg gjennom den delte hostingpakken. I stedet for overdreven bruk av båndbredde tilordnes den ganske enkelt til en spesiell isolert server for å gi best mulig ytelse for nettstedet ditt.

CPanel-verktøyet som BlueHost-delt hostingpakken gir er forbedret med enda flere tilleggsfunksjoner, verktøy og alternativer som hjelper deg å sette opp og administrere vanskelige administrasjonsoppgaver for nettsteder, for eksempel e-post, domener og mer. Og hvis du ender opp med et problem eller et problem med noe relatert til nettstedet ditt, er det profesjonelle kundesupportteamet tilgjengelig for deg å svare på alle spørsmålene dine.

HostGator

Kom i gang med HostGator »

hostgator beste cpanel webhotell

HostGator er en av de mest pålitelige og rimelige hostingleverandørene der ute. De er i stand til å tilby en veldig billig delt cPanel-hosting-tjeneste, samtidig som de gir deg mange omfattende funksjoner, kraftige verktøy og mange endringsalternativer som du kan bruke til å berike nettstedet ditt. Det gratis tillegget til cPanel-verktøyet er en av de mange gode grunnene til at du bør velge akkurat denne delte hostingleverandøren.

De delte cPanel-hosting-tjenestene er delt inn i 3 forskjellige og distinkte pakker. De er alle ganske rimelige og budsjettvennlige samtidig som de inneholder forskjellige tilleggsfunksjoner og verktøy for å gjøre nettstedet ditt og e-postadministrasjonen mye enklere. Det billigste alternativet av de 3 tilgjengelige delte cPanel-hostingpakkene er Hatchling Plan som kan tilby deg et gratis domene for nettstedet ditt, mens de andre to pakkene tilbyr deg ubegrensede domener og e-postkontoer.

I tillegg til det gratis domenet og cPanel-verktøyet, vil du også få ubegrenset båndbredde for nettstedet ditt, i tillegg til ubegrenset diskplass som er veldig viktig. Ytterligere gode funksjoner som HostGator har å tilby sammenlignet med andre delte hostingleverandører på markedet, er den dedikerte IP-adressen du kan bruke i tillegg til den gratis private SSL.

Den fullstendige støtten og kompatibiliteten med cPanel-verktøyet lar HostGator-hosting-pakker gi deg omfattende hjelp når det gjelder å administrere og oppdatere MySQL-databasene, samt hjelpe deg med å sette opp et WordPress-nettsted og e-posthotell. Det er også tilgjengelige avanserte funksjoner som konfigurering og styring av automatisk videresending av post, samt konfigurering og styring av automatiske e-postsvarere. Endelig er gratis automatiske og regelmessige sikkerhetskopier av nettsteder som denne fantastiske hostingleverandøren tilbyr, en annen viktig grunn til at du bør vurdere dem for dine vertsbehov.

Den garanterte oppetiden som den delte HostGator cPanel hosting-leverandøren tilbyr, er et av hovedbevisene for deres pålitelighet og profesjonalitet. Og hvis du ender opp med å ha problemer eller problemer relatert til webhotellene dine, vil kundesupportteamet kunne hjelpe deg med ethvert problem eller spørsmål du måtte ha. (Sjekk de siste HostGator-kupongkodene hvis du vil kjøpe hosting for billigere.)

Hostmonster

Kom i gang med HostMonster »

hostmonster billig cpanel hosting leverandør

HostMonster er den endelige delte leverandøren av cPanel-hosting som vi har valgt ut for deg å vurdere. Ikke bare tilbyr de gratis tilgang til hele kontrollpanelet for cPanel-kontoen, de gir deg også ubegrenset lagringsplass for disk, ubegrenset båndbredde og ubegrenset domenehosting til en rimelig pris. Tillegget til den kraftige og brukervennlige dra-og-slipp-nettstedbyggeren er spesielt nyttig for nye og uerfarne nettstedskapere.

CPanel-verktøyet som er tilgjengelig med de delte hostingpakkene til HostMonster, gir deg noen veldig viktige funksjoner, inkludert videresending av e-postkonto, POP3 og IMAP sikker e-poststøtte, full tilgang til filoverføringsprotokollen, domeneadministrasjon for domener samt underdomener, viktig webfilbehandling og mange flere.

I tillegg til alle disse flotte funksjonene, tilbyr HostMonster-hostingleverandøren deg massevis av nyttige nettstedskript gratis med den delte hostingpakken. Disse skriptene kan brukes til å sette opp meldings- og diskusjonsfora, sette opp adresselister og meningsmålinger, samt installere viktig programvare og rammer for nettsteder som WordPress, Joomla, Drupal og mange flere.

Serverne og den generelle infrastrukturen som HostMonster-leverandøren benytter er basert på de nyeste og beste teknologiene i verdensklasse. Serverne garanterer oppetid og optimal ytelse med bruk av doble quad-prosessorservere og den spesialtilpassede Apache-webserveren. Du vil også ha tilgang til nonstop nettverks- og statistikkovervåking samt vanlige sikkerhetskopier av nettsteder.

eHost.com

eHost aksepterer ikke nye kunder lenger og de avbryter tjenesten, derfor anbefaler vi JustHost som et godt alternativ for billig cPanel-hosting.

ehost beste billig cpanel hosting

Å være priset til bare $ 2,75 per måned, er eHost definitivt en av de billigste og budsjettvennlige delte cPanel hosting-leverandørene som er tilgjengelige på markedet. Og selv om de delte cPanel-pakkene er fokusert på å være økonomiske og billige, gir de fremdeles en mengde forskjellige nyttige og kraftige funksjoner og alternativer for nettstedet ditt. Og ved å ha full kompatibilitet og støtte for cPanel-verktøyet, er de definitivt et av de beste leverandørvalgene du må vurdere for nettstedet ditt.

eHost gir deg et gratis domene for nettstedet ditt, som er veldig viktig for eiere av nettsteder som har store kontanter. Ikke bare tilbyr denne flotte delte leverandøren av cPanel-hosting mange viktige og kraftige funksjoner relatert til cPanel-verktøyet, de tilbyr også mange løsninger og verktøy som vil hjelpe deg enkelt og raskt å sette opp din helt egen WordPress-webside. CPanel-verktøyet, sammenkoblet med dra-og-slipp-nettstedsbyggeren, så vel som bloggkonfigurasjonsveiviseren, gjør oppgaven med å sette opp din ideelle webside og virksomhet til en veldig enkel og enkel prosedyre.

Og hvis det ikke var enkelt og enkelt å bruke cPanel-verktøyet sammen med nettstedveiviseren for deg å opprette og starte reisen din som nettstedadministrator, tilbyr eHost også mange forskjellige guider og online dokumentasjon som kan hjelpe deg med ethvert problem som du kan støte på. CPanel-verktøyet har også muligheten til å hjelpe deg enkelt og raskt å sette opp din helt egen nettbutikk eller abonnementspakker for nettstedet ditt.

Et veldig viktig aspekt av en delt leverandør av cPanel-hosting som må adresseres nøye, er definitivt kundesupport. Med eHost vil du ha full 24-timers, 7 dager i uken konstant tilgang til det profesjonelle kundesupportteamet som kan hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha om ethvert spørsmål du måtte støte på. Det er også noen veldig nyttige opplæringsprogrammer tilgjengelig for alle kunder som guider deg gjennom prosessen med å bruke cPanel-verktøyet for å lage og administrere ditt eget nettsted.

Konklusjon

Vi håper at denne artikkelen hjalp deg å lære og bli informert om viktigheten og nytten av det fantastiske cPanel-kontrollpanelverktøyet. Vi vet at å velge riktig hostingleverandør for ditt spesifikke nettstedbehov kan være en veldig krevende og tidkrevende oppgave, og vi håper denne artikkelen hjalp deg med å identifisere og velge en flott delt hostingleverandør som effektivt bruker cPanel-verktøyet.

De delte leverandørene av cPanel-hosting som vi valgte ut å gjennomgå for deg, er spesielt valgt basert på mange forskjellige kriterier. Ikke bare har vi bestemt oss for å gjennomgå noen av de billigste og mest budsjettvennlige delte hosting-pakker som er tilgjengelige på markedet, men vi sørget for at alle disse pakkene inneholdt de viktigste og viktigste funksjonene, alternativene og verktøyene som vil hjelpe deg lettere og raskt konfigurere og administrere din egen webside og virksomhet.

Uansett hvilken delt leverandør av cPanel-hosting du ender opp med å velge fra listen vår, vil du ikke angrer på avgjørelsen din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector