5 beste billige webhotellleverandører

best billig-e-hosting-2019


E-post er og har vært den viktigste måten å kommunisere og distribuere informasjon over Internett i mange år nå. Bedrifter har identifisert e-postmeldinger som et utmerket markedsføringsverktøy i lang tid nå. Dette er grunnen til at det er avgjørende for alle potensielle og startende bedrifter og nettsteder å lære å dra nytte av all kraften som e-post gir når det gjelder å utvide nettstedet eller bedriften din og markedsføre produktene dine til publikum..

Med over en milliard brukere over hele verden har e-post overtalt telefonen og sementert sin posisjon som kommunikasjonsverktøy nummer én for å spre informasjon. Og e-post vil forbli i denne posisjonen i mange år fremover. Effektiviteten og populariteten til e-poster har resultert i en økende etterspørsel etter e-post hosting for alle slags nettsteder, bedrifter og gründere.

En av hovedårsakene til at e-post har blitt en så viktig tjeneste for nettsteder og bedrifter, er bruken av dem i kundeservice. E-post kan også vise seg å være veldig viktig i andre kommunikasjonsaspekter, for eksempel markedsføring og andre mål. Kravene fra leverandører av e-posthotell har økt, med teknologiske fremskritt, bedre infrastruktur, kompromissløs kvalitet og uavbrutt oppetid har blitt avgjørende for enhver e-postserveringstjeneste.

I denne artikkelen vil vi prøve og hjelpe deg med å bestemme den beste e-postleverandøren for dine behov. Vi vil se på billige planer for delt e-postadresse spesielt fordi de er det desidert beste alternativet for budsjettet ditt. Vi vil se på noen viktige områder og funksjoner som du trenger å bli informert om når du skal bedømme og velge riktig e-postvertsleverandør for nettstedet ditt, og vi vil også se på noen nøye håndplukkede delte e-posthotell-planer som vi har gjennomgått bare for deg.

Hvordan velge en god e-postleverandør

Det er mange forskjellige hostingplaner tilgjengelige når det kommer til hosting via e-post. De har alle grunnleggende funksjoner, så vel som noen avanserte funksjoner og alternativer. Det er for mange å velge mellom, så la oss begynne med å identifisere hovedfunksjonene og områdene du må ta nøye hensyn til når du velger riktig e-postleverandør for nettstedets eller forretningsbehovene..

Hvis budsjettet for e-posthotell er tynt, eller hvis du bare begynner på veien mot å bygge et vellykket nettsted eller en bedrift, er billige delt e-posthotellplaner definitivt veien å gå. Disse delte planene kan gi anstendig service i god kvalitet ved å dele ressursene til en server til mange forskjellige kunder. De er det mest kostnadseffektive alternativet. Imidlertid, hvis nettstedet eller bedriften din blir stor nok og disse makuleringsplanene ikke kan gi dine utvidede e-postbehov, kan det hende du må se og oppgradere din e-posthotellplan til en mer avansert og dyrere pakke.

Den viktigste funksjonen du vil forvente fra leverandøren av e-posthotell er å ha et tilpassbart e-postadressealternativ som kan endres til ditt eget domene. Å ha ditt eget domene i e-postadressen din øker legitimiteten og det profesjonelle utseendet til nettstedet eller virksomheten din. En annen viktig funksjon som du må forvente fra leverandøren av e-posthotellleverandører er å tilby nettbaserte e-postfunksjoner. Dette hjelper deg med å kunne sjekke e-posten din uansett hvor du er i verden.

Videresending av e-post

Videresending av e-post er en veldig viktig og en veldig nyttig funksjon som du bør kunne dra nytte av. I løpet av din periode som nettsted eller bedriftseier vil du sannsynligvis opprette mer enn en e-postadresse for dine behov. Videresending av e-post er et veldig viktig verktøy som lar deg automatisk omdirigere e-post fra en adresse til en annen.

autosvar

Et litt annerledes, men like viktig verktøy som du kan forvente av leverandøren av e-postadresse, er en Autoresponder. Disse responderverktøyene lar deg automatisk svare på e-postmeldinger som er sendt til deg med et forhåndsdefinert svar. Dette er spesielt nyttig hvis nettstedet eller systemet ditt har en registreringsprosess, og du helt sikkert vil trenge et autoresponder-verktøy for å kunne bekrefte e-postadressene til dine registranter..

Spamfilter

Spam vil være et stort problem når du bruker e-postadresser. Det anbefales sterkt å ta anti-spam tiltak og verktøy veldig nøye når du velger e-postleverandøren din. Anti-spam-verktøy er et must, men tilpassbare spamfiltre er også en fin måte å redusere mengden spam levert til e-postadressen din.

Mange forskjellige adware, malware og virus blir sendt via e-post. De mest utbredte virusene og trojanerne har blitt spredt over hele verden ved hjelp av e-post. Dette er grunnen til at det er av svært stor betydning for leverandøren av e-posthotell å ha viruskontroll og verktøy for fjerning av virus. Se etter leverandører av e-postadresser som har automatiske virusscanninger.

Nå som du er kjent med de viktigste aspektene du må ta i betraktning når du velger en leverandør av e-posthotell, er det på tide å se på noen av de beste leverandørene av e-posthotell som vi har valgt ut spesielt for deg på grunn av deres pålitelighet , rimelig og kvalitet.

iPage

Besøk verten »

IPageFra bare 1,99 dollar per måned klarer iPage å tilby en av de billigste delte e-postserveringstjenestene uten å kutte ned funksjonene og alternativene som den gir. Noen av kjernefunksjonene som iPage har å tilby hver eneste kunde, er en ubegrenset diskplass, noe som er veldig viktig for e-postservering, så vel som ubegrenset båndbredde og ingen begrensning for mengden forskjellige domenenavn som kan brukes. Det er også ubegrenset MySQL-databaser tilgjengelige.

Du vil være i stand til enkelt å overvåke nettstedets og e-postaktivitetene dine ved hjelp av viktige verktøy som filbehandlere, FTP dataoverføringsadministratorer, automatisk programvare for sikkerhetskopiering samt bruksmonitorer som hjelper deg å spore båndbredden din, så vel som diskbruk. iPage har en av de best etablerte vertsinfrastrukturen og som lar dem garantere uavbrutt oppetid, stor hastighet og pålitelighet.

Når det gjelder funksjoner som er mest relevante for å sende og motta e-post, gir iPage deg en tilpassbar e-postadresse som du kan konfigurere for å bruke med ditt eget nettsted eller forretningsdomener. Du kan i tillegg bruke WebMail-programvaren som vil gi deg god webbasert e-postfunksjon til å sjekke e-postene dine uansett hvor du befinner deg i verden.

iPage har også å tilby autoresponder-verktøy samt alternativer for videresending av e-post. Du vil være i stand til enkelt og raskt å konfigurere videresending av e-post som automatisk kan videresende e-post sendt fra en e-postadresse til en annen e-postadresse du eier. Autosvareren hjelper deg automatisk å svare på visse typer e-post med et forhåndsdesignet svar.

Det siste aspektet som gjør denne spesielle e-postleverandøren til et utmerket valg å vurdere når du velger en e-posthotellleverandør for dine behov, er kundesupport. iPage tilbyr 24/7 profesjonell kundesupport som kan nås via telefon eller chat. Det finnes også et detaljert hjelpesenter så vel som et billettsystem. For nybegynnere er det veldig nyttige videoopplæringsprogrammer som kan informere og lære deg om mange funksjoner og verktøy som denne spesielle e-postserveringstjenesten gir.

Tykk ku

Besøk verten »

tykk kuFatCow er en annen flott e-postleverandør som tilbyr viktige viktige e-posthotellfunksjoner, så vel som noen unike funksjoner og funksjoner som andre leverandører ikke vil kunne matche. Du vil kunne opprette så mange POP- og IMAP-postbokser du vil eller trenger, noe som praktisk talt lar deg ha ubegrensede e-postadresser. Du vil også ha et gratis domene tilgjengelig for deg det første året av hostingpakken.

Denne flotte e-postvertsleverandøren lar deg også ha ubegrenset diskplass som kan være veldig nyttig når du bruker mange forskjellige e-postadresser. Du vil også ha tilgang til verktøy som lar deg administrere og overvåke filer og e-poster raskt og enkelt.

Det er absolutt ingen grenser for båndbredde med FatCow-hostingleverandøren, og deres kraftige og moderne infrastruktur er bygget for å støtte enda store mengder trafikk på serverne. De delte hostingplanene som vi er mest interessert i denne artikkelen bruker en delt arkitektur for å gi mest mulig hosting til kundene, samtidig som prisene blir overkommelige.

Dette betyr imidlertid at hvis virksomheten eller nettstedet ditt blir stort nok, og e-posten din trenger å vokse ut mulighetene til de delte hostingplanene, må du se på noen mer avanserte hostingpakker som virtuell privat server hosting eller dedikert server hosting.

I tillegg gir FatCow til alle sine kunder en WebMail-klient for å få tilgang til deg e-post, så vel som et avansert og kraftig spamfiltreringsverktøy og et nyhetsbrevhåndteringsverktøy som lar deg sette opp et nyhetsbrev på nettstedet ditt som kan være nyttig når du bygger publikum og bygge dine egne e-postlister.

I tillegg til 24/7 profesjonell kundesupport som er tilgjengelig for alle kunder å bruke, er det et omfattende FAQ-bibliotek så vel som mange informative trinnvise opplæringsprogrammer som kan lære deg å sette opp nettstedet ditt, e-post eller hva annet du måtte trenge hjelp med det er relevant for web- og e-posthotell.

Justhost

Besøk verten »

JusthostSelv om JustHost er litt kostbar sammenlignet med andre delte e-postleverandører med $ 3.95 per måned pris, balanserer den med konkurransen ved å tilby mange flotte funksjoner og noen unike evner som konkurransen ikke kan matche.

Med den delte hostingplanen til JustHost, vil du ha ubegrenset domenehosting og ubegrenset diskplass. Du vil også ha muligheten til å sette opp internasjonale domenenavn, så vel som å ha full tilgang til tre forskjellige WebMail-klienter som lar deg få tilgang til e-postkontoer uansett hvor du er i verden..

Dine e-postkontoer blir sikret av POP3-sikkerhet så vel som Secure IMAP. Du vil kunne konfigurere videresending på noen av dine e-postkontoer og til og med sette opp add-on og parkerte domener samt underdomener for e-postadressene dine. Alle disse funksjonene kan lett og raskt nås via det kraftige kontrollpanelet for cPanel-kontoer.

For å beskytte deg mot irriterende og potensielt skadelige spam-massasjer, vil du ha tilgang til Spam Assassin-programvaren. Infrastrukturen som JustHost-hosting-tjenestene er bygget på er virkelig i verdensklasse. Drift for direkte stopp er garantert, og du kan også ha full nonstop nettverksovervåking for nettsteder og e-postadresser. Hvis du trenger det, kan du også gjøre automatiske sikkerhetskopier.

Bluehost

Besøk verten »

BluehostBlueHost er en av de største og mest pålitelige hostingleverandørene på markedet. De delte hostingpakkene som denne spesielle vertsleverandøren har å tilby er ganske billige og tilbyr mange gode og kraftige funksjoner og verktøy som kan hjelpe deg med ditt nettsted og e-postadministrasjon.

Selv med de mest grunnleggende delte hosting-pakker, vil du ha tilgang til ubegrenset båndbredde, ubegrenset e-postkontoer tilgjengelig for å opprettes, samt tilgang til opptil 5 parkerte domener og opptil 25 underdomener som du kan bruke. E-postadressene dine vil være trygge og sikre ved hjelp av Secure POP3 og Secure IMAP.

Noen av de avanserte funksjonene som er tilgjengelige i alle delte hostingpakker levert av BlueHost er støtte for e-post videresending som gir deg full kontroll over hvordan du definerer reglene for videresending av e-post. I tillegg kan du også sette opp kontofiltre så vel som automatiske svarere for e-postadressene dine.

Du vil også ha tilgang til spambeskyttelse og kontroller og tilgang for unike brukerkontoer. For ytterligere sikkerhet og pålitelighet lager denne spesielle hostingleverandøren automatiske daglige sikkerhetskopier, slik at du til enhver tid har muligheten til å gjenopprette en tidligere sikkerhetskopi i tilfelle du ender med å skru opp noe.

Den største fordelen med de delte hostingplanene til BlueHost er den store ressursbeskyttelsesfunksjonen. Denne fantastiske funksjonen gjenkjenner vertskunder som bruker overdreven båndbredde eller andre serverressurser, og i stedet for å kutte hostingene tilordner de dem til spesielle isolerte servere for ikke å redusere ytelsen og kvaliteten på tjenesten for andre brukere som deler serveren..

BlueHost kundesupport er veldig profesjonell, hjelpsom og tilgjengelig døgnet rundt via telefon, chat, e-post eller billetter. Ytterligere nyttige funksjoner inkluderer teknologisk skalerbarhet som passer ditt nettsted og e-postbehov når de utvikler seg og utvider et forbedret profesjonelt cPanel-verktøy som inneholder flere verktøy og alternativer som hjelper deg med å administrere e-post, nettsted, domener og mer.

InMotion Hosting

Besøk verten »

følelser hostingI tillegg til å tilby gratis SSD-driver og et gratis domene til alle kundene sine, tilbyr InMotion-delt hostingplan også gratis datasikkerhetskopiering og en sikker IMAP-e-posttilgang som lar deg få tilgang til og synkronisere e-posten din på forskjellige enheter uansett hvor du er. Det er også full integrasjon av Google-applikasjoner så vel som helt gratis sikkerhetskopiering av data tilgjengelig for hver kunde.

Med InMotion har du et ubegrenset antall tilgjengelige e-postkontoer i tillegg til ubegrenset diskplass, e-postlagring og månedlige overføringer. Dette gjør at denne flotte hostingleverandøren tilpasser behovene til enhver kunde som krever omfattende e-postservering.

Du vil ha tilgang til 6 parkerte domener samt 25 tilgjengelige underdomener som du kan bruke med den delte hostingpakken som InMotion gir. E-postadressene dine vil være fullt sikret med SPAM Safe e-postprogramvaren. InMotion setter også opp e-postadresser med IMAP-plattformen slik at du kan få tilgang til og synkronisere e-postadressene dine via forskjellige plattformer og enheter.

Det profesjonelle kundesupportteamet er tilgjengelig 24 timer i døgnet via telefon eller chat. Det er også en 90 dagers pengene tilbake-garanti i tilfelle InMotion ikke gir det den lover. Endelig er det omfattende og profesjonell beskyttelse mot skadelig programvare tilgjengelig for alle e-postadressene dine.

Konklusjon

Å velge riktig delt e-posthotellpakke som passer for deg, kan være en veldig lang og komplisert oppgave. Dette skyldes hovedsakelig det store antall hostingleverandører som konkurrerer i et ganske mettet felt. De vil alle tilby forskjellige og varierte pakker med forskjellige verktøy, alternativer og priser.

Vi håper at vi har lyktes med å informere deg om de viktigste aspektene du trenger å ta nøye hensyn til når du velger den delte leverandøren av e-posthotell som vil kunne oppfylle dine behov for e-hosting.

Vi har også nøye sett gjennom mange forskjellige leverandører av e-posthotell for å finne de absolutt beste for deg. Disse vertsleverandørene har blitt vurdert på grunnlag av effektivitet, pålitelighet, pris og funksjonene de har å tilby. Alle av dem vil være ganske billige og et flott budsjettalternativ på grunn av de delte hostingfunksjonene. Noen vil være dyrere, men de må tilby noen avanserte verktøy og funksjoner du kan bruke.

Vi håper at denne artikkelen var nyttig, og vi garanterer at uansett hvilken delt e-postleverandør du endte med å velge fra denne listen, ikke vil angre på avgjørelsen din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map