5 beste billige vertsleverandører i Storbritannia

01.06.2020
Beste vertskap '5 beste billige vertsleverandører i Storbritannia
0 9 мин.

best billig-uk-web-hosting-2019


Hvis du oppretter butikk i Storbritannia eller du bare vil målrette mot Storbritannia gjennom nettstedet .co.uk, må du finne en UK-leverandør. For de som søker etter en velprøvd UK-vert, har vi samlet de fem beste vertsleverandørene i Storbritannia kjent for sine pålitelige hosting-tjenester, UK-sentrisk infrastruktur og UK-basert støtte.

Men først, hvorfor gå for en britisk webhotell når prisene kan være lavere hos hostingleverandører i utlandet?

Hvorfor vurdere å velge en britisk vert?

Tradisjonelt har prisene på webhotellene på andre verter fra utlandet vært lavere enn hos britiske vertsleverandører. Likevel, hvis målkundene dine er i Storbritannia, anbefaler vi deg å velge en britisk vert, til tross for billigere tilbud fra utenlandske hostingleverandører.

Men før vi går nærmere inn på hvorfor du bør velge en hostingleverandør i Storbritannia, gir vi deg listen vår:

Hosting Company
Startpris

1gå pappa£ 2,99 / mo
2eUKhost£ 3.33 / mo
3123 reg£ 1,00 / mo
4hjerte internett£ 2,66 / mo
5webhotell uk com£ 2,49 / mo

* Noen priser som er nevnt i tabellen over og denne siden er mva.

Her er noen argumenter for at vi mener at du bør vurdere å velge en britisk vert hvis du har tenkt å målrette mot en britisk kundebase:

 • Serverplassering: med servere som er lokalisert i Storbritannia eller Europa, vil du kunne glede deg over raskere tilkoblinger og bedre responstid. Velg en vert hvis servere er lokalisert i en annen del av verden, og du har å gjøre med tregere tilkoblinger, som kan utgjøre hele forskjellen i brukeropplevelse og rangering av søkemotorer;
 • Servicetider og support: Selv om 24/7 support nå er standard nå, kan det hende at forskjellige servicetider gjelder for forskjellige støttekanaler. Hvis webhotellet ditt er lokalisert i Storbritannia eller til og med i Europa, har du mindre sannsynlighet for å møte tidssoneforskjeller, noe som vil være tilfelle hvis du for eksempel skulle velge en USA-basert webhotell;
 • Internt, engelsk talende støtte: i tillegg til tilgjengeligheten av støtte, er egen engelsktalende støtte også viktig når du håndterer hosting-problemer;
 • Lover og forskrifter: avhengig av din aktivitet og i henhold til spesifikke bransjekrav, kan det hende du ikke har lov til å ha servere andre steder enn i Storbritannia hvis du driver en virksomhet i Storbritannia (f.eks. lovgivning om spill);
 • Lokaliserte tjenester: i tillegg til å motta støtte fra ansatte i Storbritannia, vil du kunne betale i pund og glede deg over andre tjenester, eller overholde retningslinjer som er spesifikke for den britiske vertsindustrien.

Selv om det kan være fristende å søke en billig amerikansk vertsleverandør, kan du miste flere av fordelene du kan ha ved å ha nettstedet ditt hos en britisk hostingleverandør..

5 beste britiske vertsleverandører

Vi har valgt å kun liste ut hostingleverandører som enten er basert i Storbritannia eller tilbyr hosting spesialisert for britiske kunder.

1. GoDaddy Storbritannia

Besøk nettstedet »

godaddy beste uk webhotellGoDaddy er en webhotellgigant og en av de største domeneregistratorene i verden. De har over 17 millioner kunder og 6000 ansatte over hele verden, og administrerer over 71 millioner domener. Serverplasseringene deres er spredt over hele Europa, USA, India og Asia.

Fra april 2017 har GoDaddy kjøpt Host Europe Group, en av Europas ledende web-verter som betjener over 1,7 millioner kunder, og planlegger å integrere tjenestene deres i GoDaddy EMEA. HEG opprettholder fasiliteter og datasentre i Storbritannia, Tyskland, Spania, Frankrike, Romania og Bulgaria.

Når det gjelder hostingplanene som er tilgjengelige på GoDaddy UK, vil du finne delte hostingplaner som starter på £ 2,99 / måned, administrert WordPress-hosting fra £ 2,99 / måned, VPS-hosting fra £ 19,99 / måned, og dedikerte servere som starter på £ 55,99 /måned. Det er mange hostingplaner i hver kategori med mange ressurser, og gir 24/7 support på flere støttekanaler.

GoDaddy UK ruller også ut fantastiske funksjoner med sine hostingplaner som muligheten til å velge mellom Linux og Windows hostingplaner, et gratis domene inkludert i alle årlige planer, mulighet til å velge serveradministrasjonsnivåer, gratis SSL-sertifikater og dedikerte IP-er som tilbys med noen planer, gratis cPanel, gratis CDN forhåndsinstallert på hostingkontoen din, i tillegg til andre sikkerhets- og nettstedytelsesverktøy.

2. eUKhost.com

Besøk nettstedet »

eukhost beste uk webhotelleUKhost.com ble grunnlagt i 2001, og teller som en av de ledende webvertene i Storbritannia. Datasentrene deres ligger i Wakefield, Maidenhead og Nottingham, og selskapet opererer fra Leeds, Storbritannia. eUKhost Ltd administrerer over 150 000 domener og over 35 000 kunder.

Deres webhotellstjenester inkluderer delte cPanel-planer med Linux fra £ 3.33 / måned, delte Windows-planer med Plesk som starter på £ 3.33 / måned. Windows VPS-hostingplaner starter på £ 15,99 / måned, mens Linux VPS-hostingplaner starter på £ 12,99 / måned. Disse planene er fullstendig administrert 24/7, og leverer hurtig SSD-lagring, Intel Xeon-prosessorer, gratis domene, gratis SSL, uovervåket båndbredde, etc..

Cloud hosting-pakker leveres med 100% oppetid SLA, valg av operativsystem, valg av kontrollpanel, valg av overvåkingsplan og valg av alternativ sikkerhetskopiering. Prisene for netthosting starter på £ 38,32 / måned.

eUKHost har også administrert dedikerte servere med SSD-lagring, 1Gbit-porthastighet, gratis Plesk Web Pro, gratis migrasjonstjeneste, HDD- eller SSD-lagringsalternativer, valgfri Fortigate brannmur med forebygging av inntrenging, DDoS-beskyttelse, anti-virus og malware fjerningsbeskyttelse.

eUKhost.com er blant de beste leverandørene i Storbritannia som tilfredsstiller behovene til små nettsteder og nettsteder på bedriftsnivå.

3. 123-reg.co.uk

Besøk nettstedet »

123reg beste uk webhotell123 Reg er Storbritannias største domeneregistratorer som hevder å være vert for 1 av hver 5 aktive co.uk-nettsteder. Deres domeneregistreringstjenester fullføres av nettstedsbygging, e-handel, websikkerhet og andre online verktøy. Deres plattform har over 3 millioner domenenavn og over 17 millioner nettsteder.

Prisen for 123 Regs delte hostingpakker starter på £ 3,49 / måned. Delte hostingplaner har opptil 3 inkluderte domener, hosting for 1 til ubegrenset domener, opptil 100 GB nettplass og ubegrenset båndbredde.

Hosting optimalisert for WordPress, Joomla og Drupal starter på £ 3,99 / måned. Virtuelle private servere starter på £ 9,99 / måned med Windows eller Linux operativsystem, og cPanel eller Plesk kontrollpanel. 1 Regs virtuelle private servere gir full administrativ tilgang, slik at du kan kjøre hvilken som helst applikasjon og tilpasse vertsmiljøet utover begrensningene for klassisk webhotell.

Premium-administrerte servere til 123 Reg koster mellom £ 29,99 / måned og £ 119,99 / måned. Disse planene tilbyr ubegrenset webhotell, 100 GB til ubegrenset lagring og ubegrenset trafikk. Gratis SSL og dedikert IP er inkludert, og takket være den klyngete skyteknologien som brukes av 123 Reg, kan de garantere en oppetid på 99,99%.

123 Reg unngår å outsource noen av tjenestene deres, slik at alt fra infrastruktur til kundesupport er basert i Storbritannia.

4. HeartInternet

Besøk nettstedet »

heartinternet best uk web hostingHeartInternet er et merke som Host Europe Group, et topp privateid selskap på det europeiske markedet. HeartInternet ble grunnlagt i 2014, og det er kjent som den største vertsforhandleren i Storbritannia. Generelle webhotell tjenester, e-post hosting, domeneregistrering og websikkerhet er også en del av HeartInternets servicepalette.

Deres webhotellstjenester består av skybaserte Linux- og Windows-hosting med 5 GB til ubegrenset webplass, 30 GB til ubegrenset månedlig båndbredde, ett-klikk WordPress installerer, starter fra £ 2,99 / måned.

Brukere med krevende nettsteder kan velge HeartInternets Premium hostingplaner som tilbyr dedikerte ressurser og servernivåytelse. Kostnadene for disse planene varierer mellom £ 29,99 / måned og £ 119,99 / måned. De tilbyr mellom 50 GB SSD diskplass og ubegrenset SSD diskplass, og de støttes av en 99,99% oppetid SLA.

WordPress hosting planer starter på £ 9,49 / måned, mens VPS hosting planer starter av £ 9,99 / måned for en base VPS plan med HDD lagring og £ 14,99 / måned for en base VPS plan med SSD lagring. Det er 6 konfigurerbare VPS-planer som lar deg velge operativsystem, serveradministrasjonsnivå, kontrollpanel, osv.

Dedikerte servere er tilgjengelige i grunnleggende konfigurasjoner i prisområdet £ 69 – £ 129 / måned. Du har muligheten til å legge til flere ressurser, legge til SSL-sertifikater og flere andre tillegg som Plesk eller cPanel.

HeartInternet er en UK-sentrisk webhotell med egen kundestøtte tilgjengelig 24/7.

5. WebHosting.uk.com

Besøk nettstedet »

webhostingukcom best uk web hostingWeb Hosting UK (WHUK) ble grunnlagt i 2001 og er en av de eldste UK-leverandørene av Storbritannia. De tjener en kundebase på over 35 000, og de spesialiserer seg på nettsky hosting, app hosting, Windows hosting og Linux hosting løsninger.

Cloud hosting-planer starter på £ 2,49 / måned, og tilbyr SSD-lagring, gratis domeneregistrering med alle årlige planer, Plesk eller cPanel, daglige sikkerhetskopier på stedet og 99,95% oppetidsgaranti.

WordPress-pakker for nettskyhotell har også SSD-lagring, i tillegg til flere WordPress-spesifikke plugins og temaer. Daglige sikkerhetskopier, avanserte sikkerhetsverktøy, WordPress Toolkit og kundesupport 24/7 er også inkludert i hver pakke. Pris starter på bare £ 0,99 / måned.

Annet enn WordPress-optimalisert hosting, er annen applikasjonsspesifikk hosting Magento-hosting, som starter på £ 12,99 / måned og inkluderer PCI-samsvar, tilpassbare servermiljø, valg av Plesk Onyx eller cPanel, og forskjellige websikkerhetsverktøy.

Linux- og Windows VPS-servere leveres med gratis IP-adresser, SSD-lagring, ubegrenset båndbredde og starter på £ 12,99 / måned. Oppdragskritiske nettsteder kan velge veldig konfigurerbare Enterprise nettsky-servere som starter på £ 25 / month.

Dedikerte servere er tilgjengelige fra £ 69.99 / month med muligheten til å velge mellom SSD og HDD lagring; Intel Xeon E3, E5 eller E5 ST CPU-modeller; Windows eller Linux OS; cPanel eller Plesk kontrollpanel. Disse planene har 1Gbit-tilkoblinger og flere sikkerhets- og serverovervåkningsverktøy.

Web Hosting UK er en førsteklasses hostingtjeneste med mange planer og funksjoner for å imøtekomme alle hosting-krav fra enkle nettsteder til komplekse applikasjoner og bedrifter.

Konklusjon

Hvis du ønsker å være vertskap for nettstedet ditt med en britisk vert, rangerer webvertene som er presentert i denne artikkelen, det høyeste blant britiske vertsleverandører. Hosting med en britisk vert vil sikre bedre responstider og raskere tilkoblinger for dine britiske kunder, eliminere eventuelle samsvarsproblemer som er spesifikke for bransjen din, og lar deg glede deg over lokale tjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector