5 beste gratis byggherrer for nybegynnere

01.06.2020
Beste vertskap '5 beste gratis byggherrer for nybegynnere
0 15 мин.

beste-free-nettside-byggere-2019


Hvis du vil bygge et nettsted, er det ingen som vil fortelle deg at du må lære koding. Selv noen uten kodingskunnskap kan bygge et ganske anstendig nettsted. Noen funksjoner og designmønstre krever omfattende kodingskunnskap for å bli implementert, forbedret og optimalisert. Men hvis en enkel webside og litt grunnleggende funksjonalitet er alt du ønsker, enn du kan bygge det selv med bruk av en nettstedsbygger.

Nettstedsbyggere lar deg konstruere nettsteder uten å måtte gjøre noe av kodingen. Bare ved å bruke dra og slipp-verktøy i en “hva du ser er hva du får” -redigerer, kan du ganske enkelt sette sammen et ganske fantastisk nettsted.

Slike nettstedbyggere er designet for å være utrolig enkle å bruke, slik at du kan få tak i dem hvis du vet hvordan du bruker mus og tastatur. Du drar ganske enkelt visse elementer, ikoner, knapper, bannere, bilder og så videre og komponerer nettstedet ditt slik du maler et bilde på et lerret.

Med noen innholdsstyringssystemer trenger du ikke engang å gjøre så mye. Du kan ganske enkelt bruke en mal for å lage designet du ønsker. Når vi snakker om det, skiller vi to typer nettstedbyggere, de som jobber online og de som fungerer offline.

Offline og online nettstedbyggere

Selv om hovedfokuset her vil være på nettbaserte byggherrer, er det nyttig å vite om offline nettstedsbyggere.

Offline nettstedbyggere

Offline-byggere er programvare for bygging av nettsteder som du må laste ned og installere på PC-en. Ethvert nettsted du oppretter vil bli lagret på datamaskinens harddisker og må lastes opp når nettstedet ditt er klart til å gå.

Du trenger ikke å ha en internettforbindelse for å jobbe med disse utbyggerne, du må bare ha den når du laster opp nettstedet ditt, og det er det. De krever heller ingen tekniske ferdigheter eller kodingsopplevelser for at du skal få dem til å fungere. Men du må betale for en webhotell-tjeneste, fordi de vanligvis ikke tilbyr en.

Fordeler

 • Du har mye mer fleksibilitet i å være vert for nettstedet ditt
 • Du kan jobbe på nettstedet ditt selv når du ikke er frakoblet
 • De er ikke så pålitelige som online tjenesteleverandører
 • De påvirkes ikke av internetthastigheten din

Nettstedbyggere

Før jeg går inn på detaljer, kan du vurdere følgende liste over de 5 beste nettstedbyggere som du kan bruke gratis:

Selskap
Premium planer fra
Prøve

1weebly.com nettsted byggherre gratis$ 4,00 / moGRATIS
2wix.com gratis nettsted byggherre$ 5,00 / moGRATIS
3websitebuilder.com gratis prøveversjon5,38 dollar / månGRATIS
4mozello gratis nettsted byggherre$ 7,00 / moGRATIS
5DudaMobile7,13 dollar / moGRATIS

Vanligvis kan nettstedsbyggere bare brukes med en internettforbindelse, som navnet antyder. De fungerer på leverandørens server, og du kan bruke dem gjennom nettleservinduet (Firefox, Chrome eller Safari). Mange nettstedsbygger-tjenester tilbyr også webhotell for nettstedet ditt, så alt du trenger å gjøre er å bygge nettstedet ditt og nyte det.

De fleste nettstedsbyggere har tusenvis av ferdiglagde maler, som har forskjellige elementer og innhold som allerede er innebygd i dem. Alt du trenger å gjøre er å tilpasse litt, og du vil ha et nettsted!

Fordeler

 • Mange nettstedsbyggere er helt gratis
 • Du trenger ikke å installere noe
 • Du trenger ikke kjøpe noe programvare
 • Du kan jobbe på nettstedet ditt eksternt, fra hvilken som helst datamaskin
 • Du trenger ikke å oppdatere programvaren
 • Nettbyggere tilbyr også webhotelltjenester

Selv om offline nettstedsbyggere også er bra, foretrekker vi å bruke online-tjenester, fordi de er mye bedre og gir flere fordeler.

Beste gratis nettstedbyggere

Dette er de fem gratis nettstedbyggere som gjør ting seriøst omfattende for nybegynnere, og det er derfor vi likte dem mest.

Weebly

Prøv det nå gratis »

weebly gratis nettsted byggherre

Weebly har eksistert i ganske lang tid og har vist seg å være et av de raskt voksende merkene blant byggherrer på nettstedet. Weebly er et all-inclusive program som gir brukerne alt de trenger for å få nettstedet sitt i gang. Det lar brukerne bygge og administrere hele nettstedet i en enkelt plattform. Du kan også utnytte dens store markedsføringsevner. Alle disse vil bli håndtert separat i de fleste tilfeller, men Weebly gjorde ting utrolig praktisk.

Hvert designelement og funksjonalitet i Weebly fungerer veldig effektivt. De lager et veldig enkelt dra-og-slipp-system. Denne nettstedsbyggeren kan gå på topp med store plattformer som WordPress og Wix.

Weebly er utrolig populær og har laget mer enn 40 millioner nettsteder, så det har mye å gjøre for det. La oss se hvordan du kan bruke det!

weebly gratis plan

Du kan opprette et 10-siders nettsted med 500 MB lagring helt gratis. Men nettstedet ditt vil inneholde Weebly-annonser, men det er fremdeles et veldig sjenerøst tilbud.

Hvis du liker plattformen og vil få mer ut av den, kan du begynne å bruke Weebly’s Starter-pakke for $ 8 per måned. Det vil fjerne merkevaren og annonsene fra nettstedet ditt, gi deg ubegrenset lagringsplass og du vil også få ditt eget tilpassede domenenavn. Hvis du vil bygge en nettbutikk, kan du gjøre det, men bare med 10 produkter, som ikke er så raus som resten av tilbudet. Hvis du bare vil bruke nettstedet ditt til å vise innhold for besøkende, kan du bruke innholdsplanen for bare $ 4 per måned.

Gratisversjonen av Weebly er ganske begrenset, og det er mange “premium” elementer du må betale for å bruke. Men du har det mye bedre med å bruke Weebly, enn å ansette en programmerer. Du kan opprette din egen webside og få den i gang for noen få dollar, mens det å ansette en utvikler vil koste hundrevis.

Nettstedet ditt vil også være mobilvennlig, selv om det er viktig å nevne at du ikke kan gjøre mye redigering på mobilversjonen.

Weebly er helt perfekt for de ikke-teknisk kyndige mennesker, og det vil tjene dem godt gjennom alle oppgaver som er involvert i å bygge og administrere et nettsted.

Wix

Prøv det nå gratis »

wix gratis nettsted byggherre

Wix er også en av de mest kjente aktørene blant nettstedbyggere, ettersom de for tiden er vertskap for mer enn 90 millioner nettsteder. De gir noen veldig profesjonelt og visuelt imponerende layout som er utmerket for restauranter, små bedrifter, profesjonelle, frilansere, fotografer og så videre. Hver av nettstedene er optimalisert for mobile enheter.

Å bygge nettsteder, redigere bilder eller legge til en blogg kan gjøres med noen få klikk. Det er akkurat som å bruke Word eller annen tekstredigeringsprogramvare. Du kan velge mellom hundrevis av flotte maler og endre hele nettstedets design på få minutter.

Wix er ikke noe fancy, men det er veldig funksjonelt. Du kan også redigere nettstedets SEO-data, slik at de samsvarer med søkemotorer som Google og Bing.

Når det gjelder å legge til funksjoner som kommentarer eller andre vanlige funksjoner, må du bare gå til Wix-appmarkedet og få det.

wix gratis plan

Du må bare ha en aktiv e-postadresse, og du kan begynne å bruke Wix med en gang. Selv om du kan bygge et nettsted gratis, men det er betalt for de fleste nyttige funksjoner og kule design. Så for å få det beste ut av det, har du det bedre med en premiumkonto.

Det er en rekke premiumkontoer du kan bruke, og du kan enten gå med starteren for $ 5 / måned eller gå helt for VIP-kontoen for $ 25 / month. Med VIP-kontoen vil du få et domenenavn, 20 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde og en profesjonell nettutvikler for å se gjennom nettstedet ditt. Hvis du trenger støtte, trenger du ikke å vente mer enn noen få minutter på at en av Wixs eksperter skal nå deg.

Etter vår mening er Wix den mest kjennetegne og den mest rimelige nettbutikkbyggeren. De tilbyr det mest detaljerte settet med funksjoner og det mest praktiske brukergrensesnittet. Det er ikke rart de klarte å gjøre mer enn 90 millioner brukere glade!

WebsiteBuilder.com

Prøv det nå gratis »

websitebuilder com gratis konto

Det er lett å tenke at WebsiteBuilder.com bare er et omfattende navn, laget for å dukke opp på toppen av søk, men det har vist seg å være så mye mer. I virkeligheten tilbyr nettstedet en rekke omfattende verktøy for bygging av nettsteder som er enkle å bruke for enhver nybegynner.

Det gir også gratis domenenavn, en enkel prosess for opprettelse av nettsteder og en gratis forretningsadresse. Men det er også strødd med noen irriterende upsells og en ganske vag beskrivelse av hva du faktisk betaler for. Så selskapet bak det er ganske mye å tjene et anstendig penger på denne programvaren.

Du kan ikke gjøre for mye med en gratis konto, annet enn å starte et nettsted, velge en av 100 maler og angi en sidekategori. Etter det er nettstedet ditt klart for forhåndsvisning, og du må betale for andre funksjoner.

websitebuilder com gratis plan

For å modifisere mobilversjonen av nettstedet ditt eller legge til en PayPal-knapp, må du for eksempel oppgradere til en premiumplan. Du vil definitivt støte på masse salg uansett hvor pekeren går.

Hvis du vil opprette en nettbutikk, må du gå for e-handelsplanen og betale $ 17,95 per måned. Dette inkluderer også domeneregistrerings- og hostingkostnader, men det er fortsatt en ganske heftig pris å betale.

Du vil kanskje komme over mange rabatter, men du vil snart finne ut at de krever at du signerer en 2-års kontrakt, noe som er ganske tung pris hvis du ikke en gang har jobbet mye med programvaren før.

Selv om WebsiteBuilder.com virkelig prøver å få deg til å kjøpe mange ting, er verktøyene ganske anstendige. Det er enkelt og enkelt med mange sideelementer du kan velge mellom. Det er mange pop-ups og meldinger som hjelper deg å spare arbeid og forstå en bedre forståelse av hvordan alt fungerer.

Hvert nødvendig element på det nye nettstedet ditt er innenfor fingertuppene. Du kan legge til bilder, tekst, navigasjonselementer eller videoer med et enkelt klikk. Du kan legge til småprogram som musikkspillere, kart, sosiale lenker og andre nyttige ting like enkelt.

Alt er laget så enkelt som mulig, så du trenger ikke å berøre noe annet enn brukergrensesnittet. Etter bare to timers klikking klarte vi å lage et ganske bra nettsted, med alle elementene vi ønsket.

Programvaren har mye for seg når det er på tide å håndtere bilder. Du kan enten laste opp din egen eller velge fra mange arkivfotografier. Når du er ferdig med å jobbe, kan du være trygg på at alle filene og mappene dine er lagret på WebsiteBuilder.coms servere.

Det er veldig enkelt å håndtere bilder. Du kan ta dem i forgrunnen eller skyve dem til bakgrunnen, rotere dem eller vri dem slik du vil gjennom den omfattende verktøylinjen.

Totalt sett er WebsiteBuilder.com en veldig anstendig programvare for bygging av nettsteder, men den krever sikkert en heftig pris. De som kan betale det, vil være mer enn fornøyd med den grundige og brukervennlige tjenesten de får!

Mozello

Prøv det nå gratis »

mozello gratis nettsted byggherre

Mozello debuterte i 2015 og har gått en jevn vei til suksess siden den gang. Det er et minimalistisk verktøy som gir alle muligheten til å lage et godt nettsted med alle de rette viktige funksjonene på plass. Mozello hjelper dem å følge et veldig forenklet designmønster som hjelper brukere med å presse ut profesjonelt nettdesign hver gang.

For å si Mozello enkelt, er det et absolutt forenklet program som lar deg omorganisere hele nettstedet ditt med noen få klikk, men du kan bare bruke gavene de har gitt. Det er bra nok i vårt tilfelle.

For å komme i gang med å bruke Mozello, er alt du trenger å gjøre å oppgi en e-post, et passord, et ønsket URL-navn og velge en nettstedstype fra listen deres. Etter det må du bare velge en mal, og nettstedet ditt vil være i gang.

Når den innledende fasen er ferdig, kan du komme deg ned til å redigere nettstedet ditt med nettstedbyggeren.

Mozello er forskjellig fra andre nettstedbyggere, fordi den ikke har dra- og slippverktøy. Du kan omorganisere innholdet på nettstedet ditt ved å veksle mellom layoutstiler og design, noe som er ganske praktisk. Men du har ikke full kontroll over oppsettet, fordi du ikke har tilgang til hvert enkelt element. Disse begrensningene er både praktiske og begrensende.

Det er et stort bibliotek med temaer du kan velge mellom, og hver av dem er veldig profesjonelle. Selv fra et mer teknisk kunnskapsperspektiv, ser disse nettstedoppsettene virkelig fantastiske ut. Premium-brukere kan til og med tilpasse dem litt ved å legge til kode i hodeseksjonen.

Mozello tilbyr også en gratis kundestøtte for sine brukere. De har også en FAQ-side som gir brukerne svarene de leter etter.

Mozello kan brukes gratis. Du kan bygge et nettsted og publisere det gratis, men det vil være på et underdomen, som website.mozello.com, og nettstedet ditt vil også ha annonser. Men det er fremdeles veldig verdt å bruke Mozellos gratis konto.

For å fullføre det, kan du til og med bruke e-handelsfunksjoner og selge 10 varer på en gratis konto også. Den gratis kontoen vil også gi deg lagrings- og markedsføringsfunksjoner på 0,5 GB. Dette gjør Mozello til den mest verdifulle freemium-nettstedbyggeren vi har gjennomgått.

mozello gratis plan

Premieplanen koster $ 7 / måned hvis den betales årlig, eller $ 9 / måned hvis den betales kvartalsvis. Du får alt du vil ha med gratiskontoen og mye mer. For det første kan du koble Mozello-nettstedet til ditt eget domene eller registrere et ferskt domene gratis. Du får også 50 GB lagringsplass og nettbutikken din kan inneholde 30 varer.

Det er også Premium Plus-planen som koster $ 14 / måned hvis den betales årlig eller $ 17 / month hvis den betales kvartalsvis. Med det får du alt nevnt over, men lagringsplassen din og antall varer du kan selge vil være ubegrenset.

Totalt sett har jeg funnet Mozello som den beste på denne listen, fordi den er utrolig enkel å bruke og gir respekt for gratis brukere med en service av god kvalitet.

Duda

Prøv det nå gratis »

duda gratis nettsted byggherre

Duda gjør det ganske enkelt for alle typer brukere å lage et fullt responsivt nettsted som overholder de høyeste standarder. Duda er et av de beste selskapene i verden som spesialiserer seg på mobilnettsteder. Nettstedets byggherre vil hjelpe deg med å lage fantastiske flerspråklige nettsteder og tilpasse dem til å passe til din unike stil og behov. Det er en flott plattform for folk som ønsker å bygge et eget nettsted uten å legge for mye arbeid i å utvikle det.

Selv om denne listen handler om gratis nettstedbygger, ville jeg ikke kalle Duda for en gratis programvare for bygging av nettsteder. Jada, du kan prøve det gratis i løpet av prøveperioden, men hvis du vil bruke hele spekteret av funksjoner som Duda tilbyr, vil det koste litt penger. Men Duda gjør det verdt med en fantastisk avtale, og tilbyr en plan for livet, uten noen månedlige avgifter eller strenger.

Duda gir et kraftig nettstedanalyseverktøy, forskjellige e-handelsverktøy og integrering av sosiale medier. Den håndterer også språk på en fantastisk måte. Du kan legge til hvilket som helst språk på nettstedet ditt og få hele nettstedets innhold oversatt til språket du velger, gjennom Google Translate.

Men vær forsiktig. Hvis du brukte Google translate, vet du at det noen ganger kan komme med noen virkelig rare setninger.

Hvis du driver en butikk, kan du legge til personlige hendelser på nettstedet ditt via InSite-hendelses-knappen. Du kan vise spesielle tilbud, rabatter eller gi varsler til en bruker hvis han / hun er i nærheten av butikken din.

duda gratis plan

Du kan opprette en blogg med noen få klikk, administrere utseendet med noen få flere, og du har gjort deg selv til en enestående blogg på mindre enn en halv time. Plattformen bruker Facebook-kommenteringssystem, så det har ikke et eget system, men å bruke Facebook-kommentarer er etter min mening mye mer fordelaktig. Grensesnittet tilbyr også grunnleggende SEO-innstillinger.

Kort sagt, dette systemet tilbyr flotte tilpassede funksjoner, moderne og profesjonelle design, sammen med opprettelsen av et flerspråklig nettsted. Å bruke det er enkelt og uoversiktlig, så jeg kan anbefale det hjerte.

Konklusjon

Vel, der har du det! Dette er de magiske plattformene som kan gjøre enhver ikke-teknisk kunnskapsrik person til skaperne av deres eget nettsted. Mozello tilbyr ganske mange funksjoner gratis, så det er det beste alternativet hvis du ikke vil bruke penger, men hvis du er villig til å bruke noen få dollar på siden din, enn det er verdt å sjekke ut noen av disse utbyggerne . De gjør nettstedbygging til en enkel, enkel og morsom prosess!

Jeg håper du har hatt glede av å lese gjennom disse vurderingene, og at vi snart ses igjen i de kommende!

Bilde av Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector